Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 719 720 721 722 723 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5212   2009. 12. 02. szerda 13:53
X Törölt felhasználó (69371)
szerintem marhára jó a téma címe:

1. valakit úgy izgat fel, hogy elteszi lábalól az asszonyt, meg a felszarvazót is, jobb esetben megveri őket
2. valaki úgy izgat fel, hogy erotikusan

engem érdekelne az 1-es pontban írt eset is, hogy volt-e valaki, akit aképpen izgatott fel a dolog eplus2
#5211   2009. 12. 02. szerda 01:44
Irresponsible Irresponsible
Benne van a címben is,ne keverd össze a megcsalással,hasonlít talán,de mégsem az.
smile
#5210   2009. 11. 30. hétfő 10:20
X Törölt felhasználó (43205)
(kimoderálva a telefonszámos hirdetésed! nem először esel ebbe a hibába, korábban már figyelmeztettelek érte, ezért jár érte az 1 hét pihenő!) :tom felkialtas ejnye1
#5209   2009. 11. 29. vasárnap 18:49
Abalage Abalage
Sokkal élvezetesebb lett volna, ha írásjelekkel tagolod a mondanivalódat, így egy nyögvenyelős katyvasz.
(Ez egy válasz h.petyaa üzenetére (2009. 11. 29. vasárnap 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 29. vasárnap 17:34
Pár hónapja én barátnöm meg legjob haverom egy bulibol és még iszogattunk othon és ugyláttam h mindhárman bennelennénk a dolgokba kimentem telefonálni kb 15percet és mire visszaértem a szobába már smároltak fogdosták egymást és majdnem meztelenek voltak nem vettél észre h nézem öket látom h barátnöm elöveszi haverom farkát és elkezte szopni aztán barátnöm bepucsitot és haverom elkezte pakolni aztán elöléptem odamentem és elövettem odatetem bnömhöz h szopjon kicsit szopot de annyira élvezte h haverom pakolta h csak sikitot és ez engem nagyon izgatott mindhárman meztelenek voltunk már akor pozt cseréltek és dugtak fél orát kb és én végülis csak néztem öket amikor befejezték megbeszéltük h jóvolt meg h lehet máskoris és azota töbször is előfordult h dugtak és én meg végignéztem
#5208   2009. 11. 29. vasárnap 17:34
h.petyaa h.petyaa
Pár hónapja én barátnöm meg legjob haverom egy bulibol és még iszogattunk othon és ugyláttam h mindhárman bennelennénk a dolgokba kimentem telefonálni kb 15percet és mire visszaértem a szobába már smároltak fogdosták egymást és majdnem meztelenek voltak nem vettél észre h nézem öket látom h barátnöm elöveszi haverom farkát és elkezte szopni aztán barátnöm bepucsitot és haverom elkezte pakolni aztán elöléptem odamentem és elövettem odatetem bnömhöz h szopjon kicsit szopot de annyira élvezte h haverom pakolta h csak sikitot és ez engem nagyon izgatott mindhárman meztelenek voltunk már akor pozt cseréltek és dugtak fél orát kb és én végülis csak néztem öket amikor befejezték megbeszéltük h jóvolt meg h lehet máskoris és azota töbször is előfordult h dugtak és én meg végignéztem
#5207   2009. 11. 28. szombat 19:21
X Törölt felhasználó (73472)
Sziasztok ..Én is nagyon szeretem nézni ha a páromat más pasi elégiti ki .Imádom az acát nézni mikor élvez ...Na és ha közben engem is kényeztet valaki na az pedig fergeteges dolog ...
#5206   2009. 11. 28. szombat 18:39
maarimar maarimar
az irásod igaz az utolso szoig gratula / egy pár ki gyakorolja a párcserét /
(Ez egy válasz jajne1 üzenetére (2009. 11. 28. szombat 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 28. szombat 15:18
Saját tapasztalatunkból kiindulva, nagyon élvezetes és izgató amikor az asszonykámat másik hapsi dugja.
Utánna fergeteges a szex!!
Akiben van erre gerjedése az próbálja ki, nem esik csorba a férfiúi büszkeségedben.
Amennyiben pedig még izgat is a bisex, akkor nagyon szuper.
Le kell ülni, megbeszélni higgadt fejjel, nem szex közben a párod fülébe súgni.
Nehéz a kezdet, utánna már gördülékenyen megy minden.
Kezdetnek az is elég ha elmegy randizni egy pasival, amikor hazaér tudni fogod hogy valójában izgat-e.
Vagy egyből nekiesel és hatalmasat szexeltek, vagy ajtócsapkodás.
A bisexre is választ kapsz rögtön, vagy élvezettel nyalogatod és ízlelgeted a ragacsos punciját, vagy nem is akarsz rá gondolni.

Nem vagyunk egyformák, így ha ettől irtózol akkor maradj a pároddal kettecskén.
Az is szuper lehet.

Sok sikert mindenkinek
#5205   2009. 11. 28. szombat 15:18
jajne1 jajne1
Saját tapasztalatunkból kiindulva, nagyon élvezetes és izgató amikor az asszonykámat másik hapsi dugja.
Utánna fergeteges a szex!!
Akiben van erre gerjedése az próbálja ki, nem esik csorba a férfiúi büszkeségedben.
Amennyiben pedig még izgat is a bisex, akkor nagyon szuper.
Le kell ülni, megbeszélni higgadt fejjel, nem szex közben a párod fülébe súgni.
Nehéz a kezdet, utánna már gördülékenyen megy minden.
Kezdetnek az is elég ha elmegy randizni egy pasival, amikor hazaér tudni fogod hogy valójában izgat-e.
Vagy egyből nekiesel és hatalmasat szexeltek, vagy ajtócsapkodás.
A bisexre is választ kapsz rögtön, vagy élvezettel nyalogatod és ízlelgeted a ragacsos punciját, vagy nem is akarsz rá gondolni.

Nem vagyunk egyformák, így ha ettől irtózol akkor maradj a pároddal kettecskén.
Az is szuper lehet.

Sok sikert mindenkinek
#5204   2009. 11. 26. csütörtök 12:41
dollár70 dollár70
Biztos jó lenne neki ha nem lenne tele gátlással.Ki az aki nem szeretné,hogy két fickó kényeztesse.Lehet utána felhoznám amilyen hülye vagyok.Pedig csak neki szeretnék egy kis örömet. smile
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2009. 11. 26. csütörtök 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 26. csütörtök 09:47
hidd el 10 böl 8 nö szeretné de nem tudja hogy adja elö párjának ez tuti mi is pár és joo
#5203   2009. 11. 26. csütörtök 09:47
maarimar maarimar
hidd el 10 böl 8 nö szeretné de nem tudja hogy adja elö párjának ez tuti mi is pár és joo
(Ez egy válasz dollár70 üzenetére (2009. 11. 26. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 26. csütörtök 08:48
Hát ezzel én is így lennék,ha belemenne.Kiváncsi lennék hogy visít másnak a nagyobb farkától.Ha bele gondolok már kész vagyok tőle.
#5202   2009. 11. 26. csütörtök 08:48
dollár70 dollár70
Hát ezzel én is így lennék,ha belemenne.Kiváncsi lennék hogy visít másnak a nagyobb farkától.Ha bele gondolok már kész vagyok tőle.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 21. szombat 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (303780)
2009. 11. 21. szombat 00:41
nálunk jól működik a dolog.mindketten nagyon élvezzük a szituációt.engem nagyon izgat,ha kivülről látom, ahogy a párom élvez. neki pedig a változatosság okoz örömet. persze együtt is szexelünk ,de ha más (mások) is dugja általában nem szállok be,csak ha már a pasi kidőlt.szeretem a jól bejáratott punciját dugni,nyalni.
mivel elég tágulékony, mondhatni nem túl szűk, a nagy szerszámoktól élvez legjobban.leginkább nagyfarkú partnreket keresünk neki.ez látványnak se rossz,mikor jól kitölti egy-két méretes dákó elöl-hátul.
#5201   2009. 11. 24. kedd 21:12
Peter_xx Peter_xx
Nagyon izgalmas este volt, de a beszámolód is jól sikerült. Írj majd a folytatásról is, érdeklődéssel várjuk.
(Ez egy válasz feri6668 üzenetére (2009. 11. 24. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 24. kedd 20:55
egy hettel ezelött,törtent hogy haverom,meg a barätnöje feljöttek hozzänk,nagyon jo haverok vagyunk,mi mint sräcok ök,mint csajok is,csipik egymäst,jo barätnök,,kajät keszitettek a konyhäba a csajok mi meg iszogattunk ,bent a haverral a szobäba ,elökerültek a telokrol a sexfotok ! öis megmutatta, hogy miket müvelnek a häloszobäba,en is megmutattam miket csinälunk mi...nekem bejött a bnöje,ö neki meg a csajom,megdumältuk itatjuk öket es csere lessz!!märmint ö fogja megdugni a bnömet,en pedig az ö csajät,,,kaja,sok sok pia,zene tänc,,következett,mind anyian jo piässak lettünk,smacik ,csokok,simizes,,stb,,,feldobtam hogy üvegezzünk es aki vesztesre äll levet magärol egy cuccot,kb,,,fel ora es majdnem midanyian tök pucerok voltunk klassz volt a hangulat,täncoltunk haverom täncolt a bnömmel lassu tänc következett,lätom äm hogy farkät a combjai köze tolja,ätölelkeztek es erzekien täncoltak,közbe haverom bnöje is tökre simult hozzäm,de ö rajta meg tanga volt,lätta hogy ök meztelenek, es mär jo nekik mivel ütemessen mozogtak mär tehät a lukäba volt a farka,ö is lekepta magärol a tangät,pici tänc majd a kanapehoz vittem es hatalmas nyelv csapäsokkal szetnyaltam....addigra BNÖMET VADUL BASZTA A BARÄTOM HÄTULROL CSAK UGY CSATTOGOTT A SEGGE AHOGY VERTE NEKI;;;ÖRJÖNGÖTT A KEJTÖL;EN MEG ANNYIRA NYALTAM A BNÖJET HOGY MAJD NEM MEGVESZETT A GYÖNYÖRÜSEGTÖL:::BEVALLOM BNÖM SOKKAL NAGYOBBAKAT ELVEZETT A BARÄTOM NYUJTOTTA SEXTÖL MINT VELEM;;BEVALLOM NEM ZAVART HISZ BARÄTOM CSAK JOT CSINÄLT A BNÖMNEK;ES JO VOLT NEZNI (AMENNYIRE TUDTAM ÖKET NYALÄS ES DUGÄS KÖZBE)ISTENI VOLT ISMET ISZOGATÄS MAJD MOST MÄR AZ UJDONSÜLT PÄR MAGÄTOL BEMENTEK A MÄSIK SZOBÄBA;ES VAGY "ORA HOSSZIG DUGTAK ;NYALTAK SZOPTAK::: nyes E MI SE TETLENKEDTÜNK A HAVER CSAJÄVAL MEG DUGTAM EGY JO PÄRSZOR ISTENI JO PINÄJA VAN;ES HÄLA ISTENNEK IMÄDJA HOGY NYALJÄK;EN MEG NAGYON IMÄDOK NYALNI IGY KIELVEZTÜK EGYMÄS ÖRÖMEIT::::::ISTENI EJSZAKA VOLT;VAGY DELIG SZEXELTÜNK MAJD FÜRDES;ES BUCSU;DE MEGBESZELTUK HOGY ÖRÖMMEL CSERELÜNK PARTNERT::::
#5200   2009. 11. 24. kedd 20:55
feri6668 feri6668
egy hettel ezelött,törtent hogy haverom,meg a barätnöje feljöttek hozzänk,nagyon jo haverok vagyunk,mi mint sräcok ök,mint csajok is,csipik egymäst,jo barätnök,,kajät keszitettek a konyhäba a csajok mi meg iszogattunk ,bent a haverral a szobäba ,elökerültek a telokrol a sexfotok ! öis megmutatta, hogy miket müvelnek a häloszobäba,en is megmutattam miket csinälunk mi...nekem bejött a bnöje,ö neki meg a csajom,megdumältuk itatjuk öket es csere lessz!!märmint ö fogja megdugni a bnömet,en pedig az ö csajät,,,kaja,sok sok pia,zene tänc,,következett,mind anyian jo piässak lettünk,smacik ,csokok,simizes,,stb,,,feldobtam hogy üvegezzünk es aki vesztesre äll levet magärol egy cuccot,kb,,,fel ora es majdnem midanyian tök pucerok voltunk klassz volt a hangulat,täncoltunk haverom täncolt a bnömmel lassu tänc következett,lätom äm hogy farkät a combjai köze tolja,ätölelkeztek es erzekien täncoltak,közbe haverom bnöje is tökre simult hozzäm,de ö rajta meg tanga volt,lätta hogy ök meztelenek, es mär jo nekik mivel ütemessen mozogtak mär tehät a lukäba volt a farka,ö is lekepta magärol a tangät,pici tänc majd a kanapehoz vittem es hatalmas nyelv csapäsokkal szetnyaltam....addigra BNÖMET VADUL BASZTA A BARÄTOM HÄTULROL CSAK UGY CSATTOGOTT A SEGGE AHOGY VERTE NEKI;;;ÖRJÖNGÖTT A KEJTÖL;EN MEG ANNYIRA NYALTAM A BNÖJET HOGY MAJD NEM MEGVESZETT A GYÖNYÖRÜSEGTÖL:::BEVALLOM BNÖM SOKKAL NAGYOBBAKAT ELVEZETT A BARÄTOM NYUJTOTTA SEXTÖL MINT VELEM;;BEVALLOM NEM ZAVART HISZ BARÄTOM CSAK JOT CSINÄLT A BNÖMNEK;ES JO VOLT NEZNI (AMENNYIRE TUDTAM ÖKET NYALÄS ES DUGÄS KÖZBE)ISTENI VOLT ISMET ISZOGATÄS MAJD MOST MÄR AZ UJDONSÜLT PÄR MAGÄTOL BEMENTEK A MÄSIK SZOBÄBA;ES VAGY "ORA HOSSZIG DUGTAK ;NYALTAK SZOPTAK::: nyes E MI SE TETLENKEDTÜNK A HAVER CSAJÄVAL MEG DUGTAM EGY JO PÄRSZOR ISTENI JO PINÄJA VAN;ES HÄLA ISTENNEK IMÄDJA HOGY NYALJÄK;EN MEG NAGYON IMÄDOK NYALNI IGY KIELVEZTÜK EGYMÄS ÖRÖMEIT::::::ISTENI EJSZAKA VOLT;VAGY DELIG SZEXELTÜNK MAJD FÜRDES;ES BUCSU;DE MEGBESZELTUK HOGY ÖRÖMMEL CSERELÜNK PARTNERT::::
#5199   2009. 11. 22. vasárnap 20:26
király_fi király_fi
Nem tudom. Hidd el, annyiszor elképzeltem az élő hármast, aztán mégis maradtam ennél a megoldásnál. Ez tutira bevált, de tagadhatatlan, hogy szeretném átélni élőben is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 22. vasárnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2009. 11. 22. vasárnap 18:01
Azért élőben jobban izgatna
#5198   2009. 11. 22. vasárnap 18:01
X Törölt felhasználó (295546)
Azért élőben jobban izgatna
(Ez egy válasz király_fi üzenetére (2009. 11. 20. péntek 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 20. péntek 20:29
Na ezért intéztem én úgy, hogy ne legyek ott élőben, csak fel legyen véve videóra.
Utólag megnézve csak annyit éreztem, hogy rohadt izgató. smile Persze nem mondtam még le az élő jelenlétről sem. smile
#5197   2009. 11. 22. vasárnap 16:26
X Törölt felhasználó (363308)
többször csatlakoztam párokhoz a hölgy örömére és szeretkeztem vele a a párja elött
nagyon élveztük mindhárman...
#5196   2009. 11. 21. szombat 20:00
skorpio77 skorpio77
köszi remélem azért nektek is összejön majd jo keresgélést hozzá és sok kitartást smile
(Ez egy válasz szerelmes pár üzenetére (2009. 11. 18. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 18. szerda 21:42
Szia! Csak gratulálni tudunk a kapcsolatotokhoz mind a hármotoknak!!
Mi két éve keressük a számunkra hasonlóan megfelelőt de sajnos még nem találtuk meg...
Hosszantartó élvezetes kapcsolatot kívánunk nektek a folytatáshoz!!
puszi
#5195   2009. 11. 21. szombat 00:41
X Törölt felhasználó (303780)
nálunk jól működik a dolog.mindketten nagyon élvezzük a szituációt.engem nagyon izgat,ha kivülről látom, ahogy a párom élvez. neki pedig a változatosság okoz örömet. persze együtt is szexelünk ,de ha más (mások) is dugja általában nem szállok be,csak ha már a pasi kidőlt.szeretem a jól bejáratott punciját dugni,nyalni.
mivel elég tágulékony, mondhatni nem túl szűk, a nagy szerszámoktól élvez legjobban.leginkább nagyfarkú partnreket keresünk neki.ez látványnak se rossz,mikor jól kitölti egy-két méretes dákó elöl-hátul.
#5194   2009. 11. 20. péntek 20:29
király_fi király_fi
Na ezért intéztem én úgy, hogy ne legyek ott élőben, csak fel legyen véve videóra.
Utólag megnézve csak annyit éreztem, hogy rohadt izgató. smile Persze nem mondtam még le az élő jelenlétről sem. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 19. csütörtök 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2009. 11. 19. csütörtök 18:46
Sziasztok!
Jól meg kell gondolni a dolgot, mert előre "fejben"nem lehet ezt lejátszani...Egyszer én is betársultam egy ismerős párhoz, ők vetették fel a dolgot.... Eljött az alkalom a másik srác volt legjobban beindulva én és a csaja eleinte zavarban voltunk azán fordult a helyzet a srác látta mennyire élvez a csaj engem , rögtön meg is zuhant lelkileg '"nem jött már össze neki aztán semmi..." jó nagy veszekedés lett .... és annyi a barátságnak is......
#5193   2009. 11. 20. péntek 19:57
madmaximum madmaximum
félreértetted, nem arra gondoltam, nem a saját helyzetemre smile
(Ez egy válasz szerelmes pár üzenetére (2009. 11. 20. péntek 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 20. péntek 18:54
Nálatok is benne van?? Sajnálatos dolog ez azért.....

... 719 720 721 722 723 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!