Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 657 658 659 660 661 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6490   2011. 03. 18. péntek 22:40
lámpás111 lámpás111
Igaziból a hármas felállás izgat csak a páromról nem tudom eldönteni , hogy mit szeretne , néha úgy érzem Ő is akarná.
#6489   2011. 03. 17. csütörtök 14:06
salieri006 salieri006
A Torremolinos 73 című filmet ajánlom a téma iránt érdeklődőknek. Noha nem kíséri végig a filmet a candaulizmus témaköre, de van olyan jelenet, ahol teljes mértékben megjelenik. Mondhatnám úgy is, hogy az a film csúcspontja smile ...
#6488   2011. 03. 16. szerda 21:58
X Törölt felhasználó (744977)
Tudod néha fárasztó amikor van kitöltött adatlap amin világosan le van írva kit keres az ember és annak ellenére írnak olyanok akiknek semmi közük ahhoz amit mi keresünk.
Bár ennek ellenére mi is mindig válaszolunk mindenkinek. A másik ami fura és hogy ha valaki ismerkedni szeretne miért nem tölti ki legalább a társkereső lapját egy nem felismerhető alakos képpel vagy netán tesz fel egy sorozatot magáról hogy ne kelljen külön kérni főleg úgy hogy nekünk is van. Végül is elsősorban elöször úgy is az dönt ,persze utána arc kép és személyes tali
és még akkor sem garantált hogy az ágyban is jó lesz-e mindenkinek. Lehet Te ilyen szempontból korrekt vagy csak néha már tényleg belefáradunk ebbe....de az élvezetekért áldozni kell smile
Sikeres keresgélést mindenkinek és tényleg izgató tud lenni egy ilyen felállás smile
(Ez egy válasz Duvad üzenetére (2011. 03. 15. kedd 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 15. kedd 17:04
Én úgy gondolom, hogy egy pár soros bemutatkozó levél e-mail címmel, volt már, hogy telefonszámmal nem tartozikat "én megdugnám mit szólsz" tipusok közé. Minden levelem végére oda biggyesztettem a várom válaszod-at, azért mert tényleg várom. Még azt is, hogy Nem, köszi! Pillanatnyilag párokhoz szeretnék csatlakozni, találkozni és ha nincs szimpátia mindenki megy dolgára tovább. Sok mindenki itt írja, hogy kamusokkal találkoznak és eltűnnek a jelentkezők. A másik oldalt is próbáljátok nézni. Nincs reagálás.
És persze igazatok van, nem dobjátok oda a párotok bárkinek. Ilyen esetben mindig a 3. félnek kell alkalmazkodni és ezért kell személyes találkozó, mert úgy is az dönt. Én eddig még a telefonos egyeztetésig is csak EGYSZER!!! jutottam el. Ha már benne vagytok a társkeresőben, legalább két szóval válaszoljatok egy normális levélre. Ezt minden harag nélkül írtam és nem is szeretnék senkit megbántani, vagy vitát kirobbantani.
Üdv Mindenkinek
#6487   2011. 03. 16. szerda 21:37
X Törölt felhasználó (779689)
Belevaló kis párod van!!! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 15. kedd 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37937)
2011. 03. 15. kedd 19:38
Maximálisan egyet értünk veled, bár ez szerintünk alap intelligencia kellene hogy legyen mindenkinél !
#6486   2011. 03. 16. szerda 21:27
Igazat adok neked is ,de ne feledd el hogy egy pár rengeteg ajánlatot kap,és aki olyan hogy nem ok (a többség). Fölég ha olyan ír akiről rí-lik hogy még azt se olvasta el mi mit szeretnénk. Állandó ,rendszeres partnert nem lehet valaki az ország másik feléről. Tudom mert van tapasztalatunk a párommal. Partnereink akik vannak közeliek max 50-60km. Velük működik csak ez tény!
(Ez egy válasz Duvad üzenetére (2011. 03. 15. kedd 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Én úgy gondolom, hogy egy pár soros bemutatkozó levél e-mail címmel, volt már, hogy telefonszámmal nem tartozikat "én megdugnám mit szólsz" tipusok közé. Minden levelem végére oda biggyesztettem a várom válaszod-at, azért mert tényleg várom. Még azt is, hogy Nem, köszi! Pillanatnyilag párokhoz szeretnék csatlakozni, találkozni és ha nincs szimpátia mindenki megy dolgára tovább. Sok mindenki itt írja, hogy kamusokkal találkoznak és eltűnnek a jelentkezők. A másik oldalt is próbáljátok nézni. Nincs reagálás.
És persze igazatok van, nem dobjátok oda a párotok bárkinek. Ilyen esetben mindig a 3. félnek kell alkalmazkodni és ezért kell személyes találkozó, mert úgy is az dönt. Én eddig még a telefonos egyeztetésig is csak EGYSZER!!! jutottam el. Ha már benne vagytok a társkeresőben, legalább két szóval válaszoljatok egy normális levélre. Ezt minden harag nélkül írtam és nem is szeretnék senkit megbántani, vagy vitát kirobbantani.
Üdv Mindenkinek
#6485   2011. 03. 16. szerda 21:15
Teljesen egyetértek veled!!! Olvassák már el az adatlapot hogy mit szeretne a másik. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 15. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (338147)
2011. 03. 15. kedd 14:55
Sziasztok!
Annyit szeretnék hozzászólni a "nem kamus párok" védelmében, hogy Párommal mi kb. 2 éve határoztuk el, bevonunk fiút 3-nak a lány örömére. Adtunk fel hirdetést többet is, volt is rájuk rengeteg jelentkező és szerencsére akadt 1-2 nagyon kellemes emlék, de sajna ez már a múlté. Mivel kevés a szabadidőnk és gyermekeink is vannak, így mindig leírjuk, hogy csak közelben lakó, hellyel rendelkező fiút keresünk. Ennek ellenére tucatjával jönnek 200 km-ről a levelek, hogy "utazni tudok". Másik, hogy Párom a magas, erős, fiatal fiúkat kedveli, erre írnak 160 cm-es, 50 kg-os 60 éves pasik...
Szóval csak annyit, hogy ha valaki nem veszi a fáradtságot, hogy elolvassa, kit keresünk és írjon egy kulturált levelet az "én megdugnám a nejedet" helyett, akkor ne csodálkozzon, ha mi sem töltjük az időnket válasszal, hanem simán töröljük. Mi nem dugni szeretnénk, vagy "megdugatni az Asszonyt", hanem egy kellemes, kulturált erotikus viszonyt, ahol mindenki jól érzi magát. További szép napot minden fórumozónak!
#6484   2011. 03. 16. szerda 18:24
X Törölt felhasználó (388655)
Visszajött a párom, egy hónapnyi különlét után. Elkezdte ecsetelni, milyen volt dugni más sráccal, akinek vastagabb volt a farka, több sperma lövelt ki, és sorozatba tudott vele élvezni. Hát úgy megdugtam, hogy remegett keze lába, talpra sem bírt állni, és biztos ami biztos telespricceltem az arcát, érezze, hogy haza ért. Ezek után olyan gyengéden bújt, és ölelt át, mintha mi sem történt volna. Büntetés képpen, arcáról csorgó gecivel másodjára le kellett szopnia, és a szájába élvezve nyelettem a forró nedűmet. Hálásan pillantott fel, és azt rebegte: -ez hiányzott drágám. circling
#6483   2011. 03. 15. kedd 19:38
X Törölt felhasználó (37937)
Maximálisan egyet értünk veled, bár ez szerintünk alap intelligencia kellene hogy legyen mindenkinél !
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2011. 03. 15. kedd 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 15. kedd 19:34
Nekem eddig -lekopogom- szerencsém volt. Több párral, szóló hölggyel töltöttem, töltöttünk el kellemes órákat. Az a tapasztalatom, hogy normális levélre visszaírnak legalább egy nemet!!! Persze a nagy számok törvénye itt is bejön! smile
#6482   2011. 03. 15. kedd 19:36
madmaximum madmaximum
Persze, halljuk! smile
(Ez egy válasz Mimike üzenetére (2011. 03. 13. vasárnap 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 13. vasárnap 08:00
Az én csajom teljesen rá van kattanva arra hogy ketten kényeztetjük a puncikáját , ha szeretnétek akkor elmesélem az elsőőőő gabalyodásunkat.!! , ami 3asban történt smile
#6481   2011. 03. 15. kedd 19:34
madmaximum madmaximum
Nekem eddig -lekopogom- szerencsém volt. Több párral, szóló hölggyel töltöttem, töltöttünk el kellemes órákat. Az a tapasztalatom, hogy normális levélre visszaírnak legalább egy nemet!!! Persze a nagy számok törvénye itt is bejön! smile
Üdv Mindenkinek
#6480   2011. 03. 15. kedd 17:04
Duvad Duvad
Üdv Mindenkinek
#6479   2011. 03. 15. kedd 14:55
X Törölt felhasználó (338147)
Sziasztok!
Annyit szeretnék hozzászólni a "nem kamus párok" védelmében, hogy Párommal mi kb. 2 éve határoztuk el, bevonunk fiút 3-nak a lány örömére. Adtunk fel hirdetést többet is, volt is rájuk rengeteg jelentkező és szerencsére akadt 1-2 nagyon kellemes emlék, de sajna ez már a múlté. Mivel kevés a szabadidőnk és gyermekeink is vannak, így mindig leírjuk, hogy csak közelben lakó, hellyel rendelkező fiút keresünk. Ennek ellenére tucatjával jönnek 200 km-ről a levelek, hogy "utazni tudok". Másik, hogy Párom a magas, erős, fiatal fiúkat kedveli, erre írnak 160 cm-es, 50 kg-os 60 éves pasik...
Szóval csak annyit, hogy ha valaki nem veszi a fáradtságot, hogy elolvassa, kit keresünk és írjon egy kulturált levelet az "én megdugnám a nejedet" helyett, akkor ne csodálkozzon, ha mi sem töltjük az időnket válasszal, hanem simán töröljük. Mi nem dugni szeretnénk, vagy "megdugatni az Asszonyt", hanem egy kellemes, kulturált erotikus viszonyt, ahol mindenki jól érzi magát. További szép napot minden fórumozónak!
#6478   2011. 03. 15. kedd 13:10
X Törölt felhasználó (768126)
Teljes mértékben osztjuk az előttünk írók véleményét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 15. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (96042)
2011. 03. 15. kedd 08:35
szia!
ez 1000% -ban így van.
nekünk is sok levél jön, de mit lehet válaszolni egy " én benne vagyok, írjatok!" " én megdugom előtted" levélre???
aztán utána meg jönnek a fórumon ,hogy kamus vagy, meg ez+az, meg nem írtok vissza....
néha vissza szoktam, "OK" vagy "Hajrá" de ezekre nem kapok választ....miért nem??????? nyes
azért a normális emberek szerencsére tudják, hogy hogyan kell levelet írni, azokkal egymásra szoktunk találni.
#6477   2011. 03. 15. kedd 08:35
X Törölt felhasználó (96042)
szia!
ez 1000% -ban így van.
nekünk is sok levél jön, de mit lehet válaszolni egy " én benne vagyok, írjatok!" " én megdugom előtted" levélre???
aztán utána meg jönnek a fórumon ,hogy kamus vagy, meg ez+az, meg nem írtok vissza....
néha vissza szoktam, "OK" vagy "Hajrá" de ezekre nem kapok választ....miért nem??????? nyes
azért a normális emberek szerencsére tudják, hogy hogyan kell levelet írni, azokkal egymásra szoktunk találni.
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 03. 15. kedd 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 15. kedd 01:07
Ha naponta kapnál 30 levelet megnézném hogy válaszolnál rájuk!
Mi is csak néhányra válaszolunk-ami felkelti az érdeklődésünket vagy szimpatikusnak tűnik.
A levelek tartalmáról nem is szólva-van az egysoros tipus--Hello én benne lennék,mit szóltok...meg van a romantikus kisregény...hát nem tudom eldönteni melyik a rosszabb.
A másik az hogy attól mert izgat ha megdugják a feleségemet az nem azt jelenti hogy akárki meg dughatja.
Életünk párját nem dobjuk csak úgy oda bárkinek,ne beszélve arról hogy ezt igazán a hölgynek kell eldönteni.
Biztos van kamu is köztük,nem szép dolog félrevezetni másokat.
De bizony van hogy a megtörtént eseteket sem hiszik el egyesek!
#6476   2011. 03. 15. kedd 01:07
christiano christiano
Ha naponta kapnál 30 levelet megnézném hogy válaszolnál rájuk!
Mi is csak néhányra válaszolunk-ami felkelti az érdeklődésünket vagy szimpatikusnak tűnik.
A levelek tartalmáról nem is szólva-van az egysoros tipus--Hello én benne lennék,mit szóltok...meg van a romantikus kisregény...hát nem tudom eldönteni melyik a rosszabb.
A másik az hogy attól mert izgat ha megdugják a feleségemet az nem azt jelenti hogy akárki meg dughatja.
Életünk párját nem dobjuk csak úgy oda bárkinek,ne beszélve arról hogy ezt igazán a hölgynek kell eldönteni.
Biztos van kamu is köztük,nem szép dolog félrevezetni másokat.
De bizony van hogy a megtörtént eseteket sem hiszik el egyesek!
(Ez egy válasz Duvad üzenetére (2011. 03. 15. kedd 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 15. kedd 00:16
A személyes tapasztalatom, hogy ebbe a topicba, csak nyálcsorgató, hangemberek irkálnak túlnyomó többségben és tisztelet a kivételnek. Mindenki írja a sztorikat, hogy hogyan dugták szét a B. nejét, meg hogy mennyire szeretné, hogy szétdugják. De amikor arról lenne szó, hogy na gyerünk, akkor még egy "Ö" betűt sem hajlandó visszaszólni!
95 %-ban álmodozók hozzászólásait olvassuk. Csak álmodnak arról, hogy megdugják a feleségét, de az asszonynak már nem merik elmondani ezt a vágyukat.
Sajnálom, hogy ezt kell nyilatkoznom, de ezt tapasztaltam. confused
#6475   2011. 03. 15. kedd 00:16
Duvad Duvad
A személyes tapasztalatom, hogy ebbe a topicba, csak nyálcsorgató, hangemberek irkálnak túlnyomó többségben és tisztelet a kivételnek. Mindenki írja a sztorikat, hogy hogyan dugták szét a B. nejét, meg hogy mennyire szeretné, hogy szétdugják. De amikor arról lenne szó, hogy na gyerünk, akkor még egy "Ö" betűt sem hajlandó visszaszólni!
95 %-ban álmodozók hozzászólásait olvassuk. Csak álmodnak arról, hogy megdugják a feleségét, de az asszonynak már nem merik elmondani ezt a vágyukat.
Sajnálom, hogy ezt kell nyilatkoznom, de ezt tapasztaltam. confused
#6474   2011. 03. 14. hétfő 20:56
tornyosa tornyosa
helo.engem érdekelne!
(Ez egy válasz Mimike üzenetére (2011. 03. 13. vasárnap 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én csajom teljesen rá van kattanva arra hogy ketten kényeztetjük a puncikáját , ha szeretnétek akkor elmesélem az elsőőőő gabalyodásunkat.!! , ami 3asban történt smile
#6473   2011. 03. 14. hétfő 15:35
X Törölt felhasználó (796689)
engem izgatna ha feleséget dugnék
#6472   2011. 03. 13. vasárnap 13:39
sunamuna sunamuna
Folytatást smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 08. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (194871)
2011. 03. 08. kedd 17:51
és úgy kérdeztem: felizgatott a sógor? megkívántad? Jöttek az igenek menetrend szerint....Kis kurvám, hiányzik egy fasz a pinádból, akarsz egyet? Igen! Jöhet a sógoromé is? Igen! De ha akarja, a seggedet is megbaszhatja, nem baj? Nem! Így társalogtunk, nem biztos, hogy szó szerint, de a lényege ez volt. No meg hogy iszonyatosan nagyot élveztünk
Néhány nap, és időpont egyeztetés, gyerek a mamához. Hétköznap délután volt, szinte egyszerre értünk haza, a sógor meg én (mi voltunk a türelmetlenebbek smile ) Kedvesem is jött, puszik, iszogatás, megvolt a speciális hatású kávé is, aztán a sógor bekéredzkedett zuhanyozni, mert messziről jött, leizzadt, meg minden smile Alig bírtam türtőztetni magam és kivárni a sorom – de először őket akartam látni, különösen az én szende párom, és kukkolásomat erősítendő, felvenni videóra az eseményt.
Amíg a sógor zuhanyozott, kezelésbe vettem a párom, kedves szavak, csók, simi, semmi komoly, de ahogy a tangájába nyúltam, olyan lucsok fogadott, mint még sosem.....elküldtem Őt is fürödni, első a tisztaság smile .....és láss csodát, az én kis feleségem zavartan, de ellenvetés nélkül levetkőzött és tűhegyes mellbimbókkal bement zuhanyozni az ex mellé. Hagytam Őket lazulni, majd, mikor nyögések és fojtott hangok hallatszottak, kamerával a kezemben lassan félre húztam az egyébként nem átlátszó, még csak nem is áttetsző zuhanyfüggönyt....A feleségem és az ex sógor önfeledten csókolóztak, sógor keze párom egyik mellén, a másik kéz valahol a lábak között. Érdekes, de a feleségem nem fogdosta a férfitestet, csak kapaszkodott a nyakába - később aztán behozott mindent. Óriási élmény volt mindhármunknak, legközelebb talán le is írom, de most mennem kell.
#6471   2011. 03. 13. vasárnap 13:05
santacrus santacrus
Még jó hogy szeretnénk buck

... 657 658 659 660 661 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19650db
Utolsó üzenet: tegnap 19:28

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!