Szerintem olvasd el a korábbi hozzászólásokat, hátha találsz valami okosságot. A "jó ötlet" relatív mert lehet, hogy valakinél működik másnál meg nem. Nem lehet tudni ki mire hogyan reagál. Sokat nem segítettem.

ha valakinek jó ötlete van írja meg mert így voltunk az anális sexel is ma meg már el sem tudja képzelni nélküle egy belevaló csaj adta az ötletet és müködött
A feleségemet amig egyikünk nyalogatta addig a másikunk jól megszopatta. A végén hatalmasakat élveztünk a mellére. Imádta és jól szétkente rajtuk a bőséges anyagot. De mosanában kitlálta, hogy neki nem hiányzik annyira a másik srác. Kettesben is egalább annyira élvezi velem a szexet.Nagyon úgy fest a dolog, hogy eddig jutunk pedig én nagyon szerettem volna látni ahogy más vagy ketten jól megdugja-megdugjuk. Az is nagyon izgatott volna ha két farkat szop le egyszerre. Nem igazán tudom mit csináljak, hogy eljussunk idáig. Nem beszélve a srác feleségéről akit én is szívesen kényeztetnék
Beszélgettünk, játszottunk,aztán megpróbáltuk négyesben, hármasban két srác egy lány itt is ott is. Utánna még párszor négyesben. Minden nagyon jó volt nagyon jól éreztük magunkat. simogatás csók, aztán vetkőztetés. Minden gond nélkül eljutottunk az orális szexig. Mind a két csaj imád szopni. És nagyon jól csinálják. Felváltva hol a árukét, hol a másik pár fiú tagjáét cumizták.
elöször az enyém is ezt csinálta ,igaz még nem csináltuk de már elöhozza magátol ugy is hogy nem is beszélünk róla
.remélem belemegy lassan
.És te szeretnéd? benne lenél hogy eggy haverod megdugja a nejed. (Ez egy válasz furujaz üzenetére (2007. 11. 14. szerda 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 21:09
.remélem belemegy lassan
.És te szeretnéd? benne lenél hogy eggy haverod megdugja a nejed. (Ez egy válasz furujaz üzenetére (2007. 11. 14. szerda 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)

az én feleségem szeretné de csak akkor beszél róla ha szexelünk utána nem pedig tudom róla hogy lánykorában nagyon benne volt az ilyenekben
az én feleségem szeretné de csak akkor beszél róla ha szexelünk utána nem pedig tudom róla hogy lánykorában nagyon benne volt az ilyenekben
hát ha ez ilyen egyszerü lenne,jo is volna de ö nemolyan felkapná a vizet egyböl és elzavarna bennünket a fenébe. igaz késöbb megbánná de akkor sem valja be. én azt szeretném hogy ö akarja, a nejem kezdeményezen akkor mehetne minden.
szia de a haverom nagyon jo fej,és ugy nézem még az asszonynak is bejön, rámenös de nem tolakodo. ő mindenben benne lenne azt mondta. mi csak szoban vagy néha játekosan simogatva /nem mindenhol/ játszhatunk a nejemel, hamar sértödik.
de ha néha elöhozom a dolgot nem igazán tiltakozik ellene,sex kozben benne is volna. de valahogy utána nehéz megfüzni. pedig mi nagyon szeretnénk ,de föleg én izgat még a gondolata is hogy több fasszal játszon a kedvesem.
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 18:38
de ha néha elöhozom a dolgot nem igazán tiltakozik ellene,sex kozben benne is volna. de valahogy utána nehéz megfüzni. pedig mi nagyon szeretnénk ,de föleg én izgat még a gondolata is hogy több fasszal játszon a kedvesem.

Természetesen erőltetni nem szabad, mint ahogyan írod is. A "mi csak játszodazhatunk vele" mit is jelent? Pl. az ha ketten megmasszíroznátok az már ajtóstul rontás a házba? A haver nem jó fej?
Szerencsénk volt mert elsőre egy nagyon kedves helyes városunkbeli párral ismerkedünk meg. Az külön szerencse, hogy a páromnak bejötta srác én meg bejöttem a srác feleségének.
Mi is szeretkezés közben beszélgettünk erről. Aztán itt a neten kerestünk egy házaspárt. Eleinte csak itt a gép mellett leveleztünk, aztán találkozgattunk , beszélgettünk.
Én is fűzöm az asszonyt egy ideje! Nagyon csinos! Nagyon izgatna ha látnám ahogy idegen faszt szop le, és odatartja neki a pináját , illetve szétrakná neki a lábat hogy jól megkefélje! Szex közben ha felhozom akkor mondja hogy jó lenne még egy fasz, jól leszopná utána felváltva dughatnánk. Csak aza a baj ha lehiggad akkor már nem szeretné, mert hogy ne nézzék őt kurvának stb... Akinek van ilyen jellegű tapasztalata adhatna tanácsot, hogy hogyan oldotta ezt meg!
Ma este leszek, írok majd egy kicsit a mi kapcsolatunkról. Szívesen veszem, elolvasom az érdeklődők és a segíteni akarok válaszait.
Egy hónapja volt de most hétvégére megvan beszélve mégegy. Haverom fogja szopatni meg én és valszeg meg is dugjuk mindketten. Bár a bnőm inkább szopni szeret idegen fiatal srácokat néha elképzeli hogy jópár körbeveszi. A dugásért annyira nincs oda.
Mostanság volt ez, vagy már régebben? Érdekelne
. Mi csak egy srácot szoktunk bevenni, mivel felé kellőkép meg van a bizalmunk, de ő meg is dughatja.
(Ez egy válasz Nakiboy üzenetére (2007. 11. 13. kedd 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 10:43

Én Láttam már ahogy a bnőmet szopatta két haverja de nem dugták meg. Jó volt látni és izgató

Talbert, Nakiboy! hogy volt? meseljetek? milyen erzes volt latni?
(Ez egy válasz talbert üzenetére (2007. 11. 13. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 12:42

A feleségem már többször szopott mást a jelenlétemben. De sajnos a dugásig sehogy sem akarunk eljutni. Pedig engem nagyon izgatna.
A feleségem már többször szopott mást a jelenlétemben. De sajnos a dugásig sehogy sem akarunk eljutni. Pedig engem nagyon izgatna.
Én Láttam már ahogy a bnőmet szopatta két haverja de nem dugták meg. Jó volt látni és izgató
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 17:20

Érdekelne, hogy van-e itt valaki, aki megdugatta a barátnőjét/feleségét valaki mással, de nem szállt be, csak nézte? Tudna erről valaki mesélni valamit?

Nem is merem megsaccolni, hogy hány pasi szeretné megdugni...látván a fotóit... Ahhoz mit szólt, hogy ezrével nézegették a meztelen testét? Izgatta? Mert akkor talán "élőben" is szeretné...
(Ez egy válasz dogdog üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 16:29

Erre már én is gondoltam, hogy távolabbi városból kellene keresnem(ünk)...
Könnyebben menne a dolog, ha Ő szeretné kipróbálni...
Azt hittem elfog múlni az érzés, hogy izginek találom a dolgot....de nem hogy elmúlt, egyre erősebben tör elő+!
Könnyebben menne a dolog, ha Ő szeretné kipróbálni...
Azt hittem elfog múlni az érzés, hogy izginek találom a dolgot....de nem hogy elmúlt, egyre erősebben tör elő+!
Nekem volt egy két beirásom ez ügyben, a nevemre kattintva visszaolvashatod, mert nem akarok újrabillentyűzni, ha nem gond.
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 17:20

Érdekelne, hogy van-e itt valaki, aki megdugatta a barátnőjét/feleségét valaki mással, de nem szállt be, csak nézte? Tudna erről valaki mesélni valamit?