Te, ez így kúúúúúvára izgi!
Olvasni.
És hogy perverz állat vagy? Na és? Szerencsére megtaláltad az ideális nőt, vigyázz rá!
(Ez egy válasz karos39 üzenetére (2008. 11. 29. szombat 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 29. szombat 23:36

És hogy perverz állat vagy? Na és? Szerencsére megtaláltad az ideális nőt, vigyázz rá!

Szép estét mindenkinek!
Régóta olvasom a fórumot, ez a téma izgat engem is a legjobban. Évek óta fűzöm a feleségem, hogy mi lenne ha bevonnánk valakit 3. nak? Eleinte teljesen elzárkózott a dolog elől, de idén nyáron megtört a jég!
Egy péntek este iszogattunk vacsora után és hevesen egymásnak estünk. Felvetettem a kérdést, mi lenne, ha most itt lenne " xy" akivel az est folyamán beszélgettünk? Megjegyzem kb. 10 éve ismerjük a srácot.
Az asszonykám válasza az volt:soha nem fogom mondani, hogy jöhet valaki,de éreztem,hogy nekem most lépnem kell.A feleségem felvett egy szép bugyit,egy magassarkú cipőt és bekötöttem a szemét egy kendővel.
Ezután kimentem és megcsörgettem a srácot. Visszamentem a szobába, és elkezdtem kényeztetni a nyelvemmel. kb. 5 perc múlva megérkezett a srác és oda térdelt a feleségem lába közé és felváltott engem. Ezután megfordította az asszonyt és hátulról iszonyatosan elkezdte kefélni. Én hátrább álltam és szinte megőrültem a látványtól.
Ezután én következtem, miközben a "barátot" orálisan kényeztette az asszony. Közben végig rajta volt a kendő!
Hatalmasat élveztünk mind a hárman.
Azóta ebből az éjszakából élek, ha erre gondolok rögtön egymásnak esünk.
Azóta sajnos nem volt semmi, de a napokban felhozta a drágám, hogy nyáron úgy élvezte mikor "xy" farka a lucskos kis puncijában keményedett meg.Remélem hamarosan újra lesz valamilyen akció!
Az eset óta sokkal jobb lett a sex közöttünk, úgy értem állatiasabb, őrületeseket kefélünk és közben kérdezgetem kivel kefélne és hogyan? Legtöbbször mondom neki, hogy gondoljon másra és mondja a nevét annak akit szeretne hogy kefélje. Ilyenkor eszünket vesztve kefélünk.
Sajnos én egy ilyen perverz állat vagyok!
Régóta olvasom a fórumot, ez a téma izgat engem is a legjobban. Évek óta fűzöm a feleségem, hogy mi lenne ha bevonnánk valakit 3. nak? Eleinte teljesen elzárkózott a dolog elől, de idén nyáron megtört a jég!
Egy péntek este iszogattunk vacsora után és hevesen egymásnak estünk. Felvetettem a kérdést, mi lenne, ha most itt lenne " xy" akivel az est folyamán beszélgettünk? Megjegyzem kb. 10 éve ismerjük a srácot.
Az asszonykám válasza az volt:soha nem fogom mondani, hogy jöhet valaki,de éreztem,hogy nekem most lépnem kell.A feleségem felvett egy szép bugyit,egy magassarkú cipőt és bekötöttem a szemét egy kendővel.
Ezután kimentem és megcsörgettem a srácot. Visszamentem a szobába, és elkezdtem kényeztetni a nyelvemmel. kb. 5 perc múlva megérkezett a srác és oda térdelt a feleségem lába közé és felváltott engem. Ezután megfordította az asszonyt és hátulról iszonyatosan elkezdte kefélni. Én hátrább álltam és szinte megőrültem a látványtól.
Ezután én következtem, miközben a "barátot" orálisan kényeztette az asszony. Közben végig rajta volt a kendő!
Azóta sajnos nem volt semmi, de a napokban felhozta a drágám, hogy nyáron úgy élvezte mikor "xy" farka a lucskos kis puncijában keményedett meg.Remélem hamarosan újra lesz valamilyen akció!
Az eset óta sokkal jobb lett a sex közöttünk, úgy értem állatiasabb, őrületeseket kefélünk és közben kérdezgetem kivel kefélne és hogyan? Legtöbbször mondom neki, hogy gondoljon másra és mondja a nevét annak akit szeretne hogy kefélje. Ilyenkor eszünket vesztve kefélünk.

Végig élni milyen izgi volt. Nem akart az ismerősünk szemébe nézni,ezért kellett a kendő.
Én kis naív azt hittem, hogy nem fogja tudni, hogy éppen ki keféli, de tévedtem.
Azt mondta utána, hogy mikor magában érezte az idegen dákót, rögtön elélvezett a tiltott gyümölcs miatt!
Esténként mikor szó szerint ba..unk, hangosan mondja a srác nevét és kéri hogy élvezzen neki....
Szóval olyankor eszemet vesztem!
Ez már tuti nem normális!
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 29. szombat 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 29. szombat 23:40
Én kis naív azt hittem, hogy nem fogja tudni, hogy éppen ki keféli, de tévedtem.
Azt mondta utána, hogy mikor magában érezte az idegen dákót, rögtön elélvezett a tiltott gyümölcs miatt!

Esténként mikor szó szerint ba..unk, hangosan mondja a srác nevét és kéri hogy élvezzen neki....
Szóval olyankor eszemet vesztem!
Ez már tuti nem normális!

Te, ez így kúúúúúvára izgi!
Olvasni.

Értem én
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 29. szombat 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 29. szombat 23:19

Ja! És hamár homár! A férjem jöhet, a pasi meg kukucskáljon, ezt így (talán) bevállalnám.
(Már készülőfélben van az írás.
)

(Már készülőfélben van az írás.

Jó is lehetett !!!
(Ez egy válasz karos39 üzenetére (2008. 11. 29. szombat 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 29. szombat 23:36

Szép estét mindenkinek!

Tegnap este miután hatalmasat szeretkeztünk,elmondtam az én kedvesemnek milyen dolog lenne az ami még izgat engem.
Van egy srác - aki tudomásom szerint tetszik a drágámnak - hívjuk el és sexeljenek egyet, úgy,hogy én szépen rájuk csukom az ajtót. Így senkit nem feszélyez a jelenlétem.Persze az ajtónál állnék és hallgatnám a kéjes nyöszörgést.
Asszonykám szerint nem vagyok normális, de átgondolta a dolgot és szerinte talán felszabadultabban tudná az egészet kezelni.
Istenem! Elképzelem ahogyan ők hatalmasat kefélnek és én nem vagyok ott, csak a hangokat hallom.... Teljesen kész vagyok.
Lehet, Karácsonyra ezt kapja a drágaságom!
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Van egy srác - aki tudomásom szerint tetszik a drágámnak - hívjuk el és sexeljenek egyet, úgy,hogy én szépen rájuk csukom az ajtót. Így senkit nem feszélyez a jelenlétem.Persze az ajtónál állnék és hallgatnám a kéjes nyöszörgést.
Asszonykám szerint nem vagyok normális, de átgondolta a dolgot és szerinte talán felszabadultabban tudná az egészet kezelni.
Istenem! Elképzelem ahogyan ők hatalmasat kefélnek és én nem vagyok ott, csak a hangokat hallom.... Teljesen kész vagyok.
Lehet, Karácsonyra ezt kapja a drágaságom!

Te nem az én feleségem vagy véletlenül????Ilyen fórumokon ki tudja hogy ki kivel beszél.Amúgy meg komállak.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 29. szombat 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 29. szombat 22:29

Nekem is mindig ezzel a dumával jön a Kedves, hogy az Én kedvemért... No, ha az én kedvemért, akkor inkább fizessen be egy kéthetes utat Hawaira, kettesben, gyerekek és másik pasi nélkül, s ott aztán szeretgessen meg a finom meleg tengerben, meg a szálloda teraszán, meg a repülőn, meg ahol csak lehet. AZ az én kedvemért lenne.
Soha még csak nem is utaltam rá, hogy 3.ra vágynék, ne akarjátok a szánkba adni a ... szavakat. Ez a ti ábrándotok.

Játsz valami szépet az asszonynak hegedűn, és kiderűl
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 21:48

Te nem az én feleségem vagy véletlenül????Ilyen fórumokon ki tudja hogy ki kivel beszél.Amúgy meg komállak.
Szeretnék,de azt szívós ,nyalós,ütemesen tologatós,sikongatós régi magyar népi hangszeren.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyugi, nem.
Bár az én oldalbordám is itt szokott lengedezni, de neki fixen nincs hegedűje. (Hál' Istennek...)
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 21:48

Mér,mi bajod a hegedűvel?/Hál Istennek/
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 22:01

Nyugi, nem.
Bár az én oldalbordám is itt szokott lengedezni, de neki fixen nincs hegedűje. (Hál' Istennek...)

Aha, akkor az nyenyere meg a tárogató hibridje lehet.
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 21:56

Szeretnék,de azt szívós ,nyalós,ütemesen tologatós,sikongatós régi magyar népi hangszeren.
A hegedűvel??? Semmi.
Drága férjem sok mindenben tehetséges, sőt, zseniális. Ám mikor a Euterpé csücsörített, hogy homlokon csókolja, akkor kedvesem egész más testtáját tarthatta oda szegény múzsának ...
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Drága férjem sok mindenben tehetséges, sőt, zseniális. Ám mikor a Euterpé csücsörített, hogy homlokon csókolja, akkor kedvesem egész más testtáját tarthatta oda szegény múzsának ...

Nem,az a baszott nagy kúrás,szopás és élvezés lefinomítva,hogy beférjen a 12-es karikás műsorba is.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
nah...akkor bezárom a népi hangszeres chatszoba ajtaját...

Kár,pedig tényleg nem az én feleségem.Az enyém megsértődve fekszik az ágyunkban,mert kiborítottam a ketchupot.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 22:13

nah...akkor bezárom a népi hangszeres chatszoba ajtaját...

(Kockáztatva a pink vibrit: akkor legalább a kúrás megvolt... elkúrás. Szopás is van, csak a másik végén állsz.
)
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 22:23

Kár,pedig tényleg nem az én feleségem.Az enyém megsértődve fekszik az ágyunkban,mert kiborítottam a ketchupot.
reggelig a csetelés felfüggesztve! kérjétek majd MP-t, hogy oldja a topicot, de csak ha a témának megfelelően írtok hozzá!
kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot...ja nem, kérést..vagy volt ott ajánlat is?
oldottam:prune

kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot...ja nem, kérést..vagy volt ott ajánlat is?

De megilletődött mindenki. Többen is mondták, hogy ELSŐ "eksön" lesz. Még sem volt?

Hát,én vaskalapos beszámolóját vártam.Bár lehet hogy még mindig tart nekik a hétvége.
Nem tudom én még soha nem voltam harmadik pedig nagyon rám férne,4-es volt 2 nővel voltam.De nem is ide akartam kilyukadni hanem nekem is az a véleményem,hogy ami agyon van szervezve az ritkán sikerül úgy mint ahogy eltervezük.Ráadásúl az első együttlét sem olyan mint a 2.ik vagy3.ik.Úgy gondolom az elsőnél az ember megpróbál ismerkedni a másik testével nem biztos,hogy azonnal eltalálja mi a jó a másiknak persze attól még szex de a 2.ik alkalomnál már csak felszabadultabb az ember.