Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 642 643 644 645 646 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6781   2011. 06. 22. szerda 15:02
Johnny73 Johnny73
Persze a másik szobából folyamatosan jött a sikoltozás, nyögések, valamint az igeen nyaljál, dugjáál, erősebben, mélyebbre, gyorsabban szavak, amitől sokkal fickósabb lettem, mint egy átlagos normál szeretkezésünknél. Természetesen ezáltal Zs járt jól, mert felváltva nyaltam, dugtam,szopattam őt. Amikor hátulról dugtam kutyapózban, megmarkolta a farkamat és a fenekéhez vezette, majd ő is sikoltozva arra kért, hogy dugjam seggbe, mert imádja. Elkezdtem seggbe dugni, és ő is azt kiabálta, hogy igeen erősebben dugjál! Zs élvezése is nagyon hangosra sikeredett, de a másik szobában a sikolyok abba maradtak. Ekkor megkérdeztem Zs-től, valyon most mit csinálhatnak a nejemék, hogy csend lett. Zs hátrafordulva csak annyit kérdezett mosolyogva, hogy nincs fantáziád? Valószínüleg szopja a feleséged a férjemet, de ne velük törődj, hanem velem, és dugjál erősebben! Eszméletlenül jó érzés volt, szinte egyfolytában állt a farkam, nem tudtam elmenni. Zs szinte negyedóránként élvezett el. Elmondása szerint ő nem is számolta, de sokszor elment. Az aktusok közben persze többször el kellett menni zuhanyozni, majd órák múlva F kihívott a konyhába, hogy beszélni szeretne velem. F elmondta, hogy a feleségemmel borzalmasan jó dugni, nagyon érzéki puncija van, minden percben kívánja a faszt, és a szopása is szenzációs. Nem gondolta volna, hogy le is nyeli, de végülis bárhova lehetett rá élvezni. Sőt, egy kis unszolás hatására a popóját is kipróbálta, ami egy idő után teljesen kitágult, és a feleségem borzalmasan élvezte, ahogy seggbe dugja. Akkor sikítozott a legnagyobbakat. A nejem folyamatosan elélvezett alatta,felette, és nyíltan rákérdezett, hogy nem lenne e kedve egy szobában csinálni velünk, mire a nejem azt válaszolta neki, hogy most annyira fel van izgulva, hogy most bármiben benne lenne, még 5 pasival is csinálná. Ezután arra kért, hogy ha ő hív,akkor menjek be Zs-vel hozzájuk. Visszamentem a szobába, és elmondtam Zs-nek, hogy a nejem benne lenne, hogy együtt legyünk, és szeretném ha rávezetné a nejemet a biszexualitásra, mert szeretném látni, ahogy egymással csinálják. Zs nagyon örült neki, mert elmondása szerint nagyon szeretné kinyalni a feleségemet. Egy idő után a másik szobában csend volt, és F hívott, hogy menjünk be. Egy hatalmas franciaágy volt, amin a nejem hanyatt feküdt, F a nejem fejénél térdelt és szopatta. Zs óvatosan odamászott a másik oldalról a nejemhez, és elkezdte a párom mellét simogatni, majd a nyelvével a mellbimbót szopogatni. Eközben én a lába között voltam, és elkezdtem a punciját nyalni. A párom a szopást abbahagyva elkezdte Zs-t figyelni, és halk nyögések jöttek ki a száján.Zs egyre erőteljesebben masszírozta és szívta a melleit,egyre lejjebb haladva. Majd miután a fejünk összeért, átadtam a helyem neki. A párom a fenekét megemelve, szinte tálcán kínálta a punciját Zs-nek is, és megmarkolva F farkát egyre erősebben elkezdte újra szopni. Miközben Zs nyalta a feleségemet, és Zs mögé álltam, és hátulról elkezdtem őt dugni.
#6780   2011. 06. 22. szerda 14:27
Johnny73 Johnny73
Elmondtam neki, ha nem akarja, mondjuk vissza, és visszafordulunk. De a nejem akarta. Elmondása szerint nagyon izgatja is hogy én egy másik nővel együtt legyek. És nagyon dicsérte Zs-t, hogy milyen szép nő. Kérdeztem tőle, hogy kipróbálná e vele, de nemleges volt a válasz. Válaszként közöltem, hogy azért jó lett volna látni őket együtt.
F-éknél nagyon kellemes volt a hangulat, látszott hogy nagyon készültek. Ebéddel vártak minket, Zs a nejemet, valami egzotikus itallal kínálta, F-el Whiskyt ittunk. Forró nyári nap, a lakásban klíma volt, tehát minden adott volt egy kellemes estéhez és éjszakához. A nejem kérése az volt, hogy először nem szeretné látni ahogy Zs-vel együtt vagyok, maga a tudat is elég lesz, tehát ő külön szobában szeretne együtt lenni F-el. Amikor a hangulat kezdett forrósodni, és kezdtük a gátlásainkat leküzdeni, F arra kérte a nejemet, hogy üljön az ölébe. Zs leült velem szemben, rajta is miniszoknya volt, de nem vett fel bugyit. Női praktikával többször széttette a lábát, fényes betekintést nyújtva a puncijához. Gyönyörű, teljesen leborotvált puncija volt, ahogy a nejemnek is. Teljesen felizgultam. Egy idő után F a miniszoknya alá nyúlt, és elkezdte a tangán keresztül izgatni a feleségem punciját. A nejem kérte, hogy ne csinálja, mert felizgul. F annál jobban izgatta a nejem csiklóját. Ekkor a nejem feláltt, és azt mondta, hogy akkor elmenne lezuhanyozni, mert teljesen benedvesedett. Zs utána ment, és arra kérte, hogy a fürdés után menjen be a másik szobába, mert majd menni fog F is. Eközben én F-nek elmondtam, hogy a nejem bevállalós, irtózatosan jól szopik, imádja ha jól kinyalják, de az anális szexet nem igazán szereti, inkább ne erőltesse. A nejem után F ment el zuhanyozni, majd utána én, végül Zs. Miközben zuhanyoztam, először halk nyögéseket, sikolyokat hallottam a szobából, ahol F volt a nejemmel. De a sikolyok percek alatt egyre hangosabbak lettek, szinte sikoltozássá alakult át a dolog.Valamint a feleségem hangját hallottam, ahogy a sikítozás közben mondja" igeeen, nyald szét a puncim,istenien nyalsz"! A farkam borzalmasan állt, miközben tudtam hogy F nyalja a feleségem, aki ténylegesen egy teljesen idegen pasi volt, hiszen a másik két pasi aki eddig megdugta a nejemet, azért csak a barátaink voltak. A zuhanyozás után, a másik szobában türelmesen vártam F feleségét Zs-t, aki szintén egy szenzációs nő volt. Eközben mindenféle gondolatok jártak a fejemben, hogy egy idegen pasi szét fogja dugni, szopatni a feleségem, és én ugyanezt fogom az ő feleségével. Fenomenális érzés volt, semmilyen féltékenység nem volt részemről. Sőt azt kívántam, hogy F minél nagyobb örömöt szerezzen a nejemnek, hiszen én is mindent bele fogok adni. Feküdtem az ágyukon álló farokkal,amikor Zs törülközőbe tekerve belépett a szobába, majd szép óvatosan bekapta a farkamat, és elkezdett szopni. Borzalmasan jó érzés volt, nagyon finoman szopta a farkamat, nem mondom hogy jobban szopott mint a nejem, inkább másképp.
#6779   2011. 06. 22. szerda 13:47
GaRReTT GaRReTT
Halihó én 1 helyes s jó adottságú srác vagyok,a méretem 19cm hosszú s 6cm vastag s eger környékén lakok
Szivesen hozzátok csapódnék, képeket tudok emailre küldeni+arcképest is
#6778   2011. 06. 22. szerda 12:32
Johnny73 Johnny73
Én ekkor azt gondoltam, hogy találtunk egy megfelelő házibarátot egy megbízható srác személyében. Pár hónappal később, B közölte velünk, hogy sajnos a munkahelye miatt, az ország másik végébe kell mennie dolgozni, és így nem tudjuk folytatni a mi kis huncutkodásainkat. Teljesen ledöbbentett a hír, és valósággal sokkolt. Hiszen nagyon jól éreztük magunkat hónapokon keresztül. A feleségem azt mondta, hogy nem szeretne egyelőre mással lenni, és éltük tovább a mindennapi életünket. De 1-2 hónap után mégis megkérdeztem tőle, hogy nem hiányzik e neki a többesszex, mert bizony engem még mindig teljesen lázba hoz, amikor rágondolok, hogy egy másik pasival együtt láttam. Ő elmondta korrekten, hogy neki is hiányzik, de tulajdonképpen örül annak hogy így alakult, mert nem tartotta korrektnek, hogy őt más pasi dugja, és ráadásul volt amikor még jelen sem voltam. De ha újra előhoznánk a dolgot, akkor viszont az lenne a legkorrektebb, hogy nekem is jobb legyen, ezért talán egy szimpatikus párt kellene találnunk. Meglepett a dolog, hiszen előtte még hallani sem akart róla, hogy én egy idegen nővel szexeljek. Ezután elkezdtem a szexújságokban a hirdetéseket nézegetni, de a páromnak nem volt szimpatikus egy sem. Ő chaten próbált keresgélni. Egy napon megemlítette, hogy van egy pasi, igaz hogy nála 11 évvel idősebb /38 éves/ de nagyon intelligens, és szimpatikusnak tűnik. A felesége 30 éves, akkor velem egyidős, és állítólag nagyon szép nő/Szőke hosszú hajú,kék szemű, vékony, csinos nő/. Tehát teljesen hasonló adottságokkal rendelkezik mint a nejem. A pasi nevezzük F-nek beszélni szeretne velem is. A beszélgetés először telefonon zajlott, F elmondta, hogy ők rendszeresen járnak swinger klubokba, valamint rendszeres gruppenszexet művelnek párokkal, és ha szimpik lennénk nekik, akkor mi is beszállhatnánk. Először úgy gondolta, hogy egymással kellene kipróbálnunk a párcserés szexet, és utána meglátjuk. F-et és nejét Zs-t meghívtam az otthonunkba egy ismerkedős személyes beszélgetésre. Már elsőre nagyon szimpatikus pár volt, teljesen nyíltan ellehetett velük beszélgetni a szexről. Zs elmondta, hogy ő biszexuális, tehát borzalmasan bejön neki a nejem, de én is jóképű és sármos vagyok, ezért szívesen szexelne velem. F a páromat dícsérte, és azt mondta neki, hogy ha lefekszik vele, a fellegekbe fogja juttatni. A páromnak furcsa volt, hogy egy 11 évvel idősebb pasi mondja neki a magáét, de nagyon bejött neki F magabiztossága és nyitottsága. Igaz hogy szimpatikusnak találtuk őket, de időt kértünk, hogy átbeszéljük a dolgokat. Átbeszéltük, és elhatároztuk hogy belevágunk. Pár nappal később a nejem felhívta F-et, hogy oké a dolog, és akkor mi mennénk hozzájuk. A párom elkészítette magát, punciborotválás, fodrászat,smink és egy szexi ruhát vett fel. Miniszoknya, alatta egy szinte nem látszó tangával. Útközben elmondta, hogy nagyon izgul, talán jobban mint a legelső dolognál, mert a tudat ott van, hogy a férje egy másik jó nőt fog megdugni, és egy kicsit féltékeny.
#6777   2011. 06. 22. szerda 11:53
Johnny73 Johnny73
Most van egy kis időm, ezért leírom hogy hogy jutottunk el az első párcserés történetünkhöz,és az előzményekhez.
Miután az úgynevezett 2. pasi /Z/ is megfordult az ágyunkba, leültünk a feleségemmel beszélgetni a dologról, hogy hogyan tovább, hiszen azzal még nem lenne gond, hogy 2 pasi is megdugta, de egy kicsit zavart mindkettőnket, hogy azért mégiscsak barátokról van szó, és féltünk az esetleges pletykától. Úgy döntöttünk hogy Z-vel való együttléte, csak egy kalandnak lesz elkönyvelve, amit pár nap múlva személyesen is közöltünk vele. A nejem őszintén elmondta neki, hogy a szexxel semmi gond nem volt, nagyon jól éreztük magunkat mind a ketten.De mivel ő nős volt, és sűrűn összejártunk 4-esbe ezért kockázatos lett volna tovább folytatni, nehogy a neje valamit megsejtsen, mert nem akartunk családi vitát, és a barátságot meg végleg tönkretenni. Tehát maradtunk egy egyéjszakás történetnél. Ami megtörtént már nem lehet változtatni, de maradjunk ennyiben. Z korrekten tudomásul vette a dolgot, dicsérte a páromat, hogy azért fantasztikus órákat töltött el vele, amit soha nem fog elfelejteni, és a barátságunkat ezzel örökre megpecsételtük.
B-vel más volt a helyzet, mivel független volt és tulajdonképpen bármikor ráért, amikor szóltunk neki. Történt egy alkalommal hogy már 3-an beszélgettünk, és ő simogatta,tapizta a nejemet, amikor engem váratlanul behívtak dolgozni. Nem volt mit tennem,nekem menni kellett. B is távozni akart, de azt mondtam neki, ha akar és a nejemet nem zavarja hogy nem vagyok jelen, akkor maradhat. B természetesen ottmaradt. Furcsa érzések kavarogtak bennem, tudtam hogy már többször megdugta B a páromat, de ez volt az első alkalom, hogy nem voltam jelen, és ez furcsa érzéseket ébresztett bennem. Kicsit a féltékenység, de leginkább a kíváncsiság és izgalom motoszkált bennem. Vajon most mit csinálhatnak? De valamilyen szinten megbíztam B-ben, hiszen a barátom volt. Szinte egész éjszaka állt a farkam, és folyamatosan magam előtt láttam a feleségemet, ahogy élvezkedik B-vel. 3-4 óra elteltével próbáltam hívni a nejemet, de a telefonját kikapcsolta. Ez még jobban felizgatott, mert tudtam, hogy B még mindig ott van nálunk, és szétnyalja,dugja,és szopatja az asszonykámat. Később a nejem felhívott, hogy már elment B. De most olyan fáradt, hogy ne keltsem fel reggel ha hazamegyek. Amikor felkelt, az első dolgom az volt, hogy megkérdezzem mi volt az éjszaka. A nejem a részletekről nem mondott semmit, a fantáziámra bízta, viszont elmondta, hogy nem gondolta volna hogy kettesben is jó lesz vele a szex. Persze hozzátette, hogy azért velem még jobb, sokkal jobban nyalok nála. Idegennel nem maradt volna kettesben,de mivel barátról volt szó, felszabadultan érezte magát. Ezután egy óriási nagyot szeretkeztünk egymással. Mivel a nejembe is maximálisan megbíztam, ezért felajánlottam neki, hogy ha éjszakás vagyok és úgy gondolja, nyugodtan elhívhatja B-t, de mindenképpen tudjak róla. Jó pár alkalommal így is történt, kettesben volt B a párommal.
#6776   2011. 06. 22. szerda 11:10
Johnny73 Johnny73
Örülök hogy eltudtad dönteni hogy mit akarsz. Az a legfontosabb, hogy a pároddal harmonikus legyen a kapcsolatod, és szeressétek egymást. A szeretet minden akadályt és problémát le tud küzdeni. Fontos, hogy a párod ne bántsd meg, és tudd hogy jól döntöttél.
(Ez egy válasz kyttyke üzenetére (2011. 06. 22. szerda 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 22. szerda 09:43
Kedves Pipn8ez!
Hát mit mondjak,fel van adva a lecke!
Ha jól értelmezem soraidat akkor van egy-két eldöntendő kérdésem amit tisztáznom kell magamban mielőtt lépnék bár mit is?!Ugye?El kell döntenem,hogy kinek hazudjak,magamnak vagy a kedvesemnek?Egyik sem jó!Ahogy már írtam előzőleg is,nem szeretnék külön utakon járni a kedvesem háta mögött,mert nem lenne tisztességes!!!!Szellem ide vagy oda,de nem érdemelné meg,hogy a háta mögött teljesedjenek ki a vágyaim mert azokban ő is szerepel.Ráadásul ha meglépném azzal ugy érezném,hogy elárulom és megcsalom és soha nem tudnék a szemébe nézni.És itt azt hiszem meg is született a válasz mindenre!!!Nagyon jól ráéreztél a dolgokra hiszen már tényleg okozott problémákat ennek a dolognak a felvetése és én nem szeretném tovább tetézni a benne kialakult rossz érzéseket,hogy én ezt azért szeretném mert ő nem jó már nekem,mert ez nem igy van.Élvezem a vele eltöltött minden percet.Sok tanácsot,véleményt kaptam priviben is és nagyon elgondolkoztatoak,és szinte mindenki azon a véleményen van,hogy hagyjam a csudába ha nem akarom elveszíteni a kedvesemet.Ha meg belesnék abba a dologba,hogy esetleg valamikor feldobja a témát,hogy hozzunk még e lányt és akkor derül ki számomra,hogy a valóságban ez nem is olyan szuper mint a fantáziámban.......hááááááát,akkor meg megérdemlem az ezzel járó rossz érzést hisz köszönhetem saját magamnak!Köszönöm az őszínte sorokat,azt gondolom,hogy most már tudom a helyes utat circling
#6775   2011. 06. 22. szerda 09:43
kyttyke kyttyke
Kedves Pipn8ez!
Hát mit mondjak,fel van adva a lecke!
Ha jól értelmezem soraidat akkor van egy-két eldöntendő kérdésem amit tisztáznom kell magamban mielőtt lépnék bár mit is?!Ugye?El kell döntenem,hogy kinek hazudjak,magamnak vagy a kedvesemnek?Egyik sem jó!Ahogy már írtam előzőleg is,nem szeretnék külön utakon járni a kedvesem háta mögött,mert nem lenne tisztességes!!!!Szellem ide vagy oda,de nem érdemelné meg,hogy a háta mögött teljesedjenek ki a vágyaim mert azokban ő is szerepel.Ráadásul ha meglépném azzal ugy érezném,hogy elárulom és megcsalom és soha nem tudnék a szemébe nézni.És itt azt hiszem meg is született a válasz mindenre!!!Nagyon jól ráéreztél a dolgokra hiszen már tényleg okozott problémákat ennek a dolognak a felvetése és én nem szeretném tovább tetézni a benne kialakult rossz érzéseket,hogy én ezt azért szeretném mert ő nem jó már nekem,mert ez nem igy van.Élvezem a vele eltöltött minden percet.Sok tanácsot,véleményt kaptam priviben is és nagyon elgondolkoztatoak,és szinte mindenki azon a véleményen van,hogy hagyjam a csudába ha nem akarom elveszíteni a kedvesemet.Ha meg belesnék abba a dologba,hogy esetleg valamikor feldobja a témát,hogy hozzunk még e lányt és akkor derül ki számomra,hogy a valóságban ez nem is olyan szuper mint a fantáziámban.......hááááááát,akkor meg megérdemlem az ezzel járó rossz érzést hisz köszönhetem saját magamnak!Köszönöm az őszínte sorokat,azt gondolom,hogy most már tudom a helyes utat circling
(Ez egy válasz pipn8ez üzenetére (2011. 06. 21. kedd 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 21. kedd 00:10
Kedves Kyttyke!

Nem szeretnélek megijeszteni, de van egy jó és egy rossz hírem a számodra!
A jó hír, hogy aggodalomra semmi ok, már úgyis mindegy ravasz1
A szellem ki lett engedve a palackból...
A rossz hír az, hogy én nem látom olyan rózsásan a helyzetet, mint Isti0174 (ti. hogy itt kizárólag tálalásbeli és módszertani problémáról lenne szó), de remélem rám cáfolsz és betyárosan kivágod majd magad a "slamasztikából". wink
Elmondom én hogy látom, de tanácsot nem adok! Nem is adhatok. A döntést Neked kell meghoznod, és azt gondolom ebbe senkinek sincs joga beleszólni a párodon kívül, bár ő is inkább csak reagálni fog a hozott döntésre illetve az azzal járó változásokra. Hiszen ha jól értem, már leültél vele higgadtan és beszéltetek róla felajzva is és többször is elhatárolódott a dologtól. Na jó, megszegem az előbbi ígéretemet, egy tanácsot mégis adok: ha nem akarod hogy elszabaduljon a pokol, akkor többet ne feszegesd ezt a témát vele. Lehet, hogy szerencséd lesz és majd magától előhozza, ha megemésztette, de lehet hogy nem lesz szerencséd, mert sosem kerül felszínre többet és magadra maradsz a problémáddal.
Lehet azért nem lesz szerencséd, mert egy hónap múlva azt mondja vágjunk bele és ettől majd TE fogod rosszul érezni magad, legkésőbb akkor, amikor az orrod előtt egy másik nővel fog szexelni az urad. Erre nincs garancia.
Egy biztos, ezen a ponton egy alapvető döntést meg kell hoznod, megpróbálod-e visszatuszkolni azt az átkozott szellemet a palackba, vagy sem. Legkézenfekvőbbnek az tűnik, hogy mégiscsak vissza kéne valahogy, hiszen máris mennyi gondot okozott; megannyi kétség, gyötrődés bizonytalanság. Egy dolgot azonban figyelembe kell venned, ha elfojtasz valamit, az megpróbál utat törni magának, a legkülönbözőbb módokon, ezt most had ne részletezzem. Legyen elég annyi, hogy akár pszichoszomatikus tüneteket végső soron betegséget tudsz magadnak "gyártani" blokkokkal, elfolyással.
A másik út az, ha hagyod a szellemet a csudába, elvégre neki is jár a szabadság, és utat engedsz a vágyaidnak, hagyod megvalósulni azokat a képeket amik egyelőre csak a fejedben léteznek (nem csak ott, de ezt most hagyjuk, messzire vezetne)
Ha az utóbbi verziót választod, akkor az majd újabb kérdéseket, válaszutakat fog felvetni, de azzal ráérsz foglalkozni majd később, nem most lesz még aktuális.
Ha nagyon le akarom egyszerűsíteni a kérdést, akkor arról van szó, hogy el kell döntened, hogy kinek akarsz, kinek fogsz HAZUDNI???

A párodnak vagy magadnak?

Mert most már döntened kell, hiszen a szellem már kijutott a palackból...sok sikert hozzá!
Tiszta szívemből kívánom, hogy megtaláld a helyes utat!
#6774   2011. 06. 22. szerda 09:32
X Törölt felhasználó (784086)
Sziasztok .Juli első hetében Eger könyékén pihenünk,Párommal.Szertnék neki meglepetést,csábittásához inteligens,ápolt Fiatalos férfi partnert keresnék.Ötletes,normális,izgalmas,ápolt srác képében.Nem minden áron.35 évtől.
#6773   2011. 06. 21. kedd 18:33
X Törölt felhasználó (7453)
Ezt nagyon jól megfogalmaztad! Igazad van!
(Ez egy válasz pipn8ez üzenetére (2011. 06. 21. kedd 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 21. kedd 00:10
Kedves Kyttyke!

A rossz hír az, hogy én nem látom olyan rózsásan a helyzetet, mint Isti0174 (ti. hogy itt kizárólag tálalásbeli és módszertani problémáról lenne szó), de remélem rám cáfolsz és betyárosan kivágod majd magad a "slamasztikából". wink
Elmondom én hogy látom, de tanácsot nem adok! Nem is adhatok. A döntést Neked kell meghoznod, és azt gondolom ebbe senkinek sincs joga beleszólni a párodon kívül, bár ő is inkább csak reagálni fog a hozott döntésre illetve az azzal járó változásokra. Hiszen ha jól értem, már leültél vele higgadtan és beszéltetek róla felajzva is és többször is elhatárolódott a dologtól. Na jó, megszegem az előbbi ígéretemet, egy tanácsot mégis adok: ha nem akarod hogy elszabaduljon a pokol, akkor többet ne feszegesd ezt a témát vele. Lehet, hogy szerencséd lesz és majd magától előhozza, ha megemésztette, de lehet hogy nem lesz szerencséd, mert sosem kerül felszínre többet és magadra maradsz a problémáddal.
Lehet azért nem lesz szerencséd, mert egy hónap múlva azt mondja vágjunk bele és ettől majd TE fogod rosszul érezni magad, legkésőbb akkor, amikor az orrod előtt egy másik nővel fog szexelni az urad. Erre nincs garancia.
Egy biztos, ezen a ponton egy alapvető döntést meg kell hoznod, megpróbálod-e visszatuszkolni azt az átkozott szellemet a palackba, vagy sem. Legkézenfekvőbbnek az tűnik, hogy mégiscsak vissza kéne valahogy, hiszen máris mennyi gondot okozott; megannyi kétség, gyötrődés bizonytalanság. Egy dolgot azonban figyelembe kell venned, ha elfojtasz valamit, az megpróbál utat törni magának, a legkülönbözőbb módokon, ezt most had ne részletezzem. Legyen elég annyi, hogy akár pszichoszomatikus tüneteket végső soron betegséget tudsz magadnak "gyártani" blokkokkal, elfolyással.
A másik út az, ha hagyod a szellemet a csudába, elvégre neki is jár a szabadság, és utat engedsz a vágyaidnak, hagyod megvalósulni azokat a képeket amik egyelőre csak a fejedben léteznek (nem csak ott, de ezt most hagyjuk, messzire vezetne)
Ha az utóbbi verziót választod, akkor az majd újabb kérdéseket, válaszutakat fog felvetni, de azzal ráérsz foglalkozni majd később, nem most lesz még aktuális.
Ha nagyon le akarom egyszerűsíteni a kérdést, akkor arról van szó, hogy el kell döntened, hogy kinek akarsz, kinek fogsz HAZUDNI???

Mert most már döntened kell, hiszen a szellem már kijutott a palackból...sok sikert hozzá!
#6772   2011. 06. 21. kedd 00:10
pipn8ez pipn8ez
Kedves Kyttyke!

(Ez egy válasz kyttyke üzenetére (2011. 06. 20. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 20. hétfő 09:41
Tehát ha jól veszem ki a szavaidat akkor nincs jó megoldás!?Ha feladom a vágyaimat akkor nekem rossz és az veti rá a bélyegét a kapcsolatra mert kielégítetlen marad,ha meg a kedvesemet nem nézem és továbbra is szeretném ugy,hogy tudom neki ez nem lenne olyan mint nekem de esetleg belemegy a dolgokba,akkor mag az vezet esetleges szakításhoz egy idő után?!patt helyzet,akkor most mit csináljak?A két rossz közül melyik a kevésbé rossz?Szeretem őt és nem szeretném elveszíteni,de tudom,hogy ha összejön a dolog az csak azért lenne mert szeret engem de neki nem azt jelentené mint nekem.Azt meg végképp nem szertném,hogy sérüljön az önbecsülése és ő maga.Nehéz dió! pardon1
#6771   2011. 06. 20. hétfő 10:18
isti0174 isti0174
Szia Kyttyke!
Szerintem nincs olyan patthelyzet, amit ne lehetne megoldani. Lehet, hogy több időbe telik, és sok pici lépésből fog összeállni, de mint NŐ, tutira meg tudod oldani!
Az első lépést már megtetted azzal, hogy itt tanácsot kértél veled azonos gondolkodású emberektől.
Szerintem a második lépés lehetne, hogy párod szexuális vágyait kifürkészd.
Erre szerintem mindenképpen egy olyan helyet kell választani, ami sexuálisan túlfütött is lehet, de nem a sexről szól. Pl a naturista strand, szauna, pezsgőfürdő stb. Fontos, hogy tudjatok beszélgetni, tehát ketteben legyetek amennyire lehet. Itt figyelheted a párod, beszélgethettek kötetlenül. Attól azonban óvnálak ,hogy "ajtóstól ronts a házba". Inkább csak kerülgesd a témát, mint cicus a forró kását, és a kellő időben fond bele a beszélgetésbe a vágyidat, illetve a párod Te általad képzelt vágyait! Szépen vezesd rá, de előtte sokat kérdezz tőle.
Elképzelhető, hogy a párodat valamilyen félelem, rossz tapasztalat, kisebbségi érzés hátráltatja abban , hogy a vágyait megélje. A tudat , hogy akár el is veszthet egy másik pasi miatt, nagyon blokkoló tud lenni!
Fontos , hogy mindig biztosítsd arról, neked csak ő van, és őt szereted!
És elérkeztünk oda, ami nagyon fontos a kapcsolatban : a szeretet és szerelem, bizalom, őszinteség!
Ha ezek bármelyike hiányzik akkor a patt helyzetet csak egyedül fogod tudni megoldani, titokban! Bár ettől óvnálak!
Az is igaz, ha e 3-asból valami nem működik, akkor csak "döcög a kerék", illetve a házasságod! De ez nem az tisztem megítélni, és remélem minden rendben van!
Szóval ne add fel, mindig van egy vagy több út, csak rajtad múlik , hogy melyiken indulsz el!
Még valami! Akár hogy is döntesz, rossz döntés nincs ebben az esetben. Bármelyiket választod, az később biztos jó döntésnek fog bizonyulni. CSak nézőpont kérdése az egész!!!
Szép napot!
Isti
(Ez egy válasz kyttyke üzenetére (2011. 06. 20. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 20. hétfő 09:41
Tehát ha jól veszem ki a szavaidat akkor nincs jó megoldás!?Ha feladom a vágyaimat akkor nekem rossz és az veti rá a bélyegét a kapcsolatra mert kielégítetlen marad,ha meg a kedvesemet nem nézem és továbbra is szeretném ugy,hogy tudom neki ez nem lenne olyan mint nekem de esetleg belemegy a dolgokba,akkor mag az vezet esetleges szakításhoz egy idő után?!patt helyzet,akkor most mit csináljak?A két rossz közül melyik a kevésbé rossz?Szeretem őt és nem szeretném elveszíteni,de tudom,hogy ha összejön a dolog az csak azért lenne mert szeret engem de neki nem azt jelentené mint nekem.Azt meg végképp nem szertném,hogy sérüljön az önbecsülése és ő maga.Nehéz dió! pardon1
#6770   2011. 06. 20. hétfő 09:41
kyttyke kyttyke
(Ez egy válasz pipn8ez üzenetére (2011. 06. 17. péntek 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 17. péntek 23:15
"Ha teljesen elutasító a párod, akkor viszont nem érdemes erőltetni a dolgot, a problémák elkerülése végett."

Az igazi problémák csak akkor jönnek.
Egyrészt elég komoly éket tud verni egy kapcsolatba, ha az ember előhozakodik egy ilyen jellegű dologgal és nem partner rá a másik. Teljesen le tudja rombolni a másik önbecsülését már csak maga a felvetés is, hogy ez nem jó/elég így ahogy van.
Másrészt pedig mire az ember eljut odáig, hogy verbálisan is megfogalmaz egy ilyen igényt, addigra fejben már lejátszotta ezerszer. Ha a másik elutasító, akkor nem lehet azt olyan egykönnyen félretenni, hogy: "Ja, nem akarja, ok, rendben, akkor felejtsük el..."
Ez beleivódik mélyen a tudatalattiba, és hajt, kínoz. Tapasztalatom szerint ott ahol a szikra fellobbant, már nem lehet eloltani. Lehet vele küzdeni, úgy tenni, mintha nem lenne, de előbb-utóbb utat tör magának és akkor egy nagyon komoly dilemmával kell szembenéznie az illetőnek. Jól dönteni nem lehet, mert nem egy hagyományos értelemben vett "jó" és egy "rossz" út közül kell választani, hanem két olyan út közül, amelyek máshogyan "jók" és máshogyan "rosszak".
Egy biztos, valami/valaki sérülni fog.
Nemrég hallottam egy elméletet, hogy a szex és a gyilkosság nagyon hasonló dolgok. A szex az amikor 2 emberből 3 lesz, a gyilkosság az, amikor 2 emberből 1 lesz. Azt gondolom, hogy ugyan ilyen dolog előállni otthon a többes szex ötletével is. Ha pozitív a fogadtatás, akkor a 2 emberből 3 (vagy több) lesz, ha negatív, akkor könnyen lehet a 2 emberből 1.
#6769   2011. 06. 20. hétfő 09:31
kyttyke kyttyke
Sokszor elolvastam amit írtál,és hát nagyon igazad van!Többször beszéltem erről a kedvesemmel szex közben és anélkül is,de már jönnek azok a tünetek amiket pipn8ez írtl!Ugy érzi,hogy azért szeretném ezeket a dolgokat mert ő nem elég jó nekem,pedig ez nem igy van!!!!Csak szeretném változatossá tenni a szexet,de nem mindenáron!Nem szeretném ha a kapcsolatunk rovására menne a dolog!!!!!!!Akkor hagyjam a vágyaimat?
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2011. 06. 17. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 17. péntek 14:47
Kyttyke! Ravennának igaza van, le kellene ülnöd a pároddal beszélni a dologról, ha elég nyitott gondolkodású, belefog menni, mert őt is izgatni fogja az újdonság. De a személyes véleményem az, hogy szex közben beszélj a párodhoz, hogy mi lenne ha ott lenne egy másik csaj is, aki ezt-azt csinálna vele, és ketten kényeztetnétek. Szinte biztos vagyok benne, hogy már csak a gondolat is foglalkoztatni fogja, és ezért nem fog elítélni téged. Ha látod rajta az érdeklődést,akkor esetleg rákérdezhetsz, hogy mi lenne ha hívnátok magatokhoz egy másik csajszit, vagy esetleg egy másik szimpatikus párt. Lehet hogy ő fogja felajánlani neked akár a 2/1-es felállást is, hiszen pasit előbb találnátok. Én már voltam 2 nővel, párcserében is, de legjobban a 2/1-es felállás jött be, mert élveztem, és teljesen felizgatott, ahogy láttam a feleségemet egy másik pasival szexelni. Lehet hogy ő is így lenne, mint ezen a topicon sok férfi társam. Ha teljesen elutasító a párod, akkor viszont nem érdemes erőltetni a dolgot, a problémák elkerülése végett.
#6768   2011. 06. 19. vasárnap 14:24
X Törölt felhasználó (808111)
Szia! Részben egyetértek amit mondasz. Azért gondoltam hogy igy tennék hátha ha kettesben maradna valakivel könnyebben menne. De igy megfontolva a szavaid jobb lesz erröl mégis alaposabban elbeszélgetni vele.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 06. 18. szombat 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 18. szombat 22:13
Érdekes egyszerre partnert keresel magatoknak és tanácsot is kérsz...
Ne haragudj de ez a dolog hogy összehozod valakivel, majd ott hagyod őket, de meglesed őket nem "gyerekes"? Szeretnél valamit átélni vele, de csak látszólag mennél el? Miért is? Kíváncsi vagy mi történik? Vagy nem bízol bennük?
Ne haragudj hogy ismeretlenül ezt írom egy nyílvános fórumon de ezt szerintem egyikőtök szeretné, a másik meg "csak" belemenne, hogy túl legyen rajta. Meg kéne beszélnetek ki-mit szeretne, ki mit mer megtenni. És a dolgokat magadért jó megtenni, bevállalni mert ha csak azért tennének mert a másik akarja, abból lesz gond.
#6767   2011. 06. 19. vasárnap 11:16
ravenna ravenna
Off: Szerinted hány ember ír olyan "komoly" levelet, hogy "meg szeretnélek ismerni"... és ennyit.... Sokan. Átsiklottam eme komoly leveled felett, engedd meg, de majd válaszolok! smile
A magas labda meg akár jogos is lehet.

On:
(Ez egy válasz pipn8ez üzenetére (2011. 06. 18. szombat 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 18. szombat 22:51
Érdekes, mert Te meg partnert keresel, aztán meg nem válaszolsz... smile
Ne haragudj hogy ismeretlenül ezt írom egy nyílvános fórumon de EZ nem "gyerekes"?

No offese, csak nem bírtam kihagyni...túl magas volt ahhoz a labda ravasz1
#6766   2011. 06. 18. szombat 22:51
pipn8ez pipn8ez
Érdekes, mert Te meg partnert keresel, aztán meg nem válaszolsz... smile
Ne haragudj hogy ismeretlenül ezt írom egy nyílvános fórumon de EZ nem "gyerekes"?

No offese, csak nem bírtam kihagyni...túl magas volt ahhoz a labda ravasz1
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 06. 18. szombat 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 18. szombat 22:13
Ne haragudj de ez a dolog hogy összehozod valakivel, majd ott hagyod őket, de meglesed őket nem "gyerekes"? Szeretnél valamit átélni vele, de csak látszólag mennél el? Miért is? Kíváncsi vagy mi történik? Vagy nem bízol bennük?
Ne haragudj hogy ismeretlenül ezt írom egy nyílvános fórumon de ezt szerintem egyikőtök szeretné, a másik meg "csak" belemenne, hogy túl legyen rajta. Meg kéne beszélnetek ki-mit szeretne, ki mit mer megtenni. És a dolgokat magadért jó megtenni, bevállalni mert ha csak azért tennének mert a másik akarja, abból lesz gond.
#6765   2011. 06. 18. szombat 22:13
ravenna ravenna
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 18. szombat 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808111)
2011. 06. 18. szombat 20:37
Sziasztok! Régota izgat a gondolat hogy másodmagammal elégitsem ki páromat. Szeretném meglepni egy plusz fiuval. Már beszélgettünk rola hogy milyen lenne egy harmadikkal kicsit még tart töle. Az igazság az hogy én ugy gondoltam hogy bemutatnék valakit mint valami régi ismeröst a páromnak egy kis iszogatás dumálás után kicsit 2esben hagynám a párom és a fiut.Mit tudom én azzal az ürügyel hogy egy 1órára elkelmennem közben elbujnék és nézném és persze ha megy minden akkor be is szálnék. Nagyon perverz dolog ez szerintetek? Ugy érzem ö is vágyik rá csak fél be vallani. Rolunk annyit hogy 27 évesek vagyunk a párom vékony hosszu barna haja van, pici cici és formás popsija van. Aki szeretne jelentkezni az irjon a többit megbeszéljük.
#6764   2011. 06. 18. szombat 21:25
pipn8ez pipn8ez
Hosszú és rögös... smile
Mire vagy konkrétan kíváncsi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 18. szombat 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797492)
2011. 06. 18. szombat 09:25
Nagyon szépen leírtad.
ilyen embereket szívesen olvasok a fórumon.
Érdekelne a te személyes tapasztalatod.
...az, hogy milyen út vezet a megvilágosodásig?
#6763   2011. 06. 18. szombat 20:37
X Törölt felhasználó (808111)
Sziasztok! Régota izgat a gondolat hogy másodmagammal elégitsem ki páromat. Szeretném meglepni egy plusz fiuval. Már beszélgettünk rola hogy milyen lenne egy harmadikkal kicsit még tart töle. Az igazság az hogy én ugy gondoltam hogy bemutatnék valakit mint valami régi ismeröst a páromnak egy kis iszogatás dumálás után kicsit 2esben hagynám a párom és a fiut.Mit tudom én azzal az ürügyel hogy egy 1órára elkelmennem közben elbujnék és nézném és persze ha megy minden akkor be is szálnék. Nagyon perverz dolog ez szerintetek? Ugy érzem ö is vágyik rá csak fél be vallani. Rolunk annyit hogy 27 évesek vagyunk a párom vékony hosszu barna haja van, pici cici és formás popsija van. Aki szeretne jelentkezni az irjon a többit megbeszéljük.
#6762   2011. 06. 18. szombat 15:22
Johnny73 Johnny73
Egy házibarátunk mesélte nekünk egyszer, aki 5 éve élt már akkor a nejével, ráakarta venni a feleségét a többesszexre, és nyíltan rákérdezett, hogy mi lenne ha bevennének egy harmadik személyt is. A feleség felháborodva nekiesett, hogy mit képzel. Erre a pasi nyugodtan csak annyit mondott neki, hogy "drágám csak kíváncsi voltam a reakciódra, csak hülyéskedtem". A feleség idegesen annyit mondott neki, hogy az más, de többet ne hozza fel a témát, hogy mondhat ilyen sületlenségeket. 2 év múlva a pasi meglepetésére a felesége hozta fel a témát, hogy izgatja a többesszex gondolata, de csak párral vagy pasival, és szívesen kipróbálná, ha a férje is úgy gondolja. Szerintetek hogy döntött a férje a nőnek? Nem nehéz kitalálni.... A házibarátunk elmondása szerint úgy gondolta hogy megpróbálja. Egy "úgynevezett hülyéskedés" miatt nem fog egy nő elválni a férjétől ha szereti.Ez nem válóok. Akkor még nem ment bele a neje, de ha belement volna, akkor 2 évvel többet élvezik a többesszex okozta gyönyöröket. De így is bejött neki, elmondása szerint "bejött a taktikám" még ha utólag is. Egyébként szerintem is az a legtisztább, ha leülnek, és megbeszélik egymással, kinek mi a vágya szexuálisan, mit szeretne kipróbálni még az életben. Mindenféle sértődés,és szemrehányás nélkül.

... 642 643 644 645 646 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19641db
Utolsó üzenet: ma 04:34

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!