Sziasztok!
Réges-rég olvasom a GG fórumait. Velem is megtörtént ez-az.
Csakhogy a fórumhoz is hozzászóljak:
A feleségemmel egyszer voltam hármasban (1 lány+2 fiú) és egyszer négyesben (2 lány+2 fiú).
Én azóta többször is, Ővele azóta sem! Neki nem jött be egyik felállás sem!
Nekem nagyon nagy élvezet volt, ahogy Őt láttam másik férfival illetve amikor elmesélte, hogy el akarta Őt csábítani egy kollégája!
Nagyon beindultam ettől!
Egy kérdésem van:
Miért indul be a férfiak nagy része, ha párját egy másik férfivel látja az ágyban (persze a tudtával) vagy a párja mesél neki???
Engem ez érdekelne!!!
Réges-rég olvasom a GG fórumait. Velem is megtörtént ez-az.
Csakhogy a fórumhoz is hozzászóljak:
A feleségemmel egyszer voltam hármasban (1 lány+2 fiú) és egyszer négyesben (2 lány+2 fiú).
Én azóta többször is, Ővele azóta sem! Neki nem jött be egyik felállás sem!
Nekem nagyon nagy élvezet volt, ahogy Őt láttam másik férfival illetve amikor elmesélte, hogy el akarta Őt csábítani egy kollégája!
Nagyon beindultam ettől!
Egy kérdésem van:
Miért indul be a férfiak nagy része, ha párját egy másik férfivel látja az ágyban (persze a tudtával) vagy a párja mesél neki???
Engem ez érdekelne!!!
Engem is izgat,nekem is volt már benne többször részem,én is perverz vagyok!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 08. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 08. csütörtök 16:05
Törölt felhasználó (818678)

engem izgat ha elöttem dugják a feleségem és szerencsére elég sokszor volt benne részem.
Nekem is...
én is perverz vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 08. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 08. csütörtök 16:05

Törölt felhasználó (818678)

engem izgat ha elöttem dugják a feleségem és szerencsére elég sokszor volt benne részem.
biztos igy van
Hmmm a 22 az pont jóóóóóóóóóóóó
(Ez egy válasz bodymol üzenetére (2011. 09. 01. csütörtök 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 01. csütörtök 17:08

Hello!
Az tényleg 28. Filmezett is vele csak abba hagyta mert kicsit állat. S nem a mérete miatt. Az enyém csak 22, de nem akarom toldani. Tapasztalatból tudom, hogy ez is tud kellemetlenséget okozni a legtöbb nőnek. Csak az hiszi, hogy minden befér aki még nem próbálta vagy el sem éri a megfelelő méretet. Amúgy meg ha neked a paplan kell...! Hát Te tudod. S nem érdekel mit gondolsz. Nem fogom bizonygatni az igazam, mert nem akarom. A hírem azért nem a legrózsásabb e téren. Pár férj már fenyegetett elég komolyan. Nő is van aki nem néz rám se ha találkozunk. S erre nem vagyok azért nagyon büszke. Persze van köztük hálás is.
Na szóval ha neked szánalmas akkor neked tényleg mindegy...
Az tényleg 28. Filmezett is vele csak abba hagyta mert kicsit állat. S nem a mérete miatt. Az enyém csak 22, de nem akarom toldani. Tapasztalatból tudom, hogy ez is tud kellemetlenséget okozni a legtöbb nőnek. Csak az hiszi, hogy minden befér aki még nem próbálta vagy el sem éri a megfelelő méretet. Amúgy meg ha neked a paplan kell...! Hát Te tudod. S nem érdekel mit gondolsz. Nem fogom bizonygatni az igazam, mert nem akarom. A hírem azért nem a legrózsásabb e téren. Pár férj már fenyegetett elég komolyan. Nő is van aki nem néz rám se ha találkozunk. S erre nem vagyok azért nagyon büszke. Persze van köztük hálás is.
Hello!
elárulhatnád, hogy melyik az a szálló, én is elvinném a párom oda! köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 31. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 31. szerda 14:30
Törölt felhasználó (37025)

Ha a józan észre hallgatok azt kell mondjam,hogy ez nem normális dolog.
Viszont történt egyszer hogy a párommal olyan helyre mentünk velness ezni,ahol megengedett volt a mesztelenkedés.Előre nem tudtuk,ez a helyszinen derült ki,amikor megláttuk a pucér emberkéket.Különösebben nem zavartattam magam miatta,mi ruhában voltunk.A lényeg hogy a párom,beült a jakuziba,két pucér pasi mellé,akiknek erre felállt a szerszámjuk.Soha nem éreztem még ilyet,rögtön átszaladt az agyamon,hogy milyen lenne nézni a páromat az idegenekkel.Kicsit perverznek éreztem magam,mégis nagyon izgatott a dolog.
Szóval nem értettem magamat sem,és most se nagyon értem.Lehet beszélnem kéne erről a párommal?
Ti mit gondoltok?
Viszont történt egyszer hogy a párommal olyan helyre mentünk velness ezni,ahol megengedett volt a mesztelenkedés.Előre nem tudtuk,ez a helyszinen derült ki,amikor megláttuk a pucér emberkéket.Különösebben nem zavartattam magam miatta,mi ruhában voltunk.A lényeg hogy a párom,beült a jakuziba,két pucér pasi mellé,akiknek erre felállt a szerszámjuk.Soha nem éreztem még ilyet,rögtön átszaladt az agyamon,hogy milyen lenne nézni a páromat az idegenekkel.Kicsit perverznek éreztem magam,mégis nagyon izgatott a dolog.
Szóval nem értettem magamat sem,és most se nagyon értem.Lehet beszélnem kéne erről a párommal?
Ti mit gondoltok?
Jó neked,én is nagyon szívesen megnézném,ahogy az enyémet dugják
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2011. 08. 29. hétfő 02:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 29. hétfő 02:33

Az én feleségemet is megdugták már jópáran. Barátok és idegenek is!
Hát akkor mesélj
))))
(Ez egy válasz kurvapárja üzenetére (2011. 08. 31. szerda 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)

az én párom kurva egy bárban lenne mit mesélnem
Multkor horgászni voltunk a Dunán,barátnőm olvasgatott az árnyékban.3 fiatal pasi kenuval elevezett elöttünk,hát barátnőmnek beindult a fantáziája,és este szokatlan aktivitással vetette rám magát,és azon fantáziált hogy a 3 pasi partraszállt volna és ellátták volna a baját egy elhagyottabb partszakaszon.Én szivesen végignéztem volna!!
Pedig biztatom hogy villantson nekik cicit vagy ilyesmi,de nem meri.Pedig akkor a kenusok is lehet pimaszabbak lennének vele és kezdeményeznének.
Pedig biztatom hogy villantson nekik cicit vagy ilyesmi,de nem meri.Pedig akkor a kenusok is lehet pimaszabbak lennének vele és kezdeményeznének.
Köszi a választ ravenna! Lehet tényleg illetlenség volt ruhában lenni ott,bár a személyzet ott azt mondta,hogy nem kötelező a pucérkodás,de számitani kell ruhanélküli emberekre.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 08. 31. szerda 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 31. szerda 14:52

Bizonyára lesz megint olyan aki tudálokoskodással fog illetni...
Ha egy wellness helyen megengedett a meztelenkedés, az azt jelenti ugye hogy a szaunarészleg és környezete fürdőruha mentesen illő igénybe venni. Tehát nem akarok pálcát tőrni, de ti voltatok illetlenek, hogy fürdőruhában voltatok. A határ nyugati felén ez eléggé evidens, de még Sárváron, SzentGothárdon és még sok felé.
Azzal meg nincs baj hogy feligzatott a dolog, hogy mi történne akkor hogyha... de perverz miért lennél? Ellenben ha igazán meg akarjátok egymást ismerni a pároddal akkor ezt is meg kéne beszélni, hogy neki erről mi a véleménye...
Ha egy wellness helyen megengedett a meztelenkedés, az azt jelenti ugye hogy a szaunarészleg és környezete fürdőruha mentesen illő igénybe venni. Tehát nem akarok pálcát tőrni, de ti voltatok illetlenek, hogy fürdőruhában voltatok. A határ nyugati felén ez eléggé evidens, de még Sárváron, SzentGothárdon és még sok felé.
Azzal meg nincs baj hogy feligzatott a dolog, hogy mi történne akkor hogyha... de perverz miért lennél? Ellenben ha igazán meg akarjátok egymást ismerni a pároddal akkor ezt is meg kéne beszélni, hogy neki erről mi a véleménye...
Bizonyára lesz megint olyan aki tudálokoskodással fog illetni...
Azzal meg nincs baj hogy feligzatott a dolog, hogy mi történne akkor hogyha... de perverz miért lennél? Ellenben ha igazán meg akarjátok egymást ismerni a pároddal akkor ezt is meg kéne beszélni, hogy neki erről mi a véleménye... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 31. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 31. szerda 14:30
Azzal meg nincs baj hogy feligzatott a dolog, hogy mi történne akkor hogyha... de perverz miért lennél? Ellenben ha igazán meg akarjátok egymást ismerni a pároddal akkor ezt is meg kéne beszélni, hogy neki erről mi a véleménye... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 31. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37025)

Ti mit gondoltok?
Ti mit gondoltok?
Ti mit gondoltok?
Ti mit gondoltok?
Kedves Fórumozők. Ha valakiut izgat ha megdugják a feleségét, és erről jó történeteket akar olvasni, nézzen be a " Izgatja a párom, ha kikezdek más pasikkal " lapra. Fantasztikus!
Az én feleségemet is megdugták már jópáran. Barátok és idegenek is!
te nagyon ki lehetsz éhezve, hogy ennyire reklamozod magad. ha már igen miért nem küldöd privát üzenetben?
(Ez egy válasz varanus74 üzenetére (2011. 08. 24. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétfőn vidéken akadt dolgom, kézen fogva kis feleségem magammal vittem.. Tomi -hívjuk így- ebben a kis városban lakik, akit régóta ismerünk de közös élmény' ilyen, még nem volt vele.. Már úton odafelé adagoltam páromnak -hozzáteszem, nem kellett kétszer- hogy T is eljön este vacsizni velünk, meg lesz a hotelben medence, szauna, és ha még a boruk is jó.... -aztán belenyaltam a fülébe... Vigyorgott. A bornál vége is lesz? -kérdezte.. (mint később kiderült a hátralévő 100km-en már csak a kefélésen járt a kis agya...) T már eddigre mindent tudott, vele 2 sms és már fél szavakból értjük egymást... Úgy terveztem, külön megyünk a szállodába, de a parkolóba mégis előbb összefutottunk, így hárman mentünk be a hotelba. (T végigvizslatta a szemével párom, már ez izgató volt számomra..) Check-in, T meg mint egy londíner; segítek! -mondta.. Lift, és be... Mini szoknya volt kedvesemen, kellőképp felizgulva, nem bírtam ki és benyúltam alá, de Tomi is nagyfasz volt, -az aulában lent már megtörtént a hatszemezés, vigyorgás- meglepetésemre az ő kezébe ütköztem... Dehogy lesz itt vacsora!-suttogta kis múzsám.. Majd később...
Kinyílt a lift ajtó, vége az elő elő játéknak! Bementünk a szobába, nekiállt csókolózni velem, de mire megfogtam volna a mellét, letérdelt T elé és elővette a farkát majd szopni kezdte.. Teljesen felizgatott a látvány! T megszabadította a felsőjétől, lekerült a melltartó is és vadul csókolni, majd szopni kezdte a melleit.... Megfogtuk, ledöntöttük az ágyra és szó szerint letéptük a szoknyát, mint serdülő koromban, mintha az első alkalom lenne és nem pedig több éve ismerném.. Ott feküdt egyetlen bugyiba, mint egy kis szajha... Tomi is levetkőzött, nem volt vele gyengéd, keményen megfogta és leteperte a nyakánál fogva folytogatva szopatni kezdte. Nem tiltakozott mert már nagyon akarta és csak nyelte-nyelte, meredten néztem aztán egy hirtelen mozdulattal letépte a bugyiját is és úgy ahogy volt, keményen baszni kezdte! Ekkor már én sem bírtam tovább, levetkőztem, melléjük ültem, odahúztam a a fejét és szájába adtam a farkam.. Szopni kezdett, én meg csak a tarkójánál fogva húztam a fejét, hogy a farkam minél mélyebbre érjen... T keményen dugta, én meg már csak a látványtól is élveztem.. cseréljünk! -mondtam.. Hanyatt dobta magát én meg nyalni kezdtem aztán magamra rántottam.. Beleültettem a farkamba, őt meg lovagolva szopta tovább... Megint csere,ő hátulról kezdte kefélni, csak úgy csattogott a feneke a drágámnak! keféltük és szopattuk felváltva közben meg csak mondogatta; basszatok, basszatok vadállatok! Hosszasan ment ez így, egyszer csak mindketten elélveztünk.. persze, hogy a szájába... szereti, na! kifeküdtünk.. hárman egymás mellett, kicsim meg mosolyogva megsimogatta mindkettőnk fejét és azt mondtad: Én két kis csődöreim, ez így együtt tényleg nagyon fantasztikus mulatság.. Kicsit pihentünk, aztán nekiláttunk mégegy körnek, amit felesleges is részletezni, de egy biztos; "engem izgat, ha megdugják a feleségemet!"

Hát valóban , nem sok képet látni itt erről...
(Ez egy válasz michev üzenetére (2011. 08. 19. péntek 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 19. péntek 15:37

Az avatarunk is egy kép, egy partyn készült, amint egy résztvevő éppen a Drágámat dugta miközben a következő a háttérben hegyezte a farkát