Vajon mennyire vagytok tőlünk messze ?
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2025. 07. 04. péntek 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 18:11

Nalunk megmentette a kapcsolatunkat, mior kozel 20 eve belevagtunk. Sajnos jo ideje nem resze a mindennapjainknak es sajnos a kapcsolat is ellaposodott. Valamit tenni kell.
Én pénteken adom majd kölcsön az asszonyt a szomszédnak, kicsit magukra hagyom, majd becsatlakozom, első alkalom lesz
... akkor tudod mit kell tenned (ismét)...
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2025. 07. 04. péntek 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 18:11

Nalunk megmentette a kapcsolatunkat, mior kozel 20 eve belevagtunk. Sajnos jo ideje nem resze a mindennapjainknak es sajnos a kapcsolat is ellaposodott. Valamit tenni kell.
(Ez egy válasz Cuckolda18 üzenetére (2025. 07. 04. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 15:12

Nagyon egyetértek! A mi kapcsolatunkat teljesen új szintre emelte, s azt kell mondjam, nem csak szexuális vonatkozásban.
Ezzel mi is hasonlóan vagyunk, bár az utóbbi években kissé ellaposodott ez a dolog, most próbáljuk újra éleszteni, mert jó volt és jó lenne újra.
(Ez egy válasz Cuckolda18 üzenetére (2025. 07. 04. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 15:12

Nagyon egyetértek! A mi kapcsolatunkat teljesen új szintre emelte, s azt kell mondjam, nem csak szexuális vonatkozásban.
(Ez egy válasz deerhunter üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 25. vasárnap 11:10

Szerintem, aki eleve bizonytalan abban, hogy egy harmadik bevonása hosszútávon pozitívan ha a pár szexuális életére, kapcsolatára, ő ne engedjen a férje, felesége unszolásának..és ezt is meg kell értenie a másik félnek, hiszen ő monogám kapcsolatra tett ígéretet a párjának.. nekem is vannak ismerőseim, ahol a harmadik fél bevonása nem működött..
viszont azon kevés párok, akikkel volt szerencsém együtt lenni, nagyon nem bánták meg, hiszen sokszor fantáziálnak együtt, hogy kellene folytatni .
És nekem is az a tapasztalatom, hogy egy ilyen hármas után három nagyon elégedett ember beszélgetett együtt meztelenül, boldogan..
Nekem hihetetlen izgalom, hogy egy pár intim életébe belépőt nyertem..( taĺán kicsit tevékeny kukkolás feeling)..
a férj majd megőrül a feleség ribiskedése láttán..a feleség szabadon élvezheti, amire korábban gondolni sem mert..egy idegen férfi testét, szenvedélyét..és azt az érzést, hogy ezzel úgy felizgatja a férjet, ahogy talán előtte még soha..
Szóval a kevés alkalomból, ami nekem jutott, a késöbbi levelezéseket leszűrve, úgy ítélem meg, hogy abszolút jót tett az esemény a házaspár késöbbi szexuális életére..újra tűzbehozta őket, újból friss párként kìvánták egymást...
Hihetelen élmény három embernek, ha jó a trió..
alap szabályok mindhárom félre: kölcsönös megbízhatóság, tisztelet, maximum vágy és odaadás..
viszont azon kevés párok, akikkel volt szerencsém együtt lenni, nagyon nem bánták meg, hiszen sokszor fantáziálnak együtt, hogy kellene folytatni .
És nekem is az a tapasztalatom, hogy egy ilyen hármas után három nagyon elégedett ember beszélgetett együtt meztelenül, boldogan..
Nekem hihetetlen izgalom, hogy egy pár intim életébe belépőt nyertem..( taĺán kicsit tevékeny kukkolás feeling)..
a férj majd megőrül a feleség ribiskedése láttán..a feleség szabadon élvezheti, amire korábban gondolni sem mert..egy idegen férfi testét, szenvedélyét..és azt az érzést, hogy ezzel úgy felizgatja a férjet, ahogy talán előtte még soha..
Szóval a kevés alkalomból, ami nekem jutott, a késöbbi levelezéseket leszűrve, úgy ítélem meg, hogy abszolút jót tett az esemény a házaspár késöbbi szexuális életére..újra tűzbehozta őket, újból friss párként kìvánták egymást...
Hihetelen élmény három embernek, ha jó a trió..
alap szabályok mindhárom félre: kölcsönös megbízhatóság, tisztelet, maximum vágy és odaadás..

Egyéjszakás kalandokat soha nem kerestünk. De barátságon alapuló kapcsolatnak nem mondtunk nemet. Volt már jónéhány kapcsolatunk ami barátság maradt, mára már szex nélkül
_Remélem megcsinálta a pasi a nőt alaposan.
(Ez egy válasz Csabus69 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd ha farka lesz...
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 14:06

Sziasztok!
Ma nagyon izgatott helyzetbe kerültem.
Páromnak tegnap volt a születésnapja.
Barátnőjét masszázs kupint kapott.
Először nem is gondoltam semmit.
De nem rég mondta h holnap elmegy felhasználja a kupont.
Kb fél órája benyitott a fürdőbe es pont tusolt.
Kicsit zavarba jött amit elsőre nem is értettem.
Majd megláttam a borotvát a kezében
Jó, de ebben mi a zavarbaejtő? Nem szokott borotválkozni Vagy...?
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Jól mondod. Ezt mi is megtapasztaltuk
(Ez egy válasz Roboka1 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 06:36

Igen deerhunter amit leírt az ránk is igaz! Még csak pár hónapja keztük de mi is így vagyunk vele! Én nagyon élvezem mikor látom, hogy a páromat egy másik férfi kényezteti és mennyire élvezi és ez fordítva is igaz! Mikor a párom kényezteti a harmadik felet! Azt mondta a feleségem, hogy most kezd csak igazán kinyílni szexuális téren! Az egymás iránti bizalom az alapja az egéssznek
Pontosan!
(Ez egy válasz Roboka1 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 06:36

Igen deerhunter amit leírt az ránk is igaz! Még csak pár hónapja keztük de mi is így vagyunk vele! Én nagyon élvezem mikor látom, hogy a páromat egy másik férfi kényezteti és mennyire élvezi és ez fordítva is igaz! Mikor a párom kényezteti a harmadik felet! Azt mondta a feleségem, hogy most kezd csak igazán kinyílni szexuális téren! Az egymás iránti bizalom az alapja az egéssznek
Mindig izgatott ez a téma, hogy más is élvezi a páromat. Már így jöttünk össze, kezdetekben tudtam mennyire szereti a fiúkat és a többes szexet. Volt sok kalandban és izgató alkalmakban részem.
Szia
nem kell izgulnod...
holnap dugni fog a nejed...
nem kell izgulnod...
holnap dugni fog a nejed...

Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok
Junius 11-13 ig Balatonfüreden pihenünk. Tud valaki olyan szorakozó helyet a közelben, ahol a feleségem tud flörtölni, 40 es korosztályból.
Junius 11-13 ig Balatonfüreden pihenünk. Tud valaki olyan szorakozó helyet a közelben, ahol a feleségem tud flörtölni, 40 es korosztályból.
Tapasztalatból írom, hogy deerhunter leírása szinte szóról szóra stimmel legalábbis az én esetemben! Pedig tizenhat év alatt volt egy-két kalandunk, de mind a mai napig hasonlók érzéseim vannak!
"a férj majd megőrül a feleség ribiskedése láttán..a feleség szabadon élvezheti, amire korábban gondolni sem mert..egy idegen férfi testét, szenvedélyét..és azt az érzést, hogy ezzel úgy felizgatja a férjet, ahogy talán előtte még soha.."
Ez a legjobb megfogalmazás erre a játékra. (Ez egy válasz szodoma üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 25. vasárnap 12:32
Ez a legjobb megfogalmazás erre a játékra. (Ez egy válasz szodoma üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Izgató, volt is pár jó és kevésbé jó kalandunk. Az igazi tartós ,pezsgő, szeretői viszony viszont soha nem jött össze.
Izgató, volt is pár jó és kevésbé jó kalandunk. Az igazi tartós ,pezsgő, szeretői viszony viszont soha nem jött össze.