Szerintem ez egyébként nem bi- vagy homoszexualitás kérdése, még látensen sem, sokkal inkább szubmisszív személyiségé.
Azért élvezzük, ha mással dug a feleségünk, mert ő a falkavezér, aki ezt megteheti, ráadásul végignézzük, ahogy "egy igazi férfi" jól megdugja.
És természetesen nem kell itt egyből mazochista hajlamokra asszociálni, a szubmisszivitás nem sm-témakör, ráadásul a legtöbb ember esetében nem állandó helyzet, néha szeretünk felülkerekedni az asszonyon és alaposan megbaszni őt, mert akkor éppen mi vagyunk a falkavezérek.
Ismerek egyébként végletesen szubmisszív embert is, ő történetesen lány, a párja meg domináns, úgyhogy jól kiegészítik egymást, de az már egészen más kategória, mint a "néha ketten dugjuk az asszonyt". Náluk parancsszóra vetkőzés van minden nap, ahogy hazaérnek, aztán a lány, meztelenül, pórázzal a nyakában csinálja, amit a férje parancsol neki. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 09. péntek 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 09. péntek 11:44
Azért élvezzük, ha mással dug a feleségünk, mert ő a falkavezér, aki ezt megteheti, ráadásul végignézzük, ahogy "egy igazi férfi" jól megdugja.
És természetesen nem kell itt egyből mazochista hajlamokra asszociálni, a szubmisszivitás nem sm-témakör, ráadásul a legtöbb ember esetében nem állandó helyzet, néha szeretünk felülkerekedni az asszonyon és alaposan megbaszni őt, mert akkor éppen mi vagyunk a falkavezérek.
Ismerek egyébként végletesen szubmisszív embert is, ő történetesen lány, a párja meg domináns, úgyhogy jól kiegészítik egymást, de az már egészen más kategória, mint a "néha ketten dugjuk az asszonyt". Náluk parancsszóra vetkőzés van minden nap, ahogy hazaérnek, aztán a lány, meztelenül, pórázzal a nyakában csinálja, amit a férje parancsol neki. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 09. péntek 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (399158)

Ez a dolog nálunk is áll. Nekem is jólesik, ha látom hogy a feleségemre nyálcsorgató férfiak bámulnak az utcán. Néha direkt keressük is az ilyen szituációkat. Ugyanakkor nekem sincs igényem arra, hogy én bámulásszak más nőket. Ugyanez állna egy esetleges szexuális töltetű valamilyen eseményre. Akár arra, ha néznének minket szex közben, akár arra, ha valaki hozzá is érne a nejemhez. Én nem vágynék arra, hogy egy másik nőt simogassak.
Lehet, hogy látens bisex vagyok?

Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy szájhősök helyett igazi beszélgetés indult el a témában, végre-végre-végre!
Érdekes módon én nem szeretem, ha az utcán megbámulják a páromat és kifejezetten irritál, ha megtudom, hogy valaki bepróbálkozott nála. Ami elég sűrűn előfordul, mivel a vendéglátásban dolgozik.
De amikor volt alkalom akkor bizony nem hagytunk neki lélegzetet sem venni,
és nagyon izgat a folytatás lehetősége is.
Mi ebben az izgató? Nem tudom, nem gondolok olyanra, hogy de jó, másnak is tetszik a párom... nem verem a mellem gondolatban, hogy most mekkora élvezetet adok. Egyszerűen "ez a dolgok normális menete"!
Nálunk is természetesen szóba került a 2 nő 1 ffi felállás és volt is próbálkozás, de csak olyan férfiakat találtunk akik nőnek adták ki maguk...
, így nem is erőltetjük a dolgot. Meg, hát igazándiból engem az izgat, ha megdugják a feleségem - az aktív részvételemmel!
Nagyon örülök, hogy szájhősök helyett igazi beszélgetés indult el a témában, végre-végre-végre!

Érdekes módon én nem szeretem, ha az utcán megbámulják a páromat és kifejezetten irritál, ha megtudom, hogy valaki bepróbálkozott nála. Ami elég sűrűn előfordul, mivel a vendéglátásban dolgozik.
De amikor volt alkalom akkor bizony nem hagytunk neki lélegzetet sem venni,

Mi ebben az izgató? Nem tudom, nem gondolok olyanra, hogy de jó, másnak is tetszik a párom... nem verem a mellem gondolatban, hogy most mekkora élvezetet adok. Egyszerűen "ez a dolgok normális menete"!

Nálunk is természetesen szóba került a 2 nő 1 ffi felállás és volt is próbálkozás, de csak olyan férfiakat találtunk akik nőnek adták ki maguk...

Nem hiszem,hogy biszex lennél ettől. Én sem vagyok az. Sőt !!!! Érdekes mód a férfiakat igen érdekli ez a felállás,csak nem minden férfi a párjával képzeli el és műveli azt. Van aki ezt az érzést azzal akarja átélni akit szeret ,mert azzal tudja teljes mértékben elképzelni és valahogy osztani élvezetét ,vágyát,örömét.(mint a párkapcsolat más dolgaiban is osztoznak) És van a másik típus ,,az én nőmhöz senki ne érjen de én " ha kell beszállok szóljatok" . Maga a 2 férfi 1 nő felállás izgatja szerintem a legtöbb férfit . Én is sokáig nem tudtam hová tenni a dolgot,izgat te Úristen, a feleségemet megdugatnám ,, szégyeltem magamat stb... Most már nem szégyenlem ezt. Bennem van ez a vágy ha tetszik ha nem. Minden férfi szeret keménynek tünni és én vagyok az igazi férfi megtestesítője lenni. .Miért nem az,hogy én valaki más nőjét. ??? De ez van. Az is vonz persze,de a kettő nem ugyan az. Teljesen más. Itt a páromat képzelem el,ahogy hátranéz ahogy élvezi,ahogy ........ Más ! Szeretem őt és ettől szép ez az egész .
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 09. péntek 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 09. péntek 11:44

Ez a dolog nálunk is áll. Nekem is jólesik, ha látom hogy a feleségemre nyálcsorgató férfiak bámulnak az utcán. Néha direkt keressük is az ilyen szituációkat. Ugyanakkor nekem sincs igényem arra, hogy én bámulásszak más nőket. Ugyanez állna egy esetleges szexuális töltetű valamilyen eseményre. Akár arra, ha néznének minket szex közben, akár arra, ha valaki hozzá is érne a nejemhez. Én nem vágynék arra, hogy egy másik nőt simogassak.

Így igaz, csak beszélgettünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 09. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 09. péntek 11:37

Nem vitáztunk, hanem beszélgettünk.

Igen,nekem is az tetszik benne,h más férfiak is megkivánják,vonzónak találják! És szerintem egy nönek fontos h legyen önbizalma. Mellesleg pedig ugy érzem h igy több,nagyobb élvezetet kaphat "tölem".És azt élvezem ha Ö élvez.Persze ez csak akkor müködik ha érzem h érzelmileg csak az enyém,es TUDOM h nem vesztem el öt
Örülök hogy így látod, hogy egy tartalmas beszélgetés folyik itt és remélem így is van. Aminek nem örülök, hogy nem írtad meg a véleményedet a témában, mert nagyon jó hozzászólásaid vannak, és ezért különösen érdekelt volna. Rendszeresen olvasom őket itt is, és ha jól emlékszem akkor az indexen is. Többnyire teljes egyetértéssel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 09. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 09. péntek 11:37

Én is élveztem ha megdugták a feleségemet. Csak nem velem hármasban egyszerre csináltuk hanem elötte elment (elküldtem) dugni valakivel. Olyannal akartam aki neki is bejön mert azt akartam h Ö élvezze.Aztán itthon még frissen dugott puncival keféltünk egy oltári nagyot. Élveztem h "felizgulva" jött haza. Neki is jó volt itthon velem mert ez a mi játékunk volt és élveztük. Most próbálnám h hármasban legyünk ehhez keresek férfit,akinek jó vastag farka van
. Olyat szeretne. Érdekes,de a két nő egy hapsi nem izgat. Csak ez.

Olyanról vitázunk, amiben teljesen egyetértünk, csak eltérően fogalmazzuk meg.
Mi sem vagyunk biszexuálisak, csak képesek vagyunk rá, hogy elfogadjuk a velünk azonos neműekkel is a szexnek bizonyos formáit. A férjed is ugyanígy van ezzel, csak Te vagy szélsőségesen hetero, és ezért ilyenre képtelen
A kapcsolatotok az én véleményem szerint is őszinte és teljesen kiegyensúlyozott, így csak gratulálni lehet hozzá, kritizálni semmiképp. Szerencsésen egymásra találtatok így, hogy a férjed nem vágyik a többlányos akciókra. Ha nem így lenne, akkor teljesen más lenne a meglátásom. Sok-sok csodálatos orgazmust mindkettőtöknek !
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2009. 10. 09. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 09. péntek 09:16

Beleolvastam, de az nekem sok, ne várd el, hogy elolvassam.
Azt mondta a párom, hogy ő nem bisex, pusztán csak izgatja a látvány. Egyrészt szereti igazolva látni mások által is, hogy jó nőt választott, másfelől egy kis féltékenység gerjed benne, amitől sokkal jobban kíván, és mivel felfokozottabb, nagyobb az orgazmusa is. Azt mondta, amit te is írtál, hogy őt két nő csak akkor érdekelné, ha azok egymással is foglalkoznának, mert az szerinte szép és izgató. Mivel én erre egyáltalán nem lennék képes, így nem forszírozza. Kértem, hogy rangsorolja, melyiket szeretné jobban. Azt mondta a 2 ffi 1 nő felállás sokkal jobban izgatja. Nincs okom kételkedni az őszinteségében.
Tehát abszolut nincsen erre recept. Én már mondtam neki, hogy az egyensúly jegyében keressünk párt, majd csak elviselem valahogy, majd jóképet vágok hozzá. De ő maga mondta, hogy nincsen rá szükség, nem azt akarja, hogy félévente új párossal osszuk meg az ágyunkat és nem is vágyik másik nőre. Arra az izgalomra vágyik, amit akkor él át, amikor látja, hogy a másik férfi belém hatol. Meg arra a látványra, amilyen én vagyok akkor, mikor ketten vannak bennem.

Azt mondta a párom, hogy ő nem bisex, pusztán csak izgatja a látvány. Egyrészt szereti igazolva látni mások által is, hogy jó nőt választott, másfelől egy kis féltékenység gerjed benne, amitől sokkal jobban kíván, és mivel felfokozottabb, nagyobb az orgazmusa is. Azt mondta, amit te is írtál, hogy őt két nő csak akkor érdekelné, ha azok egymással is foglalkoznának, mert az szerinte szép és izgató. Mivel én erre egyáltalán nem lennék képes, így nem forszírozza. Kértem, hogy rangsorolja, melyiket szeretné jobban. Azt mondta a 2 ffi 1 nő felállás sokkal jobban izgatja. Nincs okom kételkedni az őszinteségében.
Tehát abszolut nincsen erre recept. Én már mondtam neki, hogy az egyensúly jegyében keressünk párt, majd csak elviselem valahogy, majd jóképet vágok hozzá. De ő maga mondta, hogy nincsen rá szükség, nem azt akarja, hogy félévente új párossal osszuk meg az ágyunkat és nem is vágyik másik nőre. Arra az izgalomra vágyik, amit akkor él át, amikor látja, hogy a másik férfi belém hatol. Meg arra a látványra, amilyen én vagyok akkor, mikor ketten vannak bennem.
Beleolvastam, de az nekem sok, ne várd el, hogy elolvassam.
Tehát abszolut nincsen erre recept. Én már mondtam neki, hogy az egyensúly jegyében keressünk párt, majd csak elviselem valahogy, majd jóképet vágok hozzá. De ő maga mondta, hogy nincsen rá szükség, nem azt akarja, hogy félévente új párossal osszuk meg az ágyunkat és nem is vágyik másik nőre. Arra az izgalomra vágyik, amit akkor él át, amikor látja, hogy a másik férfi belém hatol. Meg arra a látványra, amilyen én vagyok akkor, mikor ketten vannak bennem. (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 08. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 08. csütörtök 17:03

Tehát abszolut nincsen erre recept. Én már mondtam neki, hogy az egyensúly jegyében keressünk párt, majd csak elviselem valahogy, majd jóképet vágok hozzá. De ő maga mondta, hogy nincsen rá szükség, nem azt akarja, hogy félévente új párossal osszuk meg az ágyunkat és nem is vágyik másik nőre. Arra az izgalomra vágyik, amit akkor él át, amikor látja, hogy a másik férfi belém hatol. Meg arra a látványra, amilyen én vagyok akkor, mikor ketten vannak bennem. (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 08. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Kezdem a lényeggel, ha a pasi valóban nem igényli, akkor ez szerintem sem önzőség. Sőt ! Főnyeremény a nőnek. A kérdés inkább az, hogy valóban nem igényli-e, vagy csak azért nem, mert tudja a nemleges választ előre, így fel sem veti ezt a kérdést. Ajánlanám figyelmedbe a "punciba élvezős gang-bang" topicot. Valami baromi hülye címet kapott szegény, de a benne lévő téma megérdemelne egy kis beleolvasást a részedről, hogy jobban tudj azonosulni egy kicsit azzal, amit írok. Egyet értünk abban is, hogy egy nő két férfit tökéletesen ki tud elégíteni, miközben egy férfi két nőt khmmm.... közel sem tökéletesen, legyen bármekkora kan is. Ellenben, ha egy férfit egy nő is ki tud tökéletesen elégíteni, akkor képzeld el, kettő mennyire tökéletesen ki tudja elégíteni.
Ilyen megközelítésben ezért teljesen igazad van, miszerint egy nő két férfi hármas az kielégítőbb tud lenni mindhárom résztvevő számára, miközben két nő egy elég gyenge vagy közepes szexet kaphat csak egy férfitól, ha közben aktívan nem foglalkoznak egymással is. És itt vissza is értünk a legelső hozzászólásomhoz, amikor is azt írtam, hogy a hozzátok hasonló egyoldalú hármasok ott alakulnak ki, ahol a nő annyira erősen heteroszexuális, hogy nem viseli el egy másik társaságát is közben. Épp ezért, egy két nő egy férfis hármasban szinte elvárt, hogy a lányok egymást is szeressék, különben egy nagy szar az egész. Ilyen helyett inkább én is a két férfi egy nőt választanám, mint hogy ott lássak két egymástól undorodó értem versengő nőt magam körül. Nyilván szerencsések vagyunk a párommal, hogy egyikünk sem 10 pontosan heteroszexuális a 10-es skálán, de ettől még nem vagyunk jobbak mint ti. Élvezzétek a szexet úgy, ahogy nektek a legjobb. Egy dolog biztos, hogy csak újra és újra az jut az eszembe, mennyire nagyszerű nő is az én párom, hogy önzetlenül képes csak azért megfelezni egy másik nővel is azt a teljesítményt, amit nyújtani tudok, hogy nekem jobb legyen. És ilyenkor mindig csak köszönöm köszönöm neki a sok jót, amit tőle kapok. Ő pedig szerintem érzi közben, hogy néha jobb adni, mint kapni.

Coolsex mindent megírt, ami fontos. Aki évtizednyi kapcsolatban félrekúr, holott mindent megkaphatna kapcsolaton belül is, és átvágja a párját, az no comment. Mondjuk a megbocsátás sem szégyen, ha látsz rá reményt, hogy a jövőben nem csap be, és képes őszintén mindent megosztani veled, lehet még egy ilyen megcsalásból is igazi őszinte és örök kapcsolat. Sok ilyet olvasni itt a fórumon is, ahol egy kisebb-nagyobb félrelépés tette helyre a kinyúlóban lévő kapcsolatot. Ha még nem végeztétek ki egymást verbálisan, és szereted őt, akkor azért jobb, ha figyelembe veszed, egy tizenéves kapcsolatot könnyebb rendbe hozni, mint egy újat építeni. Persze ez kettőtökön múlik, akkor lehet rendbe hozni, ha mindketten akarjátok. Ha úgy döntesz, vissza akarod őt kapni, keress meg privátba. Mondok pár olyan dolgot, amit ide a fórumba nem szeretnék leírni.
(Ez egy válasz Hantaboy üzenetére (2009. 10. 08. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 08. csütörtök 21:56

engem izgatott nagyon ez a dolog kézzel lábbal próbáltam rávenni a páromat hogy vegyünk be még srácokat. éveken keresztül próbálkoztam nem nem nem ezt a választ kaptam aztán kiderült hogy nem rég megdugta egy ismerősöm a tudtom nélkül ez már nem izgatott annyira. így szakítottunk 12 év után
sziasztok!

Hááát ez fasza!
Sajnos ez szerintem nem ritka!Igen sokan kúrnak félre nő is és férfi is,mind1.
Miért nem lehet egy komoly kapcsolatban ezt megbeszélni?Mi a fasznak kell játszani hogy nem,aztán meg lekúrja
ferkó a térről!12 év után miért nem lehet közösen gondolkodni és csinálni,vagy nem és kész.De akkor külön sem!
Jobb is hogy vége lett,ki tudja mi volt még. (Ez egy válasz Hantaboy üzenetére (2009. 10. 08. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos ez szerintem nem ritka!Igen sokan kúrnak félre nő is és férfi is,mind1.
Miért nem lehet egy komoly kapcsolatban ezt megbeszélni?Mi a fasznak kell játszani hogy nem,aztán meg lekúrja
ferkó a térről!12 év után miért nem lehet közösen gondolkodni és csinálni,vagy nem és kész.De akkor külön sem!
Jobb is hogy vége lett,ki tudja mi volt még. (Ez egy válasz Hantaboy üzenetére (2009. 10. 08. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)

engem izgatott nagyon ez a dolog kézzel lábbal próbáltam rávenni a páromat hogy vegyünk be még srácokat. éveken keresztül próbálkoztam nem nem nem ezt a választ kaptam aztán kiderült hogy nem rég megdugta egy ismerősöm a tudtom nélkül ez már nem izgatott annyira. így szakítottunk 12 év után
sziasztok!

na ez aztán ügyes /szar ügy.../
(Ez egy válasz Hantaboy üzenetére (2009. 10. 08. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok!

sziasztok!

ez igen gaula ez igazi irás és hozzá állás valahogy igy kellene a töbségnek is
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 08. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 08. csütörtök 17:03

Kezdem a lényeggel, ha a pasi valóban nem igényli, akkor ez szerintem sem önzőség. Sőt ! Főnyeremény a nőnek. A kérdés inkább az, hogy valóban nem igényli-e, vagy csak azért nem, mert tudja a nemleges választ előre, így fel sem veti ezt a kérdést. Ajánlanám figyelmedbe a "punciba élvezős gang-bang" topicot. Valami baromi hülye címet kapott szegény, de a benne lévő téma megérdemelne egy kis beleolvasást a részedről, hogy jobban tudj azonosulni egy kicsit azzal, amit írok. Egyet értünk abban is, hogy egy nő két férfit tökéletesen ki tud elégíteni, miközben egy férfi két nőt khmmm.... közel sem tökéletesen, legyen bármekkora kan is. Ellenben, ha egy férfit egy nő is ki tud tökéletesen elégíteni, akkor képzeld el, kettő mennyire tökéletesen ki tudja elégíteni.
Ilyen megközelítésben ezért teljesen igazad van, miszerint egy nő két férfi hármas az kielégítőbb tud lenni mindhárom résztvevő számára, miközben két nő egy elég gyenge vagy közepes szexet kaphat csak egy férfitól, ha közben aktívan nem foglalkoznak egymással is. És itt vissza is értünk a legelső hozzászólásomhoz, amikor is azt írtam, hogy a hozzátok hasonló egyoldalú hármasok ott alakulnak ki, ahol a nő annyira erősen heteroszexuális, hogy nem viseli el egy másik társaságát is közben. Épp ezért, egy két nő egy férfis hármasban szinte elvárt, hogy a lányok egymást is szeressék, különben egy nagy szar az egész. Ilyen helyett inkább én is a két férfi egy nőt választanám, mint hogy ott lássak két egymástól undorodó értem versengő nőt magam körül. Nyilván szerencsések vagyunk a párommal, hogy egyikünk sem 10 pontosan heteroszexuális a 10-es skálán, de ettől még nem vagyunk jobbak mint ti. Élvezzétek a szexet úgy, ahogy nektek a legjobb. Egy dolog biztos, hogy csak újra és újra az jut az eszembe, mennyire nagyszerű nő is az én párom, hogy önzetlenül képes csak azért megfelezni egy másik nővel is azt a teljesítményt, amit nyújtani tudok, hogy nekem jobb legyen. És ilyenkor mindig csak köszönöm köszönöm neki a sok jót, amit tőle kapok. Ő pedig szerintem érzi közben, hogy néha jobb adni, mint kapni.

(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2009. 10. 08. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 08. csütörtök 15:46

Ha ilyeneket olvasok, meg fog változni a véleményem a férfiakról jó irányba
Eddig azt hittem, hogy a többségük egy fallokrata önző dög
Valószínűleg szerencsém van. Nálunk sosem került szóba komolyan az, hogy legyen ott egy másik nő is akárhány fickó társaságában. Még a +1 pasi ötletét sem én vetettem fel, de ha már felvetődött, akkor én forszíroztam, hogy legyen is.
Viszont még csak nem is közösen, hanem én egymagam választottam ki a harmadikat.
Eleinte csak célozgatott rá, hogy tetszik neki, mikor más pasi néz engem az utcán, és hogy utána milyen jólesik neki velem sexelni. Aztán kibökte, hogy az is jólesne neki, ha látná, hogy valami pasi testközelből odáig van értem. Kérdeztem, hogy nem zavarná, ha símogatna, esetleg többet is csinálni. Azt mondta nem. Sőt, izgatná. Egy hétig rágódtam a mondatán, aztán már én kérdeztem rá, hogy ugye ez nem azt jelenti, hogy ő is akar egy másik nőt. Azt mondta, hogy nem. Én ezen is rágódtam egy hetet. Ekkor szembesültem ilyesmivel először. Mármint, hogy a szerelem is lehet ilyen, nem csak a szexkapcsolat. Beszéltünk róla utána. Azt mondta, amit én is gondolok, hogy egy nő bőven ki tud elégíteni két pasit is, míg szerinte a fordítottja nem feltétlenül igaz.
Az első alkalom olyan volt, amilyen. De mondjuk a harmadik után azt mondták mindketten, hogy minőségi ugrás volt az 1+1 felálláshoz képest. Konkrétan egy "tüzelő szuka" voltam mindkettejük szerint. Ez nem azt jelenti, hogy 1+1 ben nem vagyok jó, hanem azt, hogy ilyennek még nem láttak, pedig mindkettő ismert 1+1 -ből.
Szerintem 2nő 1 ffi felállásban marha ideges lennék, miközben baromira unatkoznék. Hiába mondja azt egy pasi, hogy ő két nővel is elbír. Az, hogy órákig képes reszelni aztán a végén van egy vagy két nyúlfarknyi orgazmusa az nem mérhető ahhoz, hogy nekem alapből is van 6-8, két pasival meg a duplája. Szóval az nem ugyanaz a kategória. Márpedig nekem kifejezetten élvezetet jelent érezni a pasit elélvezni. Közben többynire én is elélvezek.
Szóval, ha a pasik nem igénylik, akkor ez szerintem nem önzőség.

Valószínűleg szerencsém van. Nálunk sosem került szóba komolyan az, hogy legyen ott egy másik nő is akárhány fickó társaságában. Még a +1 pasi ötletét sem én vetettem fel, de ha már felvetődött, akkor én forszíroztam, hogy legyen is.

Eleinte csak célozgatott rá, hogy tetszik neki, mikor más pasi néz engem az utcán, és hogy utána milyen jólesik neki velem sexelni. Aztán kibökte, hogy az is jólesne neki, ha látná, hogy valami pasi testközelből odáig van értem. Kérdeztem, hogy nem zavarná, ha símogatna, esetleg többet is csinálni. Azt mondta nem. Sőt, izgatná. Egy hétig rágódtam a mondatán, aztán már én kérdeztem rá, hogy ugye ez nem azt jelenti, hogy ő is akar egy másik nőt. Azt mondta, hogy nem. Én ezen is rágódtam egy hetet. Ekkor szembesültem ilyesmivel először. Mármint, hogy a szerelem is lehet ilyen, nem csak a szexkapcsolat. Beszéltünk róla utána. Azt mondta, amit én is gondolok, hogy egy nő bőven ki tud elégíteni két pasit is, míg szerinte a fordítottja nem feltétlenül igaz.
Az első alkalom olyan volt, amilyen. De mondjuk a harmadik után azt mondták mindketten, hogy minőségi ugrás volt az 1+1 felálláshoz képest. Konkrétan egy "tüzelő szuka" voltam mindkettejük szerint. Ez nem azt jelenti, hogy 1+1 ben nem vagyok jó, hanem azt, hogy ilyennek még nem láttak, pedig mindkettő ismert 1+1 -ből.
Szerintem 2nő 1 ffi felállásban marha ideges lennék, miközben baromira unatkoznék. Hiába mondja azt egy pasi, hogy ő két nővel is elbír. Az, hogy órákig képes reszelni aztán a végén van egy vagy két nyúlfarknyi orgazmusa az nem mérhető ahhoz, hogy nekem alapből is van 6-8, két pasival meg a duplája. Szóval az nem ugyanaz a kategória. Márpedig nekem kifejezetten élvezetet jelent érezni a pasit elélvezni. Közben többynire én is elélvezek.
Ha ilyeneket olvasok, meg fog változni a véleményem a férfiakról jó irányba
Eddig azt hittem, hogy a többségük egy fallokrata önző dög
Viszont még csak nem is közösen, hanem én egymagam választottam ki a harmadikat.

Pontosan erről van szó. Erre írta xxx69party, - szerintem sem szépen megfogalmazva ! - hogy a véleménye szerint meglehetősen önző magatartás ez a női oldalról. Minden párkapcsolat más és más egy picit. Ez így van rendjén. Nálunk még 2 ffi 1 nő felállás nem volt, csak a fordítottja. A 4-es tapasztalatokra támaszkodva abban teljesen egyetértek veled, hogy inkább legyen ritkán "csak" 2 férfi 1 nő mint a semmi. Engem sem zavarna csöppet sem egy 2 férfis hármas, és biztosan nagyon élvezném ugyanúgy, mint ahogy Te is. Nekem veled ellentétben nagyon-nagyon bejön a 3-as, amikor két nővel lehetek, és minden egyes alkalomért mérhetetlenül hálás vagyok a páromnak. Női oldalról ugyanúgy az okozza elsődlegesen az örömet egy többesben, mint amit a férfi oldalról leírtál, hogy láthatja a párját egy minőségileg más kielégülés útján végighaladni. Ehhez viszont önzetlenül kell szeretnie téged még saját magánál is jobban. Nyilvánvaló, erre nem mindenki képes, és valószínűleg a párodnál is ez a helyzet, azért érzi ennyire elviselhetetlennek a +1 nőt, amikor TE és nem Ő van a központban. Ha nekem is azt mondja a párom, hogy iszonyatos szar érzés volt neki másik nőt is bevonni, akkor én is ugyanúgy reagálom le, mint te, hogy soha többé nem kérek tőle olyat, ami neki nem volt jó. De ő szerencsére nem ezt tette. Azt mondta, hogy bár nem volt kellemes érzés, mikor más nőnek is örömet okoztam, és nem csak neki, de amit az arcomon látott, hogy én mennyire élveztem az egészet, az minden pillanatnyi rossz érzést ellensúlyozott, és összességében ez miatt jól érezte magát. Remélem így már látszik a másik oldal is, miért írtam azt, amit. A lényeg viszont, hogy CSAK TI ! érzitek, mi a jó nektek. Mindkettőtöknek. Ha így mindketten boldogok vagytok, akkor senkinek sincs ezt joga megkérdőjelezni. Ti így elfogadtátok, így szeretitek egymást, ez az egyensúlyi helyzet alakult ki, ami mindkettőtöknek megfelel. Csak több, és még több boldog órát tudok kívánni nektek akkor is, ha önzés, a véleményem szerint női oldalról, ha nem.
Végtére is, egy önző nő is lehet csodálatos feleség, és viszontszerethetitek egymást kölcsönösen. Ez sem más tulajdonság, mint, hogy valakinek mondjuk kék a szeme. Ráadásul nem is feltétlenül rossz, hogy önmagát mindenkinél fontosabbnak tartja. Végtére is belőle csak egy van, miközben mások meg sokan vannak.
(Ez egy válasz tzl üzenetére (2009. 10. 08. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 08. csütörtök 14:07

Én sem ismerek olyan pasit, aki ne próbálná ki szívesen a több nőt, de pl. nálunk is az a helyzet, hogy tőlem jöhet pasi harmadiknak, párom viszont nem viselné el, ha ott lenne még egy nő.
Ez nekem nem okoz komolyabb törést, mert persze, nem tiltakoznék, ha több nő akarna velem lenni, de annyira nem vágyom rá, hogy ez problémákat okozzon.
Nyilván az is benne van, hogy próbáltam már, tehát pontosan tudom, milyen két nővel és én azt tapasztaltam, hogy nem volt annyival jobb a szex két nővel, mint eggyel, viszont mindig azt láttam, hogy a nőnek a két pasi minőségileg más kielégülést tudott nyújtani.
Ez most úgy hangzik, mintha nem tudnám kielégíteni a páromat, pedig szerinte igen, én meg miért kételkedjek a szavában
De aki volt már ilyen hármasban, az tudja, miről beszélek. Magamon viszont nem tapasztaltam ezt a minőségi különbséget, úgyhogy nem esz belül a méreg, hogy csak 1l+2ff felállás van nagyritkán. Viszont nagyon boldog vagyok, mikor látom, hogy a páromat micsoda élvezethez tudtuk juttatni ketten és olyankor én is hatalmasakat élvezek a tudattól, látványtól, hangoktól stb.
Ez nekem nem okoz komolyabb törést, mert persze, nem tiltakoznék, ha több nő akarna velem lenni, de annyira nem vágyom rá, hogy ez problémákat okozzon.
Nyilván az is benne van, hogy próbáltam már, tehát pontosan tudom, milyen két nővel és én azt tapasztaltam, hogy nem volt annyival jobb a szex két nővel, mint eggyel, viszont mindig azt láttam, hogy a nőnek a két pasi minőségileg más kielégülést tudott nyújtani.
Ez most úgy hangzik, mintha nem tudnám kielégíteni a páromat, pedig szerinte igen, én meg miért kételkedjek a szavában

Én sem ismerek olyan pasit, aki ne próbálná ki szívesen a több nőt, de pl. nálunk is az a helyzet, hogy tőlem jöhet pasi harmadiknak, párom viszont nem viselné el, ha ott lenne még egy nő.
De aki volt már ilyen hármasban, az tudja, miről beszélek. Magamon viszont nem tapasztaltam ezt a minőségi különbséget, úgyhogy nem esz belül a méreg, hogy csak 1l+2ff felállás van nagyritkán. Viszont nagyon boldog vagyok, mikor látom, hogy a páromat micsoda élvezethez tudtuk juttatni ketten és olyankor én is hatalmasakat élvezek a tudattól, látványtól, hangoktól stb.
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 07. szerda 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 07. szerda 17:14

Amit én korábban is írtam, a véleményem változatlan. Ha egy hármas mindhárom tagjának féktelen örömöt okoz az akció, akkor hajrá, és mindent bele. Nyilvánvaló, hogy olyat, ami valakinek elviselhetetlenül kellemetlen, mint például neked, hogy a férjed a jelenlétedben másnak is adja az "érzést" nem kell és nem is szabad felvállalni. Ugyanakkor én azért nem várnám meg, amíg a párom jelentkezik az igényeivel. Ezt megelőzve sokkal korábban egyértelműen rákérdeznék, hogy fenntartások nélkül élvezi-e ezeket a típusú hármasokat, és nem csak a tolerancia küszöbe magasabb-e a tiédnél. Ha ő is élvezi, és valóban nincs is igénye arra, hogy nőt is bevonjatok a játékba, akkor korábbi megállapításommal ellentétben semmi önző nincsen benne. Ellenben, ha nem kérdezel erre rá konkrétan, és, egyszer csak előjön a vágyaival, miszerint amit eddig ő nyújtott neked, most elvárná visszafelé, akkor meglehetősen nehezen kezelhető helyzetbe lehet belecsöppenni. Ha egy ilyenre nem-et mondanál bármilyen indokkal, akkor az egyértelmű önzés, és a másik teljes kihasználása, amiben igazat adtam xxx69party-nak. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy férfi ne lenne szívesen együtt egyszerre több nővel. Biztosan ilyen is van, de hogy én egyet sem ismerek, az tuti.
Sokkal inkább úgy gondolom, hogy nagyon-nagyon szeret téged, és megpróbálja a legmélyebb vágyaidat is maximálisan kielégíteni. Szerintem ezért tesz úgy, mintha neki nem lenne szüksége a lányos többesre, hiszen tudja, hogy azt Te nem élvezed. Megnéztem a képeiteket, és nagyon jó a tested. Úgyhogy meg is értem a párodat, miért teljesíti minden kívánságod.