kis lélekelemzés...
tudom, hogyx lesz mindkét oldalról hideg is meleg is a nyakamba, de ez azt jelenti, hogy talán én vagyok "középen"...
Először szamóca69 "haragját váltom ki" azzal, hogy ez a topik erről szól... Azt hogy normális vagy sem - ne döntsük mi el. (félreértés ne essék, én sem "hívnék be" harmadikat...
vica-tomi azért fog megorrolni rám, mert a magyar szexuálisan aktív lakosság egy töredéke az 1500 hirdető...
Tehát sztem a többi 2-3-5-7 ...stb milliót nem kellene "nem normális"-klént aposztrofálni...S hogy videkipar se szeressen, nem hiszem, hogy attól, hogy kettesben nem tud egy pár átszeretkezni egy napot, több lesz - mert behív harmadikat... Igaz, kevesebb sem...
Abban igaza lehet, hogy ha az alternatíva az elhidegülés vagy a megcsalás - akkor inkább a közösen behívott harmadik... Viszont azt hiszem, ez akkor lenne korrekt, ha oda-vissza játszanák...
Ergo, ha nem csak ffit vonnak be, hanem Nőt is néha.. Ha így van, akkkor a párkapcsolat "szimmetrikusan" ad többet, tehát egyform a megfelelni vágyás...
tudom, hogyx lesz mindkét oldalról hideg is meleg is a nyakamba, de ez azt jelenti, hogy talán én vagyok "középen"...
Először szamóca69 "haragját váltom ki" azzal, hogy ez a topik erről szól... Azt hogy normális vagy sem - ne döntsük mi el. (félreértés ne essék, én sem "hívnék be" harmadikat...
vica-tomi azért fog megorrolni rám, mert a magyar szexuálisan aktív lakosság egy töredéke az 1500 hirdető...
Tehát sztem a többi 2-3-5-7 ...stb milliót nem kellene "nem normális"-klént aposztrofálni...S hogy videkipar se szeressen, nem hiszem, hogy attól, hogy kettesben nem tud egy pár átszeretkezni egy napot, több lesz - mert behív harmadikat... Igaz, kevesebb sem...
Abban igaza lehet, hogy ha az alternatíva az elhidegülés vagy a megcsalás - akkor inkább a közösen behívott harmadik... Viszont azt hiszem, ez akkor lenne korrekt, ha oda-vissza játszanák...
Ergo, ha nem csak ffit vonnak be, hanem Nőt is néha.. Ha így van, akkkor a párkapcsolat "szimmetrikusan" ad többet, tehát egyform a megfelelni vágyás...
nagyon helyesnek és igaznak tartom én is a leírtakat!legyetek büszkék,szépek a képsorozatok
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 05. 09. szombat 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 09. szombat 10:08

Hát elég rosszul gondolod. Kétségtelenül léteznek ösztönök és egyéb elemi érzések, de az embernek azért van a többi lénytől nagyobb agya, hogy irányíthassa ezeket. Ilyenkor kerülhet előtérbe, hogy képes-e felsőbbrendű cselekedetekre, mint pl. örülni a társa boldogságának, és nem csak a sajátjának. Ráadásul azt is félreérted, hogy bárki is "átadná másnak" a párját, vagy "megosztaná", hiszen azt nyilván senki nem akarja. Egyszerűen arról van szó, hogy a lány szeretne egy kicsit többet vagy mást, a megszokottól eltérőt kapni. Aki önzetlenül tiszta szívből képes ilyen vágyat is teljesíteni, az képes örülni is annak, hogy adhat, és azt izgathatja is, ha látja, hogy tetszik a párjának a szívből adott ajándék. Szóval, nem annyira biztos ám, hogy "ott valami hiányzik", az is lehet, hogy ilyen esetben sokkal több és mélyebb érzelem van, mint hinnéd. Megjegyzem, sokfélék vagyunk, és mindenhol más a motiváció, és más az érzés is, csak gondoltam leírom, hogy ilyen is lehet, és nem kellene általánosítani, hogy aki nem ugyanazt gondolja erről a dologról, mint Te, abból hiányzik valami, mert az is lehetséges, hogy ott nem hiányzik, hanem több van.
"Minden hímben birtoklási vágy van"
Ha már próbálunk általánosítani... Szerintem: a férfiakban több az önzés, a nők az alkalmazkodóbbak, konfliktus kerülőbbek. Bár a fene se tudja.
Most megnézegetem az egyik szexpartner kereső oldalon az adatokat és ott 1500 párból 285 keres csak lányt, szemben ezzel 1130 pár keres párt úgyhogy úgy néz ki a férfiak jelentős többsége bizony megengedi, hogy a kedvesét más férfi is kényeztesse. Tehát a számok viszonylatában "ha valaki a nejét másnak át adja" az teljesen normális.
Ha már próbálunk általánosítani... Szerintem: a férfiakban több az önzés, a nők az alkalmazkodóbbak, konfliktus kerülőbbek. Bár a fene se tudja.

Most megnézegetem az egyik szexpartner kereső oldalon az adatokat és ott 1500 párból 285 keres csak lányt, szemben ezzel 1130 pár keres párt úgyhogy úgy néz ki a férfiak jelentős többsége bizony megengedi, hogy a kedvesét más férfi is kényeztesse. Tehát a számok viszonylatában "ha valaki a nejét másnak át adja" az teljesen normális.

Hát elég rosszul gondolod. Kétségtelenül léteznek ösztönök és egyéb elemi érzések, de az embernek azért van a többi lénytől nagyobb agya, hogy irányíthassa ezeket. Ilyenkor kerülhet előtérbe, hogy képes-e felsőbbrendű cselekedetekre, mint pl. örülni a társa boldogságának, és nem csak a sajátjának. Ráadásul azt is félreérted, hogy bárki is "átadná másnak" a párját, vagy "megosztaná", hiszen azt nyilván senki nem akarja. Egyszerűen arról van szó, hogy a lány szeretne egy kicsit többet vagy mást, a megszokottól eltérőt kapni. Aki önzetlenül tiszta szívből képes ilyen vágyat is teljesíteni, az képes örülni is annak, hogy adhat, és azt izgathatja is, ha látja, hogy tetszik a párjának a szívből adott ajándék. Szóval, nem annyira biztos ám, hogy "ott valami hiányzik", az is lehet, hogy ilyen esetben sokkal több és mélyebb érzelem van, mint hinnéd. Megjegyzem, sokfélék vagyunk, és mindenhol más a motiváció, és más az érzés is, csak gondoltam leírom, hogy ilyen is lehet, és nem kellene általánosítani, hogy aki nem ugyanazt gondolja erről a dologról, mint Te, abból hiányzik valami, mert az is lehetséges, hogy ott nem hiányzik, hanem több van.
Boldog szerencsés ember a férjed az én mátkám nem igy áll ehez a dologhoz
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 08. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 08. péntek 18:05

Törölt felhasználó (166411)

az én férjem is alig várja hogy elötte dugjanak meg alaposan,de én is kiváncsi vagyok hogy mijen .
az én férjem is alig várja hogy elötte dugjanak meg alaposan,de én is kiváncsi vagyok hogy mijen .
Szerintem nekem címezted a választ ! Nem tudom nekem ez nem ugyan olyan,Biztosan nem mindegy a fasz melyik végén állsz. Engemet zavar ha az emberek úgy állnak hozzám. Én valahogy a megbecsülősebb fajta férfi társaságot szeretem nem a lenézőset. Volt amikor 2-3-4 sőt kurtunk buliba egy csajt.Élvezte ? Ki a faszt érdekelt ,mi nekünk jó volt és nem azt mondtuk hú de állat hanem ,hogy kis kurva és jól ......... k. De van az a fajta többes együtlét is amikor a 2 ember fogad be egy harmadikat van benne érzelem és a 3. " kisegít " és ezt ő is értékeli ,megbecsüli,hogy részese lehet egy ilyen dolognak. Ez valahogy közelebb áll hozzám. Persze a másik oldal is ott van,hogy kurvára nem voltam nő ( nem is leszek) és így a női oldalról fingom sincsen és az már többezerszer bebizonyosodott nekem,hogy a nőket kiismerni nem lehet. (csak remélni). Így hát a te oldaladról természetesen neked van igazad. Mindenki azt az oldalát látja a hegynek amelyiket mássza. Gondolom te más vagy mint én és másképpen élted meg a dolgot. Izgatott e amikor csak " dugtuk a lányt ? Persze ,hogy izgatott annak is megvolt a varázsa természetesen. És a lány is akarta de valahogy volt pár srác aki olyan bunkó volt mint az állat vele és az nekem már nem tetszett de szerintem a csajnak sem. Lehet ezért más a véleményem.amúgy tök jó lett volna ebben igazad van( most átgondoltam).
Hát igen,ha a feleség nem úgy áll hozzá mint szépszőke,akkor veszett az egész.
Nagyon jól megfogalmazta szerintem a női oldalról.Még jó hogy itt van.
Nagyon jól megfogalmazta szerintem a női oldalról.Még jó hogy itt van.
oszinten engem inkabb bant ,mert felek hogy el hagy ,de ahogy utanna azzal a" bunbano"bocsanat kero tekintettel melyre csak egy no kepes hozzam simul olyan jo erzes "meg bocsatani",hisz imadom, s minden vagyam hogy boldog elegedett legyen.
Sziasztok,már én is mondtam páromnak,hogy legyen kicsit gátlástalanabb,pl:ne vegyen fel bugyit és ha olyan helyzet adódna villantsa ki szép punciját,vagy vegyen kivágottabb blúzt stb.engem szintén izgat a téma de egyenlőre csak fokozatossan haladunk előre.Már tudunk erről beszélni és remélem hamarossan eljutunk a valódi szexig,bevetettem mindent szextársas stb...,de szépen várok és türelmes vagyok
(Ez egy válasz t-andor üzenetére (2009. 04. 21. kedd 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 21. kedd 11:35

Lassan közeleg a strand szezon. Nekem ez is tartogat kis izgalmat. Kimondottan kedvelem a szép női melleket. A strandon kedvesemet mindig kapacitálom, hogy süttesse szép barnára kebleit. Az is izgi tud lenni, hogy hogy ott jön-megy félmeztelenen mindenki szeme láttára, de ebből sajnos még nem kerekedett ki semmi. Illetve egy alkalommal keveredtünk beszélgetésbe egy kisgyrmekes házaspárral, amikoris szóban eljutottunk odáig, hogy mindnégyünk szimpatikus egymásnak, és jó volna az estét is együtt tölteni (az újdonsült hölgy ismerősünk utalt rá, hogy férje már egy-kétszer belevitte párcserés történésbe, de a gyerekek jelenléte kifogott rajtunk, és végül nem lett semmi belőle.
Érdekes amit írsz. Téged nem azvar amikor úgy állnak hozzád,hogy szétkúrom ezt a kis kurvát ? ( nem rosszindulatból kérdezem,hanem teljesen őszintén) . Igen a férfiak és köztük én is valahogy abban az izgatotságban amit a szemem lát ki tudom élni magam.Egy ksi fantázia világ él bennem, és a fejemben lévő képecskék és történések izgatnak,plána ha azt látom az életben is. Az a baj én a kisajátítós dolgokat nem szeretem (ha a másik férfi akar lenni a vezérbika), az valahogy nem megy ,nem menne. Ahhoz túl önfejű, makacs ,és túl kan vagyok. Szeretem ha én vagyok az úr ,és nálam aki parancsolhat max a nő ,azaz a feleségem. Az ,hogy neki jó legyen és őt izgassa.Az izgat ha őt izgatja a dolog, és az jó nakaem is. Persze vannak önálló gondolataim és vágyaim ez nem ilyen barom duma, hanem maga a látvány ahogy élvezi a hangja , ahogy markolja a lepedőt stb... Na ez izgat kibaszottúl !
Azóta tisztázódtak a dolgok ,szerintünk jó
Csapjatok bele.

Csapjatok bele.
Lassan közeleg a strand szezon. Nekem ez is tartogat kis izgalmat. Kimondottan kedvelem a szép női melleket. A strandon kedvesemet mindig kapacitálom, hogy süttesse szép barnára kebleit. Az is izgi tud lenni, hogy hogy ott jön-megy félmeztelenen mindenki szeme láttára, de ebből sajnos még nem kerekedett ki semmi. Illetve egy alkalommal keveredtünk beszélgetésbe egy kisgyrmekes házaspárral, amikoris szóban eljutottunk odáig, hogy mindnégyünk szimpatikus egymásnak, és jó volna az estét is együtt tölteni (az újdonsült hölgy ismerősünk utalt rá, hogy férje már egy-kétszer belevitte párcserés történésbe, de a gyerekek jelenléte kifogott rajtunk, és végül nem lett semmi belőle.
Mit nem adnék, ha egyszer én is a társaságodban lehetnék. Írd le a részleteket, egyszerre 1-1 ilyen nagy dugást.
Szia!
Izgalommal és érdeklődve olvasom a Soraid és ugyan nem az én dolgom volna, de szeretném felhívni a Figyelmed, hogy létezik a Te Szemszögedről szóló topic is. Engem személy szerint nem zavar a dolog, szívesen Olvaslak bármely helyen, ám "rend a lelke mindennek"...be is Linkelem Neked:
Engem a férjem jelenlétében dugnak
Izgalommal és érdeklődve olvasom a Soraid és ugyan nem az én dolgom volna, de szeretném felhívni a Figyelmed, hogy létezik a Te Szemszögedről szóló topic is. Engem személy szerint nem zavar a dolog, szívesen Olvaslak bármely helyen, ám "rend a lelke mindennek"...be is Linkelem Neked:
Engem a férjem jelenlétében dugnak
Nagyon jó hogy ennyire megértitek egymást, így nyugodtan kiélhetitek titkos (ill. nem titkos) vágyaitokat. Biztos jó lehet hogy többen kényeztetnek téged, sorban állnak érted a fiúk. Ilyenkor a férjed sosem száll be, ő csak nézi. És ilyenkor a fiúknak mindent szabad, v vannak bizonyos korlátok? Általában mennyi ideig tart egy ilyen partytok, attól függ a fiúk meddig bírják, v amikor te megunod. Mennyi volt eddig a legtöbb fiú? Bocs hogy ennyi mindent kérdezetem, de érdekelne, és végre 1 nő írt ide, meg a történeted is tök hiteles.
Nagyon szimpatikus ,amit írtok és csináltok!

A történeted számomra azért megnyerő mert a mondataid egy boldog embert tükröznek vissza. Szerintem, ha tanulságot illetve példát akarunk venni tőled, tőletek akkor az az lenne, hogy próbálja meg mindenki megtalálni az Igazit Azt a nőt, férfit aki mellett kiteljesedhet, akivel maximálisan őszinték tudnak lenni egymáshoz.
Nem semmi történet.Gratula!!!
jó a story nagyon. és mitől függ hogy kik a szerencsések? nem árulod el merre jársz? én még nem próbáltam de benne lennék ilyesmiben