Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 37 38 39 40 41 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18852   2023. 02. 25. szombat 08:35
jirzi jirzi
Hát le a kalappal Szépen összefoglaltad Kb az én gondolataim is ezek Öröm örömöt szerezni
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 02. 25. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 08:29
Miért is imádom ha a felségem más dugja? Egy gyerekkori példa jó erre, még az átkos utolsó évei dübörögtek a 80-as éves közepén, amerikai rokonoktól kaptam egy igazi BMX biciklit, amit nem lehetett nem észrevenni a színe és a fehér 5 küllős kerekei miatt… ebben az időben ilyen még nem volt az országban. Nagyon büszke voltam rá. Minden haverom ki akarta próbálni csak egy körre. Nem voltam irígy, és persze odaadtam nekik. Okyan jó vilt nézni ahogy örülnek én pedig gyönyörködtem a biciklimben ami az enyém. Kis hasonlattal ez van a feleségemmel. Őrülök ha tetszik és vonzónak találják férfiak akik bizony szeretnék kipróbálni. Ezt én is és s párom is élvezi. És látom a páromat ahogy élvezi hogy használja más, de tudom hogy ő az én párom örökre.
#18851   2023. 02. 25. szombat 08:29
Felhőék Felhőék
Miért is imádom ha a felségem más dugja? Egy gyerekkori példa jó erre, még az átkos utolsó évei dübörögtek a 80-as éves közepén, amerikai rokonoktól kaptam egy igazi BMX biciklit, amit nem lehetett nem észrevenni a színe és a fehér 5 küllős kerekei miatt… ebben az időben ilyen még nem volt az országban. Nagyon büszke voltam rá. Minden haverom ki akarta próbálni csak egy körre. Nem voltam irígy, és persze odaadtam nekik. Okyan jó vilt nézni ahogy örülnek én pedig gyönyörködtem a biciklimben ami az enyém. Kis hasonlattal ez van a feleségemmel. Őrülök ha tetszik és vonzónak találják férfiak akik bizony szeretnék kipróbálni. Ezt én is és s párom is élvezi. És látom a páromat ahogy élvezi hogy használja más, de tudom hogy ő az én párom örökre.
#18850   2023. 02. 25. szombat 04:32
X Törölt felhasználó (4655826)
Én is imádom nézni ,hogy egy idegen pasi kényezteti,legyen az hármas vagy négyes felállás. Élvezi más a testét, öröm nézni,természetesen kihasználjuk a két farok adta lehetőségeket smile
#18849   2023. 02. 25. szombat 01:05
Vitya40 Vitya40
Minket is izgat.A barátunk megdugja,szopatja,amiről képet,videót küldenek.Ez nagyon izgató számunkra,ha kölcsönadásból hazajön,szétdugva,szopatva,akkor én is megdugom .A mostani videón megkötözve dugta a barátunk,minden pózban,aztán hátra kötött kézzel leszopatta a nyakán pórázzal,majd beleélvezett a szájába,és kedves feleségem a kamerába nézve mosolyogva lenyelte.Megérkezik haza csatak nedves puncival,hogy tetszett e ?Hát persze hogy tetszett!
#18848   2023. 02. 25. szombat 00:10
Vitya40 Vitya40
Én imá
#18847   2023. 02. 24. péntek 22:21
Peeti86 Peeti86
Ha tehetitek menjetek ki Németországba. Mi ott voltunk ilyen tematikájú bulin és hát nem volt hiány belőlük wink
(Ez egy válasz Snoopy69 üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 00:48
Sziasztok! Igen izgató mindkettőnk számára, mikor, akár többnagyfarku fiú kényeztet, , 2, akár 3 is , izgató, hogy a férjem szeme láttára, kényeztetnek, és élvezzük, minden pillanatát.
Most néger fiúkat, keresünk, azt szeretnénk ki próbálni, 2 fekete hatalmas farok, járna bennem, és a férjem tudtával,. De a gangabangátol se zárkózunk el, szereti a párom is, hogy akár több fiú, kényezteti minden porcikámat,
#18846   2023. 02. 24. péntek 10:19
GameOver8 GameOver8
Nem, ők abban lennének benne, hogy őket kefélje meg más .
(Ez egy válasz zsoleszovics üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 13:06
Én sosem kérdezem ki a barátnőimet, kivel mit csináltak. Sőt nem bírnam hallgatni. Én alkalmatlan lennék rá, hogy elviseljem más férfi közelségét. De más nejének megkefélése nagyon izgat. Viszont szívesem mesélem aktualis barátnőimnek a szextörténeteimet, őket meg érdekli
Akkor ők megnéznék, én hogy kefélek más nőt?
#18845   2023. 02. 16. csütörtök 13:37
TheThreesome TheThreesome
Nem erről az oldalról van. Köszönjük!
(Ez egy válasz nemigem üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 09:49
Jó ezt olvasni, hogy jól sikerült. Irígy vagyok, hogy ilyen pasit sikerült találni
#18844   2023. 02. 16. csütörtök 13:15
X Törölt felhasználó (1405682)
Erre nem mindenki alkalmas!
Ki ilyen,ki olyan!
De ez így van jól!
(Ez egy válasz zsoleszovics üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 13:06
Én sosem kérdezem ki a barátnőimet, kivel mit csináltak. Sőt nem bírnam hallgatni. Én alkalmatlan lennék rá, hogy elviseljem más férfi közelségét. De más nejének megkefélése nagyon izgat. Viszont szívesem mesélem aktualis barátnőimnek a szextörténeteimet, őket meg érdekli
#18843   2023. 02. 16. csütörtök 13:06
zsoleszovics zsoleszovics
#18842   2023. 02. 16. csütörtök 09:49
nemigem nemigem
Jó ezt olvasni, hogy jól sikerült. Irígy vagyok, hogy ilyen pasit sikerült találni
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 04:59
Szombaton találkoztunk egy sráccal, szuper volt az este. Másfél órán keresztül kefélte a nejem megállás nélkül, majd az arcára élvezett. Nagyon izgalmas volt!
#18841   2023. 02. 16. csütörtök 08:12
parbaniek parbaniek
több Oka is van,hogy ő jött szóba!De ezt itt nem fejteném ki!
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 02. 15. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 15. szerda 14:58
Nem semmi , a családban marad az igaz ...de nem ciki hogy a saját testvére férjével?... amúgy gratula mármint szuper is a többes és mi is élvezzük csak nem "rokonnal "
#18840   2023. 02. 16. csütörtök 07:02
gymsm gymsm
Jó is azt látni.
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 04:59
Szombaton találkoztunk egy sráccal, szuper volt az este. Másfél órán keresztül kefélte a nejem megállás nélkül, majd az arcára élvezett. Nagyon izgalmas volt!
#18839   2023. 02. 16. csütörtök 04:59
TheThreesome TheThreesome
#18838   2023. 02. 16. csütörtök 04:01
Snoopy69 Snoopy69
Sziasztok Igen izgalmas amikor dugják a feleségem akár többen is az első volt egy kicsit kellemetlen de utána megy minden mint a karikacsapás van úgyhogy kettő a fiú jön és akkor hárman kényeztetjük a feleségemet de valamikor én csak nézem az arcát hogy milyen öröm van rajta szereti ő is meg én is és ez nem üt ki a házasságunk ra Sőt mi több meg is erősödött ki szeretném próbálni a néger farkakat is hogy hogy bírja az óriás néger fast a feleségem puncikája
#18837   2023. 02. 16. csütörtök 00:48
Snoopy69 Snoopy69
Sziasztok! Igen izgató mindkettőnk számára, mikor, akár többnagyfarku fiú kényeztet, , 2, akár 3 is , izgató, hogy a férjem szeme láttára, kényeztetnek, és élvezzük, minden pillanatát.
Most néger fiúkat, keresünk, azt szeretnénk ki próbálni, 2 fekete hatalmas farok, járna bennem, és a férjem tudtával,. De a gangabangátol se zárkózunk el, szereti a párom is, hogy akár több fiú, kényezteti minden porcikámat,
#18836   2023. 02. 15. szerda 14:58
Kezdoparos84 Kezdoparos84 VIP
Nem semmi , a családban marad az igaz ...de nem ciki hogy a saját testvére férjével?... amúgy gratula mármint szuper is a többes és mi is élvezzük csak nem "rokonnal "
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 02. 15. szerda 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 15. szerda 14:04
Nálunk is sikerült a "végre smile ".A nejem nővérének a férjét rá venni,mivel én élvezném!(nem volt egyszerű meg vagy 1 évbe tellett)amire összejött,hogy élvezhessem a látvány és részese is lehettem.
Első két alkalommal kettesbe voltak, azóta még két alakalom volt de ott már én is részt vettem.
#18835   2023. 02. 15. szerda 14:04
parbaniek parbaniek
Nálunk is sikerült a "végre smile ".A nejem nővérének a férjét rá venni,mivel én élvezném!(nem volt egyszerű meg vagy 1 évbe tellett)amire összejött,hogy élvezhessem a látvány és részese is lehettem.
Első két alkalommal kettesbe voltak, azóta még két alakalom volt de ott már én is részt vettem.
#18834   2023. 02. 15. szerda 08:33
Dzsentri Dzsentri
Még ilyen butaságot mint "az élet utolsó ajándéka". Ismerek hatvan plusszos embereket és nagy eltéréseket látok abban hogyan élik meg. Vannak akik simán rávernek negyvenes emerekre fittség és életigenlés terén. Van olyan hölgy ismerősöm akik ebbe a korosztályba tartozik és hihetelen bája és kisugárzása van. Megjelenésben, gondolkodásban közel sem a nagymami kategória.Szóval ne írjuk le őket. Rövid védőbeszédemet úgy írtam, hogy én még közel sem vagyok hatvanas.
(Ez egy válasz T421 üzenetére (2023. 02. 14. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 08:09
Szerintem egy ilyen nővel lehet a legjobbat dugni. Valószínűleg a férjén kívül még nem volt mással, Te lennél az újdonság, az élet utolsó ajándéka neki és eszméletlenül élvezné hogy egy másik férfi kényezteti.
#18833   2023. 02. 14. kedd 20:36
Al-Ass-andra Al-Ass-andra
ha egy lelkinyomorékot akarsz belőle csinálni valószínűleg jó módszer ez...
(Ez egy válasz T421 üzenetére (2023. 02. 14. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 08:09
Szerintem egy ilyen nővel lehet a legjobbat dugni. Valószínűleg a férjén kívül még nem volt mással, Te lennél az újdonság, az élet utolsó ajándéka neki és eszméletlenül élvezné hogy egy másik férfi kényezteti.

... 37 38 39 40 41 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!