Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 647 648 649 650 651 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6680   2011. 06. 07. kedd 11:54
kymera1 kymera1
Üdv mindenkinek!

Én nem tudom megmagyarázni mért,de régota foglalkoztatott a dolog,hogy elöttem "megdugják a feleségem"! crazya 18 éve vagyunk együtt,most közel 40 évesek!

Elösször amikor felhoztam a témát,következö volt"mit képzelek én,ö nem olyan stb...."
Aztán addig duruzsoltam a fülébe,hogy kibökte "hát ha lenne olyan aki bejön neki akkor belemenne"
Nahh most akkor kit?
Agyalatam de ugye ez nem olyan,hogy "nahh itt az asszony azt aki erre jár dugja meg!" ezt én sem szerettem volna!

Aztán egyszer egy alkoholos spicces szeretkezés alkalmával elmondta,hogy egy ismerös pár fiu tagja (nevezzük Joe-nak)bejön neki!
Elkezdötött szervezés stb...Én is igent mondtam,mert nem egy nyomulos fajta,és inteligens pasi!Elösször nem akart hinni a fülének,de feleségem "ráhatására" igent mondott! Mi volt a ráhatás?
Egyszer mikor átjött beszélgetni,mondtam a páromnak,hogy rövid szoknya, csipke bugyi,és kicsit huzza is félre!Persze mindig ugy ültünk kanapén,hogy szabad belátás legyen,de mindig csak annyira,hogy ne legyen feltünö!Látszodott fehér csipketangábol ,sima, félig kikandikáló szeméremajka!,
Az eredmény megvolt,mert Joe szinte mindig ugy ült,hogy jol lásson,és ölében volt keze,hogy elrejtse izgalmát!Amikor elment Joe ,párom puncijához huzta kezem,és tiszta lucskos volt bugyija!Elmondása szerint jo volt játszani,és ö is felizgult!
Ezután nagyon megdugtam (inkább dugás volt mint szeretkezés) buck és közben suttogtam fülébe,hogy biztos Joe jol kinyalná kis nedves sima punciját,gyengéden nyelvével maszirozná csiklóját,és hátulrol (ugy nagyon szereti) jol megdolgozná!Olyat élvezett mint kapcsolatunk kezdetén,de ugye akkor még "csak" 20évesek voltunk!
Utánna arra kért.hogy nyaljam még csiklóját,és amikor mondtam,hogy most gondoljon arra,hogy Joe nyalja rögtön elélvezett!Csak ennyira izgatta fel "téma"!?
Hozzá teszem,jol müködik sex köztünk,heti3 még most is müködik átlagban! crazya

Eljött a nagy nap!Én megmondom öszintén annyira izgultunk,hogy alig birtunk enni egész nap! vigyor2
Párom simára borotvált puncikával (kis csik),csipke tangában és egy polóban várta!
Elötte lebeszéltünk mindent,hogy mit szabad,és mi a tabu!
Semmi komoly,csak a popsi,és a szájba élvezés,maradjon az én privilégumom!
Elindult kötetlen beszélgetés,de gyomrom diónyira zsugorodott! Egy kéjes féltékenységgel kevert iszonyatos izgalom lett rajtam urrá!Azért mégis csak a feleségemröl.és a kapcsolatunkrol van szo!?

Joe elment fürdeni,mondtam páromnak vigyen neki törcsit mert elfelejtette!
Furcsa volt,hogy nem csak beadta törcsit,hanem be is ment,és visszacsukta fürdö ajtaját!
Pár perc elteltével odamentem és belestem kulcslyukon!Csak annyit láttam,hogy párom háttal,és keze mozog,Joe meg sohajtozik,és persze csobog a viz!Gondoltam,hagyom kicsit öket,de nem birtam tovább és benyitottam!

Folyt köv! crazya
#6679   2011. 06. 07. kedd 11:34
X Törölt felhasználó (794836)
Itt?????? Minden társkereső oldalon!
Sok unatkozó kocsog hülyegyerek, egyik-másikuk még a "poén" kedvéért a magukat komolyan vevő partnerkereső fényképével vissza is él. mf3 boxer gun violent violent
Hallottam már olyan képekről, amik kikerültek ilyen-olyan oldalakra, esetleg névvel, telefonszámmal... szomoru1
(Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2011. 06. 07. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 07. kedd 11:21
Engem nagyon is izgat ,de azt hiszem itt sok nudizó , kukkolni szerető, párcserét élvező pár , az nincs is , csak kamus , magányos tekergő,de abból sok- sok ezer..
#6678   2011. 06. 07. kedd 11:21
kettenszazevesek kettenszazevesek
Engem nagyon is izgat ,de azt hiszem itt sok nudizó , kukkolni szerető, párcserét élvező pár , az nincs is , csak kamus , magányos tekergő,de abból sok- sok ezer..
#6677   2011. 06. 07. kedd 10:04
Kérdezd meg, miközben meglovaglod, hogy mit szólna hozzá, ha egy másik lány nyalná a golyóit, vagy kivenné a farkát belőled, és jóóóól leszopná...
Vagy kezd el szopni a nyelvét, mintha a farka volna, és hiányold, hogy miért nincs neki kettő, mert a másikkal most jól eljátszanál wink
Ha nyitott kicsit is erre, el fog indulni a vezérhangya a fejében wink
(Ez egy válasz Lököttke üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 05. vasárnap 13:41
Sziasztok! Én a pár nő tagja vagyok, és engem nagyon izgat hogy milyen lehet az amikor a férjem mellett még valaki kényeztet, illetve kényeztethetek. A bajom az hogy nem tudom hogy hozzam fel ezt a témát a férjemnek, mert ő eléggé konzervatív. Illetve ha fel is hozom neki akkor hogy kell nekiállni harmadikat találni? A baráti / ismerősi körben nincs senki akit jó szívvel bevonnék...
#6676   2011. 06. 06. hétfő 21:28
wetagn wetagn VIP
Szervusz "Lököttke"! - egyáltalán nem vagy az!
Amennyiben tényleg smile konzervatív és még ráadásul szeret is, akkor nem sok esélyed van!
Egy normális férfi nem viseli el, hogy a barátnőjét, feleségét más megdugja!
A Te vágyad viszont nem fog elmúlni, így nem egy, hanem két pasit kell keresned.
Hogy hol? A társkeresőkön nehéz, de nem lehetetlen. Az ilyesmit mindig a "véletlen" hozza!
azöreg
(Ez egy válasz Lököttke üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én a pár nő tagja vagyok, és engem nagyon izgat hogy milyen lehet az amikor a férjem mellett még valaki kényeztet, illetve kényeztethetek. A bajom az hogy nem tudom hogy hozzam fel ezt a témát a férjemnek, mert ő eléggé konzervatív. Illetve ha fel is hozom neki akkor hogy kell nekiállni harmadikat találni? A baráti / ismerősi körben nincs senki akit jó szívvel bevonnék...
#6675   2011. 06. 06. hétfő 19:24
X Törölt felhasználó (744977)
Nagyon jól ,megfogalmaztad a lényegét a dolognak!!!! Nálunk is volt sokszor hogy találkoztunk fiúkkal szimpatikus is volt ,még a sex is jó volt ......... de a feleségem végig azt érezte hogy csak egy strigula egy újabb hús a gyűjteménybe és ez így nem az igazi neki.Mi ezért nem is járunk swingerbe ,bár nehéz megtalálni azt a fiút/ at akik tényleg a nőt látják benne és nem csak egy numerát de ha sikerül akkor igazán frenetikus élmény tud lenni egy ilyen többes.Lehet az sem elsőre mert némi összeszokás nem árt smile
(Ez egy válasz tzl üzenetére (2011. 06. 06. hétfő 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 06. hétfő 13:27
Én dzsigolóban semmiképp sem gondolkodnék, hiszen az ilyen többes dolgok (csakúgy, mint a kettesek) az őszinte vágyról szólnak. Arról, hogy a feleséged vágyik valamire, valakire és az a valaki is vágyik rá. Akkor lesz jó a hármas, ha mindhárman megőrültök közben a vágytól és a végén hagyjátok azt robbanni. Ez a vágy fizetett partnerrel nem lesz meg, nem fogod látni, ahogy vágytól égő szemekkel néz a párodra és a párod vissza rá, ezzel meg a hármasból a te számodra pont a lényeg veszik el. Nem egy hódító, mások számára is kívánatos asszonyt fogsz látni, nem tudod majd külső fél által igazolni saját magad számára a vágyadat, nem kapod majd meg azt az érzést, hogy nem csak te tartod kívánatosnak a párodat, hanem még mindig az és még mindig ízig-vérig hódító nő, aki ennyi év után sem felejtette el, hogyan kell egy pasit az ujja köré csavarni, megőrjíteni és aztán kielégíteni. Puszta egészségügyi aktus lesz a dolog egy fizetett harmadikkal és hidd el nekem, hogy te nem erre vágysz, még akkor sem, ha esetleg nem fogalmaztad meg magadnak egyelőre, miért is akarnád mással látni, hármasban kényeztetni a párodat.
#6674   2011. 06. 06. hétfő 16:28
X Törölt felhasználó (96377)
Hmmm , ez igazán izgató lenne, csak ne gumi nélkül csináltasd meg...
(Ez egy válasz leaux üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 05. vasárnap 14:35
Én még csak elméleti síkon játszadozom a gondolattal, de úgy nagyon izgatónak találom a témát. Kicsit mondjuk máshogy állok hozzá, mint itt legtöbben, mert nálunk barátnőm erősen szubmisszív, szereti, ha "történnek vele a dolgok", ha érzi, hogy nem ő irányít. Én pedig néha szeretem ezt éreztetni vele. smile
Úgyhogy jelenleg az a legizgalmasabb gondolatom, hogy elvinném egy doggingra (ilyen spontán szabadtéri gangbang), ahol előredönteném őt a motorháztetőre, lehúznám a bugyiját, aztán hagynám, hogy az összegyűlt ismeretlenek sorban megkeféljék hátulról, és beleélvezzenek.
Persze ez elég drasztikus dolog, ilyesmi témában szerzett tapasztalatok híján méginkább az lenne, úgyhogy nagy valószínűséggel megmarad fantáziának, de így neki is tetszik. smile Élőben azért nem biztos, hogy bevállalná. nyes
#6673   2011. 06. 06. hétfő 16:24
finoman kell tapogatózni...
#6672   2011. 06. 06. hétfő 14:09
Szia!
Ti merre laktok?
Tudnék én is mesélni jót-rosszat... Írásban kisregény jelleget öltene hehe
Az exemmel elég sok élményt gyűjtöttünk össze. vigyor2
(Ez egy válasz Dynamicillusion üzenetére (2011. 06. 06. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 06. hétfő 13:56
Koszi a valaszt. Oszinten szolva meg is gyoztel rola hogy ez nem jo otlet. Nagyon jol leirtad mi is izgat konkretan engem ebben a dologban. Naked jok a tapasztalataid e teren? Ha igen Te/Ti hogyan kezdtetek?
#6671   2011. 06. 06. hétfő 13:56
Dynamicillusion Dynamicillusion
Koszi a valaszt. Oszinten szolva meg is gyoztel rola hogy ez nem jo otlet. Nagyon jol leirtad mi is izgat konkretan engem ebben a dologban. Naked jok a tapasztalataid e teren? Ha igen Te/Ti hogyan kezdtetek?
(Ez egy válasz tzl üzenetére (2011. 06. 06. hétfő 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 06. hétfő 13:27
Én dzsigolóban semmiképp sem gondolkodnék, hiszen az ilyen többes dolgok (csakúgy, mint a kettesek) az őszinte vágyról szólnak. Arról, hogy a feleséged vágyik valamire, valakire és az a valaki is vágyik rá. Akkor lesz jó a hármas, ha mindhárman megőrültök közben a vágytól és a végén hagyjátok azt robbanni. Ez a vágy fizetett partnerrel nem lesz meg, nem fogod látni, ahogy vágytól égő szemekkel néz a párodra és a párod vissza rá, ezzel meg a hármasból a te számodra pont a lényeg veszik el. Nem egy hódító, mások számára is kívánatos asszonyt fogsz látni, nem tudod majd külső fél által igazolni saját magad számára a vágyadat, nem kapod majd meg azt az érzést, hogy nem csak te tartod kívánatosnak a párodat, hanem még mindig az és még mindig ízig-vérig hódító nő, aki ennyi év után sem felejtette el, hogyan kell egy pasit az ujja köré csavarni, megőrjíteni és aztán kielégíteni. Puszta egészségügyi aktus lesz a dolog egy fizetett harmadikkal és hidd el nekem, hogy te nem erre vágysz, még akkor sem, ha esetleg nem fogalmaztad meg magadnak egyelőre, miért is akarnád mással látni, hármasban kényeztetni a párodat.
#6670   2011. 06. 06. hétfő 13:27
tzl tzl
(Ez egy válasz Dynamicillusion üzenetére (2011. 06. 06. hétfő 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 06. hétfő 09:40
Sziasztok! Nagyon tetszenek a forumon irt igazan izgato storyk smile A felesegemmel mi is nagyon r avagyunk indulva egy estleges gruppenre foleg egy harmadik fiuval az or oromere vagy egy parra, es swingerezes is nagyon mozgatja a fantaziankat. Sajnos ilyen olyan okok miatt (leginkabb ido, gyerek mellett nehez) meg nem jott ossze... Viszont megfordult a fejunkbe egy ferfi prosti elhivasa. Az ugyis csak azt csinalna amit mondunk neki hiszen fizetunk erte. Am azert vannak ennek is buktatoi. Van esetleg valakinek ie teren tapasztalata, ha igen leirna? erdemes ezzel foglalkozni vagy inkabb nem es maradni egy valamikori swingernel. Elore is koszi! Udv.
#6669   2011. 06. 06. hétfő 09:40
Dynamicillusion Dynamicillusion
Sziasztok! Nagyon tetszenek a forumon irt igazan izgato storyk smile A felesegemmel mi is nagyon r avagyunk indulva egy estleges gruppenre foleg egy harmadik fiuval az or oromere vagy egy parra, es swingerezes is nagyon mozgatja a fantaziankat. Sajnos ilyen olyan okok miatt (leginkabb ido, gyerek mellett nehez) meg nem jott ossze... Viszont megfordult a fejunkbe egy ferfi prosti elhivasa. Az ugyis csak azt csinalna amit mondunk neki hiszen fizetunk erte. Am azert vannak ennek is buktatoi. Van esetleg valakinek ie teren tapasztalata, ha igen leirna? erdemes ezzel foglalkozni vagy inkabb nem es maradni egy valamikori swingernel. Elore is koszi! Udv.
#6668   2011. 06. 05. vasárnap 22:20
X Törölt felhasználó (299229)
Sziasztok!
Tegnap elmentünk megnézni a Plázába Fehérváron egy filmet, 22.30 vetítés smile Csajomon mini, bugyi nélkül smile találkoztunk egy haverral, mondtuk, hazavisszük smile Elindultunk volna, de a kicsim olyan szexéhes volt, hogy a kedvesem mindkettőnket leszopott. Pont jól jött, hogy nem volt jó a tetőparkolón a világítás smile
Azt hiszem, jövő héten is megnézünk egy filmet smile
#6667   2011. 06. 05. vasárnap 20:44
X Törölt felhasználó (104575)
Nem, az admin kitörölte, mert olyan kedve volt, ahogy mindjárt kitörli ezt is !
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 05. vasárnap 15:07
Tisztelt szerkesztőség! Hol vannak a 3.-ai,azaz a tegnapelőtti hozzászólások? Magától eltűntek?
#6666   2011. 06. 05. vasárnap 15:07
Johnny73 Johnny73
Tisztelt szerkesztőség! Hol vannak a 3.-ai,azaz a tegnapelőtti hozzászólások? Magától eltűntek?
#6665   2011. 06. 05. vasárnap 15:00
X Törölt felhasználó (158698)
Szia ! Hidd el meg fogod találni a megfelelő alkalmat , amikor felhozhatod a témát . DE ha bele is megy a játékba , akkor azért tegye mert ő is szeretné ,és kíváncsi, ne csak miattad , mert én több párnál megfordúltam már és egy alkalommal majdnem verekedés lett a vége !! Ez csak egyszer volt .....
#6664   2011. 06. 05. vasárnap 14:35
leaux leaux
Én még csak elméleti síkon játszadozom a gondolattal, de úgy nagyon izgatónak találom a témát. Kicsit mondjuk máshogy állok hozzá, mint itt legtöbben, mert nálunk barátnőm erősen szubmisszív, szereti, ha "történnek vele a dolgok", ha érzi, hogy nem ő irányít. Én pedig néha szeretem ezt éreztetni vele. smile
Úgyhogy jelenleg az a legizgalmasabb gondolatom, hogy elvinném egy doggingra (ilyen spontán szabadtéri gangbang), ahol előredönteném őt a motorháztetőre, lehúznám a bugyiját, aztán hagynám, hogy az összegyűlt ismeretlenek sorban megkeféljék hátulról, és beleélvezzenek.
Persze ez elég drasztikus dolog, ilyesmi témában szerzett tapasztalatok híján méginkább az lenne, úgyhogy nagy valószínűséggel megmarad fantáziának, de így neki is tetszik. smile Élőben azért nem biztos, hogy bevállalná. nyes
#6663   2011. 06. 05. vasárnap 14:22
kettenszazevesek kettenszazevesek
Önjelölt harmadiknak fog itt jelentkezni vagy tízezer is, akinek még párját sem sikerült megtalálnia ,vagy megtartania,de harmadiknak azért alkalmasnak gondolja magát.
#6662   2011. 06. 05. vasárnap 13:41
Lököttke Lököttke
#6661   2011. 06. 05. vasárnap 13:17
Igen , tudni kellene szeretné e, hogy több pasi kényeztesse...
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2011. 06. 04. szombat 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 04. szombat 01:35
Sziasztok a téma engem is érdekel/érdekelne csak a feleségem hajlana a dologra...
Van ötlet,hogy miképp dugassam meg?

... 647 648 649 650 651 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!