Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 649 650 651 652 653 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6640   2011. 05. 25. szerda 11:41
Johnny73 Johnny73
Ekkor belépett B,egy törülközőt maga elé terítve. Intettem neki, hogy üljön a nejem másik oldalára. Miközben az oldalamról kiszabadítottam az egyik mellét,és elkezdtem nyalogatni, addig a B a másik mellét kezdte el masszírozgatni, és a nejem nyakát csókolgatni. Miközben nyalogattam a mellét, azt láttam, hogy már ők is csókolóznak. Ekkor a blúzt levettem róla, szabaddá téve a két mellét. Ekkor B a másik mellét kezdte el nyalogatni,és a kezével a lába közé nyúlt,és a miniszoknya alatt eltűntek az ujjai. Miközben tovább nyaltam a mellét, csak azt láttam, hogy a nejem hátradönti a fejét, és elkezdett nyögni. B ujjai pedig ki-be mozogtak, már tudtam,hogy ujjazza a nejemet. Mikor már láttam, hogy a párom felszabadultan viselkedik, elmentem lezuhanyozni,és magukra hagytam őket. Amikor beléptem, a feleségem már hanyatt feküdt az ágyon, a bugyi és a miniszoknya levéve róla,és B feje a lába között volt, nyalta a feleségemet. A nejem pedig a szemét becsukva élvezte a helyzetet. Ekkor már nagyon fel voltam izgulva, de tovább néztem őket. Élvezés közben kinyitotta a szemét,és meglátta, hogy figyelem őket. Arra kért,hogy én is menjek oda. Azonnal bekapta a farkamat, és elkezdett szopni. A szopást többször megszakította az élvezéstől, mert B teljesen szétnyalta. Miután szemmel láthatóan többször elélvezett,velem foglalkozott elsősorban, és borzalmasan jól szopott. A két lába továbbra is széttéve,gyönyörű látványt okozva B-nek. Ekkor megkérdeztem tőle, hogy szeretné e, ha B farka lenne most a puncijába, mire ő csak bólintott szopás közben.Nem kellett kéretni B-t,tudta mi a dolga, óvatosan bedugta a farkát a feleségem puncijába.És egyre erőteljesebben dugta, amit a nejem hangos nyögésekkel, és élvezéssel nyugtázott. Ezután szóltam B-nek, hogy cseréljünk,mert én akarom dugni.Betettem a puncijába a farkam,közben vártam mi lesz a reakciója a nejemnek. Meglepetésemre nagyon jól alakultak a dolgok. Balázs a fejéhez tolta a farkát, és a párom, először csak a golyókat, és a farka oldalát puszilgatta,nyalogatta. Majd a makk végét is körbe-körbe puszilgatta. Ekkor B azt mondta neki, hogy engem is szopjál le bébi. Ezután a feleségem lassan becsúsztatta B farkát a szájába,és egyre mélyebben szopta. Szerettem volna végignézni a szitut,ezért addig dugtam,amíg B el nem élvezett a szájába. A nejem szájából,valamennyi kijött, de mosolyogva annyit mondott, hogy a javát lenyelte,mert finom volt. Majd kiment lezuhanyozni. Amikor bejött, megkérdeztem tőle,hogy érzi magát,mire ő azt felelte, hogy nem gondolta volna hogy ennyire jó lesz. B megkérdezte tőle,hogy lenne e kedve beleülni a farkába, mire a páromat akkor már nem kellett kéretni, elkezdett lovagolni. Én a szájához mentem, és szopattam. Majd cseréltünk,rajtam kezdett el lovagolni,és B szopatta.Egy idő után B megkérdezte,hogy van e kedve szendvicsben?A feleségem azt mondta, hogy ő már mindenben benne van, és B óvatosan bekente a seggét sikosítógéllel, és behatolt a popójába.
#6639   2011. 05. 25. szerda 10:58
Johnny73 Johnny73
Egyébként az első 2/1-es felállás fenomenális volt, amit egyikünk sem gondolt volna.Teljesen spontán történt a dolog.A kíváncsiságunk után pár nappal egy nyári napon az egyik barátom feljött hozzánk. Nevezzük B-nek. Hozzá kell tenni, hogy a nejem 167 cm magas, 55 kg, hosszú szőke hajú,kék szemű, formás,kerek popójú nő volt.Nagyon hasonlított Amandához a Melrose Place-ből. Aznap miniszoknya volt rajta, egy testhez simuló toppal. A barátom, szinte le sem tudta venni a szemét róla,annyira bámulta. Minden egyes alkalommal finoman utánanézett,amikor elhaladt mellettünk. 1-2 sör megivása után rákérdeztem,hogy mi a véleménye az asszonyomról? Ő azt válaszolta, hogy nagyon kedves,aranyos nő, ráadásul nagyon házias-tiszta nő. Én elmondtam,hogy nem ilyen értelemben kérdeztem, hanem a testi adottságaira vagyok kíváncsi. Ő azt válaszolta, hogy a feleségem egy szexbomba,nagyon jó csaj. Ekkor én visszakérdeztem, hogy megakarja e dugni? B azt hitte,csak hülyéskedek,és azt mondta,hogy ne vicceljek. Ekkor én visszakérdeztem,ha lehetősége lenne rá,akkor megdugná e? Erre a válasz egyértelműen igen volt. Ekkor én elmondtam neki, hogy már hónapok óta beszélgetünk a témáról, és közös elhatározásból beszeretnénk vonni valakit 3.-nak,és mit szólna ha ő lenne? Erre a feleségem felé fordulva, már őt kérdezte, hogy tényleg komolyan gondoljuk? A nejem elmondta, hogy igen, beszélgettünk róla,és valóban kíváncsi,és ráadásul B bejön neki mint férfi, ezért részéről nincs akadálya a dolognak. Ha gondolja nálunk alhat. Ezután mi elmentünk egy konditerembe edzeni, mert a nejem egy kis időt kért a felkészülésére.Teljesen leborotválta a punciját, testápolóval bekente magát,egy kis smink, és a gátlásai miatt,2-3 pohár martini. Közben felhívott engem, hogy nem gondoltuk e meg magunkat, és ha igen, akkor mit vegyen fel?Ezt a kérdést rábíztam, mivel úgyis le fog kerülni róla a ruha,mondtam neki. A konditeremben a B azt kérdezte, meddig lehet elmenni?Azt mondtam, hogy a normál szex részemről ok, nincs akadálya semminek, ez a páromtól függ, de arra kértem,azért legyen finom vele.Bár a szopást megemlítettem, hogy nem akar, de gondoltam,majd meglátjuk,ha fel van izgulva,bármi lehet. Amikor hazaértünk, a nejem miniszoknyában,combfixben,és utólag kiderült egy átlátszó tangában fogadott minket.Fölül egy tiszta csipkés fekete blúz, alatta nem volt melltartó,láthatóvá téve a csodálatos, kőkeményre duzzadt melleit. Amikor megláttam, már a látványtól is állt a farkam,nem beszélve arról, hogy tudtam, hogy nemsokára a haverom is kényeztetni fogja a páromat. B csak annyit mondott, hogy nagyon dögös vagy! A nappaliban felbontottam egy üveg pezsgőt, de a pohár pezsgő lehúzása után a nejem azt mondta, hogy kezd melege lenni, és nagyon izgul. Ekkor a B-t elküldtem lezuhanyozni. A párom újra megkérdezte, hogy akarom e, mert ő fél egy kicsit, és nem fogok e rá utána haragudni? Azt mondtam, hogy én nagyon akarom, és a puncijához tettem a kezem, ami tiszta nedves,és forró volt.Ekkor elkezdtünk smárolni.
#6638   2011. 05. 25. szerda 10:05
X Törölt felhasználó (104575)
Ha nem írja le ezt a tragikus dolgot, akkor kb senki se esik így nekem. Ez fix!

Ezért nem kell előre, látatlanban, csak mert 6600 feletti a hozzászólásod, beszólni senkinek.
Ha te nem irsz igy, nem esik neked senki, jól gondolom ? És nem tegnap regisztráltam. Ennyi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 25. szerda 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2011. 05. 25. szerda 07:25
Figyelj! Nekem ez a vélemény. Mivel nem írtál arról mi a helyzet, csak azt, és annyit amire válaszóltam, nekem abból az jött le. Gondolod,és gondoljátok, ha tudom, hogy mi van a háttérben, akkor ezt írom? De hagy döntsem már el, hogy egy adott kommentből nekem mi jön le, és azt hogy értelmezem, és hogy reagálok.
#6637   2011. 05. 25. szerda 08:19
Lillus Lillus
Nem akarok dako védelmére kelni, mert valóban kissé alpárira sikerült a beírása, viszont nekem kb hasonló kicsengésű gondolataim voltak a hsz elolvasása után. Nevezetesen arra gondoltam: Érdekes milyen sokan írnak arról, hogy a "volt feleségemmel" kipróbáltuk. Talán nem véletlen ...

De tegnap semmi időm nem volt és csak ezért nem írtam be.
#6636   2011. 05. 25. szerda 08:18
X Törölt felhasználó (69371)
Ez igaz, csak a nők 855-nál nincs olyan, hogy csak szex. Nekik kell, hogy legyen valami érzelmi alapja is az egésznek. Meg a nők meg akarnak felelni a jó etikett, vagy nem is tudom minek mondjam... Igazából környezet függő, hogy ki, hogy meri meglépni a dolgokat és hol vannak a határai. Féltékenykedés mindig van, csak tudni kell kezelni, és nem kell hárpiává (mindkét fél részéről) válni.
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2011. 05. 25. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 25. szerda 08:08
Én nem ismerem Dakot, ezért nem is ítélkezem felette.Bocsánatkérést sem várok tőle, hiszen valóban nem tudhatta mi történt a háttérbe. Tulajdonképpen el is kurvulhatott volna a nejem, de nem ez történt. Az hogy egy nő szereti a szexet, ez természetes dolog. Az lenne furcsa,ha nem szeretné. Szerintem a legtöbb nőbe valamilyen szinten benne van a kíváncsiság,csak nem meri bevallani hogy mi a vágya,mit szeretne, mert fél a következményektől. Ez a dolog csak úgy működik, ha nincs féltékenykedés, és mindkét fél toleráns a másikhoz. Ez kizárólag a szexről szól.
#6635   2011. 05. 25. szerda 08:08
Johnny73 Johnny73
Én nem ismerem Dakot, ezért nem is ítélkezem felette.Bocsánatkérést sem várok tőle, hiszen valóban nem tudhatta mi történt a háttérbe. Tulajdonképpen el is kurvulhatott volna a nejem, de nem ez történt. Az hogy egy nő szereti a szexet, ez természetes dolog. Az lenne furcsa,ha nem szeretné. Szerintem a legtöbb nőbe valamilyen szinten benne van a kíváncsiság,csak nem meri bevallani hogy mi a vágya,mit szeretne, mert fél a következményektől. Ez a dolog csak úgy működik, ha nincs féltékenykedés, és mindkét fél toleráns a másikhoz. Ez kizárólag a szexről szól.
#6634   2011. 05. 25. szerda 07:31
"Dakot már előtte is elítéltük, úgy látom, hogy utólag pláne."

Na te aztán a friss regisztrációddal marhára ismersz. Vagy nem is vagy friss? Kamuregek tömkelege van mögötted? Majd ha tisztában leszel velem kapcsolatban, akkor írj bármit is!

És még valami: nem furcsa, hogy az illetékes nem akadt ki azon amit írtam? Talán mert Ő maga tudja (értelmes ember révén), hogy arra lehet egy ilyen reakció is, mint amit én közvetítettem. És tudom, hogy nem haragszik rám, hisz a részleteket nem tudhattam.
De ha nem tudsz egy részletet akkor arra nem is reagálhatsz, hogy Te azt hogy látod? Szólás szabadsága van, szabad vélemény nyílvánítás. Nem nekem kell itt elgondolkozni, hanem nektek, és megnézni mi volt előbb, emlyik komment mit követett, aztán lehurrogni a másikat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 24. kedd 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804640)
2011. 05. 24. kedd 22:05
Kedves Johnny73! Köszönjük a hosszú bejegyzést. Dakot már előtte is elítéltük, úgy látom, hogy utólag pláne. Lehet, hogy jobban tenné, ha likvidálná magát. Reméljük, hogy nem egy ilyen semmi ember miatt magyarázkodtál.
#6633   2011. 05. 25. szerda 07:25
Figyelj! Nekem ez a vélemény. Mivel nem írtál arról mi a helyzet, csak azt, és annyit amire válaszóltam, nekem abból az jött le. Gondolod,és gondoljátok, ha tudom, hogy mi van a háttérben, akkor ezt írom? De hagy döntsem már el, hogy egy adott kommentből nekem mi jön le, és azt hogy értelmezem, és hogy reagálok.
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2011. 05. 24. kedd 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 19:40
Dako84 rosszul látod a helyzetet. A többieknek van igazuk. A nejemmel nagyon szerettük egymást, egyáltalán nem kurvult el. Rákos lett,és tragédia következett be. Sajnos ez a helyzet. A többesszexet én találtam ki, és tulajdonképpen csak előkészítettem, hogy átessen a tűzkeresztségen. Utána már ő is úgy látta a helyzetet ahogy én, hogy ez az életnek egy olyan momentuma,amit kár lett volna kihagyni neki. Ami őt illeti nagyon, szép,dekoratív, csinos szőke nő volt,és ráadásul borzasztóan konzervatív. Az első időszakban,amikor összejöttünk,teljesen távol állt tőle az, hogy egy feleség vagy egy férj mással szexeljen.Először nekem se jutott eszembe hasonló gondolat. 6 év után észrevettem magamon, hogy azok a szexfilmek érdekelnek a legjobban, ahol ketten dugnak egy nőt, főleg, ha a férj dobja be a nejét a közösbe. Amikor együtt néztük az oktatófilmeket, szándékosan mindig a 2/1-es felállásos filmeket részesítettem előnyben. A filmnézés természetesen soha nem fejeződött be,észrevettem, hogy a nejem teljesen beindul. Ezután elkezdtem beszélni szex közben neki, hogy mi lett volna, ha ő van a csaj helyében, és a férj szerepében én vagyok?Először még nem válaszolt a kérdéseimre, de észrevettem, hogy borzasztóan élvezi, ahogy beszélek róla. Később már bátran azt mondta, hogy nagyon izgatónak találja,amikor szex közben ilyen dolgokról beszélek neki. Ekkor én rákérdeztem, hogy mi lenne, ha tényleg kipróbálnánk?
Ő azt felelte, szó se lehet róla, csak beszélgetni jó róla. Ezután vettem neki egy vibrátort, és megkértem, hogy szexelésünk közben használja. Nagyon tetszett neki a dolog, főleg akkor,amikor szopattam és ő hátulról dugta magának a vibrit. Én tovább ostromoltam, hogy szerintem egy igazi,vastag,hosszú és kemény fasz biztos jobb lenne a puncijában. Egy kis idő eltelte után, rákérdezett, hogy őszintén nem zavarna engem, ha látnám hogy egy másik pasi megdugja őt? Erre spontán válaszoltam, hogy nagyon szeretném látni, ahogy egy idegen pasi kinyalja,megdugja,leszopatja. Ez nem szerelemről szólna, kizárólag a szexről, az élvezetekről. Ő csak annyit mondott, ezen gondolkodnia kell, mert ő nagyon szégyenlős,és nem tudná velem megtenni. Ráadásul nincs is olyan személy,akivel kipróbálhatnánk.Meg mi van akkor ha szex közben ő meggondolja magát,és akkor a pasi ott marad hoppon? Erre én azt feleltem, hogy olyan személyt keresünk, aki toleráns lesz, és aki neki is bejön. Ezután hetekig nem beszéltünk a dologról, de észrevettem, hogy a szexújságokban, és a filmekben ő is a 2/1-es felállásokat nézegeti. A puncija meg teljesen benedvesedett. Sőt,ő kérdezett rá napok múlva, hogy biztos nem gondoltam meg magam, hogy bedobnám őt a közösbe? Mert cikinek érzi a helyzetet, fél a reakciómtól,hogy mi lesz, ha mással látom. Meg különben is, a nyalás,dugás még elmenne, de szopásról szó sem lehet! Ő mást nem fog leszopni. Annak ellenére hogy nagyon izgatónak találja a dolgot. Ekkor jött közbe egy barátom,akit bevontunk a dologba.Ez volt az első alkalom.
#6632   2011. 05. 24. kedd 22:05
X Törölt felhasználó (804640)
Kedves Johnny73! Köszönjük a hosszú bejegyzést. Dakot már előtte is elítéltük, úgy látom, hogy utólag pláne. Lehet, hogy jobban tenné, ha likvidálná magát. Reméljük, hogy nem egy ilyen semmi ember miatt magyarázkodtál.
(Ez egy válasz sevenx üzenetére (2011. 05. 24. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 21:10
dako84 - ez most nem sikerült a legjobb beírásként... de mindentől függetlenül, még ha ez is a véleményed egy kicsit kulturáltabban ki lehetne fejezni - és akkor most sem lennél ilyen helyzetben.
#6631   2011. 05. 24. kedd 21:10
sevenx sevenx
dako84 - ez most nem sikerült a legjobb beírásként... de mindentől függetlenül, még ha ez is a véleményed egy kicsit kulturáltabban ki lehetne fejezni - és akkor most sem lennél ilyen helyzetben.
#6630   2011. 05. 24. kedd 21:00
jozsef1975 jozsef1975
csatlakozom nyes
#6629   2011. 05. 24. kedd 20:06
christiano christiano
Dako84 ez elég szarul sült el...szégyelheted magad...nem kellene egyből következtetéseket levonni-főleg ha nem ismered a részleteket-ha valakinek belemegy a felesége a többes szexbe,és később elválnak,annak nem feltétlen kell összefüggnie.Sőt,sok nő annál ragaszkodóbb ,hiszen nem sok férj ilyen megengedő.És így a házasság mellett nem kell lemondani az élvezetekről,kalandokról,újdonságról.Remélem tanulsz az esetből.
#6628   2011. 05. 24. kedd 19:47
X Törölt felhasználó (329052)
És pontosan hogy is sikerült végig az első alkalom minden ugy volt ahogy elterveztétek ?
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2011. 05. 24. kedd 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 19:40
Dako84 rosszul látod a helyzetet. A többieknek van igazuk. A nejemmel nagyon szerettük egymást, egyáltalán nem kurvult el. Rákos lett,és tragédia következett be. Sajnos ez a helyzet. A többesszexet én találtam ki, és tulajdonképpen csak előkészítettem, hogy átessen a tűzkeresztségen. Utána már ő is úgy látta a helyzetet ahogy én, hogy ez az életnek egy olyan momentuma,amit kár lett volna kihagyni neki. Ami őt illeti nagyon, szép,dekoratív, csinos szőke nő volt,és ráadásul borzasztóan konzervatív. Az első időszakban,amikor összejöttünk,teljesen távol állt tőle az, hogy egy feleség vagy egy férj mással szexeljen.Először nekem se jutott eszembe hasonló gondolat. 6 év után észrevettem magamon, hogy azok a szexfilmek érdekelnek a legjobban, ahol ketten dugnak egy nőt, főleg, ha a férj dobja be a nejét a közösbe. Amikor együtt néztük az oktatófilmeket, szándékosan mindig a 2/1-es felállásos filmeket részesítettem előnyben. A filmnézés természetesen soha nem fejeződött be,észrevettem, hogy a nejem teljesen beindul. Ezután elkezdtem beszélni szex közben neki, hogy mi lett volna, ha ő van a csaj helyében, és a férj szerepében én vagyok?Először még nem válaszolt a kérdéseimre, de észrevettem, hogy borzasztóan élvezi, ahogy beszélek róla. Később már bátran azt mondta, hogy nagyon izgatónak találja,amikor szex közben ilyen dolgokról beszélek neki. Ekkor én rákérdeztem, hogy mi lenne, ha tényleg kipróbálnánk?
Ő azt felelte, szó se lehet róla, csak beszélgetni jó róla. Ezután vettem neki egy vibrátort, és megkértem, hogy szexelésünk közben használja. Nagyon tetszett neki a dolog, főleg akkor,amikor szopattam és ő hátulról dugta magának a vibrit. Én tovább ostromoltam, hogy szerintem egy igazi,vastag,hosszú és kemény fasz biztos jobb lenne a puncijában. Egy kis idő eltelte után, rákérdezett, hogy őszintén nem zavarna engem, ha látnám hogy egy másik pasi megdugja őt? Erre spontán válaszoltam, hogy nagyon szeretném látni, ahogy egy idegen pasi kinyalja,megdugja,leszopatja. Ez nem szerelemről szólna, kizárólag a szexről, az élvezetekről. Ő csak annyit mondott, ezen gondolkodnia kell, mert ő nagyon szégyenlős,és nem tudná velem megtenni. Ráadásul nincs is olyan személy,akivel kipróbálhatnánk.Meg mi van akkor ha szex közben ő meggondolja magát,és akkor a pasi ott marad hoppon? Erre én azt feleltem, hogy olyan személyt keresünk, aki toleráns lesz, és aki neki is bejön. Ezután hetekig nem beszéltünk a dologról, de észrevettem, hogy a szexújságokban, és a filmekben ő is a 2/1-es felállásokat nézegeti. A puncija meg teljesen benedvesedett. Sőt,ő kérdezett rá napok múlva, hogy biztos nem gondoltam meg magam, hogy bedobnám őt a közösbe? Mert cikinek érzi a helyzetet, fél a reakciómtól,hogy mi lesz, ha mással látom. Meg különben is, a nyalás,dugás még elmenne, de szopásról szó sem lehet! Ő mást nem fog leszopni. Annak ellenére hogy nagyon izgatónak találja a dolgot. Ekkor jött közbe egy barátom,akit bevontunk a dologba.Ez volt az első alkalom.
#6627   2011. 05. 24. kedd 19:40
Johnny73 Johnny73
#6626   2011. 05. 24. kedd 19:02
és mellette nagyon tisztelem az olyan embert akit nem érint a féltékenység zöld szemű szörnye
#6625   2011. 05. 24. kedd 19:00
nem okoskodásból de azt el kell fogadni hogy sok ember van aki nincs tisztába szexuális vágyaival és sokszor olyan vágyai vannak amit ha kipróbál akkor jön rá hogy nincs szüksége rá es a lelke se olyan egyszerű . Az szerintem nagyon jó dolog ha valaki meg tudja élni a szexuális vágyait mert az egy boldog ember van aki igy vagy úgy szerintem ebben semmi elitélendő nincs de azért ne felejtsük el hogy mindig felelőséggel tartozunk a partnerünk iránt . és például egy 2.1-es felállás azért nem lehet egy elhamarkodott döntés. szerintem egy kapcsolatban mindig az egyik fél az aki igazán szeretné az lehet hogy közbe a másik is megkedveli , de nagyon ritka lehet az olyan pár ahol az elejétől kezdve mindkét fél ugyanúgy szeretné .Inkább az egyik fél huzza bele a másikat .
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2011. 05. 24. kedd 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 18:31
Igyekszem, de igazából nem tudok sok újat mondani vigyor0
#6624   2011. 05. 24. kedd 18:31
Mert vannak okostojások, akik azt hiszik, hogy a Földet azért találták ki, hogy ők legyenek rajta a legmenőbbek. violent
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2011. 05. 24. kedd 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 18:28
Én is egyetértek, nem tudom, hogy miért kell ítélkezni, vagy egyáltalán véleményt mondani olyan dolgokról, amihez senkinek semmi köze gunyos1 illetve ami nem kapcsolódik egyáltalán a témához...
#6623   2011. 05. 24. kedd 18:31
bella83 bella83 VIP
Igyekszem, de igazából nem tudok sok újat mondani vigyor0
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 24. kedd 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804640)
2011. 05. 24. kedd 18:28
Igen Bella kedves wave , és várom a reagálásodat a privire. circling
#6622   2011. 05. 24. kedd 18:28
bella83 bella83 VIP
Én is egyetértek, nem tudom, hogy miért kell ítélkezni, vagy egyáltalán véleményt mondani olyan dolgokról, amihez senkinek semmi köze gunyos1 illetve ami nem kapcsolódik egyáltalán a témához...
(Ez egy válasz julius11 üzenetére (2011. 05. 24. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 17:45
te mi csodának irsz ide ha nem tetszik neked. Piszkosan osztod az ész már régóta ezen az oldalon. Ha nem inged ne vedd magadra.
#6621   2011. 05. 24. kedd 18:28
Igen Bella kedves wave , és várom a reagálásodat a privire. circling
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2011. 05. 24. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 18:25
Én egyetértek veled. Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy izgatólag hasson rám, ha a párom egy idegen nővel sexel vagy éppen szopatja. Bár próbálnak ennek az ellentettjéről meggyőzni vigyor igaz Gyula? wave nyes Mondjuk először meg kellene tennünk az első lépést és el kellene mennünk egy ilyen helyre, aztán utána kellene újra nyilatkoznom bee1

... 649 650 651 652 653 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!