Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 839 840 841 842 843 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2847   2008. 08. 12. kedd 14:27
amatorpar2 amatorpar2
Mondjuk azt nem értem hogy a férjnek mindezt miért nem engedi confused
(Ez egy válasz twenty üzenetére (2008. 08. 12. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 12. kedd 14:20
helló!
régen a páromat rendszeresen kúrattam a haverommal,de ö kérte elöször.viszont megtetszett a hármas és még jópárszor megismételtük.ami zavart hogy neki elsöre lenyelte a gecijét szopásnál.de ez már 10éves story.most én dugom mások nejét és tetszik hogy a férj nem tudja hogy miket müvel a kis felesége.akikröl utcán nem is gondolná az ember,vidáman mutogatják a pinájukat kamerában és még azt is megengedik hogy seggbe kúrjam öket!persze otthon a férjnek ezt nemszabad csak nekem smile
#2846   2008. 08. 12. kedd 14:20
twenty twenty
helló!
régen a páromat rendszeresen kúrattam a haverommal,de ö kérte elöször.viszont megtetszett a hármas és még jópárszor megismételtük.ami zavart hogy neki elsöre lenyelte a gecijét szopásnál.de ez már 10éves story.most én dugom mások nejét és tetszik hogy a férj nem tudja hogy miket müvel a kis felesége.akikröl utcán nem is gondolná az ember,vidáman mutogatják a pinájukat kamerában és még azt is megengedik hogy seggbe kúrjam öket!persze otthon a férjnek ezt nemszabad csak nekem smile
#2845   2008. 08. 12. kedd 11:35
abrutusz abrutusz
Ebben benne van a pakliba hogyha esetleg egy másik srác ,alaposabban kielégiti a feleséget mint a férj akkor rákaphat esetleg, de nem feltétlenül.És akkor jön az hogy kifele kacsingat a nőnk és minket kihagy a buliból.Nem általánosítok de ezzel a lehetőséggel szembe kell nézni.
#2844   2008. 08. 12. kedd 11:24
Edu Edu
Sziasztok!
Engem nagyon izgat ha más dugja a barátnőmet.
Nemrég összejöttünk egy fiatal nagyfaszú sráccal.
(24/6centis farka van.)
A csajom teljesen extázisba jött, amikor elkezdte szopni, vagyis inkább csak nyalogatta mert akkora volt a makkja a pasinak hogy alig fért a csajom szájába.
Azt mondják a méret nem számít...hát ehhez annyit tennék hozzá hogy amíg a barátnőmet baszta, a csajom zsinórban elélvezett vagy 5x
Amikor láttam hogy egy 51kg-os lány puncija benyeli ezt a farkat, leesett az állam.
Még szerencse hogy a srác tel száma csak nekem van meg, nem biztos hogy még 1x szólnék neki
#2843   2008. 08. 12. kedd 09:31
lyuk78 lyuk78 VIP
Akkor valóban , benne lenne az asszonykád egy kis huncutkodásban. Segíts neki.A többi rajtad múlik. A nagy dillema valóban a kivel. Ismerős -ismeretlen,mindig nagy kérdés a 3. fél kiválasztása. De valahogyan sikerűlni fog.A férfi nem leleményes a női meg ravasz.
(Ez egy válasz mome üzenetére (2008. 08. 12. kedd 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 12. kedd 06:25
Igen már párszor mondta. De azt is mondta nem mostanába probáljuk ki. Meg azt mondta: kivel? Mert kell szimpátia! És nincs a környéken olyan szeméj. "sajna"
#2842   2008. 08. 12. kedd 08:59
pzan pzan
Hát igen, egy megoldhatatlan probléma:
"Na jó, de ha mégis, akkor is kivel? Mert ismerőssel kizárt. Ismeretlennel meg főleg..." smile
(Ez egy válasz mome üzenetére (2008. 08. 12. kedd 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 12. kedd 06:25
Igen már párszor mondta. De azt is mondta nem mostanába probáljuk ki. Meg azt mondta: kivel? Mert kell szimpátia! És nincs a környéken olyan szeméj. "sajna"
#2841   2008. 08. 12. kedd 06:25
mome mome
#2840   2008. 08. 11. hétfő 22:39
lyuk78 lyuk78 VIP
Akkor honnan tudod,hogy valóban izgatja és nem csak a te fantáziádban van (az enyémben is ez volt éveken át) az,hogy izgatja őt. Nem csak szeretnéd azt hinni ,hogy izgatja ? Vagy egyszer mondta esetleg,hogy izgat de sosem megyek bele ? Mert az valóban más lenne.
(Ez egy válasz mome üzenetére (2008. 08. 11. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 11. hétfő 20:58
Én kiprobálnám de a feleségem nem akar róla hallani. De tudom nagyon izgatja. Csak beszélni se szeret rolla.
#2839   2008. 08. 11. hétfő 20:58
mome mome
Én kiprobálnám de a feleségem nem akar róla hallani. De tudom nagyon izgatja. Csak beszélni se szeret rolla.
#2838   2008. 08. 11. hétfő 15:50
lyuk78 lyuk78 VIP
ÁÁ a swinger neki pláne nem jön be. (mert ott még többen vannak stb.. még ha csak velem is van akkor sem azt mondta). Felállásból amior beszélgettünk amire max hajlandó lett volan az ,hogy engem sz... a másik meg hátulról és utána egy csere és a végén a hátára .De ez a megálapodás erőltetés révén jött létre . És ez is csak gumi stb... Igazad van .Ami nem megy nem kell erőltetni. Úgy vagyok vele mindennek megvan a maga miértje. Talán ez így van jól.Ha nem akkor majd a sors belenyúl. Nem vagyunk egyformák. Nekem olyan fantáziám van ,hogy csak na. Neki semmi ,vagy csak nem akarja és ezért nincsen. Minden esetre , érdekes ,hogy mennyi férfinek ez a vágya pedig ugye ott a 2 lányos verzió is. De az nem vonz annyira. (nem azt mondom rossz lehet smile , De valahogy ez az én heppem !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 11. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (330620)
2008. 08. 11. hétfő 15:09
Esetleg nézzetek be egy swinger klubba. Ott elvileg minden adott egy kellemes estéhez. Ha úgy tetszik csak kettesben lehettek, ha úgy alakul akkor meg akár be is vehettek valakit. Ennél sokkal jobb ötletet nem tudok adni. Van ilyen, hogy a hölgyet nem vonza a dolog, pedig amúgy meg minden mást szívesen megtesz. Nekem is volt ilyen barátnőm és a poén az az, hogy végül pont vele keveredtünk bele a lent már említett baráti gabalyodásba.
Nekem a párommal szerencsém van mert ő vonzódik a 3-as szexhez, de mivel ez tényleg elég kényes dolog egyenlőre még csak lassan sodródunk a cél felé. Biztos vagyok benne hoyg kipróbáljuk, de erőltetni nem fogom, legfeljebb a kellő pillanatban rásegítek a dologra! smile Ennyi talán még megengedhető! smile Mindenesetre mndketten nagyon élvezzük ezt a játékot.
#2837   2008. 08. 11. hétfő 15:29
X Törölt felhasználó (330620)
Egyébként én valami ilyesmi felállást csipáznék a legjobban!

(kimoderálva a videó, mert idegen szexhonlapra mutat rá!!! erre vigyázz! elvileg tiltás járna érte! üdv. tom)
#2836   2008. 08. 11. hétfő 15:09
Esetleg nézzetek be egy swinger klubba. Ott elvileg minden adott egy kellemes estéhez. Ha úgy tetszik csak kettesben lehettek, ha úgy alakul akkor meg akár be is vehettek valakit. Ennél sokkal jobb ötletet nem tudok adni. Van ilyen, hogy a hölgyet nem vonza a dolog, pedig amúgy meg minden mást szívesen megtesz. Nekem is volt ilyen barátnőm és a poén az az, hogy végül pont vele keveredtünk bele a lent már említett baráti gabalyodásba.
Nekem a párommal szerencsém van mert ő vonzódik a 3-as szexhez, de mivel ez tényleg elég kényes dolog egyenlőre még csak lassan sodródunk a cél felé. Biztos vagyok benne hoyg kipróbáljuk, de erőltetni nem fogom, legfeljebb a kellő pillanatban rásegítek a dologra! smile Ennyi talán még megengedhető! smile Mindenesetre mndketten nagyon élvezzük ezt a játékot.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 08. 11. hétfő 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 11. hétfő 13:18
Nekem a feleségem hallani sem akar a 3-ról. nem izgatja és nem is szeretné. Én vagyok olyan mint egy kisördög,hogy mi van ha mégis ,de ugyan akkor teljesen őszinték vagyunk egymással és tudom,hogy valóban nem kívánja. Azt mondta ha akarom megteszi értem (sok-sok vita után) , de rájöttem ez így nekem nem jó. Nincsen jogom ráerőltetni egy olyan dolgot amit nem szeretne csak azért mert engemet izgat.Ez olyan mintha "megerőszakolnám" a kapcsolatunkat és őt is. Egyszerűen elveszem tőle azt ,hogy betartsa amit ő szeretne amit ő akar ami neki jó. Természetesen ez egy mókuskerék ,mert felhozom neki időről-időre és mindig ugyan ott lyukadunk ki. Nem szertné addig akarom amikor durcásan belemegy akkor meg én nem akarom. Hú de nehéz ez. Egy biztos nagyon szeretem őt, és fontos nekem az,hogy jól érezze magát velem vagy így vagy úgy.De a legjobbat akarom neki. Ha nem szeretné egyértelmű ,hogy nem lesz,mert ez nem olyan dolog amit szívességből az ember megtesz. (vagy szerelemből kérni szabad) . Ezt akkor szabad megtenni ha tényleg mind a két felet lázba hoz ,mert különben csúnya vége lehet a kapcsolatnak.(idő kelett míg ezt megértettem, mert a minden nő akarja elvet valottam,de ez csak az én kis fantáziadús perverz agyacskámban volt így). A történet csavara mégis az,hogy beszállni máshoz meg nem tudok ,mert mint mondottam tényleg szeretem és az megcsalás lenne és sosem tennék ilyet. Imádaom. Ez a sors fintora szerintem. 2 -ben nincsen olyan amit ne tenne meg (és azt állati jól) ,de ez nem fekszik neki,sőt taszítja a többes.Minden amiben nem ő és én szerepelek.
#2835   2008. 08. 11. hétfő 13:20
lyuk78 lyuk78
Pedig iszonyatosan csinos és szexis nő.Nekem a világon a legszebb !
#2834   2008. 08. 11. hétfő 13:18
lyuk78 lyuk78
Nekem a feleségem hallani sem akar a 3-ról. nem izgatja és nem is szeretné. Én vagyok olyan mint egy kisördög,hogy mi van ha mégis ,de ugyan akkor teljesen őszinték vagyunk egymással és tudom,hogy valóban nem kívánja. Azt mondta ha akarom megteszi értem (sok-sok vita után) , de rájöttem ez így nekem nem jó. Nincsen jogom ráerőltetni egy olyan dolgot amit nem szeretne csak azért mert engemet izgat.Ez olyan mintha "megerőszakolnám" a kapcsolatunkat és őt is. Egyszerűen elveszem tőle azt ,hogy betartsa amit ő szeretne amit ő akar ami neki jó. Természetesen ez egy mókuskerék ,mert felhozom neki időről-időre és mindig ugyan ott lyukadunk ki. Nem szertné addig akarom amikor durcásan belemegy akkor meg én nem akarom. Hú de nehéz ez. Egy biztos nagyon szeretem őt, és fontos nekem az,hogy jól érezze magát velem vagy így vagy úgy.De a legjobbat akarom neki. Ha nem szeretné egyértelmű ,hogy nem lesz,mert ez nem olyan dolog amit szívességből az ember megtesz. (vagy szerelemből kérni szabad) . Ezt akkor szabad megtenni ha tényleg mind a két felet lázba hoz ,mert különben csúnya vége lehet a kapcsolatnak.(idő kelett míg ezt megértettem, mert a minden nő akarja elvet valottam,de ez csak az én kis fantáziadús perverz agyacskámban volt így). A történet csavara mégis az,hogy beszállni máshoz meg nem tudok ,mert mint mondottam tényleg szeretem és az megcsalás lenne és sosem tennék ilyet. Imádaom. Ez a sors fintora szerintem. 2 -ben nincsen olyan amit ne tenne meg (és azt állati jól) ,de ez nem fekszik neki,sőt taszítja a többes.Minden amiben nem ő és én szerepelek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 11. hétfő 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (330620)
2008. 08. 11. hétfő 12:08
Valahogy én is úgygondolom mint ahogy te is leírtad. Én a magam részéről rendelkezem egy képpel a feleségemről, a vágyairól, álmairól. Ezek nem feltétlenül csak a szexel kapcsolatos dolgok és nem is csak a szexben igyekszem teljesíteni ezeket a vágyakat, álmokat. A szexre vonatkozóan azt gondolom, hogy eléggé ismerem, hogy mi az ami izgalomba hozza. Az egyik ilyen dolog egy másik férfi jelenléte, részvétele a szeretkezésben. Az a tény, hogy akár csak a gondolat is izgalomba tudja hozni, engem is felizgat. Jó érzés arra gondolni, hogy általam átélhetne egy olyan érzést amire vágyik. Ez a gondolat engem is feldob. Van bennem egy olyan érzés is, hogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy az általam annyira imádott formák, ízek, illatok, érintések, másra milyen hatást gyakorolnak? Én semmilyen körülmények között nem nevezném ribancnak a párom azért mert vágyik , netán majd örömét leli egy hármas gabalyodásban, hiszen nagyrészt ezt azért teszi mert ő meg az én gyönyörömet élvezi. Izgatja hogy engem izgat a dolog. Ez egy olyan kölcsönhatás, amit nehéz megérteni ha az ember csak egy kefélőgépnek nézi a nőt. Egy ilyen "összejövetelben" nagyon fontos az inteligencia. többekközött azért is mert bizony a nagy esemény után is lesz mit megbeszélni, de a megfelelő bizalom, szeretet, és tisztelet meglétével tutira kellemes élményként marad meg az emberben.
Egyszer egy baráti társaságan keveredtünk össze 4-en. Érdekes, izgalmas, emlékezetes, hancúr volt. Azóta is barátok vagyunk, egy jó élményként emlékezünk, és természetesen nem ez a téma állandóan amikor találkozunk. Meg volt, jó volt! smile
#2833   2008. 08. 11. hétfő 12:08
Valahogy én is úgygondolom mint ahogy te is leírtad. Én a magam részéről rendelkezem egy képpel a feleségemről, a vágyairól, álmairól. Ezek nem feltétlenül csak a szexel kapcsolatos dolgok és nem is csak a szexben igyekszem teljesíteni ezeket a vágyakat, álmokat. A szexre vonatkozóan azt gondolom, hogy eléggé ismerem, hogy mi az ami izgalomba hozza. Az egyik ilyen dolog egy másik férfi jelenléte, részvétele a szeretkezésben. Az a tény, hogy akár csak a gondolat is izgalomba tudja hozni, engem is felizgat. Jó érzés arra gondolni, hogy általam átélhetne egy olyan érzést amire vágyik. Ez a gondolat engem is feldob. Van bennem egy olyan érzés is, hogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy az általam annyira imádott formák, ízek, illatok, érintések, másra milyen hatást gyakorolnak? Én semmilyen körülmények között nem nevezném ribancnak a párom azért mert vágyik , netán majd örömét leli egy hármas gabalyodásban, hiszen nagyrészt ezt azért teszi mert ő meg az én gyönyörömet élvezi. Izgatja hogy engem izgat a dolog. Ez egy olyan kölcsönhatás, amit nehéz megérteni ha az ember csak egy kefélőgépnek nézi a nőt. Egy ilyen "összejövetelben" nagyon fontos az inteligencia. többekközött azért is mert bizony a nagy esemény után is lesz mit megbeszélni, de a megfelelő bizalom, szeretet, és tisztelet meglétével tutira kellemes élményként marad meg az emberben.
Egyszer egy baráti társaságan keveredtünk össze 4-en. Érdekes, izgalmas, emlékezetes, hancúr volt. Azóta is barátok vagyunk, egy jó élményként emlékezünk, és természetesen nem ez a téma állandóan amikor találkozunk. Meg volt, jó volt! smile
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 08. 11. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 11. hétfő 08:49
Igen ezt én is így látom. És sajnos a legtöbb nő is ettől otszkodik. Mert nem azt akarja ,hogy két pasi szétb...a, és majdnem,hogy retteg tőle (persze nem mindegyik ez is tény).És nem fogadja el az amikor a férfi mondja neki,hogy nem arról szólna ,hanem ,hogy jó legyen és finoman stb... . Nehétz így. Ha egy nő nem rézi a szikrát bizonygathatja a férfi,hogy jó lesz , csak még több falat épít maga elött.Előkerülnek a kérdések : a mi lesz utána,mi lesz ha megbánom,mi lesz hiszen beszennyeztük a kapcsolatot,mi lesz ha utána 2lányt akar a fiu stb...-stb... . És ezek a kérdések valóban jogosak,mert életből merített képletek ,amikre a válaszokat meg kell keresni,hiszen eshetőségük igen is fent állnak.De az nem mindegy,hogy a NŐ milyen lelkivilággal áll neki majd ezeknek a kéréseknek.És ez már függ a 3-as szexnek a kimenetelétől,hogy a 3. személy milyen volt. És az egésznek az arca . Hiszen választásnál azzal az eshetőséggel számolni kell,hogy ha a 3. fél akar valamit (jelen esetben a szerelmünket megdugni ,már bocs a kifejezésért) megjátszhatja magát a szex végett,hogy összejöjjön neki a dolog. De utána derűl ki ,hogy a "lovag" mennyire lovagias is valójában és betartja azokat a dolgokat amelyeket elmondtak neki és megálapodtak(diszkréció,csak azt alehet amit mondanak neki stb...). Ez egy igan személyes dologés ha az illető nem megfelelő ,akkor akár a házasság is felboruhat végette.A feleségnek és a férjnek így is számolni kell utána a bűntudattal és együtt kell élni vele, ha jól ha rosszúl sikerült, és szerintem ez izgalomtól függetlenűl benne van az emberben ,hiszen nem egy hétköznapi dologról van szó. Izgat de csak odadobtam az asszonyt jelen esetben.Az aszsony estelge : jó volt de lefeküdtem mással is. Nehéz ez.Agyban nagyon ott kell lenni,hogy ne sérüljön senki.És egymás vígaszára és támaszának kell lenni. A nő szerintem úgy képzeli ,hogy a férjével szeretkezik egy jót és közben valaki becsatlakozik,de mintha ott sem lenne csak a "kellemes érzést érzi" amit a férj egyedűl nem tud megadni de mire vége a "gyönyörnek " már a 3. ott sincsen. Mintha egy vibrátor lett volna szó szerint. (prsze nem mindegyik nő szeretné ezt, mert valamelyiket kimondottan a 3.személy jelenléte izgat,de azokat nem a férj beszéli rá hanem fordítva).
#2832   2008. 08. 11. hétfő 08:49
lyuk78 lyuk78
Igen ezt én is így látom. És sajnos a legtöbb nő is ettől otszkodik. Mert nem azt akarja ,hogy két pasi szétb...a, és majdnem,hogy retteg tőle (persze nem mindegyik ez is tény).És nem fogadja el az amikor a férfi mondja neki,hogy nem arról szólna ,hanem ,hogy jó legyen és finoman stb... . Nehétz így. Ha egy nő nem rézi a szikrát bizonygathatja a férfi,hogy jó lesz , csak még több falat épít maga elött.Előkerülnek a kérdések : a mi lesz utána,mi lesz ha megbánom,mi lesz hiszen beszennyeztük a kapcsolatot,mi lesz ha utána 2lányt akar a fiu stb...-stb... . És ezek a kérdések valóban jogosak,mert életből merített képletek ,amikre a válaszokat meg kell keresni,hiszen eshetőségük igen is fent állnak.De az nem mindegy,hogy a NŐ milyen lelkivilággal áll neki majd ezeknek a kéréseknek.És ez már függ a 3-as szexnek a kimenetelétől,hogy a 3. személy milyen volt. És az egésznek az arca . Hiszen választásnál azzal az eshetőséggel számolni kell,hogy ha a 3. fél akar valamit (jelen esetben a szerelmünket megdugni ,már bocs a kifejezésért) megjátszhatja magát a szex végett,hogy összejöjjön neki a dolog. De utána derűl ki ,hogy a "lovag" mennyire lovagias is valójában és betartja azokat a dolgokat amelyeket elmondtak neki és megálapodtak(diszkréció,csak azt alehet amit mondanak neki stb...). Ez egy igan személyes dologés ha az illető nem megfelelő ,akkor akár a házasság is felboruhat végette.A feleségnek és a férjnek így is számolni kell utána a bűntudattal és együtt kell élni vele, ha jól ha rosszúl sikerült, és szerintem ez izgalomtól függetlenűl benne van az emberben ,hiszen nem egy hétköznapi dologról van szó. Izgat de csak odadobtam az asszonyt jelen esetben.Az aszsony estelge : jó volt de lefeküdtem mással is. Nehéz ez.Agyban nagyon ott kell lenni,hogy ne sérüljön senki.És egymás vígaszára és támaszának kell lenni. A nő szerintem úgy képzeli ,hogy a férjével szeretkezik egy jót és közben valaki becsatlakozik,de mintha ott sem lenne csak a "kellemes érzést érzi" amit a férj egyedűl nem tud megadni de mire vége a "gyönyörnek " már a 3. ott sincsen. Mintha egy vibrátor lett volna szó szerint. (prsze nem mindegyik nő szeretné ezt, mert valamelyiket kimondottan a 3.személy jelenléte izgat,de azokat nem a férj beszéli rá hanem fordítva).
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (92795)
2008. 08. 10. vasárnap 22:37
Egyébként sok jelentkező volt,de a többségében a totthek hez hasonló alakok voltak.Ettől pedig mindenképpen óvakodtam!Ezért boszantott fel ez a fajta megnyilvánulás.Attól hogy egy nő szereti a szexet és fel tudja szabadítani a gátlásait nem ribi.De szerintem azok a nők akik belemennek az ilyen játékba a többségében a kedvünkért teszik.És ezért tiszteletet érdemelnek.Én mindenkinek javaslom hogy megfelelő alázatot és tiszteletet tanusítson ha egy pár befogadja partnerként.De a férjeknek is ezt javaslom.!!!
#2831   2008. 08. 10. vasárnap 22:37
X Törölt felhasználó (92795)
Egyébként sok jelentkező volt,de a többségében a totthek hez hasonló alakok voltak.Ettől pedig mindenképpen óvakodtam!Ezért boszantott fel ez a fajta megnyilvánulás.Attól hogy egy nő szereti a szexet és fel tudja szabadítani a gátlásait nem ribi.De szerintem azok a nők akik belemennek az ilyen játékba a többségében a kedvünkért teszik.És ezért tiszteletet érdemelnek.Én mindenkinek javaslom hogy megfelelő alázatot és tiszteletet tanusítson ha egy pár befogadja partnerként.De a férjeknek is ezt javaslom.!!!
#2830   2008. 08. 10. vasárnap 22:29
Megbeszéltük telefonon a dolgot.Már a kocsiban ültünk útra készen.Szerintem az volt a baj hogy az esküőn folyamatosan a házastársi hűségről meg a holtomiglan-holtodiglan volt a téma.A legnagyobb baj pedig az hogy egy hosszan tartó betegség előjele volt a rosszullét.Utánna voltunk még nyaralni akkor azonn a városon keresztül utaztunk haza és felhívtam a srácot de pont akkor költözött másik lakásba.Azóta meggyógyult de hallani sem akar ilyesmiről.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:17
Miért nem beszéltetek meg vele másik találkozót ?Azt hitte átverés vagy hasnló?
#2829   2008. 08. 10. vasárnap 22:17
lyuk78 lyuk78
Miért nem beszéltetek meg vele másik találkozót ?Azt hitte átverés vagy hasnló?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (92795)
2008. 08. 10. vasárnap 22:07
Érdekes,hogy többségében férjek fiuk írnak ebbe a topikba.Talán azért mert mi szeretnénk többet adni a párunknak.Szabadságot több örömet erotikát.És legfőképpen szeretnénk elszabadítani a vadmacskát,szukát,vagy ha úgy tetszik a gátlástalan kancát a párunkból.Engem is nagyon izgat a gondolat is.Tavaly nyáron mi is keresgéltünk megfelelő partnert,de többségében jóval fiatalabb jelentkező volt.Sikerült azonban találni megfelelő úriembert is.Először kicsit húzódozott a nejem de aztán MSN-en összejött a jelöltel.Képeket cseréltünk majd telefonon is beszéltem vele.Kialakult bizonyos fokig a szimpátia és megbeszéltük a találkozót is.A kedvesem nagy izgalommal készült a találkozóra.Csinosan szexin öltözködött gondosan szőrtelenítette a puncit fodrász egyéb.Teljesen fel volt aljzva.Én is vártam a találkozót hiszen tudtam hogy tekintélyes mérettel rendelkezik a srác és eléggé aktív.Felkészültem az egész éjszakás akcióra megfelelő kondicióval.De sajnos igen rossz időpontot választottam,mert egy esküvőről utaztunk volna tovább a fiuhoz,de a nejem rosszullétre hivatkozott.Sajnos nem jött létre a találkozó le kellet mondanom amit azóta is nagyon sajnálok.
#2828   2008. 08. 10. vasárnap 22:07
Érdekes,hogy többségében férjek fiuk írnak ebbe a topikba.Talán azért mert mi szeretnénk többet adni a párunknak.Szabadságot több örömet erotikát.És legfőképpen szeretnénk elszabadítani a vadmacskát,szukát,vagy ha úgy tetszik a gátlástalan kancát a párunkból.Engem is nagyon izgat a gondolat is.Tavaly nyáron mi is keresgéltünk megfelelő partnert,de többségében jóval fiatalabb jelentkező volt.Sikerült azonban találni megfelelő úriembert is.Először kicsit húzódozott a nejem de aztán MSN-en összejött a jelöltel.Képeket cseréltünk majd telefonon is beszéltem vele.Kialakult bizonyos fokig a szimpátia és megbeszéltük a találkozót is.A kedvesem nagy izgalommal készült a találkozóra.Csinosan szexin öltözködött gondosan szőrtelenítette a puncit fodrász egyéb.Teljesen fel volt aljzva.Én is vártam a találkozót hiszen tudtam hogy tekintélyes mérettel rendelkezik a srác és eléggé aktív.Felkészültem az egész éjszakás akcióra megfelelő kondicióval.De sajnos igen rossz időpontot választottam,mert egy esküvőről utaztunk volna tovább a fiuhoz,de a nejem rosszullétre hivatkozott.Sajnos nem jött létre a találkozó le kellet mondanom amit azóta is nagyon sajnálok.

... 839 840 841 842 843 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19647db
Utolsó üzenet: ma 10:59

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!