Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 625 626 627 628 629 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7135   2011. 08. 31. szerda 15:12
X Törölt felhasználó (37025)
Köszi a választ ravenna! Lehet tényleg illetlenség volt ruhában lenni ott,bár a személyzet ott azt mondta,hogy nem kötelező a pucérkodás,de számitani kell ruhanélküli emberekre.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 08. 31. szerda 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 31. szerda 14:52
Bizonyára lesz megint olyan aki tudálokoskodással fog illetni...

Ha egy wellness helyen megengedett a meztelenkedés, az azt jelenti ugye hogy a szaunarészleg és környezete fürdőruha mentesen illő igénybe venni. Tehát nem akarok pálcát tőrni, de ti voltatok illetlenek, hogy fürdőruhában voltatok. A határ nyugati felén ez eléggé evidens, de még Sárváron, SzentGothárdon és még sok felé.
Azzal meg nincs baj hogy feligzatott a dolog, hogy mi történne akkor hogyha... de perverz miért lennél? Ellenben ha igazán meg akarjátok egymást ismerni a pároddal akkor ezt is meg kéne beszélni, hogy neki erről mi a véleménye...
#7134   2011. 08. 31. szerda 14:52
ravenna ravenna
Bizonyára lesz megint olyan aki tudálokoskodással fog illetni...

Ha egy wellness helyen megengedett a meztelenkedés, az azt jelenti ugye hogy a szaunarészleg és környezete fürdőruha mentesen illő igénybe venni. Tehát nem akarok pálcát tőrni, de ti voltatok illetlenek, hogy fürdőruhában voltatok. A határ nyugati felén ez eléggé evidens, de még Sárváron, SzentGothárdon és még sok felé.
Azzal meg nincs baj hogy feligzatott a dolog, hogy mi történne akkor hogyha... de perverz miért lennél? Ellenben ha igazán meg akarjátok egymást ismerni a pároddal akkor ezt is meg kéne beszélni, hogy neki erről mi a véleménye...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 31. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37025)
2011. 08. 31. szerda 14:30
Ha a józan észre hallgatok azt kell mondjam,hogy ez nem normális dolog.
Viszont történt egyszer hogy a párommal olyan helyre mentünk velness ezni,ahol megengedett volt a mesztelenkedés.Előre nem tudtuk,ez a helyszinen derült ki,amikor megláttuk a pucér emberkéket.Különösebben nem zavartattam magam miatta,mi ruhában voltunk.A lényeg hogy a párom,beült a jakuziba,két pucér pasi mellé,akiknek erre felállt a szerszámjuk.Soha nem éreztem még ilyet,rögtön átszaladt az agyamon,hogy milyen lenne nézni a páromat az idegenekkel.Kicsit perverznek éreztem magam,mégis nagyon izgatott a dolog.

Szóval nem értettem magamat sem,és most se nagyon értem.Lehet beszélnem kéne erről a párommal?
Ti mit gondoltok?
#7133   2011. 08. 31. szerda 14:30
X Törölt felhasználó (37025)
Ha a józan észre hallgatok azt kell mondjam,hogy ez nem normális dolog.
Viszont történt egyszer hogy a párommal olyan helyre mentünk velness ezni,ahol megengedett volt a mesztelenkedés.Előre nem tudtuk,ez a helyszinen derült ki,amikor megláttuk a pucér emberkéket.Különösebben nem zavartattam magam miatta,mi ruhában voltunk.A lényeg hogy a párom,beült a jakuziba,két pucér pasi mellé,akiknek erre felállt a szerszámjuk.Soha nem éreztem még ilyet,rögtön átszaladt az agyamon,hogy milyen lenne nézni a páromat az idegenekkel.Kicsit perverznek éreztem magam,mégis nagyon izgatott a dolog.

Szóval nem értettem magamat sem,és most se nagyon értem.Lehet beszélnem kéne erről a párommal?
Ti mit gondoltok?
#7132   2011. 08. 30. kedd 19:40
X Törölt felhasználó (816950)
Kedves Fórumozők. Ha valakiut izgat ha megdugják a feleségét, és erről jó történeteket akar olvasni, nézzen be a " Izgatja a párom, ha kikezdek más pasikkal " lapra. Fantasztikus!
#7131   2011. 08. 29. hétfő 02:33
Ninja- Ninja-
Az én feleségemet is megdugták már jópáran. Barátok és idegenek is!
#7130   2011. 08. 26. péntek 11:07
julius11 julius11
te nagyon ki lehetsz éhezve, hogy ennyire reklamozod magad. ha már igen miért nem küldöd privát üzenetben?
(Ez egy válasz varanus74 üzenetére (2011. 08. 24. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 24. szerda 09:07
én örömmel beszálnék msn: varanus74@windowslive.com
#7129   2011. 08. 26. péntek 10:56
mindig 16 mindig 16
Hétfőn vidéken akadt dolgom, kézen fogva kis feleségem magammal vittem.. Tomi -hívjuk így- ebben a kis városban lakik, akit régóta ismerünk de közös élmény' ilyen, még nem volt vele.. Már úton odafelé adagoltam páromnak -hozzáteszem, nem kellett kétszer- hogy T is eljön este vacsizni velünk, meg lesz a hotelben medence, szauna, és ha még a boruk is jó.... -aztán belenyaltam a fülébe... Vigyorgott. A bornál vége is lesz? -kérdezte.. (mint később kiderült a hátralévő 100km-en már csak a kefélésen járt a kis agya...) T már eddigre mindent tudott, vele 2 sms és már fél szavakból értjük egymást... Úgy terveztem, külön megyünk a szállodába, de a parkolóba mégis előbb összefutottunk, így hárman mentünk be a hotelba. (T végigvizslatta a szemével párom, már ez izgató volt számomra..) Check-in, T meg mint egy londíner; segítek! -mondta.. Lift, és be... Mini szoknya volt kedvesemen, kellőképp felizgulva, nem bírtam ki és benyúltam alá, de Tomi is nagyfasz volt, -az aulában lent már megtörtént a hatszemezés, vigyorgás- meglepetésemre az ő kezébe ütköztem... Dehogy lesz itt vacsora!-suttogta kis múzsám.. Majd később... wink Kinyílt a lift ajtó, vége az elő elő játéknak! Bementünk a szobába, nekiállt csókolózni velem, de mire megfogtam volna a mellét, letérdelt T elé és elővette a farkát majd szopni kezdte.. Teljesen felizgatott a látvány! T megszabadította a felsőjétől, lekerült a melltartó is és vadul csókolni, majd szopni kezdte a melleit.... Megfogtuk, ledöntöttük az ágyra és szó szerint letéptük a szoknyát, mint serdülő koromban, mintha az első alkalom lenne és nem pedig több éve ismerném.. Ott feküdt egyetlen bugyiba, mint egy kis szajha... Tomi is levetkőzött, nem volt vele gyengéd, keményen megfogta és leteperte a nyakánál fogva folytogatva szopatni kezdte. Nem tiltakozott mert már nagyon akarta és csak nyelte-nyelte, meredten néztem aztán egy hirtelen mozdulattal letépte a bugyiját is és úgy ahogy volt, keményen baszni kezdte! Ekkor már én sem bírtam tovább, levetkőztem, melléjük ültem, odahúztam a a fejét és szájába adtam a farkam.. Szopni kezdett, én meg csak a tarkójánál fogva húztam a fejét, hogy a farkam minél mélyebbre érjen... T keményen dugta, én meg már csak a látványtól is élveztem.. cseréljünk! -mondtam.. Hanyatt dobta magát én meg nyalni kezdtem aztán magamra rántottam.. Beleültettem a farkamba, őt meg lovagolva szopta tovább... Megint csere,ő hátulról kezdte kefélni, csak úgy csattogott a feneke a drágámnak! keféltük és szopattuk felváltva közben meg csak mondogatta; basszatok, basszatok vadállatok! Hosszasan ment ez így, egyszer csak mindketten elélveztünk.. persze, hogy a szájába... szereti, na! kifeküdtünk.. hárman egymás mellett, kicsim meg mosolyogva megsimogatta mindkettőnk fejét és azt mondtad: Én két kis csődöreim, ez így együtt tényleg nagyon fantasztikus mulatság.. Kicsit pihentünk, aztán nekiláttunk mégegy körnek, amit felesleges is részletezni, de egy biztos; "engem izgat, ha megdugják a feleségemet!"
#7128   2011. 08. 24. szerda 17:24
X Törölt felhasználó (96377) VIP
Hát valóban , nem sok képet látni itt erről... nyes
(Ez egy válasz michev üzenetére (2011. 08. 19. péntek 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 19. péntek 15:37
Az avatarunk is egy kép, egy partyn készült, amint egy résztvevő éppen a Drágámat dugta miközben a következő a háttérben hegyezte a farkát smile
#7127   2011. 08. 24. szerda 09:07
varanus74 varanus74
én örömmel beszálnék msn: varanus74@windowslive.com
#7126   2011. 08. 24. szerda 08:13
Herceg31 Herceg31
Belevaló asszonyka lehet, várom a folytatást. Akár a másik toppikban is folytathatod: Izgat ha megdugom a feleséged
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 24. szerda 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (816123)
2011. 08. 24. szerda 05:57
Én egyszer voltam egy párral. Kb 24 lehettem. Megismerkedtünk még akkor igazából nem ebből a célból. Elég jó barátok lettünk a hapsival. Néha feljártam hozzájuk iszogatni, beszélgetni. aztán jött a nagy kérdés: Nem dugjuk meg a felségét? Na ne szórakozzál már- mondtam, aztán ennyi lett a dologból. Egy hónap múlva ismét jött a kérdés, de addigra már észrevettem, hogy a párja egyre jobban simulékony, nyitottabb felém. (behálóztak) Eljött a nagy nap. Felmentem hozzájuk igazából még fogalmam sem volt róla, hogy hová is indulok. Egyszerűen mentem hozzájuk, mint minden más alkalommal. Aztán akkor tudatosult bennem a dolog mikor a lány előjött a fürdő szobából egy harisnyában és egy toppban. Iszonyat formás nő volt. Egy gyerek után hatalmas mellei maradtak, hatalmas bimbókkal., amik egyszerűen átszúrták a felsőt. Felült az asztalra közénk. Fel sem tűnt addig de már nem volt rajta bugyi.. Elkezdtünk iszogatni és beszélgetni . A lány bement a szobába. Mi kint maradtunk Tetszik? - jött a kérdés. Persze - mondom csinos lány. Dugnád is?- na akkor kezdett el komolyra válni a dolog. Bementünk a szobába a lány már a matracon feküdt. Csendben kell lennünk mert a gyerek a másik szobában alszik. - Rendben. Milyen filmeket szeretsz, mert mi a grupent..Be is került egy film a DVD-be ahol egy lány foglalatoskodott 2 hapsival. Én még nadrágban voltam. A lány feküdt középen, mi két oldalról. Egyszer csak megindul mind két keze ellenkező irányba. Gombolta ki a slicceket vette elő a szerszámokat, amik már addigra hatalmasakra nőttek, A lány felém fordult, addigra lekerültek a ruhák és elkezdett iszonyatos erővel szopni. Éreztem hogy feje neki-neki ütődik picit a szemérem csontomnak.. Hát persze hogy azért, mert már férje dugta is hátulról közben..  Párjának hatalmas szerszáma volt. A Lány lopva meg is jegyezte, hogy nem mindig jó mert teljesen végigér benn. dugás közben… foly. köv.
#7125   2011. 08. 24. szerda 05:57
X Törölt felhasználó (816123)
Én egyszer voltam egy párral. Kb 24 lehettem. Megismerkedtünk még akkor igazából nem ebből a célból. Elég jó barátok lettünk a hapsival. Néha feljártam hozzájuk iszogatni, beszélgetni. aztán jött a nagy kérdés: Nem dugjuk meg a felségét? Na ne szórakozzál már- mondtam, aztán ennyi lett a dologból. Egy hónap múlva ismét jött a kérdés, de addigra már észrevettem, hogy a párja egyre jobban simulékony, nyitottabb felém. (behálóztak) Eljött a nagy nap. Felmentem hozzájuk igazából még fogalmam sem volt róla, hogy hová is indulok. Egyszerűen mentem hozzájuk, mint minden más alkalommal. Aztán akkor tudatosult bennem a dolog mikor a lány előjött a fürdő szobából egy harisnyában és egy toppban. Iszonyat formás nő volt. Egy gyerek után hatalmas mellei maradtak, hatalmas bimbókkal., amik egyszerűen átszúrták a felsőt. Felült az asztalra közénk. Fel sem tűnt addig de már nem volt rajta bugyi.. Elkezdtünk iszogatni és beszélgetni . A lány bement a szobába. Mi kint maradtunk Tetszik? - jött a kérdés. Persze - mondom csinos lány. Dugnád is?- na akkor kezdett el komolyra válni a dolog. Bementünk a szobába a lány már a matracon feküdt. Csendben kell lennünk mert a gyerek a másik szobában alszik. - Rendben. Milyen filmeket szeretsz, mert mi a grupent..Be is került egy film a DVD-be ahol egy lány foglalatoskodott 2 hapsival. Én még nadrágban voltam. A lány feküdt középen, mi két oldalról. Egyszer csak megindul mind két keze ellenkező irányba. Gombolta ki a slicceket vette elő a szerszámokat, amik már addigra hatalmasakra nőttek, A lány felém fordult, addigra lekerültek a ruhák és elkezdett iszonyatos erővel szopni. Éreztem hogy feje neki-neki ütődik picit a szemérem csontomnak.. Hát persze hogy azért, mert már férje dugta is hátulról közben..  Párjának hatalmas szerszáma volt. A Lány lopva meg is jegyezte, hogy nem mindig jó mert teljesen végigér benn. dugás közben… foly. köv.
#7124   2011. 08. 22. hétfő 22:01
Herceg31 Herceg31
Köszi a tippet, megnyitottam a topikot. Várok minden érdeklődőt szeretettel. wave Izgat ha megdugom a feleséged
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 22. hétfő 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54709)
2011. 08. 22. hétfő 16:25
Kerek kis történet, csak nyitni kellett volna hozzá egy új témát: "Izgat, ha megdughatom más feleségét" címmel! nyes
Na de a lényeg, hogy leírtad!
#7123   2011. 08. 22. hétfő 21:48
X Törölt felhasználó (744977)
jó is a 3-4 fiús felállás finom
(Ez egy válasz Herceg31 üzenetére (2011. 08. 22. hétfő 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 22. hétfő 14:33
Sziasztok! Egy kellemes emlékemet szeretném megosztani azokkal, akiket érdekel és akik örömmel olvassák. Egy huszonéves párral voltam nemrég. Második hosszú utam volt vidékre, de megérte. Egy parkolóban találkoztunk és meglepetésemre 3-an ültek a kocsiban. Mint kiderült szerveztek még egy fiatal fiút is, így négyes lett belőle. Nekem ez volt az első 1+3-as élményem. Szobára mentünk, kicsit beszélgettünk. Aztán a lány az ágyra dobta magát. Egy feszes fekete ruha volt rajta, ami jól ált a fekete hajához. A ruha kis miniszoknyában végződött, ami igen jól domborodott a fenekén. Mivel a fiúk nem ugrottak mellé az ágyra, én nem bírtam tovább csak nézni, mellé feküdtem és elkezdtem simogatni a fenekét. Közben még valamit beszélgettünk, de mivel így felém fordult elkezdtünk csókolózni. Közben simogattam ahol értem. Jó nagy mellei voltak, így gyorsan levettem a ruháját, hogy eljátszhassak velük. A pasija és a srác közben vetkőzni kezdtek. A pasija lehúzta a bugyiját és elkezdte nyalni, ami nagyon bejött a lánynak, mert csókolózás közben élvezett, kapkodta a levegőt. Nagyon izgató volt így csókolózni vele. Aztán én is levetkőztem és közben a srác szopatta őt. Aztán ketten szopattuk a lányt. Imádta, hogy 3 pasi egyszerre foglalkozik vele. Nyaltuk faltuk egymást, heteró alapon egy jó darabig, aztán a pasija elkezdte dugni szemből, mi meg szopattuk és a melleivel foglalkoztunk. Nagyon jó mellei voltak, tudjátok olyan egész éjszakás.  Aztán a srác dugta hátulról, a pasija pihent és meg szopattam őt. Miután a srác is kidőlt, maradt enyém a nő és jó alaposan megdugtam, miközben ők nézték. Kicsit pihentünk, majd a lány mondta, hogy szívesen táncol nekünk. Hát tudjátok egy GO-GO girl is megirigyelhetné ezt a lányt. Nagyon izgatóan ringatta magát és közben meg-megállt leszopni valakit. Táncoltam is vele és két fordulat közben letérdelt szopni. Rendesen odanyomta a seggét a farkamhoz, hogy dugjam meg újra. Meg is dugtuk többször. Igazából kellettünk is hárman neki, mert folyamatosan dugtuk felváltva és újra és újra elélvezett. Nagyon jó volt dugni őt. A végén kérte, hogy a szájába élvezzünk. Mindhármunk ondóját benntartotta a szájában és játszott vele, majd lenyelte. Nagyon jó ki vadmacska ez a lány. Aztán még dumcsiztunk egy kicsit és jöttem haza, mert másnap munka volt. Hasonló élményeket kívánok nektek is.
#7122   2011. 08. 22. hétfő 16:25
X Törölt felhasználó (54709)
Kerek kis történet, csak nyitni kellett volna hozzá egy új témát: "Izgat, ha megdughatom más feleségét" címmel! nyes
Na de a lényeg, hogy leírtad!
#7121   2011. 08. 22. hétfő 14:33
Herceg31 Herceg31
Sziasztok! Egy kellemes emlékemet szeretném megosztani azokkal, akiket érdekel és akik örömmel olvassák. Egy huszonéves párral voltam nemrég. Második hosszú utam volt vidékre, de megérte. Egy parkolóban találkoztunk és meglepetésemre 3-an ültek a kocsiban. Mint kiderült szerveztek még egy fiatal fiút is, így négyes lett belőle. Nekem ez volt az első 1+3-as élményem. Szobára mentünk, kicsit beszélgettünk. Aztán a lány az ágyra dobta magát. Egy feszes fekete ruha volt rajta, ami jól ált a fekete hajához. A ruha kis miniszoknyában végződött, ami igen jól domborodott a fenekén. Mivel a fiúk nem ugrottak mellé az ágyra, én nem bírtam tovább csak nézni, mellé feküdtem és elkezdtem simogatni a fenekét. Közben még valamit beszélgettünk, de mivel így felém fordult elkezdtünk csókolózni. Közben simogattam ahol értem. Jó nagy mellei voltak, így gyorsan levettem a ruháját, hogy eljátszhassak velük. A pasija és a srác közben vetkőzni kezdtek. A pasija lehúzta a bugyiját és elkezdte nyalni, ami nagyon bejött a lánynak, mert csókolózás közben élvezett, kapkodta a levegőt. Nagyon izgató volt így csókolózni vele. Aztán én is levetkőztem és közben a srác szopatta őt. Aztán ketten szopattuk a lányt. Imádta, hogy 3 pasi egyszerre foglalkozik vele. Nyaltuk faltuk egymást, heteró alapon egy jó darabig, aztán a pasija elkezdte dugni szemből, mi meg szopattuk és a melleivel foglalkoztunk. Nagyon jó mellei voltak, tudjátok olyan egész éjszakás.  Aztán a srác dugta hátulról, a pasija pihent és meg szopattam őt. Miután a srác is kidőlt, maradt enyém a nő és jó alaposan megdugtam, miközben ők nézték. Kicsit pihentünk, majd a lány mondta, hogy szívesen táncol nekünk. Hát tudjátok egy GO-GO girl is megirigyelhetné ezt a lányt. Nagyon izgatóan ringatta magát és közben meg-megállt leszopni valakit. Táncoltam is vele és két fordulat közben letérdelt szopni. Rendesen odanyomta a seggét a farkamhoz, hogy dugjam meg újra. Meg is dugtuk többször. Igazából kellettünk is hárman neki, mert folyamatosan dugtuk felváltva és újra és újra elélvezett. Nagyon jó volt dugni őt. A végén kérte, hogy a szájába élvezzünk. Mindhármunk ondóját benntartotta a szájában és játszott vele, majd lenyelte. Nagyon jó ki vadmacska ez a lány. Aztán még dumcsiztunk egy kicsit és jöttem haza, mert másnap munka volt. Hasonló élményeket kívánok nektek is.
#7120   2011. 08. 22. hétfő 13:54
parbaniek parbaniek
Azért " túl sok"képet nem láttam tőletek. vigyor5
(Ez egy válasz michev üzenetére (2011. 08. 19. péntek 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 19. péntek 15:37
Az avatarunk is egy kép, egy partyn készült, amint egy résztvevő éppen a Drágámat dugta miközben a következő a háttérben hegyezte a farkát smile
#7119   2011. 08. 19. péntek 15:37
michev michev
(Ez egy válasz simit üzenetére (2011. 08. 16. kedd 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 16. kedd 13:45
Sziasztok!
Jól hangzik....képet nem raktok fel ide? wink
#7118   2011. 08. 19. péntek 15:20
michev michev
Üzenetet küldtünk, olvassátok el smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 18. csütörtök 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (744977)
2011. 08. 18. csütörtök 21:16
szívesen látnánk mi is képet smile
#7117   2011. 08. 18. csütörtök 21:16
X Törölt felhasználó (744977)
szívesen látnánk mi is képet smile
(Ez egy válasz michev üzenetére (2011. 08. 14. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 14. vasárnap 16:53
Üdvözlet az 0sszes fórumolvasónak! Nagyon érdekes a témában böngészni, annál inkább, mert én kifejezetten élvezem nézni is meg fotózni is, ha a feleségemet a vadidegen férfiak egymás után dugják. Néha három vagy négy farkot szop le vagy enged magába, az egyik-másik Gangban Partyn viszont egy este folyamán már húszon felüli farok is megdugta. Ha nejem "bemelegedett" és lendületbe jön, alig tudja abbahagyni az idegen faszok élvezetét.

Mi külföldön, Németországban élünk és amint túnik, a szex kérdésében könnyebb dolgunk van, mivel ott sok szwingerklub és szexmozi működik. Ennek többek között az is az előnye, hogy nem kell ismeretlen személyekkel időpontokat egyeztetni, amit aztán ezek sokszor nem tartanak be. Ezen kívül a klubban rögtön látjuk, hogy kivel van dolgunk. Privátlakásban nem közlekedünk se idegenekkel, se azokkal, akikkel már dugtunk. Egy klubban, vagy moziban egész más hangulat van, ez a bizonyos "erkölcstelen" illat leng a levegőben és ha nő, ha pár, ha férfi, oda valóban mindenki kizárólag a szex miatt megy.

Hogy az ötvenen mi is túl vagyunk, szintén nem probléma. A feleségem - igaz ugyan, hogy karcsú és jó alakja van - rengeteg fiatal, részben alig húsz éves fiúval hentergett a matracokon, akik közül néhánnyal kétszer is dugott egy este folyamán.

Amint említettem, én nagyon élvezem ezeket az alkalmakat, és amint hazaérünk sokkal izgatóbb a szex egymással is.
#7116   2011. 08. 16. kedd 13:45
simit simit
Sziasztok!
Jól hangzik....képet nem raktok fel ide? wink
(Ez egy válasz michev üzenetére (2011. 08. 14. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 14. vasárnap 16:53
Üdvözlet az 0sszes fórumolvasónak! Nagyon érdekes a témában böngészni, annál inkább, mert én kifejezetten élvezem nézni is meg fotózni is, ha a feleségemet a vadidegen férfiak egymás után dugják. Néha három vagy négy farkot szop le vagy enged magába, az egyik-másik Gangban Partyn viszont egy este folyamán már húszon felüli farok is megdugta. Ha nejem "bemelegedett" és lendületbe jön, alig tudja abbahagyni az idegen faszok élvezetét.

Mi külföldön, Németországban élünk és amint túnik, a szex kérdésében könnyebb dolgunk van, mivel ott sok szwingerklub és szexmozi működik. Ennek többek között az is az előnye, hogy nem kell ismeretlen személyekkel időpontokat egyeztetni, amit aztán ezek sokszor nem tartanak be. Ezen kívül a klubban rögtön látjuk, hogy kivel van dolgunk. Privátlakásban nem közlekedünk se idegenekkel, se azokkal, akikkel már dugtunk. Egy klubban, vagy moziban egész más hangulat van, ez a bizonyos "erkölcstelen" illat leng a levegőben és ha nő, ha pár, ha férfi, oda valóban mindenki kizárólag a szex miatt megy.

Hogy az ötvenen mi is túl vagyunk, szintén nem probléma. A feleségem - igaz ugyan, hogy karcsú és jó alakja van - rengeteg fiatal, részben alig húsz éves fiúval hentergett a matracokon, akik közül néhánnyal kétszer is dugott egy este folyamán.

Amint említettem, én nagyon élvezem ezeket az alkalmakat, és amint hazaérünk sokkal izgatóbb a szex egymással is.

... 625 626 627 628 629 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19655db
Utolsó üzenet: tegnap 19:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!