Nagyon el vagy te tévedve
(Ez egy válasz Max32 üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 23:19

Szeritem sehogy! Szerintem egy normális (ezért is volt jó a párodnak) FÉRFI így működik. Az hogy belement a dologba és jól sült el, ez a párod szerencséje és jó volt neki hogy kielégítették és még te is élvezted. Legtöbb hasoló felállásnál (sokszor futottam bele) csak belemegy hogy mentse a kapcsolatot. A nők mésként működnek (vannak kivételek) de érzelmi alapon nyugszik ha valakivel szerretkezni akarnak.
Szeritem sehogy! Szerintem egy normális (ezért is volt jó a párodnak) FÉRFI így működik. Az hogy belement a dologba és jól sült el, ez a párod szerencséje és jó volt neki hogy kielégítették és még te is élvezted. Legtöbb hasoló felállásnál (sokszor futottam bele) csak belemegy hogy mentse a kapcsolatot. A nők mésként működnek (vannak kivételek) de érzelmi alapon nyugszik ha valakivel szerretkezni akarnak.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 16:08

Nekünk volt egy beszállónk, párszor behívtuk. Most kapcsolatban van így nem él a lehetőséggel, hogy a párosunk hölgy tagját kényeztesse. Viszont mást nem szeretne bevenni harmadiknak. Hogy vegyem rá h mégis?
Nekünk volt egy beszállónk, párszor behívtuk. Most kapcsolatban van így nem él a lehetőséggel, hogy a párosunk hölgy tagját kényeztesse. Viszont mást nem szeretne bevenni harmadiknak. Hogy vegyem rá h mégis?
Biztos szuper lesz
(Ez egy válasz apagyii3 üzenetére (2023. 01. 14. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 22:06

Mi most 2 plusz pasival akarjuk kipróbálni
Szépen lassan belejött
Aki fűzi a feleségét, annak türelem, össze fog jönni

Szépen lassan belejött

Hát nem biztos!
Èn is szeretnèm ha benne lenne a többesbe de nem engedi. Màr azon töröm a fejem hogy keresek valakit aki megfűzi majd megdugja. Aztán az volna a jó ha kèsőbb házibarát lenne ès hármasban is menne
(Ez egy válasz apagyii3 üzenetére (2023. 01. 14. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 22:06
Èn is szeretnèm ha benne lenne a többesbe de nem engedi. Màr azon töröm a fejem hogy keresek valakit aki megfűzi majd megdugja. Aztán az volna a jó ha kèsőbb házibarát lenne ès hármasban is menne

Szépen lassan belejött

Szépen lassan belejött

Szépen lassan belejött

Szépen lassan belejött

Kik dugatták meg a feleségüket férfi beszállóval?
Valakinek van valami ötlete, tanácsa?
Bár mondjuk a hármast élvezte. Most is erre szeretném rávenni.
Kérdés hogy számodra mit jelent a párod, csak egy használható tárgy, mos főz meg lehet dugni, egy fogaskerék csupán a társas kapcsolatotokban, vagy társ, szerető, barát, egyben. Ha az első akkor elég egyszerű csak meg kell teremteni a légkört felbérelni rá egy profit. Ha a masodik akkor nem is értem a kérdést, hogy rá szedni.
(Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2023. 01. 14. szombat 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 09:15

Szeretném ha a feleségem, egy nagyfaszú férfi megdugnád. Csak az a baj, hogy ő ezt nem akarja. Hogyan szedjem rá? Tapasztaltak írjanak. Köszönöm.
Amikor beszélünk róla, akkor élvezi.
Szeretném ha a feleségem, egy nagyfaszú férfi megdugnád. Csak az a baj, hogy ő ezt nem akarja. Hogyan szedjem rá? Tapasztaltak írjanak. Köszönöm.
Lehet,hogy élvezi! Bár fura!Ilyen szituban!
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 04:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintünk nem nekünk akartatok írni.
(Ez egy válasz Korzol üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
...csak fantáziál... előtte héten 2 pasival volt, de azelőtt sokáig semmi... most meg úgy belecsapott a lecsóba az asszonyka, hogy az 5.-et fogyasztja a férje mellett... mit mondjak erre?
...majd felébred... (Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 09. hétfő 13:40
...majd felébred... (Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudod sok minden belefér nekünk is a szexbe, de ez már sok. Ha ez igaz, akkor annak a nőnek nem férj kell hanem csak fasz. Ezt is elfogadom, de az ilyen ne menjen férjhez, hanem maradjon szingli és azt csinálja és annyiszor amit csak akar és akivel akarja. Nekem ez a véleményem, de lehet hogy ez csak nekem tűnik bűnös dolognak.
Tudod sok minden belefér nekünk is a szexbe, de ez már sok. Ha ez igaz, akkor annak a nőnek nem férj kell hanem csak fasz. Ezt is elfogadom, de az ilyen ne menjen férjhez, hanem maradjon szingli és azt csinálja és annyiszor amit csak akar és akivel akarja. Nekem ez a véleményem, de lehet hogy ez csak nekem tűnik bűnös dolognak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 09. hétfő 06:44
Törölt felhasználó (4495972)

Ez egy cuckold fórum , nem hiszem , hogy zavarja…

Nem vagyok prűd, de ez egy kicsit sok.
(Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2023. 01. 07. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez egy cuckold fórum , nem hiszem , hogy zavarja…
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 04:33), amit ide kattintva olvashatsz)

És téged ez egyáltalán nem zavar?
(Ez egy válasz krucsi üzenetére (2023. 01. 08. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 08. vasárnap 20:25

Olyan történ, hogy magam sem gondoltam volna.
Pénteken egy másik városban találkozott a párom egy sráccal. Nem ismeretlen, rendes srác. Máskor is voltak már együtt.
Két menetet le is zavarták. Kaptam képet, videót is.
Kedvesem mondta, hogy egy haverjával is találkozik. Őt is ismerem.
Elmentek iszogatni, éjszaka ment vissza a hotelba.
Másnap délelőtt jött haza a párom. Este aztán faggattam, hogy mi volt. Majd kiderül hogy ez a srác is megdugta.Vagy két órán keresztül akcióztak. Azt jött a nagy beismerés.
A két pasi között volt egy harmadik is. Az első srác után lebeszélt egy találkozót. Vele is szexelt. Nem akartam hinni a fülemnek. Három pasi egy nap! Korábban még nem történ ilyen.
Pénteken egy másik városban találkozott a párom egy sráccal. Nem ismeretlen, rendes srác. Máskor is voltak már együtt.
Másnap délelőtt jött haza a párom. Este aztán faggattam, hogy mi volt. Majd kiderül hogy ez a srác is megdugta.Vagy két órán keresztül akcióztak. Azt jött a nagy beismerés.
A két pasi között volt egy harmadik is. Az első srác után lebeszélt egy találkozót. Vele is szexelt. Nem akartam hinni a fülemnek. Három pasi egy nap! Korábban még nem történ ilyen.
Olyan történ, hogy magam sem gondoltam volna.