Hát nem kis meló volt "rávenni" nejem , de bejött neki. Igaz ezt így egyszerűen leírjuk ,de azért baromi bonyolult helyzet.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 06. 06. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 06. kedd 18:47

Szerintünk ez badarság: A többség a párjával szeretné ezt megélni , viszont sok esetben a hölgy nem kapható erre, ezért csatlakoznának máshoz a férfiak...
Izgatna , igen!
Szerintünk ez badarság: A többség a párjával szeretné ezt megélni , viszont sok esetben a hölgy nem kapható erre, ezért csatlakoznának máshoz a férfiak...
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2023. 06. 06. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 06. kedd 12:38

Nem lett elijesztve, nekünk volt benne részünk pár alkalommal, de mivel Kedves nem szeretné jelenleg, így az oldalon is csak én vagyok fent. Sokak vágy álma, hogy a többes, de kehetőleg más Kedvesével. A sajátjukat sokan féltik, sajátnak tekintik. Pedig lehet hamarabb összejönne, és sokkal többen itt lennének az oldalon történeteket mondani.
Nem álmodozni kell róla, megvalósítani
Nagyon izgató tud lenni...
Öröm nézni közben,hogy élvezi..Imádom
Öröm nézni közben,hogy élvezi..Imádom
de eddig jolesett minden 3as bulink. és nem befolyásolta a házas életünket

szerintünk izgalmas és élvezetes
Nem lett elijesztve, nekünk volt benne részünk pár alkalommal, de mivel Kedves nem szeretné jelenleg, így az oldalon is csak én vagyok fent. Sokak vágy álma, hogy a többes, de kehetőleg más Kedvesével. A sajátjukat sokan féltik, sajátnak tekintik. Pedig lehet hamarabb összejönne, és sokkal többen itt lennének az oldalon történeteket mondani.
Izgat bizony
Na,úgy látom jól el lett ijesztve mindenki,akinek még nem sikerült.

Szia. Igazán nem tudom ki aza K. Meg KHM. Nem bantunk meg semmit. Sőt kettőnk között sokkal jobb lett minden akár a szex is. Így igauan nem tudom miről beszelsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 25. csütörtök 16:14
Törölt felhasználó (4630582)

nem tanácsként írom, annyira nem ismerlek, de! K. mesélte nekem 1x, hogy voltaképpen miattad ment bele, mert...khm....szüksége volt már rá, hogy tudja, milyen az, amit előtte, veled, nem tudott. könnyű azt írni, hogy késő bánat, pedig de! végül egy jótanács: az apró fából faragott hegedű, gyakran cimbalommá lesz, pláne ha havazik! ....hát ebből indulj ki
nem tanácsként írom, annyira nem ismerlek, de! K. mesélte nekem 1x, hogy voltaképpen miattad ment bele, mert...khm....szüksége volt már rá, hogy tudja, milyen az, amit előtte, veled, nem tudott. könnyű azt írni, hogy késő bánat, pedig de! végül egy jótanács: az apró fából faragott hegedű, gyakran cimbalommá lesz, pláne ha havazik! ....hát ebből indulj ki
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 25. csütörtök 13:00

Mi 2015 ben kezdtük. Ha végig gondolom a hapsik számát. Hu izgalmas
Mi 2015 ben kezdtük. Ha végig gondolom a hapsik számát. Hu izgalmas
Ez akkor a honfoglalo nevu jatek oldala volt. Ott jatszottak, beszelgettek es lettek szimpatikusan egymasnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 24. szerda 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 24. szerda 19:57
Törölt felhasználó (750607)

Sziasztok! Lehet tudni melyik az az online oldal?
Sziasztok! Lehet tudni melyik az az online oldal?
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2023. 05. 24. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 24. szerda 13:43

Lassu viz partot mos. Nalunk cirka 3 evbe telt mire beadta a derekat. Most pedig kozel 10 ev szunet utan kezdodott ujra az iden. Sokmindennek kell osszejonni ahhoz hogy egy atlagos feleseg levetkozze a gatlasokat amik mar oviban berogzodnek. Fiuknak kezebe adjak a kukit, de a lanyoknak a kezere csapnak ha a sajat labuk koze nyulnak. Tobb partneres fiu az sztar, tobb partneres lany kurva. Ha erted mire gondolok.
Utolag elemezve nalunk hogyan sikerult ezt a nehany dolgot ki legfontosabb helyen: nem elsosorban szexre kell rabeszelni, hanem arra hogy akarja feszegetni a sajat hatarait. A kivancsisagot kell felebreszteni. A masik hogy biztositsuk feltetlen bizalmunkrol. Akarmi tortenik a mi szemunkben nem lesz kevesebb, sot!
A merleg nyelvet nalunk az billentette at, hogy o valasztott. Nem en kerestem partnert hanem o talalt egyolyan online helyen ahova egeszen mas okbol jartak ossze, online tarsasjatek.
Utolag elemezve nalunk hogyan sikerult ezt a nehany dolgot ki legfontosabb helyen: nem elsosorban szexre kell rabeszelni, hanem arra hogy akarja feszegetni a sajat hatarait. A kivancsisagot kell felebreszteni. A masik hogy biztositsuk feltetlen bizalmunkrol. Akarmi tortenik a mi szemunkben nem lesz kevesebb, sot!
A merleg nyelvet nalunk az billentette at, hogy o valasztott. Nem en kerestem partnert hanem o talalt egyolyan online helyen ahova egeszen mas okbol jartak ossze, online tarsasjatek.
Lassu viz partot mos. Nalunk cirka 3 evbe telt mire beadta a derekat. Most pedig kozel 10 ev szunet utan kezdodott ujra az iden. Sokmindennek kell osszejonni ahhoz hogy egy atlagos feleseg levetkozze a gatlasokat amik mar oviban berogzodnek. Fiuknak kezebe adjak a kukit, de a lanyoknak a kezere csapnak ha a sajat labuk koze nyulnak. Tobb partneres fiu az sztar, tobb partneres lany kurva. Ha erted mire gondolok.
Nem a vágyak ról szól a topik!
Hanem a megvalósult "Izgat ha megdugják a feleségemet "
Nálunk + igen
Hanem a megvalósult "Izgat ha megdugják a feleségemet "
Nálunk + igen

Akkor mi a fasznak írogatsz ide???????
Kamus vagy!
Kamus vagy!
El ne felejtsd nekunk is elmeselni ha osszejon a harmas.
Igéretes sztori!!

Ismet sikerult osszejonni a fekete csodorrel (nevezzuk Bobnak). Ismet elutaztunk egy hetre ahogy terveztuk a januari eset ota. Csak a kirandulas elso feleben sikerult talalkozni, mert last minute utat vettunk es Bobnak dolgozni kellett, de jokat jatszottunk. A bucsunapra azert lett egy kis extra. Megbeszeltuk hogy Bob kivisz a repterre, de korabban erkezett es engedtunk a csabitasnak, ugy gondoltuk stilszeruen koszonunk el egy gyors numeraval. Rovid jatek egy nyalakodas utan mikozben a felesegem lovagolta az ebenekete csodort en becsempesztem a lompost a popsijaba. Nagyon jo erzes volt, pillanatok alatt el is durrantam. Felesegem leszallt Bobrol, hanyatt fekudt az agy szelere es magahoz intette. Lehuzta a farkarol a gumit es a popojaba huzta. "Loj bele te is" - mondta neki, Bob pedig szot fogadott, beletankolta a harom napja gyujtogettet babyjuicet. Gyors torolkozes es rohantunk a repterre. Asszonykam ket adag spermaval a fenekeben ult mellettem a gepen.
A kovetkezo talalkozo nalunk lesz oktober korul. Felesegem azt tervezi nem kell tobb gumi, hagyni fogja Bobnak hogy teleelvezze a puncijat is. Megprobalok elrejteni kamerat is hatha sikerul megorokiteni.
A kovetkezo talalkozo nalunk lesz oktober korul. Felesegem azt tervezi nem kell tobb gumi, hagyni fogja Bobnak hogy teleelvezze a puncijat is. Megprobalok elrejteni kamerat is hatha sikerul megorokiteni.