Már én is dugtam feleséget,a sajátomat és nagyon élveztem
Ha meg más dugná meg az asszonyt és megtudnám azt meg ők nem élveznék

ha jol emlékszem egy lightos film volt
a cime "dupla toltés" (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 27. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 18:09
a cime "dupla toltés" (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 27. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (77369)

Szia elárulnád priviben a film cimét ez nálunk is bejöhetne.Előre is kösz.
..már keféltél feleséget is?...hmm..
csak nehogy a tiedet keféljék..
csak nehogy a tiedet keféljék..

....és a házibarát csak a feleségedet dugja?..
(Ez egy válasz ibag üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 15:56

Eleinte nálunk is így volt. Szex közben fantáziáltunk róla, de a végén mindig visszavontam a nejemnek tett ajánlataimat. Aztán egyszer mégis elengedtem egy randira. Baromira izgalmas volt! Nem bántam meg, azóta sokkal színesebb a szexuális életünk. Most is van házibarátunk, és párokkal is összejövünk néha.
Nálam mindenképpen igaz, ami a topic címében szerepel.
olvasgatom már régen amit itt irkáltok ti hozzászólásnak nevezitek én zagyvaságnak talán ha valaki tényleg arról írna ami a topik címe bár lehet nem fogjátok a címet
Nálunk már a legelső alkalomnál tuti volt, akkor 2fiú 1lány volt, rá egy hétre 2lány egy fiú, aztán párral is ment! Lehet én vagyok "hibás?" de élveztem mikor kefélték a feleségem!! Neki is tetszett mikor nővel voltam.. rendszert nem csinálunk belőle de ha néha meg kívánjuk akkor miért ne?? ja, vékony párokat keresünk
)) és nem utolsó ha jól is néztek ki mi egy vékony csini pár vagyunk....

És mit csináltatok, amikor "benyögték", hogy bocsi, de még sem?
(Ez egy válasz zimmi üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 19:23

Sajnos mi sokszor belefutottunk kezdő párokba akik tuti hogy jó lesz stb
amikor levetköztünk és elkezdtük kis petting után azt monták mégse
Tiszta igedek lettünk mert fel vagy húzva és semmi
blokkolnak minket és amikor tutira mentünk mi kaptunk görcsöt a sok kezdő fantáziáló mégse meri bevállalnitól.
Egyébként nekünk csak erősíti a kapcsolatunkat.
Mindenképpen olyan baráttal kell kezdeni aki tuti nem nyulja le a párunkat a hátunk mögött.
blokkolnak minket és amikor tutira mentünk mi kaptunk görcsöt a sok kezdő fantáziáló mégse meri bevállalnitól.
Mindenképpen olyan baráttal kell kezdeni aki tuti nem nyulja le a párunkat a hátunk mögött.
Sajnos mi sokszor belefutottunk kezdő párokba akik tuti hogy jó lesz stb
Eleinte nálunk is így volt. Szex közben fantáziáltunk róla, de a végén mindig visszavontam a nejemnek tett ajánlataimat. Aztán egyszer mégis elengedtem egy randira. Baromira izgalmas volt! Nem bántam meg, azóta sokkal színesebb a szexuális életünk. Most is van házibarátunk, és párokkal is összejövünk néha.
(Ez egy válasz tdkdt üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 12:39
(Ez egy válasz tdkdt üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Hellosztok!
Dallas pont ugyan így van nálunk is ha sex közben nagyon izgat meg amikor fel vagyok izgulva hogy valaki lássa megkapja a barátnőmet de ahogy elmegyek máshogy látom csak 1 pillanat allatt megváltozik ..
Dallas pont ugyan így van nálunk is ha sex közben nagyon izgat meg amikor fel vagyok izgulva hogy valaki lássa megkapja a barátnőmet de ahogy elmegyek máshogy látom csak 1 pillanat allatt megváltozik ..

Hellosztok!
(Ez egy válasz Dallas1975 üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 11:16

Én pont ugyanígy vagyok. Beszélni róla más mint meglépni. A feleségem akarja, szex közben én is. De ha vége a mámornak másként látom a dolgokat.
Szia! Szívesen lennék vendég Nálatok.
Boldoggá tennélek a párod előtt. csók (Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 13:04
Boldoggá tennélek a párod előtt. csók (Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk jól működik a dolog, mindkettőnket nagyon izgat ha idegen pasival kefélek. A férjem általában csak nézőként van jelen, igy teljesen a srácra tudok hangolódni. A párom nagyon élvezi ha látja ahogy egy idegen farok dugja a puncimat, vagy élvezi tele a számat.Az Ő tudta nélkül viszont sosem feküdnék le mással, igy azonban havonta egyszer általában összehozunk egy ilyen estét!
Én pont ugyanígy vagyok. Beszélni róla más mint meglépni. A feleségem akarja, szex közben én is. De ha vége a mámornak másként látom a dolgokat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 08:13
Törölt felhasználó (134651)

Én jó ideje puhitom a párom az 1+2 2+1 es felállásra,eddigi válaszai finoman elutasítóak voltak.Tegnap este orálisan kényeztetett és én mondtam neki,hogy nekem tetszene ha közben egy idegen fasz dugná.Nagyon beindult,és semmi válasz.Lehet hogy megpuhult?
Helló Gipshy.
spontán helyzetet kell teremtened egy haveroddal.
Elhívod hozzátok vacsira vagy vmilyen ürüggyel. Jókedv,móka,kacagás,egy kis alkohol hogy oldódjon a feszültség. Így könnyebb beindítani a párod és sztem nem fog ellenkezni. Az első lépés a nehéz, utána már Ő fogja akarni hamár eddig sem zárkozott el teljesen a témától.
üdv: Gabesz Bajáról (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 08:13
spontán helyzetet kell teremtened egy haveroddal.
Elhívod hozzátok vacsira vagy vmilyen ürüggyel. Jókedv,móka,kacagás,egy kis alkohol hogy oldódjon a feszültség. Így könnyebb beindítani a párod és sztem nem fog ellenkezni. Az első lépés a nehéz, utána már Ő fogja akarni hamár eddig sem zárkozott el teljesen a témától.
üdv: Gabesz Bajáról (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (134651)

Én jó ideje puhitom a párom az 1+2 2+1 es felállásra,eddigi válaszai finoman elutasítóak voltak.Tegnap este orálisan kényeztetett és én mondtam neki,hogy nekem tetszene ha közben egy idegen fasz dugná.Nagyon beindult,és semmi válasz.Lehet hogy megpuhult?

takarítottam a topicban (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 03. szombat 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
VIP

Régebbi hozzászólásaimból kiolvasható, szeretek kamerázni! Na jó, ez csak vicc volt!?
Majd mindjárt jönnek az adminok, viccelődünk, viccelődünk?
Priviben, gyerekek, ez lesz az parancs.
Bocsi!
Bocsi!
Régebbi hozzászólásaimból kiolvasható, szeretek kamerázni! Na jó, ez csak vicc volt!?
Bocsi!
(Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 20:45
Bocsi!
(Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi, aranyos Vagy! Videó nem készült idáig, de már gondoltunk rá.
Köszi, aranyos Vagy! Videó nem készült idáig, de már gondoltunk rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 03. szombat 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 20:30
Törölt felhasználó (104575)
VIP

Szia, Ágicica 78 ! Szerintem még egy kis idő, és egy egész fanklubbod, rajongói táborod lesz! Az önként jelentkezőkről meg nem is beszélve! Ha meg még pár perc akciót is feltennétek a videók közé, hamar betelne az e-mail fiókod, fiókotok!
Bocs, ha beledumcsiztam!
Bocs, ha beledumcsiztam!
Szia, Ágicica 78 ! Szerintem még egy kis idő, és egy egész fanklubbod, rajongói táborod lesz! Az önként jelentkezőkről meg nem is beszélve! Ha meg még pár perc akciót is feltennétek a videók közé, hamar betelne az e-mail fiókod, fiókotok!
Bocs, ha beledumcsiztam! (Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 20:16
Bocs, ha beledumcsiztam! (Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem igazán a netről választjuk meg a partnereket.Amúgy nekem a magas, kigyúrt, szolizott pasik jönnek be olyanok mint a férjem. Ha esetleg Bács megyei Vagy, és kb. igy nézel ki, akkor esetleg megbeszélhető a dolog
Egyébként a társkereső rovatban rengeteg a hirdetés, ott nem próbáltad? Pussz!

Nem igazán a netről választjuk meg a partnereket.Amúgy nekem a magas, kigyúrt, szolizott pasik jönnek be olyanok mint a férjem. Ha esetleg Bács megyei Vagy, és kb. igy nézel ki, akkor esetleg megbeszélhető a dolog
Egyébként a társkereső rovatban rengeteg a hirdetés, ott nem próbáltad? Pussz!