Köszi mindnkinek a hozzászólást, bocs, de az ihlet meg így jött, meg ahogy súgtak...
Nekünk ismerős jött be, azóta sem kotyogta el. Ismertük a menyasszonyát is, őt is évek óta. Biztonságos volt, sosem hallottuk vissza, korrekt is a srác. Nekünk bejött.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 21:46
Törölt felhasználó (324094)

-hol kerestetek
-mi volt a fő szempont
-Te, vagy a párod döntött
-kapcsolat felvétel
-találka helye, menete
-aktus
-ha a kapuban derűl ki, hogy mégsem az az illető a jó választás
-mit engedtetek a 3. nak
-hogy kontrolláltad
-ki volt a "főnök"
-mennyire számított az hogy a 3-nak is jó legyen, ne egy sorozat dugást csináljon...
egyenlőre ennyi, mert túl okos leszek...
(legközelebb vond össze a gondolataidat és ne percenként 3 db hsz-be írd bele, mert törlöm őket a picsuba! :tom)
-mi volt a fő szempont
-kapcsolat felvétel
-találka helye, menete
-aktus
-mit engedtetek a 3. nak
-hogy kontrolláltad
-ki volt a "főnök"
-mennyire számított az hogy a 3-nak is jó legyen, ne egy sorozat dugást csináljon...
(legközelebb vond össze a gondolataidat és ne percenként 3 db hsz-be írd bele, mert törlöm őket a picsuba! :tom)

szicso1 egy két válasz igaz nem a kérdezettöl de több szem többetlátt.
-hol kerestek(mindenhol net,chet,kocsma,fürdö...stb)
-mi a föszempont(szinpatikus legyen mindenki mindenkinek )
-te vagy a párod döntött(közösdöntésnek kell lennie mindenkép)
-találka helye menete(net-röl mégnem taliztunk, de máshogy már igen ott nálunk sima beszélgetés volt igaz volt benne valami pezsgés valami megfoghatatlan)
-ha a kapuban derül ki hogy mégsem az illetö a jo választás (nálunk az utolso pillanatig nem hangzott el konkrétum a 3-dik személy irányában hogy ö a befuto vagy sem szoval könnyebb viszakozot fujni .
-ki a fönök (természetesen a csaj a legfelsö fönök kapásbol ennyi... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 21:46
-hol kerestek(mindenhol net,chet,kocsma,fürdö...stb)
-mi a föszempont(szinpatikus legyen mindenki mindenkinek )
-te vagy a párod döntött(közösdöntésnek kell lennie mindenkép)
-találka helye menete(net-röl mégnem taliztunk, de máshogy már igen ott nálunk sima beszélgetés volt igaz volt benne valami pezsgés valami megfoghatatlan)
-ha a kapuban derül ki hogy mégsem az illetö a jo választás (nálunk az utolso pillanatig nem hangzott el konkrétum a 3-dik személy irányában hogy ö a befuto vagy sem szoval könnyebb viszakozot fujni .
-ki a fönök (természetesen a csaj a legfelsö fönök kapásbol ennyi... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

-hol kerestetek
-mi volt a fő szempont
-kapcsolat felvétel
-találka helye, menete
-aktus
-mit engedtetek a 3. nak
-hogy kontrolláltad
-ki volt a "főnök"
-mi volt a fő szempont
-kapcsolat felvétel
-találka helye, menete
-aktus
-mit engedtetek a 3. nak
-hogy kontrolláltad
-ki volt a "főnök"

-hol kerestetek
-mi volt a fő szempont
-kapcsolat felvétel
-találka helye, menete
-aktus
-mit engedtetek a 3. nak
-hogy kontrolláltad
-ki volt a "főnök"
-mi volt a fő szempont
-kapcsolat felvétel
-találka helye, menete
-aktus
-mit engedtetek a 3. nak
-hogy kontrolláltad
-ki volt a "főnök"

SZIASZTOK xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
(kimoderálva! NEM társkereső rovat! + 24 óra figyelmeztető tiltás is!) : tom
(kimoderálva! NEM társkereső rovat! + 24 óra figyelmeztető tiltás is!) : tom

Szia!
Lehet, hogy pontosabb, és részletesebb dolgokat kérnék, az üggyel kapcsolatban! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 20:58
Lehet, hogy pontosabb, és részletesebb dolgokat kérnék, az üggyel kapcsolatban! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)

Első randinak mindenképp egy semleges helyet javasolnék! (ha elfogadtok tőlem néhány jó tanácsot) Nem kell drága helynek lennie és nem kell, hogy mini bárral felszerelt luxus apartman legyen mert nem arra fogtok összpontosítani, hogy mi található a szobában. A másik nagyon lényeges dolog, persze ez csakis az én véleményem, hogy óvatosan a piával!! Ezt józan ésszel kell átélni, méghozzá azért mert amikor már túl lesztek az elsőn és vissza gondoltok rá, egy semmihez nem hasonlítható érzés kerít hatalmába benneteket, amitől másodpercek alatt be fogtok pörögni és.....

Első randinak mindenképp egy semleges helyet javasolnék! (ha elfogadtok tőlem néhány jó tanácsot) Nem kell drága helynek lennie és nem kell, hogy mini bárral felszerelt luxus apartman legyen mert nem arra fogtok összpontosítani, hogy mi található a szobában. A másik nagyon lényeges dolog, persze ez csakis az én véleményem, hogy óvatosan a piával!! Ezt józan ésszel kell átélni, méghozzá azért mert amikor már túl lesztek az elsőn és vissza gondoltok rá, egy semmihez nem hasonlítható érzés kerít hatalmába benneteket, amitől másodpercek alatt be fogtok pörögni és.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 18:23

Szia!
Én sem hitetlenkedek, csak piszkálja a fantáziámat.Mi nyolc éve vagyunk házasok, de még nem mertem megemlíteni a feleségemnek.
Bízom benne,és szeretjük egymást, de a barát harmadiknak szerintem sem jó ötlet!
Nem tudom hogy kezdjek neki a keresésnek, mert Savanya is körbejárta a dolgot mire az illetőt megtalálta, és természetesen sok "érdekes" ember szaladgál az utcán!
Itt sokkal bizalmasabb a légkör a fórumozók között, és őszinték a hozzászólások, beszámolók.
Szerintem másoknak is piszkálja a fantáziáját, de nem merik bevallani, azt meg hogy beszéljenek róla főleg nem!
Gondoltam arra is, hogy veszünk ki valahoz egy apartmant, és nyugodt környezetben ismerkedhetnénk. Nem tudom, hogy ez jó ötlet-e, de a családi fészeknék biztosan nyugtatóbb hatású.
Vélményeteket várom!
Én sem hitetlenkedek, csak piszkálja a fantáziámat.Mi nyolc éve vagyunk házasok, de még nem mertem megemlíteni a feleségemnek.
Bízom benne,és szeretjük egymást, de a barát harmadiknak szerintem sem jó ötlet!
Nem tudom hogy kezdjek neki a keresésnek, mert Savanya is körbejárta a dolgot mire az illetőt megtalálta, és természetesen sok "érdekes" ember szaladgál az utcán!
Itt sokkal bizalmasabb a légkör a fórumozók között, és őszinték a hozzászólások, beszámolók.
Szerintem másoknak is piszkálja a fantáziáját, de nem merik bevallani, azt meg hogy beszéljenek róla főleg nem!
Gondoltam arra is, hogy veszünk ki valahoz egy apartmant, és nyugodt környezetben ismerkedhetnénk. Nem tudom, hogy ez jó ötlet-e, de a családi fészeknék biztosan nyugtatóbb hatású.
Vélményeteket várom!
Kedves baxi4!Ha már eddíg eljutottatok hogy a nejednek is megmozgatta a fantáziáját,akkor már csak a legnehezebb van hátra.Kiválasztani a partnert.Ha visszaolvasod a Savanya36által leírtakat bizony nem egyszerű feladat.Tavaly mi is kerestünk partnert de kb 15-20közül kettő volt elfogadható.Ebből eggyik jelentkezővel felvettük a kapcsolatot.Először is nem túl jó ha sokkal fiatalabb nálatok.N közvetlen ismerőssel kezdjetek mert elterjesztheti a baráti körödben hogy mással dugatod a nejed.Pedig nagyon jól tudjuk hogy mi akik ezt szeretnénk tenni azért tesszük mert a kedvesünknek még többet szeretnénk adni.Ehez pedig megfelelően inteligens komoly emberre van szükség.Aki diszkrét és a saját örömén kívül szeretne örömet szerezni a nejednek és megfelelően tiszteli benne a NŐT!Olyat aki megkeféli százat is találtok de aki örömet tud adni olyat keveset.A választásnál körültekintőnek kell lenned mert ha tévedsz akkor nem jól fog elsülni.
(Ez egy válasz baxi4 üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 17:02

Sziasztok!
Nekem nagyon sokat segített ez a topic, feleségemnek végre felhoztam ezt a témát (hármas sex +férfival) megdöbbenésemre totál jól reagált.
Sajnos ő elég gátlásos és nem könnyű összehozni egy ilyen randit. Gondoltam a harmadiknak egy barátomat, de nem biztos,hogy ez jó ötlet.Egyébként a sok hitetlenkedő negatív hozzászólóknak üzenem, hogy a téma megemlítése előtt is szerettem a feleségem,(15 éve vagyunk házasok 2 gyönyörű gyermekünk van) de most egyszerűen IMÁDOM!Remélem sikerül összehozni!
Nekem nagyon sokat segített ez a topic, feleségemnek végre felhoztam ezt a témát (hármas sex +férfival) megdöbbenésemre totál jól reagált.
Sajnos ő elég gátlásos és nem könnyű összehozni egy ilyen randit. Gondoltam a harmadiknak egy barátomat, de nem biztos,hogy ez jó ötlet.Egyébként a sok hitetlenkedő negatív hozzászólóknak üzenem, hogy a téma megemlítése előtt is szerettem a feleségem,(15 éve vagyunk házasok 2 gyönyörű gyermekünk van) de most egyszerűen IMÁDOM!Remélem sikerül összehozni!
Szia!
Vélményeteket várom! (Ez egy válasz baxi4 üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 17:02
Vélményeteket várom! (Ez egy válasz baxi4 üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Sziasztok!
Kár, leírhattad volna!
Írd le prívátban.
Azért köszi! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 13. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 13. szombat 20:48
Írd le prívátban.
Azért köszi! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 13. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)

Nem arra gondoltam, hogy jelentkezni akarsz. Másra, de azt nem írom le. Igen egyszer írtam ilyent.
Nem arra gondoltam, hogy jelentkezni akarsz. Másra, de azt nem írom le. Igen egyszer írtam ilyent.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 13. szombat 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 13. szombat 18:42

Húúúúúúúúúú!
Nem jelentkezni akarok félre ne értsd, nem azért írtam!
Üdv.
Üdv.
Húúúúúúúúúú!
Üdv. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 13. szombat 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 13. szombat 17:50
Üdv. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 13. szombat 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a választ!
Savanya: Én a harmadik fél távolságára gondoltam, mert azthiszem egyszer írtad, hogy messzebbről kerestek partnert!
Erre gondoltam!
Én Fejér Megyei vagyok!
Savanya: Én a harmadik fél távolságára gondoltam, mert azthiszem egyszer írtad, hogy messzebbről kerestek partnert!
Erre gondoltam!
Én Fejér Megyei vagyok!
Sziasztok!
Erre gondoltam!
Én Fejér Megyei vagyok!
Erre gondoltam!
Én Fejér Megyei vagyok!
Hát szerintem ez a dolog csak így működik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 16:53
Törölt felhasználó (60564)

Ha jól értelmezem amit visszaolvasok, Ti is külön tudjátok választani a párotok iránti szeretetet, tiszteletet, megbecsülést és a szexuális játszadozást...Mi is ilyenek vagyunk ezért bízom benne, hogy nem okoz törést a kapcsolatunkban...
Valóban, jól értelmezed
Ha gondolod írd be a nevem a keresőbe és a hozzászólásaim között megtalálod a történetünket.
Ha kíváncsi vagy a női oldalra is akkor írd be, hogy RonBaba a keresőbe, ő ugyanezt a történetet írja le, csak a saját szemszögéből.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk mind a ketten!Üdv.Ron (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 16:53

Ha gondolod írd be a nevem a keresőbe és a hozzászólásaim között megtalálod a történetünket.
Ha kíváncsi vagy a női oldalra is akkor írd be, hogy RonBaba a keresőbe, ő ugyanezt a történetet írja le, csak a saját szemszögéből.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk mind a ketten!Üdv.Ron (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)

Ha jól értelmezem amit visszaolvasok, Ti is külön tudjátok választani a párotok iránti szeretetet, tiszteletet, megbecsülést és a szexuális játszadozást...Mi is ilyenek vagyunk ezért bízom benne, hogy nem okoz törést a kapcsolatunkban...
Szia Szicso1!
Gondoltam, ha érdekel a téma akkor nem fogod zokon venni, ha én is válaszolok a kérdéseidre.
Nálunk közvetlen a hármas előtt nagyon durva szexuális pörgés volt, amolyan "nem tudunk" kielégülni - állandó szexuális izgalomban voltunk. Közvetlen utána egy kicsi (természet által megkövetelt) szünet volt, amit feltudtunk használni az érzelmi feldolgozásra. Majd visszatértünk a normális kerékvágásba - a túl fűtött időszak előttire gondolok
Egyértelműen nem sóvárog a 3. után. azt mondta a párom, hogy még csak meg sem kívánta azóta - most más dolgok kezdték izgatni...
Motiváció: kíváncsiság és igen nem tudtam neki megadni valamit: nekem nincs két farkam
Komolyabban, ez volt a kívánsága a páromnak és EGYÜTT teljesítettük. Nem igazán érdekelt a másik ffi. teljesítménye, a páromról meg tudtam, hogy nagyevő
Ahogy Savanya barátom említette, veszíteni úriember módjára tudni kell. Ha új utakra téved, akkor előbb utóbb e kaland nélkül is megtette volna/megtenné.
A rászokástól lehet félni, de szerintem sem kell. A nők általában nem úgy működnek, hogy "szex" kapcsoló "be" állásba és mindent bele. Legalább is a páromnál biztos. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 08:34
Gondoltam, ha érdekel a téma akkor nem fogod zokon venni, ha én is válaszolok a kérdéseidre.
Nálunk közvetlen a hármas előtt nagyon durva szexuális pörgés volt, amolyan "nem tudunk" kielégülni - állandó szexuális izgalomban voltunk. Közvetlen utána egy kicsi (természet által megkövetelt) szünet volt, amit feltudtunk használni az érzelmi feldolgozásra. Majd visszatértünk a normális kerékvágásba - a túl fűtött időszak előttire gondolok

Egyértelműen nem sóvárog a 3. után. azt mondta a párom, hogy még csak meg sem kívánta azóta - most más dolgok kezdték izgatni...

Motiváció: kíváncsiság és igen nem tudtam neki megadni valamit: nekem nincs két farkam

Ahogy Savanya barátom említette, veszíteni úriember módjára tudni kell. Ha új utakra téved, akkor előbb utóbb e kaland nélkül is megtette volna/megtenné.
A rászokástól lehet félni, de szerintem sem kell. A nők általában nem úgy működnek, hogy "szex" kapcsoló "be" állásba és mindent bele. Legalább is a páromnál biztos. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Savanya!
Megváltozott azóta valami közted, és feleséged között, hogy kipróbáltátok a 3-as szexet?
Sexre gondolok!
Nem sóvárog a 3.után stb.
Mi motivált, nem tudtál valamit megadni neki, vagy kiváncsivoltál a másik fél teljesítményére, vagy az asszonyodéra?
Nem félsz, hogy új utakra téved, és maszekolni kezd?
Szerintem erre könnyen rá lehet szokni, és akkor az sem megoldás, ha a 3-ik, x kilóméterre lakik tőletek!
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de enygem inkább a női beszálló izgatna ff-i létemre!
Várom válaszod!
Megváltozott azóta valami közted, és feleséged között, hogy kipróbáltátok a 3-as szexet?
Sexre gondolok!
Mi motivált, nem tudtál valamit megadni neki, vagy kiváncsivoltál a másik fél teljesítményére, vagy az asszonyodéra?
Szerintem erre könnyen rá lehet szokni, és akkor az sem megoldás, ha a 3-ik, x kilóméterre lakik tőletek!
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de enygem inkább a női beszálló izgatna ff-i létemre!
Várom válaszod!
Tehát: első kérdésedre a válasz, igen erősödött méghozzá nem is akármekkorát! Mármint a viszonyunk! A sex eddig is jó volt és ugyanolyan jó most is, nincs benne változás. Viszont! Amióta megtörtént a hármas sex, elmondtam neki, hogy engem piszkosul felpörget, ha vissza gondolok rá milyen szép látvány volt amikor a barátunkkal sexelt. Azt mondta, hogy ennek nagyon örül, hogy engem ez ennyire be tud pörgetni. A motivációt már leírtam egyszer néhány hozzászólással előbb, ha jól emlékszem akkor vadász65-nek. A sexben mindent meg tudok adni a páromnak! Nincs hiányunk! A másik fél teljesítménye sem számít motivációnak. A páromnál sem a teljesítményre voltam kíváncsi, hanem arra, hogy el tudja-e engedni magát úgy mint amikor ketten szeretkezünk és mennyire fogja élvezni? Attól, hogy új utakra téved nem félek mert ismerem és tudom, hogy ő nem olyan. De, ha mégis megtörténne (amit erősen kétlek), hát arra azt mondom, hogy veszíteni tudni kell. Lehet, hogy rá lehet szokni erre is arra is, de nem minden nőt motivál csak a sex! A nők nem a puncijukban hordják az eszüket. Azt viszont furcsának vélem, hogy a távolságról írsz! Olvastad az eddigi hozzászólásaim, vagy.....? Egyébként nem a feleségem! Valamikor az is volt, de nem ő. Szóval ez a távolság emlegetés nekem kicsit furcsa!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 08:34

Savanya!
Sexre gondolok!
Várom válaszod!
Sexre gondolok!
Várom válaszod!
Engem a mai napig feizgat ha hármasban vagyunk! Három éve van házibarátunk, a kapcsolatunk a nejemmel csak erősődött amióta belevágtunk a többes sexbe!!