Mint sokan mások is,hosszú-hosszú éveken át próbáltam meggyőzni a feleségem,hogy vegyünk be még egy pasit,amit Ő persze mindig elutasított.Pár hete egy baráti párral jól mulattunk,és az ital,na meg a jó hangulat eredményeképp az ágyban kötöttünk ki.El sem akartam hinni,hogy mi történt,de mondjuk úgy,hogy az este nagyon mozgalmasra sikerült.Ezután néhány nappal úgy jött össze,hogy a srác párja nélkül betoppant,és hármasban is kipróbáltuk a szexet.Nagyon izgató volt látni,ahogy a párom átadja magát az élvezetnek immár ital,és buli nélkül is.Nem is kellett túl sok idő,hogy mind a hárman kielégülten pihenjünk.Régen elterveztem már,hogy egy ilyen estén túl legyünk,de azért aggályaim is voltak a hármassal kapcsolatban.Pl: barát legyen,vagy idegen? Nem lesz vajon féltékenység bármely részről?Mi lesz,ha a másik pasi jobb az ágyban?Nem lesz esetleg válás?Vagy ha baráttal jön össze,akkor hogyan fogunk egymás szemébe nézni?Szóval sok olyan gondolat kavargott a fejemben,amit most már tudok,és meg is akarom veletek osztani.Ha egy pár szereti egymást,és ha a hármas,négyes szexet (mint valami különlegességet) kezeli nem pedig szokássá vállik,akkor bizony nagyon fantasztikus élményekben gazdagodhat.Azóta nem történt semmi hasonló,még csak nem is nagyon emlegetjük .Akkor kibeszéltük,hogy kinek mi a véleménye a történtekről,de féltékenység szóba sem került amitől bevallom leginkább tartottam.A félelmeim viszont teljesen elmúltak.A párom nagyon élvezte,senki nem akart mást csak szexet,a barát barát maradt,és bizony élveztem,hogy megdugták a feleségemet.
Sziasztok!
Szívesen beszállnék harmadiknak .
Negyvenes nem független zalai férfi.
Szívesen beszállnék harmadiknak .
Negyvenes nem független zalai férfi.
De hát pont ez a lényege,hogy nem a saját élvezetre csinálod,hanem hogy a párodnak legyen jobb.Első a partner,a SZERELMEM,aztán én csak hab vagyok .De szerintem valami ilyesmi.
szia Te csak a saját örömödre bujsz össze a pároddal???? (igy jön le a komented)
(Ez egy válasz Nightwolf üzenetére (2010. 10. 07. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 07. csütörtök 12:28

Igazából létezik olyan férj, aki a barátnőjét/párját/feleségét nem csak a saját örömére dugja...hanem a nő örömére...
Igazából létezik olyan férj, aki a barátnőjét/párját/feleségét nem csak a saját örömére dugja...hanem a nő örömére...
Engem nagyon izgat ez a téma mert annyira perverznek tünik.két srác és egy bevállalós csajszi én szívesen megismerkednék normális felfogásu páral de létezik ilyen aki a hölgy örömeit is nézi létezik ilyen férj aki nem csak magára gondol talán ?
Valószínűleg sokkal érthetőbb lett volna a mondandód, ha a magyar helyesírás alapvaető (általános iskolai) szbaályaival tisztában lennél.
Ha az élet más területén is ilyen vagy, nem tudom, a csaj mit élvezett benned/veled.... (Ez egy válasz szamoca82 üzenetére (2010. 10. 05. kedd 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 05. kedd 17:36
Ha az élet más területén is ilyen vagy, nem tudom, a csaj mit élvezett benned/veled.... (Ez egy válasz szamoca82 üzenetére (2010. 10. 05. kedd 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok...
(kimoderálva! az ilyen jellegű véleményt és ismerkedési jelentkezést CSAK privátban -belső levelezésben- bonyolítsd le!) :tom
várom válaszotok sziasztok...
(kimoderálva! az ilyen jellegű véleményt és ismerkedési jelentkezést CSAK privátban -belső levelezésben- bonyolítsd le!) :tom

várom válaszotok sziasztok...
csáó...
Komolyan mondom te hatalmas nagy arc vagy ahogy irod öcsém meg ál az és mint ha csak ott lettem volna komolyan 1000% bele élésel apám nagyon vad parti lehetett és tök birom a ilyen arcokat aki tudnak igy is élni... én is csak most jöttem rá arra hogy mekkora örömöt és kielégülést tud okozni egy pár ismeretsége nem rég voltam én is egy fiatal párral és talán nem sokára megint lesz valami emélem és bizok benne amúgy hatalmas a sztorid és egy cseppig sem éreztem azt hogy kamus szöveg lenne az egész ez nagyon rendben lehetett de komolyan baszus bár csak én is ott lettem volna komolyan most én is egyejoban rá vagyok kattanva ezekre a dolgokra és amúgy meg tényleg anyit arrol hogy kinek mekkora van ... nem a méret a lényeg mert velekinek lehet nagy ha nem tud vele mit kezdeni és magamat kicsit példa képp véve nekem sem nagy de halod mikor itt volt a pár és dugtam a csajt baromira élvezte nyalt falt a csaj ugy szopot mint aki még soha nem láttot faszt és mos kapja meg az adagját rendesen és e potol mindent de komolyan és nagyon jó volt vele nagyon meg dugtam és tudod ahogy te is hogy azon gondolkodtam el hogy csak engem kerül el az élet hogy nem találok magamnak egy ilyen ki éhezett csajt aki enyire jó szóval erröl enyit és várom a történet folytatását ... csáóóó (Ez egy válasz jn-31 üzenetére (2010. 08. 10. kedd 02:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 10. kedd 02:13
Komolyan mondom te hatalmas nagy arc vagy ahogy irod öcsém meg ál az és mint ha csak ott lettem volna komolyan 1000% bele élésel apám nagyon vad parti lehetett és tök birom a ilyen arcokat aki tudnak igy is élni... én is csak most jöttem rá arra hogy mekkora örömöt és kielégülést tud okozni egy pár ismeretsége nem rég voltam én is egy fiatal párral és talán nem sokára megint lesz valami emélem és bizok benne amúgy hatalmas a sztorid és egy cseppig sem éreztem azt hogy kamus szöveg lenne az egész ez nagyon rendben lehetett de komolyan baszus bár csak én is ott lettem volna komolyan most én is egyejoban rá vagyok kattanva ezekre a dolgokra és amúgy meg tényleg anyit arrol hogy kinek mekkora van ... nem a méret a lényeg mert velekinek lehet nagy ha nem tud vele mit kezdeni és magamat kicsit példa képp véve nekem sem nagy de halod mikor itt volt a pár és dugtam a csajt baromira élvezte nyalt falt a csaj ugy szopot mint aki még soha nem láttot faszt és mos kapja meg az adagját rendesen és e potol mindent de komolyan és nagyon jó volt vele nagyon meg dugtam és tudod ahogy te is hogy azon gondolkodtam el hogy csak engem kerül el az élet hogy nem találok magamnak egy ilyen ki éhezett csajt aki enyire jó szóval erröl enyit és várom a történet folytatását ... csáóóó (Ez egy válasz jn-31 üzenetére (2010. 08. 10. kedd 02:13), amit ide kattintva olvashatsz)

(6) Egyszer csak szólnak, hogy szendvicsezünk e? Én természetesen nemet mondtam, egy lófaszt, csak bólogattam mint aki már tett ilyet, de gondoltam nem lehet annyira nehéz.
Meg ugye ahogy láttam, kárt sem tudok tenni benne.
Hátamra vágott a lány és beleült nekem fordítva, majd a párja betette neki a puncijába. Akkor csináltam ilyet először, de ez tényleg más érzés. Már láttam ilyet filmen és tudtam, hogyha nem elég kemény az egyik, akkor könnyen kicsúszik és maszatolás lesz belőle. Szerencsére gond nem volt, és nagyon megdugtuk. De tényleg. Majd folytattuk hajnalig, és számomra tényleg elég jó, és tanulságos este lett belőle. Mikor eljött a búcsú ideje azon gondolkoztam, hogy jó lenne megnézni a filmet, amit persze később meg is tudtam nézni náluk.
Megint csak a félreértések elkerülése véget, nem vagyok egy kúrógép. Ezek a kalandok általában rövid ideig tartanak, de talán emiatt intenzívebbek is. Akik ugyan nem rossz értelemben de „nagy üzemben” nyomják, azok mindig keresik az újdonságot, és nem ragadnak le egy pasi mellett. Ők így élnek, nekik ez tetszik. Én meg azt vallom, hogy mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné. Senkit sem ítélek el, mert a szexuális élete intenzívebb mint másé. Bár a személyes véleményem szerint a hosszabb távú házibarát az, akivel igazán lehet élvezni ezt. De ehhez viszont nagyfokú lazaság kell. Meg talán a féltékenység is ott motoszkálhat a háttérben, egy ilyen kapcsolat közben. Bár ki tudja?
Mindegy.
Tehát a legdurvább élményem ide kapcsolódik, ritkán találkozhatunk ennyire szex-orientált emberekkel. Nekem tanulságos volt, és legalább ezt is kipróbáltam.
Ha jól emlékszem még háromszor találkoztunk, és ebből az egyik az megint egy lépés volt az ismeretlenbe.
Csörög a telefon és kérdi a lány, hogy nem volna e kedvem x napon átmenni, mert jönne egy 20-éves barátnője, meg még egy ismerős 21-éves pasi. Tehát három pasi, és két lány lenne a buliban. Igazi csoportszex.
Hát, elmentem.
Elmeséljem azt is?

Hátamra vágott a lány és beleült nekem fordítva, majd a párja betette neki a puncijába. Akkor csináltam ilyet először, de ez tényleg más érzés. Már láttam ilyet filmen és tudtam, hogyha nem elég kemény az egyik, akkor könnyen kicsúszik és maszatolás lesz belőle. Szerencsére gond nem volt, és nagyon megdugtuk. De tényleg. Majd folytattuk hajnalig, és számomra tényleg elég jó, és tanulságos este lett belőle. Mikor eljött a búcsú ideje azon gondolkoztam, hogy jó lenne megnézni a filmet, amit persze később meg is tudtam nézni náluk.

Megint csak a félreértések elkerülése véget, nem vagyok egy kúrógép. Ezek a kalandok általában rövid ideig tartanak, de talán emiatt intenzívebbek is. Akik ugyan nem rossz értelemben de „nagy üzemben” nyomják, azok mindig keresik az újdonságot, és nem ragadnak le egy pasi mellett. Ők így élnek, nekik ez tetszik. Én meg azt vallom, hogy mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné. Senkit sem ítélek el, mert a szexuális élete intenzívebb mint másé. Bár a személyes véleményem szerint a hosszabb távú házibarát az, akivel igazán lehet élvezni ezt. De ehhez viszont nagyfokú lazaság kell. Meg talán a féltékenység is ott motoszkálhat a háttérben, egy ilyen kapcsolat közben. Bár ki tudja?
Mindegy.
Tehát a legdurvább élményem ide kapcsolódik, ritkán találkozhatunk ennyire szex-orientált emberekkel. Nekem tanulságos volt, és legalább ezt is kipróbáltam.
Ha jól emlékszem még háromszor találkoztunk, és ebből az egyik az megint egy lépés volt az ismeretlenbe.
Csörög a telefon és kérdi a lány, hogy nem volna e kedvem x napon átmenni, mert jönne egy 20-éves barátnője, meg még egy ismerős 21-éves pasi. Tehát három pasi, és két lány lenne a buliban. Igazi csoportszex.
Hát, elmentem.
Elmeséljem azt is?

sziasztok...
várom válaszotok sziasztok... (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 22. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 22. szerda 14:37

várom válaszotok sziasztok... (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 22. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (772498)

40-es vagyok a párom pedig 23 éves.Alig 2 éve ismertem meg,de annyira bejött,hogy 1 hónap után megkértem a kezét.Persze kinevetett és korainak tartotta,még fiatal és élni akar kicsit a házasság előtt.Annyira beleestem,hogy nem tudtam kibékülni a gondolaatal talán elvesztem.Többszöri sikertelen próba után végül felajánlottam neki mellettem is élhet ahogy tetszik neki.Idén nyáron aztán végül is rábólintott és összeházasodtunk.
Nagyon jól indult a lagzi,igazán szuper hangulat volt.Kicsit mi is spiccesek lettünk,párom ha iszik akkor teljesen bezsong és nagyon kívánja a szexet.
Egyszer mikor épp leültem odajött ő is és az ölembe ült.Fülembe súgta,hogy reméli él még amit ígértem neki.
Mondom persze ,de én az esküvői ígéretre gondoltam.
Nyulj be a szoknyám alá mondta.Mivel én is ittam nem volt gátlásom,úgy hogy más ne lássa bedugtam a kezem a menyasszonyi ruha alá és megsimogattam a punciját.Meglepődtem mert szinte tocsogott a nedvességtől.
Rámnevetett és elmesélte,hogy a tanujával táncolt és annyira közel húzta magához,hogy érezte amint ágaskodik a fickó farka.
Igaz kicsit furcsáltam én is milyen sokáig táncolnak eggyütt.
Fülembe súgta megőrül ha nem kefélhet vele azonnal,csak az én beleegyezésemre vár.
Szóhoz sem tudtam jutni,csak valamit morogtam nem bánom vagy ilyesmit.
Ment tovább a buli aztán úgy alakította kedvesem a dolgokat,hogy a végén hármasban mentünk haza.
Nekem már alig volt erőm a fáradságtól de párom nem zavartatta magát tőlem és előttem elkezdett R-al csókolózni,kezével meg simogatta a nadrágja elejénél.R.-is zavarban volt azt láttam,de mivel benne is volt egy adag pia lassan feloldódott.Kimentem lezuhanyozni,mire visszatértem már túl voltak az előjátékon és R éppen hátulról tolta drágámat.Lehuppantam a fotelbe és néztem őket de éreztem nekem is feláll a dákóm.
A fickó is nagyon be lehetett indulva mert elég hamar elment,Kihúzta szerszámát újdonsült kis feleségemből és megfordítva őt a mellére élvezett.Aztán mintha most ocsúdna fel mi is történt zavartan és gyorsan távozott.
Párom pedig felsóhajtott ez egész jó volt ,de egy kis nyalás még jól esne.
Odafeküdtem az ágyra Ő ráült a számra és addig nyalatta a puncíját amíg el nem élvezett.
Közben a kezével engem is kielégített.
Maradandó élmény az esküvő,ma már tudom
Nagyon jól indult a lagzi,igazán szuper hangulat volt.Kicsit mi is spiccesek lettünk,párom ha iszik akkor teljesen bezsong és nagyon kívánja a szexet.
Egyszer mikor épp leültem odajött ő is és az ölembe ült.Fülembe súgta,hogy reméli él még amit ígértem neki.
Mondom persze ,de én az esküvői ígéretre gondoltam.
Nyulj be a szoknyám alá mondta.Mivel én is ittam nem volt gátlásom,úgy hogy más ne lássa bedugtam a kezem a menyasszonyi ruha alá és megsimogattam a punciját.Meglepődtem mert szinte tocsogott a nedvességtől.
Rámnevetett és elmesélte,hogy a tanujával táncolt és annyira közel húzta magához,hogy érezte amint ágaskodik a fickó farka.
Igaz kicsit furcsáltam én is milyen sokáig táncolnak eggyütt.
Fülembe súgta megőrül ha nem kefélhet vele azonnal,csak az én beleegyezésemre vár.
Szóhoz sem tudtam jutni,csak valamit morogtam nem bánom vagy ilyesmit.
Ment tovább a buli aztán úgy alakította kedvesem a dolgokat,hogy a végén hármasban mentünk haza.
Nekem már alig volt erőm a fáradságtól de párom nem zavartatta magát tőlem és előttem elkezdett R-al csókolózni,kezével meg simogatta a nadrágja elejénél.R.-is zavarban volt azt láttam,de mivel benne is volt egy adag pia lassan feloldódott.Kimentem lezuhanyozni,mire visszatértem már túl voltak az előjátékon és R éppen hátulról tolta drágámat.Lehuppantam a fotelbe és néztem őket de éreztem nekem is feláll a dákóm.
A fickó is nagyon be lehetett indulva mert elég hamar elment,Kihúzta szerszámát újdonsült kis feleségemből és megfordítva őt a mellére élvezett.Aztán mintha most ocsúdna fel mi is történt zavartan és gyorsan távozott.
Párom pedig felsóhajtott ez egész jó volt ,de egy kis nyalás még jól esne.
Odafeküdtem az ágyra Ő ráült a számra és addig nyalatta a puncíját amíg el nem élvezett.
Közben a kezével engem is kielégített.
Maradandó élmény az esküvő,ma már tudom

Mindössze annyi, hogy lassan oldódik, de hidd el nem hiába való a fáradozás...
(Ez egy válasz sztracsatella üzenetére (2010. 10. 04. hétfő 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 04. hétfő 22:45

Engem is izgatna ha végre valaki(k) segíthetne(segíthetnének) még jobban megdugni a feleségemet, de sajna ő nem áll kötélnek. Hiába győzködöm több éve. Nem adom fel. Mert szex közben, ha beszélek erről érezhető- bár nagyon titkolja- de izgatja adolog. Azt is el tudta velem hitetni tízen x éven át, hogy soha sem maszturbál.De néhány honpja bevallotta, néha magához nyúl ö is. Sőt azóta meg is mutatta jónéhányszor, milyen amikor simogatja a nunit.
Nem értem miért kell ennyi felsleges kört futnom?

Én is azt szerettem volna , ha a nejemet más is dugná velem együtt. Ő sem ment bele. Próbálkoztam többször is. Ezt nem lehet eröltetni. Keress egy párt, ahol az asszonyka ezt szereti.
(Ez egy válasz sztracsatella üzenetére (2010. 10. 04. hétfő 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 04. hétfő 22:45

Engem is izgatna ha végre valaki(k) segíthetne(segíthetnének) még jobban megdugni a feleségemet, de sajna ő nem áll kötélnek. Hiába győzködöm több éve. Nem adom fel. Mert szex közben, ha beszélek erről érezhető- bár nagyon titkolja- de izgatja adolog. Azt is el tudta velem hitetni tízen x éven át, hogy soha sem maszturbál.De néhány honpja bevallotta, néha magához nyúl ö is. Sőt azóta meg is mutatta jónéhányszor, milyen amikor simogatja a nunit.

csak azt nem tudom akit nem izgat a 3mas vagy a 4es szex minek jön ide fórumozni és miért szol bele abba ami másoknak jó fogalmuk nincs a többes sex örömeiröl de akkor ne tessék már másokat oktatni nem?

Kedves tanárnő!26 éve vagyok házas és nincs legyepálva a libidóm.Bármilyen meglepő még mindig és gyakran kívánom a feleségemet.Ennek ellenére engem is izgat ha hármasban vagyunk és nem azért mert el akarom végeztetni a piszkos munkát hanem azért mert jó nekünk.Azért mert valakinek ez nem jön be nem kell kioktatni senkit és nem kell ezt a fórumot látogatni.Én inkább frusztrációt érzek és ez vonatkozik "yomiboy 57"-re is aki több fórumban is ezt teszi.
(Ez egy válasz kjta69 üzenetére (2010. 09. 27. hétfő 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 27. hétfő 12:28

Szia. Az én párom rendszeresen megfogalmazza, hogy nagy kedve lenne egy ilyen nagy - robosztus, akár fekete - szerszám, és test kipróbálásához, pld. film nézés esetén látszik, hogy igazán fel is dobódik egy ilyen eset során. Ugyanakkor félelme van, hogy pld. a méretet bírná-e, így csak vágyakozás szinten marad a dolog nála.
Igen, meglehetősen a ritkán dugott vénlány pedagógusra emlékeztet a mentalitása.
(Ez egy válasz jn-31 üzenetére (2010. 09. 29. szerda 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 29. szerda 10:22

Jaj hölgyem, már ha tényleg az is vagy, valami frusztrációt érzek minden hozzászólásodban.
Nyugalom, a mindenkit lenéző és mindent jobban tudok mindenkinél típusú szövegre, sajnos senki sem kíváncsi.
Tanárnő...
Meg tantra?
Inkább egy dühös „kispicsára” emlékeztetsz, aki haragban van a világgal.
Na hagyjuk.

Nyugalom, a mindenkit lenéző és mindent jobban tudok mindenkinél típusú szövegre, sajnos senki sem kíváncsi.
Tanárnő...
Meg tantra?

Na hagyjuk.
Nagyon jó!!!! Nevettem egy nagyot!
(Ez egy válasz smsm0970 üzenetére (2010. 09. 22. szerda 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 22. szerda 08:42

Volt egy barátnőm a feleségem mellett anno 20 évvel, akivel mindent meg lehetett csinálni. Gondolj bele, az 1990- volt és már akkor határtalan volt a fantáziájuk a nőknek. Az volt a kérése,hogy egy finom hintőporral szórjam tele a segge lyukát. Kezembe adott egy párna tollat és cirógatni kellett kérésére a lyukat. Ezután jött egy hatalmas fing jó mélyről, a hintőpor - mint atom bomba, gomba füstje felemelkedett a magasba. Éppen sugárzást nem kaptam, oxigén helyet metánt nyeltem.

Jaj hölgyem, már ha tényleg az is vagy, valami frusztrációt érzek minden hozzászólásodban.
Tanárnő...
Meg tantra?
Na hagyjuk. (Ez egy válasz TANTRATANARNO üzenetére (2010. 09. 27. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 27. hétfő 20:30

Tanárnő...
Meg tantra?

Na hagyjuk. (Ez egy válasz TANTRATANARNO üzenetére (2010. 09. 27. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Izgat ha megdugják a feleségemet
Totál ki vagy merülve, már nincs fizikai izgalmad, már csak az agyaddal vagy képes dugni, ha kell mással végezteted el a piszkos munkát, ahelyett, hogy a legyepált libidódat helyreállítanád.
(a feléd intézett kritika jogosnak tűnik! sok a közhely és a felesleges negatívum a hsz-ben!) .tom
Totál ki vagy merülve, már nincs fizikai izgalmad, már csak az agyaddal vagy képes dugni, ha kell mással végezteted el a piszkos munkát, ahelyett, hogy a legyepált libidódat helyreállítanád.
(a feléd intézett kritika jogosnak tűnik! sok a közhely és a felesleges negatívum a hsz-ben!) .tom

engem is nagyon izgat mikor a bnőmet idegen pasik dugják meg.igaz nem vagyunk tapasztaltak annyira de már volt pár alkalom

Hosszan vitatkozhatnék, talán a "tanárnőnek" éppen ez, vagy csak a reklám a célja. Miért nem teszem? Mert aki "piszkos munka" néven emlegeti a szexet, az lehetőleg ne írjon ide, és főleg ne tanítsa az érzékiséget!
(Ez egy válasz TANTRATANARNO üzenetére (2010. 09. 27. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 27. hétfő 20:30