Tudom mit érzel . Én is ilyen vagyok . Jó kibeszélni.
(Ez egy válasz apagyii3 üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 20:17

A másik társkereső oldalon.
Viszont néger srácot is szeretnénk, de azt sehol nem találunk :(
Viszont néger srácot is szeretnénk, de azt sehol nem találunk :(
Fú, de nagyon irigy vagyok
(Ez egy válasz apagyii3 üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 14. vasárnap 17:07

Tegnap esti sztori, nem részletesen, csak valakinek el kell mondani, annyira örülök
2 sráchoz mentünk feleségemmel, egy cuckoldra.
Soha nem volt még 2 pasival egyszerre, csak eggyel.
Mi ne mondjak, meglepődtem
Minden tuti volt, csak azt hiányoltam, hogy nem vágták szendvicsbe, bár utána mondták, hogy legközelebb meglesz
A drágám 5 vagy 6 szor elélvezett, tetszett neki

A másik társkereső oldalon.
Viszont néger srácot is szeretnénk, de azt sehol nem találunk :( (Ez egy válasz bangtobes üzenetére (2024. 01. 20. szombat 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszont néger srácot is szeretnénk, de azt sehol nem találunk :( (Ez egy válasz bangtobes üzenetére (2024. 01. 20. szombat 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok és hol találtátok a két partnert??
(Ez egy válasz apagyii3 üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 14. vasárnap 17:07

Tegnap esti sztori, nem részletesen, csak valakinek el kell mondani, annyira örülök
Minden tuti volt, csak azt hiányoltam, hogy nem vágták szendvicsbe, bár utána mondták, hogy legközelebb meglesz

Mi is szeretjük. Izgalmas és izgató nagyon

Szia Felcsel! A problémád, feltehetőleg összetettebb mint esetleg első hallásra látszik, "hallszik". A frigidségnek , - ha valóban frigidségről beszélünk - sok oka lehet, ami psichés, mentális, hormonális, esetleg fizikális. Ha úgy gondolod hogy érdemes belemenni, szívesen segítünk az okok kiderítésében, valamint ha ő is úgy akarja, a megoldásban. Van amikor valóban, egyszerű az ok. Lehetsz te is, mint ahogy már írták is Neked. Írj priviben, ha gondolod! És ha még fennáll a proléma. Üdv Neked!
(Ez egy válasz Felcsel üzenetére (2023. 12. 22. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 13:24

Sziasztok
Segítségeteket kérném frigid feleségem sex iránti vágyat hogyan lehetne újraéleszteni?
Segítségeteket kérném frigid feleségem sex iránti vágyat hogyan lehetne újraéleszteni?
Ügyes vagy!
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2024. 01. 06. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 06. szombat 16:11

Eddig kétszer voltam nős. Mind a két nejem dugta más is. Ez mindig izgatott. Szerencsére mindig sikerült összehoznom. Van olyan fiu aki mind a két nejem dugta.
Az jó!
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2024. 01. 06. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 06. szombat 16:11

Eddig kétszer voltam nős. Mind a két nejem dugta más is. Ez mindig izgatott. Szerencsére mindig sikerült összehoznom. Van olyan fiu aki mind a két nejem dugta.
Ezekre a történetekre én is nagyon kíváncsi vagyok.
Próbálom nejemet rávenni a 3-asra de nem igazán sikerül!
Írnál nekem is?
Nagyon érdekel kinek, hogy sikerült! (Ez egy válasz Tiberiogino üzenetére (2024. 01. 06. szombat 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Próbálom nejemet rávenni a 3-asra de nem igazán sikerül!
Írnál nekem is?
Nagyon érdekel kinek, hogy sikerült! (Ez egy válasz Tiberiogino üzenetére (2024. 01. 06. szombat 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem eddig még “csak” a hármasozás jött össze, de nagyon tetszene, ha valaki rendszeresen felküldené a párját hozzám.
Persze szívesen.irok neked üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 05. péntek 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 05. péntek 18:22
Törölt felhasználó (856058)

Mesélnél erről részletesen, ha nem "fáj". Kíváncsi vagyok a körülményekre, hogyan milyen viszonyban életetek a beszalló előtt, milyen volt a szex, mennsire állatok közel egymáshoz.
Sajnos engem mindig a világ végéről keresnek meg a párok így kevés cuckold-om van. Ha helyi akkor meg nincs meg ami kell. A saját asszonyomat is dugatnám de áh, minden tabu nála sajnos.
Jogos a megjegyzésed!
)
(Ez egy válasz miki966 üzenetére (2024. 01. 05. péntek 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 05. péntek 11:53

Lehet, úgy kellett volna feltenned a kérdést: mit húzott fel a Drága?
Ilyen alkalmakkor az én párom a térdét szokta, a nyakáig...
Ilyen alkalmakkor az én párom a térdét szokta, a nyakáig...
Mesélnél erről részletesen, ha nem "fáj". Kíváncsi vagyok a körülményekre, hogyan milyen viszonyban életetek a beszalló előtt, milyen volt a szex, mennsire állatok közel egymáshoz.
(Ez egy válasz Tiberiogino üzenetére (2024. 01. 05. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 05. péntek 14:42

Jelenleg sajnos szingli vagyok,de imádom.... elváltam,de a feleségem imádtam nézni amikor mással élvez....
Aztán elváltunk mert ez srác úgy megdugta a nálam sokkal nagyobb és vastagabb farkával,hogy szerelmes lett....
Aztán elváltunk mert ez srác úgy megdugta a nálam sokkal nagyobb és vastagabb farkával,hogy szerelmes lett....
Jelenleg sajnos szingli vagyok,de imádom.... elváltam,de a feleségem imádtam nézni amikor mással élvez....
Lehet, úgy kellett volna feltenned a kérdést: mit húzott fel a Drága?
Ilyen alkalmakkor az én párom a térdét szokta, a nyakáig... (Ez egy válasz Gabordeak üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyen alkalmakkor az én párom a térdét szokta, a nyakáig... (Ez egy válasz Gabordeak üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
És mit vett fel a drága?
(Ez egy válasz hoff74 üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 04. csütörtök 17:55

Most öltözik a feleségem,elmegy az egyik baràtjàhoz. Ma ismét màs fogja dugni.
Most öltözik a feleségem,elmegy az egyik baràtjàhoz. Ma ismét màs fogja dugni.