jajj nem kéne ár annyit szerepelni admin!:(
neked sem...el is küldelek pihenni egy napra:prune
neked sem...el is küldelek pihenni egy napra:prune
én azt köszönném meg, ha a témánál maradnátok...az erotikus történetek topicban
lehet ajnározni...később takarítok
lehet ajnározni...később takarítok

Fatálka!olvastam.elmebajnokságotok nemmondommeggel!
és olvastam irásod másik forum!!!nemsemmi csaj vagy komolyan!!!
;P
adhatok én is kulcsszavakat!!!IRJ!!!
házibuli,ismerös házaspár,rejtett biszexualitás(nö részéröl)
istennö vagy
puszi
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
és olvastam irásod másik forum!!!nemsemmi csaj vagy komolyan!!!

adhatok én is kulcsszavakat!!!IRJ!!!
házibuli,ismerös házaspár,rejtett biszexualitás(nö részéröl)

istennö vagy

Folytasd, kérlek!
Szerintem is isteni!
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem is isteni!

Irulok, pirulok, virulok. Köszi

nah...a többit az adott topicba lécci, mert találkozol a pink vibrimmel

(ahhoz képest, hogy tegnap még gyilkoltátok egymást)

Úgy biz'!
Köszi!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 21. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 14:32

úgy érted, hogy erotikus témájú saját mű?
van valahol erotikus művek topicunk..megkeresem mindjárt
klikk ide!
klikk ide!
úgy érted, hogy erotikus témájú saját mű?
klikk ide! (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 14:31
klikk ide! (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, közben írtam itthon egy szösszenetet, mert nem tagadom, megmozgat a téma.
Persze csak fantázia, így nem tudom, lehet-e ide föltenni?

Na, közben írtam itthon egy szösszenetet, mert nem tagadom, megmozgat a téma.
Persze csak fantázia, így nem tudom, lehet-e ide föltenni?

talán jobb ismeretelen!de ha ismerös,és va IQ akkor nem lesz gond ismerössel sem!persze ha nem okés ismerös akkor ne mertmajd (privibe is akarja!és soha nem tudod meg hogy megvolt-e
))

Hát, voltaképpen.... te is oda igyekeztél...
Ötletek vannak itt is, hajaj....
De szerencsére javarészt olyanok, amik nekem is tetszenek.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 21. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 10:01

Az asszony azt mondta menjek a picsába a jobbnál jobb ötleteimmel : )
Az asszony azt mondta menjek a picsába a jobbnál jobb ötleteimmel : )
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 09:53

Őszintén? Nem is volt olyan alkalom. Nem is értem, hogyan lehet véletlenül így járni? Pedig szoktunk együtt borozgatni férjem haverjával, és az alkohol, mint tudjuk nagy kerítő, de egyikük sem tűnt olyannak, mint aki mindjárt rámveti magát. Ittunk, röhögtünk, ennyi volt. Szerintem kedvesem is még csak a gondolati játszadozásnál tart, és nem tudom, akar-e ennél mélyebbre jutni a témában.
Bocs, de nem vagyok képben: Ti megtettétek már? Vagy asszony elhajtott a hínárba?
Van olyan itt, aki "véletlenül" (tehát úgy, hogy előtte soha szóba sem került) gabalyodott össze ilyen formában, vagy az elsőt hosszas egyeztetés előzi meg? (Ez főleg a tartós kacsolatban élőkre vonatkozik, mert ha csak lazán bepasiznék, azt hiszem nem is lenne kérdés, hogy mindent ki kell próbálni.)
Bocs, de nem vagyok képben: Ti megtettétek már? Vagy asszony elhajtott a hínárba?
Van olyan itt, aki "véletlenül" (tehát úgy, hogy előtte soha szóba sem került) gabalyodott össze ilyen formában, vagy az elsőt hosszas egyeztetés előzi meg? (Ez főleg a tartós kacsolatban élőkre vonatkozik, mert ha csak lazán bepasiznék, azt hiszem nem is lenne kérdés, hogy mindent ki kell próbálni.)
Áhááááááá!!!
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 21. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Őszintén? Nem is volt olyan alkalom. Nem is értem, hogyan lehet véletlenül így járni? Pedig szoktunk együtt borozgatni férjem haverjával, és az alkohol, mint tudjuk nagy kerítő, de egyikük sem tűnt olyannak, mint aki mindjárt rámveti magát. Ittunk, röhögtünk, ennyi volt. Szerintem kedvesem is még csak a gondolati játszadozásnál tart, és nem tudom, akar-e ennél mélyebbre jutni a témában.
Van olyan itt, aki "véletlenül" (tehát úgy, hogy előtte soha szóba sem került) gabalyodott össze ilyen formában, vagy az elsőt hosszas egyeztetés előzi meg? (Ez főleg a tartós kacsolatban élőkre vonatkozik, mert ha csak lazán bepasiznék, azt hiszem nem is lenne kérdés, hogy mindent ki kell próbálni.) (Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 20. csütörtök 23:32
Van olyan itt, aki "véletlenül" (tehát úgy, hogy előtte soha szóba sem került) gabalyodott össze ilyen formában, vagy az elsőt hosszas egyeztetés előzi meg? (Ez főleg a tartós kacsolatban élőkre vonatkozik, mert ha csak lazán bepasiznék, azt hiszem nem is lenne kérdés, hogy mindent ki kell próbálni.) (Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Neked nem volt soha olyan,hogy majdnem beleugrottál ? (helyzet vagy a személy esetleg más miatt (3as) ?
Hát nehéz ügy, hogy ismeretlennel vagy ismerőssel lenne-e jobb. Ismeretlennél talán nem áll fent a helyzet, hogy elmondja más ismerősnek vagy baráti ebédeknél ott van stb... Ismerősnél viszont azért megvan talán a bizalom,barátság. Nehéz ügy.
A nejem egy angyal ! " ismered " elvileg
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 09:37

" Tényleg ne menj el , még le sem döntött holdfénynél csónakázva : ) "
Ja..., hát úgy tényleg nehéz elmenni, ha az ember lányát le sem döntik.
(Teccccik a nejed...
)
Ja..., hát úgy tényleg nehéz elmenni, ha az ember lányát le sem döntik.

(Teccccik a nejed...

Pedig én ismerőssel, baráttal sokkal inkább el tudom képzelni. Lehet, hogy nem praktikus, de könnyebben megnyílnék (khm...
) egy ismerős férfi előtt.
(Ez egy válasz ötvenhat üzenetére (2008. 11. 21. péntek 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 05:01

(Ez egy válasz ötvenhat üzenetére (2008. 11. 21. péntek 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Ott fejezem be, ahol nyitva hagytad a kérdést. Csakis ismeretlennel tudom javasolni mindenkinek. Mert szerintem aki szereti a feleségét és már gyerek(ek) is születtek a házastársi kapcsolatukból, óhatatlanul féltékenyek egymásra, legfeljebb az igazi szeretetük legyőzi a zöld szörnyeteget, vagy annyira szeretik egymást, hogy a "tűréssel" is megajándékozzák a párjukat. Persze nem azt mondom, hogy vadidegennel engedjék útjára a gyönyört, hanem inkább úgy mondanám, hogy a Barátoddal semmiképp ne! Mert vége lesz a barátságotoknak. Az idegen pasiról csak annyit fog mesélni, hogy hogyan dugott másképp, mint te. De a barátodról azt is elmondja majd, hogy miről beszélgettek dugás közben és ez az a pont, amikor elkezdetek mérlegelni, hasonlítgatni. Szóval higgyétek el nekem, hogy a kád lefolyóján elúszik az utolsó sperma is, de a szavak megmaradnak.
De, olyannnyira, hogy menten meg is cáfolnálak kicsinyég. Ha nem baj. Csak mert mint feleség, a másik oldalt látom.
Szóval nem biztos, hogy a férjének azért nem nyílt meg, mert az le se szarta - persze lehet, hogy valóban egy tapló volt a krapek.
Az én (mi) esetünkben inkább az volt a jellemző, hogy nem akartuk a másikat zavarba hozni, szégyelltük talán (nem tudom jobban kifejezni magam), hogy mire vágyunk. Úgy éreztük, hogy "Dehát a szerelmemmel???" (Ehhez hozzátartozik, hogy 15 éves korom óta együtt vagyunk, gyakorlatilag az egyetlen pasi az életemben. Szóval nekem ő valóban a Nagy Ő.)
Ez semmit sem von le a te ügyességedből, hogy előtted ki merte mutatni a vágyait, de hidd el, ha alapvetően nem egy őstulokkal él, aki tesz a nejére, akkor van olyan ember, aki házasságon belül óvatosabb.
Most olvastam az Indexen, hogy egy krapeknak asszonka eltörte a lábát, csak mert egy szex kombinéval állított haza, hogy így frissítsen. Hát mit kapott volna ez a szerencsételen, ha mondjuk egy másik férfit cipel haza a mamának?? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 21. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 08:29
Szóval nem biztos, hogy a férjének azért nem nyílt meg, mert az le se szarta - persze lehet, hogy valóban egy tapló volt a krapek.
Az én (mi) esetünkben inkább az volt a jellemző, hogy nem akartuk a másikat zavarba hozni, szégyelltük talán (nem tudom jobban kifejezni magam), hogy mire vágyunk. Úgy éreztük, hogy "Dehát a szerelmemmel???" (Ehhez hozzátartozik, hogy 15 éves korom óta együtt vagyunk, gyakorlatilag az egyetlen pasi az életemben. Szóval nekem ő valóban a Nagy Ő.)
Ez semmit sem von le a te ügyességedből, hogy előtted ki merte mutatni a vágyait, de hidd el, ha alapvetően nem egy őstulokkal él, aki tesz a nejére, akkor van olyan ember, aki házasságon belül óvatosabb.
Most olvastam az Indexen, hogy egy krapeknak asszonka eltörte a lábát, csak mert egy szex kombinéval állított haza, hogy így frissítsen. Hát mit kapott volna ez a szerencsételen, ha mondjuk egy másik férfit cipel haza a mamának?? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 21. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (571)
VIP

hahoooo?nem voltam érdekfeszitö?