Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 677 678 679 680 681 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6102   2010. 11. 09. kedd 18:31
Baal74 Baal74
Koszonom a reszeletes irasod, nagyon tanulsagos. Ami erdekes szamomra, hogy a legtobben akik hasonlo cipoben jarnak, azok szinte mind hosszu ideje boldog kapcsolatban elnek a parjukkal. Mi is lassan 20 eve vagyunk egyutt, es talan az uj/mas iranti kivancsisag vetette fel ezt a dolgot bennunk. Tudom, hogy egy no teljesen maskent all ehhez az egeszhez mint egy ferfi. Mas a gondolatmenete egy nonek. Mashogy erez. Nem eroltetem a dolgot, rabizom, majd eldonti o, bar szerintem eldontotte mar, csak bizonytalan meg mindig. Adok idot neki, tenyleg nem surget senki es semmi. Nem kell elkapkodni ezt.
(Ez egy válasz jakymail üzenetére (2010. 11. 08. hétfő 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 08. hétfő 23:28
Szia!
Én a pár női tagja vagyok. Néhány hónappal ezelőtt nyitottunk a többes felé. Már elég régen szóba került közöttünk, a párom vetette fel a lehetőségét. Nagyon sokáig "józan fejjel" nem is került szóba közöttünk, mert nem tudtam elképzelni, hogy egyszer én is részese legyek egy ilyen kalandnak. Telt az idő és végül elkezdtünk keresgélni. (Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a mai napig szerelmesek vagyunk egymásba, pedig közel 20 éve vagyunk együtt.) Mi vezetett idáig? Miért vágtunk bele a 3-as szex izgalmaiba?
Azt hiszem a kíváncsiság volt a legerősebb mindkettőnkben. Szeretek, szeretünk új dolgokat kipróbálni, ezzel egy kicsit felpezsdíteni a mindennapokat. Azokat a hétköznapokat, amelyek egyébként sem unalmasak a számunkra.

Abból amit leírtál a párodról nekem leginkább az Ő bizonytalansága érződik. Benne van a kíváncsiság, szeretné ha részese lehetne egy ilyen élménynek, viszont lelkileg még nem készült fel rá.
Azt gondolom, hogy adj neki elég időt, viszont szeretkezés közben beszéljetek róla. Akkor önmagát fogja adni, és ha azt látod, hogy felizgatja a 3. fél bevonásának gondolata, akkor próbálj vele apródonként előhozakodni. A női agy sokkal bonyolultabb annál, minthogy egyből igennel vagy nemmel válaszoljon egy ilyen kérdésre. Lelkileg teljesen rá kell hangolódnia és ehhez bizony időre lesz szüksége.
Azt írtad, hogy az első alkalommal csak úgy szeretné ha Te nem vagy jelen - szerintem ez is a bizonytalanság egyik jele. Nem tudja, hogy milyen reakcióra számíthat Tőled, amikor azt látod, hogy Ő egy másik pasival érzi jól magát.
Ha érdekel egy női vélemény, akkor szerintem csak akkor vágjatok bele, ha erős a kapcsolatotok, ha BÁRMIT meg tudtok beszélni egymással ŐSZINTÉN.
Számunkra ez egy nagyon izgalmas játék, ahol rendkívül fontos a bizalom, az őszinteség.
Az eddigi tapasztalataink összességében pozitívak, a kapcsolatunk még inkább bensőséges lett. Azok számára akik tudják, hogy mit akarnak és a féltékenység messziről elkerüli őket csak ajánlani tudom, hogy próbálják ki.
Hihetetlenül jó érzés amikor két pasi keresi, hogy mi okoz nekem örömet.
Számomra az abszolút bizalom és szeretet megnyilvánulás, amikor valaki a párja tudtával és beleegyezésével lehet a 3. féllel. Ez a szeretet egy másik dimenziója, amit nagyon sokan nem értenek meg és nem tudnak vele azonosulni. Ehhez viszont már tényleg egy nagyon stabil kapcsolat szükségeltetik, hisz itt még vékonyabb a jég a talpunk alatt.
Sok türelmet, őszinte beszélgetéseket és nagyon kellemes élményeket kívánok Nektek! Nem kell semmit sem elkapkodni, szerintem nem maradtok le semmiről sem!
#6101   2010. 11. 09. kedd 09:01
Lillus Lillus
Igen, nagyon kell a kölcsönös bizalom és szeretet, valamint nagyon oda kell arra figyelni, hogy a női agy másképpen működik, mint a férfi agya.
A mi esetünkben engem épp úgy megviselt az első alkalom, mint a férjemet. Nem arról van szó, hogy utólagosan végképp megbántam, de hetekig bujkált bennem az az érzés, hogy megcsaltam a férjemet. A második alkalom igen nehezen jött az első után. Aztán belerázódtunk.
Aztán ki is rázódtunk belőle, mert most mindketten úgy érezzük, hogy csak és kizárólag egymásra van szükségünk.
(Ez egy válasz jakymail üzenetére (2010. 11. 08. hétfő 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 08. hétfő 23:28
Szia!
Én a pár női tagja vagyok. Néhány hónappal ezelőtt nyitottunk a többes felé. Már elég régen szóba került közöttünk, a párom vetette fel a lehetőségét. Nagyon sokáig "józan fejjel" nem is került szóba közöttünk, mert nem tudtam elképzelni, hogy egyszer én is részese legyek egy ilyen kalandnak. Telt az idő és végül elkezdtünk keresgélni. (Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a mai napig szerelmesek vagyunk egymásba, pedig közel 20 éve vagyunk együtt.) Mi vezetett idáig? Miért vágtunk bele a 3-as szex izgalmaiba?
Azt hiszem a kíváncsiság volt a legerősebb mindkettőnkben. Szeretek, szeretünk új dolgokat kipróbálni, ezzel egy kicsit felpezsdíteni a mindennapokat. Azokat a hétköznapokat, amelyek egyébként sem unalmasak a számunkra.

Abból amit leírtál a párodról nekem leginkább az Ő bizonytalansága érződik. Benne van a kíváncsiság, szeretné ha részese lehetne egy ilyen élménynek, viszont lelkileg még nem készült fel rá.
Azt gondolom, hogy adj neki elég időt, viszont szeretkezés közben beszéljetek róla. Akkor önmagát fogja adni, és ha azt látod, hogy felizgatja a 3. fél bevonásának gondolata, akkor próbálj vele apródonként előhozakodni. A női agy sokkal bonyolultabb annál, minthogy egyből igennel vagy nemmel válaszoljon egy ilyen kérdésre. Lelkileg teljesen rá kell hangolódnia és ehhez bizony időre lesz szüksége.
Azt írtad, hogy az első alkalommal csak úgy szeretné ha Te nem vagy jelen - szerintem ez is a bizonytalanság egyik jele. Nem tudja, hogy milyen reakcióra számíthat Tőled, amikor azt látod, hogy Ő egy másik pasival érzi jól magát.
Ha érdekel egy női vélemény, akkor szerintem csak akkor vágjatok bele, ha erős a kapcsolatotok, ha BÁRMIT meg tudtok beszélni egymással ŐSZINTÉN.
Számunkra ez egy nagyon izgalmas játék, ahol rendkívül fontos a bizalom, az őszinteség.
Az eddigi tapasztalataink összességében pozitívak, a kapcsolatunk még inkább bensőséges lett. Azok számára akik tudják, hogy mit akarnak és a féltékenység messziről elkerüli őket csak ajánlani tudom, hogy próbálják ki.
Számomra az abszolút bizalom és szeretet megnyilvánulás, amikor valaki a párja tudtával és beleegyezésével lehet a 3. féllel. Ez a szeretet egy másik dimenziója, amit nagyon sokan nem értenek meg és nem tudnak vele azonosulni. Ehhez viszont már tényleg egy nagyon stabil kapcsolat szükségeltetik, hisz itt még vékonyabb a jég a talpunk alatt.
Sok türelmet, őszinte beszélgetéseket és nagyon kellemes élményeket kívánok Nektek! Nem kell semmit sem elkapkodni, szerintem nem maradtok le semmiről sem!
#6100   2010. 11. 09. kedd 00:32
X Törölt felhasználó (779730)
Sziasztok,
Nekem még nincsen feleségem.
De mikor volt komolyabb kapcsolatom naggyon izgatott smile 1. én a másét, 2más az enyémet.( most nincsn komoly )

MOST AZ ÁLMAIMAT akarom megvalósitani, ezért vagyok itt, s ezt keresem S.O.S.ban wow1
Csak pár perce regisztraltam, de mar nagyon rá vagyok kattabva gun
!
Most keresem azt akit érdekel a TSK részen
#6099   2010. 11. 08. hétfő 23:28
jakymail jakymail
Szia!

(Ez egy válasz Baal74 üzenetére (2010. 11. 03. szerda 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 03. szerda 10:44
Sziasztok!
Olvasom mar egy ideje a topicot nem veletlenul. A felesegemnek mondtam mar nem egyszer, hogy mi lenne ha harmasban csinalnak. O elzarkozott elole, bar ereztem, hogy csak az ujdonsag elol zarkozik. Hozza kell tennem, hogy egy novel kiprobalna szivesen, azt be is vallotta. Szoval mar egy eve felmerult a tema, es egyre jobban megbaratkozott a gondolattal, mire tegnap megint szoba kerult a dolog, es azt mondta, hogy kiprobalna milyen lehet massal. De ez meg nagyon csak a gondolat szintjen van meg nala. Semmi konkretum, es tudom, hogy nincs senkije. De ezek ellenere nem erez magaban annyit, hogy meg is tegye, de ha sorra kerulne nem szeretne ha az elso alkalomnal jelen lennek en is. Na ez itt az en gondom, hogy nem tudom mit valtana ez igy ki belolem.
Olvastam itt sok hozzaszolast mar, es azt szurtem le, ha barmi ketseg van ezugyben barkiben, inkabb ne tegye meg azt a lepest. Swingerbe nem akar menni, pedig mondtam neki, ott hagynam hogy massal legyen.
Szoval roviden ennyi lenne, tanacsokat szivesen elfogadok a folytatashoz, vagy a nemfolytatashoz.
#6098   2010. 11. 07. vasárnap 16:20
X Törölt felhasználó (777142)
én is szeretném kipróbálni már a párom is nagyon kíváncsi rá
#6097   2010. 11. 04. csütörtök 18:40
Baal74 Baal74
Az nem zavar mivel en voltam neki az elso az eleteben. Elso szerelembol hazassag lett jonehany ev utan.
Lehet azert is hangolodott ra arra, hogy kiprobaljon mast is, azt hogy milyen lehet massal a szex.
Hozzatennem, en mondogattam neki a 3-as felallast, nem o hozakodott elo vele, hogy mast akar.
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 11. 04. csütörtök 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 04. csütörtök 09:13
Szerintem amíg nem ültök le, és nem beszélitek át, hogy ki mit akar, mire vágyakozik addig kockázatos belevágni akár egy hármasba, akár egy swingerbe.
Nagyon nem az számít, hogy az egyik fél mit akar, hanem az hogyha együtt vagytok nektek, együtt mi az ami jó. Tudnotok kell egymásról miben hol van a határ.
Sok párnál az első nyitás úgy történik hogy "nőt keresnek" harmadiknak. Kis idő után rájönnek hogy ez lehetetlen. Hogy miért is? Mert melyik beszálló nő szereti azt hogy utána csak egy melléklet legyen. A nők nehezen viselik másik nő jelenlétét, a férfi meg örül hogy idegen nunit kapott.. és ha nincs bizalom akkor a kedves hamar hárpiává változik. Másrészt sok pasi azért nem megy bele férfi többletbe mert az ő csaját ne dugja más pasi - hozzátenném hogy persze ő szexelne másik csajjal.
Szóval az első lépés ne az legyen, hogy nőt vagy pasit vigyetek be, vagy menjetek le egy klbuba ahova az emberek nagyrésze nem beszélgetni megy, hanem bátorságot kell meríteni és átbeszélni a dolgokat! Anélkül csak rossz szájíz lesz valakinél utána!
Ráadásul úgy érzem hogy még saját magaddal is vívódsz mert azt írod hogy az zavarna ha mással lenne és nem lennél jelen. Tudom hogy nem ide vág, de az nem zavar ami akkor történt amikor mégnem voltál a pároddal? smile ott se voltál jelen! smile
#6096   2010. 11. 04. csütörtök 13:29
X Törölt felhasználó (736771)
Sok sikert hozzá.Nagyon jó az biztos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 04. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (736771)
2010. 11. 04. csütörtök 10:59
Sziasztok!Nálunk az első alkalom nagyon felejthető volt.Inkább mérget éreztünk és csalódottságot.Nem nagyon jutott el agyilag,hogy más is volt velünk.Második alkalommal viszont egy igencsak belevaló fiú volt aki néha csak kettesben volt a nejemmel.Nagyon nagy durranás volt.Akkora műsort lenyomtak néha azt hittem film forgatáson vagyok.Megvallom férfiasan ez a látvány nagyon megfeküdte a lelkemet.Vagy fél évre el is ment a kedvem a történettől.Ahogy egyre jobban elemeztem értékeltem a helyzetet rájöttem a lényegre.Azért vágtunk bele mert nagyon szerettem volna ilyen jellegű téren is boldognak látni a nejem.Fel kellett fogni és rájönni a lényegre.Nem megcsal hiszen ketten döntöttünk így,hogy belevágunk.Azóta néha jobban várom a kis légyottjainkat néha mint ő.Nagyon szép és izgató látvány látni szex közben.Ahogy megremeg,a hangok,látvány .....de legjobb a szemét látni.Ragyog.Látom benne a bizalmat,szeretet,köszönetet.Persze jöhetne lány is vagy pár de az még nem sikerült.Viszont,hogy mással úgy szexeljen,hogy én nem vagyok ott azt nem szeretném.Nálunk arról szól a történet,hogy közösen.De aki érzelmileg bizonytalan ne tegye.Hamar rámehet a kapcsolat.Viszont nagyon imádom látni ha mással csinálja.De rendszerint sokáig nem bírjuk megállni és beszállok.
#6095   2010. 11. 04. csütörtök 12:20
Baal74 Baal74
Valami ilyen dologra gondolok en is, es ezek jatszodnak le bennem is mint benned.
En is azt szeretnem latni, hogy jo neki es elvezi, tudom halas is lenne erte, ha megkaphatna ezt.
Majd meglatjuk mi lesz, sok beszelgetes kell meg ehhez, hogy a kovetkezo lepes megtortenjen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 04. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (736771)
2010. 11. 04. csütörtök 10:59
Sziasztok!Nálunk az első alkalom nagyon felejthető volt.Inkább mérget éreztünk és csalódottságot.Nem nagyon jutott el agyilag,hogy más is volt velünk.Második alkalommal viszont egy igencsak belevaló fiú volt aki néha csak kettesben volt a nejemmel.Nagyon nagy durranás volt.Akkora műsort lenyomtak néha azt hittem film forgatáson vagyok.Megvallom férfiasan ez a látvány nagyon megfeküdte a lelkemet.Vagy fél évre el is ment a kedvem a történettől.Ahogy egyre jobban elemeztem értékeltem a helyzetet rájöttem a lényegre.Azért vágtunk bele mert nagyon szerettem volna ilyen jellegű téren is boldognak látni a nejem.Fel kellett fogni és rájönni a lényegre.Nem megcsal hiszen ketten döntöttünk így,hogy belevágunk.Azóta néha jobban várom a kis légyottjainkat néha mint ő.Nagyon szép és izgató látvány látni szex közben.Ahogy megremeg,a hangok,látvány .....de legjobb a szemét látni.Ragyog.Látom benne a bizalmat,szeretet,köszönetet.Persze jöhetne lány is vagy pár de az még nem sikerült.Viszont,hogy mással úgy szexeljen,hogy én nem vagyok ott azt nem szeretném.Nálunk arról szól a történet,hogy közösen.De aki érzelmileg bizonytalan ne tegye.Hamar rámehet a kapcsolat.Viszont nagyon imádom látni ha mással csinálja.De rendszerint sokáig nem bírjuk megállni és beszállok.
#6094   2010. 11. 04. csütörtök 10:59
X Törölt felhasználó (736771)
#6093   2010. 11. 04. csütörtök 09:13
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Szerintem amíg nem ültök le, és nem beszélitek át, hogy ki mit akar, mire vágyakozik addig kockázatos belevágni akár egy hármasba, akár egy swingerbe.
Nagyon nem az számít, hogy az egyik fél mit akar, hanem az hogyha együtt vagytok nektek, együtt mi az ami jó. Tudnotok kell egymásról miben hol van a határ.
Sok párnál az első nyitás úgy történik hogy "nőt keresnek" harmadiknak. Kis idő után rájönnek hogy ez lehetetlen. Hogy miért is? Mert melyik beszálló nő szereti azt hogy utána csak egy melléklet legyen. A nők nehezen viselik másik nő jelenlétét, a férfi meg örül hogy idegen nunit kapott.. és ha nincs bizalom akkor a kedves hamar hárpiává változik. Másrészt sok pasi azért nem megy bele férfi többletbe mert az ő csaját ne dugja más pasi - hozzátenném hogy persze ő szexelne másik csajjal.
Szóval az első lépés ne az legyen, hogy nőt vagy pasit vigyetek be, vagy menjetek le egy klbuba ahova az emberek nagyrésze nem beszélgetni megy, hanem bátorságot kell meríteni és átbeszélni a dolgokat! Anélkül csak rossz szájíz lesz valakinél utána!
Ráadásul úgy érzem hogy még saját magaddal is vívódsz mert azt írod hogy az zavarna ha mással lenne és nem lennél jelen. Tudom hogy nem ide vág, de az nem zavar ami akkor történt amikor mégnem voltál a pároddal? smile ott se voltál jelen! smile
(Ez egy válasz Baal74 üzenetére (2010. 11. 03. szerda 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Olvasom mar egy ideje a topicot nem veletlenul. A felesegemnek mondtam mar nem egyszer, hogy mi lenne ha harmasban csinalnak. O elzarkozott elole, bar ereztem, hogy csak az ujdonsag elol zarkozik. Hozza kell tennem, hogy egy novel kiprobalna szivesen, azt be is vallotta. Szoval mar egy eve felmerult a tema, es egyre jobban megbaratkozott a gondolattal, mire tegnap megint szoba kerult a dolog, es azt mondta, hogy kiprobalna milyen lehet massal. De ez meg nagyon csak a gondolat szintjen van meg nala. Semmi konkretum, es tudom, hogy nincs senkije. De ezek ellenere nem erez magaban annyit, hogy meg is tegye, de ha sorra kerulne nem szeretne ha az elso alkalomnal jelen lennek en is. Na ez itt az en gondom, hogy nem tudom mit valtana ez igy ki belolem.
Olvastam itt sok hozzaszolast mar, es azt szurtem le, ha barmi ketseg van ezugyben barkiben, inkabb ne tegye meg azt a lepest. Swingerbe nem akar menni, pedig mondtam neki, ott hagynam hogy massal legyen.
Szoval roviden ennyi lenne, tanacsokat szivesen elfogadok a folytatashoz, vagy a nemfolytatashoz.
#6092   2010. 11. 03. szerda 19:53
Baal74 Baal74
Valami ilyesmit erzek en is. Tudom, ha ott lennenk akkor zavarna nagyon, de ha egyutt harmasban az nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 03. szerda 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (96377) VIP
2010. 11. 03. szerda 19:52
Mindenkinek más a tűrőképessége ezen a téren is..., nem mindenki tudja elviselni, ha nélküle van más férfival a párja. Én sem tudtam , de kipróbáltuk. Nekem nem megy az biztos, nagyon rosszul éreztem magam. Érdekes amikor együtt vagyunk hármasban , négyesben ,vagy swingerben ott nem zavar, ha más férfival , férfiakkal van.
Bocsi valószínű,nem tudtam segíteni, csak a saját érzéseim írtam meg.
#6091   2010. 11. 03. szerda 19:52
X Törölt felhasználó (96377) VIP
Mindenkinek más a tűrőképessége ezen a téren is..., nem mindenki tudja elviselni, ha nélküle van más férfival a párja. Én sem tudtam , de kipróbáltuk. Nekem nem megy az biztos, nagyon rosszul éreztem magam. Érdekes amikor együtt vagyunk hármasban , négyesben ,vagy swingerben ott nem zavar, ha más férfival , férfiakkal van.
Bocsi valószínű,nem tudtam segíteni, csak a saját érzéseim írtam meg.
(Ez egy válasz Baal74 üzenetére (2010. 11. 03. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 03. szerda 19:28
Ebben teljesen igazad van. Ezert is kertem tanacsokat toletek, tapasztaltabbaktol.
Azt is tisztaznunk kell, egyaltalan szeretne-e harmas felallast, vagy csak a kivancsisag hajtja, hogy kiprobaljon mas ferfit is.
#6090   2010. 11. 03. szerda 19:28
Baal74 Baal74
Ebben teljesen igazad van. Ezert is kertem tanacsokat toletek, tapasztaltabbaktol.
Azt is tisztaznunk kell, egyaltalan szeretne-e harmas felallast, vagy csak a kivancsisag hajtja, hogy kiprobaljon mas ferfit is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 03. szerda 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2010. 11. 03. szerda 19:20
Miért zavarna az, hogy a párod együtt legyen azzal a fiúval egyedül ráhangolódás céljából, akivel aztán közösen együtt lennétek? Vagyis azt élveznéd, hogy dugják a párod, de kizárólag úgy ahogy Te akarod?
#6089   2010. 11. 03. szerda 19:20
X Törölt felhasználó (745787)
Miért zavarna az, hogy a párod együtt legyen azzal a fiúval egyedül ráhangolódás céljából, akivel aztán közösen együtt lennétek? Vagyis azt élveznéd, hogy dugják a párod, de kizárólag úgy ahogy Te akarod?
Sziasztok!
#6088   2010. 11. 03. szerda 15:00
X Törölt felhasználó (778755)
Úgy tűnik az idő bölcsebbé tesz.
Én legalábbis kifaggatom mit és hogyan csinált az exekkel... smile
Jobb ma egy vréb alapon...:(
#6087   2010. 11. 03. szerda 10:47
X Törölt felhasználó (778755)
Fiatalabb koromban volt 1-2 élményem ahol én voltam a 3. fiú. Akkor csak a "potya" dugást láttam a dologban és nem értettem valaki miért "dobja be" a feleségét a közösbe. Időközben egyre jobban izgat a téma, de sajnos csak élvezNÉM, ha megdugnák a feleségem. Ő nem fogékony ilyenekre, de én már megértem a néhai férjeket!
#6086   2010. 11. 03. szerda 10:44
Baal74 Baal74
Sziasztok!
#6085   2010. 11. 02. kedd 14:34
klinda22 klinda22
Nem volt furcsa, én akartam így, és persze neki sem volt ellenére... smile Jó volt, kellemes volt, de ennyi volt.Azóta nem kerestük egymást, annyit sem mondtunk egymásnak, hogy jó volt.Semmit sem tudunk egymásról, de ez jó is így.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 30. szombat 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (769370)
2010. 10. 30. szombat 00:58
Nagyon izgalmasan írtad le az élményedet. Izgi lehetett!
Nem tartottad furcsának, hogy cicipuszilgatás után nem ő kezdett el téged nyalogatni, hanem egyből szádba rakta a farkát?
Ha kellemes volt, miért nem lett folytatás, miért nem találkoztatok újra?
#6084   2010. 10. 30. szombat 19:30
kandurmarci kandurmarci
Lehet, hogy igazatok van. Akkor valahogy úgy ítéltem meg, hogy jobb lesz, ha kijövök, mintegy jelezve, hogy szabad a terep. Nem gondoltam volna, hogy a pasi is kijön. Hasonló szituban én nyilván bent maradtam volna.
(Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2010. 10. 29. péntek 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 29. péntek 05:40
Kandurmarci
Talán nem tetszett volna kijönni a szaunából ....
Lehet többre jutottatok volna?
Szóból ért az ember !
#6083   2010. 10. 30. szombat 09:26
christiano christiano
Szép gondolat!Pár képet tölts fel róla étvágygerjesztőnek!!Egyből lesz jelentkező!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 30. szombat 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (778108)
2010. 10. 30. szombat 02:08
Sziasztok. Örülök, hogy végre találtam egy ilyen topicot. Mi is próbálkoztunk már ilyennel. Én a pasi vagyok. Én hoztam fel a témát. 1-szer sikerült eddig, de a csávónak (a másiknak, akit bevontunk) nem állt fel a farka így nem tudta megdugni a páromat. Mostanában keresgélünk újra az eropolison. Tetszettek nagyon a történetek. Ha köztetek van esetleg szóló pasi 20-35 év között az jelentkezhet, hogy megbassza a csajomat velem együtt.

... 677 678 679 680 681 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19662db
Utolsó üzenet: tegnap 22:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!