Én is elmentem volna, ha tudok a dologról. Nem hallottam felőle több mint egy hónapja. A levelemre nem reagált. Írtam ide a fórumba is de arra sem jött reakció. Péntek délben írt egy levelet, hogy akkor szombat este. Amit ráadásul meg sem kaptam időben. Azrt így elég nehéz ott lenni.
Nem kaptam semmilyen levelet tőletek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 13. szombat 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 13. szombat 21:45
Törölt felhasználó (104575)

Lett volna ma estére egy meghívásod, egy vibrinézésre, fotozásra, amit a feleségem csinált volna,meg egy masszázsra esetleg, de ha meg se nézed az e-mailjeidet, akkor .......
Lett volna ma estére egy meghívásod, egy vibrinézésre, fotozásra, amit a feleségem csinált volna,meg egy masszázsra esetleg, de ha meg se nézed az e-mailjeidet, akkor .......
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 09. 19. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 14:35

Ezt a történenet már korábban is írtad. Viszont nem reagáltál az utolsó levelemre. Mi történt?
Mesélj!!!!
(Ez egy válasz hazaspar-1 üzenetére (2007. 10. 02. kedd 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 19:51

Szuper volt mint mindig,nagyon belevaló volt a trársaság,ezúttal senki nem vitte túlzásba az italozást-legalábbis azt elején-de éjféltájt már volt aki el volt ázva rendesen.
sziasztok.borsodi házaspárt keresek akinek szeretkezését nézhetném.Esetleg a hölgyet a férje elött dugnám.31éves borsodi ffi vagyok.
Akkor élvezetekben sem volt hiány !?
(Ez egy válasz hazaspar-1 üzenetére (2007. 10. 02. kedd 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 19:51

Szuper volt mint mindig,nagyon belevaló volt a trársaság,ezúttal senki nem vitte túlzásba az italozást-legalábbis azt elején-de éjféltájt már volt aki el volt ázva rendesen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 29. szombat 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 17:01
Törölt felhasználó (81552)

Milyen volt a swinger party ?
Milyen volt a swinger party ?
(Ez egy válasz hazaspar-1 üzenetére (2007. 09. 22. szombat 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 23:13

Az enyém tegnap este óta az egyik barátjával van,holnap délelőtt jön haza.Ausztriába mentek,egy swingerclubba,szerintem megint rengeteg élménnyel jön haza.Öröm nézni,hallgatni ahogy mesél.Ilyenkor teljesen átéli újra a történteket,be is izgul rendsen,az éménybeszámolónak mindig nagy szeetkezés a vége.
Én szivesen megdugnám a feleséged.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 12:32
Törölt felhasználó (52833)

www.goldengate.hu/amator/amator_amahun_girl/set2006061913003_page1
Ő a nejem de szivesen végig nézném
ahogy kefélik,be is szálnék.
msn cimünk:istvan660101@freemail.hu
Ő a nejem de szivesen végig nézném
ahogy kefélik,be is szálnék.
msn cimünk:istvan660101@freemail.hu
Bízunk benne, megoldod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 08:19

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)

a rákérdezésre is meg kell találni a megfelelő alkalmat...
Oké, nem türelmetlenkedünk.
Viszont nagyon várjuk a fejleményeket.
2007. 09. 23. vasárnap 08:19

Törölt felhasználó (23775)

(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali!Ennyi év után,csak ez izgatna.
Ezek szerint még nem kérdeztél rá a dologra?
Helló!
Majd szólj, ha eljön a megfelelő alkalom, szívesen besegítek.
Viszont ne itasd le, mert akkor nagyon fog utána haragudni, ha mégse tetszik Neki a dolog. Előbb beszéljétek meg, mint javsolta más is, lehet, hogy az alkohol majd szükséges lesz, hogy bátorságot merítsen, de nem akkor mikor erről beszélgettek.
Sok sikert! Lehet vágyik rá.
Majd szólj, ha eljön a megfelelő alkalom, szívesen besegítek.
Viszont ne itasd le, mert akkor nagyon fog utána haragudni, ha mégse tetszik Neki a dolog. Előbb beszéljétek meg, mint javsolta más is, lehet, hogy az alkohol majd szükséges lesz, hogy bátorságot merítsen, de nem akkor mikor erről beszélgettek.
Sok sikert! Lehet vágyik rá.
épp most is olyan filmet nézek hogy 2 pasi 1nő...
alig várom hogy majd valamikor másik sráccal vagy akár többel is 1xre kúrjuk szét a csajomat...
szeretem őt. féltem is, de a sex az sex.
alig várom hogy majd valamikor másik sráccal vagy akár többel is 1xre kúrjuk szét a csajomat...
szeretem őt. féltem is, de a sex az sex.
Megértelek, nekem is volt már hasonló érzésem, szerintem csak annak nem tetszik, aki még nem ismeri ezt az érzést.
(Ez egy válasz hazaspar-1 üzenetére (2007. 09. 22. szombat 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 23:13

Az enyém tegnap este óta az egyik barátjával van,holnap délelőtt jön haza.Ausztriába mentek,egy swingerclubba,szerintem megint rengeteg élménnyel jön haza.Öröm nézni,hallgatni ahogy mesél.Ilyenkor teljesen átéli újra a történteket,be is izgul rendsen,az éménybeszámolónak mindig nagy szeetkezés a vége.
takarítottam...ez nem társkereső topic

Egy korábbi hozzászólásodban azt írtad, hogy tettél fel képeket. Mondanál esetleg egy sorszámot, mert így nem találtam meg őket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 18:11
Törölt felhasználó (95164)

egycipőben járunk