Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 785 786 787 788 789 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3947   2008. 11. 27. csütörtök 22:10
lyuk78 lyuk78 VIP
Igen itt is rengetegszer elhangzott,hogy a megfelelő személy az nagyon sokat változtat a nézeteken. (lehet pld az asszony is meggondolja magát stb...)

És ez is az örökös kérdés hogy ismerős vagy ismeretlen.
De van egy nagy igazság szerintem. Az ,hogy a személy megfelelő-e akit választottunk az csak utána derűl ki.

Mert ugye egy kis ismeretség erejéig ,eljátsza a szépet a jót bárki ha arról van szó,hogy egy tuti numera részese lehet ! (szerintem)
Persze mindenki magából indul ki smile De valjuk be az ember ha ilyesmit szeretne áldozz rá 1-2 szimpatikus szavacskát gesztust stb.... , hogy ő legyen a választott.

Ha az őstulkot adja ki a francnak kellene ?

Persze azért a legtöbb esetben át lehet látni a szitán.(kivétel erősíti a szabályt)

Nem is voltál ideges amikor az asszony bevalotta,hogy félre ment ? Azért az nem egy 3-as szex valjuk be.És nem is arról szólt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (396335)
2008. 11. 27. csütörtök 20:25
Reszben jol ertelmezed,az eslo mondtat stimmel. Azota egyutt keresgelunk, de nem talaltunk megfelelo harmadikat. Barati korben nincs ilyen szemely, es talan nem is lenne jo megoldas.. Az internettel probalkoztunk, de itt meg sok a kamu... errol lenne mit meselni ...
#3946   2008. 11. 27. csütörtök 20:25
X Törölt felhasználó (396335)
Reszben jol ertelmezed,az eslo mondtat stimmel. Azota egyutt keresgelunk, de nem talaltunk megfelelo harmadikat. Barati korben nincs ilyen szemely, es talan nem is lenne jo megoldas.. Az internettel probalkoztunk, de itt meg sok a kamu... errol lenne mit meselni ...
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 20:18
Azaz az asszony megcsalt amit utólag tudtál meg.Akkor izgatott az asszony kiélte magát de amikor te kéred beint ? Vagy nem jól értelmeztem ?
#3945   2008. 11. 27. csütörtök 20:18
lyuk78 lyuk78 VIP
Azaz az asszony megcsalt amit utólag tudtál meg.Akkor izgatott az asszony kiélte magát de amikor te kéred beint ? Vagy nem jól értelmeztem ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (396335)
2008. 11. 27. csütörtök 17:54
Engem is izgatna, ha valaki az en jelenletemben elegitene ki a paromat.
Egyszer mar elofordult,hogy mas is kenyeztette a paromat, amiota egyutt vagyunk, igaz, akkor nem voltam jelen es amikor a tudtomra jutott akkor, nem ilyen izgalmakat eltam at...
Azota teljesen maskeppen gondolkozom.... a kesobbiek folyaman, amikor kertem tolle meselje el, hogy mi tortent, egyszeruen nem birtam magammal annyira izgatott a dolog....
azota semmi, de a remeny hal meg utoljara...
#3944   2008. 11. 27. csütörtök 17:54
X Törölt felhasználó (396335)
Engem is izgatna, ha valaki az en jelenletemben elegitene ki a paromat.
Egyszer mar elofordult,hogy mas is kenyeztette a paromat, amiota egyutt vagyunk, igaz, akkor nem voltam jelen es amikor a tudtomra jutott akkor, nem ilyen izgalmakat eltam at...
Azota teljesen maskeppen gondolkozom.... a kesobbiek folyaman, amikor kertem tolle meselje el, hogy mi tortent, egyszeruen nem birtam magammal annyira izgatott a dolog....
azota semmi, de a remeny hal meg utoljara...
#3943   2008. 11. 27. csütörtök 14:45
MmePrune MmePrune VIP Admin
örülök neki, hogy lecuppantatok végre diszkretpar leendő és bekövetkező nemi betegségeiről...világosan leírta, hogy meggondolatlanok voltak, köszönjük szépen több hittérítést nem kérünk...természetesen általánosságban beszélhettek a védekezésről
#3942   2008. 11. 27. csütörtök 14:32
Fém_fatál Fém_fatál
"Elképzelem, az egész együttlét a gumi fel, gumi le jegyében zajlana...ez viszoht elég lehangoló..."

Szerintem el kell döntenetek, mi a fontosabb:
1. Csináljátok natúr, isten nevibe', oszt vagy lesz baj, vagy nem.
2. Nem csináljátok.
3. Gumival csináljátok, vállalva, hogy igen, lehangoló.

Más választás nincs.

Az 1. elég gáz. A rizikó ezek szerint nem kicsi, gondolom, sok pár küzd ezzel a gonddal, és gondolom, sokan hagyják a 'csába a gumit. Nekem biztosan nem érné meg, nemhogy elkapni valamit, de rettegni. (Én parázós típus vagyok, és egy ilyen szituban vanis mitől.)

A 2. nektek szóba sem jöhet. Akarjátok, kívánjátok, tetszett.

Marad a 3. Biztosan vannak ilyenkor pár másodperces "üresjáratok", amikor van annyi idő, hogy "kiállj a pitstopba", gumit cserélni, elvégre lesz ott még másik bevethető férfi is.

(Persze van az a mondás, hogy "Élj veszélyesen, halj meg fiatalon!", de az AIDS spec elbabratol az emberrel 15-20 évet, addig van idő megbánni még azt is, hogy elvesztetted a szüzességedet.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347977)
2008. 11. 27. csütörtök 13:43
(a pasi)
Sziasztok!
Visszajönnék még egy kérdéssel, a védekezéssel kapcsolatban...lehetőleg akik voltak már ilyen szituban, azok válaszát várnám.
Tehát: a jövő héten talizunk egy újabb párral, Ők nem ragaszkodnának az óvszerhez, de Mi ezek után már igen! (az Ő érdekükben is! vigyor5 )
A hogyan? Ez lenne itt a nagy kérdés, mert ugye a barátnőmmel nem kéne gumi...a másik csajjal igen, és fordítva. Popsiba kell, hogy utána, ha leveszem, tisztán mehessen a punciba, ez mindkét csajnál...és a nyalás? húzzak a nyelvemre is gumit? Vagy addig folpackozzam le a punciját? hehe A másik csajt cumiztatni is gumival ajánlott? (a párommal természetesen natúrba...be se venné gumistól!) Mi van a csókólózással? Úgy is elkaphatunk valamit? Erre milyen módszer ajánlott? Elképzelem, az egész együttlét a gumi fel, gumi le jegyében zajlana...ez viszoht elég lehangoló... szomoru1
Ti mit tanácsoltok, illetve, hogy csináljátok?
#3941   2008. 11. 27. csütörtök 13:43
X Törölt felhasználó (347977)
(a pasi)
Sziasztok!
Visszajönnék még egy kérdéssel, a védekezéssel kapcsolatban...lehetőleg akik voltak már ilyen szituban, azok válaszát várnám.
Tehát: a jövő héten talizunk egy újabb párral, Ők nem ragaszkodnának az óvszerhez, de Mi ezek után már igen! (az Ő érdekükben is! vigyor5 )
A hogyan? Ez lenne itt a nagy kérdés, mert ugye a barátnőmmel nem kéne gumi...a másik csajjal igen, és fordítva. Popsiba kell, hogy utána, ha leveszem, tisztán mehessen a punciba, ez mindkét csajnál...és a nyalás? húzzak a nyelvemre is gumit? Vagy addig folpackozzam le a punciját? hehe A másik csajt cumiztatni is gumival ajánlott? (a párommal természetesen natúrba...be se venné gumistól!) Mi van a csókólózással? Úgy is elkaphatunk valamit? Erre milyen módszer ajánlott? Elképzelem, az egész együttlét a gumi fel, gumi le jegyében zajlana...ez viszoht elég lehangoló... szomoru1
Ti mit tanácsoltok, illetve, hogy csináljátok?
#3940   2008. 11. 27. csütörtök 13:29
lyuk78 lyuk78 VIP
Kit, mi izgat a legjobban egy 3-as felállásben ? Milyen póz vagy milyen szitu ?
#3939   2008. 11. 27. csütörtök 10:50
X Törölt felhasználó (78357)
De, Éva még messze van... smile
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 09:55
Pedig már elmúlt Katalin nap... smile
#3938   2008. 11. 27. csütörtök 10:26
vaskalapos vaskalapos
Az biztos szombaton megyünk én már várom is nagyon!!
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 09:55
#3937   2008. 11. 27. csütörtök 09:55
Fém_fatál Fém_fatál
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 11. 26. szerda 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 26. szerda 18:45
Érdekes ma pont ezen gondolkodtam ,hogy egy ember életében minden adandó alkalmat megkell ragadni mert az élet túl rövid , hogy kihagyjunk bármit mert azért valljuk be a tényleges élet az nem 70-80 év ha nem mondjuk 30 mindenkornak meg van a maga szépsége ennek a szexualitás hát gyakorolni kell minél többször én személy szerint óvszer ellenes vagyok teszem hozzá nekem eddig szerencsém volt de én ha lehet kihagyom mindig az óvszert és az én véleményem is az ha nem PROFI a 3-mas 4-ES AKKOR KISSEBB AZ esélye bármilyen bajnak jó volt? jó lehetetett !!kár ,hogy nem voltam jelen én csak irigyellek ezért az élményért
#3936   2008. 11. 26. szerda 18:45
vaskalapos vaskalapos
Érdekes ma pont ezen gondolkodtam ,hogy egy ember életében minden adandó alkalmat megkell ragadni mert az élet túl rövid , hogy kihagyjunk bármit mert azért valljuk be a tényleges élet az nem 70-80 év ha nem mondjuk 30 mindenkornak meg van a maga szépsége ennek a szexualitás hát gyakorolni kell minél többször én személy szerint óvszer ellenes vagyok teszem hozzá nekem eddig szerencsém volt de én ha lehet kihagyom mindig az óvszert és az én véleményem is az ha nem PROFI a 3-mas 4-ES AKKOR KISSEBB AZ esélye bármilyen bajnak jó volt? jó lehetetett !!kár ,hogy nem voltam jelen én csak irigyellek ezért az élményért
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 26. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 26. szerda 11:15
(A férfitag)
worship Végre egy pozitív komment! smile
Amit írtál, hűen tükrözi a felfogásunkat. Lentebb említettek érzelmeket...nevetségesnek tartom...a párom iránt vannak, persze, szeretem és ragaszkodom hozzá már egy jó ideje. De egy másik pár iránt? Rokonszenvesek, jó velük szexelni azt annyi. Az óvszer miatt sem lelkizünk, jááájj mi lesz egy év (vagy10? smile ) múlva.
Viszont, ahogy írtad, van mire visszaemlékezni, elértük amire közösen vágytunk, amiről sokan csak álmodoznak, a megvalósítás szikrányi esélye nélkül! smile Őrületes jó volt látni ahogy élvez az asszonykám míg más nyalja, közben engem néz, a kezem szorítja, míg én a másik hölgy popsiját dugom...és jó volt érezni hogy Ő is néz amint spriccelem tele a csajszi száját...
Nehéz ezeket részletesen leírni, de aki átélte, tudja miről beszélek, akinek meg mereven elzárkózik a neje, még a gondolattól is, nyújtson neki vigaszt, hogy egyszer úgy is belehalunk... hehe
#3935   2008. 11. 26. szerda 18:08
X Törölt felhasználó (139892)
"Természetesen, csakis óvszerrel!"

smile
#3934   2008. 11. 26. szerda 14:51
A 4568 hsz.-ban idéztem, hogy mire vágytatok egy évvel ezelőtt...azóta tán asszony és vele együtt szemléletváltás következett be? Ki tudja, jövő ilyenkor éppen hogy gondolkodsz? nyes
Részünkről befejeztük a felesleges szócséplést, ha összejön a csajok álma, a két lány + három, vagy több pasi felállás újra jelentkezünk.
Vállalkozók akadtak már innét a GG-ről ill. máshonnan is, csak megszervezni körülményes, az időpontok egyeztetése miatt. Reméljük azért mihamarabb beszámolhatunk...
P.S. Természetesen, csakis óvszerrel! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 26. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (139892)
2008. 11. 26. szerda 13:27
Még nem voltunk másokkal, az hogy leszünk-e, majd elválik, de biztosan jól meggondolnánk a gumival vagy nélküle dolgot.
Így viszont biztos nem gondolkodnék: "jááájj mi lesz egy év (vagy10?) múlva.
Viszont, ahogy írtad, van mire visszaemlékezni, elértük amire közösen vágytunk, amiről sokan csak álmodoznak, a megvalósítás szikrányi esélye nélkül!"
Ez egyébként kicsit lenéző mondat volt, sok dolog van amit te sem probáltál még ki, és nem is fogsz és ez igaz rám is.
Ha esetleg megtörténik nálunk a többes szex, akkor majd megírom, hogy milyen módon történt, de nem hinném, hogy megprobálnánk gumi nélkül, mert bár gumi nélkül biztos jobb, mi a jövőre is gondolnánk.
#3933   2008. 11. 26. szerda 13:27
Még nem voltunk másokkal, az hogy leszünk-e, majd elválik, de biztosan jól meggondolnánk a gumival vagy nélküle dolgot.
Így viszont biztos nem gondolkodnék: "jááájj mi lesz egy év (vagy10?) múlva.
Viszont, ahogy írtad, van mire visszaemlékezni, elértük amire közösen vágytunk, amiről sokan csak álmodoznak, a megvalósítás szikrányi esélye nélkül!"
Ez egyébként kicsit lenéző mondat volt, sok dolog van amit te sem probáltál még ki, és nem is fogsz és ez igaz rám is.
Ha esetleg megtörténik nálunk a többes szex, akkor majd megírom, hogy milyen módon történt, de nem hinném, hogy megprobálnánk gumi nélkül, mert bár gumi nélkül biztos jobb, mi a jövőre is gondolnánk.
#3932   2008. 11. 26. szerda 11:46

" sezan Téma: Izgat ha megdugják a feleségemet | 2007.12.14
ha megbaszná valaki a nőmet én is kinyalnám a teleélvezett punciját, mert tudom hogy ez izgatja, és ha látom hogy tetszik és felizgul tőle, az nekem is nagyon tetszik! még nem voltunk 3-asban de nagyon szeretné, multkor dugás közben elkezdett üvöltözni hogy "basszatatok!", és elmesélte hogy szívesen leszopna több srácot egymás után."

nyes Hogy is mondják? Találkozunk a pokolban...? nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 26. szerda 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (139892)
2008. 11. 26. szerda 11:33
Mi lesz 1 vagy 10 év múlva?
Pl. a gyereked iskolába megy, jó lenne felnevelni stb.......
A szexen kívűl van más jó és szép dolog az életben, és szerintem nem csak magadra kéne gondolni, biztosan van anyukád, apukád, stb.. akik szeretnek és talán te is őket, de ha neked életed értelme egy gruppenszex akkor ezeket hiába is írkálom ide.
Betegségben szépen, lassan szétrohadni pedig elég szar dolog, hamar elfelejti az emebr olyankor, hogy milyen jó volt szétélvezni más nő arcát, a barátnőja jelenlétében.
#3931   2008. 11. 26. szerda 11:33
Mi lesz 1 vagy 10 év múlva?
Pl. a gyereked iskolába megy, jó lenne felnevelni stb.......
A szexen kívűl van más jó és szép dolog az életben, és szerintem nem csak magadra kéne gondolni, biztosan van anyukád, apukád, stb.. akik szeretnek és talán te is őket, de ha neked életed értelme egy gruppenszex akkor ezeket hiába is írkálom ide.
Betegségben szépen, lassan szétrohadni pedig elég szar dolog, hamar elfelejti az emebr olyankor, hogy milyen jó volt szétélvezni más nő arcát, a barátnőja jelenlétében.
#3930   2008. 11. 26. szerda 11:15
(A férfitag)
worship Végre egy pozitív komment! smile
Amit írtál, hűen tükrözi a felfogásunkat. Lentebb említettek érzelmeket...nevetségesnek tartom...a párom iránt vannak, persze, szeretem és ragaszkodom hozzá már egy jó ideje. De egy másik pár iránt? Rokonszenvesek, jó velük szexelni azt annyi. Az óvszer miatt sem lelkizünk, jááájj mi lesz egy év (vagy10? smile ) múlva.
Viszont, ahogy írtad, van mire visszaemlékezni, elértük amire közösen vágytunk, amiről sokan csak álmodoznak, a megvalósítás szikrányi esélye nélkül! smile Őrületes jó volt látni ahogy élvez az asszonykám míg más nyalja, közben engem néz, a kezem szorítja, míg én a másik hölgy popsiját dugom...és jó volt érezni hogy Ő is néz amint spriccelem tele a csajszi száját...
Nehéz ezeket részletesen leírni, de aki átélte, tudja miről beszélek, akinek meg mereven elzárkózik a neje, még a gondolattól is, nyújtson neki vigaszt, hogy egyszer úgy is belehalunk... hehe
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2008. 11. 26. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 26. szerda 10:46
Lári fári sipákolás.Szerintem tök jó hogy így el tudták magukat engedni.És ez már megtörtént.Hát aztán.Frenetikus volt nekik,és én csak ezt látom.Előbb-utóbb úgyis elpatkol mindenki.Tüdőrákban,májzsugorban,stb.De az emlékek legyenek szépek,a halálos ágyon:ó milyen jó volt cigizni,ó milyen jó volt pálinkát inni,ó milyen jó volt Szexelni.
#3929   2008. 11. 26. szerda 10:46
-ch- -ch-
Lári fári sipákolás.Szerintem tök jó hogy így el tudták magukat engedni.És ez már megtörtént.Hát aztán.Frenetikus volt nekik,és én csak ezt látom.Előbb-utóbb úgyis elpatkol mindenki.Tüdőrákban,májzsugorban,stb.De az emlékek legyenek szépek,a halálos ágyon:ó milyen jó volt cigizni,ó milyen jó volt pálinkát inni,ó milyen jó volt Szexelni.
#3928   2008. 11. 26. szerda 10:24
lyuk78 lyuk78 VIP
Szép dolog a bizalom. Sokan mondták már ezt a korházba 30kg-ra befogyva. A következő párnak meg azt mondja : csak 1 pár volt nem kell gumi. Aztán a 20.nál meg ,,, eddig is gumi nélkűl volt és semmi gond nem történt. Aztán jön a sírás -rívás. Csak egyszer kell hibázni. Gondolod a pár férfi tagja ,ha csalja a nejét ott akkor azt közölte volna ??? Lehet 3000-ért kurvákhoz jár gumi nélkűl. Ne legyünk már enyire naívak. (persze tudom,mondta volna azt is mert annyira becsületes smile )

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 25. kedd 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 25. kedd 22:23
Diszkretpar női tagja: A cigaretta választása biztosan egészségesebb hehe
Nem tudom miért kellene tartanunk fertőzéstől-mindkét párnak első négyese más lett volna a hozzáállás, ha rendszeresen váltogatott párt fogunk ki. A cumizás számomra így is óvszerrel olyan, mintha nylonzacskót szivogatna az ember...nagyon felemelő! Pedig a párommal mindkettőnknek kedvelt játékunk a franciázás. Négyesben pedig a látvány meghozza az ember kedvét, s már csak a résztvevőkön múlik a folytatás...

... 785 786 787 788 789 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19667db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 24. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!