Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 758 759 760 761 762 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4463   2009. 02. 07. szombat 10:06
GUMMIMACI GUMMIMACI
szokj hozzá, én is próbáltam a motivációkat különválasztani, szinte teljesen feleslegesen..
Néhányan megértették, kicsit többen nem - vagy nem akarták..
Magukravették, személyeskedésnek fogták fel..

Röviden annyit próbáltam kifejteni, hogy a ffiakat mi motiválja és a Nők miért mennek bele...
Amit kaptam érte, azt nem fejteném ki...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 07. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (256149)
2009. 02. 07. szombat 09:39
Persze, persze. Semmi.

Csak megosztottam veletek, amit több nővel folytatott beszélgetés, mint nem reprezentatív fölmérés, során le tudtam vonni, mint következtetést. De nem értem miért akaszkodsz belém, ha nem érdekel azt amit leírtam. Nem olvasod el, nem veszed tudomásul és még számtalan lehetőség. Illetve még egy, följelentesz az adminoknál, hátha eltiltanak egy időre. Kb. ez a tempó itt nálatok. Nem értem miért is szólok hozzá.
#4462   2009. 02. 07. szombat 09:39
X Törölt felhasználó (256149)
Persze, persze. Semmi.

Csak megosztottam veletek, amit több nővel folytatott beszélgetés, mint nem reprezentatív fölmérés, során le tudtam vonni, mint következtetést. De nem értem miért akaszkodsz belém, ha nem érdekel azt amit leírtam. Nem olvasod el, nem veszed tudomásul és még számtalan lehetőség. Illetve még egy, följelentesz az adminoknál, hátha eltiltanak egy időre. Kb. ez a tempó itt nálatok. Nem értem miért is szólok hozzá.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 02. 07. szombat 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 07. szombat 09:25
Ez már nekem nagyon tudományos nem lehet,hogy csupán csak évezkedni akar valaki csak mert szereti a szexet.Mi ebben olyan meghökentő?
#4461   2009. 02. 07. szombat 09:25
zorn zorn
Ez már nekem nagyon tudományos nem lehet,hogy csupán csak évezkedni akar valaki csak mert szereti a szexet.Mi ebben olyan meghökentő?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 07. szombat 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 07. szombat 09:03
Valahogy azt vettem le, hogy a nők úgy képzelik, hogy nekik kell valami fura esetleg kellemetlen dolgot bevállalni, hogy a férjük, kedvesük, szerelmük, akinek elméletileg (szerintük) a közös intimitásból kellene megkapni a szexuális boldogságot, jobban kielégüljön. Ez a normálisan működő monogám nők credoja, még akkor is, ha egyébként nagyon bevállalósak. Más kérdés, ha lelkük mélyén nem monogámok, mindig is izgatja őket a külsős kapcsolat. Az ilyen nők viszont borzasztóan ritkán hűségesek szexuális értelemben, még a legboldogabb kapcsolatban sem. Így a pasi bevonása csak egy legális lehetőség a szexuális csalásra magyarázkodás nélkül, de nem föltétlen őszintén.
A harmadik lehetőség, amikor a férfi simán leuralja a nőt és megmondja, hogy mi lesz. Most a szomszéd Gézát vonjuk be, holnap meg a Buksit. smile Tulajdonképp ebben az esetben csak egy eszköz a másik lealázására.
#4460   2009. 02. 07. szombat 09:03
Valahogy azt vettem le, hogy a nők úgy képzelik, hogy nekik kell valami fura esetleg kellemetlen dolgot bevállalni, hogy a férjük, kedvesük, szerelmük, akinek elméletileg (szerintük) a közös intimitásból kellene megkapni a szexuális boldogságot, jobban kielégüljön. Ez a normálisan működő monogám nők credoja, még akkor is, ha egyébként nagyon bevállalósak. Más kérdés, ha lelkük mélyén nem monogámok, mindig is izgatja őket a külsős kapcsolat. Az ilyen nők viszont borzasztóan ritkán hűségesek szexuális értelemben, még a legboldogabb kapcsolatban sem. Így a pasi bevonása csak egy legális lehetőség a szexuális csalásra magyarázkodás nélkül, de nem föltétlen őszintén.
A harmadik lehetőség, amikor a férfi simán leuralja a nőt és megmondja, hogy mi lesz. Most a szomszéd Gézát vonjuk be, holnap meg a Buksit. smile Tulajdonképp ebben az esetben csak egy eszköz a másik lealázására.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 06. péntek 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (330620)
2009. 02. 06. péntek 19:37
Véleményem szerint az egész hármas (vagy többes) szex, olyan dolog, amit csak egy stabil kapcsolatban szabad kipróbálni. Akkor ha valóban annyira őszinte a kapcsolat, hogy nem jelent gondot ha bármilyen vágyadat elmondod a párodnak. Ha teljes az őszinteség, és ez az őszinteség nem okoz egyik fél lelkében sem negatív hullámokat.
Mi a párommal valahol a küszöbön állunk, gyakorlatilag csak a megfelelő alkalom kérdése, hogy mikor sikerül összehozni valamit. Nagyjából úgy néz ki hogy a megfelelő partnert is sikerült megtalálnunk, de ha csak egy pillanatra is felvetődne bennem hogy a párom nem őszinte, esetleg csak a kedvemért menne bele a dologba, vagy pl az hogy én nem vagyok elég neki, akkor azonnal behúznám a féket.
Hozzáteszem, hogy a mi kapcsolatunk a lehető leg őszintébb. Nincs olyan dolog amit ne mondanék el a páromnak, és olyan sincs amit ő ne mondana el nekem. Ráadásul kialakult kettőnk között egy olyan dolog is, hogy egy pillanat alatt átlátunk a másikon, tehát még akkor sem tudjuk egymás előtt leplezni a gondolatainkat amikor talán egy picit szeretnénk.
Azért természetesen ez egy kényes helyzet, mert az az őszinteség, nem csak a szexben igaz, és így a konflitus helyzetekben sincs teketóriázás. Megmondjuk egymásnak amit gondolunk. Na ez ezért néha nem túl kellemes, de mindent összevetve sokkal jobb mintha bármit is takargatni kellene, vagy sumákolva, hátúlról mellbe kellene tálalnom a dolgokat.
#4459   2009. 02. 06. péntek 19:37
X Törölt felhasználó (330620)
Véleményem szerint az egész hármas (vagy többes) szex, olyan dolog, amit csak egy stabil kapcsolatban szabad kipróbálni. Akkor ha valóban annyira őszinte a kapcsolat, hogy nem jelent gondot ha bármilyen vágyadat elmondod a párodnak. Ha teljes az őszinteség, és ez az őszinteség nem okoz egyik fél lelkében sem negatív hullámokat.
Mi a párommal valahol a küszöbön állunk, gyakorlatilag csak a megfelelő alkalom kérdése, hogy mikor sikerül összehozni valamit. Nagyjából úgy néz ki hogy a megfelelő partnert is sikerült megtalálnunk, de ha csak egy pillanatra is felvetődne bennem hogy a párom nem őszinte, esetleg csak a kedvemért menne bele a dologba, vagy pl az hogy én nem vagyok elég neki, akkor azonnal behúznám a féket.
Hozzáteszem, hogy a mi kapcsolatunk a lehető leg őszintébb. Nincs olyan dolog amit ne mondanék el a páromnak, és olyan sincs amit ő ne mondana el nekem. Ráadásul kialakult kettőnk között egy olyan dolog is, hogy egy pillanat alatt átlátunk a másikon, tehát még akkor sem tudjuk egymás előtt leplezni a gondolatainkat amikor talán egy picit szeretnénk.
Azért természetesen ez egy kényes helyzet, mert az az őszinteség, nem csak a szexben igaz, és így a konflitus helyzetekben sincs teketóriázás. Megmondjuk egymásnak amit gondolunk. Na ez ezért néha nem túl kellemes, de mindent összevetve sokkal jobb mintha bármit is takargatni kellene, vagy sumákolva, hátúlról mellbe kellene tálalnom a dolgokat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 06. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 06. péntek 19:16
A legtöbb nő, akivel beszéltem úgy vélekedett arra fölvetésre, hogy mit szólna, ha párja arra akarná rá venni, hogy más férfival együtt szexeljen, hogy biztos nem tenné, mert nehogy akárki más határozza meg, hogy ő kivel szexeljen. Mondom Te választod ki. Kérdés, akkor minek a férjem? Azért, hogy örömet szerezzél neki. Nem vagyok elég én?

Másik: Nagyon nagy gáz az, ha másik férfit akar bevonni. Kérdezem, ha másik nőt? Az nem akkora gáz.

Szerintem igen veszélyes ezt a témát fölvetni. Lehet, hogy az a vége, hogy a beleegyezés égisze alatt megindul az értelmesebb férfi keresése. Lehet faresz is így járt. Hát így járt.
#4458   2009. 02. 06. péntek 19:16
A legtöbb nő, akivel beszéltem úgy vélekedett arra fölvetésre, hogy mit szólna, ha párja arra akarná rá venni, hogy más férfival együtt szexeljen, hogy biztos nem tenné, mert nehogy akárki más határozza meg, hogy ő kivel szexeljen. Mondom Te választod ki. Kérdés, akkor minek a férjem? Azért, hogy örömet szerezzél neki. Nem vagyok elég én?

Másik: Nagyon nagy gáz az, ha másik férfit akar bevonni. Kérdezem, ha másik nőt? Az nem akkora gáz.

Szerintem igen veszélyes ezt a témát fölvetni. Lehet, hogy az a vége, hogy a beleegyezés égisze alatt megindul az értelmesebb férfi keresése. Lehet faresz is így járt. Hát így járt.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 02. 06. péntek 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 06. péntek 17:18
Igen valószínű, hogy megtaláltad a végső lehetőséget.
Nagyon jól, és korrekt módon fogalmazták meg többen is a lényeget. Más-más irányból megközelítve a témát, ám ugyanoda kilyukadva. Bizony, az akarnok önző viselkedésnek megvannak a veszélyei. Addig-addig lett küldözgetve a feleség mások karjába/farkára, míg valószínűleg vérszemet kaphatott ő, és a kolléga is.
A kapcsolat, az egész történet kezd a külön-dugós nyitott házasság irányába elhajlani. Az a kérdés, kell-e ez a férjnek? A fejében mindenesetre megszólalhatott a vészcsengő.
Csak az a kérdés, hogy időben-e jött a csing-csing?
#4457   2009. 02. 06. péntek 18:26
-ch- -ch-
Szerintem a lovag érzelmeket táplál a párod iránt.Talán már szerelmet is vallott neki.Tuti hogy ezért nem ment bele a hármasba.Csak magának akarja a nőt.Én a helyedben megpróbálnám megmenteni a kapcsolatunkat.Hiszen ez csak szex lenne,de itt már talán más is van kialakulóban.Te tudod ,hogy mennyit ér a kapcsolatotok.Hogy mennyit ér neked a párod.Nagyon nem irigyellek.
(Ez egy válasz faresz79 üzenetére (2009. 02. 06. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 06. péntek 09:45
nos,sajnos a 3-as szex a parom kollegajaval nem jott ossze.a srac valoszinuleg megijedt,hogy megverem,vagy ilyesmi,mert nem jott el a talalkozora.viszont azota is udvarol a paromnak es szeretne vele csak kettesbe lenni,minap utanament a mosdoba is es a zuhanyzoba volt egy kis tipi-tapi.parom alig birta leallitani.viszont most azt mondta a kedvesem,hogy szeretne vele kettesbe szeretkezni.
ti mit tennetek a helyembe?belemenjek,adjam ra aldasom?
azt tudni kell,hogy mostanaban nem eppen a legrozsasabb a kapcsolatunk,jol vagyunk,meg szeretjuk egymast,de ugynezki tobbet kell a kapcsolatomba adnom,mint edig.
#4456   2009. 02. 06. péntek 17:18
Nyúlmedve Nyúlmedve
Igen valószínű, hogy megtaláltad a végső lehetőséget.
Nagyon jól, és korrekt módon fogalmazták meg többen is a lényeget. Más-más irányból megközelítve a témát, ám ugyanoda kilyukadva. Bizony, az akarnok önző viselkedésnek megvannak a veszélyei. Addig-addig lett küldözgetve a feleség mások karjába/farkára, míg valószínűleg vérszemet kaphatott ő, és a kolléga is.
A kapcsolat, az egész történet kezd a külön-dugós nyitott házasság irányába elhajlani. Az a kérdés, kell-e ez a férjnek? A fejében mindenesetre megszólalhatott a vészcsengő.
Csak az a kérdés, hogy időben-e jött a csing-csing?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 06. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 06. péntek 14:58
Nyugodtan engedd el végleg! Köszönd meg Neki szépen, amit eddig kaptál tőle azután keress magadnak másikat, akiért oda vagy és akit megbecsülsz.

Szerintem már régóta tesztelve vagy és éppen leszerepelni készülsz, vagy már le is szerepeltél.
#4455   2009. 02. 06. péntek 16:44
zorn zorn
Nem tudom mit tegyél engem nem zavarna ha a párom valakivel szeretkezik de akkor ott vagyok ha meg nem akkor nem tudom mi lenne de valószinű zűrzavar. Nem igazán dijaznám,hogy itthon mosogatok csinálom a gyerekümnknek a vacsit meg még talán keressek is egy kis pénzt ,hogy a párom nehogy szarúl érezze magát.
(Ez egy válasz amatorpar2 üzenetére (2009. 02. 03. kedd 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 03. kedd 20:05
Merre fele van ez a lehetőség?
#4454   2009. 02. 06. péntek 16:35
zorn zorn
Mintha én irtam volna igazad van csak én lusta vagyok leirni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 06. péntek 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 06. péntek 11:05
Szia Faresz!
Nem irigyellek. Tényleg mindenki másként éli meg az ilyen helyzeteket, én például szinte bármit megtennék a párom kedvéért, de hogy ő külön elmenjen valakivel egy röpke menetre, azt nem engedném meg. Főleg úgy nem hogy Te magad is azt mondod, hogy mostanában nem a legrózsásabb a kapcsolatotok. Én a helyedben egy kicsit hagynám ülepedni a túlfűtött szexuális dolgokat, és igyekeznék a kapcsolatunkat rendbe tenni. Ha eleve úgy látod, hogy neked többet kell beletenned a kapcsolatba mint eddig akkor én a helyedben minél előbb elkezdeném éreztetni a párommal hogy szeretem és szükségem van rá.
Az az érzésem, hogy ha egy labilis (vagy ahogy mondtad, nem túl rózsás) kapcsolatból "legálisan" kitekintgethet az ember fia, vagy lánya, akkor könnyen elkapja az embert az az érzés, hogy szebb, jobb az a kapcsolat ami kint várja.
Szóval ha szereted a párod, és fontos neked, akkor én most nem a hármasra koncentrálnékm és főleg nem engedném a párom egy másik pasival szeretkezni.
Intő jel, hogy a pasi nem akar veled közösködni, tehát ha megkapja kettesben a párod, akkor még kevésbé akarja majd megosztani veled. Vigyázz csúnya szívás lehet ennek a vége!
#4453   2009. 02. 06. péntek 14:58
lyuk78 lyuk78
Igazad van , ennek szívás lehet a vége. Szerintem az a legjobb ha összekapja magát, egy fasza vacsora egy jó helyen egy mozi aztán egy bámulatos szeretkezés KETTESBEN ! ( semmi szó hármasról ,stb..) Csak a kettest erőletetni. Úgy fest az asszonyank bejött a pasi ha egymaga is elmenne vele. Itt az akaszutják a hóhért vélem felfedezni ,ami csöppet sem vicces ha benne van az ember : - (

Szerintem ,valami történés minden féle képpen lesz.Sajnos ha az asszonyka kívánja a másik pasit és egy nem éppen jól működő kapcsolatban engedélyt kér pasival való szexre (amit a férfi hozott fel anno) ,, akkor azt az elutasítás hatására ,sajnos nagy valószínűséggel a páérja háta mögött fogja megtenni. És ha a kis """ akció""" jól sűl el akkor sajnos hamar érzelmi szövödmény jöhet létre ,aminek hamar szakítás a vége egy ilyen felhős párkapcsolatban.

Drukkolok neke,és hogy ne legyen igazam. Tényleg udvarolj az asszonynak,de mint tudjuk annak a legnehezebb meghódítani az asszonyt aki egyszer már ezt megtette !
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 06. péntek 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 06. péntek 11:05
Szia Faresz!
Nem irigyellek. Tényleg mindenki másként éli meg az ilyen helyzeteket, én például szinte bármit megtennék a párom kedvéért, de hogy ő külön elmenjen valakivel egy röpke menetre, azt nem engedném meg. Főleg úgy nem hogy Te magad is azt mondod, hogy mostanában nem a legrózsásabb a kapcsolatotok. Én a helyedben egy kicsit hagynám ülepedni a túlfűtött szexuális dolgokat, és igyekeznék a kapcsolatunkat rendbe tenni. Ha eleve úgy látod, hogy neked többet kell beletenned a kapcsolatba mint eddig akkor én a helyedben minél előbb elkezdeném éreztetni a párommal hogy szeretem és szükségem van rá.
Az az érzésem, hogy ha egy labilis (vagy ahogy mondtad, nem túl rózsás) kapcsolatból "legálisan" kitekintgethet az ember fia, vagy lánya, akkor könnyen elkapja az embert az az érzés, hogy szebb, jobb az a kapcsolat ami kint várja.
Szóval ha szereted a párod, és fontos neked, akkor én most nem a hármasra koncentrálnékm és főleg nem engedném a párom egy másik pasival szeretkezni.
Intő jel, hogy a pasi nem akar veled közösködni, tehát ha megkapja kettesben a párod, akkor még kevésbé akarja majd megosztani veled. Vigyázz csúnya szívás lehet ennek a vége!
#4452   2009. 02. 06. péntek 14:58
Nyugodtan engedd el végleg! Köszönd meg Neki szépen, amit eddig kaptál tőle azután keress magadnak másikat, akiért oda vagy és akit megbecsülsz.

Szerintem már régóta tesztelve vagy és éppen leszerepelni készülsz, vagy már le is szerepeltél.
(Ez egy válasz faresz79 üzenetére (2009. 02. 06. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
nos,sajnos a 3-as szex a parom kollegajaval nem jott ossze.a srac valoszinuleg megijedt,hogy megverem,vagy ilyesmi,mert nem jott el a talalkozora.viszont azota is udvarol a paromnak es szeretne vele csak kettesbe lenni,minap utanament a mosdoba is es a zuhanyzoba volt egy kis tipi-tapi.parom alig birta leallitani.viszont most azt mondta a kedvesem,hogy szeretne vele kettesbe szeretkezni.
azt tudni kell,hogy mostanaban nem eppen a legrozsasabb a kapcsolatunk,jol vagyunk,meg szeretjuk egymast,de ugynezki tobbet kell a kapcsolatomba adnom,mint edig.
#4451   2009. 02. 06. péntek 11:05
X Törölt felhasználó (330620)
Szia Faresz!
#4450   2009. 02. 06. péntek 09:45
faresz79 faresz79
#4449   2009. 02. 03. kedd 20:05
amatorpar2 amatorpar2
Merre fele van ez a lehetőség?
#4448   2009. 02. 03. kedd 19:54
X Törölt felhasználó (323080)
Köszönjük Tomjones!!!
üdv!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 03. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (338147)
2009. 02. 03. kedd 19:47
Sziasztok! Ha elfogadtok egy tanácsot, ne hagyjátok, hogy az ismerős pár csak "gondolja", hogy miről van szó, mondjátok el Nekik őszintén és egyenesen. Csak az első nyílt mondatot nehéz kimondani, a többi már jön magától és meglátjátok, hogy milyen gyorsan át lehet hidalni ezt az akadályt. Mindig mindenki a másiktól várja a kezdeményezést, legyetek Ti azok a Mások és meglátjátok, 2 perc múlva teljes nyíltsággal tudtok beszélni a legősibb és legszebb dologról, ami az Embert az evolúció során kiemelte a "többiek" közül és ami nem más, mint a SZEX, ami nem az utódnemzésről, hanem a kölcsönös örömszerzésről szól. Sok sikert !!!
#4447   2009. 02. 03. kedd 19:47
X Törölt felhasználó (338147)
Sziasztok! Ha elfogadtok egy tanácsot, ne hagyjátok, hogy az ismerős pár csak "gondolja", hogy miről van szó, mondjátok el Nekik őszintén és egyenesen. Csak az első nyílt mondatot nehéz kimondani, a többi már jön magától és meglátjátok, hogy milyen gyorsan át lehet hidalni ezt az akadályt. Mindig mindenki a másiktól várja a kezdeményezést, legyetek Ti azok a Mások és meglátjátok, 2 perc múlva teljes nyíltsággal tudtok beszélni a legősibb és legszebb dologról, ami az Embert az evolúció során kiemelte a "többiek" közül és ami nem más, mint a SZEX, ami nem az utódnemzésről, hanem a kölcsönös örömszerzésről szól. Sok sikert !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 03. kedd 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (323080)
2009. 02. 03. kedd 19:30
Mi is elkezdtük újfent az intezív partnerkeresést egy év kihagyás után.Hát nem egyszerű-sokan írnak ,hogy talizzunk itt ott.De talán kialakulhat valami egy ismerős házaspárral.Igaz nem megy egyszerűen a dolog ,mert ugye ma is találkoztunk velük mentünk együtt ide oda ,beszélgettünk ezekről a dolgokról .Csak nagyon lassan tudjuk megértetni mit is szeretnénk.Pedig gondolják ,hogy miről van szó ,de kicsit félénkek.
Szerintem őket is érdekelné a dolog hogy mindenki a másik párjával serénykedjen.Ha fog alakulni a dolog akkor majd megírom .Reméljük sikerül.!
üdv!
#4446   2009. 02. 03. kedd 19:30
X Törölt felhasználó (323080)
Mi is elkezdtük újfent az intezív partnerkeresést egy év kihagyás után.Hát nem egyszerű-sokan írnak ,hogy talizzunk itt ott.De talán kialakulhat valami egy ismerős házaspárral.Igaz nem megy egyszerűen a dolog ,mert ugye ma is találkoztunk velük mentünk együtt ide oda ,beszélgettünk ezekről a dolgokról .Csak nagyon lassan tudjuk megértetni mit is szeretnénk.Pedig gondolják ,hogy miről van szó ,de kicsit félénkek.
Szerintem őket is érdekelné a dolog hogy mindenki a másik párjával serénykedjen.Ha fog alakulni a dolog akkor majd megírom .Reméljük sikerül.!
üdv!
#4445   2009. 02. 03. kedd 16:57
X Törölt felhasználó (365207)
Izgalmasnak hangzik.
Szereintem priviben egyeztessünk!
#4444   2009. 02. 03. kedd 13:53
X Törölt felhasználó (365207)
Szia!

Mi tervezzük, de pontos dátumot, nem tudunk.
Hol szállnátok meg esetleg? Vannak ötleteink!
Mi 34-35 éves pár vagyunk.

... 758 759 760 761 762 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!