Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 742 743 744 745 746 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4752   2009. 06. 11. csütörtök 16:16
utista utista
Bár senki nem kért rá, és nem is tisztem, de azért szeretném oldani a feszültséget így tehát: Kedves Lyuk78! Megnéztem a párod képeit és azt kell mondjam hogy: Tyűha! Meg ejha! Meg minden! Nagyon szép! Gratulálok hozzá!
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 06. 11. csütörtök 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 11. csütörtök 15:32
Én viszont emlékszem milyen letargiába voltál a nagy családdal a nyakadba ,hogy mit csinálj mert szerelmes vagy stb... aztán most mi van ? A szerelem szép dolog smile Neked minden rendben van amíg nem kell normálisan akármilyen kötötségben élni azzal akit elvettél. Nem is tudom minek nősültél. Nem szereted mással kefélsz és ő is mással kafélget másba szerelmes ,írásod alapján vagy 5 x . Na ez a boldog házasság titka ? Tényleg tévedében vagyok akkor. Kicsit zavart a kép. Te miért nem küldessz be egy képet a nagy Ő -ről ??? Hátha valósághűbb a dolog mint a tündérmesék amiket befirkálgatsz ide időről-időre. Ha az a valóság akkor részvétem. És mint,hogy megint nem a 3-as szexel van bajom mert az izgat és szeretem stb... hanem azzal a módszerrel,hogy mindegy hogyan de történjen valami.
#4751   2009. 06. 11. csütörtök 15:32
lyuk78 lyuk78
Én viszont emlékszem milyen letargiába voltál a nagy családdal a nyakadba ,hogy mit csinálj mert szerelmes vagy stb... aztán most mi van ? A szerelem szép dolog smile Neked minden rendben van amíg nem kell normálisan akármilyen kötötségben élni azzal akit elvettél. Nem is tudom minek nősültél. Nem szereted mással kefélsz és ő is mással kafélget másba szerelmes ,írásod alapján vagy 5 x . Na ez a boldog házasság titka ? Tényleg tévedében vagyok akkor. Kicsit zavart a kép. Te miért nem küldessz be egy képet a nagy Ő -ről ??? Hátha valósághűbb a dolog mint a tündérmesék amiket befirkálgatsz ide időről-időre. Ha az a valóság akkor részvétem. És mint,hogy megint nem a 3-as szexel van bajom mert az izgat és szeretem stb... hanem azzal a módszerrel,hogy mindegy hogyan de történjen valami.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 10. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2009. 06. 10. szerda 21:13
Hajrá Alxey!

Ne is törődj velük! Ron és Lyuk ilyenek. Tőlük még nem emléxem egyetlen beszámolóra sem, de azért mindig beszólnak mindenkinek.

Nekem nagyon tetszik a sztori is és a stílusod is.
#4750   2009. 06. 11. csütörtök 12:19
zsoci33 zsoci33
sziasztok régóta olvasgatom ezt a témát és volt itt már minden az én véleményem hogy ha két ember szereti 1mást és boldogságban élnek és a sexet is imádják akkor érdemes kiprobálni mindent e téren is. véleményem szerint 10-15év házasság után kell valami ujj varázs és ami fellenditi izgalmassá teszi a sexuális életet .És ez kinek mi ! A lényeg hogy közösen megbeszéljék a dolgot. A párommal 10éve hogy 1ütt vagyunk és mi is elgondolkodtunk hogy valami kis okosságot be kellene vinni a sexuális életünkbe bár tökéletesen megértjük 1mást a sexben és megadunk 1másnak mindent .Kiprobáltunk szinte mindent már .És nem rég össze ismerkedtünk 1 aranyos házaspárral és felhozodott a sex is persze .szó volt mindenröl és ahogy mélyebben belemerültünk a témába kibukott ,hogy ők is szeretnének ezt,azt kiprobálni.Még csak ott tart a dolog hogy 1gyre gyakrabban találkozgatunk és beszélgetünk a dologrol, igaz az 1ik hétvégén itt maradtak és iszogattunk picit és ahogy oldodott a hangulat kitaláltunk 1 jó kis játékot a lényege persze a sex volt.A játék lényege 1magyar kártya a négy szin egy,egy ember és a figurákra illetve a számokra kitaláltunk dolgokat.és megegyeztünk hogy ha valaki ászt emel a szinnek megfelelő játékos levesz 1 ruhát. Ahogy telt az idő presze már mindenki pucér volt ,meg a pia is hatott mindenki nagyon jol érezte magát . mindenki felfedezte 1más testét ,simogatás,csók,de a vége még csak 1más előtti sex volt .de legközelebb már párcsere is lesz. és remélem meg dugják előttem a feleségem ! De szerintem semmi izgató nincs, ha nincsott az ember és csak elmeséli az asszony a dolgokat ! és mi nem is mennénk bele külön,külön. Szerintem sokkal jobb ha látja is az ember. Mi legalábis igy vagyunk ezzel .
#4749   2009. 06. 10. szerda 23:15
Ron79 Ron79 VIP
Mert nem vagy itt elég régóta és azt gondolod veled született a spanyolviasz vagy a fórum... sajnálom.
A témához pedig reálisan nem rózsaszínködben kell hozzá állni és objektíven beszámolni, nem kell ide marketing meg reklám. De már ígértem, hogy nem reagálok az írásaidra.
Legyen szép estétek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 10. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2009. 06. 10. szerda 21:13
Hajrá Alxey!

Ne is törődj velük! Ron és Lyuk ilyenek. Tőlük még nem emléxem egyetlen beszámolóra sem, de azért mindig beszólnak mindenkinek.

#4748   2009. 06. 10. szerda 21:29
király_fi király_fi
Az utolsó mondatod a lényeg, Hasonlítsd össze a téma leírásának utolsó mondatával. Aztán köszönjük...
#4747   2009. 06. 10. szerda 21:13
X Törölt felhasználó (314412)
Hajrá Alxey!

#4746   2009. 06. 10. szerda 19:40
Ron79 Ron79 VIP
Ott a pont! Nem megsértődni, de eddig nekem is ez jött le, folytasd!
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 06. 10. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 10. szerda 13:59
Jó barát lehetett ha ő nem tudott róla,hogy te állsz mögötte és megdugta az asszonyt ! confused
#4745   2009. 06. 10. szerda 13:59
lyuk78 lyuk78
Jó barát lehetett ha ő nem tudott róla,hogy te állsz mögötte és megdugta az asszonyt ! confused
(Ez egy válasz alxey üzenetére (2009. 06. 09. kedd 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 09. kedd 15:57
Sziasztok! Családos férj (37)vagyok, néhány éve, nég gyermekeink megszületése
előtt volt ilyen élményük. Elmesélem.. Feleségemmel (29), akivel a mai napig
imádjuk egymást, szex közeben gyakran ábrándoztunk egy harmadik negyedik
beszállóról, amit főleg én szerettem volna. Mivel 2 lányal már voltunk, így a
legjobb barátommal együtt szerettem volna látni az ágyban. smile
Megbeszéltük a dolgot, csini párom belement..Eljött a csábítás ideje!
Nesokára barátom hostesseket keresett egy kiállításhoz, ahová el szerette
volna dekoratív kérni feleségemet is. Örömmel mondtam igent, és hívtam cicát :
Itt az alkalom!
Megbeszéltük, hogy megpróbálja elcsábítani, és elcsalni hozzánk a program uán.
Gyönyörűen kiöltözött, csini felső, rövid szoknya. Délután írt smst, indulnak
haza. Én már izgatottan vártam, többször volt erekcióm..
Amikor egy óra múlva sem értek haza, zudtam, elkapták egymást..Egyszerre
élveztem és gyötört valami féltékenységféle. Izgató volt az érzéskavalkád, el
is mentem magammal...
Hazaért, láttam rajta, hogy megtörtént.. Félve mondta, lefeküdt Andrissal..
Megcsókoltam és átöleltem, megköszöntem neki, hogy ilyen belevaló volt.
Kérdeztem modja el részletesen.
A mukna után nem haza, hanem Andris irodájában mentek, ahol már simogatták
egymást, majd a szobában lévő heverőn bugyi le, szoknya fel, és Cicát
nyalogatta a srác, majd bedugta a felizgult punciba. Mielőtt elment kihúzta,
nem tartott sokáig. Cica élvezte, de nem ment el. Megbeszélték, estére átjön Andris..

folyt. köv.
#4744   2009. 06. 10. szerda 09:59
kassi kassi
Dugasátok meg az asszonyt! Azóta sokkal jobb vele az ágyban. Elösszőr furcsa volt de most már izgató. Ez csak élvezet nem kell megilyedni ettöl még szerethetitek egymást.
#4743   2009. 06. 09. kedd 20:13
X Törölt felhasználó (314412)
Ez jó sztori!

Szinte látom magam elött, ahogy átélted írás közben az izgalmadat, ezért van a sok elütés benne.

Folytasd!! kacsint
(Ez egy válasz alxey üzenetére (2009. 06. 09. kedd 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt az alkalom!
is mentem magammal...
nem tartott sokáig. Cica élvezte, de nem ment el. Megbeszélték, estére átjön Andris..

folyt. köv.
#4742   2009. 06. 09. kedd 20:10
zorn zorn
Iparkodj mert kiváncsian várjuk!
Itt az alkalom!
is mentem magammal...

folyt. köv.
#4741   2009. 06. 09. kedd 15:57
alxey alxey
Itt az alkalom!
is mentem magammal...

folyt. köv.
#4740   2009. 06. 08. hétfő 10:13
djr djr
ha elmesélte, akkor nem megcsalás... hanem egy élmény, ami jó volt mindenkinek.
(Ez egy válasz attitina üzenetére (2009. 06. 07. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 07. vasárnap 18:31
Én most agyalok hogy megdugasam-e a feleségem. Nagyon érdekel.Egyszer megcsalt és elmesélte és nagyon megdugtam utánna. Jó volt. Én megbocsájtottam neki.
#4739   2009. 06. 08. hétfő 08:37
gorbesrac gorbesrac VIP
Akkor úgy tűnik, hogy neki nincs ellenére a mással való szex. Ráadásul ha még Te is akarod a dolgot akkor nem hiszem, hogy nehéz lesz megvalósítani.
(Ez egy válasz attitina üzenetére (2009. 06. 07. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 07. vasárnap 18:31
Én most agyalok hogy megdugasam-e a feleségem. Nagyon érdekel.Egyszer megcsalt és elmesélte és nagyon megdugtam utánna. Jó volt. Én megbocsájtottam neki.
#4738   2009. 06. 07. vasárnap 18:47
attitina attitina
hali patrik gyere msn re ********************
(moderálva / privben add meg az msn címed / : vazelinator)
#4737   2009. 06. 07. vasárnap 18:31
attitina attitina
#4736   2009. 06. 06. szombat 21:09
vaskalapos vaskalapos
Reggel húgom ESTE dugják /GOM)
#4735   2009. 06. 06. szombat 19:57
király_fi király_fi
Nem jó helyre írtál. Ugye tudod mi a különbség a feleség és a húg között? smile
#4734   2009. 06. 05. péntek 22:05
Lada777 Lada777
Abalage, mond már Srác....
(Ez egy válasz Abalage üzenetére (2009. 05. 29. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 29. péntek 17:59
Rendszeresen olvasom párommal együtt ezt a topicot mindig jól kiértékeltük. Igazán csak a gondolatokig jutottunk, aztán jól egymásba gabalyodtunk. Az "idegentestes" megvalósítás valamiért megrekedt.
Mindez a hét elejéig. Van egy baráti társaságunk, aki igazán belevaló banda, mind a fiúk, mind a lányok. Ezt úgy értsétek, hogy egy dumaparti során a fiatalabbak vetették fel, milyen lehetne látni saját feleségünket a másikkal látni, és nem csak látni -összecserélni a párokat de csak szex erejéig. Először még csak elméleti síkon zajlott
az eszmecsere, hogy a férfiak nem is monogámok genetikailag stb. erre csatlakoztak a lányok. Úgy tűnik, hogy függetlenül a mi kis saját elképzelésünktől bennük is felvetődött, de megfelelő partnerek híján, vagy bátortalanság miatt nem is léptek tovább, gondolat maradt. Már ettől meglehetősen huncut hancúrozásól függetlenül egy hónapja megszerveztük a közös pünkösdi hosszú hétvégét. Abban maradtunk, hogy a tragikus félreértések elkerülése végett mindenki mégegyszer otthon négyszemközt is átdumálja, hogy benne vannak-e a "buliban" nehogy kínos jelenetek adódjanak. Ma délelőttre mindenki visszajelzett, részükről oké. Amiben megegyeztünk, hogy csak szex, semmi érzelmi kitörés, nem a kapcsolatok fellazítása, hanem ellazulás a cél. Ha jó a hangulat -erről teszünk- akkor először mindneki a saját párjával kezd majd, aztán mindneki-mindenkivel. Persze fiu homo kizárt smile Lényeges,hogy igazságos legyen, mert a négyesben van két harmincas és két (éppen)
negyvenes pár. Leginkább a lányok felvetése volt, hogy ne legyen "sorbanállás" a fiatalabb hölgyeknél, hanem mindenkit szépen sorjában: -) A fejleményekről ha érdekelődés tapasztalható, beszámolunk. Ha rá tudom venni a párom akkor a rokonrovatban "a féjem jelenlétében dugnak topicban" leírja a tapasztalatait. Drukkoljatok, nem semmi hétvégének ígérkezik!
#4733   2009. 06. 03. szerda 18:23
király_fi király_fi
Ez most vitte a prímet. smile Nagyon tetszett. Főleg az a része, amikor a telefonban megtréfáltad a srácot. A nejemmel majd becsináltunk a röhögéstől, amikor felolvastam neki. smile

Mi meg készülünk a következőre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 02. kedd 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2009. 06. 02. kedd 01:10
Nálunk egyszer történt hasonló, mint amirőr király-fi írt. Történt pedig, hogy a sráccal, aki egyébként már kétszer volt előtte nálunk, meg volt beszélve egy időpont. Igen ám, de pont aznap délutánra-estére közbejött egy lemondhatatlan dolog. Mi legyen, kérdezem a feleségem? Hirtelen nem tudja, volt a válasz. Felhivom a srácot, kérdezem:jövő hét, nem jó? Azt mondja, ő már számolt erre az estére, mondom ok. Mondom a feleségemnek, nélkülöznötök kéne a jelenlétemet, mit szólsz hozzá? Azt mondja: ha engem nem zavar akkor nem is baj, hiszen kettesben nem volt még senkivel a jelenlétem nélkül, ő benne van. No mondom ha már így alakult, legyen. De mondom neki, csak úgy, hogy kameráztok, egymást, aztán meg kamera az állványra. és rögzíteni mindent, csak úgy bólintok rá. Mivel az előtte lévő alkalmakkor én mindig kameráztam őket, ez nem jelenthetett gondot. Ja, mondom, persze közben hívjatok már fel, hogy smint álltok, legalább az elején. Technika, kamera beállítva, elhúztam otthonról, asszony akkor kezdte borotválni a puncit, mondom csupasz legyen ám! No, telik az idő, cseng a telefon, megjött a srác, ő csörgött. Mondom neki, á, mégse legyen semmi nélkülem. Egy másodpercig nem szólalt meg, mondom csak vicc volt. Azt mondja jó, mert már a feleségem egy szál tangában ül az ölébe, a másik nem telefonos kezével a melleit masszirozza, innen nehéz lenne visszakozni. Bizony isten mondom, úgy állt a farkam, mint a cövek! Rendben, akkor folytassátok, telefon kikapcs. Egész végig, ez két-három óra hossza volt, azon eszeltem, most épp mit csinálhatnak. Tudtam, hogy mint előző alkalmakkor, szopás, nyalás dugás lesz a vége, de valahogy más volt ez, mint amikor én is ott voltam. Na a lényeg, hazaértem, a gyerek már nem volt ott, tán tiz perce ment el, pesti volt, ment a vonatja. Asszony egy szál bugyiban ül az ágyon, kipirulva, elfáradva. Kérdezem, helyzet? Válasz, szerinted? Gyors zuhi, irány a videó, a kamera képet benyomtam a videóba, abba mégis 4 órás a szalag, a kamera max másfél helyett, az hiányzott volna, hogy pont a lényeg maradjon le! Lejátszás, és mint egy jó kis amatőr pornó. Pezsgőivás, apránkénti vetkőztetéssel, a filmen rajta a "telefonálós mellmasszirozás", mikor velem dumált a srác. A folytatás pedig, puncinyalás, szopi, majd a végén dugtak egy húsz percen kersztül. De ezt már csak úgy tudtam megnézni, hogy bizony anyának le kellett cumiznia a felvétel nézése közben, mert szégyen, nem szégyen, lehet hogy eldurrantam volna csak a látványtól. Több ilyen kettesben buli nem volt, utána mindig jelen voltam, mint kameraman. Ennyi a történet röviden. Ha valakinek ismerős, igen, egyszer már leirtam, de nem lehet előkeresni, és hivatkozni, a név szerinti hozzászólásoknál, úgy tudom. Sziasztok, további jó éjszakát.

... 742 743 744 745 746 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!