Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 722 723 724 725 726 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5182   2009. 11. 13. péntek 03:28
Irresponsible Irresponsible
Szerintem idevágó téma,nyugodtan írj róla.Pláne,hogy ha nem is pont így,de másokat is érint.
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2009. 11. 12. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 12. csütörtök 17:41
Pedig azt hittem ki lehet legalább tárgyalni ,de amint látom itt is vannak idióták.
Asszem nem írok többet ,mert minek is. Persze akinek nem inge......
#5181   2009. 11. 13. péntek 03:18
Irresponsible Irresponsible
Nem könnyű erre válaszolni.Az "idegen" persze nem olyan személy,aki valóban idegen,hanem egy olyan valaki,aki nincs benne a mindennapjainkban.Egyébként inkább legyen semleges és szimpatikus,mint vonzó.Persze mindenki másképp éli meg,képzeli el ezt a helyzetet,ezért nem lehet általános érvényű igazságokat mondani.Nálunk ez jött be.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 07. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (101243)
2009. 11. 07. szombat 21:32
Ebből látszik, hogy egy problémát (adott esetben egy nagyon is kellemes dolgot smile ) hányféleképpen lehet megközelíteni. Én például pont egy idegennel nem tudnám elképzelni.
Sokat beszélgettünk már erről egyéb fórumon is olyanokkal, akik úgy gondolták mint Ti, és akik úgy gondolják, mint mi. Nem mondom, hogy bármelyik is jobb, esetleg könnyebb, ez kizárólag rajtunk múlik, hogy kinek mi az igénye a partnerrel kapcsolatban.
Talán annyi differenciát vélek felfedezni, hogy én ebből a szempontból kicsit elfuseráltabb lány vagyok, nekem marha fontos a 3. személye, sőt én kifejezetten személyiségeket keresek, és az intellektus vonz a harmadikban, tehát valami a fejében legyen vonzó. Az, hogy hogy néz ki természetesen abszolút nem mellékes, de kifejezetten másodlagos.
Szerintem másik esetben többet nyom a latba a külső, ott kifejezetten preferencia a külső. Aztán nyugodtan meg lehet cáfolni, a lényeg, hangsúlyozom: mindenkinek jó legyen. nyes
Minden jót Nektek!
#5180   2009. 11. 12. csütörtök 17:41
Cattie Cattie VIP
Pedig azt hittem ki lehet legalább tárgyalni ,de amint látom itt is vannak idióták.
Asszem nem írok többet ,mert minek is. Persze akinek nem inge......
#5179   2009. 11. 12. csütörtök 16:53
X Törölt felhasználó (571)
Sziasztok,Mindenki! smile

Érdekes hozzászolások,és kicsit talán mindenkivel egyetértek! De szerintem ami a legfontosabb!!!
1:aki a 3mas sexet választja az számoljon azzal,hogy érzelmi töltet is felrobbanhat!mert ugye nem ugy van,hogy eldöntjük nem leszünk szerelmesek!? Ezt nagy okos bácsik leirták már:EZ PUSZTÁN KÉMIA! nyes
aztán ha sziv vezérel ész helyett "csunya"dolgok történhetnek...:(

2:ha nincs öszinteség (elég közhelyes de igaz) akkor ne csináld!!! mert az ugye izgalmas ha elötted kényeztetik a párod,de hogy tudtod nélkül?? hmmm.......az már másrol szol! és lehet utánna ideologiákat gyártani,hogy mit miért tettem!
megtette(m)!! és miért is? mert ki akart(am) zárni!mert valami olyat is át akart élni amit talán elötted(te) nem mert volna!pusztán sex?ugyan már, azt bármikor megkaphatja!

3:én azt vallom mint alkohollal kapcsolatban,mindent csak mértékkel!!!sztem 5-6 havonta böven elég egy "fellépés"3.tol! mert szerintem ha majd' mindennaposak ,és ráadásul ugyanazzal az illetövel (bár ez lehet részletkérdés) akkor hová tünt a PÁRKAPCSOLAT?
a hirességek is (pénzért persze) mindent kiprobálhatnak,és a végén mi lesz??nah jo most buzik leszünk mert az a menö!

4:akit nem izgat a szituácio csak a párjáért NE! tegye meg!

lehet vitatkozni,ez csak magánvélemény! crazya
#5178   2009. 11. 12. csütörtök 15:32
X Törölt felhasználó (37937)
Én mint NŐ mondom, hogy mindketten megérdemlik a sorsukat! A férfi mégis mire számított? Indujon ki magából! Szintén rámászna egy nőre ebben a szituban megmondta! Kérdezem én, hogy mégis mit várt a másik pasitól ? A nő meg egy szégyen, hogy vissza élt a férje bizalmával főleg úgy hogy bármikor csak egy szavába került volna. Biztos vagyok benne hogy nem ez volt az első megcsalása, max. erről tud a fickó! Ennyi ! Nem kell ezt túl pörgetni ! ***********************************
(moderálva : vazelinator)
#5177   2009. 11. 12. csütörtök 14:57
X Törölt felhasználó (37937)
Ez a topik egy Lelki szemetes láda lett ? !
#5176   2009. 11. 12. csütörtök 14:33
-ch- -ch-
Amikor azt írtam hogy sokat gondolkodtam ezen a helyzeten,azt úgy értettem,hogy megnéztem az összes hozzászólásodat,képeiteket,videóitokat.Arra voltam kiváncsi,hogy honnan indultatok,és hova érkeztetek.Nagyon szép pár vagytok,szerintem ezt a tüskét húzd ki a szemedből,vess számot önmagaddal(én még mindig téged okollak az esetért)és éljetek,keféljetek boldogan.
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2009. 11. 12. csütörtök 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 12. csütörtök 13:10
Sziasztok!
Igen sok mindent átbeszéltünk,kiabáltunk stb.... elég cudar volt, senkinek nem kívánom ezt a pár napot.
Én is hasonló képpen gondolom ezt a kutyaharapást, persze nem a következő napokban, hetekben. Nem féltékenység lappangott bennem ,csak próbára szerettem volna tenni, mikor azt kértem hogy reggel ne legyen folytatás. Köszönöm a bókokat és mint férfi én sem álltam volna meg ,hogy ne próbálkozzak egy szexi nő mellett fekve, de nem is a férfinek kellett volna nemet mondani. Mivel jó barát vagy ismerős az illető, ha tőle kértem volna előző este, biztos ,hogy nem teszi. őt direkt nem is vontam bele épp ezért. Enyhébb és durvább néha kiméletlen beszélgetés után sok mindent megkérdeztem illetve megbeszéltünk. Arra hogy ő miért tette (amit persze utólag megbánt és nyomdafestéket nem tűrő módon, mélyen megveti magát érte) annyit válszolt ,hogy csak egyszerűen kívánta a szexet és nem volt több csak szex. És arra is rákérdeztem elmondta volna -e de félt volna elmondani.
#5175   2009. 11. 12. csütörtök 13:10
Cattie Cattie VIP
Sziasztok!
Igen sok mindent átbeszéltünk,kiabáltunk stb.... elég cudar volt, senkinek nem kívánom ezt a pár napot.
Én is hasonló képpen gondolom ezt a kutyaharapást, persze nem a következő napokban, hetekben. Nem féltékenység lappangott bennem ,csak próbára szerettem volna tenni, mikor azt kértem hogy reggel ne legyen folytatás. Köszönöm a bókokat és mint férfi én sem álltam volna meg ,hogy ne próbálkozzak egy szexi nő mellett fekve, de nem is a férfinek kellett volna nemet mondani. Mivel jó barát vagy ismerős az illető, ha tőle kértem volna előző este, biztos ,hogy nem teszi. őt direkt nem is vontam bele épp ezért. Enyhébb és durvább néha kiméletlen beszélgetés után sok mindent megkérdeztem illetve megbeszéltünk. Arra hogy ő miért tette (amit persze utólag megbánt és nyomdafestéket nem tűrő módon, mélyen megveti magát érte) annyit válszolt ,hogy csak egyszerűen kívánta a szexet és nem volt több csak szex. És arra is rákérdeztem elmondta volna -e de félt volna elmondani.
#5174   2009. 11. 12. csütörtök 11:01
X Törölt felhasználó (217424)
Szerintem próbálkozz, csak fontos,hogy mindent meg kell beszélni. Az benne van a pakliban,hogy jobb lesz vele mint veled (bár elsőre kétlem), de ez nem azt jelenti,hogy el is hagy miatta.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 12. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37025)
2009. 11. 12. csütörtök 09:59
Sziasztok!
Engem is izgat a gondolat,hogy idegen pasival lássam a páromat szeretkezni,ugyérzem nagy élmény lenne.
Viszont nincs tapasztalatom a témában,bizonytalan vagyok,lehet ha megtörténne utána megbánnám.
Kicsit félek attól,hogy az uj pasival jobban élvezné a dolgot.Nem az élményt féltem tőle,hanem azt ,hogy esetleg utána én már nem kellek neki.Mit javasoltok?Probálkozzam?
#5173   2009. 11. 12. csütörtök 10:37
utista utista
Abszolút tisztességtelen az asszonyka! Ahogy mindani szokták: lófa..nak is van vége! Be kellett volna tartania, amit kértél, hiszen neki ugyanúgy tolerálnia kell a te kéréseidet, vágyaidat, ellenérzéseidet, mint neked az övéit. S márpedig te azzal, hogy megengedted neki az "előző" éjszakát, abszolút toleráns voltál. Ő meg... ejnye1
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2009. 11. 09. hétfő 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 09. hétfő 17:12
Még a végén én leszek a hibás. Nos bizalom az van.....ill volt. Többször hagytam már mással kettesben és azt csináltak amit akartak, ami persze nekem is tetszett. De kiváncsi voltam . Ha nem mondom előre,hogy nem szeretném, akkor sem lett volna szemrehányás. De kivételesen ,most az egyszer kértem meg rá ,hogy ne.
Nem voltam bizalmatlan ,mert szinte biztos voltam ,hogy nem teszi meg. Nem nem bizalmatlan, inkább kiváncsi.
Nem jól sült el. Teljes nyugiban dolgoztam mert hittem neki. Miután hazajöttem nem is rögtön halgattam meg. Mert hittem neki. El kezdtem meghalgatni úgy 60 percig semmi különös, puszik meg kv meg ilyesmi, még mindig nyugi, mert tudtam,hogy nem történik meg. Azután kb. a hetvenedik perc környékén belémhasított a fájdalom azaz a hangja ahogy kinyalják és elélvez. Nem halgattam tovább ,megmutattam neki és kérdeztem,hogy ezt mire véljem mikor kértem ,hogy ne. A válsz: de nem keféltünk.... pffff
Szó szót követ magyarázkodás, mondom,hogy ez ebben a formában megcsalás hisz kértem ,hogy ne .Erre ismét csak az : hogy nem keféltek, és külömben is engem szeret és ez csa szex semmi érzelem......pffff
És még ekkor is csak hazudozott mert tovább halgattam és keféltek is majd újból kinyalta stb.....
pfff . Lehet igazad van Zsuzsi és ez bizalmatlanság volt? ,miközben személyemben olyan párra akadt aki mindent megenged és megtesz,hogy neki örömöt okozzon, más nő csak álmodna ilyesmiről. De ezek szerint ezt kapom cserébe, ezt érdemlem.
#5172   2009. 11. 12. csütörtök 09:59
X Törölt felhasználó (37025)
Sziasztok!
Engem is izgat a gondolat,hogy idegen pasival lássam a páromat szeretkezni,ugyérzem nagy élmény lenne.
Viszont nincs tapasztalatom a témában,bizonytalan vagyok,lehet ha megtörténne utána megbánnám.
Kicsit félek attól,hogy az uj pasival jobban élvezné a dolgot.Nem az élményt féltem tőle,hanem azt ,hogy esetleg utána én már nem kellek neki.Mit javasoltok?Probálkozzam?
#5171   2009. 11. 10. kedd 16:19
Respect888 Respect888
Szerintem nem az a baj hogy keféltek hanem inkább hogy letagadta....
Mert mi lett volna ha rádnéz nagy ártatlanul ,és azt mondja hogy rosszalkodott reggel...megkivánta.......
Ugy dorombolosan és szexisen...sztem igy még jol elsülhetett volna....
#5170   2009. 11. 10. kedd 15:06
Mimike Mimike
Bizony -bizony, kellenek a határok, kellenek a szabályok. Ezt persze előre le kell tisztázni mind a két félnek hogy mik azok és meddig lehet elmenni.Pl: ott aludhat-e a 3.fél, vagy tel szám csere történhet-e , vagy popiba engedi-e , vagy a végén az asszony szájába élvezhet-e, vagy az asszony lenyelheti-e? Ezek is szerintem fontos dolgok amit előre meg kell beszélni mert ha nem így történik akkor szálka maradhat a másik szemében és később nehezebb lesz rendezni.
Én biztos nem mennék bele olyanba ha nem vagyok ott akkor is dughatnak, mert az már szerintem a nyitott házasságról szól.
#5169   2009. 11. 10. kedd 14:50
nemmondommeg nemmondommeg
Ezért kell idegen.
Ezért csak a férj ismerje a harmadik telefonszámát.
Ezért kell ritkábban hármasozni.
Mellesleg élő példa vagyok: én is megtettem másnap reggel, egyetértek (mint mindig) ch-val.
Ha a harmadik "végzett a melóval", szépen összepakol s hazamegy. Ha marad is, max addig, amíg az illendőség engedi. Nehogy már közösen tévézzünk s fektessük le a gyerekeket. Puszilózunk, csintalankodunk, együtt alszunk - nem jó, mert ebben az esetben már kiépül egy valamennyivel magasabb szintű lelki kapcsolat is a harmadikkal. Az meg sosem jó.
Lehet pofázni, hogy a nők mennyire lelki síkon közelítik meg az ilyesmit... hát a családi béke érdekében ne tegyék. Valamennyire lelkizzenek, amennyire a dugás-kefélés-kúrás-baszás-szeretkezéshez kell, de ismerjük el: mindennek van egy határa. Okosan kell csinálni, másképp nem megy.
Legyenek szabályok. És nem olyanok, hogy most reggel ne... Olyanok legyenek, hogy ha jelentkezik a kísértés, legyen esély ellenállni. Ismétlem, tapasztalatból mondom: qrvára nehéz ellenállni a "ma reggel ne"-nek. Nekem sem sikerült, és a volt nejemnek sem azokban a szituációkban.
Uff. Dugni jó. Megdugatni dettó smile
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2009. 11. 10. kedd 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 10. kedd 00:24
Lassan ki fognak innen ebrudalni mert nem igazán a topicnak megfelelő eszmecsere folyik, de erre még válaszolok ,utánna szívesen folytatom az erre alkalmas topicban,mondjuk a "megcsalás ki hogyan csinálja".
Nos az igaz ,hogy mint éjjszaka ez volt az első de ezt megelőzte sok más napszak az illetővel hármasban. De sok alkalom volt ,hogy csak kettesben voltak mert dolgoztam. Videóra vették ahogy kefélnek és miután hazamentem megnéztük a videót a feleségemmel és hatalmasat szeretkeztünk. És nem is ez lett volna az utolsó mert ha csak annyit mondott volna, hogy ismételjük meg holnap is meg holnapután is.... simán. Csak egy kérés volt, hogy akkor reggel ne. Semmi több. Nagyon sokszor hagytam,hogy jó legyen a páromnak,hiszen ezért csináltam,csináljuk mi akiket izgat ha megdugják a feleségünket,mert örömöt tudunk okozni, adni a párunknak .És tévedsz ha úgy gondolod forditott esetben keféltem volna e egy nővel. Ha belegondolsz nem érné meg tönkretenni egy jó kapcsolatot, főleg ha arra is gondolok mennyi-mennyi alkalom adódhat még ha betartom a szabályokat..
#5168   2009. 11. 10. kedd 13:13
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Érdekes dolog ez, és az a természetes hogy mindenki másképp éli meg, hiszen mások vagyunk és merőben más a párkapcsolatunk.
Én csak azt mondom erre, hogy más az hogyha valamit megtehetünk és megint más ha élünk ennek a lehetőségével. Sokkal bűnösebb az a gyümölcs ami tiltott, de ugye ennek lehet hátulütője.
Személy szerint erről az egészről azt gondolom, hogy amikor bárkiben felmerül a bizalmatlanság akkor kell leállni, megbeszélni és tisztázni a dolgokat, nem utólag úgy járni hogy "na ugye megmondtam hogy.... "
Buta példával élve, ugye megtehetjük hogy minden nap máshova megyünk étterembe, vagy rutinosan mehetünk ugyan oda is, de azért megyünk ilyen helyekre hogy olyat kapjunk amit otthon elkészíteni mondjuk macerás.
Igy vagyok - vagyunk - a szexel is többesben. A lehetőség adott, a bizalom meg van, de ha bármelyikünk visszaélne ezzel az egész semmit se ér. Másik oldalon viszont sokkal édesebb az ilyen élmény ha desszert, és nem napi lehetséges rutin.
#5167   2009. 11. 10. kedd 13:06
vazelinator vazelinator VIP Admin
Semmi probléma beszélgethetek róla hisz ennek a hozadéka a dolog, hisz szerintem Cattie egységesen volt bizalmatlan.
Bár ha ilyen kapcsolatban éltek mint ő, akkor lehet hogy már ez is napi együtt lét szintjére süllyedő szex lenne és tiltás édesítette meg az asszonynak a gyümölcsöt, azaz adta meg az extrát, mint az első alkalmak a hármasban.
#5166   2009. 11. 10. kedd 11:24
Michellelany Michellelany
Az a baj, szerintem,hogy ha egy ilyen alap dolgot nem tart be akkor megeshet (ne így legyen ) , hogy mindenkivel lefekszik a te tudtod nélkűl is (se video sem semmi ) akivel találkozik és megtetszik neki és egy röpke -kósza numera adódik belőle. Nem ? Az ,hogy téged izgat az ,hogy (cím végett ) ,,, gondolom annyi boldogságot nem okoz ha a hátad mögött is így él. Hiszem pont az lenne a lényege ennek a dolognak,hogy egymás szexuális életét felpörgetitek és nem egyéni akciók és élvezetek hajhászása a másik fizikális vagy nem fizikális bevonása nélkűl (gondolok itt arra hogy ott vagy vagy nem de tudsz róla )
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2009. 11. 10. kedd 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 10. kedd 00:24
Lassan ki fognak innen ebrudalni mert nem igazán a topicnak megfelelő eszmecsere folyik, de erre még válaszolok ,utánna szívesen folytatom az erre alkalmas topicban,mondjuk a "megcsalás ki hogyan csinálja".
Nos az igaz ,hogy mint éjjszaka ez volt az első de ezt megelőzte sok más napszak az illetővel hármasban. De sok alkalom volt ,hogy csak kettesben voltak mert dolgoztam. Videóra vették ahogy kefélnek és miután hazamentem megnéztük a videót a feleségemmel és hatalmasat szeretkeztünk. És nem is ez lett volna az utolsó mert ha csak annyit mondott volna, hogy ismételjük meg holnap is meg holnapután is.... simán. Csak egy kérés volt, hogy akkor reggel ne. Semmi több. Nagyon sokszor hagytam,hogy jó legyen a páromnak,hiszen ezért csináltam,csináljuk mi akiket izgat ha megdugják a feleségünket,mert örömöt tudunk okozni, adni a párunknak .És tévedsz ha úgy gondolod forditott esetben keféltem volna e egy nővel. Ha belegondolsz nem érné meg tönkretenni egy jó kapcsolatot, főleg ha arra is gondolok mennyi-mennyi alkalom adódhat még ha betartom a szabályokat..
#5165   2009. 11. 10. kedd 00:24
Cattie Cattie VIP
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2009. 11. 09. hétfő 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 09. hétfő 22:40
Sokat gondolkodtam ezen az egész helyzeten,megpróbáltam magam beleélni.Szerintem te voltál a hülye.Kár volt megkérni az asszonyt arra hogy reggel ne csináljanak semmit.Ez volt az első egészestés kalandotok,hagyni kellet volna még folytatódni.Szerintem csak próbára akartad tenni,de ez kemény próba lett volna.Ha megfordítom a dolgot,mellettem fekszik az asszony,meg még egy csinos nő.Mama elmegy dolgozni,megkér hogy ne legyen semmi,csinos nő meg ajkai közzé veszi férfiasságomat.Hagynám,és megdugnám.Ilyen helyzetben szerintem inkább engedni kell mindent,és örülni neki,hogy a párodnak jó volt.
#5164   2009. 11. 09. hétfő 22:40
-ch- -ch-
Sokat gondolkodtam ezen az egész helyzeten,megpróbáltam magam beleélni.Szerintem te voltál a hülye.Kár volt megkérni az asszonyt arra hogy reggel ne csináljanak semmit.Ez volt az első egészestés kalandotok,hagyni kellet volna még folytatódni.Szerintem csak próbára akartad tenni,de ez kemény próba lett volna.Ha megfordítom a dolgot,mellettem fekszik az asszony,meg még egy csinos nő.Mama elmegy dolgozni,megkér hogy ne legyen semmi,csinos nő meg ajkai közzé veszi férfiasságomat.Hagynám,és megdugnám.Ilyen helyzetben szerintem inkább engedni kell mindent,és örülni neki,hogy a párodnak jó volt.
#5163   2009. 11. 09. hétfő 19:49
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Egy szavammal se mondtam hogy te lennél hibás.
Arra próbáltam csak rámutatni, hogy ha csináltál tudatosan hangfelvételt, mert kíváncsi voltál hogy megtartja-e a párod azt amit kértél tőle. Azaz, egy picit ingadoott benned a belé vetett bizalom.
Másik oldalról meg hangfelvétel nélkül ide-oda a párod "visszaélt" azzal hogy Te sok mindent lehetőséget adtál neki és kértél valamit, mi ne legyen...
Természetesen kivülállóként másképp látjuk sokan és én is.
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2009. 11. 09. hétfő 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 09. hétfő 17:12
Még a végén én leszek a hibás. Nos bizalom az van.....ill volt. Többször hagytam már mással kettesben és azt csináltak amit akartak, ami persze nekem is tetszett. De kiváncsi voltam . Ha nem mondom előre,hogy nem szeretném, akkor sem lett volna szemrehányás. De kivételesen ,most az egyszer kértem meg rá ,hogy ne.
Nem voltam bizalmatlan ,mert szinte biztos voltam ,hogy nem teszi meg. Nem nem bizalmatlan, inkább kiváncsi.
Nem jól sült el. Teljes nyugiban dolgoztam mert hittem neki. Miután hazajöttem nem is rögtön halgattam meg. Mert hittem neki. El kezdtem meghalgatni úgy 60 percig semmi különös, puszik meg kv meg ilyesmi, még mindig nyugi, mert tudtam,hogy nem történik meg. Azután kb. a hetvenedik perc környékén belémhasított a fájdalom azaz a hangja ahogy kinyalják és elélvez. Nem halgattam tovább ,megmutattam neki és kérdeztem,hogy ezt mire véljem mikor kértem ,hogy ne. A válsz: de nem keféltünk.... pffff
Szó szót követ magyarázkodás, mondom,hogy ez ebben a formában megcsalás hisz kértem ,hogy ne .Erre ismét csak az : hogy nem keféltek, és külömben is engem szeret és ez csa szex semmi érzelem......pffff
És még ekkor is csak hazudozott mert tovább halgattam és keféltek is majd újból kinyalta stb.....
pfff . Lehet igazad van Zsuzsi és ez bizalmatlanság volt? ,miközben személyemben olyan párra akadt aki mindent megenged és megtesz,hogy neki örömöt okozzon, más nő csak álmodna ilyesmiről. De ezek szerint ezt kapom cserébe, ezt érdemlem.

... 722 723 724 725 726 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19642db
Utolsó üzenet: tegnap 06:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!