Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#19640   2025. 07. 10. csütörtök 13:58
MLparos MLparos
Nàlunk engedély megadva neki!De ő csak egyszer élt vele,az én jelenlétemben..Elmondana mindent,teljesen megbìzok benne..remélem hamarosan lesz rà alkalom, egy helyes fiút talàlni..
#19639   2025. 07. 08. kedd 11:07
Roboka1 Roboka1
Mi elkeztünk nudizni és ott szokott előfordulni, hogy odajönnek beszélgetnek és ha szimpatikus páromnak a pasi akkor enged neki és én hagyom őket kibontakozni ott a tó parton és volt már, hogy néző is akadt közben, és ez nagyon bejön a feleségemnek és mikor hazaérünk utánna engem is leszokott ithon támadni már ha kibírja hazáig és nem mondja, hogy álljunk meg a kocsival valahol mert már nem bírja tovább mert még mindíg a parton történtek hatása alatt van!
#19638   2025. 07. 07. hétfő 10:04
jani27 jani27
Reméljük kellemes estétek lesz.
(Ez egy válasz nyalógép90 üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 07. hétfő 07:30
Pénteken lesz, majd megírom
#19637   2025. 07. 07. hétfő 07:30
nyalógép90 nyalógép90
Pénteken lesz, majd megírom
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 04:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 07. hétfő 04:15
Hogy alakult?
#19636   2025. 07. 07. hétfő 04:15
jirzi jirzi
Hogy alakult?
(Ez egy válasz nyalógép90 üzenetére (2025. 07. 06. vasárnap 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 06. vasárnap 09:22
Én pénteken adom majd kölcsön az asszonyt a szomszédnak, kicsit magukra hagyom, majd becsatlakozom, első alkalom lesz
#19635   2025. 07. 06. vasárnap 21:46
Cuckolda18 Cuckolda18
Nagyjából ez náunk is. 7 éve kezdtük, 2 éve eléggé leült, de ennek nagyon sok oka van... viszont kezdjük nagyon érezni a hiányát. Ha egyszer nelekóstol valaki, aki igazán élvezi, annak igazából semmi nem pótolhatja ezt a fajta izgalmat, élvezetet.
(Ez egy válasz Nyuszicicus üzenetére (2025. 07. 04. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 17:00
Ezzel mi is hasonlóan vagyunk, bár az utóbbi években kissé ellaposodott ez a dolog, most próbáljuk újra éleszteni, mert jó volt és jó lenne újra. finom wink
#19634   2025. 07. 06. vasárnap 17:14
deerhunter deerhunter
Sziasztok !
Köszönöm, és nagyon örülök, hogy vannak akik hasonlóan gondolkodnak erről az egészről..sokszor lenne még kedvem megírni, hogy mit is élvezek nagyon ebben az egészben, mitől ennyire hihetetlenül izgalmas, csak vannak ilyen " mindenbebelecincogók", akik nem tudják felfogni, hogy másnak esetleg lehet joga máshonnan közelíteni ezt a rettenetesen izgalmas dolgot, nem feltétlenül a puszta meztelenség szempontjából ..persze jóesetben az a vége és értelme...
lehet, hogy ez egyfajta adrenalin függés, de nekem ez a " perverzióm", ettől az izgalomtól pörgök be, amit egy olyan párral való találkozás okoz, akiknél tudom, hogy hasonló az érzés mint nálam..és ez nem pusztán ömlengés, engem tényleg ez indít be..
(Ez egy válasz Roboka1 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 06:36
Igen deerhunter amit leírt az ránk is igaz! Még csak pár hónapja keztük de mi is így vagyunk vele! Én nagyon élvezem mikor látom, hogy a páromat egy másik férfi kényezteti és mennyire élvezi és ez fordítva is igaz! Mikor a párom kényezteti a harmadik felet! Azt mondta a feleségem, hogy most kezd csak igazán kinyílni szexuális téren! Az egymás iránti bizalom az alapja az egéssznek
#19633   2025. 07. 06. vasárnap 13:49
bi4690ooe bi4690ooe
Vajon mennyire vagytok tőlünk messze ?
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2025. 07. 04. péntek 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 18:11
Nalunk megmentette a kapcsolatunkat, mior kozel 20 eve belevagtunk. Sajnos jo ideje nem resze a mindennapjainknak es sajnos a kapcsolat is ellaposodott. Valamit tenni kell.
#19632   2025. 07. 06. vasárnap 09:22
nyalógép90 nyalógép90
Én pénteken adom majd kölcsön az asszonyt a szomszédnak, kicsit magukra hagyom, majd becsatlakozom, első alkalom lesz
#19631   2025. 07. 06. vasárnap 09:00
pietro333 pietro333
... akkor tudod mit kell tenned (ismét)...
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2025. 07. 04. péntek 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 18:11
Nalunk megmentette a kapcsolatunkat, mior kozel 20 eve belevagtunk. Sajnos jo ideje nem resze a mindennapjainknak es sajnos a kapcsolat is ellaposodott. Valamit tenni kell.
#19630   2025. 07. 04. péntek 18:11
Krumplisteszta Krumplisteszta
(Ez egy válasz Cuckolda18 üzenetére (2025. 07. 04. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 15:12
Nagyon egyetértek! A mi kapcsolatunkat teljesen új szintre emelte, s azt kell mondjam, nem csak szexuális vonatkozásban.
#19629   2025. 07. 04. péntek 17:00
Nyuszicicus Nyuszicicus
Ezzel mi is hasonlóan vagyunk, bár az utóbbi években kissé ellaposodott ez a dolog, most próbáljuk újra éleszteni, mert jó volt és jó lenne újra. finom wink
(Ez egy válasz Cuckolda18 üzenetére (2025. 07. 04. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 15:12
Nagyon egyetértek! A mi kapcsolatunkat teljesen új szintre emelte, s azt kell mondjam, nem csak szexuális vonatkozásban.
#19628   2025. 07. 04. péntek 15:12
Cuckolda18 Cuckolda18
(Ez egy válasz deerhunter üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 25. vasárnap 11:10
Szerintem, aki eleve bizonytalan abban, hogy egy harmadik bevonása hosszútávon pozitívan ha a pár szexuális életére, kapcsolatára, ő ne engedjen a férje, felesége unszolásának..és ezt is meg kell értenie a másik félnek, hiszen ő monogám kapcsolatra tett ígéretet a párjának.. nekem is vannak ismerőseim, ahol a harmadik fél bevonása nem működött..
viszont azon kevés párok, akikkel volt szerencsém együtt lenni, nagyon nem bánták meg, hiszen sokszor fantáziálnak együtt, hogy kellene folytatni .
És nekem is az a tapasztalatom, hogy egy ilyen hármas után három nagyon elégedett ember beszélgetett együtt meztelenül, boldogan..
Nekem hihetetlen izgalom, hogy egy pár intim életébe belépőt nyertem..( taĺán kicsit tevékeny kukkolás feeling)..
a férj majd megőrül a feleség ribiskedése láttán..a feleség szabadon élvezheti, amire korábban gondolni sem mert..egy idegen férfi testét, szenvedélyét..és azt az érzést, hogy ezzel úgy felizgatja a férjet, ahogy talán előtte még soha..
Szóval a kevés alkalomból, ami nekem jutott, a késöbbi levelezéseket leszűrve, úgy ítélem meg, hogy abszolút jót tett az esemény a házaspár késöbbi szexuális életére..újra tűzbehozta őket, újból friss párként kìvánták egymást...
Hihetelen élmény három embernek, ha jó a trió..
alap szabályok mindhárom félre: kölcsönös megbízhatóság, tisztelet, maximum vágy és odaadás.. smile
#19627   2025. 06. 22. vasárnap 18:07
Passions Passions VIP
Egyéjszakás kalandokat soha nem kerestünk. De barátságon alapuló kapcsolatnak nem mondtunk nemet. Volt már jónéhány kapcsolatunk ami barátság maradt, mára már szex nélkül
#19626   2025. 06. 13. péntek 06:43
Riggs Riggs
_Remélem megcsinálta a pasi a nőt alaposan.
(Ez egy válasz Csabus69 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 14:21
Szia
nem kell izgulnod...
holnap dugni fog a nejed... heureka
#19625   2025. 06. 13. péntek 00:17
halhom6276 halhom6276
Majd ha farka lesz...
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 14:06
Sziasztok!

Ma nagyon izgatott helyzetbe kerültem.
Páromnak tegnap volt a születésnapja.
Barátnőjét masszázs kupint kapott.
Először nem is gondoltam semmit.
De nem rég mondta h holnap elmegy felhasználja a kupont.
Kb fél órája benyitott a fürdőbe es pont tusolt.
Kicsit zavarba jött amit elsőre nem is értettem.
Majd megláttam a borotvát a kezében
#19624   2025. 06. 12. csütörtök 18:46
jirzi jirzi
Jó, de ebben mi a zavarbaejtő? Nem szokott borotválkozni Vagy...?
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 14:06
Sziasztok!

Ma nagyon izgatott helyzetbe kerültem.
Páromnak tegnap volt a születésnapja.
Barátnőjét masszázs kupint kapott.
Először nem is gondoltam semmit.
De nem rég mondta h holnap elmegy felhasználja a kupont.
Kb fél órája benyitott a fürdőbe es pont tusolt.
Kicsit zavarba jött amit elsőre nem is értettem.
Majd megláttam a borotvát a kezében
#19623   2025. 06. 12. csütörtök 17:09
jani27 jani27
Jól mondod. Ezt mi is megtapasztaltuk
(Ez egy válasz Roboka1 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen deerhunter amit leírt az ránk is igaz! Még csak pár hónapja keztük de mi is így vagyunk vele! Én nagyon élvezem mikor látom, hogy a páromat egy másik férfi kényezteti és mennyire élvezi és ez fordítva is igaz! Mikor a párom kényezteti a harmadik felet! Azt mondta a feleségem, hogy most kezd csak igazán kinyílni szexuális téren! Az egymás iránti bizalom az alapja az egéssznek
#19622   2025. 06. 12. csütörtök 16:42
Party Cica Party Cica
Pontosan!
#19621   2025. 06. 12. csütörtök 06:36
Roboka1 Roboka1

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!