Sziasztok!
Az első.. hát az már nem ma volt
GG-t nézegettünk, még nem volt fent képsorozatunk, és egy nővel ketten voltak.
Nem beszéltünk a dologról, nem kellettek szavak, csak egymásra néztünk.Már sokat fantáziáltunk akkorra a dologról, de mindkettőnk agyában akkor dőlt el véglegesen.
Megkerestünk egy srácot, akit cseten ismertünk meg, még régebben.Mondta, rendben van, és ráér.
Este 8 után érkezett valamivel.Nem volt túlságosan úriember, de hát nem is azért kerestük, ettől eltekintve jól esett volna.
Beszélgettünk kicsit, aztán én már bele akartam kezdeni.Felálltam, lekapcsoltam a villanyt.Nem lett teljesen sötét, de gátlásvédőnek elment.
Levettem mindent a combfixen és melltartón kívül, és szóltam a fiúknak, feküdjenek mellém.1ik jobbról, másik balról.Ruhátlanul.Erre azért is nagy szükség volt, mert nem akartam bénázni a vetkőztetéssel.
Hanyatt fekve a kezembe vettem a 2 farkat, és elkezdtem velük játszani.Közben a srácokkal felváltva csókolóztam.
Zavarban voltam, mert nem tudtam kontrollálni a lábam remegését, és ez elég idegesítően hatott rám egy idő után, vagyis az hogy ők is érzik, és valamiért nagyon zavart, de tehetetlen voltam.
Aztán a vendégünk kezét rátettem a testemre, a hasamon lefelé húzva, beraktam a lábam közé, ahol már egy dézsa víz fel se tűnt volna, annyira át volt ázva.
Érezhetően, azonnal még keményebb lett az egyébként se puha és egyébként se kicsi farka.
A csiklómat izgatta.Elég ügyetlenül, de gondoltam ez csak idő kérdése.
Csókolóztam egy "utolsót" a férjemmel, és négykézláb lecsúsztam a srácok derekáig.
A vendéggel kezdtem az orális kényeztetést, ő sokkal többet kapott, előnyt élvezett mint a férjem.Ez így volt közöttünk alapvetően is megbeszélve.Aztán nem tetszett nekem a póz, és úgy fordultam négykézláb hogy a fenekem a fiúk felé legyen.Ez se volt jó, mert csak simogatni tudtak.Na akkor 69 a vendéggel és a páromnak csak a kezemmel csináltam addig.Ez után visszafeküdtem közéjük.A párom felé fordultam, a fenekemet hátra tolva a vendég felé.Behelyeztem a lábam közé a farkát, de nem a punciba, csak a combjaim és a punci szorításában tartottam, és ritmikusan mozogtam, miközben a párommal csókolóztunk szakadatlan...

Az első.. hát az már nem ma volt

GG-t nézegettünk, még nem volt fent képsorozatunk, és egy nővel ketten voltak.
Nem beszéltünk a dologról, nem kellettek szavak, csak egymásra néztünk.Már sokat fantáziáltunk akkorra a dologról, de mindkettőnk agyában akkor dőlt el véglegesen.
Megkerestünk egy srácot, akit cseten ismertünk meg, még régebben.Mondta, rendben van, és ráér.
Este 8 után érkezett valamivel.Nem volt túlságosan úriember, de hát nem is azért kerestük, ettől eltekintve jól esett volna.
Beszélgettünk kicsit, aztán én már bele akartam kezdeni.Felálltam, lekapcsoltam a villanyt.Nem lett teljesen sötét, de gátlásvédőnek elment.
Levettem mindent a combfixen és melltartón kívül, és szóltam a fiúknak, feküdjenek mellém.1ik jobbról, másik balról.Ruhátlanul.Erre azért is nagy szükség volt, mert nem akartam bénázni a vetkőztetéssel.

Hanyatt fekve a kezembe vettem a 2 farkat, és elkezdtem velük játszani.Közben a srácokkal felváltva csókolóztam.
Zavarban voltam, mert nem tudtam kontrollálni a lábam remegését, és ez elég idegesítően hatott rám egy idő után, vagyis az hogy ők is érzik, és valamiért nagyon zavart, de tehetetlen voltam.
Aztán a vendégünk kezét rátettem a testemre, a hasamon lefelé húzva, beraktam a lábam közé, ahol már egy dézsa víz fel se tűnt volna, annyira át volt ázva.
Érezhetően, azonnal még keményebb lett az egyébként se puha és egyébként se kicsi farka.
A csiklómat izgatta.Elég ügyetlenül, de gondoltam ez csak idő kérdése.
Csókolóztam egy "utolsót" a férjemmel, és négykézláb lecsúsztam a srácok derekáig.
A vendéggel kezdtem az orális kényeztetést, ő sokkal többet kapott, előnyt élvezett mint a férjem.Ez így volt közöttünk alapvetően is megbeszélve.Aztán nem tetszett nekem a póz, és úgy fordultam négykézláb hogy a fenekem a fiúk felé legyen.Ez se volt jó, mert csak simogatni tudtak.Na akkor 69 a vendéggel és a páromnak csak a kezemmel csináltam addig.Ez után visszafeküdtem közéjük.A párom felé fordultam, a fenekemet hátra tolva a vendég felé.Behelyeztem a lábam közé a farkát, de nem a punciba, csak a combjaim és a punci szorításában tartottam, és ritmikusan mozogtam, miközben a párommal csókolóztunk szakadatlan...
Levélben leegyeztethetjük.....
(Ez egy válasz valentinpár üzenetére (2010. 04. 09. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 09. péntek 11:52

Engem is izgatna nagyon,ha elöttem dugnák a feleségemet,-miközben én is kefélhetném a másik ffi Nőjét!Párok,párcsere!?
Halljuk, halljuk a részleteket!
(Ez egy válasz csessem üzenetére (2010. 09. 03. péntek 01:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 03. péntek 01:45

A párommal eddig csak kettesben csináltuk, de kiderült, hogy szívesen kipróbálná velem többesben is. Párral, vagy pasikkal. Annál is inkább mivel ő már volt ilyen helyzetben. Nem volt ellenemre, mert már sokszor fantáziáltam erről én is. Egy szexmoziba mentünk kezdésre. Kicsit bátortalanul mentem be a terembe, de a hely, a sötétség, a film megtette hatását. Nem sok kellett hozzá és már egymással voltunk elfoglalva. Kicsivel később egy pasi csatlakozott hozzánk. A páromat nagyon felizgatta ez a felállás. Elmondta, azóta többször álmodott olyan partyról ahol 2 férfival játszadozom előtte, és amibe később ő is beszáll. Ahogy elmesélte, láttam rajta, hogy szeretné ha megvalósítanám az álmát. Mivel szeretem, és persze nekem sem lenne ez ellenemre, ezért igyekszem a kedvére tenni, de hely és idő hiányában igen nehéz a szervezés.
Leírod milyen volt egy idegen faszit felszedni szexmoziba? És miket csináltatok? Tetszik a téma, szivesen olvasnám a részleteket
(Ez egy válasz csessem üzenetére (2010. 09. 03. péntek 01:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 03. péntek 01:45

A párommal eddig csak kettesben csináltuk, de kiderült, hogy szívesen kipróbálná velem többesben is. Párral, vagy pasikkal. Annál is inkább mivel ő már volt ilyen helyzetben. Nem volt ellenemre, mert már sokszor fantáziáltam erről én is. Egy szexmoziba mentünk kezdésre. Kicsit bátortalanul mentem be a terembe, de a hely, a sötétség, a film megtette hatását. Nem sok kellett hozzá és már egymással voltunk elfoglalva. Kicsivel később egy pasi csatlakozott hozzánk. A páromat nagyon felizgatta ez a felállás. Elmondta, azóta többször álmodott olyan partyról ahol 2 férfival játszadozom előtte, és amibe később ő is beszáll. Ahogy elmesélte, láttam rajta, hogy szeretné ha megvalósítanám az álmát. Mivel szeretem, és persze nekem sem lenne ez ellenemre, ezért igyekszem a kedvére tenni, de hely és idő hiányában igen nehéz a szervezés.
Klasz kis sztori, szerintem sok férfi erotikus álmai közt szerepel hasonló! Mi egy 28-23 éves pár vagyunk, mi is vacilálunk a párommal egy 3. partneren, egyenlőre én pártolom jobban a dolgot. Szivesen vennék tanácsokat, történeteket, nálatok hogy jött fel a dolog, hogy éltétek meg az első alkalmat, rutinosabbaktól: milyen szokott lenni nálatok egy hármas együttlét: pózok, fantáziálgatások, stb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 23. hétfő 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 23. hétfő 15:53
Törölt felhasználó (768235)

Mikor betoppant olyan vörös lehetett a fejem, hogy azt leírni nem lehet
, épp most élveztem a felesége arcára, vele még nem is találkoztam! Szerencsémre, nem negatívan hatott rá a dolog, ahogy meglátta a feleségét előttem térdelve, a farkammal a szája előtt, egyszerűen elkezdett vetkőzni, letérdelt mögé és elkezdte kefélni. A nő ismét elkezdte szopni a farkam, miután gyorsan letörölte az arcát. Kicsi időre még szükségem lett volna egy ekkora élvezés után "talpra állni" de ahogy néztem őket: egy idegen párt ahogy kefélnek előttem, és a feleség szopja a farkam, borzasztóan izgatta a fantáziám, így 2-3 perc szopás után újra működőképes lett a szerszámom
Elkezdtem szoptatni a nőt, fogtam a haját és egyre keményebben húztam a farkamra. A férjen láttam hogy baromira izgatja a dolog, megkértem hogy cseréljünk, szó nélkül felállt, és a szájába adta a farkát, én pedig elkezdtem kefélni a finom meleg puncit! Visszaadhatatlan élmény volt nagyon nagyon ritkán láttam még nőt így élvezni a szexet, olyan hangosan nyögött a férje farkával a szájában, hogy egy percen belül ott voltam, hogy megint képes lettem volna elmenni egy szempillantás alatt, de igyekeztem húzni a dolgot. Tovább keféltük amikor a férje szólt hogy ő már nem bírja. A szendvics pózt még szerettük volna megjátszani, de a befejezés, az hogy két fasz legyen a szájába és egyszerre élvezzenek az arcára, minhármónknak fontosabb volt, így elénk térdelt és ami a csövön kifért, a férjével óriásikat spricceltünk az arcára! Felejthetetlen élmény, amihez hasonlókat szeretnék még átélni, a mostani páromnál szeretnék előbb utóbb előhozakodni a témával, hogy vegyünk be egy másik faszit, akivel ketten látjuk el a baját, mert baromira izgatna a dolog. Kevés izgatóbb látványt láttam eddig életem során, és szeretném ezt vele is átélni!

Mikor betoppant olyan vörös lehetett a fejem, hogy azt leírni nem lehet
, épp most élveztem a felesége arcára, vele még nem is találkoztam! Szerencsémre, nem negatívan hatott rá a dolog, ahogy meglátta a feleségét előttem térdelve, a farkammal a szája előtt, egyszerűen elkezdett vetkőzni, letérdelt mögé és elkezdte kefélni. A nő ismét elkezdte szopni a farkam, miután gyorsan letörölte az arcát. Kicsi időre még szükségem lett volna egy ekkora élvezés után "talpra állni" de ahogy néztem őket: egy idegen párt ahogy kefélnek előttem, és a feleség szopja a farkam, borzasztóan izgatta a fantáziám, így 2-3 perc szopás után újra működőképes lett a szerszámom
Elkezdtem szoptatni a nőt, fogtam a haját és egyre keményebben húztam a farkamra. A férjen láttam hogy baromira izgatja a dolog, megkértem hogy cseréljünk, szó nélkül felállt, és a szájába adta a farkát, én pedig elkezdtem kefélni a finom meleg puncit! Visszaadhatatlan élmény volt nagyon nagyon ritkán láttam még nőt így élvezni a szexet, olyan hangosan nyögött a férje farkával a szájában, hogy egy percen belül ott voltam, hogy megint képes lettem volna elmenni egy szempillantás alatt, de igyekeztem húzni a dolgot. Tovább keféltük amikor a férje szólt hogy ő már nem bírja. A szendvics pózt még szerettük volna megjátszani, de a befejezés, az hogy két fasz legyen a szájába és egyszerre élvezzenek az arcára, minhármónknak fontosabb volt, így elénk térdelt és ami a csövön kifért, a férjével óriásikat spricceltünk az arcára! Felejthetetlen élmény, amihez hasonlókat szeretnék még átélni, a mostani páromnál szeretnék előbb utóbb előhozakodni a témával, hogy vegyünk be egy másik faszit, akivel ketten látjuk el a baját, mert baromira izgatna a dolog. Kevés izgatóbb látványt láttam eddig életem során, és szeretném ezt vele is átélni!

Sziasztok! Én a 3. szerepét töltöttem be pár alkalommal egy házaspárnál. Elvileg még lesz is folytatása, csak mivel gyerekesek és nem is egy városba lakunk, így nehéz összeegyeztetni a dolgokat. Legelső találkozásunkkor élveztem eddig legjobban a dolgot. Neten ismerkedtünk meg, megbeszélt randi náluk, amibe rögtön az elején belecsúszott egy kissebb gixer, ami utólag nagyon jól sült el... A férje később jött haza a munkából és nem tudta még elvinni a gyerekeket a keresztszüleikhez. Így várakoztam fél órát egy közeli kocsmában, utána szólt a nő, hogy mehetek. Bementem, kellemes első benyomás, mosolygós 38-40-es nő nyitott nekem ajtót, arcra kinézett annyinak, de a teste nagyon finomnak ígérkezett, bár nem bombázó alkat, de csinos és nőies volt. Mindketten zavarban voltunk, első ilyen alkalom volt mindkettőnknek. Kicsit beszélgettünk, oldva a feszültséget, arról, hogy kezdtek el 3.at keresni, és mit vár a ma estétől. Mint kiderül izgatja mindkettőjüket a helyzet: egy 10-15 évvel fiatalabb jó testű srácot akartak az ágyukba, aki a férjével együtt szopatja és dugja felváltva. Ahogy beszélgettünk, már majd szétdurrant a nadrágom, bár a férje még kanyarba nem volt, vettem a bátorságot, és megcsókoltam, miközben a kezébe adtam a farkam. Olyan izgalom töltötte el amit hihetetlenül jó volt érezni, elkezdte verni, majd lehajolt és olyan hevesen kezdte szopni a farkam, ahogy előtte még senki. Közben már fel is dugtam az ujjam a nedves puncijába és én is izgattam, amit heves nyögésekkel viszonzott szájában a farkammal. Ebből láttam mennyire izgathat egy régóta kapcsolatban élő nőt egy idegen faszi, mert nem telt 2 percbe hogy heves rángásokkal elélvezzen... ekkor én is úgy begerjedtem hogy fogtam, hanyatt fektettem az ágyon és nyalni kezdtem a punciját. Élvezett egyet csiklóval is, azután megkért hogy feküdjek én le, és életem egyik legjobb szopását vezette le nekem ott az ágyon: ahogy a nagykönyvben megvan írva: nyalta a golyóimat, szívogatta őket, felment a majd 20 centis szerszám tetejlre a nyelvével, majd vissza, elkezdte nyalni a seggemet is, ez volt az első ilyen élményem, ekkor már nem írtam tovább, felálltam és egy hatalmasat élveztem az arcára, Isteni volt nézni ahogy nyalja a forró spermát a farkamról, az élvezetet az arcán, mintha rá lenne írva, hogy: "igen, így el tudok sütni egy idegen faszit!" Alighogy tisztára nyalta a farkam, ajtócsapódást hallottunk, bennem megállt az ütő egy pillanatra, megjött a férje!
Kiváncsi vagyok én is, Ti hogy éltek meg.... meséljetek légyszi!
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2010. 08. 21. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Oszd meg légyszi a sztorit velünk...
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2010. 08. 21. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
És megosztanád a sztorit velünk? De minden részletre kiterjedően, ha lehetséges! Mondjuk a 6001-ik hozzászólásban !
Igen volt már. Nagyon izgalmas
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 21. szombat 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 21. szombat 07:08

Törölt felhasználó (746827)
VIP

Szép napot mindenkinek! Dugták már valaki feleségét úgy, hogy a férj nem volt otthon csak a hölgy elmesélte, hogy mit csinált mikor hazament a férj? Mennyire izgató az ilyen?
Igen , nekünk volt már ilyen az életünkben. Két pasival is volt már a feleségem így, külön-külön esetben . Este mesélte el, hogy mi történt vele aznap... Kettős érzés ez kicsit , izgatott és fájt is, de nem bántam . hogy elmondta. Jót dugtunk utána ... Nehéz ezt elmondani milyen hatással van az emberre, de legyőztem a féltékenységemet. Azért inkább együtt keresünk párokat , férfiakat és együtt éljük át a változatosságot..
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 21. szombat 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Szép napot mindenkinek! Dugták már valaki feleségét úgy, hogy a férj nem volt otthon csak a hölgy elmesélte, hogy mit csinált mikor hazament a férj? Mennyire izgató az ilyen?
Itt keresd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 21. szombat 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 21. szombat 17:35
VIP

Hogy lehet megkeresni ezt a hozzászólásod?
Azon vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 21. szombat 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 21. szombat 17:27
Törölt felhasználó (745787)

Erre vágyol? Mert ha igen soha nem tudod meg addig milyen érzés, amíg ki nem próbáltad.

Hogy lehet megkeresni ezt a hozzászólásod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 21. szombat 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 21. szombat 16:23
Törölt felhasználó (104575)

Sziasztok. Ha elolvassátok a 4840-es hozzászólásomat, akkor megtudjátok. Igaz, nem "elmesélés" volt, hanem videón visszanézés. Merthogy rögzítés nélkül nincs ilyen "buli". Az azért még részletgazdagabb, és főleg látványosabb, mint a szóbeli beszámoló.
Erre vágyol? Mert ha igen soha nem tudod meg addig milyen érzés, amíg ki nem próbáltad.

VIP

Sziasztok. Ha elolvassátok a 4840-es hozzászólásomat, akkor megtudjátok. Igaz, nem "elmesélés" volt, hanem videón visszanézés. Merthogy rögzítés nélkül nincs ilyen "buli". Az azért még részletgazdagabb, és főleg látványosabb, mint a szóbeli beszámoló.
VIP

Ennek ellenére tele a net olyan beírásokkal amelyek a vázolt helyzet izgalmasságát ecsetelik. Hogy amikor mesélte a kedvesük a sztorit mennyire bepörögtek szexuálisan...
Hadd védem meg Zsuzsit bár Ő biztosan meg tudja magát védeni. Tényleg eléggé osztottad az észt és ítélkeztél abban a hozzászólásban, amit ő szóvá tett. Biztos sokunknak föltűnt, csak figyelmen kívül hagytuk.
Szerintem Neked-Nektek is van min elgondolkodni!
De itt hagyjuk egymás osztását! (Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2010. 08. 21. szombat 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 21. szombat 14:11
Szerintem Neked-Nektek is van min elgondolkodni!
De itt hagyjuk egymás osztását! (Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2010. 08. 21. szombat 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Magadra is ismertél , Zsuzsi?
Ezért az éles provokáló , megszólítás ?
Maradjunk annyiban ,érned kell még.
...menj a saját templomodba...
Ezért az éles provokáló , megszólítás ?
Maradjunk annyiban ,érned kell még.
...menj a saját templomodba...