Nàlunk engedély megadva neki!De ő csak egyszer élt vele,az én jelenlétemben..Elmondana mindent,teljesen megbìzok benne..remélem hamarosan lesz rà alkalom, egy helyes fiút talàlni..
Mi elkeztünk nudizni és ott szokott előfordulni, hogy odajönnek beszélgetnek és ha szimpatikus páromnak a pasi akkor enged neki és én hagyom őket kibontakozni ott a tó parton és volt már, hogy néző is akadt közben, és ez nagyon bejön a feleségemnek és mikor hazaérünk utánna engem is leszokott ithon támadni már ha kibírja hazáig és nem mondja, hogy álljunk meg a kocsival valahol mert már nem bírja tovább mert még mindíg a parton történtek hatása alatt van!
Reméljük kellemes estétek lesz.
(Ez egy válasz nyalógép90 üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Pénteken lesz, majd megírom
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 04:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy alakult?
(Ez egy válasz nyalógép90 üzenetére (2025. 07. 06. vasárnap 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 06. vasárnap 09:22

Én pénteken adom majd kölcsön az asszonyt a szomszédnak, kicsit magukra hagyom, majd becsatlakozom, első alkalom lesz
Nagyjából ez náunk is. 7 éve kezdtük, 2 éve eléggé leült, de ennek nagyon sok oka van... viszont kezdjük nagyon érezni a hiányát. Ha egyszer nelekóstol valaki, aki igazán élvezi, annak igazából semmi nem pótolhatja ezt a fajta izgalmat, élvezetet.
(Ez egy válasz Nyuszicicus üzenetére (2025. 07. 04. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 17:00

Ezzel mi is hasonlóan vagyunk, bár az utóbbi években kissé ellaposodott ez a dolog, most próbáljuk újra éleszteni, mert jó volt és jó lenne újra.

Sziasztok !
Köszönöm, és nagyon örülök, hogy vannak akik hasonlóan gondolkodnak erről az egészről..sokszor lenne még kedvem megírni, hogy mit is élvezek nagyon ebben az egészben, mitől ennyire hihetetlenül izgalmas, csak vannak ilyen " mindenbebelecincogók", akik nem tudják felfogni, hogy másnak esetleg lehet joga máshonnan közelíteni ezt a rettenetesen izgalmas dolgot, nem feltétlenül a puszta meztelenség szempontjából ..persze jóesetben az a vége és értelme...
lehet, hogy ez egyfajta adrenalin függés, de nekem ez a " perverzióm", ettől az izgalomtól pörgök be, amit egy olyan párral való találkozás okoz, akiknél tudom, hogy hasonló az érzés mint nálam..és ez nem pusztán ömlengés, engem tényleg ez indít be.. (Ez egy válasz Roboka1 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 06:36
Köszönöm, és nagyon örülök, hogy vannak akik hasonlóan gondolkodnak erről az egészről..sokszor lenne még kedvem megírni, hogy mit is élvezek nagyon ebben az egészben, mitől ennyire hihetetlenül izgalmas, csak vannak ilyen " mindenbebelecincogók", akik nem tudják felfogni, hogy másnak esetleg lehet joga máshonnan közelíteni ezt a rettenetesen izgalmas dolgot, nem feltétlenül a puszta meztelenség szempontjából ..persze jóesetben az a vége és értelme...
lehet, hogy ez egyfajta adrenalin függés, de nekem ez a " perverzióm", ettől az izgalomtól pörgök be, amit egy olyan párral való találkozás okoz, akiknél tudom, hogy hasonló az érzés mint nálam..és ez nem pusztán ömlengés, engem tényleg ez indít be.. (Ez egy válasz Roboka1 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen deerhunter amit leírt az ránk is igaz! Még csak pár hónapja keztük de mi is így vagyunk vele! Én nagyon élvezem mikor látom, hogy a páromat egy másik férfi kényezteti és mennyire élvezi és ez fordítva is igaz! Mikor a párom kényezteti a harmadik felet! Azt mondta a feleségem, hogy most kezd csak igazán kinyílni szexuális téren! Az egymás iránti bizalom az alapja az egéssznek
Vajon mennyire vagytok tőlünk messze ?
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2025. 07. 04. péntek 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 18:11

Nalunk megmentette a kapcsolatunkat, mior kozel 20 eve belevagtunk. Sajnos jo ideje nem resze a mindennapjainknak es sajnos a kapcsolat is ellaposodott. Valamit tenni kell.
Én pénteken adom majd kölcsön az asszonyt a szomszédnak, kicsit magukra hagyom, majd becsatlakozom, első alkalom lesz
... akkor tudod mit kell tenned (ismét)...
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2025. 07. 04. péntek 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 18:11

Nalunk megmentette a kapcsolatunkat, mior kozel 20 eve belevagtunk. Sajnos jo ideje nem resze a mindennapjainknak es sajnos a kapcsolat is ellaposodott. Valamit tenni kell.
(Ez egy válasz Cuckolda18 üzenetére (2025. 07. 04. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 15:12

Nagyon egyetértek! A mi kapcsolatunkat teljesen új szintre emelte, s azt kell mondjam, nem csak szexuális vonatkozásban.
Ezzel mi is hasonlóan vagyunk, bár az utóbbi években kissé ellaposodott ez a dolog, most próbáljuk újra éleszteni, mert jó volt és jó lenne újra.
(Ez egy válasz Cuckolda18 üzenetére (2025. 07. 04. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 15:12

Nagyon egyetértek! A mi kapcsolatunkat teljesen új szintre emelte, s azt kell mondjam, nem csak szexuális vonatkozásban.
(Ez egy válasz deerhunter üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 25. vasárnap 11:10

Szerintem, aki eleve bizonytalan abban, hogy egy harmadik bevonása hosszútávon pozitívan ha a pár szexuális életére, kapcsolatára, ő ne engedjen a férje, felesége unszolásának..és ezt is meg kell értenie a másik félnek, hiszen ő monogám kapcsolatra tett ígéretet a párjának.. nekem is vannak ismerőseim, ahol a harmadik fél bevonása nem működött..
viszont azon kevés párok, akikkel volt szerencsém együtt lenni, nagyon nem bánták meg, hiszen sokszor fantáziálnak együtt, hogy kellene folytatni .
És nekem is az a tapasztalatom, hogy egy ilyen hármas után három nagyon elégedett ember beszélgetett együtt meztelenül, boldogan..
Nekem hihetetlen izgalom, hogy egy pár intim életébe belépőt nyertem..( taĺán kicsit tevékeny kukkolás feeling)..
a férj majd megőrül a feleség ribiskedése láttán..a feleség szabadon élvezheti, amire korábban gondolni sem mert..egy idegen férfi testét, szenvedélyét..és azt az érzést, hogy ezzel úgy felizgatja a férjet, ahogy talán előtte még soha..
Szóval a kevés alkalomból, ami nekem jutott, a késöbbi levelezéseket leszűrve, úgy ítélem meg, hogy abszolút jót tett az esemény a házaspár késöbbi szexuális életére..újra tűzbehozta őket, újból friss párként kìvánták egymást...
Hihetelen élmény három embernek, ha jó a trió..
alap szabályok mindhárom félre: kölcsönös megbízhatóság, tisztelet, maximum vágy és odaadás..
viszont azon kevés párok, akikkel volt szerencsém együtt lenni, nagyon nem bánták meg, hiszen sokszor fantáziálnak együtt, hogy kellene folytatni .
És nekem is az a tapasztalatom, hogy egy ilyen hármas után három nagyon elégedett ember beszélgetett együtt meztelenül, boldogan..
Nekem hihetetlen izgalom, hogy egy pár intim életébe belépőt nyertem..( taĺán kicsit tevékeny kukkolás feeling)..
a férj majd megőrül a feleség ribiskedése láttán..a feleség szabadon élvezheti, amire korábban gondolni sem mert..egy idegen férfi testét, szenvedélyét..és azt az érzést, hogy ezzel úgy felizgatja a férjet, ahogy talán előtte még soha..
Szóval a kevés alkalomból, ami nekem jutott, a késöbbi levelezéseket leszűrve, úgy ítélem meg, hogy abszolút jót tett az esemény a házaspár késöbbi szexuális életére..újra tűzbehozta őket, újból friss párként kìvánták egymást...
Hihetelen élmény három embernek, ha jó a trió..
alap szabályok mindhárom félre: kölcsönös megbízhatóság, tisztelet, maximum vágy és odaadás..

Egyéjszakás kalandokat soha nem kerestünk. De barátságon alapuló kapcsolatnak nem mondtunk nemet. Volt már jónéhány kapcsolatunk ami barátság maradt, mára már szex nélkül
_Remélem megcsinálta a pasi a nőt alaposan.
(Ez egy válasz Csabus69 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd ha farka lesz...
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 14:06

Sziasztok!
Ma nagyon izgatott helyzetbe kerültem.
Páromnak tegnap volt a születésnapja.
Barátnőjét masszázs kupint kapott.
Először nem is gondoltam semmit.
De nem rég mondta h holnap elmegy felhasználja a kupont.
Kb fél órája benyitott a fürdőbe es pont tusolt.
Kicsit zavarba jött amit elsőre nem is értettem.
Majd megláttam a borotvát a kezében
Jó, de ebben mi a zavarbaejtő? Nem szokott borotválkozni Vagy...?
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 14:06

Sziasztok!
Jól mondod. Ezt mi is megtapasztaltuk
(Ez egy válasz Roboka1 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen deerhunter amit leírt az ránk is igaz! Még csak pár hónapja keztük de mi is így vagyunk vele! Én nagyon élvezem mikor látom, hogy a páromat egy másik férfi kényezteti és mennyire élvezi és ez fordítva is igaz! Mikor a párom kényezteti a harmadik felet! Azt mondta a feleségem, hogy most kezd csak igazán kinyílni szexuális téren! Az egymás iránti bizalom az alapja az egéssznek
Pontosan!
(Ez egy válasz Roboka1 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)