Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 757 758 759 760 761 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4482   2009. 02. 08. vasárnap 21:56
MmePrune MmePrune VIP Admin
takarítottam...itt mindenkinek lehet véleménye, ha valaki nem ért egyet, akkor is próbáljon érvekkel fórumozni...semmi szükség egymás baszogatására..azt hagyjátok meg az asszonynak
#4481   2009. 02. 08. vasárnap 21:52
MmePrune MmePrune VIP Admin
igazad van..nem is hagyom, hogy "egy jöttment szétq...a a topiciot"--> kapsz egy nap tiltást ejnye1
(Ez egy válasz Abalage üzenetére (2009. 02. 08. vasárnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 08. vasárnap 15:25
Koma, nem lehetne, hogy elhúzol innen az aggályaiddal??
T. Moderátorok, most kellene aktivizálódni és nem hagyni hogy egy jöttment szétq...a a topiciot. Most lehetne radírozni, Pl vaz
#4480   2009. 02. 08. vasárnap 15:25
Abalage Abalage
Koma, nem lehetne, hogy elhúzol innen az aggályaiddal??
T. Moderátorok, most kellene aktivizálódni és nem hagyni hogy egy jöttment szétq...a a topiciot. Most lehetne radírozni, Pl vaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 08. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (256149)
2009. 02. 08. vasárnap 08:12
Az a lényeg, hogy TE értesz. Óh mester! Legalább ostobácska hozzászólásommal alkalmat adtam fenséges gondolat foszlányaid világra hozatalára.
#4479   2009. 02. 08. vasárnap 13:40
X Törölt felhasználó (256149)
Muszáj kötözködnöd? Érdemben nincs hozzáfűzni valód? Ennyi?

Esetleg akarsz hátulról megkéselni?:(

Nem értem az agresszivitást, barátom. Neked van egy véleményed nekem egy másik. Gondolod, hogy csak valamelyikünk földbe döngölése lehet a megoldás az ilyen helyzetekre? Nem értem a fölvetésedet, hol írtam olyat, hogy két fiúval feküdtem volna le? Két nőről volt szó illetve, hogy meglátásom szerint a nők hogyan állnak a topic témájához.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 02. 08. vasárnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
zorn VIP
2009. 02. 08. vasárnap 13:29
Nem akartalak bántani de itt is arról irsz,hogy saját tapasztalat.Ha lefeküdtél 2 fiúval egésszségedre ha meg nem akkor nincs sok tapasztalatod inkább csa tudálékos vagy az nem lehet?
#4478   2009. 02. 08. vasárnap 13:29
zorn zorn VIP
Nem akartalak bántani de itt is arról irsz,hogy saját tapasztalat.Ha lefeküdtél 2 fiúval egésszségedre ha meg nem akkor nincs sok tapasztalatod inkább csa tudálékos vagy az nem lehet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 08. vasárnap 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 08. vasárnap 08:27
Nem barátom én huszonegyedik századi valóban létező nők gondolatairól és vágyairól beszéltem, és bizony ez saját tapasztalat. Olyan meg hogy konzervatív legalábbis ebben a kontextusban nincs, azok a nők akik elzárkóznak ettől nem konzervativizmusból teszik. A nők a férfiakra buknak, mert mellettük lehetnek igazán nők, két férfi viszont ritkán erősíti inkább kioltja egymást, ugyan az a probléma mint a két nős fölállásnál a másik esetben.

De a félreértések elkerülése végett, csak arról beszélek, hogy a nők miért nem kapnak az alkalmon, mikor fölvetik számukra az általad elképzelt vágyaik netovábbját. Illetve milyen okok játszhatnak közre abban, ha mégis megteszik. Nem figyelted meg, hogy az ilyen bevonogatós párok kapcsolata ritkán hosszú életű, legalább is erről szólnak azok a hozzászólások amelyek a kapcsolatok perspektívájával foglalkozik, különösen azoknál a pároknál, akik ezt a szexturbózást mondjuk a család alapítás- gyermek vállalás helyett teszik.
#4477   2009. 02. 08. vasárnap 13:24
zorn zorn VIP
Ki tudná mégiscsak a te feleséged neked kéne ismerned.gondolom emberből van abból meg nem igazán van két egyforma ráadásul én még a saját feleségemen se igazodok ki.Akkor a teddel szerintem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 08. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (180551)
2009. 02. 08. vasárnap 11:08
hogy ti milyen okosak vagytok, de talán ebből látszik igazán mennyire nincs még tapasztalatotok ebben a témában.továbbra is csak álmodozz róla tzl buck
#4476   2009. 02. 08. vasárnap 12:51
gorbesrac gorbesrac VIP
Talán nem rábeszélni kellene hanem valami alkalmat teremteni, hogy megtörténhessen a dolog. Esetleg nem egyből a lényegre térni hanem valami finomabb hármassal kezdeni. Pl. egy másik pasival együtt megmasszírozzátok. Szex nélkül. Ilyesmivel próbálkoztál nála? Egyáltalán hogyan áll a kérdéshez konkrétabban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 08. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (77105)
2009. 02. 08. vasárnap 11:51
engem az izgatna ha valaki jolmegbaszná a feleségem mig én szoptatomcsak azabaj hogy nemtudomrádeszélni ha valaki tudja hogykéne rábeszélni kérem irjon
#4475   2009. 02. 08. vasárnap 11:51
X Törölt felhasználó (77105)
engem az izgatna ha valaki jolmegbaszná a feleségem mig én szoptatomcsak azabaj hogy nemtudomrádeszélni ha valaki tudja hogykéne rábeszélni kérem irjon
#4474   2009. 02. 08. vasárnap 11:08
X Törölt felhasználó (180551)
hogy ti milyen okosak vagytok, de talán ebből látszik igazán mennyire nincs még tapasztalatotok ebben a témában.továbbra is csak álmodozz róla tzl buck
#4473   2009. 02. 08. vasárnap 08:27
Nem barátom én huszonegyedik századi valóban létező nők gondolatairól és vágyairól beszéltem, és bizony ez saját tapasztalat. Olyan meg hogy konzervatív legalábbis ebben a kontextusban nincs, azok a nők akik elzárkóznak ettől nem konzervativizmusból teszik. A nők a férfiakra buknak, mert mellettük lehetnek igazán nők, két férfi viszont ritkán erősíti inkább kioltja egymást, ugyan az a probléma mint a két nős fölállásnál a másik esetben.

De a félreértések elkerülése végett, csak arról beszélek, hogy a nők miért nem kapnak az alkalmon, mikor fölvetik számukra az általad elképzelt vágyaik netovábbját. Illetve milyen okok játszhatnak közre abban, ha mégis megteszik. Nem figyelted meg, hogy az ilyen bevonogatós párok kapcsolata ritkán hosszú életű, legalább is erről szólnak azok a hozzászólások amelyek a kapcsolatok perspektívájával foglalkozik, különösen azoknál a pároknál, akik ezt a szexturbózást mondjuk a család alapítás- gyermek vállalás helyett teszik.
(Ez egy válasz tzl üzenetére (2009. 02. 07. szombat 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 07. szombat 23:51
Esetleg levezetnéd nekem a hozzászólásomból, hogyan derül ki számodra, hogy dühös lennék? Csöppet sem vagyok dühös, legokosabb meg legtapasztaltabb pláne nem. Annyira azért vagyok okos, hogy tudom, nem lehet ennyire sommás megállapításokat tenni és úgy gondolom, ezt megfelelően igazoltam is előző hsz-emben.

A mostani hozzászólásodról viszont nyugodt szívvel merem kijelenteni, hogy tökéletes tudatlanságról árulkodik a női nemmel kapcsolatban. Mintha valami XIX. századi konzeratív nőideálról beszélnél. Nyilván nem mondhatjuk, hogy minden nő, de sok-sok nő fejében megfordul a hármas szex gondolata. Ahogy a férfiak ábrándoznak bizonyos szituációkról, úgy a nők is. Sokkal kisebb ilyen téren a férfi- és női agy különbsége, mint azt sok díszkan hinni szeretné. Dolgoznak az évszázados társadalmi beidegződések, amik korlátozzák a megvalósítást, de a vágyak szintjén nem sok különbség van.
Szép dolog a vulgárpszichológia, de ugyebár ahhoz, hogy egy nő belemenjen a hármasba, először is szükségeltetik a vágy. (Ha nincs meg a vágy és csak a párja erőszakjának engedve megy bele, akkor viszont nem fogja utólag sem megmagyarázni magának, hogy jó volt, hiszen eleve úgy áll hozzá, hogy csak a párja miatt teszi, nem lesz neki jó. Semmiféle kognitív disszonancia nincs utólag.)
Ha a vágy megvan és a nő kipróbálja, akkor meg nincs szükség utólagos igazolásra.

Ez a két nő elvárja, hogy teljesíts, tapasztalat nálad? Vagy csak elméleti szakember vagy hármas témában?
#4472   2009. 02. 08. vasárnap 08:12
Az a lényeg, hogy TE értesz. Óh mester! Legalább ostobácska hozzászólásommal alkalmat adtam fenséges gondolat foszlányaid világra hozatalára.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 02. 07. szombat 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
zorn VIP
2009. 02. 07. szombat 20:18
Én sem értem miért szólsz hózzá amihez nem értesz azt hagyd a fenébe!
#4471   2009. 02. 07. szombat 23:51
tzl tzl
Esetleg levezetnéd nekem a hozzászólásomból, hogyan derül ki számodra, hogy dühös lennék? Csöppet sem vagyok dühös, legokosabb meg legtapasztaltabb pláne nem. Annyira azért vagyok okos, hogy tudom, nem lehet ennyire sommás megállapításokat tenni és úgy gondolom, ezt megfelelően igazoltam is előző hsz-emben.

A mostani hozzászólásodról viszont nyugodt szívvel merem kijelenteni, hogy tökéletes tudatlanságról árulkodik a női nemmel kapcsolatban. Mintha valami XIX. századi konzeratív nőideálról beszélnél. Nyilván nem mondhatjuk, hogy minden nő, de sok-sok nő fejében megfordul a hármas szex gondolata. Ahogy a férfiak ábrándoznak bizonyos szituációkról, úgy a nők is. Sokkal kisebb ilyen téren a férfi- és női agy különbsége, mint azt sok díszkan hinni szeretné. Dolgoznak az évszázados társadalmi beidegződések, amik korlátozzák a megvalósítást, de a vágyak szintjén nem sok különbség van.
Szép dolog a vulgárpszichológia, de ugyebár ahhoz, hogy egy nő belemenjen a hármasba, először is szükségeltetik a vágy. (Ha nincs meg a vágy és csak a párja erőszakjának engedve megy bele, akkor viszont nem fogja utólag sem megmagyarázni magának, hogy jó volt, hiszen eleve úgy áll hozzá, hogy csak a párja miatt teszi, nem lesz neki jó. Semmiféle kognitív disszonancia nincs utólag.)
Ha a vágy megvan és a nő kipróbálja, akkor meg nincs szükség utólagos igazolásra.

Ez a két nő elvárja, hogy teljesíts, tapasztalat nálad? Vagy csak elméleti szakember vagy hármas témában?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 07. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 07. szombat 18:43
Válasz TZL hozzászólására

Nem értem a dühödet. Te vagy a legokosabb és a legtapasztaltabb, az bizonyos. Amit Te nem tudsz, azt nem tudhatja más sem. Viszont, ha ekkor a mester vagy miért haragudsz a kis tudatlanokra? Taníts inkább és ne dühöngj.

Ahogy nincs egészséges szexussal bíró hetero férfi a világon, aki ne ábrándozna néha egyszerre két nőről, úgy nincs egészséges szexussal bíró hetero nő sem, aki néha ne ábrándozna két férfiról.

Az egészséges szexussal rendelkező nők arról ábrándoznak, hogy egy olyan FÉRFIval lehessenek, akiért oda vannak és aki szintúgy oda van ő értük. Ezért a férfiért nagyon sok mindent képesek megtenni még azt is, hogy lefeküdjenek más férfival, csak többnyire nem értik hogy miért. Ha mégis megteszik belép a kognitív disszonancia és megmagyarázzák maguknak, hogy miért volt ez jó, és ha fönn akarják tartani a férjükkel-kedvesükkel a kapcsolatot még azt is kitalálják, hogy miért nem veszítette el a férfiasságát mégsem.
Más kérdés, ha eleve egy olyan kapcsolatban kénytelenek valamiért létezni, ahol nincsenek oda a velük élő férfiért, ott igaz lehet mindaz, amit írtál. Nem tudom,

A két nőről annyit, hogy csak akkor nem frusztráló a helyzet, ha a két nő egymást is "szereti" azaz legalább is a szexualitás szintjén van bennük biszexualitás. Egyébként nagyon izé egy helyzet. Elvárják, hogy aztán most teljesíts, mert mikor ha nem most és közben igazán egyikre sem tudsz ráhangolódni, mert éppen egymást zavarják.
#4470   2009. 02. 07. szombat 20:18
zorn zorn VIP
Én sem értem miért szólsz hózzá amihez nem értesz azt hagyd a fenébe!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 07. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 07. szombat 09:39
Persze, persze. Semmi.

Csak megosztottam veletek, amit több nővel folytatott beszélgetés, mint nem reprezentatív fölmérés, során le tudtam vonni, mint következtetést. De nem értem miért akaszkodsz belém, ha nem érdekel azt amit leírtam. Nem olvasod el, nem veszed tudomásul és még számtalan lehetőség. Illetve még egy, följelentesz az adminoknál, hátha eltiltanak egy időre. Kb. ez a tempó itt nálatok. Nem értem miért is szólok hozzá.
#4469   2009. 02. 07. szombat 19:42
GUMMIMACI GUMMIMACI
hát én megpróbáltam a hozzáállását feltérképezni - de egyértelműen közölte, hogy nem érti, ha valaki szereti a nejét, hogy tudja megosztani mással...
Ő meg sosem lenne hajlandó engem megosztani...
Innentől a kérdés erősen teoretikus nálunk... pardon1
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 07. szombat 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 07. szombat 18:48
Komolyan hiszem.

Izgat a téma, de otthon megvárom azt, hogy a feleségem vesse föl. smile
#4468   2009. 02. 07. szombat 18:48
Komolyan hiszem.

Izgat a téma, de otthon megvárom azt, hogy a feleségem vesse föl. smile
(Ez egy válasz király_fi üzenetére (2009. 02. 07. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 07. szombat 13:42
Te komolyan azt hiszed, hogy ha megkérdezel egy (több) nőt, mit szól a fölvetéshez, elmondja neked az igazat? Hidd el, az igazságot csak bensőséges körülmények között, szexuálisan túlfűtött hangulatban fogja elmondani. Ez tapasztalat, nem vélemény.
Egyébként téged izgat ez a dolog?
#4467   2009. 02. 07. szombat 18:43
Válasz TZL hozzászólására

Nem értem a dühödet. Te vagy a legokosabb és a legtapasztaltabb, az bizonyos. Amit Te nem tudsz, azt nem tudhatja más sem. Viszont, ha ekkor a mester vagy miért haragudsz a kis tudatlanokra? Taníts inkább és ne dühöngj.

Ahogy nincs egészséges szexussal bíró hetero férfi a világon, aki ne ábrándozna néha egyszerre két nőről, úgy nincs egészséges szexussal bíró hetero nő sem, aki néha ne ábrándozna két férfiról.

Az egészséges szexussal rendelkező nők arról ábrándoznak, hogy egy olyan FÉRFIval lehessenek, akiért oda vannak és aki szintúgy oda van ő értük. Ezért a férfiért nagyon sok mindent képesek megtenni még azt is, hogy lefeküdjenek más férfival, csak többnyire nem értik hogy miért. Ha mégis megteszik belép a kognitív disszonancia és megmagyarázzák maguknak, hogy miért volt ez jó, és ha fönn akarják tartani a férjükkel-kedvesükkel a kapcsolatot még azt is kitalálják, hogy miért nem veszítette el a férfiasságát mégsem.
Más kérdés, ha eleve egy olyan kapcsolatban kénytelenek valamiért létezni, ahol nincsenek oda a velük élő férfiért, ott igaz lehet mindaz, amit írtál. Nem tudom,

A két nőről annyit, hogy csak akkor nem frusztráló a helyzet, ha a két nő egymást is "szereti" azaz legalább is a szexualitás szintjén van bennük biszexualitás. Egyébként nagyon izé egy helyzet. Elvárják, hogy aztán most teljesíts, mert mikor ha nem most és közben igazán egyikre sem tudsz ráhangolódni, mert éppen egymást zavarják.
#4466   2009. 02. 07. szombat 16:50
X Törölt felhasználó (330620)
Én azt gondolom, hogy mindent meghatároz az, hogy kinek milyen az alapállása a szexben. A férfiak kvalitásai határozzák meg hogy mennyire képes a nöket felnyitni, illetve önmagához közel engedni. Vannak olyanok akik a szexualitást, mint egy versenyt úgy képzelik el, és folyamatosan csak a "teljesítményt" hajszolják. Nagy valószínűséggel ők soha nem kerülnek egy nővel olyan kapcsolatba, hogy úgy igazából megnyíljon nekik. Ettől még lehet jó az együttlét csak máshogy. Én a saját prakszisomban több olyan nővel találkoztam, akik az előző pertnerükkel (pertnereikkel) is aktív, a maga nemében kielégítő szexuális életet éltek, majd néhány együttlét után úgy nyilatkoztak, hogy velem teljesen más, mert sokkal inkább érzik magukat kiszolgálva, kényeztetve, mint azelőtt. Önamgában ez még nem jelenti azt hogy egyik vagy másik típusú ember jobb vagy rosszabb lenne a többinél, csak más!
A többes szexet is mindenki másként éli meg. Az én párom úgyérzem, hogy őszinte velem, és nincs semmi mögöttes szándék abban amikor azt mondja, hogy izgatja egy másik férfi lehetősége. Ráadásul engem meg ez a tudat izgat, mármint az, hogy tudom, hogy mit szeret és mitől vadul meg. De a legjobb, hogy én hatással vagyok rá, és tudom szítani a tüzet, valamint ki tudom elégíteni a vágyait. Akár egymagam is!
Ez a dolgok másik érdekes része! Hogy sokan (ahogy a neten olvasottakból számomra kitűnik) azért is próbálkoznak a többessel mert önmagukat kevésnek tartják. Ez alapvetően hibás hozzáállás. A nagy átlagot tekintve ugyanis (eltekintve az extrém kivételektől), a testi adottságok (méret, alkat, stb..) nem kizárólagos feltételei a jó szexnek. Ha valaki úgy akar megmenteni egy kapcsolatot, hogy feldobja a lehetőségét egy hármasnak, és a partner belemegy, de a kapcsolatuk nem stabil, akkor nagy valószínűséggel csak keserves élményekkel lesz gazdagabb, mert közben is csak azt fogja figyelni, hogy a másikkal jobb-e az "asszonynak"? Márpedig egy hármasban könnyen előfordul hogy a kívülről érkező harmadik bizony tud olyat tenni amiért a hölgy roppant hálás tekintettel néz rá, hiszen a harmadik képviseli a szokatlant, az újdonságot, az izgalmat. Ha nincs teljes bizalom és szeretet, akkor azon kapod magad, hogy nem tetszik hogy a másik élvezi a harmadikat és jön a féltékenység, aztán már odai is a kellemes élmény.
Szerintem a megfelelő inteligencia szükségeltetik ahhoz, hogy igazán jó és tartalmas legyen a szex két (pláne három)ember között. Én szerencsés vagyok, mert bár nem születtem lófarokkal, és nem vagyok Bret Pitt sem, mégis túlnyomó részt megfelelő módon ki tudtam szolgálni a partnereimet, és ezáltal én is megtaláltam a saját kielégülésem forrását. Ha ugyanis eleget adsz, akkor automatikusan eleget fogsz kapni!
Persze erre lehet azt is mondani hogy messziről jött ember azt mond amit akar, de hát ezzel úgysem tudok mit kezdeni, hát nem is szeretnék eleve védekezni. Én a saját tapasztalataimból indulok ki, én így látom a dolgokat
(Ez egy válasz tzl üzenetére (2009. 02. 07. szombat 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 07. szombat 16:02
No mostan én meg nem mernék nagyívű kijelentéseket tenni normálisan működő (sic!) monogám nők credojáról. Beszélgettem én is pár nővel a hármas témáról és egészen más eredményre jutottam, mint te, de nyilván nem tekintem reprezentatívnak a dolgot, hiszen eleve olyan nőkkel jutunk el a hármas témáig, akik egyébként is nyitottabbak a szexuális témákra. Mellesleg mindegyik normálisan működő monogám nő volt, aki nem csalta meg a párját, nem is óhajtja megcsalni, de a két pasi azért izgatja a fantáziájukat. Van ilyen, nem is kevés, bár megint mondom, én tisztában vagyok vele, hogy nem reprezentatív a mintám. Meg az arcom sem akkora, hogy meg tudjam fogalmazni minden monogám nő credoját. Ami nyilván tök egyszerű feladat, hiszen minden nő teljesen egyforma, egyformán állnak a monogámia kérdéséhez. Minden nő szerelemből monogám, mert a férje kielégíti minden vágyát. Olyan nő nincs is, akinek bőven elég, ha egy férfi használja, nem vágyik többre, mert abban az egyben sem talál örömet. Olyan nő sincs, aki bár nem szerelmes a férjébe, a szexuális életük sincs túlságosan rendben, de a gyerekek érdekében nem borítja a bilit, hűséges marad. És még hány és hány különféle motivációt tudnék sorolni a monogámia mellett. Ezek mind normálisan működő nők. De még el sem jutottunk azokhoz a normálisan működő monogám nőkhöz, akik nem csalják meg a férjüket, viszont boldogan gruppenszexelnek a férjükkel együtt. Meg azokkal, akik a férjük mellett másik pasival szexelnek hármasban. Mind-mind normálisan működő monogám nők, csak éppen más és más fér a saját maguknak állított korlátok közé. Ez ugyanis elsősorban a nők maguknak állított korlátairól szól, amikkel az általuk jogosan vagy jogtalanul vélelmezett társadalmi elvárásokat reagálják le.
"Ha bevállalok még egy férfit, mindenki kurvának hisz majd"
"Egy férfi kalandozhat, de a feleségnek hűnek kell lennie a férjéhez"
"A családi szentély tisztaságát nem koszolhatjuk be más férfival"
De vannak olyan nők, akik nem hiszik magukat kurvának csak azért, mert fel merték vállalni a vágyaikat és kipróbálták, hogy milyen az, amikor egyszerre két pasi kényezteti őket.
Ahogy nincs egészséges szexussal bíró hetero férfi a világon, aki ne ábrándozna néha egyszerre két nőről, úgy nincs egészséges szexussal bíró hetero nő sem, aki néha ne ábrándozna két férfiról. Bevallani sokan nem merik, lásd vélt vagy valós társadalmi elvárások. Amiket egyébként gyönyörűen igazolnak az általad kapott válaszok is. Miközben neked kifejtik, hogy fúj meg hűha és nemár, közben bőven lehet, hogy otthon apu dugja őket, ők meg odaképzelnek még egy farkat, csak megvalósítani nem merik. Van mindenféle nő mindenféle motivációval és credoval.
#4465   2009. 02. 07. szombat 16:02
tzl tzl
No mostan én meg nem mernék nagyívű kijelentéseket tenni normálisan működő (sic!) monogám nők credojáról. Beszélgettem én is pár nővel a hármas témáról és egészen más eredményre jutottam, mint te, de nyilván nem tekintem reprezentatívnak a dolgot, hiszen eleve olyan nőkkel jutunk el a hármas témáig, akik egyébként is nyitottabbak a szexuális témákra. Mellesleg mindegyik normálisan működő monogám nő volt, aki nem csalta meg a párját, nem is óhajtja megcsalni, de a két pasi azért izgatja a fantáziájukat. Van ilyen, nem is kevés, bár megint mondom, én tisztában vagyok vele, hogy nem reprezentatív a mintám. Meg az arcom sem akkora, hogy meg tudjam fogalmazni minden monogám nő credoját. Ami nyilván tök egyszerű feladat, hiszen minden nő teljesen egyforma, egyformán állnak a monogámia kérdéséhez. Minden nő szerelemből monogám, mert a férje kielégíti minden vágyát. Olyan nő nincs is, akinek bőven elég, ha egy férfi használja, nem vágyik többre, mert abban az egyben sem talál örömet. Olyan nő sincs, aki bár nem szerelmes a férjébe, a szexuális életük sincs túlságosan rendben, de a gyerekek érdekében nem borítja a bilit, hűséges marad. És még hány és hány különféle motivációt tudnék sorolni a monogámia mellett. Ezek mind normálisan működő nők. De még el sem jutottunk azokhoz a normálisan működő monogám nőkhöz, akik nem csalják meg a férjüket, viszont boldogan gruppenszexelnek a férjükkel együtt. Meg azokkal, akik a férjük mellett másik pasival szexelnek hármasban. Mind-mind normálisan működő monogám nők, csak éppen más és más fér a saját maguknak állított korlátok közé. Ez ugyanis elsősorban a nők maguknak állított korlátairól szól, amikkel az általuk jogosan vagy jogtalanul vélelmezett társadalmi elvárásokat reagálják le.
"Ha bevállalok még egy férfit, mindenki kurvának hisz majd"
"Egy férfi kalandozhat, de a feleségnek hűnek kell lennie a férjéhez"
"A családi szentély tisztaságát nem koszolhatjuk be más férfival"
De vannak olyan nők, akik nem hiszik magukat kurvának csak azért, mert fel merték vállalni a vágyaikat és kipróbálták, hogy milyen az, amikor egyszerre két pasi kényezteti őket.
Ahogy nincs egészséges szexussal bíró hetero férfi a világon, aki ne ábrándozna néha egyszerre két nőről, úgy nincs egészséges szexussal bíró hetero nő sem, aki néha ne ábrándozna két férfiról. Bevallani sokan nem merik, lásd vélt vagy valós társadalmi elvárások. Amiket egyébként gyönyörűen igazolnak az általad kapott válaszok is. Miközben neked kifejtik, hogy fúj meg hűha és nemár, közben bőven lehet, hogy otthon apu dugja őket, ők meg odaképzelnek még egy farkat, csak megvalósítani nem merik. Van mindenféle nő mindenféle motivációval és credoval.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 07. szombat 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 07. szombat 09:03
Valahogy azt vettem le, hogy a nők úgy képzelik, hogy nekik kell valami fura esetleg kellemetlen dolgot bevállalni, hogy a férjük, kedvesük, szerelmük, akinek elméletileg (szerintük) a közös intimitásból kellene megkapni a szexuális boldogságot, jobban kielégüljön. Ez a normálisan működő monogám nők credoja, még akkor is, ha egyébként nagyon bevállalósak. Más kérdés, ha lelkük mélyén nem monogámok, mindig is izgatja őket a külsős kapcsolat. Az ilyen nők viszont borzasztóan ritkán hűségesek szexuális értelemben, még a legboldogabb kapcsolatban sem. Így a pasi bevonása csak egy legális lehetőség a szexuális csalásra magyarázkodás nélkül, de nem föltétlen őszintén.
A harmadik lehetőség, amikor a férfi simán leuralja a nőt és megmondja, hogy mi lesz. Most a szomszéd Gézát vonjuk be, holnap meg a Buksit. smile Tulajdonképp ebben az esetben csak egy eszköz a másik lealázására.
#4464   2009. 02. 07. szombat 13:42
király_fi király_fi
Te komolyan azt hiszed, hogy ha megkérdezel egy (több) nőt, mit szól a fölvetéshez, elmondja neked az igazat? Hidd el, az igazságot csak bensőséges körülmények között, szexuálisan túlfűtött hangulatban fogja elmondani. Ez tapasztalat, nem vélemény.
Egyébként téged izgat ez a dolog?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 07. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze, persze. Semmi.

Csak megosztottam veletek, amit több nővel folytatott beszélgetés, mint nem reprezentatív fölmérés, során le tudtam vonni, mint következtetést. De nem értem miért akaszkodsz belém, ha nem érdekel azt amit leírtam. Nem olvasod el, nem veszed tudomásul és még számtalan lehetőség. Illetve még egy, följelentesz az adminoknál, hátha eltiltanak egy időre. Kb. ez a tempó itt nálatok. Nem értem miért is szólok hozzá.
#4463   2009. 02. 07. szombat 10:06
GUMMIMACI GUMMIMACI
szokj hozzá, én is próbáltam a motivációkat különválasztani, szinte teljesen feleslegesen..
Néhányan megértették, kicsit többen nem - vagy nem akarták..
Magukravették, személyeskedésnek fogták fel..

Röviden annyit próbáltam kifejteni, hogy a ffiakat mi motiválja és a Nők miért mennek bele...
Amit kaptam érte, azt nem fejteném ki...
Persze, persze. Semmi.

... 757 758 759 760 761 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19642db
Utolsó üzenet: ma 06:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!