Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 787 788 789 790 791 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3880   2008. 11. 21. péntek 18:54
X Törölt felhasználó (571) VIP
jajj nem kéne ár annyit szerepelni admin!:(

neked sem...el is küldelek pihenni egy napra:prune
#3879   2008. 11. 21. péntek 18:07
MmePrune MmePrune VIP Admin
én azt köszönném meg, ha a témánál maradnátok...az erotikus történetek topicban
lehet ajnározni...később takarítok
ejnye1
#3878   2008. 11. 21. péntek 17:13
Fatálka!olvastam.elmebajnokságotok nemmondommeggel!

és olvastam irásod másik forum!!!nemsemmi csaj vagy komolyan!!! smile ;P

adhatok én is kulcsszavakat!!!IRJ!!!

házibuli,ismerös házaspár,rejtett biszexualitás(nö részéröl) smile smile

istennö vagy wink puszi
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 15:50
Irulok, pirulok, virulok. Köszi smile
#3877   2008. 11. 21. péntek 16:35
X Törölt felhasználó (729)
Folytasd, kérlek!
Szerintem is isteni! wave
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 15:50
#3876   2008. 11. 21. péntek 15:50
Fém_fatál Fém_fatál
#3875   2008. 11. 21. péntek 15:29
nah...a többit az adott topicba lécci, mert találkozol a pink vibrimmel wink
#3874   2008. 11. 21. péntek 15:25
(ahhoz képest, hogy tegnap még gyilkoltátok egymást) vigyor2
#3873   2008. 11. 21. péntek 15:06
benny71 benny71
nyes .......és ez bizony megtörtént,neked csak a fejedben,de nekem.....
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 14:41
Úgy biz'! smile Köszi!
#3872   2008. 11. 21. péntek 14:41
Fém_fatál Fém_fatál
Úgy biz'! smile Köszi!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 21. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 11. 21. péntek 14:32
úgy érted, hogy erotikus témájú saját mű?
van valahol erotikus művek topicunk..megkeresem mindjárt

klikk ide!
#3871   2008. 11. 21. péntek 14:32
úgy érted, hogy erotikus témájú saját mű?
van valahol erotikus művek topicunk..megkeresem mindjárt

klikk ide!
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 14:31
Na, közben írtam itthon egy szösszenetet, mert nem tagadom, megmozgat a téma. smile Persze csak fantázia, így nem tudom, lehet-e ide föltenni?
#3870   2008. 11. 21. péntek 14:31
Fém_fatál Fém_fatál
Na, közben írtam itthon egy szösszenetet, mert nem tagadom, megmozgat a téma. smile Persze csak fantázia, így nem tudom, lehet-e ide föltenni?
#3869   2008. 11. 21. péntek 12:23
talán jobb ismeretelen!de ha ismerös,és va IQ akkor nem lesz gond ismerössel sem!persze ha nem okés ismerös akkor ne mertmajd (privibe is akarja!és soha nem tudod meg hogy megvolt-e smile ))
#3868   2008. 11. 21. péntek 10:09
Fém_fatál Fém_fatál
Hát, voltaképpen.... te is oda igyekeztél... smile Ötletek vannak itt is, hajaj.... smile De szerencsére javarészt olyanok, amik nekem is tetszenek.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 21. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 10:01
Az asszony azt mondta menjek a picsába a jobbnál jobb ötleteimmel : )
#3867   2008. 11. 21. péntek 10:01
lyuk78 lyuk78 VIP
Az asszony azt mondta menjek a picsába a jobbnál jobb ötleteimmel : )
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 09:53
Őszintén? Nem is volt olyan alkalom. Nem is értem, hogyan lehet véletlenül így járni? Pedig szoktunk együtt borozgatni férjem haverjával, és az alkohol, mint tudjuk nagy kerítő, de egyikük sem tűnt olyannak, mint aki mindjárt rámveti magát. Ittunk, röhögtünk, ennyi volt. Szerintem kedvesem is még csak a gondolati játszadozásnál tart, és nem tudom, akar-e ennél mélyebbre jutni a témában.

Bocs, de nem vagyok képben: Ti megtettétek már? Vagy asszony elhajtott a hínárba?

Van olyan itt, aki "véletlenül" (tehát úgy, hogy előtte soha szóba sem került) gabalyodott össze ilyen formában, vagy az elsőt hosszas egyeztetés előzi meg? (Ez főleg a tartós kacsolatban élőkre vonatkozik, mert ha csak lazán bepasiznék, azt hiszem nem is lenne kérdés, hogy mindent ki kell próbálni.)
#3866   2008. 11. 21. péntek 09:55
Fém_fatál Fém_fatál
Áhááááááá!!!
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 21. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 09:48
A nejem egy angyal ! " ismered " elvileg
#3865   2008. 11. 21. péntek 09:53
Fém_fatál Fém_fatál
Őszintén? Nem is volt olyan alkalom. Nem is értem, hogyan lehet véletlenül így járni? Pedig szoktunk együtt borozgatni férjem haverjával, és az alkohol, mint tudjuk nagy kerítő, de egyikük sem tűnt olyannak, mint aki mindjárt rámveti magát. Ittunk, röhögtünk, ennyi volt. Szerintem kedvesem is még csak a gondolati játszadozásnál tart, és nem tudom, akar-e ennél mélyebbre jutni a témában.

Bocs, de nem vagyok képben: Ti megtettétek már? Vagy asszony elhajtott a hínárba?

Van olyan itt, aki "véletlenül" (tehát úgy, hogy előtte soha szóba sem került) gabalyodott össze ilyen formában, vagy az elsőt hosszas egyeztetés előzi meg? (Ez főleg a tartós kacsolatban élőkre vonatkozik, mert ha csak lazán bepasiznék, azt hiszem nem is lenne kérdés, hogy mindent ki kell próbálni.)
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 20. csütörtök 23:32
Neked nem volt soha olyan,hogy majdnem beleugrottál ? (helyzet vagy a személy esetleg más miatt (3as) ?
#3864   2008. 11. 21. péntek 09:48
nikole nikole
Hát nehéz ügy, hogy ismeretlennel vagy ismerőssel lenne-e jobb. Ismeretlennél talán nem áll fent a helyzet, hogy elmondja más ismerősnek vagy baráti ebédeknél ott van stb... Ismerősnél viszont azért megvan talán a bizalom,barátság. Nehéz ügy.
#3863   2008. 11. 21. péntek 09:48
lyuk78 lyuk78 VIP
A nejem egy angyal ! " ismered " elvileg
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 09:37
" Tényleg ne menj el , még le sem döntött holdfénynél csónakázva : ) "

Ja..., hát úgy tényleg nehéz elmenni, ha az ember lányát le sem döntik. smile

(Teccccik a nejed... smile )
#3862   2008. 11. 21. péntek 09:47
Fém_fatál Fém_fatál
Pedig én ismerőssel, baráttal sokkal inkább el tudom képzelni. Lehet, hogy nem praktikus, de könnyebben megnyílnék (khm... smile ) egy ismerős férfi előtt.
(Ez egy válasz ötvenhat üzenetére (2008. 11. 21. péntek 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 05:01
Ott fejezem be, ahol nyitva hagytad a kérdést. Csakis ismeretlennel tudom javasolni mindenkinek. Mert szerintem aki szereti a feleségét és már gyerek(ek) is születtek a házastársi kapcsolatukból, óhatatlanul féltékenyek egymásra, legfeljebb az igazi szeretetük legyőzi a zöld szörnyeteget, vagy annyira szeretik egymást, hogy a "tűréssel" is megajándékozzák a párjukat. Persze nem azt mondom, hogy vadidegennel engedjék útjára a gyönyört, hanem inkább úgy mondanám, hogy a Barátoddal semmiképp ne! Mert vége lesz a barátságotoknak. Az idegen pasiról csak annyit fog mesélni, hogy hogyan dugott másképp, mint te. De a barátodról azt is elmondja majd, hogy miről beszélgettek dugás közben és ez az a pont, amikor elkezdetek mérlegelni, hasonlítgatni. Szóval higgyétek el nekem, hogy a kád lefolyóján elúszik az utolsó sperma is, de a szavak megmaradnak.
#3861   2008. 11. 21. péntek 09:45
Fém_fatál Fém_fatál
De, olyannnyira, hogy menten meg is cáfolnálak kicsinyég. Ha nem baj. Csak mert mint feleség, a másik oldalt látom.
Szóval nem biztos, hogy a férjének azért nem nyílt meg, mert az le se szarta - persze lehet, hogy valóban egy tapló volt a krapek.
Az én (mi) esetünkben inkább az volt a jellemző, hogy nem akartuk a másikat zavarba hozni, szégyelltük talán (nem tudom jobban kifejezni magam), hogy mire vágyunk. Úgy éreztük, hogy "Dehát a szerelmemmel???" (Ehhez hozzátartozik, hogy 15 éves korom óta együtt vagyunk, gyakorlatilag az egyetlen pasi az életemben. Szóval nekem ő valóban a Nagy Ő.)
Ez semmit sem von le a te ügyességedből, hogy előtted ki merte mutatni a vágyait, de hidd el, ha alapvetően nem egy őstulokkal él, aki tesz a nejére, akkor van olyan ember, aki házasságon belül óvatosabb.
Most olvastam az Indexen, hogy egy krapeknak asszonka eltörte a lábát, csak mert egy szex kombinéval állított haza, hogy így frissítsen. Hát mit kapott volna ez a szerencsételen, ha mondjuk egy másik férfit cipel haza a mamának??
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 21. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (571) VIP
2008. 11. 21. péntek 08:29
hahoooo?nem voltam érdekfeszitö? smile

... 787 788 789 790 791 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: tegnap 11:07

Hírek

tegnap 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!