Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 655 656 657 658 659 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6546   2011. 04. 26. kedd 12:39
X Törölt felhasználó (778755)
Nekem a legizgisebb rész az volt, ahol az asszonykád szorította a kezed amíg a sunyi szomszéd dugta! Hárman jól mulattatok, de szegény szomszéd hölgy... :(
Ez valahogy izgatóbb volt számomra mint egy megbeszélt négyes!
Írj még!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 26. kedd 02:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (453388)
2011. 04. 26. kedd 02:55
Természetesen nem vagyok "bértollnok", (ha a mostani válasz beírásom időpontját megnézed, hát fura lenne egy "fizetett ügynöktől" wink ez ily módon történt meg.
-Igen, a kézzel való elérésre gondolt...
-én sohasem aludtam és nem is fogok férfi mellett közvetlenül...
-ez egy naturista strand volt, s éjjel is elég nagy meleg volt a kis légterű faházban...
-nem tudok és nem is akarok megfelelni egy-egy megtörtént, megélt kalandunk kapcsán a megfogalmazásomban, hogy hitelesként tűnhessen minden téren, mindenkinek.
Ez szépítgetés nélkül, az emlékekben ahogyan történt megélésének a leírása, megosztása.
Egyébként megköszönöm a dicséretedet ! Sajnos nem vagyok egy író típusú ember és azért bizonyosan reám is férne egy kis pallérozás a megfogalmazások tekintetében, de hát nem is erről szól.
Mi, akik megéltük, megéljük ezeket és magas szintű élményként, adhatunk ezen megosztásaink által is válaszokat, segítséget azon társainknak, akik "furának" tartják magukat a hasonló vágyaikkal.
Majd megpróbálok én is egy átfogó, sok kérdésre is választ nyújtó összegzést leírni a megélt tapasztalatokból..
#6545   2011. 04. 26. kedd 08:37
X Törölt felhasználó (62398)
Én nagyonis élveztem! A többi gondolat pedig csak úgy jött. Biztos bennem van a hiba, ha elsősorban nem az jött le, hogy nekem nagyon tetszett! És kedves Tyros_Myrtis, kíváncsian várom a folytatást a többi tapasztalatotokról!
(Ez egy válasz Sityu3 üzenetére (2011. 04. 25. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 25. hétfő 19:54
MInd a két irásban vannak érdekes gondolatok, de szerintem már kár elrontani azzal hogy megkérdőjelezzük a valódiságát minden írásnak, szerintem aki nem hiszi nem kéne leirnia ezt tartsa meg magának, inkább élvezzük a az ember fantáziáját! majd mindenki eldönti mit hisz el ! smile
#6544   2011. 04. 26. kedd 02:55
X Törölt felhasználó (453388)
Természetesen nem vagyok "bértollnok", (ha a mostani válasz beírásom időpontját megnézed, hát fura lenne egy "fizetett ügynöktől" wink ez ily módon történt meg.
-Igen, a kézzel való elérésre gondolt...
-én sohasem aludtam és nem is fogok férfi mellett közvetlenül...
-ez egy naturista strand volt, s éjjel is elég nagy meleg volt a kis légterű faházban...
-nem tudok és nem is akarok megfelelni egy-egy megtörtént, megélt kalandunk kapcsán a megfogalmazásomban, hogy hitelesként tűnhessen minden téren, mindenkinek.
Ez szépítgetés nélkül, az emlékekben ahogyan történt megélésének a leírása, megosztása.
Egyébként megköszönöm a dicséretedet ! Sajnos nem vagyok egy író típusú ember és azért bizonyosan reám is férne egy kis pallérozás a megfogalmazások tekintetében, de hát nem is erről szól.
Mi, akik megéltük, megéljük ezeket és magas szintű élményként, adhatunk ezen megosztásaink által is válaszokat, segítséget azon társainknak, akik "furának" tartják magukat a hasonló vágyaikkal.
Majd megpróbálok én is egy átfogó, sok kérdésre is választ nyújtó összegzést leírni a megélt tapasztalatokból..
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 25. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62398)
2011. 04. 25. hétfő 19:41
Ja, amúgy még egy gondolat! Hogy érhetted volna el a nejét, ha a két nő van középen, hacsak nem a Te asszonyodon keresztül! De akkor is maximum csak a kezeddel. Vagyis ez a rész nem életszerű. - De ha már így volt, akkor miért nem a két lány aludt a széleken, Ti pedig középen? - És miért is aludtatok egy ilyen "kizárós" szituban Ti férfiak meztelenül? - Szóval ügyelj a részletekre! A sztori ettől lesz hiteles. De mégegyszer: nagyon tetszett! Pl. a cím is amit adtál neki csúcs! "hogyan szögelte meg orvul, de ügyesen a szomszédom anyát" - Tehetségesen írsz! Komolyan! Most nem ironizálok!
#6543   2011. 04. 25. hétfő 22:34
paul74 paul74
Például Te.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 25. hétfő 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62398)
2011. 04. 25. hétfő 19:23
Ez volt az eddigi legjobb sztori - szerintem! - Ha bértollnok lennél - meggyőződésem, hogy van néhány ilyen, az oldal szolgálatában - akkor is! - Nekem nagyon tetszett!!! Komolyan!
#6542   2011. 04. 25. hétfő 19:54
Sityu3 Sityu3
MInd a két irásban vannak érdekes gondolatok, de szerintem már kár elrontani azzal hogy megkérdőjelezzük a valódiságát minden írásnak, szerintem aki nem hiszi nem kéne leirnia ezt tartsa meg magának, inkább élvezzük a az ember fantáziáját! majd mindenki eldönti mit hisz el ! smile
#6541   2011. 04. 25. hétfő 19:41
Ja, amúgy még egy gondolat! Hogy érhetted volna el a nejét, ha a két nő van középen, hacsak nem a Te asszonyodon keresztül! De akkor is maximum csak a kezeddel. Vagyis ez a rész nem életszerű. - De ha már így volt, akkor miért nem a két lány aludt a széleken, Ti pedig középen? - És miért is aludtatok egy ilyen "kizárós" szituban Ti férfiak meztelenül? - Szóval ügyelj a részletekre! A sztori ettől lesz hiteles. De mégegyszer: nagyon tetszett! Pl. a cím is amit adtál neki csúcs! "hogyan szögelte meg orvul, de ügyesen a szomszédom anyát" - Tehetségesen írsz! Komolyan! Most nem ironizálok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 25. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 25. hétfő 13:56
Ez sem túl friss, mert egy cca. 15 éve megtörtént eseményünk, aminek a "hogyan szögelte meg orvul, de ügyesen a szomszédom anyát" címet adnám:
-Hosszas rábeszélés után a szomszédban lakó baráti házaspár végre lejött velünk a sziksósfűrdői naturista strandra az egyik hétvégén.
Nagyon megtetszett nekik és igen jól érezték magukat, s azt mondták, hogy jó lenne lent maradni másnapra is és a kempingben faházban alhatnánk.
Megkérdeztük, s az egyik faház szabad volt egy nagy ággyal, a recepciós hölgy mondta, hogy maradhatunk mind a 4-en, bólogattunk, hogy persze elférünk egy éjszakát...
Este elmentünk egy közeli vendéglőbe, vacsi, tánc, piázás, majd visszatértünk, kártyáztunk, de hát jó lett volna a napi feszültség levezetésére egy kis egymás előtti avagy párcserés szex.
Finoman felhoztam, megpendítettem a dolgot, de csak olyan megkerülős vigyorgás volt a részükről...
Mi megbeszéltünk a nejemmel már az este, a részünkről ok lett volna bármilyen végkifejlet.
Az alvási helykiosztással azonban már baj volt az alaphelyzet az lett volna hogy a két nő alszik közöttünk.
de a szomszédom nem akarta, hogy a két nő aludjon középen, mert hát akkor én elérhetném a nejét.
Így neje a "fal felül, majd Ő, mellette a nejem, majd kívül én feküdtünk le az ágyra, az asszonyok fehérnemű alsóban mi férfiak meztelenül.
A nejemmel egymás felé összefordulva csendben feküdtünk és fogta a kezem...
#6540   2011. 04. 25. hétfő 19:30
Amúgy ez a szomszéd egy sunyi, önző tetű volt! - Nem véletlen, hogy ők már nincsenek együtt, Ti pedig még igen! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 25. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez sem túl friss, mert egy cca. 15 éve megtörtént eseményünk, aminek a "hogyan szögelte meg orvul, de ügyesen a szomszédom anyát" címet adnám:
-Hosszas rábeszélés után a szomszédban lakó baráti házaspár végre lejött velünk a sziksósfűrdői naturista strandra az egyik hétvégén.
Nagyon megtetszett nekik és igen jól érezték magukat, s azt mondták, hogy jó lenne lent maradni másnapra is és a kempingben faházban alhatnánk.
Megkérdeztük, s az egyik faház szabad volt egy nagy ággyal, a recepciós hölgy mondta, hogy maradhatunk mind a 4-en, bólogattunk, hogy persze elférünk egy éjszakát...
Este elmentünk egy közeli vendéglőbe, vacsi, tánc, piázás, majd visszatértünk, kártyáztunk, de hát jó lett volna a napi feszültség levezetésére egy kis egymás előtti avagy párcserés szex.
Finoman felhoztam, megpendítettem a dolgot, de csak olyan megkerülős vigyorgás volt a részükről...
Mi megbeszéltünk a nejemmel már az este, a részünkről ok lett volna bármilyen végkifejlet.
Az alvási helykiosztással azonban már baj volt az alaphelyzet az lett volna hogy a két nő alszik közöttünk.
de a szomszédom nem akarta, hogy a két nő aludjon középen, mert hát akkor én elérhetném a nejét.
Így neje a "fal felül, majd Ő, mellette a nejem, majd kívül én feküdtünk le az ágyra, az asszonyok fehérnemű alsóban mi férfiak meztelenül.
#6539   2011. 04. 25. hétfő 19:28
Ez a rész volt számomra a csúcs! - Elképzeltem! smile

"hajnalba felébredve kimentem a szemerkélő esőbe és rágondolva az éjjeli történésekre kivertem."

Több mint tökéletes sztori! - Írj még, nagyon tetszik!!!!
#6538   2011. 04. 25. hétfő 19:23
Ez volt az eddigi legjobb sztori - szerintem! - Ha bértollnok lennél - meggyőződésem, hogy van néhány ilyen, az oldal szolgálatában - akkor is! - Nekem nagyon tetszett!!! Komolyan!
#6537   2011. 04. 25. hétfő 13:56
#6536   2011. 04. 25. hétfő 13:55
...folytatás
A nagyon sötét helyiség ellenére, közelről kivehető volt az arca és láttam a szemét.
A szomszédasszonyunk hamar egyenletes légzésbe váltva "húzta a lóbőrt", valószinűleg a pia hatásának is köszönhetően.
Kis idő elteltével éreztem, ahogy a nejem megszorítja a kezemet kicsit és láttam, amint lehunyja a szemét.
Innentől a nejem elmondása az " jel között, illetve, az én érzékelésem alapján írom a történéseket.
"-A Józsi odafordulva felém megsimogatta popsimat, majd amikor érezte, hogy nincs negatív reakcióm, sőt kicsit kifele is domboritottam felé a puncimat kezde el simizni, ami nedvesedett is rendesen, s néha a kemény szerszámát érintgette oda hozzám."
Nagyon finom és óvatos lehetett minden, mert én ezeket nem vettem még észre.
"-Amikor megszoritottam először a kezedet már félre volt húzva a tangám és akkor tolta fel lassan és óvatosan belém."
"Nagyon finoman dugott, mozgott bennem és vagy 10-15 perc volt amikorra elsült, közben én is nagyon visszafojtottan elélveztem, de ezt biztosan észrevetted Te is"
Igen természetesen, mert szoritotta is a kezem rendesen, és amikor dugta azt is érzékeltem végig, na és persze én is álltam végig rendesen. (de hát ez akkor ott nem rólam szólt)
A szomszédom utána befordult a neje felé, asszonykám kicsit később felkelt és kiment, gondolom kiöblitette a cuccost.
Én nehezen ugyan, de elaludtam, majd hajnalba felébredve kimentem a szemerkélő esőbe és rágondolva az éjjeli történésekre kivertem.
Másnap mintha mi sem történt volna napoztunk, diliztünk, jól éreztük magunkat...
Soha sem kerültek szóba a szomszéddal az akkor éjjeli történések.
Már jó pár éve nem laknak itt, elköltöztek és azóta már el is váltak.
Míg itt laktak, mindig féltette tőlem a nejét, hogy "megrakom", de én ezt nem tettem meg, Ő viszont furmányosan de megdugta az enyémet, amit persze én pozitívként éltem meg és mi még mindig együtt vagyunk, és a mai napig élvezük az ilyen és hasonló szitukat.
Legközelebb majd egy közelmúltban megtörtént esetünket írok le, mert hát mi tudjuk a titkot és ugye Mi "szeretjük is, ha más is kényezteti a párunkat!"
#6535   2011. 04. 24. vasárnap 12:14
X Törölt felhasználó (420361)
ENGEM IS!!
#6534   2011. 04. 19. kedd 02:38
julius11 julius11
Barátnöm (kb ,nyolc éve,de nemélünk együtt) most egy hete jelentette be hogy talált egy alkalmasabb partnert akivel a erdeklödési körük jobban passzol. Velem csak a szexkapcsolat volt. (persze nem egészen így van, bejártuk eu fövárosait nyaralás erdélyben meg a lengyel tengerparton stb) Ezzel én is igy voltam , és már azon morfondíroztam, hogy kéne kiadni az útját, hogy ne legyen nagy sértödés, megbántás. Ezt Kb 3 éve már eljátszotta, amikor is egy gyógyüdülés után azzal jött, hogy talált egy fentebb leirt pasit. Azzal keféltek is a gyógyüdülöben. Erre én: jól van örülök neki, de lemondanál erröl- és marokra fogtam a szerszámomat. NA azt nem- válaszolta és egy piszkos nagyot kurtunk. Aztán bújt mint egy cica és olyan sürün keféltünk a köv napokban mint elötte soha. Aztán mikor rákérdeztem- és mi van az uj pasiddal- csak himezett hámozott, két hét mulva bevallotta, hogy ez nem jött össze. mf1
Na azóta volt egy Jokerem. Nem mindha én szentéletü lettem volna, de a kalandjaimat nem adtam tudtára. Igaz kétszer is bemószerolt valaki nála, de nem tudta bizinyítani.
Most elment hegyet mászni, de ugy adta be hogy az anyjához megy. Ma hívott és ujságolta, hogy milyen jókat vándorolt. Amikor rákérdeztem kivel vándorolsz, akkor megkerülte a kérdést, de meg sem próbált tagadni.
Majd ha hazajön akkor valoszinüleg eltémázgatunk erröl az ágyban is. Egyébként ö az akiröl a szauna topicban a vizikefélésröl irtam. lehet hogy felteszek pér képet a hármas szeretkezésinkröl. MOstantól meg telsesen szabad vagyok mint a madár nyes
#6533   2011. 04. 19. kedd 01:28
desp desp
Nem mondom.. Pedig igen csinos a nejed.. En nem mennek el.. finom
(Ez egy válasz aerosz üzenetére (2011. 04. 15. péntek 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 15. péntek 11:05
Mi is szeretjük ha plusz pasit is sikerül bevonni a szexbe, de eddig csak alkalmiak voltak.
Szeretnénk találni egy baráti társaságot a közelből, 2-3 pasi, esetleg párok.
#6532   2011. 04. 18. hétfő 14:33
X Törölt felhasználó (799350)
Aki a faszt szereti, rossz feleség nem lehet
#6531   2011. 04. 18. hétfő 00:34
X Törölt felhasználó (104575)
"Egy alkalom után eltűnnek."

Biztos sokan ugyanezen a véleményen vannak. Nálunk nem igy volt. Azonkívül hogyan is láthatnánk előre azt, hogy az első alkalom után eltűnnek, vagy annyira megtetszik nekik a helyzet, hogy minden alkalmat és időt kihasználnak arra, hogy újra és újra megdughassák, kinek a feleségét, kinek a barátnőjét. Én azt gondolom, hogy ha az első alkalom jó volt, akkor van folytatás. Nálunk volt olyan, nyilván nem a legelején, hogy azt mondja a párom : megkérdezhetnéd a .....t, nincs e kedve szombat este este eljönni? Már a párom felvetésének is megörültem, tulajdonképp annak, hogy ő szorgalmazta, de annak meg hogy a srác azt mondta, persze, jön, annak meg legfőképp. Igy már a hét közepén biztos voltam benne, hogy szombat este (ismét) megdugják a párom, a szemem láttára, ahogy szoktam irni.
#6530   2011. 04. 15. péntek 11:05
aerosz aerosz
Mi is szeretjük ha plusz pasit is sikerül bevonni a szexbe, de eddig csak alkalmiak voltak.
Szeretnénk találni egy baráti társaságot a közelből, 2-3 pasi, esetleg párok.
#6529   2011. 04. 14. csütörtök 10:31
kettenszazevesek kettenszazevesek
Kedvetlen csak akkor leszek, ha ilyenek tanácsokat adnak .
(Ez egy válasz Duvad üzenetére (2011. 04. 12. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 12. kedd 15:52
Ne ítélj az átlagról! Valóban igazad van, hogy rengeteg kamus és nyálcsorgató van itt. Nekem is ez volt a véleményem, de megváltozott. Igenis vannak itt komoly párok, akik komolyan gondolják! Tegnap is sikerült egy nagyon aranyos párral, nagyon kellemes néhány órát eltölteni. Innen! Szóval ne legyél kedvetlen, fel a fejjel! wink
#6528   2011. 04. 13. szerda 22:03
jirzi jirzi
A minap hazaértem moziból és azt láttam hogy a feleségem lovagol egy ismerős farkán .Hát nem volt semmi érzés.Igaz meg volt tervezve de azért jó érzés volt
#6527   2011. 04. 13. szerda 11:05
X Törölt felhasználó (799406)
Tökéletesen igazatok van....

... 655 656 657 658 659 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19666db
Utolsó üzenet: ma 06:58

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!