Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 834 835 836 837 838 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2966   2008. 08. 24. vasárnap 08:37
X Törölt felhasználó (163029)
Ahogy mondod tesó!! Mostmár én is ezen a véleményen vagyok, csak én a topicra értem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295662)
2008. 08. 24. vasárnap 08:11
*** az egész

***mod:prune
#2965   2008. 08. 24. vasárnap 08:27
Úgy látszik, hogy én nem voltam benne a sexbe egész mélyen, ha így emlékszem mindenre! Vagy az, hogy le tudom írni a történetet kitaláció hozzáadása nélkül, az már egy rossz tulajdonság. És akik nem emlékeznek vissza 100%-ban, azoknak fel szokta írni az asszony, hogy mit hozzon a boltból??? Köszike, hogy egyet értesz velem! Rendes vagy! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 23. szombat 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (323080)
2008. 08. 23. szombat 16:22
Válasz mindenkinek!
Sajnos ilyen a Magyar!

-irígy a másik ember sikereire,de nagyon betegesen irígy!
Ezért tart itt ez a fórum ,meg ez az ország.Különben ,ha valaki csak kitalált történetet ír le az is nagyon jó, a tv hírek 50%-a kacsa kamu.
Az Búlvár újságok által leírtak 90%-a kitaláció a szexfilmekben az orgazmust, csak szinlelik,de azt is rosszul!!!!!!
Én nagyon izgalmasnak találtam Savanya írását, ha igaz, ha nem.És, ha lenne folytatása azt is elolvasnám,ha csak kitalált ,de jó sztori akkor is.
Mi is házaspár vagyunk hozzánk is eljött egyszer egy pasi ,de csak beszélgettünk ,az is nagyon izgalmas volt.Igaz megittam egy pár pohárral ,de minden apró részletre emlékszem!!!!!!
Üdv :a kultúrált és intelligens olvasóknak!
#2964   2008. 08. 24. vasárnap 08:27
X Törölt felhasználó (330620)
Szerintem rosszul okoskodsz. Az én párommal nagyon is rendben van a szex, elég tisztességesen meg tudom dolgozni és mivel eléggé nyitottak vagyunk egymással ő meg meri mondani, hogy mi hogyan esik jól neki.
A farokméret biztosan fontos dolog, de tévhit, hogy csak 20 centis szerszámmal lehet rendesen kielégíteni egy nőt. Aki így gondolja az szerintem valahol máshol ejt súlyos hibát, amiért aztán nem úgy működik a dolog ahogyan szeretné.
Az hogy miért izgató ha elképzelem, vagy (reményeim szerint hamarosan)megteszem, hogy "megdugatom" a párom valakivel, azt nehéz megértetni olyan valakivel, aki ezt nem érzi izgatónak. Nálunk szerencsére mindkettőn számára izgalmas ez a lehetőség, és biztos vagyok benne, hogy maximálisan pozitív élmény lesz ha megesik a dolog.
Azért azt nem értem, hogy ha neked ilyen lesulytó a véleményed rólunk, akkor hogy-hogy beleolvastál a topicba? Vagy maga a téma izgat, csak nehogy már valaki a szemed láttára dugja meg a párod? Esetleg jobban mint ahogy te!
Szerintem ha neked nem tetszik a dolog akkor ne idegesitsd magad azzal hogy a mi beírásainkat olvasgatod, mert elrontod a napodat! Ha meg mégis izgat a téma, akkor próbálj a pároddal beszélgetni róla és talán megkóstolhatod azt az érzést amit mi romlottak már ismerünk!
(Ez egy válasz LPort üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 01:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 01:42
Szerintem meg ne Magyarozzál! Hungarofób vagy?
Engem mint Magyart kifejezetten sért a megjegyzésed, elhatárolódnék! Ha már a beteges dolgokról beszélgetünk, kiváncsi lennék, hogy egy pszichológus szerint melyik a betegesebb, az irigység, vagy asszonyt keféltetni mással...

Alapból nem értem, hogy mi a jelentősége, hogy megtörtént vagy nem. Van itt vagy 250 sztori, ha csak a fele igaz, akkor is talál mindenki olvasni valót.

Inkább beszélgessünk arról, hogy mi hozza ki belőletek ezt a 2f1l témát???
- Kis farok komplexus?
- Kisebbrendüségi komplexus?
- Önértékelési problémák?
Azt érzitek, hogy ti nem tudjátok félájultra kefélni az asszonyt, és segítség kell?
Másnap hogy nézztek tükörbe, mint férfi?
Nincs para bennetek, hogy az asszony oda dobja majd 1-5-10 év mulva egy veszekedéskor, hogy XY-harmadikkal tudtál csak jól megdugni?
#2963   2008. 08. 24. vasárnap 08:13
vaskalapos vaskalapos
emiatt tudunk nagyon leállatiasodni és élvezkedni. És tudni, hogy ez csak élvezkedés. A szeretet az ennél sokkal TÖBB.(és jobb)

De : csak szeretettel állatkodás nélkül belangyosodhat a dolog. Mivel nincsenek új ingerek (ingerszegény a környezet) Lapos lesz. Unalmas. Egysíkú. Kiábrándító. (mármint a szex. ettől függetlenül a szeretet az maradhat nagyon erős és nagyon tartós, de az izgalom és tűz az állati ösztönök mellőzésével előbb utóbb elmúlik.) Szeretetben (vad szex nélkül) is lehet boldogan élni sokáig. Csak nem mindenki akar így élni. ÉS ha a kettőből egynek szüksége van rá, hogy néha leállatiasodjon, akkor az a kapcsolat nem megy tovább. (vagy hazugsággá fajul) A legjobb, ha a partnerednek hasonlóak az igényei, mint a tied. Akkor működhet a dolog.

De ha állatságokra vágysz, akkor azt el kell választani a szeretettől.

A szex ( a baszás, szopás, nyalás) az csak szex. Élvezkedés, kéjérzet, önzés smile A szex rólam szól. hogy én élvezzem (persze tudnom kell, hogy a másik fél is élvezi az egészet, de pont azt élvezi, hogy nem rá figyelek, hanem magamra. Élvezi, hogy elsöpri egy erősebb akarat egy erő aminek átadhatja magát. smile

A szex és a szerelmeskedés az két külön dolog. de mind a kettőre szüksége van a legtöbb embernek....

(különben nem lenne ennyi topik ennek a témának és nem lenne annyi pár aki partnereket keres meg swingerezni jár, meg .... mindenfélével próbálkoznak, hogy az állatias ösztönöket levezessék valahogy wink
#2962   2008. 08. 24. vasárnap 08:11
X Törölt felhasználó (295662)
*** az egész

***mod:prune
#2961   2008. 08. 24. vasárnap 08:11
vaskalapos vaskalapos
Szerintem is a legfontosabb - és a legnehezebb - dolog az őszinteség. Hogy őszintén beszéljünk a másiknak a vágyainkról és az érzéseinkről. Ha nagyon élvezzük valaki mással azt is el kell mondani. smile

Ha megvan az a fajta bizalom, akkor jöhet akármilyen szexuális élmény. Csak feldobja a kapcsolatot. Sőt. Ha nagyon élvezitek egymással, akkor már csak azért se akarsz külön szexelni, mert 3-asban sokkal jobban élvezheted, mintha csak elmennél valaki mással, a párod nélkül, (aki be van avatva, tudja, hogy mit élvezel, hogy mire izgulsz fel, hogy milyen piszkos gondolatok járnak a fejedben wink Ha ő is ott van, akkor dupla az élvezet, mert tudod, hogy ő is tudja, hogy mit élvezel a dolgon.

Szerintem a szexhez abszolút nem kell szerelem. még szeretet se. (persze én egy perverz állat vagyok, iszonyú mocskos gondolataim is szoktak lenni néha...)Szóval a kéjhez, a mámorhoz az élvezéshez nem kell szeretni a másikat. Magadat kell szeretned, a testedet, a saját élvezetedet. És máris tudsz szexelni bárkivel bárhogy.

A szeretet nem a szexről szól.A szeretet, az ölelés, szétáradás, erő.meg még sok minden, csak nem élvezkedés.

A szeretetnek semmi köze nincs az élvezkedéshez. Itt van például a maszturbálás. Tegye fel a kezét, aki még nem csinálta.... na ugye. az sima kéjérzet okozása önmagadnak (és mindegy, hogy közben arra gondoltál akit szeretsz, vagy pedig valami történetesen nagyon mocskos és állati dologra. Az eredmény ugyanaz : kéj érzeted volt szeretet érzése nélkül.)

Én , pl ha szeretetet érzek, csak szerelmeskedni tudok. Finomság, lágyság, egyesülés. Pedig néha kell állatkodni is. vadul, mocskosan leállatiasodva szexelni. ami kihozza az emberből az állatot. Azt szeretettel teli szívvel nem lehet. (próbáld ki, ha sikerül nemtommi legyek smile Ilyenkor általában az állatias érzés felülkerekedik a szereteten (vagyis ez így nem pontos, mivel tudom, hogy az akit szeretek ugyanúgy élvezni fogja az állatkodást is mint én) és erősebb.

Egyszóval lehet szerelmeskedni (ezt általában a szerelmemmel), de lehet állat módjára hatalmasat baszni is. És ehhez meg viszont nem szerelem kell, hanem tesztoszteron, meg állatias ösztönök, az őserőből táplálkozó szexuális energia smile

A másik a látvány. HA együtt vagy valakivel, akkor nem "látod", hogy mi folyik. Csak részleteket látsz a kedvesedből, magadat meg ugy egyáltalán nem érzékeled (bár, ha tele van tükörrel a szoba, akkor ott nézheted wink Ha egy harmadik személy is van, akkor több lehetőséged nyílik a "bámészkodásra", a vizuális ingerek befogadására.

És a vizuális ingerek nagyon fontosak. ezek nagyon tudják stimulálni (izgatni) az agyat. És minél inkább fel vagy izgatva, annál nagyobbat élvezel a végén.

(és minél nagyobbat élvezel a végén annál inkább kívánod meg újra, mivel egy intenzívebb és erősebb inger hatása tovább tart, mint egy kicsi, közepes, vagy semmilyené smile

Nagyon fontos nagyon szeretnünk a másikat és éreznünk, hogy nagyon szeretnek. e
#2960   2008. 08. 24. vasárnap 07:55
X Törölt felhasználó (323080)
T .fórumozó!
Mi a nejemmel 18 éve vagyunk együtt,
Van némi kisebbrendűség mindenkiben,de nem emiatt.
Nemi szerv mérete ? hülyeség!!!!!!
A lányaink már 14-16 évesek hova kisebbrendülnék!!!
A szex igazán most jó,értem azon,hogy asszony alkalmanként 4-6 orgazmussal zár+a lecsengő kisebbek,persze ,ha tudod miről van szó.
Nem vagyunk annyira fiatalok 34-39.Változatos a szex- kert, autó ,medence stb.Mondjuk a méretem nem nagy 13-14cm,húúúúúúúúú és?Nem erről szól az életünk mint azt fentebb leírtam.
A hármas szex pedig ,ha neked csak pótkerék szindróma akkor csak sajnálni tudom.
Nem károsabb mint a cigaretta.
üdv!
(Ez egy válasz LPort üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 01:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 01:42
Engem mint Magyart kifejezetten sért a megjegyzésed, elhatárolódnék! Ha már a beteges dolgokról beszélgetünk, kiváncsi lennék, hogy egy pszichológus szerint melyik a betegesebb, az irigység, vagy asszonyt keféltetni mással...

Alapból nem értem, hogy mi a jelentősége, hogy megtörtént vagy nem. Van itt vagy 250 sztori, ha csak a fele igaz, akkor is talál mindenki olvasni valót.

- Kis farok komplexus?
Azt érzitek, hogy ti nem tudjátok félájultra kefélni az asszonyt, és segítség kell?
Nincs para bennetek, hogy az asszony oda dobja majd 1-5-10 év mulva egy veszekedéskor, hogy XY-harmadikkal tudtál csak jól megdugni?
#2959   2008. 08. 24. vasárnap 07:25
bikbak bikbak
Szerintem Savanya38 története előre megfontolt, jól szervezett volt. A gyakorlat is ezt bizonyítja!
Kár, hogy az első alkalom után leírtakért egyesek így a földbe döngölik!
Pedig ők is vágynak valami hasonló sztorira /hiszen azért nézelődnek itt!/.
Ez az oldal szerintem arra való hogy ilyeneket meséljenek!
#2958   2008. 08. 24. vasárnap 01:42
LPort LPort

- Kis farok komplexus?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 23. szombat 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Válasz mindenkinek!
Sajnos ilyen a Magyar!

Ezért tart itt ez a fórum ,meg ez az ország.Különben ,ha valaki csak kitalált történetet ír le az is nagyon jó, a tv hírek 50%-a kacsa kamu.
Az Búlvár újságok által leírtak 90%-a kitaláció a szexfilmekben az orgazmust, csak szinlelik,de azt is rosszul!!!!!!
Én nagyon izgalmasnak találtam Savanya írását, ha igaz, ha nem.És, ha lenne folytatása azt is elolvasnám,ha csak kitalált ,de jó sztori akkor is.
Mi is házaspár vagyunk hozzánk is eljött egyszer egy pasi ,de csak beszélgettünk ,az is nagyon izgalmas volt.Igaz megittam egy pár pohárral ,de minden apró részletre emlékszem!!!!!!
#2957   2008. 08. 23. szombat 21:12
X Törölt felhasználó (197530)
Abszolult egyet értek veled.
Savanyának meg csak annyit hogy így tovább.
Válasz mindenkinek!
Sajnos ilyen a Magyar!

#2956   2008. 08. 23. szombat 16:22
X Törölt felhasználó (323080)
Válasz mindenkinek!
Sajnos ilyen a Magyar!

#2955   2008. 08. 23. szombat 12:22
vaskalapos vaskalapos
Mindenki azt hirdeti hogy hármasozni csak stabil kapcsolatban, szeretetben bizalomban lehet .... ha ezek meg vannak akkor nem válunk el....

Vagy valamit nagyon félre értek megint ezekből a topicokból. : /
EZZEL SEM ÉRTEK EGGYET RÁJÖTTEM ÉN MÁS VAGYOK?
#2954   2008. 08. 23. szombat 12:22
Részemről a téma lezárva! Üdv!
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 08. 23. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 23. szombat 12:14
Nem azt mondom ,hogy kell csak ezt látni mindenhol azt se mondom igazam van ez az meglátásom. Hátha ez jobban tetszik majd néhány kritizáló seggfejnek. Hehe..
EZ AZ AMI IGAZÁN TÜKRÖZI AZT A FIHYELMES EMBERT AKI LEHETSZ A KRITIKÁT ELVISELNI NEHÉZ HA NEM INGED NE VEDD FEL
#2953   2008. 08. 23. szombat 12:14
vaskalapos vaskalapos
Nem azt mondom ,hogy kell csak ezt látni mindenhol azt se mondom igazam van ez az meglátásom. Hátha ez jobban tetszik majd néhány kritizáló seggfejnek. Hehe..
EZ AZ AMI IGAZÁN TÜKRÖZI AZT A FIHYELMES EMBERT AKI LEHETSZ A KRITIKÁT ELVISELNI NEHÉZ HA NEM INGED NE VEDD FEL
#2952   2008. 08. 23. szombat 10:07
Nem vagyok durci mert, ha az lennék nem is írnék többet ide egyetlen karaktert sem. Csak rádöbbentem, hogy felesleges részletes beszámolót írni ide. Tudod azért voltam ilyen őszinte és részletes, mert arra gondoltam talán segíthetek olyan embereknek akik szeretnék a párjukat rávenni, vagy már rá vették csak sok a kétkedés, hogy ki tudják olvasni a történetemből (ami nem kitalált történet)ami nekik fontos lenne. Remélem is, hogy sikerült néhány ember társamnak eloszlatnom azon aggodalmait amitől két hete még én is paráztam. Azt, hogy utoljára voltam őszinte arra értettem, hogy én ezután csak hülyeségeket fogok írni ide, ami nem tükrözi egy cseppet sem a valóságot. Hátha ez jobban tetszik majd néhány kritizáló seggfejnek. Hehe.. nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 23. szombat 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 08. 23. szombat 07:47
ha valóban így történt minden, akkor nem hiszem, hogy foglalkoznod kéne a kétkedőkkel wave de azért engedtessék meg nekik/nekem, hogy kicsit belekössünk az írásokba

vagy csak addig vagy lelkes, amíg mindenki örömódákat és dicshimnuszokat zeng rólad,ha valaki esetleg "beszól", akkor már durci van? vigyor2
ilyenkor kellene elmagyaráznod, hogy mitől emlékszel így a pontos részletekre, hogy máskor is ugyanilyen figyelmes vagy, és aztán mi meg megpukkadunk, hogy ilyen remek pasija van egy másik nőnek eljen

Mindegy, én őszinte voltam. De utoljára!---> szerintem evvel mindent elmondtál, ennél tökéletesebb jellemrajz nem is kell mf1
#2951   2008. 08. 23. szombat 09:06
MmePrune MmePrune VIP Admin
nono...azért te se durcázz be, hiszen nem ezért van a topic smile
egyébként nem értek egyet teljesen veled sem...miért kéne szűkszavúan írni egy nagy élményről? lehet erről bőven is írni, és aztán majd minden olvasó eldönti, hogy elhiszi vagy sem...
én leírtam a véleményemet, aki egyetért egyetért, aki nem, az nem...nem vagyok tévedhetetlen, és attól, mert admin vagyok nem jelenti, hogy igazam is van....de a fórum erről szól; véleményt cserélünk, akár tetszetős az, akár nem smile

ha bárki begőzől, és nekiáll alpári módon, észérvek nélkül vitatkozni, azt azonnal tiltani fogom

régi vágyam egy jó kis istállós szex...természetesen trágyaszag nélkül...nem tudsz segíteni...lehetünk hárman is, savanya, te meg én wink vigyor5
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 08. 23. szombat 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 23. szombat 08:33
Most már tudom, hogy miért olyan kevés itt a valós történet. Mindegy, én őszinte voltam. De utoljára! VALÓBAN KEVÉS MERT AKI ÁTÉLI VAGY NEM BESZÉL RÓLA VAGY CSAK SZŰKSZAVÚAN AKI MEG NEM AZ FANTÁZIÁL VIDÉKEN A FEJŐGÉP MELLETT HOGY MILYEN LENNE HA ...ezzel én is lezártan ezt a történetet szép ha meg volt gratulálok hozzá ha meg nem fantáziálj tovább én többet nem írok ebben a témában üdv: a falui állatgondozó
#2950   2008. 08. 23. szombat 08:33
vaskalapos vaskalapos
Most már tudom, hogy miért olyan kevés itt a valós történet. Mindegy, én őszinte voltam. De utoljára! VALÓBAN KEVÉS MERT AKI ÁTÉLI VAGY NEM BESZÉL RÓLA VAGY CSAK SZŰKSZAVÚAN AKI MEG NEM AZ FANTÁZIÁL VIDÉKEN A FEJŐGÉP MELLETT HOGY MILYEN LENNE HA ...ezzel én is lezártan ezt a történetet szép ha meg volt gratulálok hozzá ha meg nem fantáziálj tovább én többet nem írok ebben a témában üdv: a falui állatgondozó
#2949   2008. 08. 23. szombat 07:47
MmePrune MmePrune VIP Admin
ha valóban így történt minden, akkor nem hiszem, hogy foglalkoznod kéne a kétkedőkkel wave de azért engedtessék meg nekik/nekem, hogy kicsit belekössünk az írásokba

vagy csak addig vagy lelkes, amíg mindenki örömódákat és dicshimnuszokat zeng rólad,ha valaki esetleg "beszól", akkor már durci van? vigyor2
ilyenkor kellene elmagyaráznod, hogy mitől emlékszel így a pontos részletekre, hogy máskor is ugyanilyen figyelmes vagy, és aztán mi meg megpukkadunk, hogy ilyen remek pasija van egy másik nőnek eljen

Mindegy, én őszinte voltam. De utoljára!---> szerintem evvel mindent elmondtál, ennél tökéletesebb jellemrajz nem is kell mf1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 22. péntek 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)
2008. 08. 22. péntek 23:52
Hát nézd! Ízlések és pofonok...., semmit nem kell elhinni, a lényeg, hogy én tudom mi történt és azok nekem szolgálnak. Csak azt nem értem, hogy néhány gyökér minek olvassa a hozzászólásokat, ha kételkedik benne. Így legyen az ember őszinte! Most tanultam az esetből és mára már tisztában vagyok vele, hogy itt nem szabad részletesen megírni semmilyen történetet mert vannak bizonyos kételkedő alakok akik csak azt lesik melyik apró részletbe lehet belekötni. Most már tudom, hogy miért olyan kevés itt a valós történet. Mindegy, én őszinte voltam. De utoljára! mf1
#2948   2008. 08. 23. szombat 06:20
vaskalapos vaskalapos
Csak annyit fűzök magas röptű hozzászólásaitokhoz valóban vidéken élek (Debrecen) boldog párkapcsolatban (gyönyörű és ezt nem én mondom élettársammal) 20 éve és én nem azt kritizálom ,hogy nem jó a 3-mas mivel mint vidéki állatgondozónak volt már részem még extrém változatban (3-asban) is de én sem voltam részeg még sem emlékszem pontosan a részletekre csupán epizódok maradtak bennem engem is izgat a dolog mert ha nem izgatna nem olvasgatnám ezt a topicot csak hát a szex nekem egy örömszerző játék és a játékhevében én valószínű nem emlékezném mindenre meg van benne némi filmszerű mint az amerikai filmekben a bombát mindig az utolsó pillanatban hatástalanítják bocs ,hogy egybe de most értem haza és hulla fáradt vagyok
#2947   2008. 08. 23. szombat 04:21
X Törölt felhasználó (316999)
Még izgalmasabb lenne, ha egy férfi erotikus latin tánccal venné le a lábáról (egy szórakozó helyen vagy otthon?), és láthatnám, hogy kedvesem lenne egyszerre a csábított és csábító. Szeret táncolni (én nem), bár ezt a táncot tanulnia kell, de ügyesen mozgatja a csípőjét. Utána a tánc annyira hiányozna neki, hogy attól szenvedne – ezért tartózkodik tőle -, és arról nem is esett szó, hogy mi van, ha az „izgalmát” levezetné a táncpartneren…
Merjem, vagy ne merjem?
Tanácsokat megköszönök.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 22. péntek 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)
2008. 08. 22. péntek 23:52
Hát nézd! Ízlések és pofonok...., semmit nem kell elhinni, a lényeg, hogy én tudom mi történt és azok nekem szolgálnak. Csak azt nem értem, hogy néhány gyökér minek olvassa a hozzászólásokat, ha kételkedik benne. Így legyen az ember őszinte! Most tanultam az esetből és mára már tisztában vagyok vele, hogy itt nem szabad részletesen megírni semmilyen történetet mert vannak bizonyos kételkedő alakok akik csak azt lesik melyik apró részletbe lehet belekötni. Most már tudom, hogy miért olyan kevés itt a valós történet. Mindegy, én őszinte voltam. De utoljára! mf1

... 834 835 836 837 838 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19666db
Utolsó üzenet: ma 06:58

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!