Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 636 637 638 639 640 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6900   2011. 07. 05. kedd 14:41
ravenna ravenna
Szerintem ne menjünk bele személyeskedésbe.
Te megfogalmaztál valamit, én is. Az a Te gondolkodásmódod, ez pedig az enyém.
Hogy leosztottalak? Nem hiszem, a félemény - egy fórum - épp arra való, hogy ezeket a dolgokat normálisan, higgadtan de ki-ki saját stílusában megbeszéljük.

Szóval ha elmész szórakozni és felszedsz egy csajt ( direkt nem nőt írtam) akkor azt azért teszed, mert érzelmi kötődés alakult ki benned prompt egy szórakozóhelyen a hölgy irányába. Majdan reggel, mikor is távoztok egymás életéből ez az érzelmi kötődés elszáll és csak ágyékod kielégült érzete emlékeztet hogy pár órája érzelmileg kötődtél? Ugyan már... Hol a lelki kötődésed?
Részemről a dolgot én lezárnám, mert se vitát nem gerjesztenék sem pedig a topiktól nem kéne eltérnünk.
#6899   2011. 07. 05. kedd 09:29
X Törölt felhasználó (763235)
na végre egy értelmes gondolat azok számára akik nem idevalók!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 07. 05. kedd 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 05. kedd 09:11
Egy kicsit megmagyaráznám saját gondolataim hogy Te se gondolj másra, mint amit megfogalmazni próbáltam.

Alapból arra gondolok hogy ha van egy olyan párkapcsolat, amiben a felek nem csak egy helyen élnek, együtt ébrednek, vannak közös programjaik és még szexelgetnek is egymással, hanem még ismerik is a másik gondolkozását, vágyait és mindent amit csak lehet, ott kialakul az amire azt lehet mondani, igazi, bizalomra épülő kapcsolat. Ahol bizalom van, ott nincs féltékenykedés, és természetes reakció mindenkiben az, hogyha arra kerül a téma, a sor, hogy „mi lenne ha többesben” próbálnánk a felek gondolnak arra is, hogy talán kevés az ami van. Ellenben ha ezt onnan nézik hogy miért lenne kevés az hogy örömet adhatunk, kaphatunk minden egészen más aspektusba kerül. Ez a két ember ez tud egymással szexelni, dugni, kefélni és szeretkezni is! De ez utóbbit csakis egymással teszik, hiszen a szeretkezés az egyik legbensőségesebb dolog, nem csak erotika, annál több. De épp ezért mert érzelmek irányítják, ez sose megosztható mással, főleg nem egy olyannal aki kívülálló. A szeretkezés az mindig érzelmi kapcsolat, de maga a szex nem az. A szexet reflexek is irányítják. Ha nem így lenne, akkor a férfiak farka nem állna fel amikor épp elkalandozik a gondolatuk, vagy a nők nem szorítanák össze a combjukat, ha valami inger éri őket.
Viszont amikor egy pár életében bejön egy plusz szereplő, és ennek neme tökéletesen mindegy, annak a harmadiknak akármennyire is fáj csak erotikus segédeszköz a szerepe, ha a pár tényleg maguk közé engedi őt. Kialakul természetesen vonzalom, hiszen azért bárkivel nem osztozik senki. De ha ez a hardadik érzelmeket táplál bárki felé, azzal egy kissé magát is becsapja, illetve a párhoz, akihez csatlakozik azok egyensúlyát is szét tudja majd dúlni. És az örömszerzés ugye nem erről szól?
Lehet nem elfogadnod, hogy a dolog így is működik és úgy is ahogy azt Te elképzeled. Nem vagyok egy érzelemmentes ember, nagyon is tudom mit kapok, mit adok, és hibás dolgokkal és lépéssel mit veszíthetnék. És anélkül hogy bárkit is megbántanék nem kötődtem sose ahhoz aki velem volt hármasban, négyesben vagy swingerklubban. Verhetném a fejem a falba, ha mondjuk a klubos partnerek felé érzelmileg kötődve gondolnék folyamatosan.
Szóval lehet hogy másképp látunk dolgokat, de ha nem tudod a testi örömet,a lelki vonzódást valahol egy határvonallal elválasztani akkor valószínűsíteném hogy az amiről a topik címe szól nem „neked való”.
#6898   2011. 07. 05. kedd 09:11
ravenna ravenna
Egy kicsit megmagyaráznám saját gondolataim hogy Te se gondolj másra, mint amit megfogalmazni próbáltam.

Alapból arra gondolok hogy ha van egy olyan párkapcsolat, amiben a felek nem csak egy helyen élnek, együtt ébrednek, vannak közös programjaik és még szexelgetnek is egymással, hanem még ismerik is a másik gondolkozását, vágyait és mindent amit csak lehet, ott kialakul az amire azt lehet mondani, igazi, bizalomra épülő kapcsolat. Ahol bizalom van, ott nincs féltékenykedés, és természetes reakció mindenkiben az, hogyha arra kerül a téma, a sor, hogy „mi lenne ha többesben” próbálnánk a felek gondolnak arra is, hogy talán kevés az ami van. Ellenben ha ezt onnan nézik hogy miért lenne kevés az hogy örömet adhatunk, kaphatunk minden egészen más aspektusba kerül. Ez a két ember ez tud egymással szexelni, dugni, kefélni és szeretkezni is! De ez utóbbit csakis egymással teszik, hiszen a szeretkezés az egyik legbensőségesebb dolog, nem csak erotika, annál több. De épp ezért mert érzelmek irányítják, ez sose megosztható mással, főleg nem egy olyannal aki kívülálló. A szeretkezés az mindig érzelmi kapcsolat, de maga a szex nem az. A szexet reflexek is irányítják. Ha nem így lenne, akkor a férfiak farka nem állna fel amikor épp elkalandozik a gondolatuk, vagy a nők nem szorítanák össze a combjukat, ha valami inger éri őket.
Viszont amikor egy pár életében bejön egy plusz szereplő, és ennek neme tökéletesen mindegy, annak a harmadiknak akármennyire is fáj csak erotikus segédeszköz a szerepe, ha a pár tényleg maguk közé engedi őt. Kialakul természetesen vonzalom, hiszen azért bárkivel nem osztozik senki. De ha ez a hardadik érzelmeket táplál bárki felé, azzal egy kissé magát is becsapja, illetve a párhoz, akihez csatlakozik azok egyensúlyát is szét tudja majd dúlni. És az örömszerzés ugye nem erről szól?
Lehet nem elfogadnod, hogy a dolog így is működik és úgy is ahogy azt Te elképzeled. Nem vagyok egy érzelemmentes ember, nagyon is tudom mit kapok, mit adok, és hibás dolgokkal és lépéssel mit veszíthetnék. És anélkül hogy bárkit is megbántanék nem kötődtem sose ahhoz aki velem volt hármasban, négyesben vagy swingerklubban. Verhetném a fejem a falba, ha mondjuk a klubos partnerek felé érzelmileg kötődve gondolnék folyamatosan.
Szóval lehet hogy másképp látunk dolgokat, de ha nem tudod a testi örömet,a lelki vonzódást valahol egy határvonallal elválasztani akkor valószínűsíteném hogy az amiről a topik címe szól nem „neked való”.
#6897   2011. 07. 05. kedd 08:24
X Törölt felhasználó (807921)
Milyen igazad van!!!!!!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 07. 05. kedd 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 05. kedd 07:08
Ez valóban érdekes hozzászólás....
Főleg hogy az elején szinte leírod a többieket, akik fantáziát vagy épp valóságot fogalmaznak meg, utána meg szinte önigazolásként saját - számodra tökéletes - élményed hozod fel példaként.
Valahogy ez itt most sántít.
Mellesleg pedig már épp a hármasotokban szereplő harmadik is érdekes helyzetben van, mert ti pároddal tudjátok hogy a dolog hogy megy, miképp működik, neki épp hiányzik valami azért menekül egy ilyen helyzetbe, hogy "kiélje magát". Lehet én vagyok rosszul bedrótozva, de ha egy ilyen barátunk van, akiről tudjuk és tudom hogy otthon nem okés minden, akkor első körben nem a többesbeli örömök izgatnak vele, hanem próbálnánk és próbálnék neki segíteni abban, hogy otthon rendeződjék a helyzet. És akkor nem csak kiélhetné azt, amit otthon nem kap meg, hanem akár saját párjával is képes lenne - nem feltétlen többesben! - örömöket átélni.
#6896   2011. 07. 05. kedd 07:08
ravenna ravenna
Ez valóban érdekes hozzászólás....
Főleg hogy az elején szinte leírod a többieket, akik fantáziát vagy épp valóságot fogalmaznak meg, utána meg szinte önigazolásként saját - számodra tökéletes - élményed hozod fel példaként.
Valahogy ez itt most sántít.
Mellesleg pedig már épp a hármasotokban szereplő harmadik is érdekes helyzetben van, mert ti pároddal tudjátok hogy a dolog hogy megy, miképp működik, neki épp hiányzik valami azért menekül egy ilyen helyzetbe, hogy "kiélje magát". Lehet én vagyok rosszul bedrótozva, de ha egy ilyen barátunk van, akiről tudjuk és tudom hogy otthon nem okés minden, akkor első körben nem a többesbeli örömök izgatnak vele, hanem próbálnánk és próbálnék neki segíteni abban, hogy otthon rendeződjék a helyzet. És akkor nem csak kiélhetné azt, amit otthon nem kap meg, hanem akár saját párjával is képes lenne - nem feltétlen többesben! - örömöket átélni.
(Ez egy válasz Countless Orgasms üzenetére (2011. 07. 04. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 04. hétfő 20:29
Rettentően érdekes lenne tudni, hogy a hozzászólók hány százaléka tapasztalta már meg a valóságban, hogy a felesége / barátnője másik férfi farkától / szájától / kezétől él át orgazmust az aktív jelenlétében. Annyi teljesen elméletinek tűnő, légbőlkapott véleményeket tükröző értekezés olvasható ezen a fórumon, hogy bár szeretnék tapasztalatokat megosztani, mert gyönyörűen pozitívak, nem igazán érzem komfortosnak a helyzetet, bár ez a létező legjobb téma a szex terén, ráadásul egy teljesen színvonalas, moderált website-on.

Pedig nemrég sikerült megint összeszervezünk egy hármast egy jó barátunkkal, aki a saját feleségétől a töredékét sem kapja meg annak, amiket az enyémtől a jelenlétemben időnként megkaphat. Vajon hány kapcsolatban vergődnek párok úgy, hogy nemcsak hogy hármasban nem, de még a legprivátabb kettesben sem tudnak a nemi kiteljesedés közelébe sem jutni. Repülnek az évek és évtizedek, és ahelyett, hogy egyre mélyülne köztük az intimitás, és egyre gyakrabban és hosszabban repülnének együtt a végtelenbe, mindent betöltenek a fóbiák és a kimondani sosem mert vágyak.

A mi hármas kapcsolatunkból mindenki nyer: a gyönyörű kékszemű feleségem időként két férfitől érzi magát királynőnek, a barátunknak időnként megvalósulnak az álmai, és utána nyugott lélekkel tér haza az egyébként minden szükséges fizikai adottsággal bíró és általa szeretett feleségéhez, és én pedig mindezekben örömömet lelhetem. Földöntúli pl. a saját feleségem csókján érezni, miközben elönti a gyönyör egy másik férfitól a selymes combjai között, majd a saját csontmerev karómba húzni a mástól tocsogó puncit, és megadni neki a többszörösét annak, amire a másik férfi képes volt. A féltékenység azonnali és teljes feloldása.
#6895   2011. 07. 04. hétfő 21:18
parbaniek parbaniek
hmmmmm worship
loptad,vagy saját ? De hatásos
(Ez egy válasz Countless Orgasms üzenetére (2011. 07. 04. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 04. hétfő 20:29
Rettentően érdekes lenne tudni, hogy a hozzászólók hány százaléka tapasztalta már meg a valóságban, hogy a felesége / barátnője másik férfi farkától / szájától / kezétől él át orgazmust az aktív jelenlétében. Annyi teljesen elméletinek tűnő, légbőlkapott véleményeket tükröző értekezés olvasható ezen a fórumon, hogy bár szeretnék tapasztalatokat megosztani, mert gyönyörűen pozitívak, nem igazán érzem komfortosnak a helyzetet, bár ez a létező legjobb téma a szex terén, ráadásul egy teljesen színvonalas, moderált website-on.

Pedig nemrég sikerült megint összeszervezünk egy hármast egy jó barátunkkal, aki a saját feleségétől a töredékét sem kapja meg annak, amiket az enyémtől a jelenlétemben időnként megkaphat. Vajon hány kapcsolatban vergődnek párok úgy, hogy nemcsak hogy hármasban nem, de még a legprivátabb kettesben sem tudnak a nemi kiteljesedés közelébe sem jutni. Repülnek az évek és évtizedek, és ahelyett, hogy egyre mélyülne köztük az intimitás, és egyre gyakrabban és hosszabban repülnének együtt a végtelenbe, mindent betöltenek a fóbiák és a kimondani sosem mert vágyak.

A mi hármas kapcsolatunkból mindenki nyer: a gyönyörű kékszemű feleségem időként két férfitől érzi magát királynőnek, a barátunknak időnként megvalósulnak az álmai, és utána nyugott lélekkel tér haza az egyébként minden szükséges fizikai adottsággal bíró és általa szeretett feleségéhez, és én pedig mindezekben örömömet lelhetem. Földöntúli pl. a saját feleségem csókján érezni, miközben elönti a gyönyör egy másik férfitól a selymes combjai között, majd a saját csontmerev karómba húzni a mástól tocsogó puncit, és megadni neki a többszörösét annak, amire a másik férfi képes volt. A féltékenység azonnali és teljes feloldása.
#6894   2011. 07. 04. hétfő 20:29
Countless Orgasms Countless Orgasms

#6893   2011. 07. 04. hétfő 14:45
Johnny73 Johnny73
Lehet hogy számodra megdöbbentő volt hogy 9 pasival volt együtt a haverod nője, és akkor mi van? Elváltak?
Ha jól érezte magát a haverod, nem zavarta a dolog, és a feleség is adta magát hozzá, akkor szerintem semmi gond nincs ezzel. Azokkal tudok egyetérteni, akik elmondták, hogy most 1 vagy 9 másik pasi dugja, már tök mindegy. Aki belemegy egy ilyen nyitott kapcsolatú párkapcsolatba, szinte adja magát, hogy több pasi is megfogja dugni az asszonyát. Az lényegtelen, hogy mennyi időn belül. Swinger klubban akár 1 nap alatt is lehetséges.
Tudod cimbora, én nagyon örülnék ha 9 pasi dugná a nejemet, akár egy nyár alatt is. Csak sajnos már nem adatik meg nekem hogy ebben élvezkedjek, hiszen már nincs közöttünk,meghalt. A legfontosabb az lenne, hogy mellettem legyen. Erről ennyit.......
(Ez egy válasz Enlil36 üzenetére (2011. 06. 29. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 29. szerda 16:34
Sziasztok.
Nem az én történetem igaz,de gondolom ide tartozik.Van egy régi barátom,tavaly iszogattunk egy"kicsit"-Aztán természetesen szóba kerültek a nők.Kérdezte tőlem érdekelne-e egy érdekes történet(persze!mondtam),előtte felhívta a figyelmemet,hogy nagyon bizalmas,de azért mert nagyon bízik bennem(említette)ezért belevágott a közepébe-Tudod engem izgat,ha látom,hogy dugják a feleségem,szeretem nézni!Reakció részemről vigyor3
Most ez komoly,vagy sok volt az ital kérdeztem?Nem,teljesen komoly felelte!! wow1 ........Ááá,ne igyál többet!Hülye vagy!(Mondtam)Nem!Hidd el nem hülyéskedek!Már 9 férfi dugta meg előttem!Komolyan!Na mit szólsz?.......... vigyor5 9 férfi?Egyszerre?(Kérdeztem)Jött a válasz:Nem,külön.Na erre mit mondasz?.......Mondom ez durva,ha igaz?!Igaz,határozottan felelte!Nem vagy féltékeny közben?(Kérdeztem)Nem,én bízok benne-Ez csak szex!Ok,és élvezi?Igen,nagyon!Ezt miért mondtad el nekem?Én nem fogom megdugni,nem rossz csaj,de te egy jó barátom vagy,nekem így nem menne,ha erre gondoltál?!Nem,csak mivel elég régen ismerjük egymást kíváncsi voltam a véleményedre(Volt,de azt nem akartam mondani vigyor ),rendben a ti dolgotok,ha nektek így jó-?!(Mondtam)-Inkább igyunk,ez pedig köztünk marad közöltem vele-Azóta már elköltöztek vidékre,nem tartjuk túlságosan a kapcsolatot.
Csak pár kérdés azért a mai napig foglalkoztat!
9 férfi?A párja előtt,durva........tényleg tetszik neki?Milyen nő az aki 9 különböző férfival dug a párja előtt confused
Valóban megbízható egy ilyen nő?Mi van abban az esetben,ha akkor is dugják mikor nem látja!Mert ez könnyen előfordulhat,vagy tévednék?De lehet azóta már a tíz is megvolt!
Szóval röviden,én elfogadom,hogy valakinek ez tetszik-Viszont ők már túlzásba vitték szerintem(Nem tudom ki akarja jobban a dolgot),mert én nem bíznék egy ilyen nőben az biztos!Nem is értem hogyan képes megbízni benne-Az biztos nem egy szende szűz-Jó a szex nagyon aláírom és ez természetes!Akkor ott azért ezen megdöbbentem egy kicsit,mert addig ilyet nem hallottam!
Remélem nem volt túl fárasztó ez kis történet!
Azért ti se vigyétek túlzásba,ahogy egyesek wink
Igaz,magánügy!
#6892   2011. 07. 04. hétfő 14:30
Johnny73 Johnny73
Köszönöm szépen, folytatni fogom a szexuális történeteink leírását, de sajnos nem igazán vagyok gépközelben, mert lefoglalnak a fesztiválok. Igaz hogy 1-2 ember elvette a kedvemet a szexuális történeteink megírásától, de sokan kértétek itt a topicon, valamint privin hogy folytassam. Ha több időm lesz, lefogom írni a további fejleményeket. Üdv mindenkinek
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2011. 06. 28. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 28. kedd 15:06
Nagyon jók az írásaid. worship
#6891   2011. 07. 04. hétfő 12:02
kettenszazevesek kettenszazevesek
Neked mindegy , itt miről szól az ének, te akkor is mást dalolsz!
Nem foglak értelmessé tenni, inkább beszélj hát értelmetlenke..
#6890   2011. 07. 04. hétfő 11:49
Amiről mi egy páran beszélgetünk a topikkal kapcsolatosan az a lehetséges féltékenység a 3 as szexel kapcsolatosan.Érdekes módon aki eddig hozzászólt a témához,az mind normális hangnemben tette ezt.Ha neked ez a téma nem tetszik akkor nem kell véleményt nyilvánítanod,mert nem kötelező!!!!Ha már véleményt nyilvánítasz akkor azt tedd normális,kultúrált módón.El lehet mondani a tapasztalatodat,véleményedet mindegy,hogy mi az de emberi stílusban,nem pedig ilyen fölényes lekezelő formában!
(Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2011. 07. 04. hétfő 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 04. hétfő 10:32
DDD....
Kezdj egy, izgat ha megdugják a páromat, férjemet topikot ,
vagy félek a párom mással is jól érzi magát...
és ott fejben rágódhatsz azon amit itt bontogatnál.
Itt más a cím,kérlek vedd figyelembe mielőtt másnak ajánlgatnád az olvasás gyakorlását.
#6889   2011. 07. 04. hétfő 10:32
DDD....
Kezdj egy, izgat ha megdugják a páromat, férjemet topikot ,
vagy félek a párom mással is jól érzi magát...
és ott fejben rágódhatsz azon amit itt bontogatnál.
Itt más a cím,kérlek vedd figyelembe mielőtt másnak ajánlgatnád az olvasás gyakorlását.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 04. hétfő 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (807921)
2011. 07. 04. hétfő 10:17
Olvasd el figyelmesen 2 napra visszamenőleg az előzményeket mielőtt baromságokat írsz!
#6888   2011. 07. 04. hétfő 10:17
Olvasd el figyelmesen 2 napra visszamenőleg az előzményeket mielőtt baromságokat írsz!
(Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2011. 07. 04. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 04. hétfő 10:00
Edinát izgatná ha megdugnák nemlétező feleségét ,és ebből von le logikai következtetéseket is!
Javára írandó ,még kétkedik is az eredmény vonatkozásában, nem csodálom..
Brávó!
Csak igy tovább!
Robognak az élmények ,fejben!
#6887   2011. 07. 04. hétfő 10:00
Edinát izgatná ha megdugnák nemlétező feleségét ,és ebből von le logikai következtetéseket is!
Javára írandó ,még kétkedik is az eredmény vonatkozásában, nem csodálom..
Brávó!
Csak igy tovább!
Robognak az élmények ,fejben!
#6886   2011. 07. 04. hétfő 08:48
Kedves Ravenna!
Lehet,hogy rosszul gondolom,de itt nem a 3. vagy a 4. fél felé való érzelmi dolgokról van szó hanem a szerelmünkkel kapcsolatosan és nem pedig a plusszban bejövő fél irányában.Engem sem az a része foglalkoztat,hogy esetleg érzelmek alakulnának ki egy idegesn srác felé,vagy a párom érezne valamit a másik csajnál,hanem pont az,hogy én hogy tudnám elviselni és elvonatkoztatni a testiséget és a szerelmem iránt érzett érzéseket akkor ha ő egy másik nőt érint és fordítva.Tehát a lényeg,hogy a páromtól el vonatkoztatni az érzéseket,hogy amikor mással szexel akkor az nekem milyen vagy ha engem dugnának meg akkor ő is el tudja e vonatkoztatni az általam táplált érzéseit ugy,hogy az ne okozzon semmilyen lelki rosszérzést senkinek.Ugy gondolom,hogy ezeknek a dolgoknak a kezelése csak akkor és ott derül ki az adott szituban,hogy megy vagy nem.Amig nem vagy benne könnyű azt mondani,hogy persze én el tudom választani a kettőt,de amikor belekerülsz kiderül,hogy nem is olyan könnyű,függetlenül attől,hogy már átrágtátok sokszor a dolgokat.Szerintem ez csak abban az esetben működik ha kizárólagosan mindkét fél egyformán akarja ugyanazt.Ha csak az egyik szeretné és a másik belemegy mert szeretne megfeleni a párjának abban az esetben nem megerősíti hanem inkább meggyengíti a kapcsolatot.De persze ez csak az én véleményem,nem feltétlenül van igazam.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 07. 04. hétfő 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 04. hétfő 07:46
Vulvofil: én sem szeretnék vitát generálni a dologból. De úgy érzem, hogy a dolgok bizonyos fokig szétválaszthatóak és szét is kell őket szedni. Merőben más ha az ember érzelemmel vonzódik valakihez és alakul ki szexuális kapcsolat, és ebből csók, szeretkezés, szerelem alakul ki. És ismét más, amikor egy kapcsolatban bekerül egy harmadik, vagy épp negyedik személy is. Ott a "befogadó oldalról" nincs szeretet, hanem inkább elfogadás van egyrészt, illetve szimpátia. A szex a legközvetlenebb testi kapcsolat, és örömszerzés is egyben, de azt se feledjük el, hogy az emberek számára az erotika örömszerzés is, míg az "állatvilágban" kizárólag fajfentartás. És épp ezért, hogy ezt külön tudjuk választani alakulhat ki testi vonzódásra épülő kontakt.
Nem gondolnám hogy rossz könyveket olvastál és ne is önostorozd magad de az érzelmi örömszerzés, és a testi örömök közt húzható egy határvonal.
Hülye példával élve, és a topik címére is figyelve, hány kapcsolat ment volna prompt tönkre, ha egy párnál a hölgytagot megdugták és a felek közt érzelmi szálak alakultak? Ebben az esetben a topik arról szólna hogy "szerettem a feleségemet, amig meg nem dugta más". És nem erről szól ! smile
#6885   2011. 07. 04. hétfő 07:46
ravenna ravenna
Vulvofil: én sem szeretnék vitát generálni a dologból. De úgy érzem, hogy a dolgok bizonyos fokig szétválaszthatóak és szét is kell őket szedni. Merőben más ha az ember érzelemmel vonzódik valakihez és alakul ki szexuális kapcsolat, és ebből csók, szeretkezés, szerelem alakul ki. És ismét más, amikor egy kapcsolatban bekerül egy harmadik, vagy épp negyedik személy is. Ott a "befogadó oldalról" nincs szeretet, hanem inkább elfogadás van egyrészt, illetve szimpátia. A szex a legközvetlenebb testi kapcsolat, és örömszerzés is egyben, de azt se feledjük el, hogy az emberek számára az erotika örömszerzés is, míg az "állatvilágban" kizárólag fajfentartás. És épp ezért, hogy ezt külön tudjuk választani alakulhat ki testi vonzódásra épülő kontakt.
Nem gondolnám hogy rossz könyveket olvastál és ne is önostorozd magad de az érzelmi örömszerzés, és a testi örömök közt húzható egy határvonal.
Hülye példával élve, és a topik címére is figyelve, hány kapcsolat ment volna prompt tönkre, ha egy párnál a hölgytagot megdugták és a felek közt érzelmi szálak alakultak? Ebben az esetben a topik arról szólna hogy "szerettem a feleségemet, amig meg nem dugta más". És nem erről szól ! smile
#6884   2011. 07. 04. hétfő 07:19
X Törölt felhasználó (805846)
Engem is nagyon izgatna, ha valaki elcsábítaná......
#6883   2011. 07. 03. vasárnap 17:18
christiano christiano
Nem nagyon akarok válaszolni csak röviden ,mert van itt egy barom aki ezért is nekem fog ugrani...pedig lenne mit írjak.Azért én annyit mondanék neki hogy utána az érzelmi részét is együtt fogjátok lerendezni,segítesz neki abban is..Nekünk eleinte utánna hosszas beszélgetések voltak...átbeszéltük ki mit érzett ugy legbelül.Hogy nem ártottunk e valamit a párunknak,vagy magunknak,a kapcsolatunknak.
(Ez egy válasz Dallas1975 üzenetére (2011. 07. 03. vasárnap 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 03. vasárnap 11:59
Régóta szerettem volna rávenni a feleségem, hogy fogadjunk egy harmadiknak egy srácot. Többször felmerült szex közben, hogy de jó lenne ha. Nos a minap virbis szexnél újra elővettem a témát, mi lenne ha a műanyag helyett egy igazi lenne benned, az enyém mellett. Azonnal elélvezett. Másnap felhoztam a témát a strandon, ahol megkérdeztem: izgatna-e a mellettünk lévő pokrócon fekvő sráccal egy szendvics. Azt mondta igen, de az érzelmi részét nem tudja hogyan rendezné le utólag magában. A téma ismét elűlt, nem erőltettem. Szerintem pedig már csak egy kicsit kellene lökni rajta. Mit javasoltok mit tegyek? Állítsam kész tények elé? Várja itthon két merev farok? Vagy mi a megoldás?
#6882   2011. 07. 03. vasárnap 13:00
X Törölt felhasználó (809695)
Ravenna: ezt nem hosszútávú szervezkedésnek gondoltam, hanem lehetőségteremtésre, amiben majd a partner dönt.
Hazudozni sosem érdemes, ezzel egyetértek, de ez így csak némi előkészítés.
Természetesen a "partnered ellenében" nem érdemes szervezkedned sem, ezért kell kifürkészni, hopgy mit szeretne.
Tudom, hogy tök jó lenne megbeszélni előre nyíltan, de azt is tudom, hogy ez nem mindenkinél megy.
Amúgy egyetértünk! smile
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 07. 03. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 03. vasárnap 12:43
ErdekesFF: Az ilyen szervezkedés tutti hosszú távon kudarc. Ki szereti ha rájön hogy az amit átélt, egy előre kitervelt esemény végeredménye?
Ha valóban izgat mindenkit a dolog, akkor meg kell beszélni hogy lehet tovább, mi a határ ami még belefér. Ezek fontos dolgok mert egy szex közben történő nem várt esemény az egész hármast, többest ott azonnal robbantja szét és mindenkinek csak rossz emlék lesz belőle.
Én azt tartom, ez csak is akkor öröm, ha a résztvevők tudják hogy mire vágyik a másik. Az önös érdek, egyoldalú vágy sose fog örömet okozni.

Dallas1975: Az érzelmi részt "nem kell" feldolgozni. Ha érzelmet visz bárki egy ilyenbe akkor ott van egy kicsi bibi. A fizikai vonzódás és az átélthető élmény viszont nem érzelem. A nő furcsán működik főleg néha a pasik számára, de nőként azt mondom, csak azt szabad szeretni, érzelemmel fogadni akihez kötőünk, és bárki mással az erotika, legyen szó nőről vagy férfiről "csak szex". Hogy mit tegyél? Beszéljétek meg. Keressetek társaságot. Vagy nézzetek el egy swingeklubba, nem kötelező szexelni, de a hely szelleme segíthet átlépni egy határt. Jah...és míg a párod azt mondta, a dolgok érzelmi részével van gondja, te elgondolkoztál azon hogy a párod "más pasi fogja dugni"? Te ezt "feldolgoztad már"?
#6881   2011. 07. 03. vasárnap 12:57
Dallas1975 Dallas1975
A masszőr nem tűnik rossz ötletnek. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 03. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (809695)
2011. 07. 03. vasárnap 12:22
Szia!
Ez nehéz kérdés mindig, hogy mennyire noszogassa az ember a másikat smile
Nem vagyunk egyformák sem, meg ez hangulati kérdés is, nőknél meg nagyon az.
Ki kell valahogy puhatolni, hogy milyen kinézetű pasival tudja elképzelni, vagy mi jön be neki nagyon, és megszervezni egy olyat, amikor egy ilyen pasi ott van nálatok, de csak dumáltok iszogattok. Valami apropó persze kell, ez lehet elvileg valami régi ismerős aki épp beugrott, vagy valami hasonló duma.
Persze kell a háttérmunka, ilyen pasit találni, aki nem követelődzik egyből, és benne van a játékban.
A másik jó módszer szerintem, ha szülinapra, vagy valamilyen alkalomra kap egy masszőrt tőled, aki házhoz megy, megmasszírozza profin, de benne van másban is.
Ez utóbbi szerintem tutibb, de lehet nehezebb leszervezni.
Sok sikert! smile

... 636 637 638 639 640 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!