Sziasztok! Nagyon szeretném kipróbálni a párommal,többesben. Szeretném másik pasival pasikkal látni. Amikor dugunk szereti használni a vibrit,úgy tesz mintha egy másik pasi lenne. Hevesen szopja nyalogatja. Szerintem ő is szeretné csak szégyenli bevallani. Mi lenne a legjobb? Egy idegen,barát,szwinger klub? Hogy tálaljam neki a dolgot? Akinek van tapasztalata kérem,segítsen.
Szia. Kezd kicsit finomabban, minthogy dugás közben betoppanjon a harmadik. Nyilván van digitális fényképezőgéped, ha nincs, vegyél egyet, a telefonos fényképezést felejtsd el. Mondjuk egy nyugodt szombat estére készitsd fel a barátnőd, hogy szeretnéd fotózni, de most "profibban". Halk zene, illatgyertya, egy kis ital. Előszedeted vele az összes kihivó ruháját, fehérneműjét, és elkezded a fényképezést. Fél óra múlva, mikor már csak tanga, vagy az sincs rajta, megcsengeted a barátodat, aki ezekről már tud. 10 perc múlva "véletlenül" csenget, Te beengeded. Ha a párod nincs zavarban, mond neki, hogy fel se öltözzön, csak a haver az. Aztán ha már ott van a barát, szólj neki, hogy ha már ott van, és bámulja a párod, akkor segithetne a beállitásokban. Aztán, "te, csinálj rólunk közös képet", legyen a szöveg. Ha eddig eljutottál, már nem sok van ahhoz, hogy keményebb képekre vedd rá a párod, először veled. Ha ez megvan, meg megittatok egy két pohárkával, akkor jöhet a "hagy fényképezzelek titeket együtt" a barátommal szöveg. Egy közös kép, átölelés, cicifogás, még két pohárka pia, aztán csak a barátnődön múlik, mi lesz a vége. Mert Te azt szeretnéd hogy megdugják a párod, a barátod már rég megszerette volna dugni a csajod, már akkor mikor meglátta a fényképezéskor tangában. Úgyhogy ha ügyes vagy, és nem utolsósorban a párod is benne lesz, akkor bizony lehet hogy egy-két órán belül meg is dugják a csajod. Ha bejön az ötletem, cserébe kérünk képeket, ide az amatőr topikba, nyilván arc nélküliket, hogy megoszd velünk, sikerült e az ötlet vagy sem. Esetleg ha elolvasod az én beirásaimat, akkor megtudod, mi hogy jutottunk el ennek a topiknak a ciméhez, amit a "kezdetek" előtt, álmomban sem gondoltam volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 27. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 27. szerda 12:24
Törölt felhasználó (431955)

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni olyanoktól akik hasonló helyzetben voltak mint én és nekeik összejött a dolog.
Arról van szó, hogy szereném a feleségemet rávenni arra, hogy próbáljuk meg a hármas szexet férfi beszállóval.
Eleinte hallani sem akart a dologról de mostanában ha kérdezem róla egyre jobban teszik neki a dolog, sőt szex közben Ő szokta felhozni milyen izgató volna ha most valaki beszállna hozzán. A gond ott kezdődik amikor konkrét férfiakat keresünk mindig keres valami okot , hogy éppen miért nem felel meg.
Én már azon gondolkodtam , hogy kész tények elé állítom. Van egy ismerősöm kinek társkereső adatlapját több helyen is megtaláltam, beszéltem is vele (persze a nejem tudta nélkül) Ő nagyon szivesen csatlakozna hozzánk. Nem tudom jó ötlet-e ha minden bejelenés nélkül odahívom akkor mikor éppen szexelünk (persze ez gondos előkészületeket igényel) és akkor megkérdezni a páromtól, hogy mit szólna hozzá?
Akinek van valami ötlete vagy hasonló tapasztalata jó volna ha megosztaná velem.
Előre is köszönöm.
Segítséget szeretnék kérni olyanoktól akik hasonló helyzetben voltak mint én és nekeik összejött a dolog.
Arról van szó, hogy szereném a feleségemet rávenni arra, hogy próbáljuk meg a hármas szexet férfi beszállóval.
Eleinte hallani sem akart a dologról de mostanában ha kérdezem róla egyre jobban teszik neki a dolog, sőt szex közben Ő szokta felhozni milyen izgató volna ha most valaki beszállna hozzán. A gond ott kezdődik amikor konkrét férfiakat keresünk mindig keres valami okot , hogy éppen miért nem felel meg.
Én már azon gondolkodtam , hogy kész tények elé állítom. Van egy ismerősöm kinek társkereső adatlapját több helyen is megtaláltam, beszéltem is vele (persze a nejem tudta nélkül) Ő nagyon szivesen csatlakozna hozzánk. Nem tudom jó ötlet-e ha minden bejelenés nélkül odahívom akkor mikor éppen szexelünk (persze ez gondos előkészületeket igényel) és akkor megkérdezni a páromtól, hogy mit szólna hozzá?
Akinek van valami ötlete vagy hasonló tapasztalata jó volna ha megosztaná velem.
Előre is köszönöm.
Nagyon irigylem azokat, akik átélték már ezt az élményt. Az én feleségem annyira gátlásos, hogy egyszerűen reménytelennek tünik.. bár nagyon szeretné, meg is van a jelöltje, akit bevenne harmadiknak, aki szerintem szintén benne lenne.... persze nem adom fel...
Azért keres okot,mert fél és nem meri bevallani,hogy igenis ö egy "olyan Nö"aki szeretné kiprobálni másik pasival is!És föleg kettövel!És ezt öszintén nem meri bevallani!
Az én tippem!
1 hogy dugj el valakit a lakásban egy faszság szerintem mert ha elöbb meglátja mint szeretnéd még rádhivja rendöröket!
komolyra forditva lehet,hogy az eldugott illetövel vágna ki lakásból!
2. (biztosabb modszer) este mikor senki nem zavar (teremtsd meg helyzetet) kis pezsgö (vagy amit szeret inni)
ültesd le magad mellé,és mondd el neki,hogy:
Halgasson végig és amig nem mondtad elvégig a mondandod ne szakitson félbe!
Nagyon-de nagyon szereted! Imádod minden porcikáját! Azt is,hogy azt is elhiszed,hogy ö is nagyon szeret!
Utánna mondd el neki,hogy öszintén szeretnéd,ha egy pasit aki számára szimpi, (mert ez a legfontosabb) bevennétek szexuális életetek szinesitésére!
Ne legyen lelkiismeret furdalása mert ez CSAK SEX! és az,hogy ö egy másik pasival szeretkezik,és élvezi,az téged is rettentöen felizgat!Szeretnéd rajta látni mikor élvez ,mert olyankor nagyon gyönyörü,és ez téged nagyon izgat!
És attol még hogy ö mással sexel elötted,attol még ugyanugy fogod szeretni,SÖT sokkal jobban!
Én igy csináltam ,és bejött!
Szép napot! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 27. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én tippem!
1 hogy dugj el valakit a lakásban egy faszság szerintem mert ha elöbb meglátja mint szeretnéd még rádhivja rendöröket!

2. (biztosabb modszer) este mikor senki nem zavar (teremtsd meg helyzetet) kis pezsgö (vagy amit szeret inni)
ültesd le magad mellé,és mondd el neki,hogy:
Halgasson végig és amig nem mondtad elvégig a mondandod ne szakitson félbe!
Nagyon-de nagyon szereted! Imádod minden porcikáját! Azt is,hogy azt is elhiszed,hogy ö is nagyon szeret!
Utánna mondd el neki,hogy öszintén szeretnéd,ha egy pasit aki számára szimpi, (mert ez a legfontosabb) bevennétek szexuális életetek szinesitésére!
Ne legyen lelkiismeret furdalása mert ez CSAK SEX! és az,hogy ö egy másik pasival szeretkezik,és élvezi,az téged is rettentöen felizgat!Szeretnéd rajta látni mikor élvez ,mert olyankor nagyon gyönyörü,és ez téged nagyon izgat!
És attol még hogy ö mással sexel elötted,attol még ugyanugy fogod szeretni,SÖT sokkal jobban!
Én igy csináltam ,és bejött!

Szép napot! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 27. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
Szia!
Nézzetek +18-as filmeket és azoknál a jeleneteknél , ahol férfitöbbség van, sóhajts nagyot és mond, hogy most azért irigyled a szinésznőt, lennél a helyében...de tedd hozzá, hogy csak gondolatban...Hidd el ő fogja forszírozni. Próbababának pedig itt vagyok én
)
(Ez egy válasz Lököttke üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 05. vasárnap 13:41
Nézzetek +18-as filmeket és azoknál a jeleneteknél , ahol férfitöbbség van, sóhajts nagyot és mond, hogy most azért irigyled a szinésznőt, lennél a helyében...de tedd hozzá, hogy csak gondolatban...Hidd el ő fogja forszírozni. Próbababának pedig itt vagyok én

Sziasztok! Én a pár nő tagja vagyok, és engem nagyon izgat hogy milyen lehet az amikor a férjem mellett még valaki kényeztet, illetve kényeztethetek. A bajom az hogy nem tudom hogy hozzam fel ezt a témát a férjemnek, mert ő eléggé konzervatív. Illetve ha fel is hozom neki akkor hogy kell nekiállni harmadikat találni? A baráti / ismerősi körben nincs senki akit jó szívvel bevonnék...
Én a helyedben azt tenném, hogy elhívnám a srácot és valahol eldugnám a lakásban. Azután izgatnám az asszonyt és elkezdenénk a szexet. Adott jelre bejönne a haver és akkor már nincs visszaút
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 27. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
zsokax! Nekem is volt egy barátnőm, aki nagyon fel tudott izgulni amikor szeretkezés közben arról beszéltem neki, hogy most képzelje el, hogy ott van mégegy pasi és ő szopja a farkát4
Ilyenkor mindíg hirtelen nagyon nedves és forró lett a puncija! Soha nem erőltettem, hogy legyünk hármasba, mert én azt nagyon szeretném! Persze a szöveg dugás közben mindíg ment! A barátomat, akit szívesen bevettem volna harmadiknak, gyakran meghívtam hozzánk vendégségbe, de neki sem szóltam a tervemről! De mindíg ment a viccelődés évődés az erotikus témákról! iszogattunk, néha táncoltunk is! Ilyenkor néhány percre magukra hagytam őket! Egy idő után észrevettem, hogy ilyenkor jobban összeölelkeznek tánc közben! Mikor visszajöttem én táncoltam a barátnőmme,l fogtam a fenekét és símogattam felhúzva a szoknyáját, hogy jól látható legyen a formás feneke! Aztán megint ki egy italért, közben had táncoljanak! Amikor leültünk tudatosan, feltünően ölelgettem a barátnőmet közben tapiztam a mellét benyultam a bugyijába! A kezét a nadrágban álló farkamra tettem! Ez így ment 3-4 alkalommal, amíg egyszer, már felbátorodva, a bugyit félrehúzva csak úgy szoknyában megdugtam a párom! Mindez a barátom szeme láttára! mikor a barátnőm már elkezdett nagyon élvezni láttam, hogy a haverom igencsak dolgozik a saját farkán! Mondom a csajomnak odanézz, mit csinál B !!! Idehívjuk??? Ő gondolkodás nélkül igent mondott! B odajött és már kapta is be a farkát......Az első alkalom, tulajdonképpen, csak ennyi volt, de nekekm hatalmas élmény! Utánna a párom kicsit szégyellte magát, de két hét múlva megismételtük, de akkor már tudatosan készültünk, a hármasra....Nem egy nagy történet, de nekem még mindíg áll a farkam, ha rágondolok! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 27. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyenkor mindíg hirtelen nagyon nedves és forró lett a puncija! Soha nem erőltettem, hogy legyünk hármasba, mert én azt nagyon szeretném! Persze a szöveg dugás közben mindíg ment! A barátomat, akit szívesen bevettem volna harmadiknak, gyakran meghívtam hozzánk vendégségbe, de neki sem szóltam a tervemről! De mindíg ment a viccelődés évődés az erotikus témákról! iszogattunk, néha táncoltunk is! Ilyenkor néhány percre magukra hagytam őket! Egy idő után észrevettem, hogy ilyenkor jobban összeölelkeznek tánc közben! Mikor visszajöttem én táncoltam a barátnőmme,l fogtam a fenekét és símogattam felhúzva a szoknyáját, hogy jól látható legyen a formás feneke! Aztán megint ki egy italért, közben had táncoljanak! Amikor leültünk tudatosan, feltünően ölelgettem a barátnőmet közben tapiztam a mellét benyultam a bugyijába! A kezét a nadrágban álló farkamra tettem! Ez így ment 3-4 alkalommal, amíg egyszer, már felbátorodva, a bugyit félrehúzva csak úgy szoknyában megdugtam a párom! Mindez a barátom szeme láttára! mikor a barátnőm már elkezdett nagyon élvezni láttam, hogy a haverom igencsak dolgozik a saját farkán! Mondom a csajomnak odanézz, mit csinál B !!! Idehívjuk??? Ő gondolkodás nélkül igent mondott! B odajött és már kapta is be a farkát......Az első alkalom, tulajdonképpen, csak ennyi volt, de nekekm hatalmas élmény! Utánna a párom kicsit szégyellte magát, de két hét múlva megismételtük, de akkor már tudatosan készültünk, a hármasra....Nem egy nagy történet, de nekem még mindíg áll a farkam, ha rágondolok! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 27. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
persze úgy ügyeskedni azért lehet, sőtt majdnemkötelező, hogy a nő szívesebben válassza azt ami nekünk is jó. De arra vigyázni kell, hogy szívesen tegye, ne kényszerből!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 27. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 27. szerda 14:56
Törölt felhasználó (54709)

Egyeteértek BigJoe-val! Hagyni kell, hogy a nő válasszon. Ez nálunk is így működik.
Egyeteértek BigJoe-val! Hagyni kell, hogy a nő válasszon. Ez nálunk is így működik.

Sziasztok!
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
Nos lehet a dolgokat csellel elintézni, de mindent úgy kell akkor intézni mintha az asszonyod ötlete lett volna... Nem lehet semmit kényszeríteni, illetve lehet, de az visszafelé sülhet el...

Sziasztok!
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
Ez viszont egy tökéletes történet, tökéletes szereplőkkel! Nem ismerem alezredest, de akinek már volt része hasonló szituációban, az el tudja dönteni, hogy ez IGEN, egy valós és igaz történet volt! Gratulálok nektek!
Remélem nem veszed sértésnek, de pusy a feleséged csiklójára!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 27. szerda 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 27. szerda 10:43

Remélem nem veszed sértésnek, de pusy a feleséged csiklójára!

Törölt felhasználó (104575)

Egy negyed óra dugás után egy kis pihi következett. A srác kiment zuhizni. Akkor most én jövök ! Mondja a csajom, te csak kamerázz. Kérdezem, mi lesz ? Hát, amit megbeszéltünk, ha még mindig megengeded, hogy a számba élvezzen !? Hogyne, nagyon is akarom látni ! A srác visszajött, ő még birta, eddig nem élvezett el. A párom leültett. Figyeljetek srácok, mondja. Fogta a maradék pezsgőt, és pár cseppet a srác farkára csöpögtetett, majd feszopogatta róla, és ezt megcsinálta vagy háromszor. Közben a gyerek rámpilantott, láttam rajta kész van. Efogyott a pezsi, a párom már enélkül szopta a srácot. Igy ment ez vagy tiz percig. A srác hirtelen lemelte a fejét a farkáról a páromnak, és gyorsan kérdezte, akkor beleélvezhetek a szádba ? Párom se szó se beszéd, szopogatva, verve a farkát folytatta tovább. A fiú rám nézett, láttam nincs tovább ! A srác vele szembe felállt, és a párom a srác farkát verve, szopva az arcára és a szájába élveztette a barátunkat. Jó sok sperma volt, meg kell hagyni. Mikor a sráC már elélvezett, egy ily levezető szopit csinált a fiúnak, spermás arccal, félig tele szájjal. Mikor ennek vége lett gyors arcmosás. Kicsivel később, pihizve, kérdezem tőlük, kinek hogy tetszett ? Azt mondja a srác, őszintén mondja, és a csajomra néz, hogy régen élvezett ilyen jót, és igy ! A párom válaszolt erre, jó szülinapi ajándék volt ? Azt mondja a gyerek, vigyorog, kár hogy nincs inden héten szülinapom ! De jó is lenne, legalábbis neked ! Később kérdezi a srác, pofátlan lenne, ha már most megkérdezné, mikor jöhet legközelebb ? Felnevet a csajom, azt mondja, most élveztél a számba-arcomra, ennyir sürgős ? Őszinte leszek, mondja, minden hétvégén jönnék, ha lehet, de tudom hogy ez nem lehetséges. Hát nem, mert azért más dolga is van az embernek ugyebár. Azt kérdezi a párom erre a sráctól, ennyire jó azért nem vagyok, de te minden héten megdugnál ? Meg bizony, mondja vigyorogva. Még jó hogy távol lakunk egymástól, mondom, mert minden héten jönnél mi, kisapám ? No, még eldumáltunk egy kicsit, megkértem őket igy a végén, hogy smároljanak még egy kicsit, hagy vegyem fel 10 centiről a csőrözést. Megtették, majd a párom lehajolt, és már lecummantott farkat kicsit szopizta, de ezt már csak úgy ráadásként, én meg 10 centiről videóztam. A gyerekneK még ezek után tetszett a műsor, de már aznap este más nem történt. Ittunk még egy két kortyot, majd elbúcsúztunk, a srác elment.
Ezek után a párom kérdezés nélkül az ölembe hajolt, és azt mondja, neked nincs szülinapod ! De most téged is leszopikállak, jó ? Megtörtént, igencsak rámfért, a végignézett látvány után.
Végül kérdezem, nem volt probláma, hogy beleélveztek a szádba, arcodra !? Nem, azt mondja, azt hitte kellemetlenebb lesz.
No, hát ez történt, igy történt, szórol szóra, a videó nem hazudik. Ezért irtam, hogy ez volt a nekem legjobban tetsző alkalom. Még egyszer jött a srác, később leirom, de lehet hogy inkább sorrendben. Azok viszont nem voltak ennyire "látványosak", ha értitek.
Sziasztok.
Ezek után a párom kérdezés nélkül az ölembe hajolt, és azt mondja, neked nincs szülinapod ! De most téged is leszopikállak, jó ? Megtörtént, igencsak rámfért, a végignézett látvány után.
Végül kérdezem, nem volt probláma, hogy beleélveztek a szádba, arcodra !? Nem, azt mondja, azt hitte kellemetlenebb lesz.
No, hát ez történt, igy történt, szórol szóra, a videó nem hazudik. Ezért irtam, hogy ez volt a nekem legjobban tetsző alkalom. Még egyszer jött a srác, később leirom, de lehet hogy inkább sorrendben. Azok viszont nem voltak ennyire "látványosak", ha értitek.
Sziasztok.
A helyesírási hibákat is leszámítva, elég vicces élményetek volt./ A rossz élmény is ÉLMÉNY!/
Hát valóban furcsa lehetett a panziósnak ha 3.-an egy kétágyas szobát kértetek. Igen sajnos, a mai világban még a többség nem igazán fogadja el ezt a szituációt. Még akkor sem, ha adott esetben ő is elgondolkodott már a 3.fél bevonásán. De egyre többen vagyunk, és leszünk is akik felvállalják önmagukat. Még ha itt egymás között is. El fog jönni az idő, szinte biztos vagyok benne, hogy szinte természetes lesz, hogy egy feleségnek házibarátja van. Már a NÁSZÉJSZAKÁN is megfordul szerintem több nő fejében, hogy emlékezetes legyen a nászéjszakája, hogy mi lenne ha most ott lenne egy pasi, aki kényeztetné őt, amikor a férje részegen ott fekszik mellette az ágyon és horkol. Persze tisztelet a kivételnek. 5 -10 éve ha valakit seggbe dugtak, még a barátnője is elítélte a nőt, hogy pfúj, te megengedted? Hogy néz az ki, hogy a férjem engem seggbe dugjon? Most meg szinte már természetes.
20 éve a szopással voltak így a nők. Kb.a nők 30%-a szopott csak le pasit. Most már ez alap egy házasságban, vagy bármilyen kapcsolatban. 50 évvel ezelőtt még a nyalás is teljesen tabunak számított. Sőt! Megkockáztatom, hogy a férfiak 80%-a is azon a véleményen volt, hogy én olyat nem csinálnék, a bepállott, izzadt puncit semmi pénzért nem nyalná ki. Most meg a legtermészetesebb dolog egy kapcsolatban. Akár kopasz, akár szőrös az a punci. A punciborotválás úgyszintén. 30 évvel ezelőtt melyik nő borotválta a punciját? Tehát haladunk a korral, és HALADNI IS KELL!
A történetben amit leírtál, hogy most már kíváncsiak vagytok a méretére, ez a ti dolgotok. De nem értek egyet, mert az hogy nektek a 13-14 cm-es farok nem jött be, az nem jelenti hogy minden pasi, akinek kisebb méretű a farka gyenge legyen az ágyban. 22 cm-es farok is lehet egy nagy nulla, aki 5 perc után elmegy. Erről is tudnék mesélni.
(Ez egy válasz töklampa üzenetére (2011. 07. 26. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 26. kedd 20:28
Hát valóban furcsa lehetett a panziósnak ha 3.-an egy kétágyas szobát kértetek. Igen sajnos, a mai világban még a többség nem igazán fogadja el ezt a szituációt. Még akkor sem, ha adott esetben ő is elgondolkodott már a 3.fél bevonásán. De egyre többen vagyunk, és leszünk is akik felvállalják önmagukat. Még ha itt egymás között is. El fog jönni az idő, szinte biztos vagyok benne, hogy szinte természetes lesz, hogy egy feleségnek házibarátja van. Már a NÁSZÉJSZAKÁN is megfordul szerintem több nő fejében, hogy emlékezetes legyen a nászéjszakája, hogy mi lenne ha most ott lenne egy pasi, aki kényeztetné őt, amikor a férje részegen ott fekszik mellette az ágyon és horkol. Persze tisztelet a kivételnek. 5 -10 éve ha valakit seggbe dugtak, még a barátnője is elítélte a nőt, hogy pfúj, te megengedted? Hogy néz az ki, hogy a férjem engem seggbe dugjon? Most meg szinte már természetes.
20 éve a szopással voltak így a nők. Kb.a nők 30%-a szopott csak le pasit. Most már ez alap egy házasságban, vagy bármilyen kapcsolatban. 50 évvel ezelőtt még a nyalás is teljesen tabunak számított. Sőt! Megkockáztatom, hogy a férfiak 80%-a is azon a véleményen volt, hogy én olyat nem csinálnék, a bepállott, izzadt puncit semmi pénzért nem nyalná ki. Most meg a legtermészetesebb dolog egy kapcsolatban. Akár kopasz, akár szőrös az a punci. A punciborotválás úgyszintén. 30 évvel ezelőtt melyik nő borotválta a punciját? Tehát haladunk a korral, és HALADNI IS KELL!
A történetben amit leírtál, hogy most már kíváncsiak vagytok a méretére, ez a ti dolgotok. De nem értek egyet, mert az hogy nektek a 13-14 cm-es farok nem jött be, az nem jelenti hogy minden pasi, akinek kisebb méretű a farka gyenge legyen az ágyban. 22 cm-es farok is lehet egy nagy nulla, aki 5 perc után elmegy. Erről is tudnék mesélni.

űdv mindenkinek,Én is melmesélnékpár esményt,amit mi ill én tpasztaltam,nekűnk is volt pár hármas kapcsolatunk elmesélem,okulni,vagy tanulni, Elég lassan indult a dolog de sikerűlt
beinditani a nejem olyannyira ,hogy nekikellett le tárgyalni is .1.többszöri telefonos egyeztetés és maszti után sikerűlt összehozni a talákkát,mi utaztunk-lnálunk nemvolt lehetséges a gy.miatt a srácnak helye-semvolt ,kerestűnk egy panziót ahol hűlyén néztek ránk ,3-an 1-2ágyas szobát kértúnk .Szobára föl beszélgetés simi-simi anejem fodulatszáma a plafonon ,vetköztetésűnközben a srác álla le esett a hatalmas mellektöl mikor elövettem őket ,közben a nejem kibontotta a srác farkát makolaszta-huzogatta ált mint a cövek az enyém sem kevésbémikor láttam a kezében az idegen farkat ˙˙˙´-farkincát, es amelleit a srácccal gyurtuk.MIKOR MÁR KELLÖEN REMEGETT,a nőm megtámadtuk az ágyonnyali szopi .ekkor mondta ,hogy behatobban is megkéne már dolgozni a kezdést át engedtem a vendágnek en addig szoptam -gyurtam a csöcsöketmeg cumiztattam meg figyeltem a srác ügyködését mit ne modjak a srác pik,pakk elment az összes annyagot ráspriccelte a nemkis fenekére es mostjött a meglepi az uri ember hanyadt vágta magát ás mint aki jólvégezte dolgát nézte a tévét
.a nejem gyors tusolás es irány haza utközben befjeztem ami félbe maradt .otthon ki elemeztük a dolgot azonkivül,hogy egy másik féfi is játszott vele és az a sok spermánkivül másnemvolt számottevö afarka nemértbe rendesen-a méret kb13-14cm de fomás a spricc után meg passziv volt ----elötte mielött kerestünk partnert kérdeztem mégis milyent szeretne kicsit-vagy nagyot a válasz mindegy az csak játékos legyen .tehát ennyit arrol,hogy a méret nem lényeg.ez után már egykicsit vissza is fogta magát meg folytatta volna.x szünet után jött aNr2 itt már előre
lebeszélte a mérettet is de azt majd egy következőben ha .

Egy negyed óra dugás után egy kis pihi következett. A srác kiment zuhizni. Akkor most én jövök ! Mondja a csajom, te csak kamerázz. Kérdezem, mi lesz ? Hát, amit megbeszéltünk, ha még mindig megengeded, hogy a számba élvezzen !? Hogyne, nagyon is akarom látni ! A srác visszajött, ő még birta, eddig nem élvezett el. A párom leültett. Figyeljetek srácok, mondja. Fogta a maradék pezsgőt, és pár cseppet a srác farkára csöpögtetett, majd feszopogatta róla, és ezt megcsinálta vagy háromszor. Közben a gyerek rámpilantott, láttam rajta kész van. Efogyott a pezsi, a párom már enélkül szopta a srácot. Igy ment ez vagy tiz percig. A srác hirtelen lemelte a fejét a farkáról a páromnak, és gyorsan kérdezte, akkor beleélvezhetek a szádba ? Párom se szó se beszéd, szopogatva, verve a farkát folytatta tovább. A fiú rám nézett, láttam nincs tovább ! A srác vele szembe felállt, és a párom a srác farkát verve, szopva az arcára és a szájába élveztette a barátunkat. Jó sok sperma volt, meg kell hagyni. Mikor a sráC már elélvezett, egy ily levezető szopit csinált a fiúnak, spermás arccal, félig tele szájjal. Mikor ennek vége lett gyors arcmosás. Kicsivel később, pihizve, kérdezem tőlük, kinek hogy tetszett ? Azt mondja a srác, őszintén mondja, és a csajomra néz, hogy régen élvezett ilyen jót, és igy ! A párom válaszolt erre, jó szülinapi ajándék volt ? Azt mondja a gyerek, vigyorog, kár hogy nincs inden héten szülinapom ! De jó is lenne, legalábbis neked ! Később kérdezi a srác, pofátlan lenne, ha már most megkérdezné, mikor jöhet legközelebb ? Felnevet a csajom, azt mondja, most élveztél a számba-arcomra, ennyir sürgős ? Őszinte leszek, mondja, minden hétvégén jönnék, ha lehet, de tudom hogy ez nem lehetséges. Hát nem, mert azért más dolga is van az embernek ugyebár. Azt kérdezi a párom erre a sráctól, ennyire jó azért nem vagyok, de te minden héten megdugnál ? Meg bizony, mondja vigyorogva. Még jó hogy távol lakunk egymástól, mondom, mert minden héten jönnél mi, kisapám ? No, még eldumáltunk egy kicsit, megkértem őket igy a végén, hogy smároljanak még egy kicsit, hagy vegyem fel 10 centiről a csőrözést. Megtették, majd a párom lehajolt, és már lecummantott farkat kicsit szopizta, de ezt már csak úgy ráadásként, én meg 10 centiről videóztam. A gyerekneK még ezek után tetszett a műsor, de már aznap este más nem történt. Ittunk még egy két kortyot, majd elbúcsúztunk, a srác elment.
Sziasztok.
Sziasztok.
Folyt.. Azt mondja, ti vagytok nekem az első pár, akiknél "igy" voltam, nem is gondoltam hogy ez ilyen jó lehet. Kérdezem, miért? Mert nem mindennapi, hogy úgy dug egy lánnyal, hogy ott a pasija is két méterre, és még kameráz is, de kellemesen csalódott, magában a szituban. Kérdezem tovább. Mi a véleményed a páromról ? Azt mondja, már meg ne haragudj, de imádom megdugni a párod, és az se zavar, hogy itt vagy, sőt. Mit jelent ez a sőt, kérdem. Hát, azt mondja, neki nem csak az jön be, hogy dughat, hanem hogy más pasi csaját dughatja a szeme láttára, és nem is gondolta volna, hogy ez milyen jó érzés, ráadásul hozzánk jövet, állandóan feláll a farka, a arra godol, hogy megkefélheti a párom, mondja nekem, de ezt nem mondjam már a páromnak, oké? Miért? Nem akar zavarba jönni emiatt. Hallom, hogy végzett a párom a zuhival, ránézek a srácra, kérdezem tőle, mit szólnál ha most a szülinapodra nem csak szopizna a párom ? Hú, mi ez a kérdés ? Szeretnéd e hogy lecumizzon a párom teljesen ? Felcsillan a szeme, úgy gondolom hogy.... ? Igen úgy ! Ezek szerint beleélvezhetnék a szájába, nem haragudnál érte ? Nem, sőt szeretnék erről egy jó videót is ! Ok, mondja örömmel ! Párom bejött, azt mondja, hallom szülinapod volt. Igen, volt a válasz. És szeretnél valami emlékezetest? Igen, ha lehet. És mi lenne az, kérdezi mosolyogva a párom, miközben már a farkát simogatja ? Azt mondja a srác, hát a barátod emlitett valamit az előbb. Egészen közel hajolt a srác arcához, és megkérdezte, szerenél beleélvezni a számba, most először ? Nyelt a gyerek egy nagyot, azt mondja, már égebben gondolt erre, de ezt nem merte emliteni. Párom mondja neki, akkor most itt a vissza nem térő alkalom, a barátom úgyis akart egy szájba élvezős videót, csináljuk meg neki, mondja. A gyerek lélegzete is majdnem elállt. De, azt mondja a csajom, ő mást is szeretne. Odament az asztalhoz, fogta a gumit, felhúzta az álló farokra. Szeretnék előtte egy kicsit lovagolni rajtad, akarod ? Válasz már nem volt, fogta a srác a párom fenekét, és finoman ráültette a farkára . Elkezdtek szép lassan dugni, olyan ráérősen. Nyitva volt szemük egymásra néztek, és néha rám, (kamera) néztek. Kicsit megálltak, de farokról nem szállt le a párom. Néz rám a srác, farkával a barátnőmben, mondja nekem, szeretem nézni ahogy dugnak ? Persze. Párom kérdezi, őt sose kérdezzük semmiről, meg van sértődve ! Miért, mit mondanál, igy farokkal a puncidban ? Hát, azt mondja, nagyon jól érzi most magát. Azt elhiszem, mondom. Megszólal a fickó, még pihenve, az előbb bevalottam a barátodnak hogy áll a farkam, mikor hozzátok jövök ! Örülök neki, mosolyog a párom. És azt is mondtam, hogy kimondottam szeretem azt, hogy dughatlak téged, sőt szeretem hogy a barátod végignézi ahogy keféllek ! Párom vigyorog, mint a vadalma. Nem akarjátok felytatni, kérdem ? Dehogynem ! Majd elkezdtek megint, mostmár egyre gyorsabban dugni. A srác dugás közben azt se tudta, hol járjon a keze, hol a fenekét markolászta, hol a melleit gyömöszölte. Foly...
Szép jó reggelt. Akkor a történet, igaz történet. 5-ik, kedvenc barátunk 5-ik látogatása. Hét közepén cseng a telefonom, a srác hiv. Szeretne meglátogatni minket a hétvégén. Nézek a páromra, mondom ki az, és mit szeretne. Rögtön int, persze, jöjjön ! Mondja a srác, előtte egy nappal van a ..-ik szülinapja egyébként is. Ok, pezsgővel várunk, ő is hoz mondja, és azt szeretné, hogy a párom valami alig ruhában várja. Én magam kiválasztottam a legrövidebb szoknyáját, kicsit lehajolva be lehetett látni, rózsaszin tanga, kis top, de direkt melltartó nélkül, hagy látszódjon az álló mellbimbó. Mondom a páromnak hogy szülinapos a gyerek, kéne valami emlékezetes. Azt mondja, ha gondoljuk, ez alkalommal bevállal egy teljes cumizást neki, akár úgy is hogy a szájába is élvezhet. Hát ez felspanolt rendesen, mert eddig ugyan volt szopizás, de csak úgy simán, spricc nélkül, dugás befejezéssel. Szokásos szombat este, punciborotválás, készülődés. Megjött a srác, pezsgő az egyik kézében, a másikkal azonnal a csajom rövidke szoknyája alá nyúlva a fenekét markolászta, közben ment a csókólózás. Iszogatunk, mondja a srác nekem, szeretne meztelen pezsgőzést a párommal, lehet e ? Ahogy gondolod, mondtam, nem telt el 10 perc se az érkezésétől. Szerintem elég kanos lehetett. Szépen levetkőztették egymást. A páromat szembe az ölébe ültette mindketten meztelenek voltak. Édes pezsgőt ittunk, mondja a srác, szeretne egy kis pezsgős játékot a párommal, szabad e ? Persze, mondom. És te benne vagy kérdezi a párom ? Benne, de mi az ? Elkezdte. Csurig öntötte a hideg pezsgőt a pohárba, és belemártogatta párom melleit. A hidegtől persze álltak bimbók, mint ahogy kell. Aztán azt a kevés pezsit lenyalogatta mindkét melléről, és ezt vagy tiz percen keresztül folytatta. Ezt nagyon csíptem, szép látvány volt. Tartottak egy cigiszünetet, közben mondja a srác, hogy ezt egy filmben látta, és szerette volna kipróbálni már régen. Cigi vége, kérdezi a srác tőlem, a párod punciját is bepezsgőzhetem, onnan is szeretném, nem csak a melléről, lehet ? Ránézek a páromra, mosolyog. Hanyatt feküdt, széttárta a lábait, kérdi a fickótól, pezsgős puncit szeretnél nyalni ? Azt, és már csepegtette is a kopasz puncira, majd a lefolyó anyagot szépen nyalogatta, ez is ment vagy tiz percig. A párom a végén, akkor már nem folyt a pezsgő a puncira, a nyalástól nem túl hangosan elélvezett. A srácnak végi állt a farka, azt hittem elsül, de nem. Megint egy kis pihi jött, a srác kiment a szobából, rögtön kérdezem a párom, akkor leszopod a fiút, ahogy mondtad ? Le, válaszolta, de nem zavarna hogy egy idegen beleélvezne a számba, kérdezi ? Nem, sőt, de úgy szerteném, ha már lecumizod, mint a filmekben, hogy lássak is egy kis spermát is, ha lehet. Jó majd úgy csinálja. Visszajött a srác, kérdi miről beszéltünk, csak nem róla ? Részben, mondom. Párom azt mondja, egy zuhi, és mindjárt jön, 10 perc. Elkezdtünk dumálni a gyerekkel, négyszemközt. Kérdezem tőle, mi a véleménye, ennyi alkalom után ? Folyt........
Tehát összefoglalnám. Herceg feleségét nem dugta meg senki, tehát a története nem idevaló. Így aztán a folytatását vagy az ezzel kapcsolatos vitát helyzzétek légyszíves át egy olyan topikba, amibe beleillik. Legyen az vita topik vagy épp a hármas szexxel kapcsolatos tapasztalatokat megosztó, neadjisten a Tolkien topik.
Itt pedig nagy figyelemmel várjuk alezredesünk beszámolóját, mert az viszont idevaló.
Itt pedig nagy figyelemmel várjuk alezredesünk beszámolóját, mert az viszont idevaló.
Képet sok párnak küldtem, de nem beszéltem meg mindenkivel találkozót. Akivel megbeszéltem azzal találkoztam is, azért mert én ezt nagyon szeretem és mert ez nekem nagyon jó, tehát értelmetlen lenne nem elmenni. Buta azaz ember, aki elvágja magát egy ilyen hülyeséggel egy pár előtt. A Te dolgod, hogy a párnak hiszel vagy nekem. Neked pedig azt kívánom, hogy élj át ugyanolyan élményeket, ami nekem megadatott, akármennyire is regényszerűnek érzed. Mihelyt úgy fogod gondolni, hogy ezek a dolgok megtörténnek másokkal, egy kicsit közelebb kerülsz ahhoz, hogy veled is megtörténjen. Ugyanis amíg nem is hiszel benne, hogy ez lehetséges, addig esélyed sincs arra, hogy átéld. Ez a világ egy nagy játszótér és azt játszol benne, amit csak akarsz. Tudod csak pozitívan előre. Sok sikert hozzá!!! (Ezt komolyan is gondolom.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 26. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 26. kedd 21:24
Törölt felhasználó (773116)

Tisztelt Herceg31.
Rövidre fogva a választ.
Nem történt félreértés,ön szimplán nem jelent meg a megbeszélt találkozón.
Az említett pár teljesen autentikus ebben bizonyos vagyok.
Önt idézve:
"Az említett példa sosem fordult elő velem" Ez egyszerűen nem igaz,hiszen én is láttam azt a képet amit ön küldött a szóban forgó párnak.Pont az a kép volt ami a nick mellett látható,várták önt mivel konkrétan megvolt beszélve.
A másik idézet öntől:
"Messziről jött ember azt mond amit akar"
Nos,úgy gondolom,hogy ez az ön személyére is vonatkozik.
Mint már említettem,én nem szoktam ebbe a fórumba írni(egyébként máshová sem),de a Tolkien változatot önnel szemben fenntartom,ha megengedi.
Részemről lezártnak tekintem az ún.vitát hiszen ez a fórum nem erről szól.
További kellemes mitológia órákat kívánok.(Tisztelet a kivételnek).
Rövidre fogva a választ.
Önt idézve:
"Az említett példa sosem fordult elő velem" Ez egyszerűen nem igaz,hiszen én is láttam azt a képet amit ön küldött a szóban forgó párnak.Pont az a kép volt ami a nick mellett látható,várták önt mivel konkrétan megvolt beszélve.
A másik idézet öntől:
Mint már említettem,én nem szoktam ebbe a fórumba írni(egyébként máshová sem),de a Tolkien változatot önnel szemben fenntartom,ha megengedi.
További kellemes mitológia órákat kívánok.(Tisztelet a kivételnek).
Tisztelt Herceg31.
Rövidre fogva a választ.
Önt idézve:
A másik idézet öntől:
További kellemes mitológia órákat kívánok.(Tisztelet a kivételnek). (Ez egy válasz Herceg31 üzenetére (2011. 07. 26. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 26. kedd 20:22
Rövidre fogva a választ.
Önt idézve:
A másik idézet öntől:
További kellemes mitológia órákat kívánok.(Tisztelet a kivételnek). (Ez egy válasz Herceg31 üzenetére (2011. 07. 26. kedd 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Ismeretlen! Messziről jött ember azt mond amit akar és olyan vádakkal illethet, amilyet csak ki tud találni. Az általad említett példa sosem fordult elő velem és nem is fog. Akik ismernek, azok tudják, hogy én nem ilyen vagyok. Nagyon szívesen beszélek veled vagy azzal a párral is telefonon, hogy tisztázzuk a félreértést. Ha már ezt szóba hoztad, azért azt elmondom, hogy sajnos több párral előfordult már, hogy elkérték a számom, de nem hívtak sosem, vagy sms-t ugyan küldtek, hogy szeretnének találkozni, csak a cím és az időpont maradt le. Van úgy, hogy valaki meggondolja magát és lemondja a találkozót, mert itt nem hétköznapi dologról van szó és szerintem ez is belefér ebbe a játékba. Én minden találkozóra elmentem, amit megbeszéltem és ez ezután is így lesz. Hülye lennék lemondani egy ilyen élményről, mert mint említettem imádom a hármas sexet és rendszeresen gyakorolom is.

Szia Alezredes1! Egy párral vagy hölggyel velem csak olyan dolog történhet, amit mindenki szeretne. Ha a hölgy vagy a férje nem szeretne valami az nem fog megtörténni. Az említett esetben ők örültek, hogy így történt. Miért olyan nehéz ezt elfogadni? Három ember akik megélték a vágyaikat úgy ahogy nekik jólesik. Természetesen elfogadom, hogy másoknak ez így lehet hogy nem jó, lehet hogy máshogy szeretnéd te is. Ha máshogy szeretnéd akkor máshogy történik, de attól még nekik ez így volt jó és ne bántsuk ezért se őket se engem. Ismétlem csak azt tettük, ami jó volt minden érintett félnek. Egyébként a férje 10 percenként hazatelefonált, hogy értesüljön a fejleményekről és egyszer sem mondta, hogy mars kifelé a konyhába nyakig felöltözve, 2 méter távolságra, hanem örült neki, hogy a felesége örömét leli a az együttlétben. Fiúk ti azért elég vagányak vagytok, hogy a 3-as sex rejtelmeiről beszélgettek és meg is élitek, csak egy kis toleranciát kérek a többi pár felé. Ne bántsuk egymást csak örüljünk neki, hogy megélhetünk ilyen csodákat.
Nekem csak egy nick nevem van a Herceg31és nem is lesz több. Az utcán is csak egy van belőlem, miért kéne másolnom magam? Így is sok párral tudok találkozni, semmi értelme nem lenne ezt tovább fokozni. Szóval ha velem akartok ismerkedni akkor erre a nickre írjatok.
Ha pénteken szólsz, hogy szeretnél velem találkozni és cserélünk képet és telefonszámot, majd szimpátia esetén telefonon is beszélünk és még nincs nagyon késő akkor szívesen elindulok hozzátok. Én azt mondom, hogyha bejövünk egymásnak, akkor minek halogatni. A legtöbb párral így találkoztam és nem én akartam aznap, hanem ők kérték. Én tudok várni és senkit sem hajkurászok. Ha egy pár komolyan gondolja, akkor úgyis add időpontot és címet. Még nem fordult elő, hogy ezek után a személes találkozókor ne tetszett volna egy hölgy, de ha mégis így lenne, akkor is adnék neki időt, hogy megismerjem. Ha akkor sem alakul ki a vágy, akkor megmondanám, hogy itt az ideje az indulásnak. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 26. kedd 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 26. kedd 18:20
Nekem csak egy nick nevem van a Herceg31és nem is lesz több. Az utcán is csak egy van belőlem, miért kéne másolnom magam? Így is sok párral tudok találkozni, semmi értelme nem lenne ezt tovább fokozni. Szóval ha velem akartok ismerkedni akkor erre a nickre írjatok.

Ha pénteken szólsz, hogy szeretnél velem találkozni és cserélünk képet és telefonszámot, majd szimpátia esetén telefonon is beszélünk és még nincs nagyon késő akkor szívesen elindulok hozzátok. Én azt mondom, hogyha bejövünk egymásnak, akkor minek halogatni. A legtöbb párral így találkoztam és nem én akartam aznap, hanem ők kérték. Én tudok várni és senkit sem hajkurászok. Ha egy pár komolyan gondolja, akkor úgyis add időpontot és címet. Még nem fordult elő, hogy ezek után a személes találkozókor ne tetszett volna egy hölgy, de ha mégis így lenne, akkor is adnék neki időt, hogy megismerjem. Ha akkor sem alakul ki a vágy, akkor megmondanám, hogy itt az ideje az indulásnak. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 26. kedd 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)

A hozzászólásai alapján, egy hozzánk meghivható srácnak gondoltam volna. Amit leir, jól hangzik. De nálunk bizony nem taperolhatná, vetkőztethetné, és cumiztathatná a párom, mig én meg nem érkezem. Ez azért a minimum. Hacsak nem igy lenne megdumálva, hogy kezdjetek neki, nemsokára jövök. De ez is csak mondjuk a többedik alkalomkor lehetne egyáltalán. De én inkább a legeslegelejétől ott lennék, és persze a kamerám. Ha már az én párom, akkor ez nem egy nagy feltétel, azt hiszem. Természetesen az általam felsorolt 5 fiún kivül volt olyan, aki a telefonon, msn-en feltette azt a kérdést, hogy először nem lehetne kettesben a párommal, mert lehet hogy feszélyezné a jelenlétem. Nem akartam mondani, öreg, a páromat nem pudingnak hívják, annak meg a próbája az evés ! Még egy kérdés, nekem tűnik hasonlónak herceg31, és pasi31 fórumtársunk ? Herceg31, azt irod lentebb, rugalmasnak kell lenned. Tehát ha péntek délután jelezném, hogy várunk, és szimpi vagy a páromnak, és birod a kamerázást, már szombat este nálunk is vagy ? Ez ám a gyors döntés. És mi van ha Neked nem szimpi a lány, akihez hivtak ? Egy két kóla-kávé, és annyi ? Reméltem nem voltam off, ha igen bocsi. Késő este viszont most már tényleg leirom 5-ik barátunk, 5-ik látogatásának pontos történetét, azért ezt, mert ez az alkalom volt a legjobb mind közül.