küldd el hozzám benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 29. csütörtök 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 29. csütörtök 16:20
Törölt felhasználó (338147)

Párom most készülődik és lassan indul randira egy általam nem ismert, fiatal fiúval.
Roppant izgatott, frissen borotvált punci, szexi piros tanga és melltartó, rúzs, csillogó körmök..., nála talán csak én vagyok izgatottabb
. Már régóta beszélnek MSN-en, ma lesz az első tali és úgy beszélték meg, ha minden ok, 1-2 pohár ital melletti ismerkedés után mennek is lakásra tovább "ismerkedni"
.
Nagyon várom, már, hogy haza érjen, részletesen elmesélje milyen volt és közben szeretkezzünk egy óriásit, miközben még a másik pasi illata érződik rajta. Kértem, hogy ne fürödjön le utána, mert érezni szeretném rajta/benne a másik srácot.
Nem tehetek róla, tényleg nagyon izgat, ha megdugják a feleségemet!!!

Nagyon várom, már, hogy haza érjen, részletesen elmesélje milyen volt és közben szeretkezzünk egy óriásit, miközben még a másik pasi illata érződik rajta. Kértem, hogy ne fürödjön le utána, mert érezni szeretném rajta/benne a másik srácot.

érdekel engem is szolj ha tudok segiteni
(Ez egy válasz Fefa üzenetére (2011. 09. 29. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 29. csütörtök 11:51

Nekem is minden vágyam,hogy valaki jól megdugja a feleségemet előttem.Szép alakja és mellei vannak és szűz a popsija

Párom most készülődik és lassan indul randira egy általam nem ismert, fiatal fiúval.
Roppant izgatott, frissen borotvált punci, szexi piros tanga és melltartó, rúzs, csillogó körmök..., nála talán csak én vagyok izgatottabb
. Már régóta beszélnek MSN-en, ma lesz az első tali és úgy beszélték meg, ha minden ok, 1-2 pohár ital melletti ismerkedés után mennek is lakásra tovább "ismerkedni"
.

Éngem izgat a dolog
Hol laktok? (Ez egy válasz Fefa üzenetére (2011. 09. 29. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 29. csütörtök 11:51

Hol laktok? (Ez egy válasz Fefa üzenetére (2011. 09. 29. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem is minden vágyam,hogy valaki jól megdugja a feleségemet előttem.Szép alakja és mellei vannak és szűz a popsija

én azonnal bhivnálak egyrészt ha lenne ötleted, másrészt ha nema világ végén lennél, mert ugye nógrád nincs hozzád közel.
(Ez egy válasz 4 alufelni üzenetére (2011. 09. 28. szerda 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)

SZIVESEN ELCSÁBITOM ÉS EGY JOT HANCUROZNÁNK. GYÖRI VAGYOK?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 28. szerda 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 28. szerda 18:32
Törölt felhasználó (53313)

Valaki elcsábítaná a páromat, ami majd egy hármas hancurkodásba torkollana?
Valaki elcsábítaná a páromat, ami majd egy hármas hancurkodásba torkollana?
A nevemre kattintva, abból a nem túl sok (kb 80 db) hozzászólásból szerintem megkapod a választ bőségesen. Sőt van pár kép, kevéske videó, abba is belenézhetsz. Akkor valószínű választ kapsz a kérdéseidre, legalább is úgy, ahogy én látom a helyzetet, és ahogy a dolgok velünk megtörténtek.
(Ez egy válasz Cserna üzenetére (2011. 09. 22. csütörtök 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
nem taszít csak 1 kérdés volt de te nem válaszoltálrá
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 22. csütörtök 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 22. csütörtök 00:11

Törölt felhasználó (104575)

Miért jó az nekünk, ha a téma taszitó, akkor itt érdeklődünk ?
Valaki,ha szeret valakit,lesi minden kívánságát,szeretné kielégíteni minden vágyát,és nem az önös érdekek mentén közelíti meg a dolgot.A másik boldogsága okoz neki örömet!
(Ez egy válasz Cserna üzenetére (2011. 09. 21. szerda 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 21. szerda 22:05

Miért jó az nekünk ha valaki megdugja azt akit szeretünk??? csak kérdezem.Valaki???
Szívesen ismerkednék,normális,tiszta párral,kortól függetlenül.Budapesten,és Bács -Kiskun megyében.

Miért jó az nekünk, ha a téma taszitó, akkor itt érdeklődünk ?
(Ez egy válasz Cserna üzenetére (2011. 09. 21. szerda 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 21. szerda 22:05

Miért jó az nekünk ha valaki megdugja azt akit szeretünk??? csak kérdezem.Valaki???
Salgótarjánból keresek valakit aki elcsábítaná a párom, jelentkezz a többit megbeszéljük
hello györi feleséget én is kényeztetnék

Bogárka, te nem is létezel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 11. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 11. vasárnap 14:31

Törölt felhasználó (792226)

Láttod...légy nyitott...sose késő

Érdekelne egy gangbang egy 21 éves leányzóval? Írj, megbeszéljük!
Sziasztok.Szept 30-Okt 1-2 hétvégére keresek egy potens,tiszta,jóhumorú pasit párom közös kényeztetéséhez.
Akad itt jelentkező, beállok a sorba én is! Reglapomon találsz egy kevés infót, ha tetszik ... válaszolsz.
(Ez egy válasz netzol üzenetére (2011. 09. 11. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)