Hát le a kalappal Szépen összefoglaltad Kb az én gondolataim is ezek Öröm örömöt szerezni
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 02. 25. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 08:29

Miért is imádom ha a felségem más dugja? Egy gyerekkori példa jó erre, még az átkos utolsó évei dübörögtek a 80-as éves közepén, amerikai rokonoktól kaptam egy igazi BMX biciklit, amit nem lehetett nem észrevenni a színe és a fehér 5 küllős kerekei miatt… ebben az időben ilyen még nem volt az országban. Nagyon büszke voltam rá. Minden haverom ki akarta próbálni csak egy körre. Nem voltam irígy, és persze odaadtam nekik. Okyan jó vilt nézni ahogy örülnek én pedig gyönyörködtem a biciklimben ami az enyém. Kis hasonlattal ez van a feleségemmel. Őrülök ha tetszik és vonzónak találják férfiak akik bizony szeretnék kipróbálni. Ezt én is és s párom is élvezi. És látom a páromat ahogy élvezi hogy használja más, de tudom hogy ő az én párom örökre.
Miért is imádom ha a felségem más dugja? Egy gyerekkori példa jó erre, még az átkos utolsó évei dübörögtek a 80-as éves közepén, amerikai rokonoktól kaptam egy igazi BMX biciklit, amit nem lehetett nem észrevenni a színe és a fehér 5 küllős kerekei miatt… ebben az időben ilyen még nem volt az országban. Nagyon büszke voltam rá. Minden haverom ki akarta próbálni csak egy körre. Nem voltam irígy, és persze odaadtam nekik. Okyan jó vilt nézni ahogy örülnek én pedig gyönyörködtem a biciklimben ami az enyém. Kis hasonlattal ez van a feleségemmel. Őrülök ha tetszik és vonzónak találják férfiak akik bizony szeretnék kipróbálni. Ezt én is és s párom is élvezi. És látom a páromat ahogy élvezi hogy használja más, de tudom hogy ő az én párom örökre.
Én is imádom nézni ,hogy egy idegen pasi kényezteti,legyen az hármas vagy négyes felállás. Élvezi más a testét, öröm nézni,természetesen kihasználjuk a két farok adta lehetőségeket

Minket is izgat.A barátunk megdugja,szopatja,amiről képet,videót küldenek.Ez nagyon izgató számunkra,ha kölcsönadásból hazajön,szétdugva,szopatva,akkor én is megdugom .A mostani videón megkötözve dugta a barátunk,minden pózban,aztán hátra kötött kézzel leszopatta a nyakán pórázzal,majd beleélvezett a szájába,és kedves feleségem a kamerába nézve mosolyogva lenyelte.Megérkezik haza csatak nedves puncival,hogy tetszett e ?Hát persze hogy tetszett!
Én imá
Ha tehetitek menjetek ki Németországba. Mi ott voltunk ilyen tematikájú bulin és hát nem volt hiány belőlük
(Ez egy válasz Snoopy69 üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 00:48

Sziasztok! Igen izgató mindkettőnk számára, mikor, akár többnagyfarku fiú kényeztet, , 2, akár 3 is , izgató, hogy a férjem szeme láttára, kényeztetnek, és élvezzük, minden pillanatát.
Most néger fiúkat, keresünk, azt szeretnénk ki próbálni, 2 fekete hatalmas farok, járna bennem, és a férjem tudtával,. De a gangabangátol se zárkózunk el, szereti a párom is, hogy akár több fiú, kényezteti minden porcikámat,
Most néger fiúkat, keresünk, azt szeretnénk ki próbálni, 2 fekete hatalmas farok, járna bennem, és a férjem tudtával,. De a gangabangátol se zárkózunk el, szereti a párom is, hogy akár több fiú, kényezteti minden porcikámat,
Nem, ők abban lennének benne, hogy őket kefélje meg más .
(Ez egy válasz zsoleszovics üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 13:06

Én sosem kérdezem ki a barátnőimet, kivel mit csináltak. Sőt nem bírnam hallgatni. Én alkalmatlan lennék rá, hogy elviseljem más férfi közelségét. De más nejének megkefélése nagyon izgat. Viszont szívesem mesélem aktualis barátnőimnek a szextörténeteimet, őket meg érdekli
Akkor ők megnéznék, én hogy kefélek más nőt?
Nem erről az oldalról van. Köszönjük!
(Ez egy válasz nemigem üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 09:49

Jó ezt olvasni, hogy jól sikerült. Irígy vagyok, hogy ilyen pasit sikerült találni
Erre nem mindenki alkalmas!
Ki ilyen,ki olyan!
De ez így van jól! (Ez egy válasz zsoleszovics üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 13:06
Ki ilyen,ki olyan!
De ez így van jól! (Ez egy válasz zsoleszovics üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Én sosem kérdezem ki a barátnőimet, kivel mit csináltak. Sőt nem bírnam hallgatni. Én alkalmatlan lennék rá, hogy elviseljem más férfi közelségét. De más nejének megkefélése nagyon izgat. Viszont szívesem mesélem aktualis barátnőimnek a szextörténeteimet, őket meg érdekli
Jó ezt olvasni, hogy jól sikerült. Irígy vagyok, hogy ilyen pasit sikerült találni
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 04:59

Szombaton találkoztunk egy sráccal, szuper volt az este. Másfél órán keresztül kefélte a nejem megállás nélkül, majd az arcára élvezett. Nagyon izgalmas volt!
több Oka is van,hogy ő jött szóba!De ezt itt nem fejteném ki!
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 02. 15. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 15. szerda 14:58

Nem semmi , a családban marad az igaz ...de nem ciki hogy a saját testvére férjével?... amúgy gratula mármint szuper is a többes és mi is élvezzük csak nem "rokonnal "
Jó is azt látni.
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 04:59

Szombaton találkoztunk egy sráccal, szuper volt az este. Másfél órán keresztül kefélte a nejem megállás nélkül, majd az arcára élvezett. Nagyon izgalmas volt!
Sziasztok Igen izgalmas amikor dugják a feleségem akár többen is az első volt egy kicsit kellemetlen de utána megy minden mint a karikacsapás van úgyhogy kettő a fiú jön és akkor hárman kényeztetjük a feleségemet de valamikor én csak nézem az arcát hogy milyen öröm van rajta szereti ő is meg én is és ez nem üt ki a házasságunk ra Sőt mi több meg is erősödött ki szeretném próbálni a néger farkakat is hogy hogy bírja az óriás néger fast a feleségem puncikája
Sziasztok! Igen izgató mindkettőnk számára, mikor, akár többnagyfarku fiú kényeztet, , 2, akár 3 is , izgató, hogy a férjem szeme láttára, kényeztetnek, és élvezzük, minden pillanatát.
Nem semmi , a családban marad az igaz ...de nem ciki hogy a saját testvére férjével?... amúgy gratula mármint szuper is a többes és mi is élvezzük csak nem "rokonnal "
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 02. 15. szerda 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 15. szerda 14:04

Nálunk is sikerült a "végre
".A nejem nővérének a férjét rá venni,mivel én élvezném!(nem volt egyszerű meg vagy 1 évbe tellett)amire összejött,hogy élvezhessem a látvány és részese is lehettem.
Első két alkalommal kettesbe voltak, azóta még két alakalom volt de ott már én is részt vettem.

Első két alkalommal kettesbe voltak, azóta még két alakalom volt de ott már én is részt vettem.
Nálunk is sikerült a "végre
".A nejem nővérének a férjét rá venni,mivel én élvezném!(nem volt egyszerű meg vagy 1 évbe tellett)amire összejött,hogy élvezhessem a látvány és részese is lehettem.

Még ilyen butaságot mint "az élet utolsó ajándéka". Ismerek hatvan plusszos embereket és nagy eltéréseket látok abban hogyan élik meg. Vannak akik simán rávernek negyvenes emerekre fittség és életigenlés terén. Van olyan hölgy ismerősöm akik ebbe a korosztályba tartozik és hihetelen bája és kisugárzása van. Megjelenésben, gondolkodásban közel sem a nagymami kategória.Szóval ne írjuk le őket. Rövid védőbeszédemet úgy írtam, hogy én még közel sem vagyok hatvanas.
(Ez egy válasz T421 üzenetére (2023. 02. 14. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 08:09

Szerintem egy ilyen nővel lehet a legjobbat dugni. Valószínűleg a férjén kívül még nem volt mással, Te lennél az újdonság, az élet utolsó ajándéka neki és eszméletlenül élvezné hogy egy másik férfi kényezteti.
ha egy lelkinyomorékot akarsz belőle csinálni valószínűleg jó módszer ez...
(Ez egy válasz T421 üzenetére (2023. 02. 14. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 08:09

Szerintem egy ilyen nővel lehet a legjobbat dugni. Valószínűleg a férjén kívül még nem volt mással, Te lennél az újdonság, az élet utolsó ajándéka neki és eszméletlenül élvezné hogy egy másik férfi kényezteti.