Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 675 676 677 678 679 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6130   2010. 11. 22. hétfő 14:15
kettenszazevesek kettenszazevesek
Jó is ez annak , aki szereti ezt ,és át is éli négyesben, hármasban őszintén párban.
Ami bosszant itt,az azok aki egyedül jelentkeznek (párban), párhoz párcserére, az elemi számtani műveletek megoldásán túl ,még más problémáik is vannak ezeknek .
#6129   2010. 11. 22. hétfő 10:54
X Törölt felhasználó (774796)
Nagy gyakorlatom nekem sincs,de azért ha megengedsz egy megjegyzést.
Azt írod,hogy felváltva voltatok a nejeddel.Miért nem együtt?Akkor nem kellett volna szegénynek újra kezdenie.
Mi simán megoldottuk,hogy egyikőnk se unatkozzon,mert mind a hárman aktívan közreműködtünk.Persze nem tudom,hogy nektek milyen vágyaitok vannak ezzel kapcsolatban,de egy nőt 2 pasi sokféle képpen megközelíthet. crazya vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 19. péntek 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (49555) VIP
2010. 11. 19. péntek 15:36
Valami azt súgja, hogy Tom már kezdi kapisgálni. smile
#6128   2010. 11. 21. vasárnap 17:01
miskolcipar miskolcipar
Először is mindenkinek sziasztok.Nagyon tetszik az oldalt,sok érdekes hozzászólást olvastam.Természetesen tőlem sem állt távol a gondolat,hogy végre bevegyünk még egy férfit a szeretkezéseinkbe.Szerencsére 10év duruzsolás után összejött.Tanácsot szeretnék kérni tapasztaltabb fórumozó társaimtól.Mi felváltva voltunk együtt a feleségemmel,mire valamelyikünkre ráhangolódott volna,cseréltünk,és kezdhette a hangolódást újra.Tehát eléggé járatlanok voltunk még ezen a téren.Ti hogy csináljátok,hogy senki ne unatkozzon,és a nőtagnak se legyen zavaró kétfelé figyelnie?Örülnék ha valaki tudna segíteni,a tapasztalataival.Egyébként viszonylag jól sikerült az első,nem bántuk meg,szívesen folytatjuk.Előre is köszönöm segítséget,várjuk a hozzászólásokat.
#6127   2010. 11. 19. péntek 15:36
X Törölt felhasználó (49555) VIP
Valami azt súgja, hogy Tom már kezdi kapisgálni. smile
(Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2010. 11. 19. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 19. péntek 12:36
Nekünk eddig idén itt a kamusok 100 %!
Kedves tom, ez nem párkeresés ez tény itt idén,bár ha ezért akarsz akkor tiltasz megteheted ,de ez a tény,itt nekünk idén.
Érted te ezt tom?
#6126   2010. 11. 19. péntek 13:15
X Törölt felhasználó (764705)
régóta olvasom ezt a topicot. érdekes milyen szemléletek alakulnak ki. egyet biztosra veszek, azok olvassák ezt akiket a téma valamilyen szinten izgat. persze engem is izgat, akár a saját nejemmel, akár mások kapcsolatába mászva. Bár szerintem az izgalom mellett rengeteg a kétség mindenkinek. Gratulálok azoknak akik a boldogságukat lelték meg és kérem tőlük biztassák azokat a kétségeikben szenvednek.
#6125   2010. 11. 19. péntek 12:36
Nekünk eddig idén itt a kamusok 100 %!
Kedves tom, ez nem párkeresés ez tény itt idén,bár ha ezért akarsz akkor tiltasz megteheted ,de ez a tény,itt nekünk idén.
Érted te ezt tom?
(Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2010. 11. 16. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 16. kedd 13:36
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekünk eddig a kamusok 100 % !
Itt idén!
#6124   2010. 11. 17. szerda 12:45
maarimar maarimar
amit irnak az még csak talit jelent és ha személyes találkozásnál is van szimpi miért is ne
vagy megvan a szimpi rövid időn belül vagy úgysem lesz abból már semmi
személyes találkozásnál aki azt mondja majd ekkor vagy akkor , meg megbeszéljük még na az már almás is tutira
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 17. szerda 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (775347)
2010. 11. 17. szerda 10:35
Na ez a tévedés!
Nem a kamus a sok, hanem az olyan ajánlat amire nem lehet komolyan válaszolni. Azért egy ilyen dologhoz kellene valami minimális ismeretség nem? Ma este megyek és kefélünk. Nem tudom, én pasi vagyok, sok mindenbe benne voltam már, de ez kicsit gyors nem? Adjuk már meg a módját könyörgöm.
#6123   2010. 11. 17. szerda 10:35
X Törölt felhasználó (775347)
Na ez a tévedés!
Nem a kamus a sok, hanem az olyan ajánlat amire nem lehet komolyan válaszolni. Azért egy ilyen dologhoz kellene valami minimális ismeretség nem? Ma este megyek és kefélünk. Nem tudom, én pasi vagyok, sok mindenbe benne voltam már, de ez kicsit gyors nem? Adjuk már meg a módját könyörgöm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 16. kedd 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37937)
2010. 11. 16. kedd 19:19
(Jó lenne, ha megértenéd, hogy a szex szokások rovatban NEM társkeresőzünk, nem hirdetjük magunkat! legközelebb tiltalak!) :tom felkialtas ejnye1
#6122   2010. 11. 16. kedd 19:19
X Törölt felhasználó (37937)
(Jó lenne, ha megértenéd, hogy a szex szokások rovatban NEM társkeresőzünk, nem hirdetjük magunkat! legközelebb tiltalak!) :tom felkialtas ejnye1
#6121   2010. 11. 16. kedd 13:36
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekünk eddig a kamusok 100 % !
Itt idén!
#6120   2010. 11. 16. kedd 12:18
X Törölt felhasználó (780821)
Ez valami szuper. mi is eljátszottunk a gondolattal...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 26. kedd 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (775347)
2010. 10. 26. kedd 13:33
Én a pucsító segget azonnal kezelésbe vettem és én is megnyalogattam minden egyes négyzetcentijét. Elképesztően nedves volt. Brigi elkezdte nyalogatni a barátom hasát, combját. Sokáig kivárt, míg végignyalta a farkát és szép lassan szopni kezdte. Én nem bírtam tovább és betettem a farkam, közben Brigi a kedvenc játékunkat játszotta Andrissal. Egy bő nyálas szopás, utána csók, megint egy kis szopás, megint csók. Andrison látszott, hogy nem érezte még a saját ízét, de tetszett neki. Ezután feltápászkodott és beleült Andris farkába. Én próbáltam betenni a popsijába és szendvicsben nyomni, de sajna nem sikerült, úgyhogy inkább csak nyalogattam és ujjaztam a popsit. Itt néha a nyelvem találkozott Andris farkával, de kifejezetten tetszett. Andris meg nem vette észre annyira extázisban volt a rajta lovagló és megállás nélkül nyalakodó teljesen bevadult, páromtól. Andris szopta a párom melleit, közben kefélte a menyasszonyom én meg nyalogattam a popsiját. Szürreális élmény volt, de életem legfantasztikusabb kefélése. Ezután pici párom hanyatt feküdt én elkezdtem kefélni, Andris meg mellétérdelt és szopatni kezdte Brigit. Andris ment el előbb. Tele lőtte Brigi száját, sokat lenyelt de egy jó adag végigfojt a szép arcán és a nyakán. Brigi magához húzta Andrist aki megkapta első geciscsók(habcsók) élményét. Brigi imádja. Ettől annyira készlettem, hogy én is elélveztem, rá a melleire és a hasára.
Brigi tiszta geci lett, szinte mindenhol. Elment fürdeni és köszönés nélkül elment aludni.
Nem ismételtük meg ezt azóta sem. Brigit elvettem és 3 évig voltunk házasok. Teljesen más okok miatt elváltunk, de ez másik történet. Mikor házasok voltunk volt még egy négyes élményünk is, az is fantasztikus volt, de ez a hármas kitörölhetetlen emlék. Életem legnagyobb élvezése volt.
#6119   2010. 11. 15. hétfő 17:43
maarimar maarimar
Hát igaz ami igaz nagyon nem egyszerű , mi is átéltük már párszor amit irtok
nekünk is néha a gyerekek felügyeletének megoldása gond / akinek nem tetszik az már nem is aktuális/
Kamuk na az aztán van rengeteg 100-ból minimum 95
Igen emlékszünk a tv2 oldalra hát az csúcs volt sms, telefonálgatás , meg sok mms /bár az valamivel gyorsabb és személyesebb volt mint ma a net mindjárt lehetett beszélni mint nöi mint ffi taggal bár ott is adott volt jó pár kifogás/
Kép küldés és válasz elején mi is küldtünk akt képet de rájöttünk arckép és ha szimpi találkozás úgyis minden személyesen dől el , na a válaszolók jó ha max minden 3. pedig a BOCS DE MÉGSEM és hasonlók még pénzbe sem kerülnek
Mi mibe kerül hát volt hogy csak panzió volt a megoldás de szerintünk 4 be az sem gáz nem egy rettenet
Közös szórakozás hát nekünk pl. 2x sikerült eddig olyan párt találni kikkel 1 , és majd 2 évig összejártunk / bár az is igaz hasonlót keresünk most is/
Mindent összevetve mi nem bántuk meg / bár néha a sok marhából elegünk van
De az is igaz ilyen kaland vagy hosszabb kapcsolat vagy összekovácsol vagy elválaszt egy párt
Sok szerencsét nektek is és mindenkinek aki szereti vagy szeretné az ilyen dolgokat
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 11. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (30696)
2010. 11. 11. csütörtök 09:55
Sziasztok!

Mi már több éve nyitnánk...(tv2 chat, internet még ablakban)
Akkoriban még nehezebb volt talit összehozni... Paralaxos üzik tömkelege, majd heyl egyeztetése..
Sokan el sem jöttek, másik része, pár hülyegyerek unalmában írkált, és az oda érkezőket jobb esetben kiröhögték messziről.. (szerencsére ezeket sikerült kiszűrnöm) De ismertem olyanokat is (Nőt!!) várt a megbeszélt helyen, valaki odaszaladt ököllel megütötte és elszaladt...
Ja igen meg a megadott adatok... smile 70/80 as pasiról kiderült jó ha 160 és 120 kg...
Ezek a apró nüanszok annyira elvették a párom kedvét és bizalmát, hogy az első személyes találkozásig teljesen negatív a hozzáállása.
Gond a egyedülálló pasikkal is van. Több párnak adja ki magát annak ellenére, hogy világosan elmondjuk az első feltételünk: Csak párokkal ismerkedünk, szóló pasival nem. miért jó a másikat hülyíteni, a telefon beszélgetésné, vagy a talináll úgyis kiderül.
A második: Nem keresünk ágyrajárókat.. erre a második kérdése mikor szopsz le? Az orálért még nekem is meg kell dolgoznom... smile Obszcén beszéd nagyon kiábrándító a párom számára.
Harmadik: barátságon alapuló, hosszútávú kapcsolatot keresünk. (az lenne a legjobb, ha egy állandó párt találnánk) Még másik párral nem voltunk, a nejem mástól még szűz(!). Vagyis én voltam az első, és eddig az egyetlen. Ezért eléggé bátortalan, bizonytalan.. Tipikus most igen, másnap már nem.
Fontos a számunkra a szimpátia és a bizalom a másikkal szemben.
negyedik: Gyerekeink vannak, ezért valószínűleg egy gyermekes párral jobban megértenénk egymást.
Legalábbis nálunk az első a gyerek, csak utána a szórakozás. Senki kedvéért nem fogjuk dugdosni a gyerekeinket.
ötödik?: Közös szabadidő.. Nem kívánok sem wellness szállodába, sem külföldi, de még belföldi nyaralás adósságába kerülni. Nem rongyot rázni akarunk. Pl Kecskeméten a volt élményfürdő helyén eltölteni egy napot, a városligetben eltölteni egy napot, gyalogtúra, szabad strand.... Ha anyagi vonzatát nézem egy nap ne kerüljön többe mint 5e ft..

Valószínűleg nagyok az elvárásaink..
Az utolsó nagy probléma: Mi küldünk képet, a másik még válaszra sem méltat.. legalább annyit írna, bocsi meggondoltuk magunkat. Minden egyes ilyen eset csak megalázza a másik felet.

Ezért eddig nagyon nem is jutottunk tovább az arckép cserénél...

Ki fogja ezt elolvasni?? Szerintem nagyon kevesen... shakehead
#6118   2010. 11. 15. hétfő 12:09
X Törölt felhasználó (30696)
Attól függetlenül, hogy sok a negatívum. Ha mást nem is ismerősöket, barátokat lehet így szerezni. Ha másért ezért is megéri folytatni. Pár ismerősöm, pl így találta meg élete párját (vagy veszítette el), ez is az is benne van a pakliban. Ha nem itt megtörténne máshol, egy házibuliban, stb (lehet, hogy éppen a tudtodon kívül. De az már másik topik.) legfeljebb elősegíti, gyorsítja a folyamatot az oldal(nem csak ez).
Ezekkel a beírásoktól nem elrettenni kel, hanem tanulni a mások hibájából, vagy leírni a saját tapasztalatod.
Na most jól megfogalmaztam a topik leírását... eplus2 hehe vigyor
(Ez egy válasz Helyes24 üzenetére (2010. 11. 11. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 11. csütörtök 10:31
sziasztok
igazat adok az előbbi írónak hisz tényleg nem lehet senkiben megbízni szóval én ezt a témát fel se hozom a páromnak ! én benne lennénk de ő szerintem soha és ha rá is venném valami ugyis rossz lenne tehát annyi sok negativumot hallok , hogy sajnos csak álmodozom smile ))
#6117   2010. 11. 14. vasárnap 19:03
christiano christiano
Részletezhetnéd !
Legalább feldobod egy kicsit a topikot.Mintha leült volna a téma.Soha semmi történet...
(Ez egy válasz tomi.lugos üzenetére (2010. 11. 14. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 14. vasárnap 14:31
sziasztok!
Nekem tegnap volt szerencsem vegigkovetni amint bnomet
2 20eves srac alaposan megdolgozza.Volt ott minden,bnom nagyon elvezte es mar kerdezte mikor lesz a kovetkezo party
#6116   2010. 11. 14. vasárnap 14:31
tomi.lugos tomi.lugos
sziasztok!
Nekem tegnap volt szerencsem vegigkovetni amint bnomet
2 20eves srac alaposan megdolgozza.Volt ott minden,bnom nagyon elvezte es mar kerdezte mikor lesz a kovetkezo party
#6115   2010. 11. 11. csütörtök 21:34
jn-31 jn-31
Bocsánat de valahogy most én úgy látom, hogy nem nagyon pörög ez a fajta dolog itt a GG-n. smile
Mármint mintha mindenki visszavett volna, és nem akarnának egy ilyen szituba kerülni. Bár olvasva a rossz tapasztalatokat talán sokan úgy gondolják, hogy hagyom a fenébe az egészet. Vagy csak jönnek az ünnepek, és most mindenki másban van. smile A fene tudja. Bár lehet, hogy ez nincs is így csak én látom rosszul.
Mondjuk nem írtam senkinek sem, tehát nem az elutasításokból gondolom ezt. Csak olvasgatva a GG-t, most erre gondoltam.

Na mindegy, üdv mindenkinek!
#6114   2010. 11. 11. csütörtök 13:58
X Törölt felhasználó (462239)
Né mááá, a fogatlan prókátor... öö kerítő... vigyor2 wave vigyor2

Nem azért ejtettem el a hozzászólásomat, hogy hihihi, itt jelentkezünk. Hanem azért, mert tényleg hasonlókat tapasztaltunk meg ezen idáig.
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2010. 11. 11. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 11. csütörtök 13:24
Tribal akkor most adott keressétek meg egymást enchanterékkal wink , hátha össze jön .
#6113   2010. 11. 11. csütörtök 13:24
bali36 bali36
Tribal akkor most adott keressétek meg egymást enchanterékkal wink , hátha össze jön .
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 11. csütörtök 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (462239)
2010. 11. 11. csütörtök 13:13
Akár mi magunk is írhattuk volna azokat a sorokat, melyeket Ti.
Nálunk is én voltam ezen idáig az egyetlen feleségemnek, pedig majd két évtized nem kis idő, nálunk is vannak gyerekek, eddig mi sem találkoztunk igazán megfelelő párokkal, ám igen komoly mennyiségű hazudós, link emberrel volt szerencsétlenségünk levelezni. Sőt, még a korunk is hasonló.
Mi próbálkoztunk találni egy normális párt, esetleg egy kellemes hármasozáshoz szóló férfit, de nem sikerült. Eddig még egyik dologban sem volt részünk úgy komolyabban, csak lájtos próbálkozás… úgy vélem, ez így is marad egy darabig. De nem adjuk fel.
Futott hirdetésünk, és azt kell hogy mondjuk, lehangoló volt a jelentkezők intelligenciája, a szexhez, a másik nemhez való hozzáállása.

Amúgy eszetekbe ne jusson senkinek sem magyarázkodni! Van egy kialakult elképzelésetek,van egy bizonyos szintű igényetek. Ahhoz ragaszkodtok. Ez a természetes. Ragaszkodjatok is. Nehogy már olyanok mondják meg, hogy mi jó nektek, akik semmit nem veszíthetnek, akik többsége csak egy ingyen numerára hajt.
Az ember kíváncsi, vágyja az új élményeket, de sohase veszítse el a fejét. Egy házaspár túl sokat veszíthet.
#6112   2010. 11. 11. csütörtök 13:13
X Törölt felhasználó (462239)
Akár mi magunk is írhattuk volna azokat a sorokat, melyeket Ti.
Nálunk is én voltam ezen idáig az egyetlen feleségemnek, pedig majd két évtized nem kis idő, nálunk is vannak gyerekek, eddig mi sem találkoztunk igazán megfelelő párokkal, ám igen komoly mennyiségű hazudós, link emberrel volt szerencsétlenségünk levelezni. Sőt, még a korunk is hasonló.
Mi próbálkoztunk találni egy normális párt, esetleg egy kellemes hármasozáshoz szóló férfit, de nem sikerült. Eddig még egyik dologban sem volt részünk úgy komolyabban, csak lájtos próbálkozás… úgy vélem, ez így is marad egy darabig. De nem adjuk fel.
Futott hirdetésünk, és azt kell hogy mondjuk, lehangoló volt a jelentkezők intelligenciája, a szexhez, a másik nemhez való hozzáállása.

Amúgy eszetekbe ne jusson senkinek sem magyarázkodni! Van egy kialakult elképzelésetek,van egy bizonyos szintű igényetek. Ahhoz ragaszkodtok. Ez a természetes. Ragaszkodjatok is. Nehogy már olyanok mondják meg, hogy mi jó nektek, akik semmit nem veszíthetnek, akik többsége csak egy ingyen numerára hajt.
Az ember kíváncsi, vágyja az új élményeket, de sohase veszítse el a fejét. Egy házaspár túl sokat veszíthet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 11. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (30696)
2010. 11. 11. csütörtök 12:35
Nem szeretnék magyarázkodni...

Nem használtuk az itteni tk-t... Végeredményben most sem használjuk. Olvasgatom a hozzászólásokat, nézem az adatlapokat és ha valamelyik adatlap szimpatikus,akkor kapcsolatra jelölöm. Ha visszajelöl, akkor küldök egy belső levelet.
A sok negatív tapasztalat miatt, már inkább csak megkeresésekre reagálunk.. elment a kedvünk az aktív kereséstől.
Ja! És minden levélre válaszolunk, még akkor is, ha egyedülálló pasi akar egy kóbor numerát.. nyes
Igaz, elutasítjuk, de a lehetőleg humánusan, a másik felet nem megsértve.
#6111   2010. 11. 11. csütörtök 13:12
X Törölt felhasználó (94779)
Totál egyetértek veled....elég érdekes tényleg.
Én is írtam már nagyon sok párnak és ugye sokan vissza sem írnak ami szerintem nagyon nagy bunkóság.
Aki annyit írt hogy "ne haragudj nem rád gondoltunk....stb" azzal nincsen semmi gond, megköszönöm nekik hogy egyáltalán válaszoltak, és ennyi.
Mondjuk az a másik dolog hogy ha nem válaszolnak akkor az ember csak gondolhatja hogy nem aktuális.....de akkor is azért egy üzenetet mindenki megérdemel szerintem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 11. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2010. 11. 11. csütörtök 11:08
Itt a GGn 28 pár van, akik elméletileg pont ugyan azt keresik mint Ti. És ebből a bi is ki van szűrve, mert azzal együtt 100on fölüli a létszám.

A 28ból egy sincs, aki reményteli? Aki megfelelő és tényleg O.K.?

Mindenesetre érdekes! confused

... 675 676 677 678 679 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19650db
Utolsó üzenet: ma 19:28

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!