Egy kis történet röviden, régen volt. Exemnek nagyon tetszett a szomszéd csaj, fiatalabb volt nála. 3.nak akarta beszervezni de én nem akrtam. Sex közben többször emlegette, izgató volt hallgatni, amikor mesélt róla.
Egyszer feldobtam neki, h dugja meg, de azzal a feltétellel, h én a telefonba végighallgatom. Na rögtön beindult...... Hogy szervezze be, mikor, hol, hogy stb. szervezést nem írom le,nem volt egyszerű. De a haverjával ,egszervezték. Átment hozzá.....
Egyszer csak csörög a telefon és hallom, a csaj hangját, dumcsiztak, legalább 10 perc volt,mire akcióba kezdtek.
Volt ott minden, szopás, nyalás, lovaglás, csók,maszti. egyszer csak a pasim azt mondta a csajnak, h felhívj a bnőmet és csinálják úgy, h ő hallgatja. Belement a kis csaj, sőt be is gerjedt tőle!
Kinyomott ésfelhívtak együtt. Nyöszörgött a csaj a telfonba kérte, h irányitsam őket. tudtam, h a pasim mit szeret, és meséltem neki,h mit tegyen vele.............mindent megtett. Szóval Én nagyon élveztem a szomszéd házban, és amikor hazajött én is kicsavartam őt!! Nagyon izgi volt az idegen nő illatát érezni rajta. Utána még többször fantáziáltunk vele, de többet nem ment át hozzá.
Háát ennyi.
Egyszer feldobtam neki, h dugja meg, de azzal a feltétellel, h én a telefonba végighallgatom. Na rögtön beindult...... Hogy szervezze be, mikor, hol, hogy stb. szervezést nem írom le,nem volt egyszerű. De a haverjával ,egszervezték. Átment hozzá.....
Egyszer csak csörög a telefon és hallom, a csaj hangját, dumcsiztak, legalább 10 perc volt,mire akcióba kezdtek.
Volt ott minden, szopás, nyalás, lovaglás, csók,maszti. egyszer csak a pasim azt mondta a csajnak, h felhívj a bnőmet és csinálják úgy, h ő hallgatja. Belement a kis csaj, sőt be is gerjedt tőle!
Kinyomott ésfelhívtak együtt. Nyöszörgött a csaj a telfonba kérte, h irányitsam őket. tudtam, h a pasim mit szeret, és meséltem neki,h mit tegyen vele.............mindent megtett. Szóval Én nagyon élveztem a szomszéd házban, és amikor hazajött én is kicsavartam őt!! Nagyon izgi volt az idegen nő illatát érezni rajta. Utána még többször fantáziáltunk vele, de többet nem ment át hozzá.
Háát ennyi.
Nagyon izgat a dolog engem is, már régóta beszélgetünk róla a párommal, de még nem mertünk belevágni. Nem tudom mi a tapasztalatotok, gondolati téren működik mindkettőnk részéről, de valyon ha oda kerülne a sor nem tudom mit váltana ki belőlünk.
borzasztóan izgat....ennek ellenére csak kétszer tudtam a látványt élvezni. Bár a párom a szexet nagyon élvezte, mégis elzárkózik az újabb alkalmaktól. adhatnátok tuti tippet, hogyan vegyem rá újra - partnerkeresés nem jöhet szóba, ismerősökkel necces és lassú, kész helyzet elé pedig nem mertem állítani....
sziasztok nekünk is volt már rá példa többször is és izgató!
De ugye nem az anyósodra gondolsz?
Tegyél fel képet és megtudod hogykik akarják!
(Ez egy válasz Steevee üzenetére (2010. 01. 04. hétfő 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki akarja megdugni a csajomat???????????????????
Irhatnál rola bővebben is.
(Ez egy válasz janika35 üzenetére (2010. 01. 04. hétfő 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 04. hétfő 12:55

Nagyon izgató ha egy másik pasival szerertkezik a párod. Hallani a hangját nyögéseit az édesednek fincsi, ettől úgy beindulsz hogy te is nekiesel azonnal! Óriásit szokott élvezni ilyenkor,amikor ketten kényeztetjük.
Nagyon izgató ha egy másik pasival szerertkezik a párod. Hallani a hangját nyögéseit az édesednek fincsi, ettől úgy beindulsz hogy te is nekiesel azonnal! Óriásit szokott élvezni ilyenkor,amikor ketten kényeztetjük.
Hát igen megoldásnak ez se rossz.
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2009. 12. 21. hétfő 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 21. hétfő 08:01

Jajj már! Vicceltem, hisz azért tettem, szmájlit a végére. Ebben a tekintetben persze, hogy önző vagyok és féltékeny is. De ha ez így mindhármunknak jó, akkor szerintem nincsen baj.
Lehet, hogy vékony jégen járok, de megbír...
Lehet, hogy vékony jégen járok, de megbír...
Sziasztok!
Nekünk már volt szerencsénk egy ilyen helyzethez. Szuper volt! (Ez egy válasz paros31 üzenetére (2009. 12. 25. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk már volt szerencsénk egy ilyen helyzethez. Szuper volt! (Ez egy válasz paros31 üzenetére (2009. 12. 25. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok aki átélte az tudja milyen izgató látvány amikor a párja valakit éppen kielégit. gyönyörűek tudnak lenni szerintem
Nem társkereső téma
Még nem, de a párom nagyon szeretné!
(Ez egy válasz paros31 üzenetére (2009. 12. 25. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
voltunk egyszer egy bulin ahol a nejem élvezte az idegen pasi farkát dugta cumizta én pedig már a látványátol is
majdnem elélveztem nagyon izgato tud lenni hogy párodat nézed, sajna akkor nem nyaltam ki belöle az idegen spermát most már nem mulasztamám el
majdnem elélveztem nagyon izgato tud lenni hogy párodat nézed, sajna akkor nem nyaltam ki belöle az idegen spermát most már nem mulasztamám el
nagyon izgat a gondolat,de nem tudom valaha is sikerül-e megvalósítani!
igen borzasztóan izgít ha mással kefél a nejem!!!
Sziasztok!! Valakinek dugta már meg néger pasi a feleségét?????
A téma leírása
Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla. Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van. Írj, ha van valami szaftos történeted. Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
Ha nem izgat, akkor köszönjük, hogy elkerülted a topicot.
Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla. Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van. Írj, ha van valami szaftos történeted. Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
Ha nem izgat, akkor köszönjük, hogy elkerülted a topicot.
Engem mindig nagyon felizgatott ez dolog. Úgy kezdődött, hogy az exem fotói között véletlenül találtam egyet, amin az előző pasiját szívja. Nem hiszem, hogy meg lehet magyarázni, a lényeg, hogy nagon felizgatott. Utána szex közben sokszor kérdeztem ilyen dolgokról. Amúgy is nagyon beindít, ha durva dolgokról beszélünk, főlek akció alatt, így elképzelni a dolgot és az ő szájából hallani.. hmm.. a lényeg, hogy szerintem nincs ezzel semmi baj. Szexben különben is a lényeg a felszabadultság, és ha valaki csak ilyen dolgok nélkül tud élvezni, de tud, akkor neki úgy a jó. Mi pedig fűszerezünk másképp..

Egyetértek veled
!Ezt én is csak így tudnám"elképzelni".Azt hiszem ha itthon kiejteném az exem nevét -mint harmadik szereplőt-kivágnának,mint a macskát ...és én sem örülnék egy voltnak...