Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 861 862 863 864 865 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2372   2008. 02. 10. vasárnap 19:00
srác1980 srác1980
Szia gyu5111.

Én szívesen ismerkednék veletek.

Csaba (Többit kimoderáltam!Megbeszélés priviben,vagy társkeresö topic!Gyapoth.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 09. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (162472)
2008. 02. 09. szombat 17:20
amennyiben valakit érdekel megprobálhatjuk a többes szekszet
#2371   2008. 02. 10. vasárnap 09:56
krakatoa krakatoa
Persze igazad van, de a leggondosabb "előválogatás" ellenére is lehet olyan, hogy csak szex közben derül ki a "beugróról" hogy mégsem Ő az igazi. De megtaláltuk a megfelelő partnert ahol mindhárman jól éreztük magunkat (persze hetero szinten! )és örülök, hogy megadhattam ezt az élményt a szeretett feleségemnek!
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2008. 02. 09. szombat 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 09. szombat 12:04
bocsi hogy bele kotyogok,de mért mész bele ha neked nem szinpatikus a ,,beugro"? csak azért mert megigérted hogy ma lesz valami vagy mert a kedvesnel tetszik a ,,peugro"? ha egyikünknek nem jön be a 3. akkor nem történik semmi! méert az a cél hogy mindenki jol érezze magát.kölönben egyetértek veletek hogy más elképzelni és más átélni...
#2370   2008. 02. 09. szombat 17:20
X Törölt felhasználó (162472)
amennyiben valakit érdekel megprobálhatjuk a többes szekszet
#2369   2008. 02. 09. szombat 12:04
puby09 puby09
bocsi hogy bele kotyogok,de mért mész bele ha neked nem szinpatikus a ,,beugro"? csak azért mert megigérted hogy ma lesz valami vagy mert a kedvesnel tetszik a ,,peugro"? ha egyikünknek nem jön be a 3. akkor nem történik semmi! méert az a cél hogy mindenki jol érezze magát.kölönben egyetértek veletek hogy más elképzelni és más átélni...
(Ez egy válasz krakatoa üzenetére (2008. 02. 09. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 09. szombat 10:06
Nagyon egyetértek veled! Más elképzelni és más megélni. Első alkalommal nekem is rosszul esett néhány olyan dolog amit inkább az érzelmekhez köt az ember. ( Csókok simogatások)Nagyon fontos az is, hogy nekem is szimpatikus, barátságos legyen a pasi, mert egyébként elfog az irigység, hogy nem érdemli meg a páromat és ilyenkor alig várom, hogy túl legyünk rajt. De némi gyakorlással, stabil kapcsolattal és megfelelő partnerrel nagyon kellemes tud lenni egy ilyen este!
#2368   2008. 02. 09. szombat 10:06
krakatoa krakatoa
Nagyon egyetértek veled! Más elképzelni és más megélni. Első alkalommal nekem is rosszul esett néhány olyan dolog amit inkább az érzelmekhez köt az ember. ( Csókok simogatások)Nagyon fontos az is, hogy nekem is szimpatikus, barátságos legyen a pasi, mert egyébként elfog az irigység, hogy nem érdemli meg a páromat és ilyenkor alig várom, hogy túl legyünk rajt. De némi gyakorlással, stabil kapcsolattal és megfelelő partnerrel nagyon kellemes tud lenni egy ilyen este!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 08. péntek 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (162472)
2008. 02. 08. péntek 18:50
Sziasztok! mimár többször végig csináltuk két fiu egy nő, aztán volt eset hogy három férfi egy nő, De azt tudom mondani, hogy az első menetkor bizony a fiuk nem nagyon tudtak produkálni, meg aztán elképzelni hogy dugják a barátnődet az is más,meg mikor megéled, ső veled bizonyos esetekben egyáltalán nem is akar foglalkozni....hát kell tudni tolerálni
#2367   2008. 02. 08. péntek 18:50
Sziasztok! mimár többször végig csináltuk két fiu egy nő, aztán volt eset hogy három férfi egy nő, De azt tudom mondani, hogy az első menetkor bizony a fiuk nem nagyon tudtak produkálni, meg aztán elképzelni hogy dugják a barátnődet az is más,meg mikor megéled, ső veled bizonyos esetekben egyáltalán nem is akar foglalkozni....hát kell tudni tolerálni
#2366   2008. 02. 08. péntek 18:38
3in1 3in1
hasonló cipőben járok én is,értem miről írsz.
(Ez egy válasz boax üzenetére (2008. 02. 07. csütörtök 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 07. csütörtök 23:58
Nos, új vagyok még itt, de hadd mondjam el, ez a téma minden álmom. Szeretném, ha a feleségemet 2-3 kőkemény férfi alaposan megdöngetné és én csak nézném.. smile
Már vagy 2 éve ez minden vágyam...
#2365   2008. 02. 08. péntek 13:30
puby09 puby09
boax és erröl a nödet is megkérdezted hogy ö akarja -e?? valahogy ugy vagyok evvel a dologgal,hogy oké de de csak a jelenletemben különben megcsalásnak számit...
(Ez egy válasz boax üzenetére (2008. 02. 07. csütörtök 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 07. csütörtök 23:58
Nos, új vagyok még itt, de hadd mondjam el, ez a téma minden álmom. Szeretném, ha a feleségemet 2-3 kőkemény férfi alaposan megdöngetné és én csak nézném.. smile
#2364   2008. 02. 07. csütörtök 23:58
boax boax
#2363   2008. 02. 06. szerda 09:21
boroscóla boroscóla
Régóta olvasgatom amit írogattok, mert nálunk is szóba kerűlt már ez a téma és legnagyobb meglepetésemre a párom fantáziájában is jelen van a gondolat,milyen lenne ha ő mással szeretkezik én meg csak nézném őket, esetleg kettőnkkel játszadozna.De a valóságig nem mertünk elmenni.
#2362   2008. 02. 05. kedd 18:22
X Törölt felhasználó (101243)
Ne vedd személyeskedésnek, de szerintem többen örültek, hogy "elvesztél", a sok kamuhistória és önmagaddal való ellentmondás sokakat fárasztott...
Bocsánat az "off"-ért a moderátoroktól. ejnye1
#2361   2008. 02. 05. kedd 18:02
X Törölt felhasználó (95805)
Hát ezennel jelentkeznék én is! crazya Írj nyugodtan! wink
#2360   2008. 02. 05. kedd 18:02
weblui weblui
Írtam Neked priviben...
#2359   2008. 02. 02. szombat 10:52
nem anagy farok számít, sokkal inkább a szimpátia,összhang s nem elég hogy csak a feleségednek legyen szimpatikus. Neked is el kell tudni viselni hogy ott lessz, s szeretkezni is fog
#2358   2008. 01. 29. kedd 22:55
Peter_xx Peter_xx
Szerintem is sikerülni fog, csak óvatos legyél és kitartó. Nem szabad eröltetni, de ha már beszéltet és élvezi, akkor nyert ügyed van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (80537)
2008. 01. 23. szerda 12:45
helló mindenkinek mint itt általában mindenkit ugy engem is izgatna ha a nejemet elöttem és velem többen kényeztetnénk egyszere sokat fantáziálok róla és már szex közben emlitettem is neki ilyenkor őt is izgaja és kéri meéljem el miket képzelek miket tennénk vele nagyon élvezi és hatalmasat élvez ilyenkor de sajna nem meri beválalni!!
#2357   2008. 01. 29. kedd 09:53
MmePrune MmePrune VIP Admin
a társkereső hszeket töröltem...ide véleményeket, gondolatokat, tapasztalatokat írjatok
#2356   2008. 01. 23. szerda 15:20
Barris Barris
Amúgy mennyi volna neked az optimális létszám?
#2355   2008. 01. 23. szerda 14:59
X Törölt felhasználó (80537)
hát remélem is hogy már nemsokára sikerül megvaósitani mert én már nagyon vágyom rá és izgat nagyon csak azt nem tom hogy fogom összehozni!!
#2354   2008. 01. 23. szerda 13:42
lenmar lenmar
ha szex közben mér beszél róla és izgatja is
akkor nyert ügyed van
wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
helló mindenkinek mint itt általában mindenkit ugy engem is izgatna ha a nejemet elöttem és velem többen kényeztetnénk egyszere sokat fantáziálok róla és már szex közben emlitettem is neki ilyenkor őt is izgaja és kéri meéljem el miket képzelek miket tennénk vele nagyon élvezi és hatalmasat élvez ilyenkor de sajna nem meri beválalni!!
#2353   2008. 01. 23. szerda 13:22
Barris Barris
Én azt mondom, ne add fel! Beszéljetek erről minél többet, & vezess fel neki néhány lehetőséget, melyet biztosan élvezne. Megéri a fáradozást

... 861 862 863 864 865 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!