szia hogy sikerült párod rávenni hogy barátod is bevegye a sexbe. engem is érdekelne nejemet énis megdugatnám a haverommal
(Ez egy válasz Nakiboy üzenetére (2007. 11. 09. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 17:33

Mi megbeszéltük egyszer a barátnőmmel mert mindkettőnket izgatott a téma és áthívtam az egyik haveromat. Isteni volt látni ahogy szopta őt és ahogy élvezték mindkette. Kise akarta venni a szájából a haverom farkát. Én meg közben vertem. Próbáljátok ki mert nagyszerű dolog

Hallo mindenkinek.
črdeklödéssel foegyeltem a hozzászólókat,
Talán segíthetek amennyiben elovassátok a torte-net-en az "Anita szülinapja" sztorimat. Garantáltan megtörtént, szó szerint, és folytatása is volt. A módszer, a rábeszélés és a összehozás talán segít né.hányatoknak elöbbre jutni
pussz julius
črdeklödéssel foegyeltem a hozzászólókat,
Talán segíthetek amennyiben elovassátok a torte-net-en az "Anita szülinapja" sztorimat. Garantáltan megtörtént, szó szerint, és folytatása is volt. A módszer, a rábeszélés és a összehozás talán segít né.hányatoknak elöbbre jutni
pussz julius
engem is nagyon izgatna ha párom dugnák elöttem
..és addig a párod?..verte a farkát?.vagy közben mit csinált?..
(Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 10. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 10:38

Engem a hétvégén dugott meg egy idegen pasi a párom előtt, huh nagyon jó volt! Mi egy párszor átéltünk már ilyesmit de mégis nagyon élveztük mind a ketten. A srácnak pont kellemes méretű volt a farka, nagyon jól kitöltötte a puncikámat

Kíváncsi voltam, nállatok hogy volt. Mi kipróáltuk már hármasban, (fiúval)& pár a pár előtt is. Szeretném, ha lenne párcsere is, de ahhoz még kicsit bátortalan barátnőm
(Ez egy válasz Nakiboy üzenetére (2007. 11. 09. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 19:16

Ő is akarta. De azt nem hogy ő is megdugja mert azt durvának tartotta volna de szopni imátta és élvezte hogy én meg dugtam közbe. Te is ráakarod venni a bnőd?
Ezek szerint panaszra semmi ok.
(Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 10. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 10:38

Engem a hétvégén dugott meg egy idegen pasi a párom előtt, huh nagyon jó volt! Mi egy párszor átéltünk már ilyesmit de mégis nagyon élveztük mind a ketten. A srácnak pont kellemes méretű volt a farka, nagyon jól kitöltötte a puncikámat

nem tudom, engem az sokkal jobban izgat, ha párom egy másik lánnyal kényezzeti magát. PErsze másik pasival még nem próbáltuk, de valahogy az nem annyira izgat

Ő is akarta. De azt nem hogy ő is megdugja mert azt durvának tartotta volna de szopni imátta és élvezte hogy én meg dugtam közbe. Te is ráakarod venni a bnőd?
Te hogy vetted rá, hogy leszopja haverodat? Meg is dugta/dugtátok utána?
(Ez egy válasz Nakiboy üzenetére (2007. 11. 09. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 17:33

Mi megbeszéltük egyszer a barátnőmmel mert mindkettőnket izgatott a téma és áthívtam az egyik haveromat. Isteni volt látni ahogy szopta őt és ahogy élvezték mindkette. Kise akarta venni a szájából a haverom farkát. Én meg közben vertem. Próbáljátok ki mert nagyszerű dolog

Sziasztok! Huuu, hat itt nagyon sokan ugy gondolkoznak mint en! Nalunk is megy rola a duma, persze szex kozben, de egyre tobbszor beszelunk rola "hideg" fejjel is!Talan meg a dugasnal is jobban izgatna, ha nem thetnek semmit, csak vegig kellene nezzem, ahogy az asszonyt jol megdugjak es szinte eggyutt jutni el vele a csucsra.Kicsi mazo gondolat, lehet, de nagyobb lenne az izgalom, ha tudnam, most nem nyulhatok hozza.Hal'Istennek o sem zarkozik el a dolog elol, csak ki kell varni a helyet, az idot, na es persze a partnert, parntnereket.En szemelyszerint mindenkeppen barattal csinalnam, illetve csak egy ismerost hagynek, hogy oda nyuljon, ahova csak en szoktam...

Már én is dugtam feleséget,a sajátomat és nagyon élveztem
Ha meg más dugná meg az asszonyt és megtudnám azt meg ők nem élveznék

ha jol emlékszem egy lightos film volt
a cime "dupla toltés" (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 27. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 18:09
a cime "dupla toltés" (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 27. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (77369)

Szia elárulnád priviben a film cimét ez nálunk is bejöhetne.Előre is kösz.
..már keféltél feleséget is?...hmm..
csak nehogy a tiedet keféljék..
csak nehogy a tiedet keféljék..

....és a házibarát csak a feleségedet dugja?..
(Ez egy válasz ibag üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 15:56

Eleinte nálunk is így volt. Szex közben fantáziáltunk róla, de a végén mindig visszavontam a nejemnek tett ajánlataimat. Aztán egyszer mégis elengedtem egy randira. Baromira izgalmas volt! Nem bántam meg, azóta sokkal színesebb a szexuális életünk. Most is van házibarátunk, és párokkal is összejövünk néha.
Nálam mindenképpen igaz, ami a topic címében szerepel.
Nálam mindenképpen igaz, ami a topic címében szerepel.
olvasgatom már régen amit itt irkáltok ti hozzászólásnak nevezitek én zagyvaságnak talán ha valaki tényleg arról írna ami a topik címe bár lehet nem fogjátok a címet
Nálunk már a legelső alkalomnál tuti volt, akkor 2fiú 1lány volt, rá egy hétre 2lány egy fiú, aztán párral is ment! Lehet én vagyok "hibás?" de élveztem mikor kefélték a feleségem!! Neki is tetszett mikor nővel voltam.. rendszert nem csinálunk belőle de ha néha meg kívánjuk akkor miért ne?? ja, vékony párokat keresünk
)) és nem utolsó ha jól is néztek ki mi egy vékony csini pár vagyunk....

És mit csináltatok, amikor "benyögték", hogy bocsi, de még sem?
(Ez egy válasz zimmi üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 19:23

Sajnos mi sokszor belefutottunk kezdő párokba akik tuti hogy jó lesz stb
amikor levetköztünk és elkezdtük kis petting után azt monták mégse
Tiszta igedek lettünk mert fel vagy húzva és semmi
blokkolnak minket és amikor tutira mentünk mi kaptunk görcsöt a sok kezdő fantáziáló mégse meri bevállalnitól.
Egyébként nekünk csak erősíti a kapcsolatunkat.
Mindenképpen olyan baráttal kell kezdeni aki tuti nem nyulja le a párunkat a hátunk mögött.
amikor levetköztünk és elkezdtük kis petting után azt monták mégse
Tiszta igedek lettünk mert fel vagy húzva és semmi
blokkolnak minket és amikor tutira mentünk mi kaptunk görcsöt a sok kezdő fantáziáló mégse meri bevállalnitól.
Egyébként nekünk csak erősíti a kapcsolatunkat.
Mindenképpen olyan baráttal kell kezdeni aki tuti nem nyulja le a párunkat a hátunk mögött.