Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 738 739 740 741 742 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4832   2009. 07. 19. vasárnap 16:52
tzl tzl
Ma jön egy cimborám hozzánk, kicsi feleségem pedig nagyon rá van állva megint a hármasra. Drukkoljatok, hogy összejöjjön smile Ha összejön, majd beszámolok részletesen nyes
#4831   2009. 07. 19. vasárnap 13:36
Sarkanyka Sarkanyka
Bocsi a kérdésért akkor végülis hány jelentkezöböl jön össze egy tisztességes férfi ki nem hazudos és még tetszik is ?? mi is kutakodunk ebben a felálláaban de csak a kudarc jött eddig össze-((
#4830   2009. 07. 19. vasárnap 01:49
pár8476 pár8476
Full extra smile
#4829   2009. 07. 18. szombat 21:51
vazelinator vazelinator VIP Admin
kattints a nevére és ott üzenj neki...
(Ez egy válasz attitina üzenetére (2009. 07. 18. szombat 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 18. szombat 21:45
Hali. GRUPPÁR beszélhetnénk privátba msn-en.
#4828   2009. 07. 18. szombat 21:45
attitina attitina
Hali. GRUPPÁR beszélhetnénk privátba msn-en.
#4827   2009. 07. 18. szombat 21:41
vazelinator vazelinator VIP Admin
homepictures, GRUPPÁR
nem akartok ti egy priváton egy találkozót leszervezni smile ?
talán meg tudjátok oldani egymás problémáit smile
részben smile
#4826   2009. 07. 18. szombat 21:31
X Törölt felhasználó (18603) VIP
Csáá! Ugyanez, orgiát akar az én kis feleségem is és támogatom benne, 4-5 kandúr lője tele, MINDENHOL!!!! Egyszer élünk smile
#4825   2009. 07. 18. szombat 14:06
utista utista
Hát a képeidet elnézve téged tényleg közkinccsé kell tenni! Gyönyörű vagy!
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 16. csütörtök 12:08
Sziasztok! smile
Nálunk most az jött divatba, hogy elmegyek itthonról, lefekszek valakivel, persze akit már ismerünk, aztán otthon jókat élvezkedünk.
Nem régen van így, de egyszer kipróbáltuk, és így maradt.Magunk se értjük, miért, de jó. smile
#4824   2009. 07. 18. szombat 08:17
ibag ibag
Már több mint öt éve jár hozzánk az egyik barátunk. Az interneten ismerkedtünk meg, és azóta tart a kapcsolat. Sűrűbben, ritkábban megszökik otthonról, egy jó kis szexre.
Öt év után is nagyon élvezem, amikor behatol a kis feleségem puncijába, és mindketten hangosan szeretkeznek.
Tegnap is itt volt. Most, hogy írom a sorokat, ágaskodik a farkam. Pedig én is sorra kerültem nem is egyszer.
Aki fontolgatja, hogy megossza feleségét egy szimpatikus "hímmel", bátran vágjon bele!
Persze csak akkor, ha amúgy stabil, bizalomra épülő, szeretettel teljes a kapcsolata a párjával.
Mi ilyenek vagyunk.
#4823   2009. 07. 16. csütörtök 12:08
pár8476 pár8476
Sziasztok! smile
Nálunk most az jött divatba, hogy elmegyek itthonról, lefekszek valakivel, persze akit már ismerünk, aztán otthon jókat élvezkedünk.
Nem régen van így, de egyszer kipróbáltuk, és így maradt.Magunk se értjük, miért, de jó. smile
#4822   2009. 07. 14. kedd 21:38
Ron79 Ron79 VIP
Sziasztok,
Íme egy történet tőlem, rólunk.
Előzményként tudni kell, hogy van egy srác, aki alkalmanként meglátogat minket.
Szóval pár hete említettem a páromnak, hogy milyen jó lenne, ha hazaérve „rajtakapnám” őket. A fantáziámban úgy élt, hogy nem szeretkeznek, csak épp az előkészítésben merülnek el.
A múlt héten, hazafelé a munkából csörög a telefon, merre járok, mikor érek haza… mivel elég nagy volt a forgalom ez egyáltalán nem volt furcsa, biztos kicsit később vagyok, mint szoktam – gondoltam.
Hazaérek, vendégszobából szól a párom, hogy mutat valamit, menjek oda. Bemegyek és hát valami olyasmi várt, mint amit elmondtam neki. Mind a ketten meztelenek voltak, a feleségem a 69-es pózból egyenesedett fel köszönni.
Hát, egy pillanatra nem jutottam levegőhöz, előtte ilyesmit soha nem csinált…
Elrohantam zuhanyozni, közben a párom kijött fogat mosni, baleset történt, elsült a srác…Bementünk a szobába és én is csatlakoztam a partyhoz. Kezdetnek szopott minket egy kicsit, de ő akkor már teljesen a plafonon volt – szeretkezni akart. Így neki is estem, de épp csak pár percig, és átengedtem a punciját az újra tettre kész barátunknak. Így ő ismétlésből elég jól bírta, keményen kefélte a párom, aki gyakorlatilag a farkamat vette a szájába hangtompítónak. Eljött a csere ideje, ezt szeretem a legjobban, csak nem bírom túl sokáig…
Gyorsan tövig toltam a forró, lucskos, kitágult punciba a farkam. Ez valami hihetetlen izgató érzés, aki ezt átéli nem nagyon tudja szavakba önteni. Pár lökés és végem is volt. Ilyenkor a párom „újra éleszt”, ahogy most is, csak most a barátunk elkezdte a fenekét csókolgatni és nyalogatni. Nem kellett sok és már a fenekét dugta, pontosan azzal a finom, hozzáértő módon, amiért rajtam kívül csak ő teheti ezt meg. Ettől én is gyorsan tettre kész lettem megint, a párom alá csúszva vissza tettem a puncijába, így megálltunk, senki sem mozdult, csak hárman egyszerre lélegeztünk. Gyakorlatilag mindenki kielégült két percen belül.
Ez volt amiért elkezdtem leírni a történetet. Ugyanis azt hiszem szét dughatná az egész világ a feleségem, akkor sem lenne még egy ilyen barátunk. Nem egy éjszakás, már nem ismeretlen, ez a titok!Nálunk!
Aki az igazságtartalmat kezdi firtatni, nem fog szóra bírni! crazya
#4821   2009. 07. 14. kedd 15:52
eros007 eros007
Az Ö popsijáért worship a világ túlsó fele sem lenne túl távoli nyes
(Ez egy válasz matinus üzenetére (2009. 07. 14. kedd 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 14. kedd 10:09
Hát az én álmom meg az, hogy az egyik pasi én lehetnék a sok közül.
Régóta nézlek benneteket, és nagyon izgatóak vagytok. Isteniek a sorozataitok is, és ráadásul nem is lakhatunk túl messze egymástól, mert némelyik helyszín ismerős.
#4820   2009. 07. 14. kedd 10:09
matinus matinus
Hát az én álmom meg az, hogy az egyik pasi én lehetnék a sok közül.
Régóta nézlek benneteket, és nagyon izgatóak vagytok. Isteniek a sorozataitok is, és ráadásul nem is lakhatunk túl messze egymástól, mert némelyik helyszín ismerős.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 13. hétfő 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (18603) VIP
2009. 07. 13. hétfő 21:41
Üdv!
A feleségem fantáziájában egy hajón vagyunk a Balatonon, Ő és kb 4-5 férfi, óriási Gang Bang Partyban smile Reméljük egyszer összejön és nem álom lesz. imádom nézni, ahogy jól megdugják. smile
#4819   2009. 07. 13. hétfő 21:41
X Törölt felhasználó (18603) VIP
Üdv!
A feleségem fantáziájában egy hajón vagyunk a Balatonon, Ő és kb 4-5 férfi, óriási Gang Bang Partyban smile Reméljük egyszer összejön és nem álom lesz. imádom nézni, ahogy jól megdugják. smile
#4818   2009. 07. 13. hétfő 12:22
harmadik harmadik
Én nem voltam még ilyen kellemetlen helyzetben. Eddig minden esetben rendesen működött a szerszám. Az enyém is, meg a házigazda műszere is.
De lehet valami ebben a teljesítménykényszerben.
Nálam az segíthetett, hogy a párral már előre megbeszéltünk sokmindent. Pl a pózókat. Így amikor megláttam a hölgyet, egyből beindult a fantáziám, és a merevedésem is...
#4817   2009. 07. 10. péntek 21:41
zimmi zimmi
Hasonlóképpen járok én is,és a barátnőm is.Valahogy eddig nagyon kevés alkalommal sikerült első - második alkalommal az,hogy szexelni is tudjak.Annyira izgatott a szitu,hogy túlizgultam magam,és jaj csak nehogy ...és már félárbóc.Pedig isteni dolog.Barátnőm is van,hogy magára rántaná,de van mikor sajnos kimondottan kényelmetlenül érzi magát,és nem kívánja,később meg bosszankodunk.Van egy tipusú elképzelésünk kit keresünk,és ez alapján a mérce után keresgélünk,ezért is nehéz összehozzni.
(Ez egy válasz herodotosz üzenetére (2009. 07. 10. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 10. péntek 09:38
Én már több párral voltam együtt, az első találkáknál rendszeresen nem működött a puskám. Egy barátnőmmel belevágtunk az egymás előtti szexbe, és akkor jöttem rá, hogy hiába az izgató helyzet, hiába erről álmodozok évek óta, egyszerűen félárbóc. Pedig rohadtul izgatott a szitu, és nem tudtam mi van velem. A párom sem...ez lenne az adrenalin? Amikor elment a pár, (akik nem voltak kezdők, és rendesen elkapták a barinőmet), olyan lettem mint a vasbeton, és 2x megfarkaltam a csajomat úgy, hogy ki sem szálltam belőle. 2-3 ilyen találkozás kellett, hogy én is részt tudjak venni a 3-as játékukban. És mondom, nem zavart, hanem izgatott kegyetlenül a dolog. Ez később, ha 3-nak szálltam be párhoz, ugyanígy történt. Igaz, a kudarcokat elkerülve eleve megbeszéltem velük, hogy az első alkalommal nem fog menni. Időközben rájöttem, ugyanez a helyzet azoknál a nőknél is, akik érzelmet váltanak ki belőlem. Ha nagyon szeretek valakit, jó néhány éjszakát együtt kell aludni vele, símogatással, becézgetéssel, mire úgy rendesen odahasítok neki. A szórakozóhelyeken létesített egyéjszakás kapcsolatoknál símán megfeszítek bárkit akár parkban, akár lépcsőházban, pedig túl vagyok a 30-on. Na akkor ez hogy van? Egy orvos barátom szerint az ilyen izgalmi helyzetek váltják ki az ún. teljesítménykényszert ami stresszet idéz elő. Vagy van valakinek jobb magyarázata?
#4816   2009. 07. 10. péntek 20:30
zsadi zsadi VIP
a fenébe .és én erről lemaradtam. confused
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 06. hétfő 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105336)
2009. 07. 06. hétfő 11:31
mi most voltunk ugy elősször hogy látta a párom hogy más dug én azt hittem féltékeny lesz de nem volt és ahogy elnéztem nagyon élvezte és amikor elment hamar tettre kész volt megint gondolom a látványtol meg hát segitettem én is
#4815   2009. 07. 10. péntek 16:34
madmaximum madmaximum VIP
kb. mikor? merre pontosan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 10. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37937)
2009. 07. 10. péntek 11:00
Ma este ( 07.10 ) megyünk a feleségemmel a Dunapart XI. kerületi szakaszára kocsiban szeretkezni. A Budafoki, és a Szerémi út ahol találkozik, a Lukoil benzinkút mögötti részre a Duna és a Gát közötti földút közepe felé. Örülnénk, ha egy vékony bi hölgytagú pár, vagy egy jóképű 40-es sármos HETERO férfi csatlakozna hozzánk. Mindenkinek válaszolok de csak levélben.
#4814   2009. 07. 10. péntek 11:00
X Törölt felhasználó (37937)
Ma este ( 07.10 ) megyünk a feleségemmel a Dunapart XI. kerületi szakaszára kocsiban szeretkezni. A Budafoki, és a Szerémi út ahol találkozik, a Lukoil benzinkút mögötti részre a Duna és a Gát közötti földút közepe felé. Örülnénk, ha egy vékony bi hölgytagú pár, vagy egy jóképű 40-es sármos HETERO férfi csatlakozna hozzánk. Mindenkinek válaszolok de csak levélben.
#4813   2009. 07. 10. péntek 09:38
herodotosz herodotosz
Én már több párral voltam együtt, az első találkáknál rendszeresen nem működött a puskám. Egy barátnőmmel belevágtunk az egymás előtti szexbe, és akkor jöttem rá, hogy hiába az izgató helyzet, hiába erről álmodozok évek óta, egyszerűen félárbóc. Pedig rohadtul izgatott a szitu, és nem tudtam mi van velem. A párom sem...ez lenne az adrenalin? Amikor elment a pár, (akik nem voltak kezdők, és rendesen elkapták a barinőmet), olyan lettem mint a vasbeton, és 2x megfarkaltam a csajomat úgy, hogy ki sem szálltam belőle. 2-3 ilyen találkozás kellett, hogy én is részt tudjak venni a 3-as játékukban. És mondom, nem zavart, hanem izgatott kegyetlenül a dolog. Ez később, ha 3-nak szálltam be párhoz, ugyanígy történt. Igaz, a kudarcokat elkerülve eleve megbeszéltem velük, hogy az első alkalommal nem fog menni. Időközben rájöttem, ugyanez a helyzet azoknál a nőknél is, akik érzelmet váltanak ki belőlem. Ha nagyon szeretek valakit, jó néhány éjszakát együtt kell aludni vele, símogatással, becézgetéssel, mire úgy rendesen odahasítok neki. A szórakozóhelyeken létesített egyéjszakás kapcsolatoknál símán megfeszítek bárkit akár parkban, akár lépcsőházban, pedig túl vagyok a 30-on. Na akkor ez hogy van? Egy orvos barátom szerint az ilyen izgalmi helyzetek váltják ki az ún. teljesítménykényszert ami stresszet idéz elő. Vagy van valakinek jobb magyarázata?

... 738 739 740 741 742 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!