Szerintünk nem probléma titkolni egy ilyen kapcsolatot. Itt inkább azt érdemes mérlegelni, hogy ha nem jól sülne el a hármas, akkor mennyire tudnátok ettől elvonatkoztatni a jövőben (mivel írtad, hogy a párod nehéz eset)
(Ez egy válasz HARMASBAN88 üzenetére (2023. 12. 19. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 19. kedd 13:21

a Haveromnak ez a vágya 100 éve
nekem is a párom is megfűztem bár ő ilyen nehezebb eset de hajlik rá
de ugye a két család barát és nem tudom utánna hogy menne úgy minden hogy senki ne vegyen észre ebből semmit stb...

Nem egyszerű. Ha a hölgyek barátnôk akkor főleg. Akkor tuti, hogy kiderül valamikor. Mondjuk így hogy mind a hárman beszéltetek róla és mindenki benne lenne, hát így szerintem eldőlt. Már csak a mikor a kérdés. Sok sikert nektek, ha nem is a barátoddal de valakivel összetudjátok hozni, hiszen a feleséged hajlik a dologra.
(Ez egy válasz HARMASBAN88 üzenetére (2023. 12. 19. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)

de ugye a két család barát és nem tudom utánna hogy menne úgy minden hogy senki ne vegyen észre ebből semmit stb...

Nem lesz egyszerű titkolni a haver párja előtt. Ha megvalósítjátok a vágyaitokat.
Tapasztalat,hogy jobb bevonni valamilyen szinten az összes érintettet ilyenkor! Legalábbis tudtára adni valahogyan:
Tapasztalat,hogy jobb bevonni valamilyen szinten az összes érintettet ilyenkor! Legalábbis tudtára adni valahogyan:

Hát új dolgok történnek, nem tudom mihez kötni, mert történt a páromnál egy hormon löket, és egy kineziológia terápia is, de valami nagyon történt. Elkezdte elfogadni a vágyait és nyitottabbnak lenni sokkal a szexualitása felé, csak sajnos picit elferültek a dolgai, mert nagyon hirtelen típus, egy face oldalon tarsalgott sexes téma, és persze írtak neki egy csomóan, de egy pasi már a kommentei miatt es felkeltette a figyelmét, mutatta is nekem, fotó nincs a srácról így csak is az intellektusa fogta meg nagyon. Én ennek tök örültem az egésznek, és annak a tűznek is amit a páromnál tapasztaltam.
Sziasztok
Segítségeteket kérném frigid feleségem sex iránti vágyat hogyan lehetne újraéleszteni?
Segítségeteket kérném frigid feleségem sex iránti vágyat hogyan lehetne újraéleszteni?
Egy kis odafigyeléssel?
Nem bántásból mondom, csak viccel nyitottam. Legjobb lenne megtudni mi okozza a frigidséget, addig szerintem az emberiség tanácstalan.
(Ez egy válasz Felcsel üzenetére (2023. 12. 22. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 13:24

Sziasztok
Nekem az a vèlemènyem ,hogy nègyesben jobb! Bàr ha a baràtnődet nehezen vontad be,akkor a haverod felesègèt talàn mèg nehezebb lesz,vagy lenne. Gondolom a haverod màr megemlítette a felesègènek a vàgyait. Ha pedig nem hajlott rà akkor,akkor most sem fog. Èn viszont úgy gondolom,hogy ez nem fog jól vègződni pont emiatt! Ez csak az èn szemèlyes vèlemènyem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 18. hétfő 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 18. hétfő 17:28
Törölt felhasználó (4676061)

az ilyen jellegű kérdéseket sohasem értettem. Itt gondolok arra amire reagáltál.
Olyan egyszerű. Szimplán ha otthon nem lehet megoldani, akkor az ember kibérel egy panziót, lakást ,szállodai szobát vagy valamit.
Azért ennyire ne legyünk már spórolósak
Olyan egyszerű. Szimplán ha otthon nem lehet megoldani, akkor az ember kibérel egy panziót, lakást ,szállodai szobát vagy valamit.
Azért ennyire ne legyünk már spórolósak

Beszélgess vele, udvarolj neki. Kérd meg, hogy öltözőn szexisen, csinosan. Igyatok meg egy kis italt, hát ha segít neki.
(Ez egy válasz Felcsel üzenetére (2023. 12. 22. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 13:24

Sziasztok
hát meglátjuk mi lesz belőle
ha lesz valami majd megírom nektek
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 12. 20. szerda 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 20. szerda 12:46

Nem egyszerű. Ha a hölgyek barátnôk akkor főleg. Akkor tuti, hogy kiderül valamikor. Mondjuk így hogy mind a hárman beszéltetek róla és mindenki benne lenne, hát így szerintem eldőlt. Már csak a mikor a kérdés. Sok sikert nektek, ha nem is a barátoddal de valakivel összetudjátok hozni, hiszen a feleséged hajlik a dologra.
Drukkoljatok van egy igéret január 3.hétvégéjére
Most öltözik a feleségem,elmegy az egyik baràtjàhoz. Ma ismét màs fogja dugni.
És mit vett fel a drága?
(Ez egy válasz hoff74 üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 04. csütörtök 17:55

Most öltözik a feleségem,elmegy az egyik baràtjàhoz. Ma ismét màs fogja dugni.
Lehet, úgy kellett volna feltenned a kérdést: mit húzott fel a Drága?
Ilyen alkalmakkor az én párom a térdét szokta, a nyakáig... (Ez egy válasz Gabordeak üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyen alkalmakkor az én párom a térdét szokta, a nyakáig... (Ez egy válasz Gabordeak üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Jelenleg sajnos szingli vagyok,de imádom.... elváltam,de a feleségem imádtam nézni amikor mással élvez....
Aztán elváltunk mert ez srác úgy megdugta a nálam sokkal nagyobb és vastagabb farkával,hogy szerelmes lett....
Aztán elváltunk mert ez srác úgy megdugta a nálam sokkal nagyobb és vastagabb farkával,hogy szerelmes lett....
Mesélnél erről részletesen, ha nem "fáj". Kíváncsi vagyok a körülményekre, hogyan milyen viszonyban életetek a beszalló előtt, milyen volt a szex, mennsire állatok közel egymáshoz.
(Ez egy válasz Tiberiogino üzenetére (2024. 01. 05. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 05. péntek 14:42

Jelenleg sajnos szingli vagyok,de imádom.... elváltam,de a feleségem imádtam nézni amikor mással élvez....
Jogos a megjegyzésed!
)
(Ez egy válasz miki966 üzenetére (2024. 01. 05. péntek 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 05. péntek 11:53

Lehet, úgy kellett volna feltenned a kérdést: mit húzott fel a Drága?
Ilyen alkalmakkor az én párom a térdét szokta, a nyakáig...
Ilyen alkalmakkor az én párom a térdét szokta, a nyakáig...
Sajnos engem mindig a világ végéről keresnek meg a párok így kevés cuckold-om van. Ha helyi akkor meg nincs meg ami kell. A saját asszonyomat is dugatnám de áh, minden tabu nála sajnos.
Persze szívesen.irok neked üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 05. péntek 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 05. péntek 18:22
Törölt felhasználó (856058)

Mesélnél erről részletesen, ha nem "fáj". Kíváncsi vagyok a körülményekre, hogyan milyen viszonyban életetek a beszalló előtt, milyen volt a szex, mennsire állatok közel egymáshoz.
Eddig kétszer voltam nős. Mind a két nejem dugta más is. Ez mindig izgatott. Szerencsére mindig sikerült összehoznom. Van olyan fiu aki mind a két nejem dugta.