sweepy! Ti hol találtatok partnert ehhez?
Egy régi ismerős vagy teljesen friss ismeretség? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 14:22
Egy régi ismerős vagy teljesen friss ismeretség? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88715)

Nekünk bejött élveztem söt párom élvzi ha más örömet okoz nekem,inkább igy egymás elött mint a másik háta mögött a mi kapcsolatunkat pluszba meg erösítette.
Sylvia a férjed is fönn van?
Szerintem tudna mesélni...
Nem akartok? (Ez egy válasz sylvia üzenetére (2008. 04. 12. szombat 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 08:52
Szerintem tudna mesélni...
Nem akartok? (Ez egy válasz sylvia üzenetére (2008. 04. 12. szombat 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Elsőnek csak nézni akarta, azt mondta kiváncsi rá hogy mit fog érezni ha a szeme előtt történnek a dolgok. De mivel abszolút jól jött le neki a dolog a többi alkalommal volt hogy ketten kényeztettek a másik sráccal...

Nekünk bejött élveztem söt párom élvzi ha más örömet okoz nekem,inkább igy egymás elött mint a másik háta mögött a mi kapcsolatunkat pluszba meg erösítette.
Mesélj sylvia, csupa f... nem jut eszembe, szóval fül vagyok. De gondolom, más is. Mesélj el egynéhány ilyen történetet, hogyan csinálták, mit éreztél közben, mi volt a legjobb, stb
(Ez egy válasz sylvia üzenetére (2008. 04. 12. szombat 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Elsőnek csak nézni akarta, azt mondta kiváncsi rá hogy mit fog érezni ha a szeme előtt történnek a dolgok. De mivel abszolút jól jött le neki a dolog a többi alkalommal volt hogy ketten kényeztettek a másik sráccal...

Csodálatos feleség vagy Sylvia! Irigylésre méltó a férjed. Mióta vannak ezek a közös szeretkezések?
(Ez egy válasz sylvia üzenetére (2008. 04. 12. szombat 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)

OFF
Uri Geller után szabadon. Gondold erősen, hogy így lesz, higy benne, hogy így lesz, érezd, hogy nem cska álom, hanem már valóság és mond hangosan, kiabáld: MŰKÖDJ!
Uri Geller után szabadon. Gondold erősen, hogy így lesz, higy benne, hogy így lesz, érezd, hogy nem cska álom, hanem már valóság és mond hangosan, kiabáld: MŰKÖDJ!

(Ez egy válasz Lalaboy üzenetére (2008. 04. 11. péntek 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 11. péntek 16:47

Sylvia!
Köszi! Újra érdemes benézni a topicba! A férjed csak néző volt, vagy atettek mezejétre lépett?
Köszi! Újra érdemes benézni a topicba! A férjed csak néző volt, vagy atettek mezejétre lépett?
Jó a férjednek, hogy te is igy gondolkozol
Szerencsés pali! Ez az első alkalom volt,mesélnél a töbiröl is?De részletesebben ha kérhetnénk
(Ez egy válasz sylvia üzenetére (2008. 04. 11. péntek 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 11. péntek 09:22

A legelső egy nyaralás alatt történt. Előtte már egy párszor beszéltünk a dologról, aztán az apartmanban az egyik nyaralótársunkon láttam hogy nagyon nézeget engem. A férjem mondta hogy ha nekem is bejön akkor próbáljam meg elcsábitani. Mivel elég jó pasi volt, belementem a játékba és egyik este áthivtam magunkhoz.Izgató volt a dolog hogy egy idegen pasival dugok a férjem előtt, és nem is bántam meg egy percig sem mivel a párom is nagyon élvezte a látványt....

nem partnerkereső topic, töröltem pár hszt
Sylvia!
Köszi! Újra érdemes benézni a topicba! A férjed csak néző volt, vagy atettek mezejétre lépett? (Ez egy válasz sylvia üzenetére (2008. 04. 11. péntek 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 11. péntek 09:22
Köszi! Újra érdemes benézni a topicba! A férjed csak néző volt, vagy atettek mezejétre lépett? (Ez egy válasz sylvia üzenetére (2008. 04. 11. péntek 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)

A legelső egy nyaralás alatt történt. Előtte már egy párszor beszéltünk a dologról, aztán az apartmanban az egyik nyaralótársunkon láttam hogy nagyon nézeget engem. A férjem mondta hogy ha nekem is bejön akkor próbáljam meg elcsábitani. Mivel elég jó pasi volt, belementem a játékba és egyik este áthivtam magunkhoz.Izgató volt a dolog hogy egy idegen pasival dugok a férjem előtt, és nem is bántam meg egy percig sem mivel a párom is nagyon élvezte a látványt....

(Ez egy válasz laci206 üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 21:46

Sylvia-meséld el.Szerintem itt több 100an kiváncsiak a történetedre! Csupa fülek vagyunk-kezdheted

Sylvia-meséld el.Szerintem itt több 100an kiváncsiak a történetedre! Csupa fülek vagyunk-kezdheted

A páromé, de tőlem sem állt távol!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 13:54

Törölt felhasználó (37025)

Kinek az ötlete volt?
Kinek az ötlete volt?
(Ez egy válasz sylvia üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 10. csütörtök 13:50

Engem is dugtak már meg a férjem jelenlétében, és egyáltalán nem rontott a kapcsolatunkon a dolog, sőt....!
Engem is dugtak már meg a férjem jelenlétében, és egyáltalán nem rontott a kapcsolatunkon a dolog, sőt....!
Pont erről van szó,tesókám,hogy a jelenlétedben dugja meg valaki a nejed. Ha a hátad mögött teszi a tudtod nélkül,az már gáz! Szerintem elsőre megbarátkoznál a látvánnyal,bármekkora is a birtoklási ösztön benned.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 04. 04. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 15:05

Hogy legyen a témával kapcsolatban hsz...
Engem egy esetben izgat ha a feleségemet megdugják...ha én vagyok az aki dugja!
Erős bírtoklási vágyam van, szal nem hinném, hogy az indulaton kívűl mást is kiváltana annak a ténye, hogy más is dugja...bár mivel még ilyen szituban nem volt részem...soha nem mondom, hogy soha...ha Ő akarná...inkább a jelenlétemben (aktív részvételemmel), mint sumákban a hátam mögött dugassa Magát...

Erős bírtoklási vágyam van, szal nem hinném, hogy az indulaton kívűl mást is kiváltana annak a ténye, hogy más is dugja...bár mivel még ilyen szituban nem volt részem...soha nem mondom, hogy soha...ha Ő akarná...inkább a jelenlétemben (aktív részvételemmel), mint sumákban a hátam mögött dugassa Magát...
Dettó! Most miért legyek féltékeny, amikor az enyémet ketten ujjazták, a legjobb barátommal pedig felváltva szopattuk, majd az a kettő + a haverom meg is dugta rendesn! De a barátom a rákövetkező alkalomra átengedte nekem, az ő kedvesét, szóval ki eggyenlítődött a dolog. Mi így felválltva szoktuk intézni, & így mindnki jól jár. 8De a legtöbb élvezet mégiscsak a lányoké)
(Ez egy válasz zimmi üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 22:36

Engem például izgat ha dugják a nőmet,de mégjobban izgat ha én dugom más nőjét közbe.
Miért?Mert az odáig rendben van hogy meg tudok neki adni mindent de egy kis változatosság,és
kiváncsiság az embert hajtja.Így nem kell megcsalástól tartani,és a vágyat nem csak elképzeljük,hanem átéljün,így 80 évesen lesz mire emlékezni.
Miért?Mert az odáig rendben van hogy meg tudok neki adni mindent de egy kis változatosság,és
kiváncsiság az embert hajtja.Így nem kell megcsalástól tartani,és a vágyat nem csak elképzeljük,hanem átéljün,így 80 évesen lesz mire emlékezni.
20 év multán élménynek számit
ő szintén élvezte mikor a barátnőjét dugtam
bocsi ez kölcsönös élmény
ő szintén élvezte mikor a barátnőjét dugtam
bocsi ez kölcsönös élmény
Ha én is részt vehetnék benne, akkor semmi kifogásom, sőt még örülnék is neki, hogy egy régebbi vágyának részese lehetnék, de ha a hátam mögött tenné meg kedvtelésből, azt már zokon venném.
Hogy legyen a témával kapcsolatban hsz...