Igyekszem, de igazából nem tudok sok újat mondani
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 24. kedd 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 18:28

Törölt felhasználó (804640)

Igen Bella kedves
, és várom a reagálásodat a privire.

Én is egyetértek, nem tudom, hogy miért kell ítélkezni, vagy egyáltalán véleményt mondani olyan dolgokról, amihez senkinek semmi köze
illetve ami nem kapcsolódik egyáltalán a témához...
(Ez egy válasz julius11 üzenetére (2011. 05. 24. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 17:45

te mi csodának irsz ide ha nem tetszik neked. Piszkosan osztod az ész már régóta ezen az oldalon. Ha nem inged ne vedd magadra.
Igen Bella kedves
, és várom a reagálásodat a privire.
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2011. 05. 24. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 18:25

Én egyetértek veled. Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy izgatólag hasson rám, ha a párom egy idegen nővel sexel vagy éppen szopatja. Bár próbálnak ennek az ellentettjéről meggyőzni
igaz Gyula?
Mondjuk először meg kellene tennünk az első lépést és el kellene mennünk egy ilyen helyre, aztán utána kellene újra nyilatkoznom

Én egyetértek veled. Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy izgatólag hasson rám, ha a párom egy idegen nővel sexel vagy éppen szopatja. Bár próbálnak ennek az ellentettjéről meggyőzni
igaz Gyula?
Mondjuk először meg kellene tennünk az első lépést és el kellene mennünk egy ilyen helyre, aztán utána kellene újra nyilatkoznom
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 22. vasárnap 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 22. vasárnap 17:38

Törölt felhasználó (329052)

Igazság szerint én sem tudom hogy müködne e a dolog lehet hogy mindent elrontanánk vele .
olvasgatom itt a hozzászólásokat és szerintem nagyrésze csak ábránd nem tudom ki az aki egy vadidegent elnézne ahogy gumi nélkük dugja a feleségét . én biztos nem ! Az AIDAS meg hasonló betegségek korában és szerintem aki kitenné a feleségét és magát ilyen veszélynek az nem szereti a családját .
olvasgatom itt a hozzászólásokat és szerintem nagyrésze csak ábránd nem tudom ki az aki egy vadidegent elnézne ahogy gumi nélkük dugja a feleségét . én biztos nem ! Az AIDAS meg hasonló betegségek korában és szerintem aki kitenné a feleségét és magát ilyen veszélynek az nem szereti a családját .
Egyetértek veled maximálisan. De vannak nagyokosok mindenhol, úgy látszik itt is van.
(Ez egy válasz julius11 üzenetére (2011. 05. 24. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 17:45

te mi csodának irsz ide ha nem tetszik neked. Piszkosan osztod az ész már régóta ezen az oldalon. Ha nem inged ne vedd magadra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 24. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 12:43
Törölt felhasználó (69371)

Gondolom annyira bátrabb lett, hogy elkurvult egy picit. következtetés, hogy "volt feleséged". Van egy sejtésem, hogy emiatt lett vége.
Gondolom annyira bátrabb lett, hogy elkurvult egy picit. következtetés, hogy "volt feleséged". Van egy sejtésem, hogy emiatt lett vége.
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2011. 05. 24. kedd 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 08:24

Sziasztok!
Most vagyok először ezen a honlapon. Pár évvel ezelőtt a volt feleségemmel mi is kipróbáltuk a többesszexet. A 2/1 a 3/1 és a párcserés szexet. Mindegyik felállás nagyon izgató volt. A nejem először teljesen elzárkózott a témától,de végülis, nem sokáig kellett győzködnöm. A 2/1 es felállással kezdtünk,egy barátunk bevonásával, ami borzasztóan jól sikerült. A nejem meglepetésemre rendkívül jól fogadta a dolgot, és később egyre bátrabb lett.
Most vagyok először ezen a honlapon. Pár évvel ezelőtt a volt feleségemmel mi is kipróbáltuk a többesszexet. A 2/1 a 3/1 és a párcserés szexet. Mindegyik felállás nagyon izgató volt. A nejem először teljesen elzárkózott a témától,de végülis, nem sokáig kellett győzködnöm. A 2/1 es felállással kezdtünk,egy barátunk bevonásával, ami borzasztóan jól sikerült. A nejem meglepetésemre rendkívül jól fogadta a dolgot, és később egyre bátrabb lett.
Sziasztok!
A swingers-el vigyázni kell szerintem. Szívesen megkonzultálom Veled, ha gondolod. A forma, az időzítés és a partner nem mindegy.
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2011. 05. 22. vasárnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 22. vasárnap 20:28

érdekes, mert eddig eléggé zárkózott voltam a sexben, mindig ugyanazok a pózok, ugyanaz a "koreográfia", a páromnak már említettem, hogy a nők is izgatnak, ő nem lenne persze semmi jónak elrontója, de én először egyedül szeretném kipróbálni... kezdek egyre érdeklődőbb lenni, pont ma rendeltem pár izgalmas kiegészítőt.. egyszer talán a swinger is összejön, nem mondom, hogy soha..
szerintem a sexualitásra is meg kell érni és ebbe minden belefér, ami mindkét embernek jó és elfogadott, nem ítélek el semmit és senkit..
érdekes, mert eddig eléggé zárkózott voltam a sexben, mindig ugyanazok a pózok, ugyanaz a "koreográfia", a páromnak már említettem, hogy a nők is izgatnak, ő nem lenne persze semmi jónak elrontója, de én először egyedül szeretném kipróbálni... kezdek egyre érdeklődőbb lenni, pont ma rendeltem pár izgalmas kiegészítőt.. egyszer talán a swinger is összejön, nem mondom, hogy soha..
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 22. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 22. vasárnap 20:18
Törölt felhasználó (804640)

Lehet, hogy nem a legjobb topicot használom a swingers "relámozására", de kedves Bella, Nálad is azt hiszem, hogy a swingers lehetne a kályha.
Ott akár leszbi, akár egyéb partneri kalandodat megnézhetné a férjed. De lehet, hogy csak fantáziálgatsz, és amikor odakerülnél, akkor nem is szeretnéd igazán. Ha ott bejön bármelyik forma, akkor utána már ketten tudnátok megbeszélni és megszervezni, amit szeretnétek valójában. Ahogy az előző hozzászólásomban olvashattad.

Lehet, hogy nem a legjobb topicot használom a swingers "relámozására", de kedves Bella, Nálad is azt hiszem, hogy a swingers lehetne a kályha.
Ott akár leszbi, akár egyéb partneri kalandodat megnézhetné a férjed. De lehet, hogy csak fantáziálgatsz, és amikor odakerülnél, akkor nem is szeretnéd igazán. Ha ott bejön bármelyik forma, akkor utána már ketten tudnátok megbeszélni és megszervezni, amit szeretnétek valójában. Ahogy az előző hozzászólásomban olvashattad.

engem nagyon izgatna, ha a párom egyszer megnézné egy leszbikus kalandomat (ami még nem volt, de nagyon izgatja a fantáziámat), nem nyúlhatna hozzánk, csak nézhetné, maszturbálhatna...
Szerintem a vonakodó vagy bizonytalan partner esetében jó módszer lenne, ha elvinnétek egy swingers clubba. Előtte elolvastatni vele, hogy ott semmi nem kötelező, és ha nem akar semmit, akkor max kajáltok és piáltok egy jót a belépő fejében. De lehet, hogy ő is kedvet kapna hozzá, ha látná a többieket csinálni. Úgy lehetne felfogni, mint egy élő szexmozi, ahol még kajáltok és piáltok.

remélem megírod a fejleményeket .
(Ez egy válasz lámpás111 üzenetére (2011. 05. 22. vasárnap 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 22. vasárnap 17:40

köszi azért ! Majd rátérek konkrétan én is. Mit veszíthetek???
próbálj ki egy játékot kötözd be a szemét miközben szexeltek majd hagy el a házat és mikor visszajösz csinálj ugy mintha beengettél volna valakit majd mikőzben szexeltek csinálj ugy mintha bejőnne a szobába természeresen legyen bekötve közbe a szeme azonnal kiderül a reakcióibol hogy ó mitakar de szerintem élesbe semmiképp ne erőltess rá semmit .
ennek ellenére izgalmasnak találom a dolgot és persze megfelelő védekezéssel szerintem ki is próbálnám
köszi azért ! Majd rátérek konkrétan én is. Mit veszíthetek???
Igazság szerint én sem tudom hogy müködne e a dolog lehet hogy mindent elrontanánk vele .
Mi ezt már egy párszor megbeszáltük és mindig ott lyukadunk ki hogy szerinte nem tudná megtenni és fél attól hogy hogyan reagálna rá .De lehet hogy jobb is megtartani ábrándnak és kész .
(Ez egy válasz lámpás111 üzenetére (2011. 05. 22. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 22. vasárnap 17:30

akkor tudod miről beszélek fantáziál róla de más van a szerepben. De nagyon ráindul azt érzem!!!