Szia gyu5111.
Én szívesen ismerkednék veletek.
Csaba (Többit kimoderáltam!Megbeszélés priviben,vagy társkeresö topic!Gyapoth.) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 09. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 09. szombat 17:20
Én szívesen ismerkednék veletek.
Csaba (Többit kimoderáltam!Megbeszélés priviben,vagy társkeresö topic!Gyapoth.) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 09. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (162472)

amennyiben valakit érdekel megprobálhatjuk a többes szekszet
Persze igazad van, de a leggondosabb "előválogatás" ellenére is lehet olyan, hogy csak szex közben derül ki a "beugróról" hogy mégsem Ő az igazi. De megtaláltuk a megfelelő partnert ahol mindhárman jól éreztük magunkat (persze hetero szinten! )és örülök, hogy megadhattam ezt az élményt a szeretett feleségemnek!
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2008. 02. 09. szombat 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 09. szombat 12:04

bocsi hogy bele kotyogok,de mért mész bele ha neked nem szinpatikus a ,,beugro"? csak azért mert megigérted hogy ma lesz valami vagy mert a kedvesnel tetszik a ,,peugro"? ha egyikünknek nem jön be a 3. akkor nem történik semmi! méert az a cél hogy mindenki jol érezze magát.kölönben egyetértek veletek hogy más elképzelni és más átélni...
amennyiben valakit érdekel megprobálhatjuk a többes szekszet
bocsi hogy bele kotyogok,de mért mész bele ha neked nem szinpatikus a ,,beugro"? csak azért mert megigérted hogy ma lesz valami vagy mert a kedvesnel tetszik a ,,peugro"? ha egyikünknek nem jön be a 3. akkor nem történik semmi! méert az a cél hogy mindenki jol érezze magát.kölönben egyetértek veletek hogy más elképzelni és más átélni...
(Ez egy válasz krakatoa üzenetére (2008. 02. 09. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 09. szombat 10:06

Nagyon egyetértek veled! Más elképzelni és más megélni. Első alkalommal nekem is rosszul esett néhány olyan dolog amit inkább az érzelmekhez köt az ember. ( Csókok simogatások)Nagyon fontos az is, hogy nekem is szimpatikus, barátságos legyen a pasi, mert egyébként elfog az irigység, hogy nem érdemli meg a páromat és ilyenkor alig várom, hogy túl legyünk rajt. De némi gyakorlással, stabil kapcsolattal és megfelelő partnerrel nagyon kellemes tud lenni egy ilyen este!
Nagyon egyetértek veled! Más elképzelni és más megélni. Első alkalommal nekem is rosszul esett néhány olyan dolog amit inkább az érzelmekhez köt az ember. ( Csókok simogatások)Nagyon fontos az is, hogy nekem is szimpatikus, barátságos legyen a pasi, mert egyébként elfog az irigység, hogy nem érdemli meg a páromat és ilyenkor alig várom, hogy túl legyünk rajt. De némi gyakorlással, stabil kapcsolattal és megfelelő partnerrel nagyon kellemes tud lenni egy ilyen este!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 08. péntek 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 08. péntek 18:50
Törölt felhasználó (162472)

Sziasztok! mimár többször végig csináltuk két fiu egy nő, aztán volt eset hogy három férfi egy nő, De azt tudom mondani, hogy az első menetkor bizony a fiuk nem nagyon tudtak produkálni, meg aztán elképzelni hogy dugják a barátnődet az is más,meg mikor megéled, ső veled bizonyos esetekben egyáltalán nem is akar foglalkozni....hát kell tudni tolerálni
Sziasztok! mimár többször végig csináltuk két fiu egy nő, aztán volt eset hogy három férfi egy nő, De azt tudom mondani, hogy az első menetkor bizony a fiuk nem nagyon tudtak produkálni, meg aztán elképzelni hogy dugják a barátnődet az is más,meg mikor megéled, ső veled bizonyos esetekben egyáltalán nem is akar foglalkozni....hát kell tudni tolerálni
hasonló cipőben járok én is,értem miről írsz.
(Ez egy válasz boax üzenetére (2008. 02. 07. csütörtök 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 07. csütörtök 23:58

Nos, új vagyok még itt, de hadd mondjam el, ez a téma minden álmom. Szeretném, ha a feleségemet 2-3 kőkemény férfi alaposan megdöngetné és én csak nézném..
Már vagy 2 éve ez minden vágyam...

boax és erröl a nödet is megkérdezted hogy ö akarja -e?? valahogy ugy vagyok evvel a dologgal,hogy oké de de csak a jelenletemben különben megcsalásnak számit...
(Ez egy válasz boax üzenetére (2008. 02. 07. csütörtök 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 07. csütörtök 23:58

Nos, új vagyok még itt, de hadd mondjam el, ez a téma minden álmom. Szeretném, ha a feleségemet 2-3 kőkemény férfi alaposan megdöngetné és én csak nézném..

Régóta olvasgatom amit írogattok, mert nálunk is szóba kerűlt már ez a téma és legnagyobb meglepetésemre a párom fantáziájában is jelen van a gondolat,milyen lenne ha ő mással szeretkezik én meg csak nézném őket, esetleg kettőnkkel játszadozna.De a valóságig nem mertünk elmenni.
Ne vedd személyeskedésnek, de szerintem többen örültek, hogy "elvesztél", a sok kamuhistória és önmagaddal való ellentmondás sokakat fárasztott...
Bocsánat az "off"-ért a moderátoroktól.
Bocsánat az "off"-ért a moderátoroktól.

Hát ezennel jelentkeznék én is!
Írj nyugodtan!

Írtam Neked priviben...
nem anagy farok számít, sokkal inkább a szimpátia,összhang s nem elég hogy csak a feleségednek legyen szimpatikus. Neked is el kell tudni viselni hogy ott lessz, s szeretkezni is fog
Szerintem is sikerülni fog, csak óvatos legyél és kitartó. Nem szabad eröltetni, de ha már beszéltet és élvezi, akkor nyert ügyed van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 12:45
Törölt felhasználó (80537)

helló mindenkinek mint itt általában mindenkit ugy engem is izgatna ha a nejemet elöttem és velem többen kényeztetnénk egyszere sokat fantáziálok róla és már szex közben emlitettem is neki ilyenkor őt is izgaja és kéri meéljem el miket képzelek miket tennénk vele nagyon élvezi és hatalmasat élvez ilyenkor de sajna nem meri beválalni!!
a társkereső hszeket töröltem...ide véleményeket, gondolatokat, tapasztalatokat írjatok
Amúgy mennyi volna neked az optimális létszám?
hát remélem is hogy már nemsokára sikerül megvaósitani mert én már nagyon vágyom rá és izgat nagyon csak azt nem tom hogy fogom összehozni!!
ha szex közben mér beszél róla és izgatja is
akkor nyert ügyed van
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor nyert ügyed van

helló mindenkinek mint itt általában mindenkit ugy engem is izgatna ha a nejemet elöttem és velem többen kényeztetnénk egyszere sokat fantáziálok róla és már szex közben emlitettem is neki ilyenkor őt is izgaja és kéri meéljem el miket képzelek miket tennénk vele nagyon élvezi és hatalmasat élvez ilyenkor de sajna nem meri beválalni!!
Én azt mondom, ne add fel! Beszéljetek erről minél többet, & vezess fel neki néhány lehetőséget, melyet biztosan élvezne. Megéri a fáradozást