Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 726 727 728 729 730 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5115   2009. 10. 29. csütörtök 14:55
Mimike Mimike
Kedves kjta69!
Nekem az lenne a kérdésem hogy mikor összefutottatok azzal a bizonyos 3.-al akkor hogy tálaltad neki
hogy miről is lenne szó, mit is szeretnétek?
(Ez egy válasz kjta69 üzenetére (2009. 10. 29. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 29. csütörtök 14:03
Sziasztok ! Mi is egy középkorú pár vagyunk, és a kérdésetek után adott több válaszban is szereplő dolgokat csak megerősíteni tudjuk. Mi is régebben kezdtünk a gondolattal foglalkozni, kerestük a lehetőségeket, a felmerülő megoldásokat. Végül egy ifjú kori barát, és kisebb szerelmi kapcsolatból megismert srácnál kötöttünk ki. Mivel fiatalon sok minden elmaradt közöttünk, és utunk teljesen más irányba ment a sráccal, így csak ritkán találkoztunk az azt követő években, de azért 1-1 alkalommal beszéltünk és mindent tudtunk egymásról. Családja lett neki is és nekem is. A szimpátia ennek ellenére az emlékek alapján, így távolról is megmaradt iránta, illetve azt is tudtam róla, hogy fiatalon is nagyon szerette a lányoknak csapni a szelet, így lett Ő a cél személy, akit a több felmerült személy közül a férjemmel együtt választottunk ki, de főként én éreztem úgy, hogy komolyabb feszültség nélkül megtudnám tenni vele, sőt jól is érezném magam. Ezután pörögtek fel az események több évvel ezelőtt, akkor telefonon felhívtam egy mondva csinált ürüggyel és a férjem tudtával beszéltem vele négyszemközt. Ő egyből belement, így több éve már, hogy szexuálisan kielégít, és egyikünk sem akarja a családját feladni, miközben egyre nagyobb élvezéseken megyünk keresztül. Szerintem is ez a nem közvetlen napi kapcsolatban lévő ismerős, vagy kolléga, illetve a teljesen idegen személy az aki alkalmas lehet, egy ilyen kapcsolat megindításához, és kivitelezéséhez. Sok sikert, ezt az élményt nem adhatja meg más, ha ti úgy érzitek akkor tegyétek meg, ez a szex valóban csak erősítette a kettőnk szerelmét a párommal, ja és fontos, hogy az érzéseiteket egymásközt csak őszintén mondjátok el.
#5114   2009. 10. 29. csütörtök 14:36
angel29 angel29
A mi van ha kérdés az életben is ott van!!!
Mi van ha jön valaki aki elveszi tőled?Ehez nem kell páros szex,bármikor előfordulhat.
Nem szabad ilyeneken gondolkodni.
(Ez egy válasz zsomyk üzenetére (2009. 10. 29. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 29. csütörtök 13:24
Sziasztok!
Egy pár fiú tagja vagyok. Nagyon sokat beszélgettünk a barátnőmmel erről, de még soha sem probáltuk. Természetesen nekünk is az jött fel elsőnek hogy egy lányt kéne bevenni, de erre az esély egyre jobban látszódik hogy szinte 0. Ennek több oka is lehet.
1.ha egy hölgy „szóló”, azaz, nincs kapcsolata, nem azon jár az esze, hogy párhoz csatlakozzon, hanem azon, hogy minél előbb megoldja magánéleti problémáját, azaz szerezzen magának férfi partnert.
2. ha nem szóló akkor meg biztos hogy a barátjával szeretne jönni, és akkor ugyan az a felállás mint nálatok
3. estleg mégis "szóló" a lány kiderülhet róla hogy leszbikus és a fiú párt esetleg teljesen ki akarja zárni, vagy ki is zárja.
Jelenleg a sexben semmi tabu nincs most sem sőt mindent megbeszélünk és kiprobálunk!!! A szex akkor a legjobb ha LÁTOD A MÁSIKON HOGY MENNYIRE ÉLVEZI!!! Ha neki jó neked is az. Jobban szeretem azt ha látom a páromon hogy akkorát élvez hogy beleremeg, mint hogy én elélvezek.
Ezekből adódóan el tudom képzelni hogy végignézzem a szeretkezését. Viszont tényleg fontosnak tartom hogy minden meg legyen beszélve. Az emberben egy kicsit benne van a félsz, mi van ha szerelmes lesz belé? Mivan ha jobb a szexben?? Mi van ha a 3. szeret bele a párodba?.......
#5113   2009. 10. 29. csütörtök 14:03
kjta69 kjta69 VIP
Sziasztok ! Mi is egy középkorú pár vagyunk, és a kérdésetek után adott több válaszban is szereplő dolgokat csak megerősíteni tudjuk. Mi is régebben kezdtünk a gondolattal foglalkozni, kerestük a lehetőségeket, a felmerülő megoldásokat. Végül egy ifjú kori barát, és kisebb szerelmi kapcsolatból megismert srácnál kötöttünk ki. Mivel fiatalon sok minden elmaradt közöttünk, és utunk teljesen más irányba ment a sráccal, így csak ritkán találkoztunk az azt követő években, de azért 1-1 alkalommal beszéltünk és mindent tudtunk egymásról. Családja lett neki is és nekem is. A szimpátia ennek ellenére az emlékek alapján, így távolról is megmaradt iránta, illetve azt is tudtam róla, hogy fiatalon is nagyon szerette a lányoknak csapni a szelet, így lett Ő a cél személy, akit a több felmerült személy közül a férjemmel együtt választottunk ki, de főként én éreztem úgy, hogy komolyabb feszültség nélkül megtudnám tenni vele, sőt jól is érezném magam. Ezután pörögtek fel az események több évvel ezelőtt, akkor telefonon felhívtam egy mondva csinált ürüggyel és a férjem tudtával beszéltem vele négyszemközt. Ő egyből belement, így több éve már, hogy szexuálisan kielégít, és egyikünk sem akarja a családját feladni, miközben egyre nagyobb élvezéseken megyünk keresztül. Szerintem is ez a nem közvetlen napi kapcsolatban lévő ismerős, vagy kolléga, illetve a teljesen idegen személy az aki alkalmas lehet, egy ilyen kapcsolat megindításához, és kivitelezéséhez. Sok sikert, ezt az élményt nem adhatja meg más, ha ti úgy érzitek akkor tegyétek meg, ez a szex valóban csak erősítette a kettőnk szerelmét a párommal, ja és fontos, hogy az érzéseiteket egymásközt csak őszintén mondjátok el.
(Ez egy válasz csibe500 üzenetére (2009. 10. 28. szerda 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 28. szerda 22:26
Sziasztok! Mi is szeretnénk kipróbálni párommal a hármas szexet,de ki legyen a harmadik,barát vagy idegen? Saját lakás vagy idegen környezet?Szívesen olvasnánk tanácsaitokat.Köszi egy középkorú pár!
#5112   2009. 10. 29. csütörtök 13:24
zsomyk zsomyk
Sziasztok!
Egy pár fiú tagja vagyok. Nagyon sokat beszélgettünk a barátnőmmel erről, de még soha sem probáltuk. Természetesen nekünk is az jött fel elsőnek hogy egy lányt kéne bevenni, de erre az esély egyre jobban látszódik hogy szinte 0. Ennek több oka is lehet.
1.ha egy hölgy „szóló”, azaz, nincs kapcsolata, nem azon jár az esze, hogy párhoz csatlakozzon, hanem azon, hogy minél előbb megoldja magánéleti problémáját, azaz szerezzen magának férfi partnert.
2. ha nem szóló akkor meg biztos hogy a barátjával szeretne jönni, és akkor ugyan az a felállás mint nálatok
3. estleg mégis "szóló" a lány kiderülhet róla hogy leszbikus és a fiú párt esetleg teljesen ki akarja zárni, vagy ki is zárja.
Jelenleg a sexben semmi tabu nincs most sem sőt mindent megbeszélünk és kiprobálunk!!! A szex akkor a legjobb ha LÁTOD A MÁSIKON HOGY MENNYIRE ÉLVEZI!!! Ha neki jó neked is az. Jobban szeretem azt ha látom a páromon hogy akkorát élvez hogy beleremeg, mint hogy én elélvezek.
Ezekből adódóan el tudom képzelni hogy végignézzem a szeretkezését. Viszont tényleg fontosnak tartom hogy minden meg legyen beszélve. Az emberben egy kicsit benne van a félsz, mi van ha szerelmes lesz belé? Mivan ha jobb a szexben?? Mi van ha a 3. szeret bele a párodba?.......
#5111   2009. 10. 29. csütörtök 08:44
Lillus Lillus
hpar33-ék leírásához erről a részről nincs is mit hozzáfűzni. De szóba jöhet az is, amit itt már többen is írtak, és ami nálunk is kialakult. Mivel úgy gondolom, hogy ebben a műfajban a nőnek kell jobban megfeleljen a harmadik, ezért értelemszerűen az övé legyen a döntő szó. Amennyiben mégis az ismerős kiválasztásánál maradtok, akkor azt javaslom, hogy a hölgy régebbi kapcsolataiból érdemes választani, ennek több praktikus oka is van. Én a lenti okok miatt a napi jóbarátok közül szintén nem választanék. Ha jól sikerül azért, ha meg nem sikerül, akkor meg pláne. Szóval, ha van olyan régi kapcsolat, akivel nem haragban vált el a hölgy és jó volt vele a sex és alkalmas rá, az szerintem szóba jöhet. Az is szóba jöhet, akivel valamiért nem volt kapcsolat, de lehetett volna, csak netán, mikor megismerkedtek, akkor már férjnél volt, stb. Konkrétam körülöttem is van pár olyan hapsi, aki kifejezetten jófej, jól is néz ki, állandóan udvarol, motorozni hív, stb. Szerintem minden nő kap nyílt vagy kevésbé nyílt ajánlatot, kollégáktól, ismerősöktől. Sajnos a kolléga is veszélyes víz ebből a szempontból. Szóval ha ismerőst kerestek, akkor inkább ilyesmibe gondolkodjatok. Nálunk a páromnak lelkileg könnyebb volt, hogy nem ad oda egy idegennek, hanem egy olyannal vagyok, akivel már egyébként is voltam. Tehát nem növeltem a pasijaim számát. Technikailag is jobb volt, hisz ismeri majdnem minden rezdülésemet. Bár a párom az elején azt is mondta, hogy ha gumival lesz bennem valaki, az olyan, mitha hozzám sem érne, tehát nem is olyan fájdalmas neki lelkileg. A szimpla csókolgatás és símogatás pedig nem zavarta eleinte sem. Végü aztán mi már nem használunk óvszert, de ez más tészta smile
Utólagosan egyfajta "barátság" is kialakult a két férfi közt. Egyszer mikor elszakadt egy ékszíjunk a kocsiban út közben a párom (számomra kissé megdöbbentő módon) a "harmadiknak" telefonált, hogy jöjjön el és vontasson haza. Azóta volt több hasonló dolog.
Remélem nem voltam túl zavaros, nekem valahogy még korán van. Tegnap este hármas volt és baromira kiütött. smile
#5110   2009. 10. 29. csütörtök 07:34
csibe500 csibe500
Sziasztok! Elég meg győzően olvastam hozzászólásotokat,talán már egy lépéssel előrébb vagyunk a dologban. Köszi!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 29. csütörtök 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (408064)
2009. 10. 29. csütörtök 07:12
Sziasztok!
Olvasgatva a hozzászólásokat, jót mosolyogtunk, mert mi is ugyan ilyen örlődésen mentünk keresztül. Sokat és nagyon erősen foglalkoztatott minket a 3-as szex lehetősége. Aktívan kerestük is a partnert, miközben azon gondolkoztunk, hogy ki, hol, mikor, miért, stb... lenne a legjobb. Rengeteget beszélgettünk, elképzeltük a helyzetet (sejthetitek, az ilyen képzelgéseknek mi lett a vége...), míg nem a vágy és a kíváncsiság leküzdte a tanácstalanságot. És azt hiszem, jól döntöttünk. Idegen pasi, saját lakásunkban. Nagyon kellemes estét töltöttünk el együtt. Olyan volt minden, ahogy elképzeltük, mintha már évek óta ez bevált gyakorlat lenne a számunkra.
Mivel nem voltunk abban biztosak, hogy mit szeretnénk, ezzel a fiúval 2x voltunk, majd egy lánnyal hozott össze a sors minket. Hát ha az előbbi esetet kellemesnek tituláltuk, ez maga volt a csoda... Hangsúlyozom, ez a 3. alkalom volt, hogy megosztottuk az ágyunkat mással... Kiderült, hogy a biszexualitásnak nem csak az alapjai ismertek és elfogadottak számunkra. Első alkalommal teljesen olyan volt minden, mint egy jó filmben. Minden, amiről beszéltünk, amit szerettünk volna és amit elképzeltünk ott volt előttünk, meg- és átéltük.
Ezek után mindenkit csak biztatni tudunk arra, hogy a vágyait, az elképzelt helyzeteket valósítsa meg. Ez természetesen nem megy (vagy irtózatosan nagy viták kerekednek belőle) a nélkül, hogy előtte a párjával az ember mindent át ne beszélne. MINDENT! A legapróbb részletek is a másik felet érzékenyen érinthetik. Nyugodtan meg lehet beszélni az utolsó mozdulatig, tekintetig mindent... És csak akkor vágjatok bele, ha mindenki (mindketten, mindhárman) egyformán és ugyan azt akarjátok. Akkor tényleg azt fogjátok érezni, hogy a párotokkal sokkal közelebb kerültök egymáshoz, hogy ennyire még nem szeretted őt. Senki ne adja be a derekát, azzal a felkiáltással, hogy a párom annyira szeretné, megadom neki... Ez a kapcsolatot nem hogy erősítené, de örök érvényűen tönkre is teheti!
Elnézést, ha okoskodónak tűntünk, saját tapasztalatokat osztottunk meg. Ezek nem axiomák, csak szerintünk és nekünk így volt jó és helyes.
Mindenkinek további csodás szexélményeket.
#5109   2009. 10. 29. csütörtök 07:12
X Törölt felhasználó (408064)
Sziasztok!
Olvasgatva a hozzászólásokat, jót mosolyogtunk, mert mi is ugyan ilyen örlődésen mentünk keresztül. Sokat és nagyon erősen foglalkoztatott minket a 3-as szex lehetősége. Aktívan kerestük is a partnert, miközben azon gondolkoztunk, hogy ki, hol, mikor, miért, stb... lenne a legjobb. Rengeteget beszélgettünk, elképzeltük a helyzetet (sejthetitek, az ilyen képzelgéseknek mi lett a vége...), míg nem a vágy és a kíváncsiság leküzdte a tanácstalanságot. És azt hiszem, jól döntöttünk. Idegen pasi, saját lakásunkban. Nagyon kellemes estét töltöttünk el együtt. Olyan volt minden, ahogy elképzeltük, mintha már évek óta ez bevált gyakorlat lenne a számunkra.
Mivel nem voltunk abban biztosak, hogy mit szeretnénk, ezzel a fiúval 2x voltunk, majd egy lánnyal hozott össze a sors minket. Hát ha az előbbi esetet kellemesnek tituláltuk, ez maga volt a csoda... Hangsúlyozom, ez a 3. alkalom volt, hogy megosztottuk az ágyunkat mással... Kiderült, hogy a biszexualitásnak nem csak az alapjai ismertek és elfogadottak számunkra. Első alkalommal teljesen olyan volt minden, mint egy jó filmben. Minden, amiről beszéltünk, amit szerettünk volna és amit elképzeltünk ott volt előttünk, meg- és átéltük.
Ezek után mindenkit csak biztatni tudunk arra, hogy a vágyait, az elképzelt helyzeteket valósítsa meg. Ez természetesen nem megy (vagy irtózatosan nagy viták kerekednek belőle) a nélkül, hogy előtte a párjával az ember mindent át ne beszélne. MINDENT! A legapróbb részletek is a másik felet érzékenyen érinthetik. Nyugodtan meg lehet beszélni az utolsó mozdulatig, tekintetig mindent... És csak akkor vágjatok bele, ha mindenki (mindketten, mindhárman) egyformán és ugyan azt akarjátok. Akkor tényleg azt fogjátok érezni, hogy a párotokkal sokkal közelebb kerültök egymáshoz, hogy ennyire még nem szeretted őt. Senki ne adja be a derekát, azzal a felkiáltással, hogy a párom annyira szeretné, megadom neki... Ez a kapcsolatot nem hogy erősítené, de örök érvényűen tönkre is teheti!
Elnézést, ha okoskodónak tűntünk, saját tapasztalatokat osztottunk meg. Ezek nem axiomák, csak szerintünk és nekünk így volt jó és helyes.
Mindenkinek további csodás szexélményeket.
#5108   2009. 10. 28. szerda 22:50
csibe500 csibe500
Hello Fsa! Köszi a választ,kb mi is ezen gondolkoztunk a párommal.
(Ez egy válasz Fsa üzenetére (2009. 10. 28. szerda 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 28. szerda 22:45
Hali!
A mi tapasztalatunk az hogy egy barátot bevenni egy ilyen dologba nem könnyű.Egy idegennel sokkal egyszerűbb,
mert mi van ha a barát nem jön be az ágyban akkor kellemetlen fenntartani a barátságot. Egy idegent bármikor elküldhetsz.
A lakás pedig jobb a saját. Azért megszokott környezetben könnyebb ellazulni.
#5107   2009. 10. 28. szerda 22:45
Fsa Fsa
Hali!
A mi tapasztalatunk az hogy egy barátot bevenni egy ilyen dologba nem könnyű.Egy idegennel sokkal egyszerűbb,
mert mi van ha a barát nem jön be az ágyban akkor kellemetlen fenntartani a barátságot. Egy idegent bármikor elküldhetsz.
A lakás pedig jobb a saját. Azért megszokott környezetben könnyebb ellazulni.
(Ez egy válasz csibe500 üzenetére (2009. 10. 28. szerda 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mi is szeretnénk kipróbálni párommal a hármas szexet,de ki legyen a harmadik,barát vagy idegen? Saját lakás vagy idegen környezet?Szívesen olvasnánk tanácsaitokat.Köszi egy középkorú pár!
#5106   2009. 10. 28. szerda 22:44
csibe500 csibe500
Szia Zsomyk! Mi 3. fiút szeretnénk bevenni.
(Ez egy válasz zsomyk üzenetére (2009. 10. 28. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 28. szerda 22:31
Sziasztok!
Ugyan ezen a sorson vagyunk!! Érdekel minden, de nem tudjuk hogy induljunk el. Természetesen mi is egy 3. lányt szerettünk volna bevenni de erre az esély 0%

Üdv
Zso
#5105   2009. 10. 28. szerda 22:31
zsomyk zsomyk
Sziasztok!
Ugyan ezen a sorson vagyunk!! Érdekel minden, de nem tudjuk hogy induljunk el. Természetesen mi is egy 3. lányt szerettünk volna bevenni de erre az esély 0%

Üdv
Zso
#5104   2009. 10. 28. szerda 22:26
csibe500 csibe500
#5103   2009. 10. 28. szerda 20:41
X Törölt felhasználó (2170)
Sziasztok!
Szeretnék jó tippeket kapni tőletek, hogyan tudnám a feleségem rábeszélni a hármas szexre.
Nagyon szeretem és szeretnék töbet és kicsit mást adni neki ezzel.
#5102   2009. 10. 27. kedd 18:02
miisketten miisketten
Sziasztok a feleség vagyok! wave
Az én tapasztalatom az hogy a két vonzódást nehéz egymástól elválasztani.Tudom nem szabad szerelembe esni de velem ez megesett és én ezt nem is titkoltam a férjem előtt mert mikor látta rajtam hogy nincs rendbe velem valami én őszintén elmondtam neki hogy össze zavarodtam és időt kértem hogy rendbe tegyem magamban a dolgokat . szomoru1 Nekem eszem ágába se jutott hogy a háta mögött titkos randikat folytassak és a mai napig sem jut eszembe de most már tudom hogy nem lehet túlzott érzelem! És ő mindenek ellenére hogy én mind ezeket elmondtam neki kinevetett ! Fél évre fel lett függesztve a dolog de nálunk minden rendben ,és közösen úgy döntöttünk szeretnénk folytatni a 3-t !. Ahhoz tudnám hasonlítani amikor meg kóstolsz egy új süteményt és az nagyon ízlik ! Hát a finomhoz nagyon könnyű hozzászokni! nyes
#5101   2009. 10. 27. kedd 10:48
Lillus Lillus
Elfogadom amit írtok. Természetesen általánosítottam a nagy számok törvénye alapján, de nem azt írtam, hogy minden férfi ilyen és hogy minden nő olyan, csak azt írtam, hogy mi a jellemzőbb. Nekem egyszerűen csak lelki töltet nélkül nincs szükségem szexre. Lehet, hogy majd ez változik később. Lehet, hogy 10 év együttélés után én is vágyom majd valami újdonságra, változatosságra és elég lesz, ha csak kívánom az illető testét. Nem tudom. De nekem most kell, hogy ne csak a testét kívánjam.

Nem vagyok házas, de ez már nem tart sokáig. crazya
#5100   2009. 10. 27. kedd 09:57
angel29 angel29
Én nőként is el tudom választani a szexet a szerelemtől.Nem kell szerelmesnek lenni abba a pasiba akivel lefekszünk,csak kívánni kell,és szerintem ezt a vágyat nagyon sok párkapcsolatban élő nő elnyomja magában.Mi nők is emberek vagyunk és igenis tud vonzani CSAK szexuálisan a másik nem.
Nekünk a négyes felállás nagyon bejött,évek óta csináljuk és nincs semmi probléma.
#5099   2009. 10. 27. kedd 07:55
Lillus Lillus
Ismerek pár nőt, aki érzelmek nélkül, majdnem válogatás nélkül megy bele sexkapcsolatokba, azzal a felkiáltással, hogy keresi az igazit. De sokkal több olyan ismerősöm van, aki ilyemire nem lenne kapható. Úgy gondolom, hogy a férfiak inkább hajlamosak köldök alatt gondolkodni sex terén semmint nyak felett. Amikor pedig azt mondja egy pasi a megcsalás után, hogy "Mit rinyálsz, csak sex volt." azzal egyértelműen kinyilatkoztatja, hogy ezen a vonalon érzelmekre semmi szüksége.
Talán menne nekem is érzelmek nélkül, talán jó is lenne, de olyan jó biztos nem lenne, mintha lelkileg is átélem az orgazmust. Ha pedig lelkileg átélem, akkor biztosan lesz, de méginkább már van is lelki kapcsolat. De a párom tudja, hogy normál esetben sosem lennék hajlandó kettesben intimet játszani a harmadikkal. Én nem vagyok az a bujdoklós fajta, aki lopva szalad fel a hotelszobába fejére húzott kapucnival, vagy ugyanígy oson be egy lépcsőházba. Meg aztán gerincem is van.
Szerintem is inkább jellem kérdése és nem intelligenciájé.
#5098   2009. 10. 26. hétfő 23:59
X Törölt felhasználó (33028)
egyetértek veled, bár nem hiszem, h intelligencia kérdése lenne.
egyszerűen arról van szó, h mi nők igenis érzelmi alapon működünk. habár mi nem áldozunk a 3as effajta oltárán a férjemmel, de igenis átérzem miisketten-ék szituját. szívemre téve a kezem, sztem mi is járhatnánk így.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 25. vasárnap 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (47603) VIP
2009. 10. 25. vasárnap 10:55
Azt gondolom,hogy az a pár aki belemegy egy ilyen "játékba" ami bármennyire is izgazlmas elég veszélyes vizekre tud evezni,abból az okból,mert ha állandó partnert választanak erre a célra félő lehet,hogy a hölgy bizonyos idő eltelte után már nem csak szexuálisan kezd a delikvenshez vonzódni,estleg kölcsönösen kattannak egymásra és mint azt a szólás is tarja:"Alkalom szüli a tolvajt........."Persze azért biztosan vannak olyan párok akik rendelkeznek olyan szintű intelligenciával,hogy valamilyen módon kezelni,illettve talán megelőzni tudják ezt a nem kívánatos vele járóját e dolognak.
#5097   2009. 10. 25. vasárnap 18:20
miisketten miisketten
Igen elismerte! De nem történt semmi a hátam mögött! Én hiszek neki !Hiszen szeret annyira hogy ne tegye meg a hátam mögött, mert a mai napig inkább inkább szól ha eszébe jut ez a dolog.
(Ez egy válasz pizzafutar üzenetére (2009. 10. 25. vasárnap 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 25. vasárnap 12:58
Csak érdeklődnék, hogy a párod beismerte a vonzódását a pasihoz vagy csak te láttad így a dolgot?
#5096   2009. 10. 25. vasárnap 12:58
pizzafutar pizzafutar
Csak érdeklődnék, hogy a párod beismerte a vonzódását a pasihoz vagy csak te láttad így a dolgot?
(Ez egy válasz miisketten üzenetére (2009. 10. 23. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 23. péntek 20:36
Szia! A férj vagyok!
Nálunk is csak egy kósza ötlet volt az egész, nem is gondoltuk igazán komolyan ! Abba belegondolni hogy egy másik pasi hozzáér ahhoz a nőhöz akivel ősszekötötted az életed , nekem nem volt egyszerű! De szerettem annyira hogy megadjam neki ezt a nem kis kérést !Aztán beszélgettünk róla, majd egy arra alkalmas személyt kellet keresni ! Ez a része a legnehezebb ! Jelentkezőből nincs hiány az tuti! De olyat találni aki mind a kettőtöknek színpatikus , na az már nehezebb! Találtunk.! Ami utána következett ?! Hmm.......... az meghatározó élmény lett mindkettőnknek! Volt jó pár alkalom! Nagyon jó és izgalmas volt , tetszett mind a kettőnknek!
Akkor lett nálunk hanyagolva ez a dolog amikor észrevettem hogy a nejem nem csak szexuálisan vonzódik az úriemberhez ! Most "pihentünk" fél évet megpróbáljuk újra, de most lehetőleg túlzott érzelmek nélkül!

... 726 727 728 729 730 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19655db
Utolsó üzenet: tegnap 19:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!