Sziasztok!
Olvasom mar egy ideje a topicot nem veletlenul. A felesegemnek mondtam mar nem egyszer, hogy mi lenne ha harmasban csinalnak. O elzarkozott elole, bar ereztem, hogy csak az ujdonsag elol zarkozik. Hozza kell tennem, hogy egy novel kiprobalna szivesen, azt be is vallotta. Szoval mar egy eve felmerult a tema, es egyre jobban megbaratkozott a gondolattal, mire tegnap megint szoba kerult a dolog, es azt mondta, hogy kiprobalna milyen lehet massal. De ez meg nagyon csak a gondolat szintjen van meg nala. Semmi konkretum, es tudom, hogy nincs senkije. De ezek ellenere nem erez magaban annyit, hogy meg is tegye, de ha sorra kerulne nem szeretne ha az elso alkalomnal jelen lennek en is. Na ez itt az en gondom, hogy nem tudom mit valtana ez igy ki belolem.
Olvastam itt sok hozzaszolast mar, es azt szurtem le, ha barmi ketseg van ezugyben barkiben, inkabb ne tegye meg azt a lepest. Swingerbe nem akar menni, pedig mondtam neki, ott hagynam hogy massal legyen.
Szoval roviden ennyi lenne, tanacsokat szivesen elfogadok a folytatashoz, vagy a nemfolytatashoz.
Olvasom mar egy ideje a topicot nem veletlenul. A felesegemnek mondtam mar nem egyszer, hogy mi lenne ha harmasban csinalnak. O elzarkozott elole, bar ereztem, hogy csak az ujdonsag elol zarkozik. Hozza kell tennem, hogy egy novel kiprobalna szivesen, azt be is vallotta. Szoval mar egy eve felmerult a tema, es egyre jobban megbaratkozott a gondolattal, mire tegnap megint szoba kerult a dolog, es azt mondta, hogy kiprobalna milyen lehet massal. De ez meg nagyon csak a gondolat szintjen van meg nala. Semmi konkretum, es tudom, hogy nincs senkije. De ezek ellenere nem erez magaban annyit, hogy meg is tegye, de ha sorra kerulne nem szeretne ha az elso alkalomnal jelen lennek en is. Na ez itt az en gondom, hogy nem tudom mit valtana ez igy ki belolem.
Olvastam itt sok hozzaszolast mar, es azt szurtem le, ha barmi ketseg van ezugyben barkiben, inkabb ne tegye meg azt a lepest. Swingerbe nem akar menni, pedig mondtam neki, ott hagynam hogy massal legyen.
Szoval roviden ennyi lenne, tanacsokat szivesen elfogadok a folytatashoz, vagy a nemfolytatashoz.
Nem volt furcsa, én akartam így, és persze neki sem volt ellenére...
Jó volt, kellemes volt, de ennyi volt.Azóta nem kerestük egymást, annyit sem mondtunk egymásnak, hogy jó volt.Semmit sem tudunk egymásról, de ez jó is így.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 30. szombat 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 30. szombat 00:58

Törölt felhasználó (769370)

Nagyon izgalmasan írtad le az élményedet. Izgi lehetett!
Nem tartottad furcsának, hogy cicipuszilgatás után nem ő kezdett el téged nyalogatni, hanem egyből szádba rakta a farkát?
Ha kellemes volt, miért nem lett folytatás, miért nem találkoztatok újra?
Nem tartottad furcsának, hogy cicipuszilgatás után nem ő kezdett el téged nyalogatni, hanem egyből szádba rakta a farkát?
Ha kellemes volt, miért nem lett folytatás, miért nem találkoztatok újra?
Lehet, hogy igazatok van. Akkor valahogy úgy ítéltem meg, hogy jobb lesz, ha kijövök, mintegy jelezve, hogy szabad a terep. Nem gondoltam volna, hogy a pasi is kijön. Hasonló szituban én nyilván bent maradtam volna.
(Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2010. 10. 29. péntek 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 29. péntek 05:40

Kandurmarci
Talán nem tetszett volna kijönni a szaunából ....
Lehet többre jutottatok volna?
Szóból ért az ember !
Szóból ért az ember !
Szép gondolat!Pár képet tölts fel róla étvágygerjesztőnek!!Egyből lesz jelentkező!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 30. szombat 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 30. szombat 02:08
Törölt felhasználó (778108)

Sziasztok. Örülök, hogy végre találtam egy ilyen topicot. Mi is próbálkoztunk már ilyennel. Én a pasi vagyok. Én hoztam fel a témát. 1-szer sikerült eddig, de a csávónak (a másiknak, akit bevontunk) nem állt fel a farka így nem tudta megdugni a páromat. Mostanában keresgélünk újra az eropolison. Tetszettek nagyon a történetek. Ha köztetek van esetleg szóló pasi 20-35 év között az jelentkezhet, hogy megbassza a csajomat velem együtt.
Sziasztok. Örülök, hogy végre találtam egy ilyen topicot. Mi is próbálkoztunk már ilyennel. Én a pasi vagyok. Én hoztam fel a témát. 1-szer sikerült eddig, de a csávónak (a másiknak, akit bevontunk) nem állt fel a farka így nem tudta megdugni a páromat. Mostanában keresgélünk újra az eropolison. Tetszettek nagyon a történetek. Ha köztetek van esetleg szóló pasi 20-35 év között az jelentkezhet, hogy megbassza a csajomat velem együtt.
Nagyon izgalmasan írtad le az élményedet. Izgi lehetett!
Ha kellemes volt, miért nem lett folytatás, miért nem találkoztatok újra? (Ez egy válasz klinda22 üzenetére (2010. 10. 26. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 26. kedd 11:18
Ha kellemes volt, miért nem lett folytatás, miért nem találkoztatok újra? (Ez egy válasz klinda22 üzenetére (2010. 10. 26. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)

A pár hölgy tagjaként megosztanám veletek az élményeinket...
Évek óta játszadoztunk már a gondolattal, hogy milyen lehet, mikor ketten kényeztetnek,hogy milyen lehet,mikor a párommal szeretkezünk, s közben egy másik kéz simogatja, nyalogatja a testem.A párom továbbgondolta a dolgot, és régóta mondogatta már, hogy nagyon izgatná,ha lefeküdnék valakivel.Néhány nappal ezelőtt történt...
Egy este megszerveztük, hogy sötétedéskor egy eldugott helyen leparkoltunk a kocsival, és vártunk még valakit.Iszonyúan izgultam, de izgatott a dolog.Nem kellett sokat várni, megérkezett a másik autó.Összeszorult a gyomrom, mikor megláttam a közeledő fényszórókat.De jó fajta izgalom volt ez...Valami új.Ahogy előre megbeszéltük, leparkolt mellénk, és én átültem a kocsijába.Egy vad idegen srác volt, kedves mosoly...zavarban voltunk, kicsit beszélgettünk, de nem akartam ezzel húzni az időt.Így lassan kigombolta a blúzom, és kibújtatta a mellem a melltartóból, simogatni és csókolgatni kezdte.Nagyon izgatott.Azt hiszem, a fejében kapaszkodtam, és remegtem.Szenvedélyes volt..Ahogy fölém hajolt, a kezemet a nadrágjába csúsztattam, ő persze segített, hamar kigombolt magát, és lehúzta a nadrágját.Alig vártam, hogy az ölébe hajtsam a fejem.Ezen az estén a párom volt a kukkoló.Izgalmas volt.A srác gyorsan mozgatta a fejem a farkán miközben simogatta, gyurkolászta a melleimet,és hatalmas nyögések közben élvezett el.Miután elköszöntünk, visszaültem a párom mellé a kocsiba, és nagyon kívántam őt.Olyan szenvedéllyel kezdtem szívogatni és nyalogatni a farkát, hogy majd kiugrott a szívem.Ő is nagyon élvezte.
Másnap felhívtuk a srácot, hogy ráér-e újra találkozni.Megbeszéltünk egy találkát ezúttal a lakásunkon.Egyedül voltam otthon, nagyon izgultam.Ezúttal ott volt a franciaágy, egyértelmű volt, hogy több minden fog történni, mint előző este.Megérkezett, én rögtön a hálóba hívtam.Picit simogatott ruhában, de hamar levetkőztünk.Ebben nem volt semmi izgi..csak lekaptuk a ruhánkat.Lehet, jobb lett volna, ha ő vetkőztet le,mondjuk fokozatosan..(rövid szoknyában voltam és egy trikóban).nem fordított sok időt az előjátékra, bár nem volt rá szükség.Meztelenül fölém hajolt, hanyatt döntött, és elkezdte csókolgatni a melleimet, a kezével pedig a puncimat simogatta.Nem volt gyengéd, de jó volt.Aztán hamar arra kaptam fel a fejem, hogy terpeszben fekszem hanyatt, ő pedig velem szemben térdel, és alig várja, hogy megdughasson.Szép lassan tehát belém hatolt, és elkezdett dugni....nagyon jó volt.A lábaimat átfontam a hátán, majd a nyakába tette őket, és úgy pumpált.Annak ellenére, hogy nagyon jó volt, kértem, hogy inkább csak simogasson, kényeztessen, ez az én estém...Még kétszer belém hatolt, és kicsit dugott, de tiszteletben tartotta a vágyaimat.Miközben simogatta a puncimat, ott térdelt a fejemnél, és én nyalogattam...csak finoman.Egyszer aztán kezébe vette a farkát,és verte-verte, a szemem csukva volt, és egyszer csak a mellemen forróságot éreztem.
Évek óta játszadoztunk már a gondolattal, hogy milyen lehet, mikor ketten kényeztetnek,hogy milyen lehet,mikor a párommal szeretkezünk, s közben egy másik kéz simogatja, nyalogatja a testem.A párom továbbgondolta a dolgot, és régóta mondogatta már, hogy nagyon izgatná,ha lefeküdnék valakivel.Néhány nappal ezelőtt történt...
Egy este megszerveztük, hogy sötétedéskor egy eldugott helyen leparkoltunk a kocsival, és vártunk még valakit.Iszonyúan izgultam, de izgatott a dolog.Nem kellett sokat várni, megérkezett a másik autó.Összeszorult a gyomrom, mikor megláttam a közeledő fényszórókat.De jó fajta izgalom volt ez...Valami új.Ahogy előre megbeszéltük, leparkolt mellénk, és én átültem a kocsijába.Egy vad idegen srác volt, kedves mosoly...zavarban voltunk, kicsit beszélgettünk, de nem akartam ezzel húzni az időt.Így lassan kigombolta a blúzom, és kibújtatta a mellem a melltartóból, simogatni és csókolgatni kezdte.Nagyon izgatott.Azt hiszem, a fejében kapaszkodtam, és remegtem.Szenvedélyes volt..Ahogy fölém hajolt, a kezemet a nadrágjába csúsztattam, ő persze segített, hamar kigombolt magát, és lehúzta a nadrágját.Alig vártam, hogy az ölébe hajtsam a fejem.Ezen az estén a párom volt a kukkoló.Izgalmas volt.A srác gyorsan mozgatta a fejem a farkán miközben simogatta, gyurkolászta a melleimet,és hatalmas nyögések közben élvezett el.Miután elköszöntünk, visszaültem a párom mellé a kocsiba, és nagyon kívántam őt.Olyan szenvedéllyel kezdtem szívogatni és nyalogatni a farkát, hogy majd kiugrott a szívem.Ő is nagyon élvezte.
Másnap felhívtuk a srácot, hogy ráér-e újra találkozni.Megbeszéltünk egy találkát ezúttal a lakásunkon.Egyedül voltam otthon, nagyon izgultam.Ezúttal ott volt a franciaágy, egyértelmű volt, hogy több minden fog történni, mint előző este.Megérkezett, én rögtön a hálóba hívtam.Picit simogatott ruhában, de hamar levetkőztünk.Ebben nem volt semmi izgi..csak lekaptuk a ruhánkat.Lehet, jobb lett volna, ha ő vetkőztet le,mondjuk fokozatosan..(rövid szoknyában voltam és egy trikóban).nem fordított sok időt az előjátékra, bár nem volt rá szükség.Meztelenül fölém hajolt, hanyatt döntött, és elkezdte csókolgatni a melleimet, a kezével pedig a puncimat simogatta.Nem volt gyengéd, de jó volt.Aztán hamar arra kaptam fel a fejem, hogy terpeszben fekszem hanyatt, ő pedig velem szemben térdel, és alig várja, hogy megdughasson.Szép lassan tehát belém hatolt, és elkezdett dugni....nagyon jó volt.A lábaimat átfontam a hátán, majd a nyakába tette őket, és úgy pumpált.Annak ellenére, hogy nagyon jó volt, kértem, hogy inkább csak simogasson, kényeztessen, ez az én estém...Még kétszer belém hatolt, és kicsit dugott, de tiszteletben tartotta a vágyaimat.Miközben simogatta a puncimat, ott térdelt a fejemnél, és én nyalogattam...csak finoman.Egyszer aztán kezébe vette a farkát,és verte-verte, a szemem csukva volt, és egyszer csak a mellemen forróságot éreztem.
énis alig várom aki megteszi
Kandurmarci
Szóból ért az ember !
Szóból ért az ember !
cija es mi izgat benne
tuti amit leírtál gratula az élményhez hasonlót szeretnénk mi is
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 26. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 26. kedd 16:06
Törölt felhasználó (775347)

A barátság megmaradt. Nem nagyon került ez szóba utána. Fiatalok voltunk, hevesek és azóta szét is mentünk
A barátság megmaradt. Nem nagyon került ez szóba utána. Fiatalok voltunk, hevesek és azóta szét is mentünk
Én a pucsító segget azonnal kezelésbe vettem és én is megnyalogattam minden egyes négyzetcentijét. Elképesztően nedves volt. Brigi elkezdte nyalogatni a barátom hasát, combját. Sokáig kivárt, míg végignyalta a farkát és szép lassan szopni kezdte. Én nem bírtam tovább és betettem a farkam, közben Brigi a kedvenc játékunkat játszotta Andrissal. Egy bő nyálas szopás, utána csók, megint egy kis szopás, megint csók. Andrison látszott, hogy nem érezte még a saját ízét, de tetszett neki. Ezután feltápászkodott és beleült Andris farkába. Én próbáltam betenni a popsijába és szendvicsben nyomni, de sajna nem sikerült, úgyhogy inkább csak nyalogattam és ujjaztam a popsit. Itt néha a nyelvem találkozott Andris farkával, de kifejezetten tetszett. Andris meg nem vette észre annyira extázisban volt a rajta lovagló és megállás nélkül nyalakodó teljesen bevadult, páromtól. Andris szopta a párom melleit, közben kefélte a menyasszonyom én meg nyalogattam a popsiját. Szürreális élmény volt, de életem legfantasztikusabb kefélése. Ezután pici párom hanyatt feküdt én elkezdtem kefélni, Andris meg mellétérdelt és szopatni kezdte Brigit. Andris ment el előbb. Tele lőtte Brigi száját, sokat lenyelt de egy jó adag végigfojt a szép arcán és a nyakán. Brigi magához húzta Andrist aki megkapta első geciscsók(habcsók) élményét. Brigi imádja. Ettől annyira készlettem, hogy én is elélveztem, rá a melleire és a hasára.
Brigi tiszta geci lett, szinte mindenhol. Elment fürdeni és köszönés nélkül elment aludni.
Nem ismételtük meg ezt azóta sem. Brigit elvettem és 3 évig voltunk házasok. Teljesen más okok miatt elváltunk, de ez másik történet. Mikor házasok voltunk volt még egy négyes élményünk is, az is fantasztikus volt, de ez a hármas kitörölhetetlen emlék. Életem legnagyobb élvezése volt.
Brigi tiszta geci lett, szinte mindenhol. Elment fürdeni és köszönés nélkül elment aludni.
Nem ismételtük meg ezt azóta sem. Brigit elvettem és 3 évig voltunk házasok. Teljesen más okok miatt elváltunk, de ez másik történet. Mikor házasok voltunk volt még egy négyes élményünk is, az is fantasztikus volt, de ez a hármas kitörölhetetlen emlék. Életem legnagyobb élvezése volt.
Előre bocsátom, a történet nem kamu! Velünk ez tényleg megtörtént. A párom akkoriban a menyasszonyom volt. Brigi egy gyönyörű arcú, fekete rövid hajú kis formás mellű gyönyörű seggű kissé kreol bőrű lány. Ő 23 én 25 voltam. Rengeteget beszéltünk a hármas dologról, sokszor szex közben azzal izgattam, hogy azt suttogtam a fülébe, hogy kefélnénk meg többen. Egyik nap elmentünk egy buliba. Piszkosul berúgtunk, mit szépítsük. Már a buliban is sikerült Andris barátommal és a párommal elég erotikusan szendvicsben táncolni. Én már ott majdnem eldurrantam, főleg mivel Brigi tud kavarni rendesen. Ennyi volt, nem terveztünk semmi különöset. Hajnal 2-3 fele értünk haza. Andris mivel a szüleivel lakott, nem akart hajnalban hazamenni, ezért nálunk aludt. Mikor megérkeztünk, Brigi elment zuhanyozni, mi meg benyaltunk még egy egy rövidet. Viccből felvetettem Andrisnak, kukkoljuk meg Brigit. A fürdőszoba ajtaján alul a tipikus panel szellőztetőn át kiválóan látszódik minden. Na ekkor kapott el az első izgalom ahogy láttam Andrist, hogy legelteti a szemét a páromon. Visszamentünk a nappaliba, utána csatlakozott Brigi is. Pizsamában és egy pulcsiban. Ő is hörpintett velünk még egyet. Felvetettem, hogy nyomhatna egy streapteaset nekünk. Persze először nem akart, de addig cseszegettük amíg belement. Ehhez persze kellett az alkohol is de sebaj. Lekapcsolta a villanyt, benyomott valami lassú számot és elkezdett táncolni. Állt a farkunk rendesen, elképesztően sexy táncot lejtett nekünk. Levette a pulcsit és a pizsamafelsőt is, de úgy, hogy eltakarta tenyerével a ciciét. Na persze nem kellett nekünk se több rendesen felháborodtunk , de elértük célunkat. Felvillantak a csodás mellei. Ekkor jött az ötletem, hogy szálljunk be a táncba, mint a dizsibe, hármasban. Ekkor Brigi már nagyon fel volt izgatva. Én hátul álltam neki , Andris elől. Elképesztően vonaglott köztünk egy szál pizsamanadrágba. Egyszer csak megfordult és megcsókolt, két meztelen karját meg hátrafonta Andris nyakába. Innentől már nem volt visszaút. Andris elkedzte masszírozni a melleit én meg a nadrágjába nyúltam és a nyakát nyalogattam. Brigi hátrahajtotta a fejét és hosszan, vagy 4-5 percen keresztül Andrissal smárolt. Mit smárolt, szétnyalta a barátom arcát. Az egyik kezével még mindig a nyakában volt, a másikkal pedig benyúlt Andris gatyájába és elkezdte verni a farkát. Felváltva csókolóztunk Brigivel, néha Andrissal mintha össze is ért volna a nyelvünk, de ez akkor egyáltalán nem számított. Komoly nyálcsere volt az biztos. Amíg Andris és Brigi elnyalogatták egymást, én gyorsan kihúztam a kanapét, franciaággyá alakítva. Odahúztuk Brigit és gyorsan megszabadultunk a ruháinktól. Andris nem szarakodott, a térdeplő kedvesem lábát felhúzta és mögé került. Brigi egy hatalmasat pucsított Andrisnak. Neki se kellett több belefúrta a fejét a popsijába. Szétnyalta a menyasszonyom seggét és a punciját. Brigi közben engem szopott. Eljött a helycsere ideje, Brigi Andris felé fordult.
Klassz történet egy csodálatos nőtől
Remélem lesz még ilyen, és akkor majd illusztráljátok is
(Ez egy válasz klinda22 üzenetére (2010. 10. 26. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 26. kedd 11:24

Ő persze simogatott tovább, de én kicsit rágörcsöltem a helyzetre (először fordult elő velem, hogy a férjemen kívül mással voltam), s lassan elköszöntünk egymástól.A férjem nem sokkal a férfi távozása után hazajött, és a bugyimba nyúlt.Persze tiszta nedves voltam, s ez nagyon felizgatta.Nagyon vágytam már rá, hogy vele legyek, hogy magamhoz szorítsam.Kívántam minden porcikáját.Éjjel aztán hatalmasat szeretkeztünk,óriási hatalmas orgazmusom volt.S azóta egy napot sem hagyunk ki szeretkezés nélkül.Imádom őt, és azt hiszem, ez az új helyzet csak közelebb hozott minket egymáshoz.Azóta újra olyan szerelmesek vagyunk egymásba, mint 11 évvel ezelőtt, a z együtt járásunk idején

(NEM társkereső topic!!! ne offold a témát!) :tom

Szuper.
Rég nem írtam ide, de ez a történet végre életszagú.
Hajrá klinda, csak így tovább - és ne légy lusta, írj még ha alakul valami
(Ez egy válasz klinda22 üzenetére (2010. 10. 26. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 26. kedd 11:24
Rég nem írtam ide, de ez a történet végre életszagú.
Hajrá klinda, csak így tovább - és ne légy lusta, írj még ha alakul valami

Ő persze simogatott tovább, de én kicsit rágörcsöltem a helyzetre (először fordult elő velem, hogy a férjemen kívül mással voltam), s lassan elköszöntünk egymástól.A férjem nem sokkal a férfi távozása után hazajött, és a bugyimba nyúlt.Persze tiszta nedves voltam, s ez nagyon felizgatta.Nagyon vágytam már rá, hogy vele legyek, hogy magamhoz szorítsam.Kívántam minden porcikáját.Éjjel aztán hatalmasat szeretkeztünk,óriási hatalmas orgazmusom volt.S azóta egy napot sem hagyunk ki szeretkezés nélkül.Imádom őt, és azt hiszem, ez az új helyzet csak közelebb hozott minket egymáshoz.Azóta újra olyan szerelmesek vagyunk egymásba, mint 11 évvel ezelőtt, a z együtt járásunk idején

A pár hölgy tagjaként megosztanám veletek az élményeinket...
igaz nem film de ............. ezt mi is szeretjük
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/120802-/4
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 22. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 22. péntek 09:07

Törölt felhasználó (438761)

Én sem találtam semmit!
Azért kiváncsiak lennénk arra is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 22. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 22. péntek 21:52
Törölt felhasználó (64845)

Szia!
Csak olvastam a hozzászolásod és csak a Dupla toltés cimu filmet szeretném neked ajánlani...amit itt a gg-n lehet letolteni.....
Csak azért ajánlom ezt a filmet mert nekem és a páromnak nagyon tetszett.....foleg az a rész amikor a rovid szoke hajú holgy van két pasival.....bovebben amikor ketten vannak a puncijában.....
A páromnak nagyon tetszett......szex kozben néztuk
és hát mondanom sem kell sokkal nedvesebb lett a kicsim......ekkor kérdeztem rá eloszor hogy mit szolna ha hasonloban lenne része..........nos hát a valasz igen volt.....azt mondta hogy a kiprobalna.....innen indult a mi kis torténetunk aminek egy 4es gabalyodás lett a vége
Csak olvastam a hozzászolásod és csak a Dupla toltés cimu filmet szeretném neked ajánlani...amit itt a gg-n lehet letolteni.....
Csak azért ajánlom ezt a filmet mert nekem és a páromnak nagyon tetszett.....foleg az a rész amikor a rovid szoke hajú holgy van két pasival.....bovebben amikor ketten vannak a puncijában.....
A páromnak nagyon tetszett......szex kozben néztuk