Bocsi, de ilyen nő itthon is van
Frigid feleségemet kellene elcsábítani megdugni Nagy farkú férfiak de nem könnyű feladat
Velem nem sexel pedig nagyon igyekeztem bár kicsi a farkam de Ő azt mondja hogy nem az szamit
Velem nem sexel pedig nagyon igyekeztem bár kicsi a farkam de Ő azt mondja hogy nem az szamit
Egy kapcsolat akkor igazán jó, ha a felek őszintén megnyílhatnak egymás előtt a szexuális vágyaik terén is. Tehát kérd meg, hogy mondja el neked, hogy ő mire vágyik, milyen kalandokat szeretne még megélni, és te is őszintén mondd el neki, hogy te pedig azt szeretnéd, ha időnként más pasit is bevonnátok. Ez az őszinteség akkor is fontos, ha végül mégse vontok be senki mást. Mert a kapcsolatok egy idő után kihűlhetnek, ha eltűnik az izgalom, a játékosság, és az embernek titkolózni kell, hogy mire vágyik. Tehát legyen az első az őszinteség, és utána nézzétek meg, hogy ki mennyire hajlandó közeledni a másik vágyaihoz. Ki tudja, talán neki is van olyan vágya, amitől a lélegzeted is elakad és talán nem lesz egyszerű a kedvére tenned. Ő pedig szintén megértheti, hogy számodra a más pasik bevonása éppenhogy a kapcsolatotok jobbá tételét jelenti, és talán így bátrabb lesz és hajlandó lesz kísérletezni. Ki tudja, talán annyira belejön, hogy már téged fog zavarni a sok legyeskedő pasi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 13. csütörtök 23:48
Törölt felhasználó (4704994)
VIP

Sziasztok ! Engem izgatna ha beszálna hozzánk egy férfi. Mi egy boldog házaspár vagyunk, én 30 , a feleségem 43 éves. A feleségem sosem próbálta ki milyen egyszere 2 férfival szexelni. Mikor először szoba került, azt mondta a féltékenység miatt nem menne bele . Mikor másodszor sziba került azt mondta hogy ez megalázó lenne , és csak akkor menne bele, ha már nem szeretne és az a házasság vége lenne . Pedig szerintem nem megalázó, hisz lenne a középpontban. Sokszor elképzelem hogy leszop egy másik pasit, miközben én dugom . Mikor szerelmünk, akkor észrevettem, hogy néha szopja az ujjam ,és lehet erre gondol , milyen lenne közben egy másik fasz a szájában. Szerintetek hogy vegyem rá, hogy bele menjen?
Az olvasottak alapján nem esélytelen, hogy egyszer összejön. Fontosabb vagy neki, mint a vágya egy plusz pasira és ez így van jól. Bíznia kell benned és látnia, hogy ez tényleg izgat. Ez pedig a szex közben elég hiteles. Ha mondod neki és érzi is a vágyad bizonyítékát. Ha látja rajtad, hogy beindít. Ki fog derülni neked is abból, hogy Őt mennyire indítja be.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 13. csütörtök 23:48
Törölt felhasználó (4704994)
VIP

Sziasztok ! Engem izgatna ha beszálna hozzánk egy férfi. Mi egy boldog házaspár vagyunk, én 30 , a feleségem 43 éves. A feleségem sosem próbálta ki milyen egyszere 2 férfival szexelni. Mikor először szoba került, azt mondta a féltékenység miatt nem menne bele . Mikor másodszor sziba került azt mondta hogy ez megalázó lenne , és csak akkor menne bele, ha már nem szeretne és az a házasság vége lenne . Pedig szerintem nem megalázó, hisz lenne a középpontban. Sokszor elképzelem hogy leszop egy másik pasit, miközben én dugom . Mikor szerelmünk, akkor észrevettem, hogy néha szopja az ujjam ,és lehet erre gondol , milyen lenne közben egy másik fasz a szájában. Szerintetek hogy vegyem rá, hogy bele menjen?
Izgató tud lenni nagyon. Régóta játszunk ilyet párcserében. Tavaly sikerült egy kissebb gang Bang is . +3 pasival. Gyönyörű látvàny volt.
Ezt - iv vagy + iv értelemben érted!
És ki is lehet büszke? (Ez egy válasz Gábor535 üzenetére (2023. 04. 01. szombat 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
És ki is lehet büszke? (Ez egy válasz Gábor535 üzenetére (2023. 04. 01. szombat 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
NA csak,hogy tisztuljon a kép mindenki számára!
A feleségem nővérének a férjéről(a feleségem sógoráról) van szó! (Ez egy válasz jirzi üzenetére (2023. 04. 01. szombat 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)
A feleségem nővérének a férjéről(a feleségem sógoráról) van szó! (Ez egy válasz jirzi üzenetére (2023. 04. 01. szombat 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)
A testvére férjével... Az is sógor, vagy a párod tesójának a férje...
(Ez egy válasz Gábor535 üzenetére (2023. 04. 01. szombat 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Büszke lehet rá
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2023. 04. 01. szombat 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Magyarán a tesódat csaltad meg?
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 03. 31. péntek 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 11:19

Érdekes ,engem soha nem izgatott az,hogy úgy dugják a feleségem,hogy én nem vagyok részese!
Amikor a sógor is kétszer megdugta nélkülem az nem igazán izgatott,jó volt hallani!
De az az igazi izgalom amikor ketten dugjuk az isteni érzés mind a hármunknak!
Amikor a sógor is kétszer megdugta nélkülem az nem igazán izgatott,jó volt hallani!
Én nagyon szeretem, a megfelelő hozzáállással mindenki részéről teljesen fel tudja dobni a kapcsolatot.
Érdekes ,engem soha nem izgatott az,hogy úgy dugják a feleségem,hogy én nem vagyok részese!
... bocs... lemaradt egy n betű...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 26. vasárnap 22:30
Törölt felhasználó (4698120)

... ha stabil kapcsolatba éltek, akkor mindent bele! Egészen kivételes élmény! Remegni fogsz az izgalomtól...
... ha stabil kapcsolatba éltek, akkor mindent bele! Egészen kivételes élmény! Remegni fogsz az izgalomtól...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 25. szombat 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 25. szombat 20:14
Törölt felhasználó (4702960)

Számomra az lenne a beteljesült álom, (legalábbis most ez a legkéjesebb fantáziám) hogyha a fiatal feleségemet, elcsábítaná egy másik ideálisan nálam idősebb férfi. És olyan randikra, helyekre vinné ami számomra nem kivitelezhető. Maga a tudat, hogy vágyat érez más férfi iránt ledobatja az ékszíjat az agyammal. Szeretném látni, ahogy beengedi az intim szférájába csókolóznak, hangos nyögésekkel kísérve kéri, hogy rakja belé. Feleségem egyenlőre cak fantázia szinten tud hasonlót elképzelni. Ha valakinek van hasonló tapasztalata a témában vagy csak megosztaná a gondolatait velem, üzenetét szívesen várom.
Várjuk a beszámolót
(Ez egy válasz legios0225 üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 26. vasárnap 13:41

Párom most ment el egy pasival randizni...kíváncsian várom ha haza ért..
Csatlakozom...
Hatha erkezik az a beszamolo
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 26. vasárnap 14:46
Hatha erkezik az a beszamolo

Törölt felhasználó (4495972)

Szívesen olvassuk mi történt…

Szívesen olvassuk mi történt…
(Ez egy válasz legios0225 üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 26. vasárnap 13:41

Számomra az lenne a beteljesült álom, (legalábbis most ez a legkéjesebb fantáziám) hogyha a fiatal feleségemet, elcsábítaná egy másik ideálisan nálam idősebb férfi. És olyan randikra, helyekre vinné ami számomra nem kivitelezhető. Maga a tudat, hogy vágyat érez más férfi iránt ledobatja az ékszíjat az agyammal. Szeretném látni, ahogy beengedi az intim szférájába csókolóznak, hangos nyögésekkel kísérve kéri, hogy rakja belé. Feleségem egyenlőre cak fantázia szinten tud hasonlót elképzelni. Ha valakinek van hasonló tapasztalata a témában vagy csak megosztaná a gondolatait velem, üzenetét szívesen várom.