Talbert, Nakiboy! hogy volt? meseljetek? milyen erzes volt latni?
(Ez egy válasz talbert üzenetére (2007. 11. 13. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 12:42

A feleségem már többször szopott mást a jelenlétemben. De sajnos a dugásig sehogy sem akarunk eljutni. Pedig engem nagyon izgatna.
A feleségem már többször szopott mást a jelenlétemben. De sajnos a dugásig sehogy sem akarunk eljutni. Pedig engem nagyon izgatna.
Én Láttam már ahogy a bnőmet szopatta két haverja de nem dugták meg. Jó volt látni és izgató
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 17:20

Érdekelne, hogy van-e itt valaki, aki megdugatta a barátnőjét/feleségét valaki mással, de nem szállt be, csak nézte? Tudna erről valaki mesélni valamit?

Nem is merem megsaccolni, hogy hány pasi szeretné megdugni...látván a fotóit... Ahhoz mit szólt, hogy ezrével nézegették a meztelen testét? Izgatta? Mert akkor talán "élőben" is szeretné...
(Ez egy válasz dogdog üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 16:29

Erre már én is gondoltam, hogy távolabbi városból kellene keresnem(ünk)...
Könnyebben menne a dolog, ha Ő szeretné kipróbálni...
Azt hittem elfog múlni az érzés, hogy izginek találom a dolgot....de nem hogy elmúlt, egyre erősebben tör elő+!
Azt hittem elfog múlni az érzés, hogy izginek találom a dolgot....de nem hogy elmúlt, egyre erősebben tör elő+!
Nekem volt egy két beirásom ez ügyben, a nevemre kattintva visszaolvashatod, mert nem akarok újrabillentyűzni, ha nem gond.
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 17:20

Érdekelne, hogy van-e itt valaki, aki megdugatta a barátnőjét/feleségét valaki mással, de nem szállt be, csak nézte? Tudna erről valaki mesélni valamit?

Dogdog!Nézd meg az üzeneteidet,már biztos tele van!
(Ez egy válasz dogdog üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 16:29

Kedves Ágoca! Én a Te nemi életedről, hovatartozásodról nem írtam véleményt. Benyomásaimat tettem közzé, ami lehet téves is. Nem vagyok (sajnos) a kedvesed, (persze ez csak akkor igaz, ha a meglátásom téves!)a párommal nem csak sötétben bújok össze, sőt, nem csak a párommal bújok össze. A "megszokott" rettenetesen relatív, mert előfordulhat olyan is, hogy Te még nem is álmodtálk olyant, amit én már átéltem.
(Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 12:47

Szerintem itt annak az esete forog fenn, hogy azért tünik kamunak neked ez az egész kedvesem, mert élsz egy átlagos, sótlan életet, a pároddal néha összebújtok a sötét szobába szigorúan csak konzervativan, és igy furcsa neked minden ami egy kicsit is eltér a megszokottól

Azt hittem elfog múlni az érzés, hogy izginek találom a dolgot....de nem hogy elmúlt, egyre erősebben tör elő+! (Ez egy válasz Dallas1975 üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 16:17
Azt hittem elfog múlni az érzés, hogy izginek találom a dolgot....de nem hogy elmúlt, egyre erősebben tör elő+! (Ez egy válasz Dallas1975 üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Vágj bele. Én is féltem a zöldszemű féltékenységtől, de nem volt semmi. Egyszerűen közösen kell kiválasztani a megfelelő pasit. Nálunk nagyon bejött, a nejem és én is akkor élveztük legnagyobbat. Biztosan lesz folytatás. ja és ne az ismerőseid közül válogassatok. Távolabbi városból érdemes.
Nekem is teszik a gondolat , de az Én párom nincs benne az ilyen játékokba...
Hello!
Én is szívesen jeletkezem, ha komolyan gondoljátok!
Gyönyörű a Hölgy! (Ez egy válasz dogdog üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 15:55
Én is szívesen jeletkezem, ha komolyan gondoljátok!
Gyönyörű a Hölgy! (Ez egy válasz dogdog üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem is nagyon izgatna, ha egy másik férfi elélveztetné a feleségem....szerintem lenne rá jelentkező bőven...csinos darab
(3225.sorozat, csakhogy dicsekedjek
Na de itt van a nagy kérdés, hogy ki lenne az a bizonyos...na és én hogy viselném a dolgot....

Na de itt van a nagy kérdés, hogy ki lenne az a bizonyos...na és én hogy viselném a dolgot....
Megnéztem a képeket. Dicsekedj csak nyugodtan. Van mivel.
(Ez egy válasz dogdog üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem is nagyon izgatna, ha egy másik férfi elélveztetné a feleségem....szerintem lenne rá jelentkező bőven...csinos darab

Vágj bele. Én is féltem a zöldszemű féltékenységtől, de nem volt semmi. Egyszerűen közösen kell kiválasztani a megfelelő pasit. Nálunk nagyon bejött, a nejem és én is akkor élveztük legnagyobbat. Biztosan lesz folytatás. ja és ne az ismerőseid közül válogassatok. Távolabbi városból érdemes.
(Ez egy válasz dogdog üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem itt annak az esete forog fenn, hogy azért tünik kamunak neked ez az egész kedvesem, mert élsz egy átlagos, sótlan életet, a pároddal néha összebújtok a sötét szobába szigorúan csak konzervativan, és igy furcsa neked minden ami egy kicsit is eltér a megszokottól
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 12:26

Törölt felhasználó (88129)

Végigolvasva vagy három oldalt: szerintem Ágica kamu. (ez csak megérzés!) Annyira "fius" jellegű, igényű a megnyilvánulása, hogy szerintem a szórakozás esete forog fenn.
Végigolvasva vagy három oldalt: szerintem Ágica kamu. (ez csak megérzés!) Annyira "fius" jellegű, igényű a megnyilvánulása, hogy szerintem a szórakozás esete forog fenn.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 10:20
Törölt felhasználó (104575)
VIP

És még mindig nem láthatunk erről valami kis akciós kamerafelvételt? Akár arc, és más felismerhetőség nélküli is jó lenne!
Szerintem mindenki aki olvassa ezt a topikot, szívesen venné, nézné!
Szerintem mindenki aki olvassa ezt a topikot, szívesen venné, nézné!
És még mindig nem láthatunk erről valami kis akciós kamerafelvételt? Akár arc, és más felismerhetőség nélküli is jó lenne!
Szerintem mindenki aki olvassa ezt a topikot, szívesen venné, nézné! (Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 09:29
Szerintem mindenki aki olvassa ezt a topikot, szívesen venné, nézné! (Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Figyelte az ágy mellől ahogy a srác kinyalta a puncim, majd alaposan megkefélt a végén pedig a cicimre spriccelte a meleg gecit...
Ez érdekelt?

Én szívesen segítek!!! Ha érdekel küldj privi elérhetöséget!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 09:41
Törölt felhasználó (101052)

Hát ez a dolog engem is nagyon izgat,ha valaki segít megdugni a nejem!Próbáltuk is már de annak a barátságnak már vége de nagyon szeretném ha találnánk valami jó srácot aki elintézné a nejem!
Mi számít nálatok jó srácnak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 09:41

Törölt felhasználó (101052)

Hát ez a dolog engem is nagyon izgat,ha valaki segít megdugni a nejem!Próbáltuk is már de annak a barátságnak már vége de nagyon szeretném ha találnánk valami jó srácot aki elintézné a nejem!