Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 778 779 780 781 782 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4067   2008. 12. 04. csütörtök 14:48
bruce09 bruce09
Tud valaki olyan oldalt-linket, ahol ilyen jellegű képeket lehet találni? Ilyen dugják a feleségem fotókra gondoltam... smile köszi előre is.
#4066   2008. 12. 04. csütörtök 14:25
Mi_ketten Mi_ketten
Szerintem is minimum érdekes hogy valaki ilyesminek tud örülni...ritka hogy valaki a saját szétalázását ennyire pozitívan szemlélje.
De inkább arra fogadnék hogy Tamasandrea69-nek sohasem volt nője.
#4065   2008. 12. 04. csütörtök 12:22
nikole nikole
Hát elég durva. Nem hiszem, hogy ez arról szól, amiről kéne. A nő él kedve szerint. A pasi meg egy balek. Az én férjem biztos, hogy kirúgna, ha ilyet csinálnék. Mert ez már nem kettőnkről szólna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2008. 12. 04. csütörtök 05:54
Andi megismerkedett egy csajjal. Tegnap, amikor elment randizni azt mondta csak a csajjal fog találkozni és csak találkozni. Aztán felhívott, hogy ott fog aludni. Ma hajnali kettőkor jött haza hulla-fáradtan és elmesélte, hogy a csaj barátja is ott volt. Akkor persze már tudtam a sztori végét...

Dugott egyet a sráccal, mert a barátnőjét izgatta a látvány smile Óh az én önfeláldozó kicsi feleségem!

Először rosszul esett, hogy kihagyott a dologból, de most reggel 0550 ... és én azóta kefélem őt, hogy hazajött. Megiszom a kávét és még egyszer megb****m a kis qrvát mielött munkába mennék nyes
#4064   2008. 12. 04. csütörtök 11:19
X Törölt felhasználó (37937)
Ti nem vagytok normálisak !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Andi megismerkedett egy csajjal. Tegnap, amikor elment randizni azt mondta csak a csajjal fog találkozni és csak találkozni. Aztán felhívott, hogy ott fog aludni. Ma hajnali kettőkor jött haza hulla-fáradtan és elmesélte, hogy a csaj barátja is ott volt. Akkor persze már tudtam a sztori végét...

Dugott egyet a sráccal, mert a barátnőjét izgatta a látvány smile Óh az én önfeláldozó kicsi feleségem!

Először rosszul esett, hogy kihagyott a dologból, de most reggel 0550 ... és én azóta kefélem őt, hogy hazajött. Megiszom a kávét és még egyszer megb****m a kis qrvát mielött munkába mennék nyes
#4063   2008. 12. 04. csütörtök 09:46
lyuk78 lyuk78 VIP
Szépen egymásra találtatok !

Ti tényleg szerelmesek vagytok egymásba ?

#4062   2008. 12. 04. csütörtök 05:54
X Törölt felhasználó (314412)

#4061   2008. 12. 03. szerda 21:38
Nyúlmedve Nyúlmedve
smile
Jöhet majd a beszámoló... várják páran... Én is. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 03. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347977)
2008. 12. 03. szerda 21:18
Ok., Igazad van!
Majd lazítunk egy kicsit és a következő élmény után jövünk újra! wave
#4060   2008. 12. 03. szerda 21:35
szörpi szörpi
Én szívesen ki próbálnám ezt a dolgot,hogy nézném ahogy dugják az asszonyt csak az a baj, hogy ezt csak a képzeletemben tudom le játszani.Párokban lennénk és a pasi rá hajtana az asszonyra és ő meg hagyná az ő nőjét, hogy velem legyen.
#4059   2008. 12. 03. szerda 21:18
X Törölt felhasználó (347977)
Ok., Igazad van!
Majd lazítunk egy kicsit és a következő élmény után jövünk újra! wave
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2008. 12. 02. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 02. kedd 21:49
Kész, lepadlóztam... Hol a humorérzéketek????
Túl komolyan veszitek magatokat, másokat és magát a fórumozást is!
#4058   2008. 12. 03. szerda 20:36
-ch- -ch-
Kevés a valós élményes,mi meg csak fantáziálunk,képzelgünk.Hiába türelmetlenkedünk, információra ,élményre vágyva.Nézzük olvassuk a fórumot,várjuk a folytatást,mint a tv-ben.Szerintem most 1 kicsit mindenki a párjával foglalkozik.Legalábbis nekem "ez jött át".Most megyek én is,foglalkozom vele.
#4057   2008. 12. 03. szerda 18:26
lyuk78 lyuk78 VIP
Na eltünt mindenki ? A "nagy tiltás" óta ,csak döcög a szekér !
#4056   2008. 12. 03. szerda 09:41
lyuk78 lyuk78 VIP
Írd már le ,mindenkit megöl a kíváncsiság ! beka2

Szerintem teljesen normális (mégha hülyén is hangzik), hogy a feleségednek egy ilyet megadtál úgy ,hogy soha nem volt mással. Érezte legalább,hogy milyen mással.
Furcsálja ,hogy te ilyennel ajándékoztad meg és úgy véli rosszakat gondolsz róla. Normális reakció innen is látszik ,hogy hűséges volt a feleséged szerintem.
Szerintem jól tetted de (ez az én véleményem) !

Ennyi idősen egy nőnek igen is szüksége van arra,hogy a szexet ne csak egy szemszögből lássa . (így ,hogy egyetlen férfi voltál az életében )

Persze sok nő azt mondaná aki ebben a helyzetben van,hogy neki nincsen szüksége rá,mert imádja a férfét. Igen ez így van de nincsenek fából és a puding próbája az evés !

(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 12. 02. kedd 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 02. kedd 20:44
Beszéltünk róla azt mondja ,hogy nem bánta meg csak egy kicsit feszélyezi ez az állapot ,hogy én hogyan tekintek rá ez után én megnyugtatttam ,hogy az én szeretetem csak még jobban nőtt FÉLTÉKENYSÉGNEK még a szikrája sincs bennem de hazudnék ha azt mondanám ,hogy nem éreztem magam furán amikor láttam a páromban egy IDEGENT de tényleg csak egy pillanatra és már el is múlt mindent összevetve lessz folytatás holnap leírom hogy is kezdődött első közös 3 mas bénázásunk (mert ugye én külön már voltam) de így még nem DE LESSZ FOLYTATÁS MERT GYAKORLAT TESZI A MESTERT és rövid az élet sokat kell tanuljunk így eggyüt
#4055   2008. 12. 02. kedd 21:49
Nyúlmedve Nyúlmedve
Kész, lepadlóztam... Hol a humorérzéketek????
Túl komolyan veszitek magatokat, másokat és magát a fórumozást is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 02. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 02. kedd 21:24
Asszem, már mindent értek... hehe De ettől nem lettem boldogabb. szomoru1
Azért, nem bánom, hogy idetévedtünk, mert mi is úgy voltunk, hogy de jó lenne elmesélni valakinek! Csak nem volt kinek...
Sziasztok! wave
#4054   2008. 12. 02. kedd 21:24
Asszem, már mindent értek... hehe De ettől nem lettem boldogabb. szomoru1
Azért, nem bánom, hogy idetévedtünk, mert mi is úgy voltunk, hogy de jó lenne elmesélni valakinek! Csak nem volt kinek...
Sziasztok! wave
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2008. 12. 02. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 02. kedd 20:30
"De, hagyjuk, ha másodszorra se sikerült világosan kifejezni magam"

A hiba nem az én készülékemben van... vigyor2
De sebaj.
Ne offoljatok már ... nyes eplus2 hehe
#4053   2008. 12. 02. kedd 21:09
Fém_fatál Fém_fatál
Én voltam a bűnös offoló, igaz, akkor per pillanat nem volt mit offolni. Mégis szégyellem magam. pardon1 smile

A témában nem vagyok érintett, talán nem is leszek soha. De szívesebben beszélgetek itt, mint acseten, ahol páran feszt a farkukat mutogatnák webcam-on. wow3
A privi is félreérthető, de ott azért kevesebb meglepi ért. smile

A téma érdekel, az itt felbukkanókkal szeretek olykor beszélgetni.

De hogy végre ON legyek:
Kíváncsi vagyok vaskalapos leírására, főleg arra lennék nagyon kíváncsi, hogy a felesége hogyan élte meg az eseményeket.
Vajon ő tud-e ugyanúgy nézni a férjére? Kell-e hogy ugyanúgy nézzen rá? Érdekes ez, minden szempontból. (Számomra főleg azért, mert szinte pontosan ugyanolyan helyzetben vagyok, mint ő VOLT. smile )
#4052   2008. 12. 02. kedd 20:44
vaskalapos vaskalapos
Beszéltünk róla azt mondja ,hogy nem bánta meg csak egy kicsit feszélyezi ez az állapot ,hogy én hogyan tekintek rá ez után én megnyugtatttam ,hogy az én szeretetem csak még jobban nőtt FÉLTÉKENYSÉGNEK még a szikrája sincs bennem de hazudnék ha azt mondanám ,hogy nem éreztem magam furán amikor láttam a páromban egy IDEGENT de tényleg csak egy pillanatra és már el is múlt mindent összevetve lessz folytatás holnap leírom hogy is kezdődött első közös 3 mas bénázásunk (mert ugye én külön már voltam) de így még nem DE LESSZ FOLYTATÁS MERT GYAKORLAT TESZI A MESTERT és rövid az élet sokat kell tanuljunk így eggyüt
#4051   2008. 12. 02. kedd 20:32
Nyúlmedve Nyúlmedve
Akkor hagyj időt rá, hogy feldolgozhassa. De hordozd a tenyereden. Légy figyelmes hozzá. Szerintem.
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 12. 02. kedd 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 02. kedd 20:15
Mi 19 éve vagyunk eggyütt,neki én voltam az első és utolsó szombatig nekem volt előtte is meg közbe is (nem vagyok rá büszke! VAGY még is?)te hát vele valóban olyan történt 33 évesen mint ha megint elvették volna a szüzességét! De nekem az élmény megérte sőt ,hogy megadtam neki azt amit szerintem csak nagyon kevesen mernek megadni az is jó érzés DE ő olyan más lett mint ha kicserélték volna azt mondja fel kell dolgoznia az élményt mert még túl friss
#4050   2008. 12. 02. kedd 20:30
Nyúlmedve Nyúlmedve
"De, hagyjuk, ha másodszorra se sikerült világosan kifejezni magam"

A hiba nem az én készülékemben van... vigyor2
De sebaj.
Ne offoljatok már ... nyes eplus2 hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 02. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 02. kedd 20:25
"Aki idekattint, azt érdekli a téma, érdekli minden apró új "tudáspihe", no és érdekli mások "hogyanja", kíváncsi mások cselekedeteinek mozgatórugóira, mások gondolataira"

Igen, én is ezért vagok itt...és útálom ha két "témához kapcsolódó" hsz. közt két oldal off van. ( Persze, tudom, akik írják, félszavakból is megértik egymást. hehe ) De, hagyjuk, ha másodszorra se sikerült világosan kifejezni magam, harmadszorra sem fogod megérteni.
Üdv.: a pasi
#4049   2008. 12. 02. kedd 20:26
lyuk78 lyuk78 VIP
Ez biztosan így van. Fel kell dolgoznia ,hiszen sosem tett ilyet te voltál neki a férfi az ágyban és ágyon kívűl is. És most TE elötted "dugott" mással. És ha jól esett neki,lehet szégyenli magát és rosznak érzi magát,de ha te mutatod neki,hogy milyen fasza feleséged van akkor ő is más lesz szerintem (én ezt tenném ).

Megértem őt és téged is. De amint szavaidból kiveszem jó volt.
És a feleséged közben milyen volt , élvezte , tetszett neki , jól esett neki .

Neked mit mondott ?
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2008. 12. 02. kedd 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 02. kedd 20:15
Mi 19 éve vagyunk eggyütt,neki én voltam az első és utolsó szombatig nekem volt előtte is meg közbe is (nem vagyok rá büszke! VAGY még is?)te hát vele valóban olyan történt 33 évesen mint ha megint elvették volna a szüzességét! De nekem az élmény megérte sőt ,hogy megadtam neki azt amit szerintem csak nagyon kevesen mernek megadni az is jó érzés DE ő olyan más lett mint ha kicserélték volna azt mondja fel kell dolgoznia az élményt mert még túl friss
#4048   2008. 12. 02. kedd 20:25
"Aki idekattint, azt érdekli a téma, érdekli minden apró új "tudáspihe", no és érdekli mások "hogyanja", kíváncsi mások cselekedeteinek mozgatórugóira, mások gondolataira"

Igen, én is ezért vagok itt...és útálom ha két "témához kapcsolódó" hsz. közt két oldal off van. ( Persze, tudom, akik írják, félszavakból is megértik egymást. hehe ) De, hagyjuk, ha másodszorra se sikerült világosan kifejezni magam, harmadszorra sem fogod megérteni.
Üdv.: a pasi
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2008. 12. 02. kedd 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 02. kedd 19:59
"erőszakkal mégis eléri célját, elég kétes dicsőségnek tartom... "

Ezzel mélyen egyetértek. Ezt írtam le JÁTÉKOS szösszenetben...

"Én sem a konkrét akciókra gondoltam...amikről te beszélsz, ugyanúgy a témához kapcolódnak,(vagy még jobban) mint a csupasz akciók, de ha visszaolvasol, miért is fagyasztották nemrég megint a topikot? ráadásul régi, profi fórumozók végett..."

Off, nem off, a témához sok minden hozzátartozik. Még a mellékvágányra kanyarodó beszélgetések is.
Nem véletlenül tévedtem ide. Mások sem. Aki idekattint, azt érdekli a téma, érdekli minden apró új "tudáspihe", no és érdekli mások "hogyanja", kíváncsi mások cselekedeteinek mozgatórugóira, mások gondolataira.

... 778 779 780 781 782 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19647db
Utolsó üzenet: ma 10:59

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!