Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 884 885 886 887 888 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1912   2007. 11. 11. vasárnap 20:15
Mararra Mararra
Hát igen afeleségemet ne dugja meg senki csak én !
#1911   2007. 11. 11. vasárnap 19:45
Nakiboy Nakiboy
Bnőm azt akarja hogy engem meg 2 haveromat egyszerre leszophasson. De azt nem engedi semmiképp hogy hozzámérjen más csaj mert ő féltékeny. Hogy van ez??
#1910   2007. 11. 11. vasárnap 18:38
gorbesrac gorbesrac VIP
Természetesen erőltetni nem szabad, mint ahogyan írod is. A "mi csak játszodazhatunk vele" mit is jelent? Pl. az ha ketten megmasszíroznátok az már ajtóstul rontás a házba? A haver nem jó fej?
(Ez egy válasz turbono üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 18:08
értem mit mondasz. vele nemszabad ajtostol menni a házba , sajna neki kell kezdeményeznie különben mindennek vége. mi csak játszodazhatunk vele,övé az elsö lépés . mi alig várjuk már
sajna régota tart . a haveromnak volt nöje ,és mindig roszkor került elö. és az asszony visszakozott .pedig apro jeleket ad
. most szabad a pálya n.havernak nincs nöje. de még igyis nehéz. Mert tok jo fej vagy.
#1909   2007. 11. 11. vasárnap 18:22
X Törölt felhasználó (99331)
Szia! turbono
Nem bántani akarlak, de az jött az írásaidból a felegésednek lehet, hogy egy ideje már viszonya van a barátoddal.Inkább, tévedjek, de nekem úgy tünik. Ézért olyan titokzatos a válaszaival és kérdez konkrétan, úgyan is szerintem már átélte képzeletben veletek az együttlétet.Kérdez rá külön-külön mind kettőjükre! Ne legyen igazam! Várom a fejleményket.
(Ez egy válasz turbono üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 18:08
értem mit mondasz. vele nemszabad ajtostol menni a házba , sajna neki kell kezdeményeznie különben mindennek vége. mi csak játszodazhatunk vele,övé az elsö lépés . mi alig várjuk már
sajna régota tart . a haveromnak volt nöje ,és mindig roszkor került elö. és az asszony visszakozott .pedig apro jeleket ad
. most szabad a pálya n.havernak nincs nöje. de még igyis nehéz. Mert tok jo fej vagy.
#1908   2007. 11. 11. vasárnap 18:08
turbono turbono
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 17:39
A medencés játék mi is volt pontosan? A nem merte bevállalni alatt azt érted, hogy rákédeztetek "Na akkor csináljuk hármasban?" és nemet mondott? Szerintem egyébként nem kérdezgetni kell hanem minnél több számára izgató helyzetet összehozni. Pl. ketten megmasszírozzátok, vagy hármasban 2+1-es filmet (amatőrt, vagy olyat amiben legalább a lány amatőr, mert azon látszik, hogy nem színészkedik hanem tényleg élvezi) néztek.
Miért is nem lenne rossz ha én lennék a haver?
Egyébként még lehetek ha összehaverkodunk. wink
#1907   2007. 11. 11. vasárnap 17:39
gorbesrac gorbesrac VIP
A medencés játék mi is volt pontosan? A nem merte bevállalni alatt azt érted, hogy rákédeztetek "Na akkor csináljuk hármasban?" és nemet mondott? Szerintem egyébként nem kérdezgetni kell hanem minnél több számára izgató helyzetet összehozni. Pl. ketten megmasszírozzátok, vagy hármasban 2+1-es filmet (amatőrt, vagy olyat amiben legalább a lány amatőr, mert azon látszik, hogy nem színészkedik hanem tényleg élvezi) néztek.
Miért is nem lenne rossz ha én lennék a haver?
Egyébként még lehetek ha összehaverkodunk. wink
(Ez egy válasz turbono üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 17:11
egyébként a haverommal ujabban elég nyiltan beszélnek,a haver probálkozik nála szöveggel, ugy nézem nem zavarja ,inkább még rátesz a nejem.
amugy nemvolna rossz ha telenél a haver. finom
#1906   2007. 11. 11. vasárnap 17:11
turbono turbono
egyébként a haverommal ujabban elég nyiltan beszélnek,a haver probálkozik nála szöveggel, ugy nézem nem zavarja ,inkább még rátesz a nejem.
amugy nemvolna rossz ha telenél a haver. finom
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 16:28
Ő kérdezte meg? Akkor szerintem egyszerűen a tettek mezejére kell lépni.
A haverodnak bejön a párod ill. hogyan vélekedik a hármasról?

Szerintem a haverodnak rá kellene mozdulni a párodra. Pl. amikor nektek háttal van (mondjuk tesz vesz a konyhapultnál) a haverod mögé lopózik, hátulról megcsókolja a nyakát, a kezeivel a popsiját simogatja, majd betéved a combjai közé.
Esetleg "véletlenül" egyedül is hagyhatod őket. Kimész a fürdőszobába. A haverod bepróbálkozik, de úgy tesz mintha Te nem tudnál róla. Mikorra Te kijössz a fürdőszobából mindenki úgy van ahogy hagytad őket, csak a haverod már be tud számolni, hogy milyen volt a reakció.
Mondjuk Te is lehetsz a kezdeményező. A haverod kimegy a fürdőszobába, így a párod azt hiszi, hogy kettesben vagytok. Te rámozdulsz, a haver közben visszalopózik. Te mondjuk épp a cickóit markolászod 2 kézzel miközben a combjai között feltűnik egy harmadik kéz. smile
Esetleg Te kezded, majd a haverod felvált. A párod abban a tudatban van, hogy Te vagy, mert ugye háttal van nektek. Annyi variáció van. Ha működik a négykezes, akkor onnantól már nyert ügyetek van. A kezek becsusszannak a ruhája alá, a bugyijába. Az egyik felül, a másik alul vetkőzteti stb....
Esetleg azt is meg lehet játszani, hogy a párod nem is tud arról, hogy a haverod ott van. Úgy biztos azt hiszi, hogy Te vagy aki hátulról közelít.

Egyébként nagy kár, hogy nem vagyunk haverok. wink
#1905   2007. 11. 11. vasárnap 17:04
turbono turbono
nyáron medencében fürödtünk 3masban játszotunk vele mégsem merte beválalni. pedig én le is vetköztem utána a lakásban, miközbe buliztunk hátha ráál de inkább hozott egy másik ruhát ,igaz nemcsinált belőle ügyet. ekkor kérdezte másnap hogy benne letem volna a 3masban.
#1904   2007. 11. 11. vasárnap 16:59
turbono turbono
köszi, igen bejön a párom a haveromnak tetszik neki, benne lenne a 3masban.de ugy nézem a páromnak is tetszik a haver. igen a párom kérdezte hogy benne lennék a 3masban. tudja a nejem hogy a haverommal megdugnánk ,tetem már rá célzást is meg nyiltan meg is mondtam neki. de az volt az érdekes hogy nem igazán tiltakozott ellene ,de nem is akarja
legalábbis csak kissebb jeleket ad nála ez kevés
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 16:28

Szerintem a haverodnak rá kellene mozdulni a párodra. Pl. amikor nektek háttal van (mondjuk tesz vesz a konyhapultnál) a haverod mögé lopózik, hátulról megcsókolja a nyakát, a kezeivel a popsiját simogatja, majd betéved a combjai közé.
Esetleg "véletlenül" egyedül is hagyhatod őket. Kimész a fürdőszobába. A haverod bepróbálkozik, de úgy tesz mintha Te nem tudnál róla. Mikorra Te kijössz a fürdőszobából mindenki úgy van ahogy hagytad őket, csak a haverod már be tud számolni, hogy milyen volt a reakció.
Mondjuk Te is lehetsz a kezdeményező. A haverod kimegy a fürdőszobába, így a párod azt hiszi, hogy kettesben vagytok. Te rámozdulsz, a haver közben visszalopózik. Te mondjuk épp a cickóit markolászod 2 kézzel miközben a combjai között feltűnik egy harmadik kéz. smile
Esetleg Te kezded, majd a haverod felvált. A párod abban a tudatban van, hogy Te vagy, mert ugye háttal van nektek. Annyi variáció van. Ha működik a négykezes, akkor onnantól már nyert ügyetek van. A kezek becsusszannak a ruhája alá, a bugyijába. Az egyik felül, a másik alul vetkőzteti stb....
Esetleg azt is meg lehet játszani, hogy a párod nem is tud arról, hogy a haverod ott van. Úgy biztos azt hiszi, hogy Te vagy aki hátulról közelít.

#1903   2007. 11. 11. vasárnap 16:28
gorbesrac gorbesrac VIP

(Ez egy válasz turbono üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 14:09
igazad van ,de már probáltam rávezetni beszélni vele róla. sött multkor itt volt a haverom buliztunk, de nem történt semmi. másnap megkérdezte a nejem benne lettem volna a 3masban mondtam hogy igen. de nem reagált rá.
#1902   2007. 11. 11. vasárnap 14:10
turbono turbono
igaz ugy látom néha érdeklödik a haverom iránt
#1901   2007. 11. 11. vasárnap 14:09
turbono turbono
igazad van ,de már probáltam rávezetni beszélni vele róla. sött multkor itt volt a haverom buliztunk, de nem történt semmi. másnap megkérdezte a nejem benne lettem volna a 3masban mondtam hogy igen. de nem reagált rá.
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 13:58
Eléggé zavaros amit írtál vagy csak én vagyok értetlen. Pl. bogarat kellene ülteni a fülébe valahogy a témával kapcsolatban. Egy korábbi hozzászólásban egy havert említesz. Pl. beszélgetni a témáról hármasban. Elmesélnétek neki miket csinálnátok vele úgy mintha csak egy történetet olvasnátok. Nem hiszem, hogy ne izgulna fel tőle a párod. Szex közben is lehet puhatolózni. Amennyiben szereti a popsiba is, akkor miközben az egyik barlangban a szerszámod van a másikban pedig az ujjaid vagy egy műbroki rákérdezel, hogy mit szólna hozzá ha az ujjaid(vagy a műbroki) helyett egy másik igazi szerszám lenne a barlangban.
Persze a Te párod, Te ismered. Szerintem egyébként nem rávenni kell, hanem azt elérni, hogy ő akarja. smile
#1900   2007. 11. 11. vasárnap 13:58
gorbesrac gorbesrac VIP
Eléggé zavaros amit írtál vagy csak én vagyok értetlen. Pl. bogarat kellene ülteni a fülébe valahogy a témával kapcsolatban. Egy korábbi hozzászólásban egy havert említesz. Pl. beszélgetni a témáról hármasban. Elmesélnétek neki miket csinálnátok vele úgy mintha csak egy történetet olvasnátok. Nem hiszem, hogy ne izgulna fel tőle a párod. Szex közben is lehet puhatolózni. Amennyiben szereti a popsiba is, akkor miközben az egyik barlangban a szerszámod van a másikban pedig az ujjaid vagy egy műbroki rákérdezel, hogy mit szólna hozzá ha az ujjaid(vagy a műbroki) helyett egy másik igazi szerszám lenne a barlangban.
Persze a Te párod, Te ismered. Szerintem egyébként nem rávenni kell, hanem azt elérni, hogy ő akarja. smile
(Ez egy válasz turbono üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 12:59
sziasztok én ugy érzem feleségem érdekli hogy több férfi játszon vele ,de mégis tagadja. de nemigazán tiltakozik
#1899   2007. 11. 11. vasárnap 13:00
turbono turbono
mit tegyek hogy belemenjen?
#1898   2007. 11. 11. vasárnap 12:59
turbono turbono
sziasztok én ugy érzem feleségem érdekli hogy több férfi játszon vele ,de mégis tagadja. de nemigazán tiltakozik
#1897   2007. 11. 11. vasárnap 08:50
Dallas1975 Dallas1975
Nos pár hete még itt kértem tanácsot a 3-ashoz, erre tegnap este összehoztuk. A feleségem nyüszített a gyönyörtől mikor két farok volt benne. Próbáltuk a 2 farok a punciban és a punci+popsi pózt is. Nem könnyű kivitelezni, de megéri! A végén a spermafűrdő pedig nagy izgató látvány volt a nejem arcán és száján. Nem voltam féltékeny, pedig előtte nagyon féltem ettől.
#1896   2007. 11. 11. vasárnap 08:16
X Törölt felhasználó (143163)
megtortent velem is mig en a baratom feleseget nyaltam a baratom lovagolta a paromat,irtozatos izgati volt egy ido utan mindketten le altunk es neztuk hogy a baratom hogy dugja a felesegemet.egyaltalan nem voltun feltekeny,oriasi erzen volt
#1895   2007. 11. 11. vasárnap 03:10
Géb17 Géb17 VIP
Sziasztok!
Most írok,be először erre az oldalra. Nekem is megfordult a fejemben, hogy megdugassam a b.nőmet. Persze csak ha én is ott vok. és baszállnék. Csak sajna Ő nem akarja.
#1894   2007. 11. 11. vasárnap 02:14
julius11 julius11
ezt hívják szerelemnek.A gitár utcában én is voltam, nem volt mindig ilyen nyomulás. ez nem is normális. általában meg illik kérdezni, vagy szóval vagy egy nézéssel ,hogy akarja-e valaki a kontaktust. ha nem, akkor illö visszavonulni. sajna bunkók pedig mindenhol vannak
#1893   2007. 11. 11. vasárnap 00:02
turbono turbono
már régota szeretném páromat rávenni hogy hármasba csináljuk2f+1n hogy csináljam?

... 884 885 886 887 888 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!