Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 166 167 168 169 170 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3341   2008. 09. 16. kedd 15:37
Ron79 Ron79 VIP
Szerintem várj még egy ilyen különleges kívánsággal míg rutinos hármasozók lesztek, utána is csak úgy hozd elő a dolgot, hogy mi lenne, ha még valaki jönne fotózni. Ha ebbe belemegy a párod akkor lassan fel lehet vezetni, hogy mi lenne, ha a fényképész is be szállna egy kis mókára (ez pl. először lehet mindössze a masszírozás), vagy helyet cserélne veled... A felvezetésre is igaz a fokozatosság!
De ez nem fondorlatos "csőbe húzás"-nak kell lennie, hanem a téma elfogadása után, tudod!!!!Nyíltan megbeszélni!!!!
De ezt nem neked kell, azt hiszem elmondani crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)
2008. 09. 15. hétfő 21:26
Hát ez szép ajándék volt tőled, hogy oda merted adni a párod a srácnak úgy, hogy te nem voltál ott! Legalábbis ezt olvastam ki a történetedből. Gondolom ezzel nagy örömet szereztél neki? És biztos hálás is neked, hogy ennyire nyíltan és őszintén tudjátok akár egymástól függetlenül is élvezni a sex eme és ama formáját. Gratula! Bevallom ez már nekem is megfordult a fejemben de csak egy olyan szinten, hogy mondjuk mi van, ha a barátunk épp akkor ér oda amikor én még a munkahelyen szopok? És felhívnának, hogy itt van a srác már csak én hiányzom. Én tutti azt mondanám, hogy kezdjétek el nélkülem és ami csak belefér! De a páromat ilyenre szerintem nem lehetne rá venni. Viszont most agyalok egy olyan verzión, hogy rá kellene vennem a srácot, hogy hozza el egy barátját is és csak ők ketten kényeztessék a páromat én pedig csak nézem és csodálom a látványt meg fényképezek közben. De ezt nagyon komolyan kéne feltálalni a párom felé. Ki kell fognom egy olyan napját amikor tele van energiával és vidám. Tudnátok javaslatot, hogyan tálaljam neki a témát? Mert bassza a fantáziám nagyon! finom
#3342   2008. 09. 17. szerda 08:42
etiva etiva
Én is szeretném ha valaki megdugná az asszonyt.Régebben volt már ilyen kapcsolata,de nem nézhettem meg.Már a tudattól felizgultam hogy dugják.Jóvolt utánna szeretkezni vele.Sajnos mostanában nem tudom rábeszélni.Pedig háromasban kipróbálnám.Persze lehet hogy dugja valaki csak nem mondja el.Néha ugy ki van tágulva hogy majd bele esek.Ő ezt az izgalommal magyaráza.Jó lenne ha egy szegedi átlgos méretűvel összejönne aki később benne lenne a háromasban.
#3343   2008. 09. 17. szerda 09:57
closeeye closeeye
Gondoltam hozzászólok és megosztom a véleményem a témával kapcsolatban. Párkapcsolatban élek és nekem is volt nem egyszer, hogy belegondoltam, hogy milyen érzés lenne ha előttem megdugnák illetve leszopna valakit a párom. De vannak olyan napok is amikor már azt gondolom, hogyha ez megtörténne már nem úgy nyúlnék már a páromhoz...talán a kíváncsiság hajt, arra vonatkozóan milyennek találná más a partnerem és ki, hogyan miként tudná kényeztetni gyönyörűszép nagy punciját....Jelenlegi véleményem szerint nincs arra garancia, hogy ha megtörténne a dolog (akár kölcsönösen is (oda-vissza) akkor az mindenféleképpen javítaná a kettönk közt kialakult kapcsolatot... eddig nagyon megértettük egymást de mi van ha ő is és én is arra a következtetésre jutnánk, hogy valamiféleképp többet kaptunk a harmadik féltől mint a régebbi párunktól...ez akár még hátrányt is okozna... (sajnos rizikó nélkül már nem mehet semmi sem)....és van aki ezt beválalja van aki pedig nem....esetleg ha valaki tudna valamilyen tanácsot adni vagy épp véleményezné a hozzászólásom e-mail-emre is szívesen fogadom azt.
#3344   2008. 09. 17. szerda 10:14
X Törölt felhasználó (163029)
Vágom! Igazad van! Az tényleg "ajtóstól a házba" lenne, ha egyből feltálalnám neki, hogy jön egy másik pasi is aki be fog szállni a sexbe így már három férfival kell megbirkóznod. Majd okosan megpróbálom tálalni a dolgot! Csak amolyan érdeklődési szinten mint amikor először beszéltem neki a hármasról. Talán érdekelni fogja?
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 09. 16. kedd 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 16. kedd 15:37
Szerintem várj még egy ilyen különleges kívánsággal míg rutinos hármasozók lesztek, utána is csak úgy hozd elő a dolgot, hogy mi lenne, ha még valaki jönne fotózni. Ha ebbe belemegy a párod akkor lassan fel lehet vezetni, hogy mi lenne, ha a fényképész is be szállna egy kis mókára (ez pl. először lehet mindössze a masszírozás), vagy helyet cserélne veled... A felvezetésre is igaz a fokozatosság!
De ez nem fondorlatos "csőbe húzás"-nak kell lennie, hanem a téma elfogadása után, tudod!!!!Nyíltan megbeszélni!!!!
De ezt nem neked kell, azt hiszem elmondani crazya
#3345   2008. 09. 17. szerda 10:19
Hello! Ha vissza olvasod a témában a hozzászólásokat, akkor nagyon vegyes és tartalmas tapasztalatokat gyűjthetsz magadnak.
(Ez egy válasz closeeye üzenetére (2008. 09. 17. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 09:57
Gondoltam hozzászólok és megosztom a véleményem a témával kapcsolatban. Párkapcsolatban élek és nekem is volt nem egyszer, hogy belegondoltam, hogy milyen érzés lenne ha előttem megdugnák illetve leszopna valakit a párom. De vannak olyan napok is amikor már azt gondolom, hogyha ez megtörténne már nem úgy nyúlnék már a páromhoz...talán a kíváncsiság hajt, arra vonatkozóan milyennek találná más a partnerem és ki, hogyan miként tudná kényeztetni gyönyörűszép nagy punciját....Jelenlegi véleményem szerint nincs arra garancia, hogy ha megtörténne a dolog (akár kölcsönösen is (oda-vissza) akkor az mindenféleképpen javítaná a kettönk közt kialakult kapcsolatot... eddig nagyon megértettük egymást de mi van ha ő is és én is arra a következtetésre jutnánk, hogy valamiféleképp többet kaptunk a harmadik féltől mint a régebbi párunktól...ez akár még hátrányt is okozna... (sajnos rizikó nélkül már nem mehet semmi sem)....és van aki ezt beválalja van aki pedig nem....esetleg ha valaki tudna valamilyen tanácsot adni vagy épp véleményezné a hozzászólásom e-mail-emre is szívesen fogadom azt.
#3346   2008. 09. 17. szerda 11:53
igazifaszi igazifaszi
Szerintem mindenki gondolkodik ilyenen. Igazából ezt a szexvideókra vezetném vissza. Ebből ebben az új világban rengeteget kaphatunk. A net tele van igazi szexvideókkal. Gondoljatok bele, nem kell lemenni a tékába venni 1 videót, vagy rendelni valahonnan. Töménytelen mennyiségben hozzájuthatunk a legdurvább videókhoz is. Nem beszélve az amatőr képekről, amik még tovább fokozzák ezt a fajta izgalmat. Mindenki akarja már mással is, mert orba-szájba basznak a neten és csak ezt lehet látni.
Múltkor is odatévedtem egy amatőr szexoldalra, ahol magyar csajok raktják fel magukat, és tényleg dugni akarnak. Azt hiszem [URL=http://www.**********.hu/]**********[
/URL] volt a neve az oldalnak. De így beírva a google-be biztos meg lehet találni.
Szóval ott amit láttam az szinte már hihetetlen volt. Iszonyat könnyű magyar nőhöz jutni, valahogy ők is faszimádóbbak lettek a net hatására. Bátran kirakják magukat. Tök könnyű msn-en befűzni őket. Csodás élményeim vannak nekem is.
Nektek mi a véleményetek a netes ismerkedésről?

(Idegen szexhonlap reklámozása a Gg honlapon TILOS!
a hozzászólásod és a kérdésed nem ebbe a topicba való!
ezért 1 hét tiltás a jutalmad!) :tom
ejnye1
#3347   2008. 09. 17. szerda 12:14
jozsó62 jozsó62
hali!
Szeretném ha valaki megmondaná konkrétan az oldal nevét, ahol lehetne találni " harmadikat " , egy férfit a feleségemnek.
Régóta beszéljük de nem halad a dolog előre.
Segítsen valaki!
#3348   2008. 09. 17. szerda 12:16
jozsó62 jozsó62
mindenképpen egy idegent szeretnénk és messzi a lakhelyünktől.
Szerintem is ez lenne a legjobb megoldás.
#3349   2008. 09. 17. szerda 12:23
Molly_anyó Molly_anyó
Van Társkereső topic a Fórumba
Ird meg kik vagytok kit kerestek irj oda e-mail cimet talán sikerűl összehozni.
Sok szerencsét wink
(Ez egy válasz jozsó62 üzenetére (2008. 09. 17. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 12:14
hali!
Szeretném ha valaki megmondaná konkrétan az oldal nevét, ahol lehetne találni " harmadikat " , egy férfit a feleségemnek.
Régóta beszéljük de nem halad a dolog előre.
Segítsen valaki!
#3350   2008. 09. 17. szerda 12:27
Ron79 Ron79 VIP
Hm, ha nem haragszol meg, mi baj van veled?
Nem nézhettem meg????? Talán nem vagy egyenrangú a pároddal, vagy valami sötét titok miatt?????
Valóban izgató a dolog szerintem is, de én úgy érzem, hogy téged itt kicsit kihasználtak, ha úgy tetszik megaláztak... Ülj le a pároddal és öntsetek tiszta vizet a pohárba, mindenki nyíltan őszintén beszéljen, mert nálatok valami nincs rendben. (Másik gyanúm, amit csak súgva merek elmondani, hogy nem ahhoz a korosztályhoz tartozol akik ezt az oldalt látogathatnák...-de nem tudom.)
Üdv. Ron
(Ez egy válasz etiva üzenetére (2008. 09. 17. szerda 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 08:42
Én is szeretném ha valaki megdugná az asszonyt.Régebben volt már ilyen kapcsolata,de nem nézhettem meg.Már a tudattól felizgultam hogy dugják.Jóvolt utánna szeretkezni vele.Sajnos mostanában nem tudom rábeszélni.Pedig háromasban kipróbálnám.Persze lehet hogy dugja valaki csak nem mondja el.Néha ugy ki van tágulva hogy majd bele esek.Ő ezt az izgalommal magyaráza.Jó lenne ha egy szegedi átlgos méretűvel összejönne aki később benne lenne a háromasban.
#3351   2008. 09. 17. szerda 12:33
Ron79 Ron79 VIP
Szia Csukottszem wave !

Tetszik a neved, olyan indiánosfilmes nyes
Na, de válaszolva néked, szerintem te most jársz abban a fázisban amikor izgat a dolog, de különböző társadalmi, neveltetésbeli, vallási okokból billegsz a megtegyem vagy ne tegyem gondolata között. Nagy lépés volt számodra a fórumbeli megszólalás - ez tiszteletre méltó, úgy gondolom. Kétségeidet nagyon sokan átélték már előtted, gondosan olvass vissza a fórumban 10-15 oldalt. Nagyon sok választ fogsz kapni, ilyet is olyat is.
(Ez egy válasz closeeye üzenetére (2008. 09. 17. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 09:57
#3352   2008. 09. 17. szerda 12:42
Ron79 Ron79 VIP
Kedves Barátom!

Szerintem érdekelni fogja, de nehogy q*@nak érezze magát!!!Vigyázz!!!Találtam némi hasonlóságot a párod és az enyém között, ezért merem csak ezt írni vigyor5
Nekem/nekünk ez már picit sok lenne, a párom azt mondta, hogy esetleg akkor menne bele ilyesmibe, ha én is aktív vagyok valamennyire és bármikor karnyújtásnyira vagyok tőle - átvitt és szó szerinti értelemben is! Ill. nembiztos, hogy mindenki kapna a punciból...ha gondolod megkérdezheted a páromat is, mint nőt.
Ron
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 10:14
Vágom! Igazad van! Az tényleg "ajtóstól a házba" lenne, ha egyből feltálalnám neki, hogy jön egy másik pasi is aki be fog szállni a sexbe így már három férfival kell megbirkóznod. Majd okosan megpróbálom tálalni a dolgot! Csak amolyan érdeklődési szinten mint amikor először beszéltem neki a hármasról. Talán érdekelni fogja?
#3353   2008. 09. 17. szerda 12:55
Ron79 Ron79 VIP
Szia Tom!

Szeretnék az ördög ügyvédje lenni egy picit csak duma :

(Idegen szexhonlap reklámozása a Gg honlapon TILOS! A hozzászólásod és a kérdésed nem ebbe a topicba való! Ezért 1 hét tiltás a jutalmad!) :tom

Az alábbi megszólalásodból egyetértek az elejével, de a beszálló keresés a neten igenis a témához tartozik, persze meg kellett volna említenie az írónak, hogy erről bővebben az adott című topicban...

Mi egyébként távoli ismerőst (mind fizikai, mind lelki értelemben) vontunk be a játékba. MSN-en ismerkedtünk vele komolyabban. Ezt én személy szerint jobbnak tartom, mint az e-mailban, de rosszabbnak, mint a fizikai találkozást - egyértelműen. E-mailban van idő kitalálni, hogy mit is szeretnénk hallani látni, míg MSN-en via kell reagálni, így élőbb kép alakul ki a személyiségéről. (Nem mellesleg a kamera adta lehetőség a testalkat és egyébb fontos tényezők megismerésére bee1 )
Élőben pedig nincs lehetőség túl sokáig megjátszani a nagyfiút, ha valaki nem az...
Ennyi szerintem befér ebbe a topicba, akit bővebben érdekel az keresse a témával foglalkozó részét a fórumnak.
Ron
#3354   2008. 09. 17. szerda 13:30
X Törölt felhasználó (197530)
Sziasztok
A HPV vírus ellen hogyan védekeztek? ,mert hogy sajnos jelen van ,és nem csak nemi úton terjed,elég rosszakat olvasgattam rólla.
Segítsetek,merthogy látom itt több olyan pár van aki bevett harmadik személyt is a sexbe
Egyépként mi is bennevolnánk egy ilyen felállásban ,csak hát ez elég aggasztó dolog
#3355   2008. 09. 17. szerda 15:58
Olyanról hallottál már, hogy ÓVSZER? Tudod?? Amit fel szoktak húzni a péniszre! Ezáltal megakadályozza, hogy a fertőzés a nyálkahártyán keresztül a szervezetbe kerüljön. De nektek, mivel nagyon aggódtok tudom ajánlani a babetta belsőt! De azt a harmadiknak beszálló pasi farkára kell húzni. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (197530)
2008. 09. 17. szerda 13:30
Sziasztok
A HPV vírus ellen hogyan védekeztek? ,mert hogy sajnos jelen van ,és nem csak nemi úton terjed,elég rosszakat olvasgattam rólla.
Segítsetek,merthogy látom itt több olyan pár van aki bevett harmadik személyt is a sexbe
Egyépként mi is bennevolnánk egy ilyen felállásban ,csak hát ez elég aggasztó dolog
#3356   2008. 09. 17. szerda 17:07
PoH PoH
A válaszod egy kicsit durva volt, pedig fredom kérdése jogos volt. Szerintem mindannyian hallottunk már az ÓVSZER csodájáról, azonban sok nő nem szereti az esőkabátos orált, és valljuk be, hogy nem is az igazi. Arról nem is beszélve, hogy ha a harmadik fél nyalja a párodat, esetleg szájon csókolja, te meg utána natúrba behatolsz, a kis genya HPV-k már ott is vannak a farkincádon. Na most lehet az alkalmi partner fejére óvszert húzni, de az nem biztos hogy sokáig bírja szusszal, ezért inkább azt javaslom, hogy fel kell keresni egy nőgyógyászt, hiszen ma már létezik védőoltás a HPV ellen. Egyébként a hepatitis hasonló probléma, csak ritkább és súlyosabb, viszont ez ellen is létezik oltás. Aki ilyen életformát szeretne élni, azoknak ez megfontolandó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 15:58
Olyanról hallottál már, hogy ÓVSZER? Tudod?? Amit fel szoktak húzni a péniszre! Ezáltal megakadályozza, hogy a fertőzés a nyálkahártyán keresztül a szervezetbe kerüljön. De nektek, mivel nagyon aggódtok tudom ajánlani a babetta belsőt! De azt a harmadiknak beszálló pasi farkára kell húzni. nyes
#3357   2008. 09. 17. szerda 17:20
Gondolom ti igy csináljátok ezért van ez a fantasztikus ötleted .
Felhúzod a kis babettád belsőjét és mindjárt azt hiszi a feleséged hogy egy nagy fekete fasz van a szájába.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 15:58
#3358   2008. 09. 17. szerda 18:01
Ron79 Ron79 VIP
Nem gondolom, hogy erre a stílusra bármi szükség lenne itt!!! Ha olvastad volna már Savanyát tudnád, hogy ilyen "hülye" humorérzéke van.
A kérdésedet én is bárgyúnak találtam egyébként elsőre, de aztán végig gondoltam és rájöttem, hogy valószínűleg az orálra gondolsz. De ezt te is tisztázhattad volna amikor megírod, nem?
PoH-ot nem akarom ismételni ő leírta amit erről tudni kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 17:20
Gondolom ti igy csináljátok ezért van ez a fantasztikus ötleted .
Felhúzod a kis babettád belsőjét és mindjárt azt hiszi a feleséged hogy egy nagy fekete fasz van a szájába.
#3359   2008. 09. 17. szerda 18:33
Én sem gondolom hogy erre a stílusra volna szükség ,ezért nem is így kérdeztem .
De ha valaki nem tud kulturált modon hozzászolni a kérdéshez akkor maradjon csendben.
Mellesleg szerintem neki nem "hülye" humorérzéke van,hanem
egyszerűen BUNKÓ
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 09. 17. szerda 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 18:01
Nem gondolom, hogy erre a stílusra bármi szükség lenne itt!!! Ha olvastad volna már Savanyát tudnád, hogy ilyen "hülye" humorérzéke van.
A kérdésedet én is bárgyúnak találtam egyébként elsőre, de aztán végig gondoltam és rájöttem, hogy valószínűleg az orálra gondolsz. De ezt te is tisztázhattad volna amikor megírod, nem?
PoH-ot nem akarom ismételni ő leírta amit erről tudni kell.
#3360   2008. 09. 17. szerda 18:51
Ahogy mondod, bunkó vagyok bizony! Kár, hogy nincs humorérzéked. Egyébként a "babetta belső" egy Fonyódi barátomtól származik. Szóval bocsáss meg a nyers humorért, de azt javaslom, hogy az óvszer mindenképp kell, csak az a kérdés, hogy a párod képes-e a szájába venni a különféle ízesített óvszerrel burkolt falloszt? Én speciel nem kóstoltam és nem is fogom mivel nem az én dolgom a szopás! (kivéve a melóhelyet) De szerintem borzasztó lehet az íze! Egyébként az ÉN véleményem az, ha olyan pasit találtok harmadiknak, akinek már régóta párkapcsolata van vagy nős, abban azért szerintem nincs akkora rizikó. De cáfoljatok meg! Mert lehet, hogy nincs igazam! Fene tudja ebben a zűrös világban! Még egyszer elnézésed kérem! worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 18:33
Én sem gondolom hogy erre a stílusra volna szükség ,ezért nem is így kérdeztem .
De ha valaki nem tud kulturált modon hozzászolni a kérdéshez akkor maradjon csendben.
Mellesleg szerintem neki nem "hülye" humorérzéke van,hanem
egyszerűen BUNKÓ

... 166 167 168 169 170 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19650db
Utolsó üzenet: tegnap 19:28

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!